april 2016

SOMMERLIG

Heihei, tenkte å dele noen bilder jeg og Tone tok i Spania til Høyerbloggen. Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk og dele de her også? 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Må si jeg savner Spaniavarmen ekstremt mye, så det spørs om man får ta turen tilbake fort som fæææn!!! 

ukens spørsmål #63

Er du fornøyd med iPhone plus? Synes du den er for stor, og har du fortsatt rosa?

Jeg er stråålende fornøyd, og nei - jeg synes ikke den er for stor. Jeg kjøpte den brukt, og da kom den i gull. Kunne godt vært rosa, men gull er styyylish det også.

Pleier du å trene alene eller sammen med noen?

Er ikke så fan av å trene alene, og pleier som regel å drasse med meg noen, hvertfall på gruppetimer. Å dra på gruppetimer alene (utenom spinning for der sitter du i ro haha) er både kjedelig og småskummelt, men om jeg trener intervaller/styrke kan jeg godt dra alene.

Har du noen favorittplagg at the moment?

Digger skinnbuksen min fra Malene Birger, pluss nye plattformsko fra Superga og denne suede-jakka fra Meotine. 

Processed with VSCO with a5 preset

Var det ikke bortkastede penger å kjøpe scooter? Hvorfor ikke spare og vente til billappen?

Hell no, å kunne kjøre fritt 2 år før jeg fikk billappen var gull verdt - og hele sommeren gikk jo med til å cruise rundt med jentene haha, so cool da vettø. Jeg lærte meg også trafikken godt, og derfor var det enklere å ta billappen. Pluss at en kan jo bare selge scooteren etterpå.

Hvor liker du deg best av New York og LA?

Uhhhh vanskelig spørsmål - det er to helt crazy forskjellige byer. MEN valget faller nok på New York - det må være verdens fineste og fresheste by i akkurat sånn stil jeg liker. LA ble så mye større og mer rotete, men strendene var jo helt fantastisk. Anbefaler å besøke begge byene, men hadde jeg skulle dratt tilbake igjen hadde jeg valgt New York.

Hvor er skoene fra?De er fra Cashott, kjøpte de i København.

Har du søkt noe studie til høsten?

Søkte årsstudium i psykologi bare for å søke noe, men tror snittet er for høyt uansett. Vet ikke om jeg skal ta det om jeg kommer inn heller, men da kan jeg hvertfall si at jeg har søkt NOE hahha. Ellers nada.

Er det Nicki Minaj, Ariana Grande eller The Kardashians du prøver å etterligne?

Strever veldig hardt med å få stumpen til Minaj, eksen til Ariana Grande og personligheten, bilene og husene til The Kardashians - så vil egentlig jeg schvetter litt etter å være alle tre :-) LIFE DA helvette

Du sier du hater overlegne folk, men hvorfor er du overlegen selv da? Og ikke minst ekstremt overfladisk og dobbeltmoralsk?

Auch :-) Om du har gått forbi meg her i Trondheim så beklager jeg for at jeg ikke sa hei og gliste stort til en totalt fremmed, eller gikk rundt og smilte generelt som resten av befolkningen i Trondheim gjør om de haster seg gjennom byen. Nei men for realz, vil ikke si at jeg er overlegen i det hele tatt - jeg ser ikke på meg selv som bedre enn andre, believe me, og har heller ikke høye tanker om meg selv fordi en bønch 60-årgamle svenske sugardaddies følger meg på instagram, eller fordi jeg skriver en bobleblogg som forteller dere om det fantastiske solpudderet og den fantastiske nye fake-pelsen min. Jeg forstår hvorfor mange tenker jeg er overfladisk, ja, for jeg kan raskt tenke slik selv gitt. Men det er lov å riste litt tak i seg selv og tenke fornuftig også da kjææære deg. Hadde jeg hoppet gjennom Trondheim Torg med hodet svingende fra side til side med et glis fra øre til øre hadde jeg jo sikkert blitt hentet inn på en eller annen avdeling, og det hadde vel vært feil for noen av dere det også. 

Har du noen ferieplaner for sommeren?

Har ikke planlagt noe annet enn å levvva livet siden jeg fyller 20 år da, pluss at jeg og Tone skal til London på Beyonce i starten av juli!!!!! Har bare gode konsertopplevelser fra London og gjengen som er på konsert der, og der kjenner jeg ingen heller - og er klar for å glitre i paljettoz fra topp til tå med en lekker wig ellernoe med litt vinos innabords. Imma be the bomb

Processed with VSCOcam with acg preset

Hvor er det best å tatovere seg i Trondheim?

Jeg har hørt veldig mye bra om Onkel Henry, og jeg hadde valgt de om jeg skulle tatt en tatovering i nærmeste fremtid :-) :-) :-)

Betalte du mye frakt for Kylie Lipkit?

Nei, ikke så mye. Frakten oppgis når du betaler. Fikk ikke toll heller.Hvor redigerer du instagram-bildene dine?

Får helt sjukt mye spørsmål om dette, men jeg bruker bare VSCO og Instagram. Prøver meg fram med lysstyrke, kontrast, fargetoner og metning - har ikke en fast oppskrift jeg bruker.

Hvor er jakkene deres fra?

Min er fra Meotine, Tone sin er fra Junkyard.Hvor er solbrillene og toppen din fra?

Solbrillene er fra Quay, toppen Ganni.

Processed with VSCO with a5 preset
Spørsmål til neste uke? JA kjørevideoen er på vei, men ble litt utsatt ettersom vi hoppet på et fly til Spania ut av intet
 

SMAK AV SOMMER

annonse

Heihei dere! Tenkte å tipse dere om at Farris & Juice har kommet med en ny smak - nemlig bringebær!! Jeg synes alltid det er vanskelig å styre unna brushylla når jeg er stuptørst haha, og da er det jo såå mye bedre å kjøpe seg for eksempel denne. Smaken er helt nydelig - og for meg som ikke er så glad i rent vann, og litt for glad i brus er denne perfekt som hverdagsdrikk :-)

Når en leser blad, planlegger ukene fremover eller jobber er det fristende med en brus - believe me - men da kan drikken fra Farris & Juice være et godt og sunnere alternativ!


Anbefaler også de andre smakene - Eple (YUM) og Ananas & Sitron

Drikken er helt naturlig og fri for sukker og tilsetningsstoffer, og kan derfor nytes med god samvittighet! Om du også synes det er helt umulig å erstatte brus med vann vil jeg tipse dere om denne ettersom den er en super in-between med kullsyren og fruktsmaken. Nå kan det bare bli sommer, gitt!

Husk å like Farris & Juice på facebook HER for spennende nyheter og konkurranser!

Har dere smakt den nye med bringebær?

SUEDE

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

skjørt zara topp HER jakke meotine solbriller urban outfitters

Hva synes dere?
 

FLOWERPOWER

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Ukens bilder til Høyer-bloggen! Ser jo ut som det er tiidenes varmeste sommerdag i Trondheim (I wish), men da blir alltid lyset så fint på bildene :-) I dag er det litt overskyet her i Spanien, så vi vurderer å ta turen på et kjøpesenter i nærheten. Kanskje like greit - jeg er hvertfall solbrent as fuq, såå en pausedag fra sola er kanskje ikke det dummeste :-)

Ha en fiiin dag videre dere
 

OK+

Heihei, håper dere har det tipptopp hjemme i kalde Norge hehhee for her i Spania er det hvertfall helt fab!! Jeg og Tone var selvfølgelig i vårt ess når vi tenkte at solfaktor 6 ville gjøre susen på den norske vinterkroppen, så nå ligger vi her med knæsjhvitt bikini-skille mot tidenes hummerfarge - jeg med plommerød øyenskygge i tillegg. Errre mulig. Vi koser oss uansett, med masse god mat, vin, sol & basseng ♥ Kan ikke klage!! Ha en superfin søndag videre, så snakkes vi senere i dag!

?20ÅRSANGST?

Haha, er det egentlig innafor og halv-grue seg til man fyller 20??? Jeg føler at man er så ''ung og dum'' når man fortsatt er 19 og tenåring, og noe helt annet er forventet av deg når du kommer i 20-årene? Forstår de som får midtlivskrisa og angst på 50-årsdagen sin meget godt, om det er innafor å si det som 19.... 

For det første - hva i helvede skal jeg studere. Jeg føler det er såå fantastisk mange som har ALT klart, som har funnet det de vil bli, søkt studie, kanskje startet allerede, og har hele livsplanen klar. Også har dere meg da som bare ''shit, er det stripper i New York jeg skal bli''. Nei men helt seriøst - hvordan bestemmer man seg for hva man skal studere når man har nada peiling??

Og for det andre - jeg interesserer meg ikke for en damn shit, og har mest lyst til å bare reise eller spise på Solsiden hver dag hahaha. Kanskje hoppe i fallskjerm en runde eller to. Ellers er det dårlig med mål og drømmer som surrer i topplokket her. Skulle vært et sånt friår-studie en hadde tjent fett på og hadde sikret seg en strååålende framtid med både hus, mann og kidz. Hvor finner en sånne skreddersydde studier liksommah life

Jeg vet at dere ønsker mer personlige innlegg hvor jeg faktisk viser at jeg har noen tanker i 0-IQ-blogg-hjernen min, så idag får dere en smakebit på en meget lost Erica som hverken har lyst til å studere eller få en kjeeedelig A4-jobb. Når jeg tenker meg om har jeg ikke lyst til å gjøre en drit. Lolz, jeg vet jo hva jeg vil men tviler på at det finnes en enveis-billett til den fremtiden? Diz bitch wants to be Serena van der Woodsen and live the goodlife i New York. Studieprogram hvor? Jeg VET at jeg ikke er den eneste som ikke har peiling på hva en skal finne på i årene framover, men å høre det hjelper meg nada med å finne et studie eller noe å strekke seg etter. Noen som har noen tips eller???? Har prøvd å snurre et sånt ''hva skal jeg bli''-lykkehjul, og landet på at jeg lignet på en såkalt ''humanetisk Henrik''. Thanks a lot, nå vet jeg hvertfall hvilket yrke jeg skal satse på!!! Helvettte hvorfor må man studere i det hele tatt. Yes? Modellstilling ledig anyone?

SPRING FEELZ

YESS når sola skinner i Trondheim er ikke byen så aller verst, og da er det bare å nyte det mens det varer! Derfor var det så absolutt innafor at jeg og Tone tok turen på Solsiden i dag for en aldri så liten lunsj. Sol betyr IKKE varme for å si det sånn, men vi trosset selvfølgelig vinden og slo oss ned ute haha. Etter en liten chat om livet og framtiden fant vi ut at det var på tide å komme seg fæææns langt vekk i noen dager - så på torsdag reiser vi til Spania!!! TOODLES. Fant helt greie priser på fly, og når vi kan bo i feriehuset til mormor og morfar er det lite som stopper spontan 1&2 fra å hive seg på førstkommende fly. Gleder meg til å bare ta det heeelt rolig med no worries no nothing, få litt sol på kroppen og selvfølgelig ta masse fine bilder til dere!! Endelig har jeg noe å blogge om, hihi.. 

Ha en faaaab tirsdag videre alle sammen!

ON REPEATENJOY! 

FEM FAVORITTER

annonse

Heihei! I dag skal jeg vise dere to fantastiske nyheter fra Lulu's, pluss mine ''fem favoritter i sminkemappa'' at the moment. Jeg tror jeg har vist dere noen av produktene på bloggen tidligere også, men det viser jo bare hvor glad jeg er i de hehe.. Det beste må jo være å finne sine topp-topp-favoritter, for så å sverge til de i lang, lang tid - right? Anyway, let's go.


 

Bare Minerals concealer bruker jeg under øynene og på eventuelle urenheter, og den har en veldig fin dekkeffekt. Den er også veldig enkel å jevne ut på huden, noe som er et supersupermust for min del!! Hater å måtte jobbe lenge med å få concealeren jevn, og det måtte jeg altså ikke med denne. HER.

Fit Me Foundation er for real en av mine favorittfoundations. Jeg har testet såå mange forskjellige foundations, og jeg har kun funnet to jeg liker så godt at jeg bruker de i månedsvis. Favorittene mine er denne og en fra MAC, og i mine øyne fungerer de like godt. Sammenlignet prismessig ville jeg helt klart valgt denne - den holder seg fin utover hele dagen, og blir heller ikke oljete på huden. Thank God!! HER.

The Manizer Sisters må jo være den fineste paletten i verden - hvertfall for oss som har lagt elsk på highlightere og en glødende look.. Den mørkeste er superfin å legge i kinnene, og de to andre fargene legger jeg i kinnbena, på brynsbenet, langs nesebenet og rett over leppene. En sminkelook med fin glød på de ''riktige stedene'' er såå fantastisk fint nå mot sommeren, og da anbefaler jeg virkelig denne paletten på det sterkeste. HER.

BDB's brynspudder har vært mitt go-to-brynspudder så lenge jeg kan huske, og jeg faller alltid tilbake til dette. Produktet er veldig enkelt å jobbe med, og ved å bruke brynspudder får en et mye mer naturlig og soft resultat uten harde, tydelige streker. Me luvz! Jeg har min i Blonde. HER.

Meet Matt(e) Hughes Lipstick minner meg veldig om Kylie Lipkit, og da kan dere jo gjette om denne falt i smak hehe.. For det første smaker og lukter den helt himmelsk, og resultatet blir såå fint. Den er veldig myk og god å påføre, og blir omsider matt på leppene. Den tørker heller ikke ut leppene slik som matte leppeprodukter ofte gjør, så denne likte jeg veldig godt!! Jeg har min i fargen ''Charming'' - en nydelig mørk, plommerød farge. HER.

Lulu's har også kommet med en ny kolleksjon nylig, og det er det alltid god stemning for!! Jeg elsker sminkemappa med gulldetaljene - denne størrelsen er perfekt som hverdagsmappe med alt en måtte trenge til en everyday look. Den hvite slo heller ikke feil selvfølgelig, og den bruker jeg å ha med meg i veska med det aller viktigste og andre småting som kan være kjekt å ha med seg. Den største finner dere HERog mini-mappa finner dere HER

Ellers vil jeg tipse dere om at Coverbrands har -20% på alle kontureringsprodukter HER, og ikke minst at dere kan se resten av den superfine Lulu's kolleksjonen HER ♥  Ha en fin mandag alle sammen!

FINFIN FEIRING

Igår ble det en finfin feiring av Hanne rett etter jobb, med god stemning på både vorspiel og på byen. I dag tror jeg årets fineste dag var i Trondheim med tanke på været og temperaturen - en dag jeg har utnyttet godt ved å ligge under dyna med Skam-maraton og årets påskegodt hahha. Har hørt så mye snakkis om den serien at nå var det endelig påtide å bedømme den selv også. Maratonet er straks i mål, og føler meg supahcool og effektiv som har rundet 2 sesonger på litt for få timer. Det er søndagen sin det!! Ha en fin kveld videre dere ♥

WORKWORK

Heihei dere, long time no see!! Denne uken har vært superhektisk, så har rett og slett ikke hatt tid til å blogge noe. Denne uken hadde vi nemlig nyåpning av Høyer Solsiden, og shit så mange timer med arbeid vi har lagt ned haha.. :-) Har pakket opp, rigget opp og ryddet i dagesvis fra morgen til sent, sent på kveld - og på onsdag kveld sto nybutikken endelig klar. Vi er såå fornøyde, og det er helt fantastisk gøy å se resultatet. Nå blir det ENDA morsommere å komme på jobb, hurray!! Winning team da vettssI morgen blir det en ny jobbdag før det blir bursdagsfeiring av Hanne ♥ Jeg gleder meg lotz - kommer et innlegg med sangfavoritter i morgen formiddag til dere som har etterspurt. Kjørevideoen skal jeg forresten ferdigstille i løpet av neste uke, vet at mange var gira på å se l00000ve drite seg ut, og det gjør jeg med glede!

Ha en fin helg alle sammen ♥

BEVAR BRUNFARGEN MED GOODFORME

annonse

Nå begynner endelig våren å titte frem, og sommeren er rett rundt hjørnet. Brunfarge er noe mange av oss verdsetter veldig, veldig høyt haha - for min del er det rett og slett fordi jeg føler meg MYE freshere og føler at alt av topper og kjoler endelig begynner å se fine ut igjen.. Mange av oss bygger opp en superfin farge i løpet av sommeren, og føler selvfølgelig at den dabber av med en gang skole og jobb står for tur igjen. Derfor har jeg allerede startet å ta en Betakaroten-tablett hver dag slik at brunfargen min bevares tydelig lengre når sommeren er over. Husker jeg var såå flink å ta tablettene hver dag i flere måneder en sommer, og det er helt klart den sommeren jeg slo min brunfarge-rekord, om man kan si det haha.

Good for Me Betakaroten gir deg både bedre beskyttelse mot den sterke solen uansett om du er i Norge eller på ferie i utlandet, samtidig som den gir deg en dypere brunfarge som bevares lengre. Derfor er det smart å begynne på tablettene allerede nå ettersom vårmånedene er i full blomst. Betakaroten kan også minske soleksem for de som plages med det, og NEI du blir ikke oransje av å ta tablettene i så små mengder som dette hehe.. :-)

En boks inneholder 60 kapsler, og varer derfor i to måneder. Dersom du velger abonnement gjennom Good For Me koster en boks 149,-, ellers koster den 169,-. Good For Me satser på faste lave priser og gode fordeler fremfor såkalte ''lokketilbud'' - noe som i mine øyne gjør de til en meget verdig forhandler som er opptatt av å opparbeide tillit hos kundene sine. Alt produseres også i Norge!Les mer om produktet HERog sjekk ut de andre produktene til Good For Me HER ♥ Jeg bruker flere av produktene deres, og er superduperfornøyd!

ukens spørsmål #62

Forhåndspublisert innlegg - svarer derfor på spørsmål asap når jeg er ''tilbake''!

Hvilken by vil du studere i?

Det vet jeg ikke ettersom jeg ikke vet hva jeg skal studere, men kunne tenkt meg å bo i både New York, Barcelona og København. Tre fantastiske byer, på hver sin måte!Kan du legge ut spotifylistene dine og skrive litt om de?

Jeg har ekstremt mange lister på spotify ettersom hvilket humør jeg er i haha, men kan linke til favorittene mine. Alltime favorite er hverdagslista mi med alt mulig rart herstep ya cookies up er perfekt når man er i sinnnna rap-modus haha herchillimajo er i mine øyne verdens diggeste roligliste her thatgoodgoodshit er sanger jeg mener det er umulig å bli lei av her ♥

Hvor har du kjøpt den rosa, lange jakka?

Samsøe SamsøeSavner du vgs?

Nope, egentlig ikke. Var så satttans stort prestasjonspress følte jeg, men var selvfølgelig godt å se alle hver dag (de fleste dager hvertall, haha)

Processed with VSCOcam with a5 preset

Hvordan ser Kylie lipkit ut på leppene?


Candy K og Dolce K.

Hvor ofte og hva trener du?

Dette varierer helt latterlig mye. En uke trener jeg nada, en uke kan jeg trene tre ganger, en annen hver eneste dag. Det kommer litt an på om jeg jobber mye, om jeg gidder eller har motivasjon og energi. Dersom jeg trener egentrening løper jeg først intervaller, også styrke. Ikkeno hokuspokus-øvelser for å si det sånn. Om jeg drar på gruppetime er jeg mest glad i pulsspinn og tabata!Kan du legge ut bilde med scooteren din?

Hehe, eneste bildet jeg fant gitt..Var du på noen treff i russetiden?

Vi var bare på Tryvann, og selve opplegget var ikke noe å skryte av - men med rett gjeng og rett mengde innabords ble Tryvann en heeelt sinnsykt morsom helg!! Har bare gode minner derfra haha


Hvor er solbrillene fra?

ShadyfruitsHvor ordner du vippene dine? Er det vanlig eller volumvipper du har?

FoxyLashes by Mari her i Trondheim. Jeg har 3D/Volum-vipper. 

Hvor er den grå genseren fra?

Samsøe Samsøe

Processed with VSCOcam with a5 preset

Turner Sandra fortsatt?

Ja det gjør hun, og er så flink så!!


Sandra och meg

Hvor mange tatoveringer har du?

Bare en, men blir vel en til snart hahaha gled dere 

Hvor er jakken fra?

Den er fra Adidas, og jeg kjøpte min HER.Spørsmål til neste uke? 

CHOKERHar fått helt sykt obsession med choker-topper og kjoler, og bestilte meg en ladning choker-plagg i forrige uke som jeg gleder meg meeeget til å motta. Er SÅ mye fint å finne på ulike britiske og amerikanske nettsider, og det suger så sinnsykt mye når den tollregninga kommer smyygende noen dager etter man har fått pakken. Er ikke alltid jeg får tollregning da, why iz that??

I dag er det FREDAG og jeg har vært sportybody og trent fuqingz hver dag uken her, hahha hva skjer. Klarer seff ikke å gå normalt idag, såå på planen idag står det hjemmelaget pizza og Idol med mer enn god samvittighet. Var jo tidenes skuff når idol ikke gikk forrige fredag??? Satt klar som et egg og ventet hele fredagskvelden, but no.... Hvis de ikke sender det i kveld heller klikker jeg vinkel!! FANHa en finfin fredag dere! ♥

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits