april 2015

LET'S GO

Endelig er dagen her!! Tid for dåp og russetid ♥ ♥ Herregud som vi har gledet oss!! Nå skal jeg hive meg ut døra før det blir vors hos Maria før vi drar videre på dåp. Og i morgen blir det Tryvann hurra!! 

STRINDA INFINITY

I dag slapp skolen vår russesangen for alle, og herregud så god stemning det er!!! Blir stolt i hjertet når jeg ser hvor mange som deler, liker og skryter av den wiii ♥ Strinda i hjertet ♥ Under kan dere høre sangen - husk at det er helt andre tradisjoner i Trondheim enn andre steder i landet da haha! Her handler det om å hedre sin skole og hva russetida innebærer, på dialekt selvfølgelig. 

Sangen kommer på Spotify i løpet av noen dager!

Gå gjerne inn og ''like'' videoen! Hva synes dere? 2 DAGER TIL RUSSETID HURRA!!!

100 kjoler til 100 kroner

annonse

Heihei! I dag starter Nelly et supertilbud fram til torsdag hvor dere finner 100 kjoler til kun 100 kroner!! Selv har jeg sett meg ut to stykker jeg vurderer veldig sterkt å bestille - hundre kroner er jo ingenting å si på i forhold til dagens priser ellers!! :-) Under ser dere mine favoritter:peach-farget kjole her lavendelkjole her hvit med fine detaljer her fargerik her
knæsjrosa her svart tettsittende her superkul kjole av lurex her svart med nyydelig rygg her

Se resten av kjolene HER

Hvilken kjole kunne du helst tenkt deg?  

amigas cheetahs

Hei, og god søndag formiddag alle sammen ♥

Først og fremst - tusen takk for alle fine kommentarer de siste dagene, dere er så herlige. Det gir meg masse motivasjon til å jobbe bedre med bloggen - og nå er jeg i en skikkelig blogghumør-periode. Skal virkelig holde på den følelsen og bare få ut fingern!! 

I går var vi jentene hos Vibeke, noe som var superkoseliiig. Startet kvelden med å hente pizza fra Pizzabakeren og kjøre byen rundt på rekke og rad etter en åpen matbutikk hahha. Senere på kvelden satt vi og jammet på en køddesang til mini-''jentekonseptet'' vårt, hahaha den ser ikke offentlig lys med det første for å si det sånn. Uansett sinnsykt morsomt å ha en tullesang til russetiden hvor vi kan si alt vi har på hjertet på en useriøs måte! 


@strindalicious på instagram og snapchat, add for nudes :PJeg selger 3 ståplass-billetter til Ariana Grande konserten i Oslo 22.mai! Hadde gledet meg skikkelig til konserten, men det går rett og slett ikke ettersom det kræsjer midt i eksamensperioden.. Prisen tilsammen for alle billettene er egentlig 1350, vi selger de for 1000 kr for alle 3. Ta kontakt på l0ve.blogg@hotmail.com dersom du er interessert.

Har dere noen planer for dagen?

min hverdagssminke

annonse

Heihei! Får ofte spørsmål om hverdagssminken min - og da tenkte jeg det passet fint å skrive om det i månedens andre sminkeinnlegg! :-) Dette er noen veldig enkle steg for et fint og naturlig resultat som passer seg til hverdagen. Selv har jeg det meget travelt om morgenen, noe som resulterer i kun et par minutter foran speilet. Da er det greit med noen få produkter som gjør susen!!PRIMER: Gjør huden silkemyk og prepper den for sminken. Gjør at resten av produktene er enklere å påføre, i tillegg til at resultatet varer lengre.
FOUNDATION: Er veldig glad i denne foundationen fra Studiomakeup - perfekt dekkevne og veldig enkel å påføre.
SOLPUDDER: Positivt overrasket over dette solpudderet fra Nyx - det var utrolig pigmentert og fargen var utrolig fin på huden. Pass på å ikke ta for mye på kosten - da blir det lett skjoldete og veldig uheldig. Jeg bruker denne kosten til å konturere i kinnbeina.

Her ser dere de tre produktene sammen:Hehhe sminken gjør susen når det kommer til farge i ansiktet ser jegBRYNSPENN: Denne blyanten har jeg brukt lenge nå - og er fortsatt like fornøyd! Den er en ''special edition'' for nordiske jenter (og eventuelt gutter), med en litt lysere farge enn den originale. Skru-teknikken gjør at penna holder seg fin hele tiden, og man slipper å stresse med spisser. Love this!
BROW GEL: Avslutter alltid med en brynsgele for å sikre at brynene holder farge og form ut dagen.før - etterCHUNKY DUNK: Min nye favoritt!! Her får man både lipliner, leppestift og lypsil i en - og en superfin farge med på kjøpet. Den er utrolig myk og god, samtidig som den kan legges skarpere som en lipliner. Jeg har fargen Rum Punch.DUFT: Dette går kanskje ikke under sminkekategorien - men er likevel et viktig steg i prosessen hihi. Elsker duftene fra Victoria's Secret, og avslutter alltid med en herlig splash før jeg går ut døra. Frem til tirsdag 28.april har Coverbrands inntil 50% på ALL sminke - se hele utvalget HER!

sunniez and stripez

Hei fine dere! Har dere hatt en fin lørdag så langt? For en gangs skyld har jeg faktisk brukt lørdag formiddag til noe fornuftig og det er ikke hver dag. Startet som vanlig dagen med en serie, før jeg fikk litt sol på kroppen. Hentet deretter 5 dødsfete solbriller fra Shadyfruits som dere kan se på instagram, før jeg tok bilder til bloggen i sikkert 1-2 timer haha. Litt stas å ha kamerastativ igjen da vet dere!!

Såå i dag har jeg tatt bilder til ny header - får håpe det blir noe av det!! Under ser dere forresten mine to siste innkjøp - hvit enkel topp og stripete skjørt, begge fra h&m. Nå skal jeg belønne meg med litt god mat og en serie til før jeg drar til Vibeke med giiirsla. Ha en fin lørdag alle sammen!

dagens antrekk

Heihei! I dag har jeg hatt fri fra skolen på grunn av alle heldagsprøvene, noe som passer meg meeget bra :-) Jeg og Maria prøvde å bruke dagen fornuftig ved å øve til engelsken som er på mandag, men det fungerte dårlig gitt. Fant heller på en fengende dans til russetiden, nynnet litt på russesangen og tok litt bilder. Produktiv dag!

First of all - se den nydelige jakken jeg har på under her da!! Var i ekstase da den kom i posten igår! Det er fineste Kristine som har designet den for Jofama - hvor kult er ikke det?? Elsker fargen, kvaliteten, fasongen og alt - gleder meg sånn til å bruke denne i vår/sommer ♥jakke HER bukse topshop sko river island veske chiquelle dødskule solbriller HER

Hva synes dere om antrekket og jakken? ♥

hårfin hos h2

sponset behandling

Heihei! For noen dager siden var det dags for å fikse litt på sveisen igjen - og som alltid gikk turen til flinkeste Daniel på H2 Thomas Angels gate. De hadde fikset det såå fint i salongen, med nytt interiør og hele pakka. For ikke å snakke om det store havet av så og si alle moteblader fra verden over. Me like!Jeg var faktisk på salongen hele to ganger på kun et par dager - rett og slett fordi jeg ikke syntes den første fargen kledte meg så godt. Vi prøvde oss på en litt dypere brunfarge uten striper på toppen - noe som ble litt for uvant for pysete meg. Heldigvis var det null problem å komme tilbake kun noen dager senere for å farge/stripe det slik at jeg ble tipptopp-fornøyd. For en service!!

Vi fikk også klippet av en god del, og under ser dere sluttresultatet av stripingen og klippingen. Jeg er dødsfornøyd!! 

Disse herlige produktene fra Gorgeous ble også med meg hjem - anbefaler de virkelig dersom man vil tone håret i en kaldere farge. Ved å bruke denne shampooen og balsamen jevnlig vil eventuelt rødskjær forsvinne. Har brukt disse produktene lenge, og de er virkelig blant mine favoritter.

Hva synes dere?

under en uke igjen

Heeeii kjære dere ♥ I skrivende stund står Shots-remixen til Broiler på for full guffe, og her er det full jubel!! Tidligere i uken var vi og hentet to hettegensere for jentegjengen oooog russesangen vår slippes om noen få dager. For ikke å snakke om at det bare er 6 dager til russedåp og russetid!! SHIT det blir så bra!!!

Vi har jo helt andre tradisjoner i Trondheim i forhold til Oslo for eksempel - her lager hver av skolene én russesang hver på dialekt hvor det egentlig handler om å skryte frem skolen sin, og eventuelt disse de andre haha. Buss har vi heller ikke, noe som virker siiinnsykt gøy?? :-( Uansett - russesangtradisjonen er noe jeg digger - blir veldig spennende å se hvilken skole som stikker av med seiern i år :-)

Her ser dere forresten mini-konseptet til jentegjengen min - Strindalicious ♥ Er ikke logoen søt?Følg @strindalicious på insta og snapchat!Flinka som har kjøpt seg kamerastativ idag!!Hva synes dere forresten om de nye neglene mine?? Jeg synes de er dritkule - passer perfekt til russetiden hihi :-) Da blir det mye gull og matchende farger! Det er som vanlig flinkeste og herligste MAREN som skal ha all credit her - prisen på slike negler ligger på rundt 700! Anbefaler henne på det sterkeste, sjekk ut @beautynailsbymaren på instagram for å se flere negler hun har laget.

Flere som er russ i år eller?? Sees vi på Tryvann? :-)

ulykkesdag


Heyo! I dag skulle man tro det var fredag den trettende, ass. I dag har virkelig ingenting gått min vei!! Startet dagen med en norsktentamen som gikk, tja, sånn halveis kan man vel si. Eller, den gikk egentlig ikke så verst - men å analysere et dikt man ikke skjønner bæret av er ikke barebare haha. Ble mye rabling for å si det sånn - så jeg får håpe jeg treffer på noe. Videre hadde jeg negletime hos flinkeste Maren, og ante fred og ingen fare da jeg skulle kjøre hjem igjen. Neiiiida 800 kr i bot for å ha stått for lenge på gratis kundeparkering :-) :-) Ristet det (nesten) av meg og kom hjem til duften av taco før jeg fant ut at Sandra hadde spist opp kjøttdeien og lefsa. WHAT A GREAT DAY!

Sånn. Det var godt å få det ut, gitt :-) Noen dager er bare sånn rett og slett. Trøster megselv med litt sinna-rap-musikk og en iskald boksbrus, så livet er ikke så aller verst likevel. Flere som har hatt en litt mindre heldig dag? Plis si ja, hehe

lengter etter sommerSommeren 2014 var definitivt den beste i livet, krysser fingrene for at sommeren 2015 også går over all forventning ♥

koselig lørdag

Heihei! Ah, har gledet meg til denne helga veldig veldig lenge - endelig en helg uten noen spesielle planer!! Haha, høres forsåvidt ganske kjedelig ut - men noen ganger er det greit å bare bruke helga på å slappe av og gjøre alt man ikke har hatt tid til hele uka. I dag har jeg sovet lenge, sett serier og tatt sol med Aurora. Produktiv lørdag eller hva??

I går møttes vi en liten gjeng for å finpusse litt på russesangen vår - som endelig begynner å bli noe!! Gleder meg til den er helt ferdig og ikke minst til jeg skal høre på den hver eneste dag i mai. Har også fått handlet inn litt klær til russetiden denne uka, samt levert inn noen hettegensere på trykk. Mange av dere som er russ, og som skal på Tryvann eller?

I dag ble det bruschetta (?) til middag, noe som passet meg midt i blinken ♥Flere som har en roliglørdag i dag?? :-)

MID SEASON SALE

annonse

Heihei! I dette innlegget tenkte jeg å tipse dere om at Nelly utvider det gigantiske Mid-Season salget med flere varer, i tillegg til at dere får ytterligere 10% rabatt på ALT - oppgi koden XTRA10 når dere handler i kassen ♥ Her kan dere finne masse fint på salg, blant annet dette:


nydelig rosa kjole her babyrosa-farget genser her gul bikini her leopardsko her
grå og hvit cardigan her beige/rosa kåpe her stripete genser her dødsfete sko her

Se hele salget HER!

Hvilket plagg likte du best?

ukens spørsmål #51

Hvilken sminke bruker du hver dag?

Bruker som regel concealer, foundation, solpudder og brynspudder. Er helt latterlig dårlig på å komme meg opp om morgenen - så blir raskt kun noen minutter foran speilet før jeg sprinter ut huset haha.

Hvilken selvbruning bruker du, og hvordan påfører du?

Nå bruker jeg en mousse fra St. Tropez, som leeenge har vært min favoritt. Ellers bruker jeg en mousse fra Sunspa - og sprayene derfra. Jeg påfører alltid med en selvbruningshanske - det anbefaler jeg virkelig for et mest mulig naturlig resultat.Hvilken shampoo og balsam bruker du?

Det varierer faktisk veldig. Dersom jeg skal anbefale noen veldig gode og billige anbefaler jeg Sunsilk. Håret blir utrolig mykt og lukter helt himmelsk!Kan du vise hvordan du lager hårdotten din?

Skulle gjerne hatt en superkul forklaring her, men jeg snurrer den bare opp i en rotete dott haha.. Prøv å finn noen smarte tips på Youtube!! Dott er genialt på dårlige hårdager haha :-)

Hvilke bodysplasher fra VS bruker du?

Jeg bruker for det meste ''Eu so sexy'', ''Amber Romances'' og ''Total attraction''. SÅ gode!!

Hvor er cardiganen fra?

TopshopKan du ikke dele Snapchat-mystoryen din med oss?

Jeg legger så og si aldri ut noe på mystory hahha, så det er kanskje ikke så mye vits.. I så fall er det noe jeg selv synes er hysterisk morsomt der og da, som kanskje ikke slår an like mye noen minutter senere. Blir sliten av de som legger ut typ 20 mystory's hver dag :-( :-( Haha oh luksusproblemer

Hva skal du etter videregående?

FRIÅR!! Iphone 6 sølv eller gull?

Sølv hihi, synes den er finest

Hva er telegram?

Chatte-app :-) Litt som kik, bare litt (mye) freshere

Skal du være russ i år?

JAAA 13 dager til dåp hurra!!Er veska fra Chiquelle? Hvilken modell?

Jepp, mini musthave bag tror jeg :-)Er ericakvam.vsco.com din bruker?

Yes sirSpørsmål til neste gang? ♥

foxy lashes by mari

delvis sponset behandling

Heihei! Nylig var jeg hos flinkeste Mari for en refill på vippene mine - og som vanlig gikk jeg ut med et stort smil :-) Mari er helt fantastisk flinkt til å legge vippene - hun lugger aldri, og resultatet blir helt flawless hver gang. Jeg har ''volume lashes'' noe som vil si at det er flere vipper på min naturlige vipp. Dette er faktisk mye bedre for de naturlige vippene enn vanlig vippe-extensions. Jeg er såå glad jeg gikk over til Volume Lashes! Resultatet blir mye finere synes jeg, og de holder seg utrolig bra.

Er hun ikke flink?? Sjekk ut facebooken hennes HER og @foxylashesbymari på instagram. Dere finner henne på Mod's frisør i Trondheim sentrum. 

Hva synes dere?

vårens nyheter

annonse

Heiii fine dere! Akkurat nå skinner solen ute og der er blå himmel - noe som endelig er et sikkert vårtegn!! Da passet dagens innlegg enda bedre til anledningen - idag skal jeg nemlig vise dere noen freshe vårnyheter fra Coverbrands i herlige pastellfarger. Våren er så fin ♥ ♥ ♥Først ut er denne supefine Lulu's sminkevesken i en nydelig mintfarge. Jeg har vært obsessed med Lulu's design fra dag én - anbefaler virkelig sminkeveskene derfra. Jeg har brukt en derfra i 1-2 år nå - og den er fortsatt like hel og fin. God kvalitet og stort utvalg! Sjekk også ut Coverbrands salg med 20% på alt fra Lulu's.

Barry M har kommet med en sommerlig pastell-palett med 7 fantastiske farger. Jeg synes fargene var såå utrolig fine sammen. Selv liker jeg best rosa/brun-toner når jeg legger øyenskygge, så denne traff meg virkelig. Dere finner den her til kun 99kr.Ah, hvor supersøtt er ikke dette hårstrikket fra Emi Jay?? Det utgjør stor forskjell på en eller kjedelig og hverdagslig hestehale - eller f.eks på slutten av en flette. Dere finner hårstrikket her.Dersom du ønsker supermyke baby-lepper er denne skrubben virkelig løsningen. Skrubben fjerner død hud og ekle flak på leppene, og etterlater de myke og ikke minst velduftende. Den smaker faktisk så godt at jeg vurterte å spise den opp, haha. Her.Ble veldig positivt overrasket over denne ''lip butter'' saken fra Victoria's Secret - leppene ble utrolig myke og litt glossy. Jeg skal absolutt begynne å ha med meg denne i veska for myke, skinnende og litt rosafargede lepper. Her.Nydelig neglelakk fra Max Factor i en nude-lyserosa farge. Den blir finest om man legger flere lag! Denne gleder jeg meg til å bruke fremover, og hvertfall når sommeren kommer for fullt. Her.Sist men ikke minst - nok en herlig body splash fra VS! Samlingen begynner å bli ganske stor nå, og det gjør meg virkelig ingenting hehhe. Elsker disse splashene - og har de med meg overalt. Mango Temptation har vært en storfavoritt hos meg leenge - veldig søt og jentete lukt. Her.

Rabattkoden ERICA12 gir dere -15% på HELE butikken (gjelder ikke salg og GHD) ♥ Flere som er klare for våren?

søndag.

God søndagmorgen kjære lesere! ♥ Har dere hatt en fin helg sålangt? Til tross for at søndag nesten ikke kan regnes som helgedag lenger håper jeg dere nyyter dagen! For min del blir den bestående av å rydde rommet, se et par serier, og jobbe med et par innlegg til bloggen. I morgen skal jeg forresten kjøpe meg nytt kamerastativ (kanskje på tide!!) og da skal jeg ha som mål å ha minst 2 antrekk hver uke. Har dere troen på meg eller? Vet forsåvidt svaret på dette, heh..

Uansett, denne uka har vært fylt med masse moro - på torsdag var det klart for livet siste SP (Strinda-party, en fest for hele skolen to ganger i året) - og det var både morsomt og litt trist. Kan ikke tro hvor fort tiden har gått de siste årene, tenk at jeg snart er ferdig på VGS!! Har hatt så mange gode minner de siste årene, det blir absolutt en fryd å se tilbake på om noen år hihi.

I går var jeg på bursdag hos kjære Rosa - endelig en supermorsom kveld hvor man slapp å henge på et slitent utested i byen haha. Hjemmefester/lokalefester er helt klart det beste - right? Ha en fin søndag alle sammen!

white leather

Fra topshop Hva synes dere?

nydelig påskeferie

Heihei! Har alle sammen hatt en finfin påske?? Det hååper jeg, for det har hvertfall jeg ♥ Startet jo med noen herlige dager i London, før jeg dro videre på Storlien med tanter & co. Der hadde vi et par herlige dager med bittelitt slalomkjøring (en runde for min del hehhe), dagstur til Åre, spilling og masse god mat.

På fredag kjørte vi videre til hytta vår på Frosta hvor hele familien var. Vi fulgte påsketradisjonen vår med felles middag, påskehare og noen smågaver til hverandre. Superkoselig!! I dag var det tilbake på skolebenken, men det gikk overraskende fint ettersom vi ikke startet før 11 :-) 


Nå skal jeg på bursdagsbesøk til Tone ♥ ♥ ♥ Ha en superfin tirsdag videre kjære fine lesere

in the streets of london

london

Hei dere! Nå er jeg hjemme fra en superfin helg i London - beklager at det ikke ble noe blogging under selve turen. Vi var for det meste ute og fartet hele dagen, og det er vel sånn det skal være når man er på storbyferie :-) Vi dro fredag etter skolen, og hotellet var superfint!!

På lørdag dro vi tidlig avgårde til O2 Arena for å hente Nicki Minaj billettene våre og stille oss i kø. Når vi ikke fikk de billettene vi hadde sett for oss og bestilt, skylte tidenes skuffelse over begge to. Hadde bestilt Diamond Circle stående, men fikk tildelt sitteplasser på siden.. Var helt sinnsykt kjipt når vi hadde gledet oss så mye. Vi så scenen og Nicki supergodt, og sto blant de nærmeste - men det blir en helt annen konsert når halvparten av folkene rundt deg sitter og kan typ to sanger.. Konserten var uansett helt sinnsykt bra - hun var superflink på scenen, og det var helt sykt stemning i salen! Absolutt en opplevelse for livet.Etter konserten fant vi oss en stor gjeng fans som også ville finne exit'en hennes, og etter 3 timer i iiiskulda kom selveste Nicki Minaj ut en meter foran meg for å hilse på fans og ta bilder. Trodde jeg skulle svime av!! Var sykt mange folk rundt henne, så var litt vanskelig å få kontakt - men vi fikk klamret oss med på bildene hun tok, og havnet både på Instagram og Twitter!! DA var det full jubel, shit!! Konserten ble med andre ord ikke så verst likevel hehhe. Hun var enda penere i virkeligheten selv om jeg ikke trodde det var mulig. 

''Where's Waldo''

På søndag og mandag shoppet vi en del, og nåå er jeg vel hjemme igjen. Skal pakke baggen nå, og dra videre mot Storlien og deretter Frosta.Hva er deres planer for påska?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits