april 2014

barcelona through my phoneHar dere vært i Barcelona før? Hva synes dere om bildene? ♥

langhelgHei! Da var det mini-ferie igjen gitt??? Klager så absolutt ikke på langhelg - herregud så deilig det skal bli :-) I dag var det svært deprimerende å stå opp til synet av snø og sludd overalt, og lite forberedt var jeg på å måtte løpe til bussen igjen. Jaja nå er det helsol og blå himmel så vi klager ikke!

I kveld skal jeg på førpremiere på ''the other woman'' med Åshild, Maria og Andrea  - shit som jeg gleder meg!!! Vinneren av konkurransen er også trukket, og den heldige ble Rebecca Helleboe! Gratulerer til deg, sjekk mailen din for mer informasjon ♥
Ellers starter jo russetiden for fullt i dag, og en av tradisjonene her i Trondheim er å lage en russesang for hver skole - og siden jeg går på Strinda må jeg selvfølgelig gi dere glede i livet ved å dele skolen min sin russesang!! Selv er jeg jo ikke russ før neste år, men gleder meg allerede :-)

 Dersom du liker sangen må du gå inn HEEER og like innlegget (ikke selve youtube videoen) og eventuelt sende SANG <mellomrom> 3 til 2242 for 5 kroner ♥ ♥ Hva synes dere om sangen?

sommer med nelly

annonse

Heihei! For tiden er det et fantastisk vær her i Trondheim, og i mange andre steder i landet virker det også som? Etterhvert som vi krysser av flere og flere prøver, tentamener og etterhvert eksamener fra må-gjøre lista begynner sommerstemningen å komme sakte men sikkert krypende. Nelly selger mange fine bikinier som hjelper ekstra på sommerstemningen, og jeg får hvertfall lyst til å dra til varmere strøk når jeg ser dette:

Første rad: Frisk, oransje bikini her // blomstrete, kopp-formet bikini her // nyydelig rosa badedrakt her
Andre rad:
Rød, ruffle bikini her // Lyseblå bikini her // blomstrete sommerlig sett her

Det er gøy å ha masse fine farger i klesskapet, men det er også greit å ha noen basic bikinier i tillegg:Svart bikini med dotter og nydelig form her // helt enkel, svart bikini her // lyseblå og hvit sailor-bikini her

Ja takk begge deler?? Synes absolutt alle bikiniene er helt fantastisk fine, spesielt den første med blomster, den røde, den svarte med prikker og den siste. Hadde ikke akkurat vært misfornøyd om disse hadde hatt en plass i klesskapet mitt :-)

Mange av bikiniene er fra merket ''Wonderland'' og om dere kjøper 3 bikinier fra deres kolleksjon vil rabattkoden LOVE@BEACH gi dere -15% rabatt ♥HER kan dere se Nelly sin inspirasjonsside for sommeren med masse herlige sommerbilder og bikinier. Bildene ga meg overraskende mye sommerstemning! :-)

♥ Andre spennende kampanjer er 20% på partyklær til vårfester her, siste-innspurt på midseason salget her og koden 15MORE vil på lørdag gi dere 15% på hele sortimentet ♥Les mer HER!

Flere som har sommerstemning allerede?

7 essentials

Som jente er det drøssevis av ulike sminkeprodukter og merker å velge mellom, og det er ikke alltid like lett å finne ut akkurat hva det er man skal kjøpe. Derfor tenkte jeg å skrive et innlegg basert på mine erfaringer og dermed mine favorittprodukter opp gjennom tidene. Dette er altså produkter jeg har vært fast bruker av i flere år, og som jeg er veldig veldig fornøyd med.

1: Too Faced Primer

Hands down for denne primeren! Jeg elsker den av hele mitt hjerte, og kommer aldri til å bytte den ut i hverdagsmappa. Den har en svak farge, som gir et lett dekke og ''prepper'' huden for sminke. En primer hjelper også sminken til å holde hele dagen. I hverdagen er det nok å bruke denne og litt solpudder, noe som passer perfekt for oss som har det travelt om morningen!Dere finner den her.

2: The Balm Concealer

En så myk, god, billig og dekkende concealer skal man lete lenge etter. Denne fra the Balm dekker mørke ringer under øynene utrolig bra, og er dermed perfekt for oss som er mye trøtte og slitne, hehe. Den varer også leeenge, noe som er kjekt med tanke på at man ikke kan kaste bort tusenvis av kroner på ny sminke hver måned.

De er ganske mørke i fargene, så vil anbefale dere å heller ta en lysere nyanse! Denne er i light/medium.
Dere finner den her

3: Too Faced Chocolate Soleil & Everyday Minerals kostVerdens beste solpudder, helt klart. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker dette solpudderet, uansett hvor teit det høres ut haha. Det er rett og slett fantastisk! Fargen er perfekt, man blir ikke sjoldete, den varer lenge, og både lukter og smaker sjokolade!! Trenger ikke candy lengre folkens. Her.

Denne kosten fungerer også veldig bra til å påføre solpudderet, men også til andre produkter som mineralsminke, setting powder osv. En kjekk all-around kost å ha i sminkemappa! I tillegg er den dødsmyk som alle andre koster fra Everyday Minerals :-)

4: BDB PencilHar vært fast bruker av denne øyenbrynspenna de siste årene, og er fortsatt like fornøyd. Med en børste til å koste bryna på plass i den ene enden, og en fantastisk god brynspenn i andre enden er denne rett og slett genial. Det går raskt å fylle inn bryna, samtidig som det blir naturlig på grunn av dens ganske myke konsitens. 

5: Too Faced Lash GasmDenne
fantastiske mascaraen fra Too Faced minner meg veldig om the Balms Tall, dark & handsome - og er kanskje derfor jeg liker den ekstra godt. Det er veldig vanskelig å beskrive en maskara på en kreativ måte, men denne gjør hvertfall vippene lange og fine - og det er det som teller for min del!

Her ser dere resultatet med fokus på maskaraen og brynspenna:6: Mineral Fusion Lipstick

Myk og fuktighetsgivende leppestift - i en nydelig rødfarge! Denne tror jeg blir veldig fin til sommerbrun hud i sommer - gleder meg allerede til å bruke den :-) Dere finner den her♥ Rabattkoden ERICA27 gir dere 20% på alle produktene ovenfor ut 2.mai ♥ Har du prøvd noen av disse produktene?

annonse


vinn billetter til ''the other woman

Heihei! 

Mange av dere har kanskje fått med dere filmen ''The other woman'' som kommer på kino neste uke?? Jeg har gledet meg til å se den i mange, mange måneder - helt siden jeg så at Nicki Minaj skulle være med (heheee). Hvertfall - jeg har nå kinobilletter å dele ut til dere!! Det har vært en lang og kald vinter, så det er virkelig på tide å finne frem en skikkelig sommerlig girl-power film, eller hva??

Jeg deler ut billetter til en heldig vinner, som får ta med seg en venninne på valgfri forestilling i valgfri by! Vinneren trekkes allerede i morgen, så her gjelder det å være rask ♥ ♥

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under med navn og e-post til å kontakes på. LYKKE TIL! ♥ 

finfin helg

Hei! I går kveld kom jeg omsider fram til Tone, etter en del styr med toget som var over en time forsinket.. Var hvertfall veldig deilig å komme fram, og vi bare chillet hele kvelden med masse godsaker. I dag kom vi oss opp i rett tid og laget en superdeilig frokost:Holdt oss mette i timesvis hvertfall haha

Deretter var det bare å ordne seg klar, og finne frem kameraet. Vi skulle nemlig ta bilder til et skoleprosjekt Tone har, og etter mye tull og tøys håper vi det ble noen brukelige bilder til slutt!! Gikk deretter i finværet til butikken og handlet inn til taco og kveldskos, noe resulterte i et meget godt måltid på verandaen.

Reiser dessverre hjem igjen i morgen tidlig, så nå er det bare å pakke veska og legge seg i rett tid ♥ Poster en morsom konkurranse i kveld, så stay tuned! Hva har dere gjort i dag da?

på toget

Heihei lesere ♥ Måtte rett og slett ta en pause fra bloggen de to siste dagene, med god grunn. Hadde mattetentamen i dag med pensum fra hele året, så da forstår dere kanskje hva dagene mine har gått til.. Det gikk ganske greit egentlig, selv om det var overraskende mange vanskelige oppgaver. Hadde ikke tid til å spise, gå på do eller noe som helst haha - satt bare konstant i 5 timer og regnet matte. Nå er det hvertfall over og godt er det!!

Akkurat nå sitter jeg på toget, skal nemlig besøke Tone i helga ♥ Gleder meg veldig til å se henne igjen!! Hun har jo vært i New York nylig, så det blir gøy å se hva hun har kjøpt seg! Håper på finvær i tillegg så vi kan kose oss masse i sola med god mat og musikk hele helga!! Vi snakkes i kveld :-)

Ha en fin helg alle sammen!

sommervær

Heihei! De siste dagene har det vært sommervær i Trondheim, med masse sol og varme (hvertfall i forhold til hva vi ellers er vant til haha..). Hadde derfor noen deilige og late dager på hytta med familien, som for det meste besto av påskekos, monopol og god mat i kveldssola. 

Nå er vi tilbake til rutinene, og jeg har nå stengt meg inne for å virkelig fokusere på matte de neste tre dagene. På fredag står tentamen for tur, og det hadde jo vært litt greit å kunne noe av pensum. Jeg får bare holde ut og tenke at dette forhåpentligvis er det siste jeg gjør noensinne i matte. Det er i hvertfall litt motiverende!! :-) Nå skal jeg ta på meg noen finere klær og dra avsted på bursdag til min fantastiske morfar som fyller år i dag ♥

Kjøpte denne herlige kåpa fra Zara i Barcelona - hva synes dere?vårnyheter fra lulu's

Heihei! Nylig lanserte Lulu's sine nye vårfarger - både gul og lilla i krokkodilleskinnsmønster, men også ''Struts'' mappene som kommer i tre fine farger. Lulu's er mitt favorittmerke i toalettmapper - jeg har ikke brukt noe annet de siste årene. Familien min liker de like godt, både fordi de er superfine og praktiske - men også fordi de har en helt fantastisk bra kvalitet. Jeg tuller ikke når jeg sier at Lulu's mappen min som er to år gammel ser like fin ut som de helt nye.

Her er tre av Lulu's nye modeller:

Cosmetic Bag MINI: Den lille gule mappen er for det første utrolig fresh og sommerlig i fargen, men også i en størrelse som passer perfekt i skoleveska og reiseveska. I denne får man plass til det aller mest nødvendige - som i mitt tilfelle er håndkrem, lypsil, hårstrikk, parfyme, concealer og kanskje en leppestift?Jeg har også mange ganger brukt den som en slags lommebok, med plass til litt diverse sminke, samt. bankkort/penger, telefon og lader. Veldig, veldig smart med andre ord! 

Dere finner den her.Cosmetic Bag STRUTS:
Dette er den ultimate hverdags-sminkemappen. Den rommer alt man trenger av sminke og kosmetikk i hverdagen, og med to siderom er det lett å ha orden på sakene sine. Denne bruker jeg til å ha min hverdagssminke i ++. Man får også plast til koster og kajaler i denne, og det er jo superdupert.Dere finner den her.Beauty Organizer STRUTS: Den perfekte reisemappa! Denne har et mye større rom, i tillegg til å ha et eget rom til kostene. Jeg elsker løsningen slik at jeg kan organisere koster og sminke/kosmetikk hver for seg, ettersom det raskt kan bli rotete og skittent. Det er også mye mer system på det hele, i stedet for at man bare kaster alt oppi et fellesrom.

Som dere ser får man plass til veldig mye i hovedrommet! Her er det god plass til kremer, tannbørste, sminke, hårbørste, renseprodukter og parfyme. Det er hvertfall ikke noe problem å få plass til alle produkter man trenger når man er ute å reiser, i én toalettmappe.

Dere finner den her.Coverbrands har salg på ALT fra Lulu's, med -20% på produktene. Kom til salget HER ♥ 

annonse

let's go to the beach


Hei! I går hadde vi en fantastisk fin siste-dag i Barcelona, med ekstra fint vær. Bestemte oss derfor for å sjekke ut stranda - wow så nydelig det var der. Det var også overraskende mye folk til å være april, men noe bading ble det hvertfall ikke på oss. Var likevel herlig å kjenne varmen fra sanden før vi tok oss en brus og chips på en restaurant langs promenaden. 

I skrivende stund sitter jeg i sofaen på hytta, og skal snart gå nedover på mormor og morfar sin hytte hvor både tanter og resten av familien befinner seg. Rakk å bli med på påskeaften-tradisjonen vår gitt! Krysser fingrene for at mormor nok en gang stiller med ''påskehare''antrekk, og at kvelden blir fylt med god mat og drikke, quiz og kooos ♥

Har dere noen planer for kvelden?

magic fountain

Heihei! Håper alle har hatt en fin dag så langt, og at dere koser dere masse i kveld ♥ Vi er nå tilbake på hotellrommet etter nok en nydelig dag, og ligger utstrakt på hver vår side av sengen med et x antall Lays-poser i mellom oss. Ferie da vet dere.I går tok vi taxi til Diagonal Mar, et svært kjøpesenter litt unna sentrum. De hadde mange bra butikker der, som f. eks Zara, Pull and Bear, Bershka, Primark, Nike, Stradivarius, H&M osv - så det ble selvfølgelig litt shopping. Kjøpte meg nok et par nike-sko, klarte ikke å la være. Er utrooolig fornøyd med de da, så da er det jo greit?? Ble også en etterlengtet frozen yoghurt på toppen av det hele, som kanskje ble litt for mye av det gode haha...

Deretter spiste vi middag på en nydelig tapasrestaurant før vi dro for å se ''Magic Fountain'' - et stort og populært lysshow med vann og musikk. Det var helt nydelig rett og slett! Fikk skikkelig feelgood følelse i hele kroppen av å se på det.Så det ikke fiiint ut?

gårsdagen

Heihei!

Nå er vi tilbake på hotellrommet etter en utrolig fin dag - koser oss masse her! I går shoppet vi litt mer, og fikk unna en del på shoppelista. Tenker å vise alt jeg har kjøpt i senere innlegg, enten litt oppdelt eller alt i ett. Vi får se. Var like heldige med været i går med blå himmel, varme og sol. Såå herlig! Likevel føler jeg vi er de eneste som går i shorts og skjørt haha, alle spanjolene går i bukse og boblejakke. Jaja, med 20 grader er det mer enn nok for oss.Etter litt shopping satte vi oss ned på terassen på hotellet og spiste lunsj i solsteken. Herlig!Deretter tok vi en taxi til Tibidabo (?) tivoliet, med skyhøye forventninger haha. Var ikke særlig mye å skryte av egentlig, men fant oss to ganske morsomme ''attraksjoner'' - en rollercoaster og en spinn-sak-greie haha. Var helt nyyydelig utsikt da:Avsluttet kvelden med et veldig godt måltid på Hard Rock Café - til tross for at vi egentlig var supermette når vi ankom haha, men fikk da presset i oss litt mat. Legger ut bilder fra i dag i morgen tidlig heller - hvis ikke blir det litt mye på engang haha.

Håper alle koser seg i påskeferien ♥

hovefestivalen 2014

!!!!JEG HAR BILLETTER TIL HOVEFESTIVALEN 2014!!! 

Å dra på Hove er noe jeg har hatt lyst til i flere år - og nå skjer det endelig! Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg, og har selvfølgelig allerede startet nedtellingen. Jeg har kun hørt folk snakke positivt om festivalen, noe jeg skjønner veldig, veldig godt. Se for dere mange supre dager fylt med massevis av store artister, godt selskap, forhåpentligvis masse sol, varme, stemning og ikke minst det å bli kjent med mange nye folk. Festivalen er på Tromøya i Arendal, og varer fra 28.juni til 3 juli, altså en perfekt start på sommerferien hihi.Vi har ikke helt bestemt oss for hvor vi skal bo enda - så da er det greit at man har mange muligheter! Man kan både på i telt, i hytter, ved stranda, på Verdens Ende, Festival-, Strand- eller Expresscampen - eller leie et svært partytelt med vennegjengen kanskje? Uansett hvor vi bor er jeg overbevist om at Hove kommer til å bli en opplevelse for livet. På toppen av det hele reiser jeg nedover på 18-årsdagen min, kan det egentlig bli bedre?


Til nå gleder jeg meg mest til Ellie Goulding, Imagine Dragons, M.I.A, Disclosure, Bastille og Martin Garrix - og selvfølgelig mange andre. De slipper bare flere og flere artister - så ta med deg vennegjengen og kom på Hove 2014 du også!!! Mer info om bosted, artister, sted og priser finner dere her.

Har dere vært på Hovefestivalen før, eller skal dere i år? ♥

nye treningsskoKjøpte blant annet disse treningsskoene fra Nike i går - og jeg liker dem utrolig godt! Blir perfekte til både gym og trening, i tillegg de at de kan brukes til hverdags. Tror de kostet rundt 800-900 kroner, noe som er mye billigere enn i Norge hvertfall. Nå er vi klar for nok en herlig dag i solfylte Barcelona wiii ♥ ♥ ♥ 

Hva synes dere?

sommer i april

Hei dere! I natt sto vi opp klokken 4 - klare for avreise til Barcelona. Etter en grei reise med mellomlanding i Amsterdam kom vi oss omsider fram til hotellet, som er dødsfint! Høyt under taket, stor og herlig seng, fint bad og god plass. Perfekt med andre ord! Kom fram på hotellet, freshet oss opp, før vi tok turen ut i gatene for shopping. Tror vi shoppet i rundt 6 timer - og vi fant mye fint kan dere tro! Har fått kjøpt med to nydelige kåper fra Zara og nye treningssko blant annet.Haha, her var det en crazy spanjol som tryglet om å få ta et bilde av sine ''amigas'' haha

Det er godt over 20 grader her, og vi kunne lett droppet de tynne cardiganene! Nå venter vi på take away pizza, før vi skal planlegge morgendagen og legge oss. Dagen her har vært utrolig lang, men innholdsrik - blir godt å få sove litt mer enn 3 timer denne gangen haha.

Har dere vært i Barcelona før? Noen som forresten vet om de har Victoria's Secret her?

nelly mid-season sale; 3 antrekk

Heihei! Som jeg har nevnt tidligere på bloggen, kjører Nelly nå et gigantisk salg med massevis av klær, sko og tilbehør. Ikke nok med dette - alt er nedsatt med 50-70%!! Jeg har derfor valgt å sette sammen tre ulike antrekk til tre forskjellige looks. Et festantrekk, et til hverdags og et for de som foretrekker noe mer laidback. Selv om jeg elsker kjoler og pumps, faller jeg ofte for fristelsen til å hoppe i joggisen. Anbefaler dere også å sjekke ut resten av salget, som dere finner HER. Kan garantere dere finner tonnevis av gode kupp!

Dødsfin jakke HER Klassiske pumps HER Enkel gullklokke HER Nydelig blå kjole som passer til alle anledninger HER

Svarte leggings HER Superkul armyjakke HER Basic hvit genser HER Gullkjede som piffer opp et hvert antrekk HER

Liten og søt veske HER Tettsittende joggebukse HER Utrolig kul genser HER Superfreshe sko som er perfekte for sommer og solbrun hud HER

Hvilket antrekk likte du best?

annonse

hjemme fra fin helg i sverige

Hei dere!

Kom hjem for ikke så lenge siden fra en superfin helg på Storlien med familien, fylt med masse god mat, spill, snø, slalom og avslapping. Noe av det beste jeg vet er faktisk å koble helt ut på hytta, uten særlig tilgang på internett og noe som helst - bare familiekos og kortspill. 

På fredag kjørte vi oppover i grei tid på dagen, og det første vi gjorde når vi kom fram var selvfølgelig å hamstre inn svenskgodis og chips. Tok oss faktisk en liten skitur når vi kom fram ettersom været var så fint, og med fire katastrofale skiløpere og én litt mer talentfull ble det hele en sykt komisk tur hahaOh yes

I går dro vi i bakken for å stå på slalom - like morsomt hver gang! Til tross for et halveis bra føre, og etterhvert vind og snø rett i ansiktet, var det utrolig herlig å stå på slalom igjen - og selvfølgelig dødsgodt å komme inn i varmen igjen etterpå. En god lunsj med nystekte scones og hjemmelaget brød slår heller aldri feil, og på kvelden spilte vi Cranium!

I dag slappet vi heelt av, før vi pakket og ryddet, hamstret enda litt mer pepsi max og smågodt og suste hjemover ♥Jeg har hvertfall hatt en suuuper start på påskeferien, og skal nå starte pakkingen til Barcelona. Blir hentet 0430 i natt, og gleder meg som en liten unge ♥ ♥ ♥ Det skal bli så deilig å komme seg vekk fra iiiskalde, sure og regnfylte Trondheim! Hva har dere gjort de siste dagene?

naturlig hverdagssminke

annonse

Hei! De fleste har vel hørt om merket Bare Minerals, som har vært veldig populært i åresvis. Jeg har brukt Bare Minerals fast i godt over et år nå, og jeg er fortsatt superfornøyd med produktene. Sminken er veldig naturlig og mindre ''skadelig'' for huden - men har likevel god dekkeffekt og holdbarhet. Dette er produktene jeg skal vise dere i dag:Primer: Primer er nødvendig for at sminken skal holde hele dagen, og det er en perfekt start på sminkerutinen. Denne inneholder en svak farge, og legger seg veldig fint på huden. Huden blir silkemyk og er klar for sminken som kommer etterpå, i tillegg til at huden blir glødende og fin. Thumbs up!

HerConcealer: Myk og dekkende concealer som er perfekt for å skjule mørke ringer under øynene. Denne tar også lite plass i veska, så det er greit å ha den med rundt omkring dersom man trenger en fresh-up i løpet av dagen. Livredder på dager med lite søvn og mye skolearbeid!

Her.Jeg elsker dette mineralpudderet, og bruker det hver eneste dag. Det føles så utrolig lett på huden, samtidig som det gir ansiktet en jevn overflate og naturlig brunfarge. Disse holder også utrolig lenge, jeg har hatt min nesten et år nå - og det er fortsatt mye igjen. Sammen med kosten blir resultatet plettfritt og optimalt! Jeg foretrekker så absolutt dette fremfor å styre med både foundation, setting powder og solpudder på travle dager.

Pudder her, kost her.Dersom du sliter med fet og oljete hud er dette løsningen for deg. Pudderet matter ut overflaten, og er spesielt virksomt på områder som T-sonen, på haken, og hvor man ellers trenger litt matthet. Det er veldig lett å glinse litt for mye på f.eks blitzbilder - og da er denne super å bruke.

Dere finner det her.

Slik blir resultatet med kun disse produktene, helt uredigert:

Haha, dødsfin med ny-oppvåknet ansikt og greier, men dere ser hvertfall resultatet! Ser det ikke naturlig ut?

Det er salg på Coverbrands på ALLE Bare Minerals produktene som jeg definitivt anbefaler dere å sjekke ut. De har både sminke, selvbruning og masse andre gode produkter. Dere finner salget og utvalget her ♥ Flere som er like hekta på mineralsminke som meg?

påskeferie

Hei alle sammen! Endelig er det påskeferie - har gledet meg til denne ferien suuuperlenge!! Vi hadde norsktentamen i går, og den gikk ganske greit egentlig. Fordelen med tentamen er jo at man slutter tidlig, så da var det bare å suse hjem til smågodt og Modern Family. Fin fredag med andre ord! På kvelden dro vi ut en tur, først hos Åshild med jentene før vi dro til Øyvind. Ble en utrolig fin kveld!I dag har jeg på de få timene jeg har vært våken ryddet rommet, pakket, spist frokost, tatt bilder til bloggen og skrevet et par innlegg. En lørdagsmorgen som har gått i ett med andre ord. Vi reiser nemlig til Storlien om en liten halvtime, og skal være der et par dager. Jeg tviler på at det blir noe blogging dessverre, bortsett fra et par forhåndspubliserte innlegg. Gleder meg masse til sol, påskekos og slalom med familien - skal prøve å ta masse fine bilder.

Har egentlig veldig mye å gjøre før vi drar, og dette innlegget ble skrevet på 3 minutter - ny rekord. Så vi snakkes senere, koooos dere i helgen ♥torsdag, tentamen & treningHei! I dag hadde vi heldagsprøve i engelsk, noe som gikk helt greit. Elsker egentlig tentamen fordi jeg kan sitte å skrive i fred og ro med masse god mat, godteri og iste haha. Vi har tentamen i norsk i morgen også, så det passer jo fint. Også er det påskeferie dere!!! WIII som jeg gleder meg ♥ ♥ ♥ Jeg og Maria dro på trening etter skolen, noe som føles veldig deilig akkurat nå. Der og da - not so much. Var ikke så verst utsikt fra møllene heller da?? Kjørte i pissregnet nedover, og ble seff gjennomblaute på et par minutter. Jaja, nå ligger jeg hvertfall god og varm under dyna med restegodteri fra i dag - nomnom.

På dager som dette er virkelig ingenting å blogge om, og sååå lite fristende å sminke og ordne seg for å ta noen brukbare bilder - men det får bare være haha.. Det blir mye bedre nå i påsken når vi har fri, og ikke minst reiser til Barcelona! 5 days left wohooo. Tusen takk for mange gode tips, forresten! Dere er herlige ♥barcelona: 7 days

Hei! I dag er det akkurat én uke til jeg drar til Barcelona - herregud som jeg gleder meg! Har aldri vært der før, men har hørt utrolig masse fint om byen. Vi skal være der i 4 dager, og har jo selvfølgelig lyst til å få så mye ut av dagene som mulig. Vi har hvertfall store planer om å shoppe, spise masse god mat, kanskje dra på tivoli og selvfølgelig se noen severdigheter.

Har prøvd å google mye om byen, men ender alltid opp på de samme, kjedelige turistsidene. Plutselig kom jeg på at jeg hadde en blogg med mange tusen lesere, woops??, og tenkte at det var mye bedre å spørre dere om tips og erfaringer. Så har dere noen tips til Barcelona?? Alt når det kommer til shopping, strand, severdigheter, mat, opplevelser, outlets, plasser man ikke bør dra - plasser man MÅ besøke osvosv. Kom gjerne med tips folkens ♥ Vi skal ikke bo så langt unna La Rambla, med andre ord ganske så sentralt.

søndagstur

Hei fine lesere ♥

Skulle vel egentlig lagt meg for en god stund siden - jeg hater å sove lite, men sånn får det bare bli. Har jobbet med to presentasjoner i kveld, og føler vel egentlig ikke helt at det er klart til fremføring i morgen. Manuset kunne kanskje satt litt bedre, men det får bare gå. 

I går var jeg på trening, igjen faktisk, på formiddagen, før jeg chillet hjemme med litt serier og kos. Gikk en koselig søndagstur ved Nidelva med Amalie, Victoria og Martine på kvelden - se så fiiiint:

Ellers må alle se denne videoen :O:O:O It's gonna change your life, promise!!I dag har min kjæære bestevenninne Tone bursdag, 18 år i dag ♥ ♥ ♥ Stor pie ja! Synes det er helt vilt å tenke på at vi fortsatt er bestevenner og holder så god kontakt selv om vi bor mange timer unna hverandre - men heldigvis skal hun flytte til Trondheim til sommeren! GLEDER MEG SÅNN!! Gratulerer med dagen gullet ♥Ha en fiiin uke videre ♥

mid-season salg hos nelly

annonse

Hei! På onsdag åpner Nelly mid-season salget sitt for alle, med massevis av varer med 50-70% rabatt. Men jeg har en rabattkode å dele med dere, slik at dere kan handle der før alle andre! Gå inn på salgssiden og oppgi VIP-koden LOVE, så er dere inne. Tro meg når jeg sier det er utallige sider med nydelige festkjoler, sko, gensere, bikinier, undertøy og ALT - og ingenting er på lavere enn 50% wiii.

Her er mine favoritter fra salget:ferskenfarget kjole her, hvit klassisk kjole her, gul kjole som blir perfekt til sommeren her og en nyydelig svart kjole her
klokker til kun 149,- her og her, sweatshirt her, grå genser fra rag & bone her og dødskule sneakers her

Favorittene må nok bli den ferskenfargede kjolen og den gule kjolen - tenk så fine de blir til våren og sommeren! Jeg likte også klokkene godt fordi de var klassiske og fine, og ikke minst billige. Sweatshirten måtte jeg bare bestille - den så så god ut hihi! Fin til både skjørt og dongeribukser med hvite converse. 

Dere finner salget HER!ENJOY ♥

snapshots fra dagen

Hei! I dag startet jeg dagen på trening, overraskende nok. Skal ikke så mye til for at jeg blir støl så svak som jeg er, så akkurat nå er jeg helt slått ut og sliter som bare det med å gå ned trappa hahaha. Menmen, det er vel bare bra det?? Etter det var det bare å skynde seg hjem for å dusje, så dro jeg ut å spiste med mormor, mamma og Felix før vi var på teateret. Alltid koselig! 

fine mormor ♥ 

Nå er jeg stuuuptrøtt, og har planer om å legge meg om ikke så altfor lenge. Haha, for en lørdagskveld da dere!! Skal innrømme at det er utrolig godt en gang i blant.. Har fått helt dilla på Modern Family som dere kanskje har fått med dere, og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å sitte opp hele natten for å se behind-the-scenes videoer, intervjuer, bloopers og hele pakka på youtube haha. Jeg er vel ikke den eneste som alltid gjør det?Hva har dere gjort i dag da?

vellykket kveld

Hei alle sammen ♥ 

I går var jeg på Strinda Party - noe som er en fest skolen arrangerer. Kvelden var morsom og vellykket, og det er jo braaa. I dag var det opp tidlig igjen for å komme seg på skolen, men heldigvis hadde vi bare to timer. Jeg og Maria kjøpte oss en herlig salat og chillet hos henne i noen timer i finværet. 
I kveld får vi se hva vi finner på - skal muligens ut å spise ellernoe med jentene. Må jo utnytte at vi har så fint vær!! ♥ Ha en finfin fredag!

skattejakt

Heihei! Har fått skikkelig sommerstemning de siste dagene på grunn av det fine været, og det passer seg kanskje ikke sånn kjempebra når jeg kommer ut og det fortsatt er kaldt. Jaja, varmt eller ikke - sommerstemning hjelper hvertfall på humøret! Reiser jo til Barcelona med Maria og familien om kun 14 dager, ååå som jeg gleder meg!! ♥ Forhåpentligvis er det litt varmt når vi er der, men vi skal hvertfall shoppe, spise og kose oss masse.

Denne uken er det rolig på skolefronten, og det skal jeg selvfølgelig utnytte til det fulleste ved å gjøre _nada ♥ ♥ Her har dere dagens antrekk:

skjorte ralph lauren cardigan new yorker

Endte opp med å sove med flette i natt ettersom jeg ikke har tid til å rette håret om morgenen - og resultatet ble ikke så aller verst! Veldig greit og lettvint på travle dager hvertfall. Nå skal jeg fortsette prosjekt rydd-rommet før jeg legger meg. Har gått gjennom så si hele klesskapet mitt, og en stor kommode med rot. Fant 500 kroner YESS hverdagslykke haha. Kanskje jeg skal rydde i skuffene mine oftere? Rene skattejakten.Håper dere har hatt en fin uke så langt!

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits