april 2013

got my hair done

Hallois! På fredag forrige uke etter skolen dro jeg innom min faste frisør - nemlig H2 på Mercursenteret. Det er en av de nyeste salongene til H2, og de har nå planer om å utvide salongen! Gleder meg til å se hvordan det blir :-) Dro dit for å stripe etterveksten, og stusse tuppene. Er utrolig fornøyd som alltid! Der er det service på høyt nivå, for ikke å snakke om alle de gode hårproduktene de bruker.

Slik ser litt av den stilige salongen ut! 

Frisøren min, Daniel, var veldig flink - det var tydelig at han visste hva han holdt på med. Superdeilig å få vekk de slitte tuppene og stripe etterveksten!Timesbestilling kan gjøres på 73807611! // sponset behandling, ærlige meninger

so far so good

Hei! Kom til å tenke på det her om dagen, at halve 2013 snart har gått allerede! Hvor sykt er ikke det? Føler at det var nyttårsaften for bare et par uker siden jo. Har selvfølgelig count down til sommerferie, og nå er det ikke mange dager igjen. Jeg har hvertfall hatt et kjempefint år så langt, og tror det bare kommer til å bli bedre og bedre mot sommertider :-)Har dere hatt et fint år så langt?

schoolin' life

Hey you! Kan egentlig ikke tro at jeg har vært stuck med skolebøker omtrent hele helga, men det måtte til. Mer verdt å sitte et par helger med skolebøkene i fanget, enn å bruke et år på å ta opp faget igjen. Så hele helga strøyk med til både naturfag og matte, men det er deilig å krysse av noen ting på lista. Når neste uke er ferdig, da tar jeg sommerferie. Nesten. Mangler bare eksamen da. Bare.

Mange fine kommentarer i det siste, både når det kommer til bedre blogging i variasjon og oppdatering. Det setter jeg stor pris på, slike kommentarer får meg virkelig i bedre blogghumør, og gir meg mye mer motivasjon :-) You da beeeestHåper dere har hatt en fin helg ♥ 

pretty in pink


Hei alle sammen, og god søndag! I dag tenkte jeg å vise dere fem produkter jeg ikke har vist på bloggen før, og som jeg liker utrolig godt. Det kom vel ikke som en bombe at alle produktene er rooosaaa heller? Uansett, håper dere liker innlegget, også snakkes vi senere i dag :-)

Hands down - desidert den beste og fineste håndkremen jeg har prøvd ever! Hendene blir silkemyke, og kremen er ganske stor. Med andre ord - den varer lenge. Dere finner den her.

Blir aldri lei av peach/rosa neglelakker, og denne er nok en favoritt i samlingen. Deborah Lippmann er kjent for sine gode neglelakker, og har drøssevis av forskjellige farger. Denne finner dere her.

Klarte å miste min forrige Tangle Teezer den første uka jeg fikk den, så fant ut at det var på tide med en ny. Hårbørsten grer ut floker smertefritt, og kan brukes i både vått og tørt hår. Den er også ekstremt vennlig mot håret, og det liker vi :-) Her.

Haha, jeg vet hva dere tenker.. Men denne leppestiften fra Barry M blir ikke grønn på leppene. Når du tar den på, blir den nemlig rød-rosa! Usikker på hvordan det fungerer, men slik er nå det. Den varer utrolig lenge, ofte til dagen etter haha. Her

Slik ser den ut.

Wow, kan ikke tro jeg ikke har prøvd denne før! Superpigmentert, nydelig rosa-farge og naturlig resultat. Trenger egentlig ikke si noe mer, for denne likte jeg. Her
// reklame, i samarbeid med coverbrands. ærlige meninger som alltid ♥

video: innkjøp

Hva synes dere? // sett på 720'

høyt over restenHei! Veldig mange av dere ville at jeg skulle vise innkjøpet, så da skal jeg spille inn videoen i morgen. Har endelig funnet et sted hvor det er mulig å filme videoer, tidligere har det vært helt håpløst. Vil også si tuuusentusen takk til alle som har stemt på meg i Maybelline-konkurransen så langt, dere aner ikke hvor mye det betyr ♥

Må også benytte muligheten til å tipse dere om russesangen til skolen jeg går på! Anbefaler dere å sjekke den ut, og om dere vil stemme på den som årets russesang sender dere ''SANG mellomrom 4'' til 2242 (5 kr). Det ville de nok satt stor pris på! 

Hva synes dere om sangen?

graffi og tentamen

Hei! I går kveld dro vi jentene og spiste på Graffi, for å feire fineste Eline ♥ God mat, og god stemning! I dag var det norsk-tentamen, og det gikk helt greit som vanlig. Er det noe jeg gruer meg til så er det 3.mai, aka dommedag. Griner bare ved tanken på mattetentamen. Blir ikke overrasket om jeg griner under tentamenen heller hahaha, I'm serious. Jaja, ettersom det var 50% på hele Bik Bok i dag, tok jeg og Åshild turen. Slo til og kjøpte meg en del ting jeg har sett på lenge, og fikk alt for halve prisen. Ahh deilig! bra bilde hæ hæ hæ

Vurderer å spille inn en video hvor jeg viser alt jeg kjøpte :-) Hvis dere vil?

et sommerlig antrekktopp h&m bukse bikbok veske h&m sko jeffrey campbell klokke new look solbriller aldo
Likte dere det?

oh how beautiful


sminkevideo: Who's got the MBFW look?

Endelig er videoen på plass! Har jobbet mye med den, og hadde blitt veldig glad for stemmene deres :-) Den som får flest stemmer vinner en tur til NEW YORK herreguuud. Når jeg leste det måtte jeg bare melde meg på konkurransen, å reise til New York er min absolutt største drøm :-) 

 VOTE

Stem på meg her om dere synes jeg fortjener det, og legg igjen en kommentar når dere eventuelt har gjort det. Ut i fra de som stemmer skal jeg velge ut en person som vinner en fantastisk goodiebag med produkter fra blant annet Too Faced, Deborah Lippman, the Balm og Someday-parfymen. 

Du kan også delta i konkurransen

Konkurransen er åpen for alle, du ''søker'' om å få bli med, Maybelline tar en titt på bloggen din og sender deg eventuelt produkter som du kan lage en sminkevideo med. Les mer og meld dere på her!Hva synes dere?
noen nettlesere kan ha problemer med å laste opp stemmeknappen og påmeldingssiden, så prøv en annen nettleser eller vent litt, og prøv igjen :)

sommerklarconverse her raybans her

Nå er jeg hvertfall klar for sommer! Lave, hvite converse og solbriller er obligatorisk i sommermånedene, hvertfall for min del. Gleder meg masse til å sette sammen antrekk, gleder meg generelt mye til sommer!! På bursdagen min, 29.juni, drar jeg og Maria til Kreta hihhihi :-)

Hva er dine ''summer must-haves''?

livet som blogger på en søndag

Hei! I dag sto jeg opp i rett tid, for å filme sminkevideoen på nytt. Var ikke så veldig fornøyd med den forrige jeg spilte inn, så da var det bare å rigge seg opp igjen. Denne gangen ble det mye bedre, skal starte å redigere den nå. Måtte nesten le av meg selv der jeg sto en søndag morgen med et fullt sminket tryne bak kameraet. BLOGGERE ASSS

Dro deretter til mormor og morfar for å feire bursdagen til morfar! Masse god mat, og gode kaker. Var i mitt ess, I guess. Ouuhhh riiiimsandra, spreke oldemor og meg :-)
Hva gjør dere på denne fiiine søndagen?


AVLSAG PÅ JUNKYARD.NO 
I forbindelse med 70 000 likes på facebook kjører Junkyard et fantastisk tilbud! -20% PÅ HELE BUTIKKEN!! Whoah, spørs om det blir nye converse og solbriller til sommeren, haha. Koden 70K gir dere avslag når dere kommer i kassen, og varer bare ut dagen. ENJOY!

video on the wayHeiii dere! I går etter skolen dro jeg som sagt til frisøren, skal skrive om det senere i dag eller noe :-) Godt å få tatt vekk etterveksten!! Spilte også inn en sminkevideo for et par dager siden, skal skrive om det mer senere. Videoen kommer i kveld eller i morgen! I går var jeg hos Kristine med Åshild, noe som var veldig koselig. Ikke like koselig var det at Astrid røyk ut av idol, deeet hadde vi ikke trodd.. Nå er Tone på besøk ettersom hun er i Trondheim en tur, ååå så godt å se henne igjen!!

Vi snakkes senere i kveld ♥

frisøren i morgen!

Hei dere! Nå er det snart natta for min del, skal bare ordne noen småting. I morgen skal jeg til frisøren etter skolen, gleder meg såå mye til å få vekk ettereveksten. Skal derfor stripe den vekk, og kanskje stusse håret litt. Det skal jeg selvfølgelig gjøre hos min faste frisør, H2 Mercur! :-)

god natt mine fine

dagens antrekk

Hei! Nok en skoledag kan krysses av kalenderen, og vi er en dag nærmere sommerferie! Dessverre er de siste ukene før sommerferien et reint helvette, med masse heldagsprøver, eksamener og for min del - avsluttende fag. Nå kan man angre for å ikke ha jobbet bedre tidligere i året! Uansett, her har dere dagens antrekk. Prøvde meg på sånn speilvendings-greie, og likte det faktisk veldig godt :-) Greit med litt variasjon! 

genser fra bikbok klokke og bukse new look sko converse skinnjakke h&m solbriller aldo

Hva synes dere?

nytt klesskap maybe?

Heiii ♥ Så gøy å se at så mange har meldt seg på konkurransen, og det er heller ikke forsent :-) Litt usikker når jeg avslutter den, sikkert om et par dager. Må forresten kommentere at jeg blir dødsjelly når jeg ser bilder fra jb-konserten. Tenkte egentlig ikke at det var noen big deal om jeg dro eller ikke, men nå angrer jeg som bare det!! Sandra og pappa drar faktisk nedover til Oslo i morgen for å dra på konsert, siden hun fikk det i julegave. Jeg og vil :-(:-(

Holder på å se på nytt klesskap i ikea-katalogen nå, for det trenger jeg virkelig. Jeg har jo en kommode på rommet, men når jeg har ALT av topper, bukser, treningstøy, hettegensere, joggebukser, shortser og undertøy der blir det knapt med plass. Skal derfor kjøpe et klesskap til, som jeg og søstersen kan dele litt på. Vurderer det under, ettersom det er helt basic og fint. Liker også at jeg kan henge opp kjolene mine, slik at jeg slipper å ha de liggende.
Har dere noen planer for dagen?

YOU are beautiful

Kom over denne videoen på youtube, og tenkte å dele den med dere! Synes det var en veldig fin video, og ut av alle slike typer videoer var det denne som ga mest inntrykk hos meg. Det er et stort press blant mennesker i dag, spesielt når det kommer til utseende og kropp. Vi har ulike komplekser vi ikke liker med oss selv, og er så opptatt av å tenke på disse at vi glemmer det vi faktisk liker ved oss selv! Neivel, så har man kanskje ikke den flateste magen, de tynneste lårene eller de mest perfekte tennene. Men man har så mye annet godt her i livet, som er mye viktigere å fokusere på! Tro meg - det du selv legger merke til, er det ingen andre som gjør. Det er på tide at dagens samfunn aksepterer folk som de er, men det viktigste av alt - at du aksepterer hvem du er. For DUUU, ja DU er nydelig akkurat som du er, husk det!

bursdagsfeiring

Hei! På lørdag var vi som sagt i bursdag til Martine og Mari, noe som var utrolig koselig. Vi møttes et par jenter først for å spise middag, og Enchiladas sto på menyen! Jeg hadde aldri smakt det før, men herreguuud så godt det var. Vi laget nok til å spise det som både middag og kveldsmat haha. Åshild og jeg klarte å bestille samme kjole, men det gjorde egentlig ingen verdens ting.

oda, andrea, maria, åshild og megtwins assI kveld kommer en junkyard-konkurranse her på bloggen, så stay tuned!! Vinneren av dorco-shai konkurransen ble Gina Endresen, regner med du får en mail ganske så snart. Klem!

a primer to start with

Hei! I dag skal jeg vise dere tre primere, som fungerer på hvert sitt område. En primer er nødvendig om man har et mål om å beholde samme look gjennom hele dagen. Jeg bruker alltid primer om jeg skal noe spesielt, hvor det er viktig at sminken holder. Coverbrands har nå en primerkampanje, hvor du får -20% på alle primerne!! Woho, sjekk utvalget her. (Hvor mange ganger sa jeg ordet primer her)

Lip primer: Visste faktisk ikke at det fantes lip-primere, men det hadde Too Faced! Det er en helt gjennomsiktig ''krem'' du smører på leppene, før du tar på leppestift slik at den holder seg uten å skli ut/fade. Vil anbefale å bruke en lypsil før primeren, slik at leppene er myke. Kjekt å ha så du slipper å påføre leppestift tusenvis av ganger gjennom hele kvelden. Her.

Lid primer: Primer til øyenskygge! Du legger denne over hele øyelokket for at øyenskyggen skal holde. Jeg er superavhengig av gode primere til øyenskygge, og denne fungerer utrolig bra. Øyenskyggen sitter perfekt fra du tar den på, til du fjerner den. Her!

Face primer: Må først og fremst kommentere utseendet til denne primeren, herregud så fiiin! Som dere sikkert skjønner er dette en primer til ansiktet, så før du starter med foundation, concealer og pudder - påfør denne så du er sikker på at sminken holder! Huden blir supersoft av den i tillegg, og dekker porer. Her.

// reklame i samarbeid av coverbrands

fredagsstandard

Heei! I går hadde jeg noen venninner på besøk, tror alle sammen rullet ut døra senere på kvelden haha. Vi kjøpte inn masse godt, så Idol og bare CHILLÆT. Nå drar jeg straks opp til Åshild for å lage middag, før vi ordner oss til bursdag i kveld. I kveld skal vi nemlig feire Mari og Martine, tror det blir en veldig hyggelig kveld ♥hello there

Sto opp litt for sent i morges, men bestemte meg for å lage en skikkelig deilig frokost og se en episode Gossip Girl. Tror ikke jeg var den eneste i verden som gjorde det i morgest for å si det sånn! Kos dere i kveld alle sammen!! ♥ 

vårantrekk

solbriller og sko aldo jakke sheinside veske mulberry genser monki tights HER
Nå må jeg ordne meg, også drar jeg på ''oppvisning'' :-) Snakkes senere i kveld!

lennon and maisy

De fleste av dere har nok hørt om disse søøøte jentene, men til dere som ikke har det - here you go! Hørte de for første gang for ikke så lenge siden faktisk, og de er jo så utrolig flinke! Og ikke minst søte :-) Favorittene blir definitivt Call your girlfriend, Ho hey, og Bright side. Blir seriøst glad av å høre på de, hvorfor er de ikke på spotify :-(:-( Har gått rundt og nynnet på ''bright side'' i hele dag, måtte le av meg selv der jeg gikk og sang på vei til bussen - kan dessverre ikke si det hørtes like vakkert ut som når de synger den. 

military jacket

Hei! Jajaja jeg lever osv, har ikke samvittighet til å kjøre bloggfri en dag til. Har faktisk ingenting å blogge om, noe som er dødskjipt! Eller, jeg har mange ideer og mange innlegg på lur, men når jeg ligger under dyna, spiser druer, malteasers eller ser gossip girl, med kameraet langt borte er det jo lite å blogge om. Latskap rett og slett! I morgen har vi show med cheerleadinga, vi skal opptre på et stort arrangement her i Trondheim - så det har vi brukt en del tid på i det siste. Er veldig sliten og trøtt, så skal legge meg nå! I morgen poster jeg et innlegg med et vår-antrekk og et med noen favoritt-hårprodukter :-) Sleep tight!

repost heheh

tirsdagsmiddag

Hello you guys! I dag skulle lillebroren på 8 år ha masse venner på besøk, hvor de skulle spise taco og sikkert springe villmann i hele huset. I den anledning slengte jeg raskt fra meg skolesakene hjemme og suste avgårde, vekk fra åstedet hahaha. Dro til Maria, og vi laget oss tikka masala! Det gjorde automatisk tirsdagen 65797 hakk bedre. Nå skal vi ut og sette opp trampolina, før vi skjærer opp masse frukt til kveldsmat. Har fortsatt sting etter å ha trykt i meg en stooor porsjon tikka masala, det er så godt at jeg aldri klarer å stoppe :(:( Hard life. 

et fantastisk nydelig bilde fra i vinter

good morning

God morgen skjønninger! I dag starter vi sent på skolen, og ettersom jeg har så god tid nå tenkte jeg det var greit å poste et innlegg. Skal trene rett etter skolen, så vi snakkes sikkert ikke før senere i kveld. Ut i fra det jeg har fått med meg har vi ingenting spesielt på skolen denne uken, så om jeg har tid skal jeg samle masse klipp og sette sammen en klipp-videoblogg. Lagde en tidligere, og veldig mange av dere likte den! Slike videoer blir litt mer personlig enn en superklein sminkevideo, haha :-) Ha en fantastisk dag videre! 

kosemose

fineste juli ♥

Hei! Nå har vi akkurat kommet hjem fra en superkoselig bytur, kan vise dere innkjøpet senere. I går badet vi som sagt i jacuzzien, noe som var såå herlig! Hadde utsikt over hele byen, det var utrolig kaldt i lufta, så dere kan jo bare tenke dere hvor herlig det var å sitte i en dødsvarm jacuzzi. Gikk inn og så en film ingen fikk med seg så mye av, spiste godteri, frukt og potetgull. Perfekt! ♥Hadde dere en fin fredag?

late dager ved bassengetTake me back! Har fortsatt en del bilder fra Spania å dele med dere, de kommer etterhvert som det passer seg :-) Ha en fin kveld videre!

thank God it's Friday

HELGHELGHELG ♥ Første uke etter påske har gått overraskende raskt, godt å få krysse av noen innleveringer, prøver og skriveøkter på planen. Kjørte forresten scooter til skolen for et par dager siden, skolen har fått inn masse is i kantina og det blir varmere og varmere. Endelig et tegn på vår her i byen også!

I kveld skal jeg til Juli, vi skal lage oss deilig middag og ta det rolig i jacuzzien! Prøvde å skrive setningen der med en casual look, men jeg er egentlig supergira!!! Tar med kameraet er tross alt blogger :):):) Vi tenker oss en tur til byen i morgen, muuulig det blir litt vårshopping - men vi snakkes før det ♥ Kos dere så lenge! MUUAAHH


terra mitica


kind of excited Fisefin gjeng som kjøpte regnfrakker til tømmerstokkene


Kan virkelig ikke tro jeg tok denne, men Gud så gøy det var! Det var null kø, så vi tok den flere og flere ganger og det sykeste var absolutt å sitte helt frammerst. Det var bratte bakker, og et x antall looper, trodde jeg skulle dø et øyeblikk hahaha.
Noen bilder fra da vi var på Europas største fornøyelsespark Terra Mitica forrige uke. Det var dødsgøy, og det var så mange syke karuseller! Har alltid stått over tivoli de siste årene, rett og slett fordi jeg trodde alt skulle falle sammen og jeg skulle dette av karusellene, så var sikker på at jeg ikke kom til å ta noe som helst på Terra Mitica. MEN der overrasket jeg meg selv til de grader, for jeg, Sandra og tante Hege tok alle de store berg og dal-banene og karusellene, noe som var helt siiiinnsykt gøy. Tok faktisk alle på bildene over, og favoritten ble definitvt slegga eller den gul/røde berg og dalbanen.

Har du vært på Terra Mitica?

innkjøp fra spania

treningstights fra nike, neglelakk fra O.P.I, foundation fra dior og parfymen Cherry in the air fra Escada. Parfymen er seriøst verdens friskeste, definitivt en ny favoritt!!

Kjøpte lite til å være meg, men fant ut at det var bedre å bruke pengene sine på få ting som har litt mer verdi enn masse plagg som bare blir liggende. Okei, kan ikke tro den setningen der kom fra meg. Neida, joda. Skal lese gjennom bloglovin, som har over 200 uleste med en iskald boksbrus ved min kjære side før jeg tar kvelden. Likte dere innkjøpet?

lang reise

Hei! I går var vi maks uheldig, og rakk ikke flyet hjem fra Amsterdam. Vi flydde Alicante - Amsterdam, Amsterdam - Trondheim, og ettersom flyet var over en time forsinket fra Alicante rakk vi akkurat ikke flyet hjem til Trondheim. Måtte derfor vente i 6 timer på flyplassen, og ta kveldsflyet hjem. Veldig kjipt, og var helt utslitt når vi først kom hjem. Dere kan tro det var deilig å stupe rett til sengs! Skal kjappe meg å rydde rommet nå før Maria kommer, så får vi se hva vi finner på. I neste innlegg skal jeg vise dere de få innkjøpene jeg gjorde!
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits