april 2011

talentå

Hei dere! I natt lå jeg over til Juli, det var sykt koselig ♥ Og i morges var vi en tur på Bluebox og tok sol, tehe. Sorry for lite innlegg, men jeg nyter helga vet dere! Nå skal jeg og Maria ta bussen til charlottenlund og møte folk før jeg skal på bursdag til onkel. I kveld skal jeg til Jannicke with tha people!

Forresten, hahaha, i går hadde vi franskframføring. Jeg hadde om frustrerte fruer og tenkte jeg skulle beskrive hovedpersonene da. ''Eeeh, Bree van de Camp. Elle a rouge chevre, eller noe ''. Vel, det betydde at hun var en rød brunost, det sier litt om fransken min. Hahhaha.

Hva skal dere i kveld?

outfit 29/04 - 11bukse fra vero moda // genser fra bikbok // smykke og øredobbene vet jeg ikke

Hva synes dere? :-)

outfit 28/04 - 11

hettegenser fra bikbok // bukse fra pieces // sko fra i.c.u // veske fra vero moda // ring fra bikbok

Hva synes dere om outfiten?

summerfeeling!

Heei! Ah, det er så fint vær i dag, det er så herlig å gå i tøysko, sitte på gresset i friminuttene med bare genser! Så nå sitter jeg og Maria ute på verandaen i sola, med is og greier. Skal grille senere idag, seriøst - sommer er så digg! Vi sier at det er sommer, right?
Flere med summerfeeling?

Outfit 26. april
Topp fra H&M bukse fra bikbok smykke (Maria sitt) fra accezories(?)

Hva syns dere?

salgsblogg

Jeg, Maria, Kari og Anna har tidligere opprettet en salgsblogg, det er bare å stikke innom! Hehe. Kommer flere ting etter hvert, og det er mulig vi senker prisene etterhvert.

> BESØK BLOGGEN HER <

bonjour

Heei! Jeeei, jeg overlevde skolen jo! Ble med Maria hjem etter skolen as always, og hun var så snill å svippe meg ned på Showtime så slapp jeg å gå hele veien, hihi. Har overraskende nok tatt outfit i dag (Bare legg det ut du, Maria, hehe), og nå er det like før mormor henter meg - vi skal nemlig på Lundamo og tatt mål til bunaden eller noe.. Gleder meg, rett etter påske og greier!.....
♥ ♥ ♥ ♥

Har dere konfirmert dere?


gleder meg til neste ferie, jeg!

Heeei! Nå er jeg hjemme igjen, har savnet Trondheim kan man si. Sitter i senga nå og slapper av. I morgen er det skole og jeg gruer meg som et helvette. Vi går inn i tentamens- og prøvemåned, ÆSJ! Har ikke ofret skolen en eneste tanken i ferien, og i morgen våkner jeg 7 og er hjemme halv 4. Å herre. Men får se igjen klassen da!.. :-)

Hadde en super påskeaften med godteri, familie og god mat! Også har jeg fått et superherlig design som søte Marie har vært så snill å laget. Mulig jeg skal sette inn en header, men nå er det nok snikksnakk! Har et mål om å poste outfit ca. hver dag i uka her så stay tuned!

Hadde dere en fin helg?

bilder fra i dag

Hei dere! Nå sitter jeg i sengen til Tone (t0nej.blogg.no, fornøyd?!?!), vi har vært ute i dag og tatt litt bilder og egentlig bare nytet/nyt/nøtt det fine været. Begge drar i morgen tidlig, så vi kan bare tilbringe denne dagen sammen. Hahah. Hun kom hjem fra Gran Canaria i går, hun er såå blek.

\
Hva synes dere?

follow me on twitter

Det jeg posta i stad funka dårlig.. Men, dere kan followe meg ved å trykke her :D

Today

Syykt herlig dag! Fine Aurora <3

 


 


 


 hahah


 


 Tnåå, Aurora er så søt!

Sykt!

 


 


 Aurora og onkel kom på hytta i dag, haha, lå og sov helt til mamma kom inn på rommet og sa at de kom om 20 (!!!) minutter. I går var det pissregn, og nå er det soool og sykt varmt! Også var jo Aurora her idag, som må være verdens herligste, så da ble jo dagen perfekt!! Snart kommer tante Hege, mormor og morfar oppover for å spise middag. Endelig har de også kommet!

Hva synes dere om bildene? 

sommertider hej hejHei! Aurora er her nå, dere vet kjendisen fra norske talenter ;);););) Vi har vært å tatt masse bilder ute, for det er sinnsykt fint vær i dag! Poster bildene etterpå, i kveld kommer resten av folket. Forresten, føler meg som den taperen som sitter å twitrer uten noen followers, bortsett fra én. Hadde vært kjempe gøy om noen ville followed meg! @ericakvam

thumbs up

Heeei! Tnå, blir så glade når jeg leser gjennom kommentarene deres, dere må vite at jeg setter stooor pris på det! I dag har vi vært ute en tur, og i de siste timene har jeg gamet tiny wings... Mye å gjøre eller hva? Har fått den søte rekorden på 127 000!! Hahah. 


Nå skal jeg se film, Holiday. Den er så søøt!


''Today's crib'' 2


ahhh, takk til bikbok som selger verdens herligste tøfler

ja, thumbs up! (y)
 

good morning


 god morgen lesere ♥ for å få litt påskestemning sto jeg opp med lillebroren min og så på påskemorgen, hihi

dagens innkjøp

Hei! Var noen som lurte på hvorfor vi kjørte fra Trondheim til magneten, men vi har hytte på Frosta, så det er ikke så langt å kjøre :-) Fikk kjøpt meg en bikini jeg har sett på lenge, men de har aldri hatt min størrelse, og en basic genser.

h&m 129,- for overdelen og 99,- for underdelen


h&m 99,-

Hva synes dere? 


endelig har vi satt opp trampolina!

Heei! Nå sitter jeg og Mamma i sofaen, og venter på at frustrerte fruer skal begynne. Eller.. det er kanskje litt tidlig enda. Men gjett hvem som har lest ut en bok på hytta da?! Joho, flink vet dere. Husket jeg synes det var såå gøy å lese før, men så leste jeg ikke på superlenge, så det skled egentlig helt ut. 


I morgen skal vi som sagt på Magneten (I levanger, ja), og på fredag kommer tante x2, mormor, morfar og Arild. Gleder meg kjempemye! I dag satte vi opp trampolina dere, men sikkerhetsnettet er ødelagt, så om dere ikke hører fra meg på en stund har jeg sikkert tatt turen nedover skråninga............... :-)

verdens fineste lillebror!   Har dere trampoline?

sol & grilling

Hei dere!


Endelig fikk vi i Trondheim litt sol også! Så i dag har vi faktisk vært en del ute, pluss at vi har grillet. Naaaam. Det er egentlig helt greit her, selv om det kunne vært bedre. Tror vi skal på Magneten en tur på onsdag, får se om det blir noe nytt til klesskapet da! Nå skal jeg bare lese videre i verdens herligste blar, Det Nye & Mag ;-) Ha en fin dag videre dere!FrukostToday's crib :-)


 
Hva skal dere i påska?

outfit 17/4 - 11
skjorte fra h&m

Hva synes dere?gårsdagens outfitRakk ikke å poste i går :-) topp fra ginatricot armbånd fra h&m bukse fra bikbok

Hva synes dere?

hytta neste

Hadde det kjempekoselig i går, nå stikker jeg på hytta og blir der resten av påskeferien! Tar med meg internettet, så skal selvfølgelig oppdatere dere. Men ikke forvent så kjempe mye, nettet er sinnsykt treigt.. Men okei, nu måste jag dra. Hahah, kos dere i dag! ♥

happy easter!

Hei dere! Nå er det likefør jeg kaster på meg skoene og drar ut igjen, skal nemlig opp til Kari og ordne meg med Maria og Anna, før vi stikker på bursdag til Donata og Julie! Gleder meg kjempemye, blir sikkert koselig ♥ Ellers dere, det er pååskeeeee!!!! Gleder meg til hytta i morra faktisk!! Påskepåskepåskepåååske ♥Flere som er glade for å ha påskeferie?

hot or not?

Woho, lenge siden! Kjeda meg veldig her om dagen, så prøvde masse tilfeldige klær..


hot/not?


update just for you

Hei dere! Wow, jeg må jo ha skrevet ut bloggen de siste dagene eller hva? Snakk om masse innlegg! Eller?... Joda, men så lever jeg ikke av å blogge heller da! På søndag hadde vi musikal i sammenheng av konfirmasjon, Perlen. Det var utrolig gøy! Fikk mamma til å ta noen bilder, men kan vel ikke si at de var ekstremt bra. Men helt greie da!

jannicke, kathrine, maria, meg, kari, mathilde, karoline

kathrine og jannicke, stars ♥Jannicke, meg, Kathrine. Vakkert bilde altsåå. Dette var på banketten som var etter forestillinga!

 

På mandag ble jeg med Maria hjem før trening, eller, det var ikke trening fant vi ut. Så vi tok oss en aldri så liten bytur, de har såå masse fint på bikbok for tiden, men selvfølgelig er jeg så si blakk. Hurra.helt seriøs!

 

I dag ble det kirka, vi måtte gå rundt å ringe på og spørre om penger til kirkens nødhjelp. Gjort en god gjerning i dag også da! ;-) Hehe.

Hva har dere gjort i det siste da?

sminkevideo; slik sminker jeg meg til vanlig

Hva synes dere? filmet med nikon d3100

amen

Heei! Gjett hva jeg har gjort i dag da. Dere er flink hvis dere gjetter det. Jeg har nemlig vært i kirka og øvd på musikal. Og ikke nok med det, måtte stå opp klokka 9, og kom ikke hjem før halv 5!! Altså, 6 timer i kirka er MYE!! Men imorgen skal vi ha forestilling, kan sikkert få mamma til å filme og ta bilder :-)

Maria er her nå, siden vi må øve på matteprøve. Hurra. Hun har forresten fått seg nytt kamera, kan prøve å poste sminkevideo i kveld om dere vil?

 jodameg og MariaHva skal dere i kveld?

and it burns burns burns

Heei! Nå holder jeg på å dø av røykforgifting, Maria prøvde å lage popcorn. Skal ligge over her siden vi har ''hjemmedag'' i morgen. Eller, vi får være hjemme og jobbe med prestentasjon også er jeg og Maria på gruppe så, ja. Blir bare chilling i kveld, kos dere på skolen i morgen da! HEHE.ÆSJ SPISTE AKKURAT ET POPCORN SOM SMAKTE ASKE!!!! Random btw. ÆSJ!!!!!!!

my wardrobe; bursdagsantrekk1. Wedges fra økonomisko, topp fra bikbok, shorts fra only

2. Topp fra h&m, skjørt fra bikbok, sko fra DNA, cardigan fra Zara

3. Kjole fra bikbok, sko fra DNA

 

Over har jeg satt sammen ganske så forskjellige antrekk, hinter spesielt til bursdag/fest. Selv ville jeg kanskje gått for nummer 2, men det er min mening.
 

Hvilket antrekk ville DU hatt i DITT klesskap?

klar for powernap

Heeei ♥


Det var utrolig bra i går kveld, hadde det utrolig artig! Var helt død i beina når jeg kom hjem, var så vidt jeg orka å gå opp trappa. Det er sjeldent det er såå godt å legge seg! Denne uka er det temauke, 2 verdenskrig. Er på gruppe med Maria, Stian og Ulrik. Stjernegruppa! Vi eier i å skrive dikt, dere skulle sett i dag! Haha :-)Hahah, det var en ganske så trøtt slask som dro på skolen i dag...matvrak <3<3<3

Tenkte å ha ''My wardrobe'' i kveld, noe spesielt dere vil ha med? Topper, kjoler, sko, bukser etc?

supermandag

Heei! ÅÅ, dere aner ikke hvor fint vær det er i Trondheim i dag! Eller jo, noen. Hvertfall, det er så sinnsykt digg å kunne slenge på seg tøysko og sykle til skolen. Hihi, endelig er det vår. Okei, hvis det begynner å snø i morgen failer jeg. Gleder meg forresten sykt mye til i kveld, da er det Trinnfest! Hele trinnet samles, også blir det musikk og dansing. Jeg er i sosial-komiteen derfor må jeg møte opp i 4 tiden. Den varer til halv 12 tia, derfor håper jeg det er greit for dere at det blir ganske lite blogging i dag..

 

Forresten, Pappa fikk telefonregning i går. Og den var sykt høy! Regning for utenlansk datatrafikk ellernoe? Jeg skjønte ingenting da han sa det, og jeg skjønner heller ingenting nå. Det må være helt feil, jeg fatter ikke hvordan tre minutters facebook sjekking kan bli så mye?? Uff, får vel legge i en del selv, stakkars pappa skal slippe å betale det! 

 Har dere fiiiiint vær?

moment - lars

Sykt fint! Får frysninger jeg! :-) Han er utrolig flink! Hva synes dere?

outfit 02/04 - 2011
omtrent alt fra bikbok. poster bare fra i går..

Hva synes dere?

bilder fra lørdagskvelden

Heei! Tusen takk for alle kommentarene, herregud! :-) Hadde det kjempekoselig i går, vi så film, spiste godteri, farget håret til Maria osv. Hårfargen ble egentlig veldig fin, selv om man ikke ser særlig stor forskjell, tror bare vi fjernet en del av rødskjæret. Kari måtte dra i morgentidlig siden hun skulle på Cageball, og ingen av oss merket at hun dro, uff! Stakkars!! ♥ 
Hahah, Kari og Anna - fint!Kari, Anna, Maria og meghahahahhahhaLikerrr? haha

saturday

ÅÅh, jeg blir så glad når jeg ser ut av vinduet på rommet mitt og ser SOL og ASFALT! Det er så sinnsykt herlig, dere aner ikke! Holder på å pakke nå, skal nemlig ligge over med Kari, Anna og Maria. Vi skal også farge håret til Maria, men det er det Anna som er best på. Får håpe jeg lærer NOE da :-)

Tror det blir veldig koselig i dag, vi skal leie film og kjøpe masse godt ♥ Ha en smashing lørdagskveld, lesere!Forresten, hvilken farge synes dere jeg skal ha? Blondt eller brunt?

dagens innkjøp

Hei dere! I dag var jeg i byen med Sandra en liten tur. Hjernen min er definitivt instilt på ''sommer'', det kan dere se på innkjøpet... Haha. Uansett, er veldig fornøyd! Gleder meg til Frankrike allerede jeg!shorts fra bikbok 99,-
 bikbok 79,-

Hva synes dere?nytt design, igjen

Er fortsatt litt under redigering, men de 3 beste blir linket nå snart.Hva synes dere om designet?

helg + blogg-formspring

Hei dere! Ah, kjenner det er skikkelig godt med helg! Vi hadde fri i dag også, utrolig herlig. Kom på at det er 1.april i dag, og jeg har fortsatt ikke lurt noen! Må finne på noe! Eller, nei. 

 

Uansett - husker dere spørsmålsrunden jeg hadde? Jeg har jo spilt inn videoen, MEN. Den var bare så teit at jeg nekter å poste den. Poenget mitt er at jeg har laget en blogg-formspring der dere kan sende inn spørsmål og få svar omtrent med en gang. Jeg kommer til å svare på spørsmålene deres hver dag, så jeg kjører i gang en spørsmålsrunde der + at dere kan stille spørsmål når runden er ferdig. Fikk tipset fra Tcmn, synes det var utrolig smart! Dere kan finne den HER

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits