april 2010

it's raining man - hallelujah

Heeei! Innlegget mitt før i dag ble tydeligvis ikke postet ....... Ble med Kathrine hjem etter skolen med Kristine, dro hjem for en time siden ♥ Så nå har jeg spist pizza og skal kjøre opp til Eline og liggeover. Blir utroooolig koselig. Oppdaterer dere selvfølgelig.

Men nå skal jeg pakke og stekkkkke. Ute pissegner det, gleder meg til å kjøpe snop i kveld ja... Regnparty! Noen som har testet regndans? Hmmm.... god plan richie.


Hva skal dere i kveld?

nytt design!


Veldig fornøyd ja :-)

Hva synes dere?

symaskin-partej

Heeeei! Har hatt en helt grei dag på skolen :-) Er sykt glad for at uka er ferdig. Eller - nesten ferdig. I morgen blir chilllllledagen. Har hatt prøver, framføringer, innleveringer hele uka og nå er jeg så sykt lei av den dritten. Så nå skal jeg nyte friheten i noen dager før neste uke braker løs med ekle tarmtentamene. Voksent!

Fikk testet mine ferdigheter i sying i dag. Startet med å halv-ødelegge maskinen ved å sy på samme plass - som gjorde at tråen ble en stor klump nede i maskina. Koselig å sitte resten av timen og plukke ut tråd for tråd.. Fikk vel et stort pluss i boka, nok en gang! Forrige gang var når jeg brakk linjalen :-) Seks i K&H kanskje? ........ Tror det ikke selv en gang :(:(:(

Partejpartejparteeeeeeeej..............................


Det har alltid lugget i familien dette med symaskiner og store talenter der!

Skal prøve å poste et innlegg om hvordan rommet mitt ser ut i morgen!

Har dere prøvd en av disse stygge symaskinene?

smykkestativet mitt


Stativet er fra Ikea. Tilbehøret er fra så mange butikker! BikBok, H&M, JC, Glitter - aner ikke! Masse forskjellig :-)

Hva synes dere om smykkestativet?

lekserotte rett og slett...


MC DOLLY???

..

Skal kose meg videre med to innleveringer i engelsk, en forsøksrapport, 12 oppgaver matte og historieprøve til i morgen. Wihuuuuuu ♥ Måtte faktisk droppe trening. JA LÆRERE? :):):)

Hva skjer hos dere ATM?

nytt verdenshav - lekser!

Heisann! Kom akkurat inn døra, skal hive i meg litt mat - så er det vel bare å kaste seg i havet med lekser og prøver og alt annet som begynner på d og sluttet på ritt. HERREGUD SÅ MYE LEKSER! Like før jeg legger meg ned å dør :-( Neeeeida. Fikk 5+ på matteprøven (!!!!!!!!!!!!) og 5- på RLE radiodokumentar. Hahaha, var bombesikker på en 2/3 med den sykt dårlige lydkvaliteten og en barnslig, flau nynning på en sang midt i programmet. Joda så :-)

Legger ut bilder av smykkestativet mitt etterpå, mange som sa fine ting om det i går! Tihi ♥Vanskelig det med webkamera du...

Som dere ser har jeg altså kjøpt meg ny vest! Digger den - sykt kule farger og ikke minst - MØNSTERET!!! Tuller, det er et teppe :-)

Mye lekser for tiden?

outfit 28.04
Fra ginatricot

Fra JC og HM,. ? Har bare mikset sammen masse :-)

Hva synes dere?

let's go wild

Heisann hoppsann fallelujalei. Nå har jeg kommet hjem fra dans og fra Juli. Skikkelig morsomt på dansinga i dag! Haha :-) Dumt Juli ble syk da.. GOD BEDRING ♥ Var utrolig koselig til henne i dag, for det er jo sykt lenge siden vi har møttes, som dere kanskje har merket på bloggen?

Fikk hvertfall låne en sykt kul t-skjorte av henne, diiiiigger den!Let's go wiiiiild!

Hva synes dere om t-skjorta?

bow chica bow bow

HEIA! Kommet hjem fra skolen, kom nettopp inn døra til Juli. Nice! Skal lage oss oreomilkshake ++ før vi drar på dans. Cathciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing :-) 

Forresten; sjekk ut Tine Valles blogg - der finner dere broren til Juli. Tæhæh :-) Men nå skal vi kose oss med Harry Potter spill osv. HEHEHHEEH, aldri i verden. Skal spise nå, snakkes!


<3


Planer for dagen?

good morning, hey hey hey

Hey ♥ Takk for superfine kommentarer på bilde-innlegget. PGA bilde innlegg i dag venter jeg med bildene fra meg og Eline til i morgen! Skal redigere en video jeg lagde idag; HAHA - parodi av Norvegia reklamen. Ohyesda.

Men nå skal jeg kose meg med nesen nedi RLE boka og skrive faktaark... Framføring i morgen, prøve i RLE på onsdag, prøve i historie på torsdag, tentamen neste uke. Gleder meg til matte, for der skjønner jeg virkelig alt. Noen ganger kan skolen bare.. brenne opp under brannøvelse. Greia med å mose inn millioner av prøver, leveringer osv på samme tid? Dagens irritasjon. Eller skal jeg si de ekle tretten år med skole pluss pluss?                       Har dere masse prøver på skolen?

xoxo erica

fotoshoot bilderHva synes dere om bildene?

wihu, clap your hands

Heiho :-) Nå er jeg hjemme hos Maria - vi har tatt bilder, skal øve litt mer på praktisk prøve etterpå osv. Skal senere på turn i dag. I går var jeg helt ferdig etter økten! Og believe it or not; I morges tok jeg TRAN , skriv det ned folkens!!!! Og på skolen? Salat. Wow, hva skjer?

Men nå skal vi fortsette med å ta bilder så legger jeg de ut snart! Snakkes.

HAHHA cheeeeeeeeeeer. Iste folkens!Tar dere tran? ...

bilder fra i dag

Elinesnuppami kom på besøk i dag ♥
Aw, så sjarmerende

Tok mange flere, de kommer i morgen :-)

Hva synes dere om bildene?

Gjesteinnlegg fra the cooolest gurl in town

Hæææææia! Dette er gjesteinnlegg fra the coolest gurl in town, nemmelig Eline ( elinez.blogg.no) BESØØØØK, folkens!!!!! Erica er en suuuuuper jente som jeg er veldig glad i . OG SÅ ER HUN NESTE LIKE KUL SOM MEG...... OMG!!!!! Nå skal vi kooooooooooooose oss med godis, husj husj dont tell our mothers. mohahahhahahahaahhahhahahahah. Sneeeeeiks <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333HVA SYNES DERE OM DETTE DA PUSÆÆÆÆÆR?

og vi sier det IGJEN

Heeei! Nå har jeg besøk :-) Utrolig koselig. Vi skal gå ut en tur, før jeg skal på turn - også skal jeg til noen venninner igjen. Har bestemt meg for å blogge bedre nå (!!). Vet jeg sier det hele tiden, men denne gangen skal jeg virkelig gå inn for det :-)

Men vi snakkes senere!Bilde fra i går og fra forestillingen!

Har dere noen planer for dagen?

me want!


Hva synes dere om tingene? Noe dere kunne tenkt dere?

dagens innkjøp
Vero Moda 149 ,- (tilbud)

Er kjempefornøyd med denne. Kjøpe meg egentlig ikke så mye mer. Men jeg og Tone fartet byen rundt og hamstret I <3 SALG kjærligheter, haha :-)

Hva synes dere om cardiganen?

bilder fra en superkoselig bytur

Heeeeeeei :-) Byen med Tone var utrolig koselig. Det må helt klart gjøres igjen. Ble sittende en times tid på en benk på torget og le og spise McFlurry. Helt til jeg sa jeg var kvalm av den, ga den til Tone og spurte om hun ville ha og så (!!!!) kasta hu den. HHAAHAH! Latteren vår? Flaut med andre ord.

Hylte også slik at folk i Pakistan sikkert hørte det da en måke kom flygende ned mot meg på torget. Det er det verste jeg vet. Hvite ekle tarmdrittfugler som bæsjer på  deg og hyler kan bare .. stikke av rett og slett :-(

HVER gang jeg er i byen står den samme mannen og gir ut vafler. Koselig det :-) Bortsett fra at forrige gang sa han; Jeg ser Jesus i vaffelen din. Og i dag; ''Jeg gir ut gratise vafler slik at jeg får min belønning; at jeg kommer til himmelen. Eller noe sånt. Whaat? Da er du virkelig kristen.

Er så glad i deg ♥
Flere som hater måser/måker/whatever?

stress er... stressende

Heisann hoppsann :-) I dag gikk jeg fra 0 kr til 200. Det var faktisk verdt å jobbe litt :-) Skal på i <3 salg med Tone i dag, og møte Karianne etterpå. Blir en kjempekoselig dag! Sola skinner, og livet er herrrrlig :-)

Men nå må jeg sminke meg og ordne meg, skal rekke en buss om et kvarter (!!!!). Ønsk meg lykke til da. Haha, bare å si hei eller noe om du ser meg i byen, jeg biter ikke! Vel, jeg skal prøve. Vanskelig når man er vampyr............ Eh. RANDOM.

Beklager, har det sykt travelt!!

Hva skal dere i dag?

sunshine, my only sunshine

Hey you! Sola skinner igjen! Blir så glad da jeg :-) Hjalp også (haha) Eirik og Christian med skolebloggen deres om jødedommen. HAHA - jodedommen.blogg.no.

Skal kanskje til byen i dag, med mamma faktisk! Men blir da koselig det også :-) Greit det også en gang i blandt synes nå jeg. Salg i byen nå vet dere. 21-24 april ♥ Dere merker vel at humøret er ganske på topp ettersom dette innlegget inneholder to smileyer, hjerter osv? :-) 4 smileyer.Funnet min nye favorittplass ja! Hahaha :-) Men nå skal jeg slikke sol, seeya.

Har dere noen planer for dagen?

to stk. superkokker

Helløøøu! Var veldig koselig til Nora. Vi sykla opp på Bugatti og kjøpte en slush før vi dro hjem og lagde smoothie. Heheeey! Men....... to superflinke kokker på kjøkken kan vel ikke ende i fryd og gammen? Nei, det gikk greit bortsett fra at vi ødela en gaffel ved å trø den nedi knivbladet i miksmasteren. Flink ja :-)

Men nå skal jeg se Paradise og begynne å øve til prøve. HE-HEEEEEEEE, tidlig ute. Oishit, har visst også noen lekser. Tooooooodles.


HAHAAH, Noraa <3
Smoothie; like/dislike?

i love sunshine!

Heeei! Ble nok en gang med Kathrine hjem etter skolen, så dro vi på dans. Nå er jeg hjemme. Skal sykle oppover til Noraaa, der vi skal kjøpe slush, slappe av, snakke, ta bilder og bare kose oss! Sola skinner ♥ Endelig, har ventet så lenge. Vurderte nesten å ta fram sommerkjoler og sommerskoene, men tror det kanskje er litt tidlig ettersom vulkanen på Island fortsatt har farangen ...............

Men nå drar jeg. Skikkelig glad i dag :-) I morgen SKAL jeg til byen på salg. Må bare tjene opp litt penger først. Har ikke brukt noen penger i det siste. Ikke i det heeele tatt.
Er det sol hos dere da?

slaskete at the moment

Hadde ikke du sluttet på turn da?

Jeg sluttet på turn der jeg gikk og begynte på juniortroppen på TT :-) Skjønner at noen av dere ikke skjønte helt, men nå vet dere det! Sitter og ser på TV og i pausen sto jeg og drakk pepsi max i vinduet. DET er hva jeg kaller ensomt. Var med Kathrine hjem etter skolen da. Superduper koselig! Kom hjem med.. øhøhøhøhøh.. frukt... hehehe... fruukt?....

Jeg er flau over bloggingen min. Men jeg blogger når jeg har tid! Som dere merker da har jeg det veldig travelt for tiden. Kan lage en liten oversikt til dere! Ja, det kan jeeg :-)

Hva er favoritt TV-serien deres?

nå drar jeg på turn


......snakkes!

bilder fra steb by step forestilling
Elinesnuppa sin solo :-)
Helga her har vært helt syk! Gleder meg til neste forestilling (haha .... 1 og et halv års ventetid). Beklager for dårlige bilder, men det var ikke så enkelt å ta i følge lillesøs.

Hva synes dere om bildene?

trøtt trøttere trøttest trøttere enn trøttest

Heeeei! Sitter og loner her på rommet og spiser Snack A Crackle.... Jeg er så utrolig trøtt og sliten (!!!) at jeg faktisk.. - spenn på sikkerhetsbeltet -  la meg til og sove i gymgarderoben på skolen i dag. DET er hva jeg kaller trøtt.

Skal på dans etterpå, i neste innlegg kommer det bilder fra forestillingen. MEN - det ble veldig vanskelig å ta ordentlige bilder, de ble veldig skurrete osv :-) Nå ble ''trøtt'' et veeeldig rart ord etter at jeg skrev den overskriften. Dere vet - om dere sier ord mange ganger gir det ingen mening til slutt. Prøv selv! Prøv med tusj, haha :-)


Peace out

Har vi flere som er skikkelig trøtte i dag?

pizzamestere number one

Heiaaa! Nå er jeg hjemme hos Renathe - utrooolig koselig. Vi har vært å kjøpt pizza og crispo. HEHHE SUNN JA SJØ HHEEHE JA.. Menmen - øø.. mandag er mandag? :):):)

Skal på forestilling nok en gang i kveld, men blir koselig det. Siste forestilling nå! Vi greide jo selvfølgelig å brenne oss på rista begge to. Flink jaa! Men nå venter pizzaen, hallelujah toodles!

Noen som har bært pizzaen i handlepose?

Flere som ♥ pizza?

nattinatt

Natta, dagen har vært super ♥ Oppdaterer dere i morgen

in a hurry

Nå skal jeg til olavahallen, once again. Fra 11.30 - 21.00. Jihaaaaa! Oppdaterer dere i kveld selvfølgelig :-) Har tatt med meg naturfagsbøker forresten................. DRITTLEKSER!!!

Men nå må jeg skynde meg, skal nok en gang være der om tjue minutter, haha. Snakkes, ønsker dere en strålende dag! ♥


Et bilde fra bursdagen til Andrea og Nora

Noen planer for dagen?

haha, dagens morroklump

Heiaa! Danseforestillinga var utrolig morsom, men er utrolig sliten nå. Får ikke tak i bilder før evt. i morgen dessverre. EVT. Holdt på tryne på avsluttningsnummeret da alle skulle på scenen. Heh - dumme sceneteppe.. Møtte massemassemasse kjentfolk i byen. Blant annet han i Hotel Cæsar ++. Var strandet på Mc'Donalds en stund med en enslig burger med noen andre venninner :-)

Sitter og ser på TV nå, og blogger seffff. Og føler sympati med no-lifere;

HAHAHA, måtte le en stund da disse kommentarene tikket inn! Noen som har det koselig og sosialt på lørdagskvelder med å sitte og utveksle brevennskap med seg selv på andres blogger? Joda, normalt det :-)

Taaz, uff


Noen som skal se/så forestillinga?

step by step forestillinger hele helga!

Heisann! Skal på generalprøver, byen, ut å spise og forestilling i  hele dag. Kan dessverre ikke blogge før i åttetiden :-( Menmen, oppdaterer dere da med bilder osv! Gleder meg :-)

Føler meg som en oversminka fjortis, menmen - på forestillinga må vi ha brunkrem, pudder og ALT for ikke å se så bleik ut. HAHA, gleder meg til bytur ja (....) Hehe :-) Skjønner egentlig ikke hvordan jeg rekker å blogge nå, når jeg skal være i byen om tjue minutter. Wi.Hva skal dere i dag? Gjerne ønsk meg lykke til :-D Jeg vil også ønske alle danserne lykke til!

hey mr. handsome

Heia! Prøvene i Olavshallen gikk kjempefint! :-) Bortsett fra at jeg glemte kostyme (.................),at det går an. Bukseselene mine datt av under dansen og holdt på å tisse meg ut før vi skulle på scenen. Kooooos! Forestillingen er altså i morgen. Partej!

Følte meg også megakul inne på Showtime etter prøvene i full forestillingssminke. Jeg mener - hvem ser vel ikke sotete jenter med knasjrøde lepper som leier film?

HAHAHA


Har dere noen planer for helga da?

hørt om elven maskara?

Heisann sveisann! DET ER HELG!!! Ye, skal i olavshallen kl. 5 - generalprøve, har forestillinger hele helga + mandag. Ellers dreit jeg meg sykt i timen; 27 sitter i bussen - det er plass til femti. Hvor mange fler kan sitte på? ''13!!!!'' Uffda...

Nå er jeg til Maria, øver til en dans vi skal ha i musikken. Wiho! Kom opp på skolen med maskaraelver nedver knæsjrøde kinn. DET HAGLA SOM BARE DET!!! Herregud, det var helt sykt vondt. Så koselig at jeg skulle lede gymtimen også da.... Men Karianne redda dagen min <3 Hun hadde nemlig med seg maskara :-)Speilrefleks<3


Snør/Hagler det til dere i dag?

hurry mcflurry

Rakk visst ikke noe innlegg til før dans! Sorry guys. Nå skal jeg ut og spise! Og bare for å understreke min tittel ''sunn'' sitter jeg og spiser smågodt :-) Ellers; superfornøyd med mitt nye rim - hurry McFlurry. Oh em gi æi em gudd.


Hva er deres fav. mat? :-) Min? Fiskekaker i fiskeinnhyllet fiskemarengs med fiskesteik og fiskebein med fisketunger dyppet i salsa majones og tortilla makrell i tomat!!!! Elskerdet. BTW; Var utrolig koselig av dere som kom bort til meg på dansinga i dag og sa dere ''digga bloggen min''. Tnåw ♥

suppegjøk-humor

Hei alle brødskalker!! Hehe tørt. TØRT!! HEHEHEH SÅ MORSOM JA HE HE JA. Fl-la-la-laut.

Husker dere at jeg skrev jeg krasja i utebenken i går? Vel i dag krasja jeg en halvmeter på sia i murveggen. Drittvegg. Tror egentlig det er på tide og få seg bremser. Holdt på å skli og tryne over en irriterende, brun, ekkel, stygg gresslette før i dag.... STYGG VAR DEN; STYYYGG!

Ellers har jeg det bra :-) Sugen blogging for tia, blir så frustrert når jeg ser de tamme innleggene som legges ut en gang om dagen. Skjerpskjerp, bare å si fra når jeg har blogga for dårlig! Men har det litt småtravelt for tia. Skal på dans snart, SKAL poste et innlegg før det.

Mamma har tatt med seg rettetanga til Lillestrøm :-( Er ikke så glad i hestehaler........

HAHHAHAHAHHA, tuller med dere! Like random og teit som innlegget her :):):)


Sykler dere til skolen?

tyggisfellen..

Et lite tips; IKKE ha stor tyggis i munnen i en stille-som-i-graven lesetime.

Valgte jeg da å følge det tipset? NEI. Jeg og Kaja holdt på å dø av latter, inni oss, kom bare små hikst da Kaja mista tyggisen på gulvet. Da døde jeg litt mer og mista min tyggis INNI leseboka. HAHAHAHAHAH!!! Vi satt og lo i flere minutter, flere i klassen så altså den klistra ekle, spyttklysa midt i boka til Ulrik og døde litt de og. Halvdød klasse! Prøvde også på meg noen freshe langrennskibriller etterpå som gjorde klassen enda mer døde. Murder.

Avslutta dagen med å miste bremsene på sykkelen og krasje i en gammel utebenk :):):) Næis.
Søtasøtasøøøtaaaaa vill du gifft dæ me mæ?!?!?! ..........

Får dere ha tyggis i timen?

vil du bli vurdert?

Vil du bli vurdert? Legg igjen link her :-)


trenger du hjelp? here I am, elektriker MK

Holaholaholaaa ♥ Har spist ø.. sunn mat... SUNN .. og sjett reprise av PH. TVen min funka ikke og jeg søren ikke en elektriker tv-fikse-ting-dame. Okei... det er vanskelig å sette inn kontaktene da?!?! Har ikke tålmodighet til sånt.

På vei hjem fra skolen røyk bremsene til Nora midt i en bratt nedoverbakke og vi holdt på å dø av latter begge to, hahahaha. Suste rett ut på gata og svinsa her og der. HAHA, sykt bra jobba! Ellers... nettby - få tilbake det gamle designet :-(Er dere flink med elektriksisisisisitet?

sånn går det i mimeleiken

Heia! Ble med Kathrine en tur hjem etter skolen :-) Hun missa selvfølgelig bussen sin... Rart det der med dansere å miste busser ja.. HE..HE.. kjenner meg smålig igjen.

Fant videoen av vår kjære klasse i mimeleiken. HOHO, jentene ble sykt sur på guttene når de ertet oss over at vi ikke greide å gjette hva den ene personen mimet. Hoshost, et par stykker ble vel kanskje litt vel irritert :-) HAHA JEG DØR!!!
Klassen på sitt beste det....... HEHHEHEH.

Flere som ofte mister busser her eller?

ti kr. for bilder til blogg? joda

HEIA ♥ Har kommet hjem fra Bispehaugen (danseøving) nå. Jeg og Nora var og vrimlet og knotet rundt områdene ved Knoggevauen og Markveien eller noe i den duren, no idea! BARE OPPOVER. Holdt på å dø. Særlig i nedoverbakkene; to stk. jenter med bena på siden av sykkelen uten bremser med tutende biler bak. Uten overdrivelse.

Ellers.. søstra mi er rimelig lei av å ta bilder av meg til bloggen, måtte betale henne ti kr. her nå nettopp :-( Jauda, sånn går det. I morgen er det skole.. Eller som Jeanne sa i dag; ''Da e det helg folkens!!'' MHM. HELG. SØNDAG KL. 9. Skytmeg :-)Hvem tar deres bilder?

pink lady

Hola! Takk for kjempefine kommentarer på det nye designet :-) Dere er best! Skal sykle bortover på bispehaugen sammen med Nora og se på at Anne og Kathrine ++ danser! Blir kjempekoselig. Oppdaterer dere senere i dag!


Hva skal dere i dag da?

nytt design!

Satt og laget meg et nytt design i går, hva synes dere? :-) Vinneren av header trekkes snart (senere i dag)!

Laget i Photofiltre

frrrrrog

godmorrån ♥ Har da endelig dratt med opp av senga og viklet meg inn i kosejakka mi, den er så himla digg! Har ingen planer for dagen, så om du vil møte meg - ta kontakt!

2d1r1a1_large
20090501122517
Bare sånn ATM liksom


Planer for dagen? :-)

garderobeplagg # 2

Fikk denne ideen av en leser, vet tcmn har noe lignende.

Har mikset sammen noe nytt, bare å si sin egen mening :-)

Tunika: Cubus
Tights: H&M
Sko: Bianco
Hårbånd: Lindex?
Armbånd: H&M

LIKE / DISLIKE?

gjett hvem som møtte mari og petter fra ph!

Heei! Superblogging på meg i dag jaaa, nei. Listen up - i morges kl. kvart over ni tok Maria og jeg bussen til solsiden, der vi møtte Anne. Så gikk vi opp til bispehaugen og dansa en og en halv time på gjenomkjøring. Jeg og Maria dro til byen, men hun dro etterhvert og da møtte jeg Juli og Helle der :-) Så dro vi igjen opp til bispehaugen for å danse. Stressdag. Detaljert fjortisblogger ATM!

MEN - gjett hvem vi møtte på Merkur og Trondheim Torg! Først møtte vi Mari fra Paradise, og Helle; ''Duuu, kan vi få ta et bilde med dæ? Haha''. ''E.. ja!'' Og plutselig møtte vi pinademeg Petter og. Jeg; ''Å, kan vi ta et bilde med dæ?? Har du farga håret??'' Og heile hurven; Det var fiiiiint. Uff, hahahaha.

Vi møtte også mange andre kjentfolk som Marianne, Helene, Benedikte, Karianne, Andrea ++. Men nå skal jeg fortsette å spise godteri som er det eneste jeg har spist i dag. 100% ærlig. OMG (-:Ser ut som en overspent fireåring :):):) Kanskje jeg var det å!

Trøndelaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggg

Søt

Innkjøp? En rååådigg rosahettegenser fra BikBok - dere ser den vel i nærmeste framtid, hihi :-)

DERE SER VEL PARADISE?

LIVESHOOOOOOW

Free Videos by Ustream.TVSEND INN SPØRSMÅL, UTFORDRINGER OSV!

hahhahah, flinka!

Heia! Skal ligge over til Maria i kveld, blir koselig :-) Kanskje vi skal ha liveshow? Vi vet hvor mye dere elsker oss <3 Og hvor utrolig kule vi er <3 Og modne, voksne! .... egentlig ikke :-) Skal på Pregon kl. sju først da. Det er en resturant for dere kjøtthuer uten hjerne. Næ, er en ikke spesielt kjent resturant så den er grei. Ja... så var det spsm. 3 da... Skal redigere nå! Har hatt så utrolig dårlig tid skjønner dere.

Ellers - på vei hjem skulle jeg og Kaja være ''kule'' og hoppe på sykkelen. Hahah, bare på tull. Men heisann hoppsann, det skværa hjulet seg opp, suste og snurra og fløy av! Hahahahah, holdt på å dø av latter, la meg så si nedi fortauskanten. Men-  vi greide å fikse det! Flink!

OMG  æm så pritti får tu jersh ago med wåow gænser!!

Hva skal dere i kveld?

legg oss inn på mentalsykehus

Heisann hoppsann. Er hjemme hos Maria nå, med Kaja :-) På skolen i dag hadde vi mimeleik og jeg og Maria gikk for å si det mildt helt crazy. Sto og hyla, spratt opp og ned osv... Synd at Lasse filma det og posta på youtube :-(

I morgen skal jeg dra meg opp av senga kl. 9................ Ønsk meg lykke til smågubber.

HAHAH, busted marrria


Har dere hatt mimeleken før?

bilder fra i går

Hola! De siste har jeg vært nolifer og spist kald pizza, drukket te, gjort lekser, småryddet rommet, spilt GITAR!!!! HAHAHAHAHAHA ikke likt meg og ... sett på at alle spammer nettby med: PH ;* PH <3 Paradiisseeeee. Ta hensyn til de med uinnreda rom'a :-( HE..HE
SøtaHar såå lyst på speilrefleks!

Vad tycks?

17,- for påskeegg!

Holaa.. Er råsur nå fordi mamma, pappa, søstra mi ++ skal se på 4 forestilling på dansinga... ARGGH!!!!! Discojazzen er jo.... bra. ÅÅÅHHHÅÅÅHHHÅÅHÅHHÅ, blir så sur!!!

Var forresten tilbud på påskeegg i dag. 17 kr! Helt sykt. Fikk dratt opp noen enere og femtiøringer og fant ut at vi mangla femti øre. Den svir. Men det gikk greit - hu i kassa bare jada, den er grei :-) Liker.


Flere som har mangla penger i butikken?

hasta la vista baby

Hei! Er til Kaja nå, skal se film til norskreferat i morgen. Hurray :-( Skal på dans snart, oppdaterer dere senere. Sorry for dåårlig innlegg. Skal redigere spsm 3 senere i dag!

outfit 07.04.10
Jakke H&M
Topp H&M
Bukse ONLY
Sko: Dere finner vel kawasakis på tusenvis av butikker
Votter: Voe

Hva synes dere?

vil du ha flere lesere?

Vil du ha flere lesere på din blogg? Jeg fikk dette tipset av ei venninne. Siden heter bloggtrafik! Der samler du poeng og bloggen din reklameres for alle andre medlemmer på denne siden. Det funker, og en annen venninne av meg fikk plutselig 300 nye lesere.

For å bli medlem trykk HEEEEEEEEEEEEEEEEER. Dere lurer kanskje på hva sponsor - ericamk betyr, men det er ikke noe dere trenger å bry dere om. Det betyr bare at jeg har vervet dere :-) Håper dere blir medlemmer, det funker! Hahah, høres ut som om jeg får penger for å reklamere. Det gjør jeg altså ikke.

Er dere medlem på denne siden? Ps; jeg laget ochså min i dag

noen skolebilder

Heeeey! Nå er jeg hjemme til Maria, har vært ute og tatt bilder. Outfit, trampoline, header osv. Rilli kol. Slo an verdens tørreste vits i timen idag.... Engelsklæreren;'' Erica, what do you do in your speartime?''. ''Heheheh, I feed my animals. I have to cows, four horses, fourteen ... bæææs? ''. Følte mer at latteren i klassen var mer ment AV med, ikke MED meg :-( HAHAHA.

Jeg og Maria skal lage oss forrett og hovedrett. Forrett? Cheerios. Det er vanskelig å lage mat, ok?!?!?!?! Hovedretten; Pizza resturante <3 Utfordring, really.Karri <3
Hva synes dere om bildene? Hoho

slik ser hytta mi ut


# Rommet til meg og søsteren min. Dere ser vel muuligens hvilken side som er min? Tehe ...

# Fav. plassen <333333333333333333333333

# Litt av stua

# Mum and dad

Mange av dere synes vel dette er LITT VEL for moderne til å være hytte, men what so ever. Vår hytte, våre meninger. Jeg er hvertfall fornøyd med at jeg ikke må sitte stuck på en utedo med fluer oppi rompa hver gang :-)

Legger absolutt ikke ut bilder av hele hytta. Vil ikke ha fæle pedoer på døra!!

Hva synes dere om hytta?

tjohei for sykling

Heei! Dro fram sykkelen i morges og kom hesblesende oppover bakkene småseint. Egentlig er jeg ikke så glad i sykler.. Kari, Marte, Jannicke og Helle venta ei god stund hvertfall. Cheese! Men - det gikk jo råfort hjemover. Oppover har vi BARE slak oppover og nedover baaare nedover. Likerrr. Selv om morgengymnastikk ikke er helt i min kategori..

Skal på dans senere i dag. Yej. Kom på at vi hadde jødedom-prøve i morgen. Jaja! Skal fortsette med de smileyene på prøvene, går faktisk bedre da! Men jeg vet litt om jødedommen da. Det oppstod for 3000 år siden!! :-) Kommer langt med den hvertfall.

Gikk helt berserk i klasserommet i dag da vi rikk røykfri øreprobblommer. Begynte å hyle og skrike og vifte med henda og var helt i hundre. Like før jeg dælja ned Kaja på sida. Haha :-) ... jaja, ikke at jeg tok en sånn lomme da :-(Sykler dere til skolen?

trondheim <3

TRONDHEIM ♥ Digger, digger, digger det. Hytta er greit en gang i blandt men herrejesus så godt det er å være i Trondheim. Er helt i ekstase nå jeg; Er i Trondheim, snart er rommet mitt ferdig, nyyydelig vær, seier til RBK og la oss ikke glemme Freia fylte påskeegg ♥ Livet er herrrrlig.

Ellers har jeg bestemt meg for å starte ''på nytt'' med bloggingen. Skal skjerpe meg noe helt sykt, for det fortjener dere. Påskebloggingen har vært helt på jordet. Har to videoblogger og ta igjen og noen garderobeplagg. Kommer!
Hvor bor dere?

babbaiiii grublis

Heey! I går lagde jeg altså en grublis........... Jeg VET svaret, men hvordan man løser oppgaven? Ehhheeeehh. Ingen, ingen! - fikk den til, så de fikk meg til å prøve. SATT I 2 TIMER!!!!!!! Vanligvis burde man vel ha klart en grublis da? Neida, hell yeah. Den er pælma i grøfta for lenge sia. Babbaaiiiii.

Skal gå ut en liten tur efterpå. På tide å hamstre D-vitaminer. Øheeehhhhh, gir sola oss D? Synes jeg har hørt det en plass, men er ikke sikker. Vi går for den vi, sola gir oss D-vitaminer. Hvordan lover dette? Grublis i 2 timer, greier den ikke - har ikke nubbsjangs, vet ikke hvilken vitamin sola gir oss. Vi skylder på hårfargen min!


Om dere vil se grublisen, søk på google; Hvem eier sebraen? For meg ligger den øverst på hat-lista. Lurer på om jeg skal gå å kaste alt som har med sebraer og gjøre. Nej, men grubliser? DØ, GRUBLIS, DØØØØØØ.

Ingen kommentar.

Flere som hater grubliser?? Vanskelige? Hvis ikke har du en stor sjangs for å komme på hat-lista mi. Neida, er da ikke sååå slem. Såååå slem. Mohahah.

masterbrain slår til igjen!

God morgen alle Freia påskeegg. Njæ, køddddddda. Var sykt koselig i går kveld! .. Med familien! Rart å si det og kanskje, men det var faktisk utrolig koselig.

Vi spilte Cranium og hvem tok masterbrainen tusen millioner prosent ut på siste spørsmål? ''Velg en person på gruppa som skal forme en matrett ut av cranium leira. De andre på gruppa skal gjette retten uten at formeren skal ty til gestikulering eller andre hjelpemidler''. Så leser pappa og de andre guttene matretten og bryter ut; HHAHA, hvis dokker greie å forme det der og gjett det på 25 sek bli æ imponert. HHAAH, dokker vinn hvis dokker greie det der ja!''

Hva kan jeg si? Etter 10 sek skrek jeg; ''Pølse med brød med ketchup, sennep OG sprøstekt løk!!'' DEN var småburn. Aner ikke hvor det kom fra, hun hadde bare tegnet ferdig ketchupen. Haha. Tanta mi prøvde seg på;'' Pølse med alt?'' Haha, veldig koselig da!Slik gikk det da jeg skulle tegne manikyr. DET ER IKKE KU JUR!!!!!!

Har dere spilt Cranium før?

påske er brrrrrra

Påskequizen er overstått og med min utspekulerte masterhjerne greide familien å få til 42 1/2 p. /68p. Impressive, Richie!!! Var vel en 12 stk fordelt på 3 lag :-) Tror forresten det er bare greit at den trampolina ble satt opp etter at jeg fikk ALT dette i påskegave;Herreguud, tusen takk <3Aner ikke hvor resten av tingene er. Sitter neddratt i Freiafavoritten, så hvis det haster kan dere jo granske logoer! Påskeegget er fra kremmerhuset :):):) Tørt.

Har dere fått påskeegg?

klar for å svi av flesk landkrabber?


Her så det jo gigakoselig ut (!!) ...Mi pluss rætts ær lik hundred pråosent jåo.

Vi har altså satt opp trampolina! Kanskje på tide og hoppe litt med tanke på all drittmaten som har tatt plass i min mage. Visste dere at man faktisk brenner noen kalorier i fingrene av å blogge? Nhehe, tror ikke det er så mye... Og sånn egentlig - hvem bryr seg om å slanke fingrene sine?? Ikke jeg.

Har dere trampoline?

sunshine my only sunshine

Heeei! Nå skinner sola i vinduskarmen og katta maler som aldri før. Njæ, har ikke katt. I dag er det lørdag, påske..aften? 99,999999 % sikker på at det heter det. Ble mer eller mindre skuffet da det lilla påskeegget mitt IKKE fant sted utenfor døra mi i år. Mamma dro den så langt og prøvde seg på ''Kanskje påskeharen vil vent te kvelden??'' HEHEH, JA DU E NO EN SKØYERRRRR ... :-)

Dere kjenner jo meg og det å trykke på ''nytt innlegg'' akkurat når det er mat. Hasta lavista baby!Fiiinvær i dag! :):):):)

Dere får vel påskeegg? :-)

07.51; ericamk slår rekord

Hola. I morges dro jeg meg opp av senga 07.51!!!!!!!!! Det er så sjokkerende at mamma ble stående flere minutter i døra og bare; Høøø? Har jeg sovet så lenge?? Personlig rekord. Aner ikke hvorfor jeg sto opp sånn egentlig. OK - skal innrømme at jeg lå og halvsov på sofaen, men!!! Jeg VAR oppe! Glis.

Tante Hege, tante Hanne og Arild kom på hytta i dag. I morgen kommer onkel og kjæresten. Blir jo reine slekta! Veldig koselig da. Holder på å lage en quiz....... Ja, det går jo kje-empe bra! Jeg e'kke såååå smart, ok? :-(

Fjor10z f@kT0r

Likerrrrrrrrrrr.

A/B mennesker?

hva skjeeeeeera?

Heey! Av alle millionbilliontrillionsillionkillion (?) ting i verden var jeg på tur IGJEN i dag!! Proud. Vi nevner for all del ikke kvikk lunsjen og muffinsene som ple fiint plassert i sekken. Nevner for ALL del IKKE det.

Tok DET handy manny hoppet over ei elv tidligere i dag. Følte meg mer og mer lik Ronja Røverdatter og han derre krøllete rødhåringer som drev og hoppa over ei sprekk eller noe. Hahah, husker jeg digga, digga, DIGGA det når jeg var liten. ''Å-å-åffer dådå? Nu ble det kvelden. Det ble kvelden!! Åffer jør hon på detta viset?''

Så dere på ''Ronja Røverdatter'' da dere var små?

Besøk det søøøte søskenbarnet mitt sin blogg; http://aurooraa.blogg.no
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits