mars 2017

ADDICTED

Processed with VSCO with acg preset

BABYYY YOU'RE LIKE A DRUG

Processed with VSCO with hb2 preset


Processed with VSCO with hb2 preset

 

genser HER bukse HER solbriller HER adlinks

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

♥ Privacy - Chris Brown 

♥ Ignition - William Singe

♥ Come over - Trey Songz

♥ Acoustic I don't wanna live forever - ZAYN

♥ A lot of love - Chris Brown

Processed with VSCO with a6 preset

Fredagsklem 

UKENS SPØRSMÅL

Har du tenkt å studere noen gang? Hva?

Ja jo, før eller siden skal jeg studere. Vet jo ikke hvor lenge dette bloggprosjektet holder, så det er greit med back-up. Jeg aner rett og slett ikke hva. Men det må jo være noe innenfor media/markedsføring/mote/journalistikk. Hahaha jæh, kjempeenkelt sikkert. Men nå satser jeg på bloggen så lenge det går som dette :-) Så får vi se! 

Favorittsted å spise i Trondheim?

Skulle jeg valgt én plass jeg måtte spist på resten av livet hadde jeg lett valgt Sabrura. De har verdens BESTE sushi-buffet, god vin, god vibe, god ALT. Ellers liker jeg Una og San Sebastian veldig godt. Hva drikker du helst på fest?

En Absolut slår aldri feil med litt godsaker i, ellers røsker jeg som regel med meg en prosecco eller hvitvin. Supplerer med litt tyrker kanskje? Stay classy.Digger stilen din og lurer på hvor du henter inspirasjon fra?

Thanks babe!! Jeg har verdens kjedeligste stil i hverdagen haha, men når jeg skal svinge meg i helgene eller være glam på bilder finner jeg for det meste inspirasjon på Instagram. Det ER så mye bra der! Har skrevet flere innlegg om mine favorittbrukere om dere googler.

Processed with VSCO with b1 preset

Hva synes du om såkalte "fuckboys" eller "fuckgirls" som mange har begynt å si? Synes du at det er greit og "kult" at de kjører sin egen greie, så lenge de står for det eller ikke?

Det ligger jo ikke SPES mye positivt bak disse kallenavnene, så jeg kan jo ikke si at det er top notch. Altså, jeg er all in for friends with benefits, og det er jo noe HELT annet - men i mine øyne får jo folk disse kallenavnene fordi de opererer veldig med bruk-og-kast-metoden på en jævlig sketchy måte?? KULT er det jo kanskje ikke å rundlure andre mennesker og se på de som bruk-og-kast om begge parter ikke er klar over det. Jeg synes selv at folk flest klarer å oppføre seg på en human måte selv da, og man vet gjerne om disse ''fuckboys''ene rundt omkring? Så da velger man jo forsåvidt litt selv hva man går til. Men jeg synes man burde ha guts nok til å være ærlig, fortelle at det ikke ligger en fremtid i det fra starten av OG snakke sant når man spør om man er den eneste i ''forholdet''. Easy as that. 

searching for a fuck to give like

Hvor er settet fra?

Samsøe SamsøeHva er noe du ALDRI kunne kledd deg opp i/gått med ute?

Haha, jeg har veldig FÅ sperrer egentlig.. men de derre dongerishortsene folk går rundt med hvor nedre del av rumpeballen vises? ALTSÅ :-( Aldri i verden. Ellers kan jeg ta på meg det meste altså. Hva jeg kler og ikke kler er en annen sak, haha.

Er du en sjalu person? Både når det kommer til gutter og venninner? Tips for å ikke bli det??

Hmm... innimellom kanskje?? Jeg tror jeg var mer ekstrem før, men har heldigvis blitt bedre haha. Jeg viser det aldri da, i såfall!! Litt sjalusi er jo kanskje alltid sunt, men aller viktigst er det å kunne glede seg på andres vegne. Og det gjør jeg. Når det kommer til tips er det egentlig bare å tenke på hva DU er glad for å ha i livet, både når det kommer til mennesker, ting, opplevelser og oppnåelse. Dersom du minner deg selv på hvorfor DU er heldig er det mye enklere å unne andre suksess. Når det kommer til sjalusi i et forhold handler alt om det å stole på hverandre, og jeg hadde aldri orket å vært med noen som skulle bli sjalu om jeg for eksempel hang eller snakket med andre kompiser. Man skjønner hvor grensa går. Det er en fin grense mellom å ha en vennlig tone mellom noen fremfor en flørtete greie. Også må man lære seg å slippe tøylene litt.

Hvor er skjorta fra?

IRO.

Handler du mye klær på Høyer?

Njæ, ikke MYE men det blir jo litt her og der. Maaasse fint, men litt kontroll må man ha :-) Pluss at det er noe annet når man går oppi det hele dagen!

Hva er ditt forhold til alkohol?Ser du er en del ute, tenker du på helsa når det kommer til dette området eller er det litt mer sånn at du bare lever for å ha det gøy?

Jeg har et veldig normalt forhold til alkohol, synes jeg selv hvertfall?? Jeg er ute som regel en gang i uka, og det er vel innafor. Det er hvertfall veldig vanlig i min krets! En flaske vin eller to i uka synes jeg er greit altså! Mange tror jeg er super-dritings når jeg legger ut røyskatt-snapsene mine, men det er helt ærlig ting jeg kunne gjort edru. Så det framstår kanskje verre enn det egentlig er?? Gud, jeg vet ikke haha. Håper ikke dere tenker det verste om meg hahahaDigget deg bare enda mer etter jeg så deg på bloggerne. Du virker såå jordnær og herlig. Kan godt være du har blitt spurt om dette før, men hvis ikke, kunne du tenkt deg å vært på bloggerne?

Åh, koselig!! Vanskelig spørsmål, men jeg tror kanskje ikke det helt hadde vært min greie. Jeg er ikke så glad i å dele ALT, og føler man må dele ekstremt mye på kamera. Jeg vet rett og slett ikke om jeg kunne vært like stolt av å se tilbake på det om 10 år om jeg hadde vært HELT upassende og bak mål på kamera haha, pluss at jeg hadde vært livredd for å tråkke feil. Jeg synes Kristine & resten av gjengen er såå flinke og naturlige, og det vet jeg ikke om jeg hadde klart like bra. Jeg snakker jo før jeg tenker, og det er kanskje ikke alltid like heldig on tape. Who knows! MEN det er jo også såå mye fint som hadde blitt delt, som hadde vært gull verdt å se tilbake på. Hvor er genseren fra?

Urban OutfittersHvordan redigerer du bildene dine slik??

Har laget eget innlegg om det!! Prøver meg ALLTID frem med ulike apper, redigerer lys og farger og legger på 3d-effekt i ''3D EFFECT'' appen. Det er bare å prøve seg litt frem dere.. :-)SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?

NIGHT IN

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Ahh this is what I live for altså. Dagen i dag har vært superfiiin, og i dag har jeg følt meg ekstra heldig ♥ Appreciate all the little things! SÅ cheesy, men det ligger så absolutt en sannhet i det. Krysser fingrene for at morgendagen blir like fin, og med det sender jeg en stooor nattaklem til alle dere. Tenkte bare å stikke raskt innom før jeg fant senga ♥ It's calling me for sure. Ønsker dere en fin dag i morgen!! 

IM FUCKING GOLD

YOU'RE TOO GOOD FOR MENoen som fikk med seg my-storyen min idag eller?? (@ericakvam). Altså ER DET LOV å hamre, bygge og styre rundt i timesvis fra klokken 05.00 om natten?! Det passet meg og nattesøvnen min MEGET dårlig, og etter en rævva søvn med en halvtime på badegulvet inkludert var det en stk. sur og jævlig trøtt Erica som sprang til jobb i halv 9-tiden med frokosten i plastpose og ryggsmerter fra helvede. KJEMPEDAG. Kom meg gjennom arbeidsdagen tho, og hvor tiden har blitt av etter det vet jeg egentlig ikke. Life. 

Nå skal jeg straks prøve å legge meg etter nok en early-day i morgen, så jeg krysser fingrene for at arbeiderne holder seg LANGT unna soveromsvinduet mitt i natt. Hvis ikke kommer røyskatten flagrende i leopardkåpa og lager et satans leven. Good. NIGHT. ♥

EN SÅNN DAGI dag er en dag hvor tankene er litt, veldig, over the place og jeg har en kjip magefølelse av... ingen spesiell grunn sånn egentlig? En dag hvor jeg føler at jeg bruker tiden min helt feil, at ting ikke går som jeg vil at det skal gå og at jeg ikke får til det jeg har lyst til. Og det er kjipt. Dere kjenner vel den følelsen hvor du ikke vet om du har mest lyst til å grine eller bare slå til noe jævlig hardt. So fucking frustrating, også er det ikke noen andre enn meg selv som kan gjøre noe med akkurat det. Men hvor faen skal man starte og hvordan gjør man noe med det?? Er så skrudd hvordan vi kan gå med de samme tankene dag inn og ut, hvor du en dag ikke enser de og ikke kunne brydd deg mindre, men dagen etter er dette tanker som spiser deg opp fullstendig og etterlater en million spørsmål og en følelse om at man både skuffer seg selv og andre. 

Hater folk som syter og hater deep shit, men noen dager er det deilig å skrive det ned. Og jeg vet mange av dere setter pris på det. Noen dager er bare crappy as fuck, og da får man gjøre det beste ut av det og høre på diigg musikk i selskap av noen som betyr ekstra mye  ♥ Så sånn skal jeg jeg tilbringe resten av kvelden. Blå-tirsdag? Is that a word?

BABY SPICE IS BACK

YOU GUYS!! Altfor lenge siden sist. Jeg har ikke glemt dere for å si det sånn!! Tiden har bare løpt fra meg rett og slett, and I'm super duper sorry ♥​ 

Her har det vært jobbings daglig siden sist, og på lørdag var det bursdagsfeiring og full rulle. Ting gikk litt over stokk og stein for å si det såleis, MEN vi hadde det dødsgøy haha. Når jeg tok kvelden i 4-tia på lørdag claimet jeg at jeg hadde mistet telefonen min på byen, og var overbevist om det frem til 16-tiden dagen etter. DET synes folk var meget rart når jeg hadde sendt stilige videosnutter av meg selv fra stua i fire-tiden, så hvilken idiot finner telefonen sin under sofaen utpå ettermiddagen? Me bitch.

På søndag var vi ute og spiste før vi overrasket Sanne med bursdag og kaker, så helga ble avsluttet på rett vis før det var back to reality mandag morgen! Håper dere har hatt en nydeliiig helg ♥

stretching out after le weekend

TOODELOOO fra Baby Spice, ukens snap-videoer kommer fortløpende ♥ 

10 TING DERE KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

× JEG BLIR LETT IRRITERT OG ER EKSTREMT LANGSUR

... og det har nok mine nærmeste fått kjent på innimellom. Jeg klarer IKKE å legge fra meg småting som irriterer meg, og før var jeg helt ekstrem på å være sur og snurt mot personer jeg mente hadde gjort meg noe, men som ikke var klar over det selv. Dårlig uvane deluxe. Langsur har jeg alltid vært, og har jeg hatt en diskusjon eller en uengihet med noen er jeg irritert helt til vi snakker om det og løser problemet. Jeg vil si at jeg har blitt MYE bedre med årene haha, men jeg er mester i å holde en ''grudge'' (finner intet bra, norsk ord på dette) og husker alltid kjipe ting som har blitt sagt i samtaler i eeevig tid. 


Gir dermed en stor fuck-you til meg selv.
 

× JEG HAR SPILT TROMPET

Fyfader. I første- og andreklasse på barneskolen var jeg en ivrig duskedame i skoletoget, uviten om at etter to år som duskedame MÅTTE man spille instrument et år. NO hate til de som spiller i korps, men dette var IKKE en kul overraskelse å få for 8-årgamle-jåle-Erica. Som vanlig var jeg sist inne i gymsalen når instrument skulle velges, og SEFF var alle klarinettene tatt. Det eneste intrumentet som var igjen var _trompet. Tror jeg var på én øving, resten av øvingene gjemte vi oss i skolegården. Real G. Jeg sluttet relativt raskt, men brukte trompeten flittig hjemme i kjelleren til å irritere mamma og pappa så godt det lot seg gjøre. Kjenner fortsatt smaken av trompet i munnen, sånn for real.


LOVING life på 17-mai, uvitende om hva neste år har i vente

 

× JEG LIKER IKKE VIN

DET skulle man ikke tro om røyskatten som likevel bøtter nedpå vinglasset ukentlig? Men ja, dessverre så liker jeg ikke vin. Det går selvfølgelig ned, men godt er det ikke. Venter fortsatt på den dagen hvor vinen smaker like godt som pepsimax-flaska, til tross for at det er helt OK til mat. Det er noe med sjarmen og kosen med å åpne ei flaske vin. Still tho, I prefer vodka and pepsi max. #nofuture


 

× MIDDAG ER DET KJIPESTE MÅLTIDET

Jeg er et frokostmenneske deluxe, og er klar for frokost i det sekundet jeg våkner. Uansett om klokka er 13 eller 04.00. Like glad i lunsj og kveldsmat, men middag? Nei. Jeg er derfor en sucker for frokost/lunsj-måltider døgnet rundt, til tross for at jeg MÅ ty til noe proteinz i løpet av uka her og der. Men middag ute på restaurant? Yes. Innser nå at det muligens kan ha noe å gjøre med de manglende kokkeferdighetene mine.Champagne-frokost er derfor definitivt mitt favorittmåltid. Masse frokostvennlig OG ei litta drink på morraskvisten er uslåelig. 
 

× JEG HATER VANN OG SVØMMING, OG MÅ HOLDE FOR NESA UNDER VANN

Jeg kan såvidt svømme (seriously??) og var alltid den som fikk de dårligste medaljene på distansesvømming på skolen. Når vi hadde livredningskurs på ungdomsskolen stilte jeg opp i gigantiske dykkebriller som dekte både øyne og nese. Jeg KAN ikke være under vann uten å holde for nesen (believe me I have tried) og synes generelt bølger og sjø er skumle greier. Surfeinstruktørene i San Diego holdt på å le seg SKAKK når jeg ramlet av surfebrettet med hånda holdende foran nesen hver gang, for det hadde de visst aldri sett før. Whatever. 


Damerne koser seg på 18-årstur i Rhodos hvor vannskrekken muligens oppsto da vi synes det var en god ide å ende dagspartyet med et skikkelig badeshow i hotellbassenget. At jeg er her den dag i dag er jo et under. Har faktisk hele seansen på film på go-proen hahaha og den er så bra at den må vurderes å poste. 

 

× JEG TAR PÅ MEG ANDRES STRESS

Dårlig eller god egenskap? Når folk forteller meg ting de sliter med fortiden, tenker mye på og stresser over går det veldig innpå meg og jeg tar gjerne på meg deres stress og tanker. Ikke nødvendigvis på en måte som gjør ting lettere for de, men jeg går og grubler over det, tar meg selv i å stresse over andres problemer og kan gjerne stressdrømme av det. Jeg stresser også generelt mye i hverdagen over ting jeg ikke burde stresse over. For eksempel ting jeg skal gjøre neste uke, eller andre ting jeg må huske og gjøre. Alt dette stresset kommer som regel smygende når jeg legger hodet på puta også, noe som suger bigtime for nattesøvnen. 


 

× I'M GOOD WITH PEPTALKS

Litt selvskryt må være lov. Men jeg føler at jeg er en mester i peptalks, og om folk kommer til meg med problemene sine og tankene sine er jeg flink til å lytte, men også å komme med tips og gode ord. Jeg er der 100% om noen åpner seg, og da føler jeg at jeg skylder å gi 100% tilbake. Det er fint å kunne gi venninner et annet syn på ting og en bedre selvfølelse rundt det som har skjedd. Akkurat på det området er jeg flink til å velge ordene mine, og sørger alltid for å ende samtalen på en lystig og kanskje humoristisk måte. Kommer jo litt an på situasjonen selvfølgelig. 


 

× JEG VAR VERDENS VERSTE TENÅRING

Meg og puberteten gikk IKKE hånd i hånd for å si det sånn, og DA var det mye følelser i sving på en gang. 14-år gamle Erica var IKKE enkel å håndtere, og jeg lagde diskusjoner hjemme for ALT, fyrte opp de største dramasituasjonene, terget småsøsknene mine og svarte surt og frekt uansett hva det gjaldt. Sorry mams! Og paps! Jeg var et helvette rett og slett selv om jeg aldri syntes det selv der og da. Men det har jeg blitt fortalt i etterkant for å si det sånn haha. Gruer meg bigtime til jeg skal oppdra en mulig fremtidlig datter om hun er like jævlig som jeg var. Det kunne jo alltids vært verre også da haha, jeg var heldigvis aldri sånn super-rebelsk som snek meg ut på natten, ranglet rundt og oppførte meg jævlig utenfor husets fire vegger. Det var familyn som fikk gjennomgå for å si det sånn! 


Her tok jeg ansvar som storesøster og smurte inn lillebroren min med babyolje før jeg plasserte han i solsteika. Et viktig ansvar om å få han like brun som meg! FY som jeg fikk kjeft haha.. Og HVA har jeg gjort annet enn å sole bena mine denne sommeren. #babyoil

 

× JEG VAR IKKE EN EASY-CRYER (er det et ord?) .. FØR NÅ

Jeg gråter egentlig veldig sjeldent, og blir sjeldent rørt. Er klar over at jeg høres fullstendig kaldhjertet ut nå. Før gråt jeg faktisk ALDRI av filmer og taler, men med litt ekstra hormoner i kroppen de siste årene har jeg blitt en skikkelig filmsipper. Jeg hyyyylskrek til den siste Fast&Furious filmen, og så sluttscenen 6 ganger hvor jeg hylskrek om og om igjen. Der satt jeg alene i leiligheten en fredagskveld og spolte tilbake igjen og igjen for å grine litt mer. Bare se det for dere haha, alene, strigråtende i lotusstilling. Jeg tar meg selv i å grine av nyhetsartikler hvor barn har omkommet, og jeg griner av alle rørende filmer om familie, dokumentarer om vanskelig tema og fedre som kommer hjem fra militæret. Men utenom det? No tears. Bortsett fra når jeg må på trening.× JEG FØLER AT JEG BLOGGER FOR EN LITEN, SUPPORTIVE VENNINNEGJENG PÅ 20STK

Haha, tuller ikke. Jeg elsker å komme med nye blogginnlegg til dere, og feedbacken er ALLTID så bra og hyggelig!! Dere virker som om dere vil meg mitt beste, og da føler jeg at jeg blogger for en minigjeng med gode venninner hvor alle er med å dytte hverandre oppover. Derfor skal jeg gå inn for at 2017 blir et år hvor jeg får møtt flere av dere, og faktisk SETT hvem som leser bloggen min! Det skal bli så hyggelig å ♥ henge ♥ Dere bare fuckknoooo ingen vil henge med røyskatten etter å ha lest alt dette

Processed with VSCO with a5 preset

Noe dere ikke visste? Tanker om slike innlegg? FREDAGSKLEM ♥

PEPSI IN A WINE GLASS

Signature Look. Om ikke pepsimax var godt nok fra før smaker det ENDA bedre på vinglass. 

Tusen takk for mye bra feedback på forrige innlegg - dere er gull. Kunne skrevet side opp og ned, samtidig som jeg synes det er viktig å holde seg nokså nøytral uten å shame andre ved å navngi eksempler! I dag har det vært jobbings hele dagen, og nå sløver vi langflat på sofaen med Stian Blipp-show og nystekte kanelboller før det blir en tiiidlig kveld. Ingenting å klage på denne torsdagen ♥ 

Night babies, håper dere er like klar for helgefeeling som meg uansett om det blir en travel helg eller ei!


 

BØR BLOGGERE FÅ SKYLDEN FOR KROPPSPRESSET?

Som blogger og offentlig person har man et ansvar. Det synes i alle fall jeg. Et ansvar om å være bevisst på det man legger ut, eksponerer og oppfordrer andre til. Et ansvar ovenfor unge jenter vi VET leser ting gjennom litt andre øyne med litt mindre erfaring. Jenter som fortsatt ikke helt vet hvor de skal lande, som tviler på seg selv og som søker godkjennelse fra sine forbilder.

Det er lett å glemme dette ansvaret. Jeg kan også glemme det innimellom. Når man sitter og skriver i eget selskap tenker man ikke over de mange tusen som leser det du skriver. Som leser det enten fordi de elsker det og vil gjøre det samme selv, eller fordi de synes det er interessant på en eller annen måte. Men det leses. Dette ''ansvaret'' vi har fått skal ikke være et hinder for å ytre det man vil, men her mener jeg at man må velge klokt. Jeg VET folk påvirkes enten de vil det eller ikke i underbevisstheten, og vi trenger IKKE å påvirkes mer i negativ retning enn vi allerede gjør. For én dag kommer det til å spise oss opp totalt. Bloggere og mennesker på sosiale medier får ofte skylden for det enorme prestasjon- og kroppspresset vi står ovenfor den dag i dag, og på en måte kan jeg forstå det. Samtidig som det er veldig enkelt å dytte skylden over på andre, når vi har like mye ansvar selv som hvert enkelt menneske. Jeg kunne også spart meg for alle ''picture-perfect'' bildene på min Instagram, men innimellom søker jeg også godkjennelse. Fra meg selv. For min del påvirkes jeg mer av de i min vennekrets og nærliggende enn dødskule Instagramprofiler jeg søker inspirasjon fra. Inspirasjon når det kommer til klær, sminke, hår og vibe. Ingenting mer. Jeg er såppas sikker på meg selv at et lettkledd bilde på Instagram av it-bodyen såvidt streifer tankene mine to ganger. Alt handler om vinkler, lys og redigering dere. Så er det EN ting man ikke skal måle seg mot er det picture-perfect-shit på sosiale medier. Men det vet dere jo.

MEN jeg må få benytte muligheten til å si at som blogger og offentlig person MÅ du ta ansvar for det du legger ut og om det kan påvirke negativt. Jeg synes det blir feil at ''toppbloggere ikke kan legge seg under kniven fordi man påvirker unge jenter'' selv om jeg aldri kommer til å gjøre det selv. Jeg har alltid ment at folk skal få gjøre det de vil. Men om du velger å fylle både pupper, rumpe, lepper og alt som fylles kan (it's not even nice?) så gjør du dette for din egen, personlige del - IKKE for å legge ut tonnevis av bilder på sosiale kanaler hvor dette er i fokus all the fucking time. For DET påvirker. Og det er med på å normalisere det unormale. Det SKAL ikke være mer normalt å ha fikset på eget utseende enn å være fin som man er naturlig, men det punktet har vi faen meg kommet til i 2017. Misforstå meg rett - alle har rett til å legge ut bilder av kroppen sin og være stolt av det, men i en sunn dose? Jeg blir så innmari oppgitt, frustert og sint når jeg ser ''forbilder'' med tusenvis av følgere gjøre nettopp dette når de VET usikre, gjerne unge, jenter som ligger på vippen mellom skal/skal ikke leser dette og gjør seg opp en mening deretter. For det ligger alltid i underbevisstheten, og om ''hun har gjort det'' - why can't I? Jeg synes vi skal bruke stemmen vår til å løfte andre opp, og være like human som alle andre oppi alle fjollebildene. Vise det sårbare og uperfekte. Vise oss selv som vi er, på en sunn måte. Være stolte over den vi er, uansett størrelse, stil og kategori. Men å legge skylden på én bestemt gruppe? Nope. Kroppspresset kan vi ikke gi noen andre enn oss selv, som enkeltmennesker, skylden for. It's all in YOUR head.
Ah.. hvor skal jeg egentlig med dette. Kjære flotte, fine dere. Ikke tro på alt dere ser på sosiale medier. Ikke tro at det finnes ETT fasitsvar på den såkalte ''drømmekroppen''. Drømmekroppen er en kropp som fungerer og som DU trives i og elsker. Ha litt tro på dere selv jenter, og vær sikker på den dere er!! Ikke kast bort de beste årene i livet deres på å være usikker, misfornøyd og strevende etter det ''perfekte''. Og værsåsnill, ikke fiks på utseendet deres for å matche resten av plastic-fantastic-verden.. Titsa kommer til å henge om noen år uansett, si! Sett ting litt i perspektiv, og LEV på best mulig måte uten å henge dere opp i det uviktige ♥ Værsåsnill, la oss brenne kroppspresset for godt i 2017. For fyfaen så lei jeg er av å snakke om det.

#BYEfelicia

HÈRMES LINK, ICE BLUE MINK

PRAYIN' that I will become an artist in my next life!!! When life is shit, turn to music What they say ♥ Zara Larsson

Don't let me be yours ♥ Zara Larsson

Flame ♥ TinasheShe lovin' it ♥ Trey Songz

Cigarettes & Kush ♥ Stormzy ft. Kehlani

Gyalchester ♥ Drake

Get it together ♥ DrakeRiver ♥ Leon Bridges

Marvins ♥ C Breeze

Breathe ♥ Astrid S


Chanel ♥ Frank Ocean

Glow ♥ Drake ft. Kanye West

Somebody ♥ Toni Romiti

Tell me ♥ R. LUM. R

Ice melts ♥ Drake ft. Young Thug
ENJOY ♥ Følg spotifylista mi her 

LILLELØRDAG DONE RIGHT

I dag er en BRA dag dere ♥ Det er så rart hvordan dagene og humøret kan være så forskjellig selv om ingenting er annerledes, og én sang som gjorde deg megatrist og tankefull igår er plutselig sangen man danser seg i hjeeeel til i stua dagen etter. Vi fungerer rart vi mennesker altså. Vel, jeg har en bra dag i dag av en eller annen grunn og det er så deilig. I dag har jeg fri, og jeg har vært flinkis og vært på trening, laget meg vafler til lunsj og nå gjør jeg favorittingen min - sitter i vinduskarmen med Bose-anlegget på full vreng med Zara Larssons nye album og sola midt i trynet mens jeg jobber. Mens busser og biler suser forbi og mennesker tråkker rundt i sin egen verden. Can't complain ♥ På slike dager ser jeg såå lyst på det kommende året vi allerede er altfor godt i gang med, og jeg håper dere er klar for å følge med i 2017 også!! Im aaall in!!Diiggs eller hur? Kjøpte meg vaffeljern igår haha, så det måtte jo bare testes! Jeg slengte bare sammen 2 egg, melk, litt havregryn, rugmel & kanel til dere som lurer! Dødsgodt med både cottage cheese og vaniljekesam på. Mmmmm

I dag skulle jeg EGENTLIG jobbe med regnskap, men det har jeg en altfor bra dag til. Ain't nobody got time for that! Prioritering er viktig, og idag prioriterer jeg ♥ meg selv ♥ Senere i dag kommer mine sangfavoritter for tiden! Mange etterspør ''ukens snapvideoer'' - men jeg har ikke såå mange klipp enda, så jeg får vente til jeg gjør noe røyskatt-sprell igjen. ELSKER at jeg har funnet et ord (røyskatt) som oppsummerer og beskriver en happenning og mood så altfor bra. Og til alle som lurer på hva jeg mener med det? VEL da har du fulgt med for dårlig, så da får det være internt mellom meg og min fast-leser-clique mwehhe

Have an amazeballz day dere

DOWN MEMORY LANEmeg og verdens fineste, flinkeste lillesøster

Det beste i hele verden må være å bla i gamle album, er dere ikke enig? Mamma har laget SÅ mange fine album oppgjennom årene, og det er jeg evig glad for  at hun tok seg tid til ♥ Det er noe med det å ha bildene limt inn i ordentlig kvalitet fremfor å scrolle gjennom mobilen. Så album blir det definitivt på mine future kids også!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

WHY is this so cute!!! Setter så stor pris på pappa'n min ♥ Processed with VSCO with a5 preset

Nå innså jeg at jeg må ta turen hjem-hjem til familien for litt kooos ASAP ♥ Altfor lenge siden sist, så da blir det fredagspizza med gjengen denne uka! Back to the good old dayz. Det er lett å glemme å ta seg litt ekstra tid til hverandre i hverdagen, og jeg VET at mamma og pappa savner at jeg ringer, sender flere meldinger og kommer på besøk. Bare en liten glad-i-deg-melding er alltid hyggelig å sende til de du bryr deg om ♥ Ingenting er for gitt, vet dere! 

Ha en fin tirsdag fininger, og tusen takk for så mye fin feedback i det siste! Jeg leser hvert eneste ord, melding og mail og det betyr så innmari mye. Love you looots

UKENS SPØRSMÅL

Din verste uvane?

Hmm.. kanskje at jeg har ekstremt lett for å stenge alt litt ute? Jeg slipper sjeldent mennesker helt inn på meg, og er ikke glad i å snakke om hva jeg føler og tenker. Det er ikke at jeg ikke stoler på bestevennene mine og familien, men jeg synes bare det er superukomfortabelt og altfor personlig. Jeg er rett og slett mester i å bygge opp alt innenfor mine egne vegger, noe som gjør at jeg kan gå å tenke og analysere ekstremt mye. Det er utrolig slitsomt til tider og kan gjøre ting mye verre enn det egentlig er ettersom det spiser deg opp. Jeg prøver ikke engang å bli bedre, rett og slett fordi jeg synes det på en måte er enklere å holde ting for meg selv og bare legge igjen alt hjemme når jeg er ute. It's a shame tho, for de få gangene jeg faktisk snakker er det jo SÅ deilig å bare få luftet tanker og få feedback fra de du bryr deg om! Så ja, det er vel en av mine dårlige uvaner om det i det hele tatt telles som en.


 

Hva er mottoet ditt?

#stayclassy? Haha, jeg har ikke noe bedre svar. Ingen kul quote eller et kult dikt. Bare en hashtag! Men stayclassy er en av mine favoritt-tags, haha. Det gir meg en slags carefree, fuck-alle-I'm-the-queen vibe noe jeg elsker. Det er jo sarkastisk og for de som ikke skjønner det - I'm NOT classy and I'm not gonna try to be either. Imma do me and you do you. Livet er mye bedre når man blåser alt annet uviktig vekk, elsker seg selv (til en sunn dose) og bare .. lever livet litt. Og livet er bedre når man bjudar litt på og er skikkelig uclassy. Så lenge det bare går utover deg selv! Så #stayclassy girls! Kanskje jeg skal lage noen kule hoodies og bomberjakker???Hva blir du flau av?

Jeg blir egentlig veldig sjeldent flau, og det skal MYE til for å gjøre meg ille til mote. Jeg kan snakke om hva som helst med hvem som helst, og jeg strekker meg MYE lengre enn hvor folk tror grensen går til hva som er ''tabu'' og ikke. Men jeg kan bli flau av sykt randome ting??? Sånn, jeg husker noen spurte hva jeg hadde på yoghurten min og jeg ble dritflau? Hahaha, altså?! Som om jeg smurte noe superkinkygreier på yoghurten min?? Men når jeg blir flau vises det MEGAGODT. Jeg blir dødsrød i hele trynet, og da blir jeg flau av at jeg er flau, noe som gjør at jeg blir ENDA flauere. Det er som om alle gangene jeg burde ha vært flau smeller i trynet på en og samme tid haha.. Det er heldigvis ikke mange ganger i året! 

Favorittsnop og brus (uten pepsi max)?

Før var jeg good-to-go med en pose sørlandschips, men nå har jeg lagt meg til en idiotvane om å MÅ ha godteri eller sjokolade på siden?? Av snop er jeg en sucker for surt smågodt og melkesjokolade. Fucckkkss det er godt. Og cheese doodles?! Nei vi kan IKKE snakke om dette. På bakisdager sverger jeg til Fanta, ellers er Villa og Mozell en god runner-up. been lovin' them cakes since 1999

Så om du møter drømmeguten, sier du uansett nei pga. alderen om han er jevnaldrende?

Selvfølgelig ikke! Alder ER jo bare et tall, men basert på egen erfaring synes jeg eldre gutter er mer moden (ikke alltid tho) - og jeg synes det er et superstort pluss med mennesker som har kommet LITT lengre i livet enn meg selv slik at jeg har noe å lære. Det er et eller annet med gutter som har tatt tak i utdanningen sin eller gjør det bra i en ordentlig jobb, og har forlatt redet. Pluss at eldre ser generelt bra ut, det må være litt real-ass-mannfolk haha

Hvor gammel var du da du begynte med utringning og korte skjørt? Når godtok foreldrene dine det?

Utringning har jeg aldri vært spesielt fan av, det er dødsekkelt??? Haha :-( Jeg synes det er sexy å ha en superutringet topp om det bare er liiitt pupp, men ''rumpepupper'' som jeg så fint kaller det presset opptil haka får jeg MARK av. Det er not nice. Føler meg bare vulgær, på en negativ måte, med mye pupp haha. Korte skjørt og kjoler ble signaturantrekket fra første videregående gitt. Da svingte røyskatten seg godt med platinahår, solbrun hud og korte paljettkjoler året rundt. STILIG! Mamma og pappa har aldri hengt seg opp i det, men de setter ned foten når jeg går over streken, så SÅ ille kan det ikke ha vært. Jeg tror uansett det hadde vært håpløst å fortelle fjortis-Erica på 16 hva jeg fikk ha på meg og ikke. I survived tho!

hahha kan vi bare????

Hvor gammel var du da du begynte å drikke? Når synes foreldrene dine det var greit?

Vi begynte vel å dra ut i første videregående, og da var det hjemmefester hver helg som gjaldt si! Det var veldig vanlig å dra ut på denne tiden på vår skole hvertfall, og da blir man jo gjerne med. Jeg opplevde aldri noe drikkepress, og ville man ikke drikke var det opp til hver enkelt. Det var uansett gøy å være sosial! Drikking var ikke noe jeg tok opp hjemme, men jeg hadde hjemmetider og meldingsregler noe jeg hørte etter. Det tror jeg er det viktigste! Ærlighet varer lengst, og jeg kunne alltid ringe hjem om noe skulle skje. Det kan jeg enda! Uansett hvor gammel jeg blir kan man fortsatt snuble og tråkke feil! Hvor er skoene fra?MaryPaz. 

Hvor mange timer sover du vanligvis?

Jeg MÅ ha åtte timer, så det blir det som regel. Jeg bruker å sette på alarm etter 8 timer, hvis ikke kan jeg våkne 12 timer senere og bare phuckk.. En god natts søvn er viktig! Døgnrytmen min er heller ikke så verst for tiden. I fjor satt jeg gjerne oppe til 4-5, nå er jeg som regel i seng på hverdagene rundt 1. Det er forbedring :-) Jeg elsker jo å være våken om natten, men man mister jo mye jobbtid og dagslys. Tar du andre rusmidler enn alkohol? Hva synes du om narkotikamiljøet blandt unge?

Nei nei, og atter nei. Og det må ikke dere gjøre heller! Det er et stort miljø for hasj og kokain blandt unge i Trondheim, men slike henger ikke jeg med for å si det sånn. Blodharry synes jeg det er, rett og slett. Et menneske kan være terningkast 6 i både personlighet og utseende, men om vedkomne driver med drugs havner du på minussiden i mine øyne. ''Man blir ikke avhengig'' er den lameste unnskyldninga ever - og da kan man ha det bedre i knarkegjengen sin enn med meg. Hvordan skal du lære opp de fremtidlige ungene dine til å styre unna narkotika om du var shady-druggie som ung selv? INGEN respekt i mine øyne! Og de aller verste? Det er de som synes det er kult. Hva faen er kult med det kjære deg

Hvor er braletten fra?NA-KD

Hvordan kombinerer du bloggingen med den andre jobben din? Er det vanskelig med tanke på dagslys osv.?

Noen dager er det vanskeligere enn andre, men nå går det fint. Det går jo litt i perioder hvor mye jeg jobber, men om det er 2-3 ganger i uka går det fint. Jeg prøver så godt å kombinere det, men hverdagen kan ikke BARE være jobb. Jeg kan fort sitte hele dagen med mail, bilder, innlegg og planlegging før jeg drar på jobb til sent på kveld - og i lengden blir det litt mye å holde styr på. Men med litt planlegging og motivasjon går det superfint :-) Det eneste som kan være kjipt er om jeg må si nei til arrangement og reiser fordi jeg er satt opp på jobb! Som regel ordner det seg, heldigvis.  

Hvilken vintagebutikk var du innom?

Velouria Vintage. Såå kul butikk og superhyggelig sjef! Hvor er jakken fra?

Den er fra ''Stand''. Kjøpte den på YME i Oslo!På bloggen fremmer du veldig "jeg gjør som jeg vil, mener det jeg vil, bryr meg ikke om hva andre synes om mine meninger osv" (Noe som er veldig bra!!) Lurer derfor på hvorfor du virket veldig beskjeden på Bloggerne, og nå som du skriver i dette blogginnlegget på den rødeløperen?

Under filming av Bloggerne i Dubai var det jo planlagt når vi skulle filme, så ting føles derfor ikke sååå naturlig. Hvertfall ikke for min del som ble filmet for første gang! Det er jo vanesak. Når du står mygget opp med et kamerateam bak deg blir du raskt obs på hva du sier, og ettersom serien handler om Kristine skal jo fokuset ligge der. Det var liksom ikke helt plassen for å være 100% røyskatt, og det var VELDIG uvant å bli filmet og måtte tenke over hva jeg sa. Hadde vi blitt filmet i noen uker tror jeg det ville blitt annerledes etterhvert. Men jeg holdt meg heller litt rolig og beskjeden fremfor å være all-over-the-place PR-kåt og slitsom haha :-) Jeg kan jo være super lowkey jeg også, så jeg føler ikke man får noe feil inntrykk av meg heller! Jeg er både opp og ned, som alle andre! 
 Hvor i Berlin er dette?

''Distrikt Coffee'' het stedet! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Spørsmål til neste uke? Gimmme something good

KAN DAGEN HER BLI FERDIG

Hei, og god søndag fininger ♥ Dagen i dag har vært TOTALT bortkastet haha og jeg går egentlig bare å venter på at den skal bli over. Sov altfor lenge, somlet rundt altfor lenge, og har ikke fått gjort én eneste produktiv ting. Finværet og sportye mennesker som tar cafépause ble med god samvittighet skyvd vekk med gardiner. Slapp-av-dager kan være deilig det altså, men om man ikke har helt slapp-av-feeling i kroppen er det helt jævlig. Luksusproblem?

Jeg skal likevel få NOE ut av denne dagen, for nå stikker jeg på trening! Det har jeg bare godt av etter sushi, vin og drinker igår. Sweat it out. Har jeg forresten tipset dere om ''Best Før''? Hvis ikke - dere mååå se det hahha, det ligger på TV2 Sumo. Jeg hadde latterkrampe opptil flere ganger i hver episode, og DET er ikke ofte. Suste gjennom hele sesongen på én dag jeg, så da har dere noe å kose dere med i kveld ♥

 

CLASSIC PETITE

annonse

I dag har jeg en gladnyhet til dere....

Processed with VSCO with a6 preset

Daniel Wellington har lansert en ny kolleksjon!! Jeg elsker det nye designet med mesh-bånd som finnes i både sølv og rosegull. SÅ klassiske og fine, elegante og stilige :-) Håper dere liker den nye kolleksjonen like mye som jeg gjør! Disse går jo til absolutt ALT!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

De ulike klokkene og designene finner dere HERKoden ''ERICA'' gir dere -15% på hele nettsiden tom. 30.april. Koden fungerer i hele verden og det tilbys også fri frakt! 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Til dere som lurer på dette med tilleggspriser: Når du handler hos DW trekker de fra MVA-delen i prisen når du handler. Det vil si at om du handler en klokke som koster 1299,- på nettsiden betaler du bare 1039,- + evt. frakt når du sjekker ut. Når klokken kommer til Norge betaler du så denne MVA-delen igjen og en liten fortollingsdel. En del som har lurt på akkurat dette! :-) 

Processed with VSCO with a6 preset

Hva synes dere om den nye kolleksjonen?? :-) 

MEG + RØD LØPER = NEI

Hei fininger ♥ Håper fredagen deres har vært fin så langt!! Finnes det noe bedre enn fredag da, sånn dønn ærlig? Man har HELE helga foran seg, folkene og byen har en skikkelig fredagsfeeling og alt er bare generelt mye bedre. Jeg tok flyet hjem idag og skal henge med the crew i kveld. Blir diiigg!I går var jeg jo i Oslo, og store deler av dagen til jobbing. Fikk skviset meg inn en tur på en dødskul vintage-butikk i sentrum og kapret meg denne BOMB ASS Nicki Minaj tour jakken:I mean.. fuuckkk yes

På kvelden dro jeg og Ingeborg på et event med Michael Kors hvor plutselig Kristine og broren poppet innom - SÅ digg å se henne igjen! She's something special for sure ♥ Vi føk videre ikke lenge etter på førpremiere av Skjønnheten og udyret og ÅÅÅ dere må glede dere. Jeg elsket den og hele prinsesse-real-life-magic-viben ♥ 

Processed with VSCO with a6 preset

bilder lånt av mygirl krisssyJeg føler meg alltid så SYKT malplassert på sånne events hvor alle andre kjenner alle. Heldigvis er Ingeborg veldig flink til å få introdusert røyskatten på sidelinja da, haha. Men ja, sånne events er rare greier ass. Jeg føler meg aldri så liten og uviktig som jeg gjør akkurat da og når du hilser på kjente mennesker DU vet hvem er men de ikke har peling på hvem du er får du liksom fem sekunder på å gjøre et inntrykk. Noe som er umulig haha.. Men SÅ verdt det da når vi koste oss gløggg i kinosalen etterpå

Vi MÅ også snakke om at jeg og Ingeborg ble svosjet inn foran kameraene til God Kveld Norge og ble stilt et par spørsmål på rødløpern. Hahhaa dere, jeg KAN ikke stille opp på sånt! ''Hvem er din favoritt-disneyprinsesse og hvorfor?'' BOOOM mikrofonen holdes opp foran meg og jeg står bare og vrenger hjernen i håp om å komme på EN eneste disneyprinsesse. Jeg har nemlig ikke sett de typiske prinsessefilmene!! Men det kan man jo ikke si når man er på en Disney-premiere?!? Hahaha jeg hadde mest lyst til å synke under i det sekundet. Altså, bare se det for dere! Med DET kameralyset i trynet. Ikke kom jeg på noe fornuftig å si heller, så jeg bare ''ENIG hehe! ;)'' når Ingeborg sa Askepott. FOR en løk. De stilte også noen spørsmål om hva vi synes om at en feminist som Emma Watson spiller hovedrollen, og her også var jeg livredd for å tråkke feil. HELT svett i fletta hahaha, dette var nytt for røyskatten skal jeg si dere


 

Nå skal jeg fylle på livsgnisten med Zara Larssons nye album, hente noen pakker på posten og komme meg UT ♥ I morgen er det jobb og bursdagsfeiring på tapeten! Yiiikes 

SO FLY

Hellooo from Oslo ♥ 

I går tiiidlig, tidlig fløy jeg til Bergen for et møte med Adlink angående planer fremover og året som kommer, noe som var superhyggelig :-) De er jo så flinke og hyggelige hele gjengen, så det er alltid stas! Jeg og Ingeborg fikk omsider knotet oss hjemover på et fly til Oslo som, ikke overraskende, var forsinket. Jeg fikk mail fra Norwegian forleden hvor de bare ''hvordan har det vært å reise med oss i 2017? vi vil høre DIN mening''. WELL LISTEN UP NOW 

Processed with VSCO with a6 preset
 

I går møtte jeg min kjæære tante hvor jeg fikk servert en dødsgod pasta- og kyllingrett med hjemmelaget brød og vin, et måltid jeg kommer til å leve LENGE på - guuud så godt det var. I dag har jeg fått jobbet endel her i Oslo, og nå er det straks klart for middag før jeg og Ingeborg skal på cocktailparty med Michael Kors og førpremiere på Beauty and the Beast. GLEDER MEG!! Laila & mamabear er min favorittduo ♥ ♥ 
Ønsker alle en fiiin torsdag ♥

DUBAI MEMORIES

Hahha, noen som så Bloggerne-episodene av meg og Kristine i Dubai?? FOR en tur, haha. Måtte le opptil flere ganger når hun fortalte om turen og jeg kom på småting her og der. Kviet meg som FÆN til å se meg selv på skjermen, men det gikk overraskende fint. Dere er jo så søte i kommentarfeltet!! Kristine og de andre imponerer meg meget altså med å bli filmet SÅ mye hele tiden, jeg fikk helt pacckkkern av de få minuttene jeg selv var å se på skjermen liksom. Haha.. 

Uansett - de gjør en SÅ god jobb i klippen synes jeg, og nå husker jeg ekstra godt hvor fint vi hadde det den uken i Dubai. Massemasse minner når man ser overblikksbildene fra Dubai og hotellet, litt happytimes i sakte film med fin musikk :-) Har SEFF kapret mine 2 minutes of fame på skjermdump, og kjører en aldri så liten mimringsbit

åååå utsikten fra hotellsuiten her var mind-blowing

Throwback til da jeg og Krisss hadde kjent hverandre i typ 1 time og hun flekket opp filmkameraet sitt, som ble smålig oppgitt da jeg IKKE klarte å ta meg sammen hahaha.. TOLV forsøk var det som skulle til

Processed with VSCO with a6 preset

hahaha 
turen oppsummert

I live for peptalks

ooog DER fikk røyskatten luftet seg i noen sekunder... dyr skal IKKE i bur.Gleder meg til å følge resten av Bloggerne-gjengen i ukene fremover! Flere som følger med?

SO FUCKING FRESH

sponset behandling

I går ble jeg BLOND igjen ♥ ♥ ♥ Haha, blond-ish har jeg vel alltid vært, men etter noen måneder siden siste frisørbesøk hos Daniel & H2 Thomas Angells gate var det både litt ettervekst og en småkjedelig farge å fikse på. Så da ble det blonde striper med dødsfint spill, en kaldvask OG en kur! Jeg går bare rundt og svinger på håret om dagene haha, jeg er sååå fornøyd og ELSKER fargen

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Like... YESS! Kom helt idéløs til Daniel, men som vanlig kom han med et godt forslag som traff blink. Han er SÅ flink, virkelig, og jeg vet alltid at han får det slik jeg vil. Er alltid en fryd å sitte i stolen hans ♥

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Time kan bestilles HER eller ved å ringe 73807601 ♥ Fresh hårfarge og en hårklipp er alltid digg for selvfølelsen, si!! 

Processed with VSCO with a5 preset

Hva synes dere om fargen? Hope you like it as much as I do ♥

MINE SISTE INNKJØP

inneholder adlinks 
Processed with VSCO with a5 preset

topp na-kd skjørt mango (noe lignende skjørt HER)


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

t-skjorte HER (jeg har str. small) / skjørt urban outfitters 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

genser & øreringer urban outfitters skjørt topshop

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

dødscomfy jumpsuit HER (jeg har størrelse Small)

Processed with VSCO with a5 preset

sko public desire

Processed with VSCO with a5 preset

dødskul dongerikjole her (jeg har størrelse 36) 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

LOVE DIZ! Dødsgod å ha på, og man kan velge å ta av/på korsettet selv :-) Jeg har størrelse small. HER 

Processed with VSCO with a5 preset

stretchy, thigh high skinnboots HERnormale i størrelsen

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Ny favorittgenser!! Like fin til skjørt som bukse, og utrolig deilig stoff. Jeg har SMALL. HER 

Processed with VSCO with a6 preset

skjorte & jakke fra mango

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

skinntights HERjeg har størrelse XS men skulle sikkert tatt S

Processed with VSCO with a6 preset

Genser HER - elsker detaljene på ryggen og V-formen! jeg har størrelse M for å få den litt oversized. Denne finnes også i hvit, grønn og gammelrosa! 

Noe dere likte?

SISTE DAGEN I BERLIN

Processed with VSCO with a6 preset

Lørdag hadde vi egentlig siste dag i Berlin ettersom hjemreise var på søndag, og det var en stk. redusert gjeng som våknet etter bytur natten før for å si det såleis!! Kom oss vel på frokost i 14-tiden og var godt fornøyd med det, haha.. Vi hadde funnet en superkul café på forhånd som obviously var en poppis-plass, men etter en god stund i kø fikk vi omsider bord og frokost i magen!! 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

My favorite ladies ♥ 

Processed with VSCO with hb2 preset

Etter frokost gikk vi rundt og shoppet i Mitte (innkjøp kommer i morgen!) og bare kosa vårsss. Avsluttet turen med en deilig middag før hjemkomst på søndag ♥ We had a BLAST

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset


Berlin kan hvertfall anbefales på det sterkeste!! 

THE QUEEN IS BACK

Regret in your tears - Nicki Minaj

No frauds - Nicki Minaj ft. Lil Wayne & Drake  

regret in your tears, know you taste 'em 
'cause you know I don't chase, I replace 'em


Horses in the Stable - Ty Dolla $ign

Love Incredible - Cashmere Cat ft. Camila Cabello

Views - Drake

Leave the Club - C Breeze

I'm on one - DJ Khaled ft. Drake, Rick Ross & Lil Wayne

Trophies - Young Money

GIMME NICKI MINAJ AND U GIMME LIIIIIFE
 

(DON'T) CONTROL YOURSELF

Da var jeg plantet i sofaen igjen etter en dødsfin langhelg i Berlin med jentene!! Vi har hatt det SÅ gøy, og jeg er SÅ sliten haha. Jeg føler vi har vært på to-ukers fylletur, så enten har vi tatt den helt ut eller så begynner vi å bli gæmmel. Uansett - turen, byen & selskapet var helt innertier ♥

Processed with VSCO with a6 preset

På fredag gikk dagen til shopping før damerne måtte ta en pust i bakken med en solid powernap. Vi bodde på en stor sovesal med 8 køyesenger noe som gjorde turen ekstra gøy!! Vi har LITT spent på hvordan det hele skulle gå med ett bad, men der imponerte vi hverandre stort. No prob! Ble en dødsgod italiensk middag på fredag med hver sin vin-karaffel og shots før turen føk videre til et utested som het Bricks. Jeg har fortsatt en mix av vodka-redbull og sambuca i halsen, og madammene fikk svingt seg godt til laaangt på natt med en blanding av r&b/house/hiphop jamz! Her stenger visst ikke uteplassene før rundt 6 på morningen, noe som passet bra for gjengen med lakenskrekk!! FOR et syn av ranglegjengen som ramlet inn en etter en på hotellrommet på natta - noen nydusjet med turban på hodet, andre med mc'donalds-majo rundt munnen og noen med _litt sliten klatreteknikk i køyeseng-stigen. Hahaha guuuud for en turKvelden kort oppsummert! #stayclassy


Flere bilder fra turen kommer i morgen - nå skal jeg IKKE GJØRE NOE ♥

BREAKFAST FOR CHAMPIONZ

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

Bilder fra en bedre frokost i går morges her i Berlin ♥ Iz aaall goooood 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

damn ladies!!!

Ha en fiiin lørdag dere ♥

IN MY FAV' COLOR

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

bukse replay sko michael kors topp nakd veske mulberry briller urban outfitters belte cala&jade

Thoughts?
 

MADAMMENE & DRAKEN


Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with acg preset

Berlin is treating us weeeeell ♥ Gårsdagen levde virkelig opp til forventingene med madammene!! Like etter innsjekk var vi i full gang med sminking og vindrikking før vi spiste en delish burger i nærområdet. Da var det selvfølgelig god stemning for en deilig fellesshot på en småshabby pub før vi peiset oss i et par taxier og dro på konserten! Det var overraskende digg å komme når oppvarminsartistene var i gang, og sto heller liiitt lengre bak og jammmet med enn å svette i fronten. Konserten var dødsbra - SÅ sykt bra stemning, lysshow og setlist. Drake the man ♥

Nå skal vi straks dra ut igjen - bilder og innlegg kommer fortløpende ♥ Muahhh

SEE YOU SOON BERLIN

God morgen dere! Da er vi på vei til flyplassen, og jeg tenkte bare å stikke kjapt innom ettersom dagen i dag sikkert kommer til å gå i ett :-) Jeg føler som vanlig jeg har glemt noe, og som regel har jeg alltid det, men det aller aller viktigste er med! Jeg skal prøve å oppdatere så godt jeg kan fra Berlin i helga, men om ikke kan dere hvertfall legge til @ericakvam på både snapchat & instagram for mye skøøøyyy. Gleder meg!!! Jentetur er jo uslåelig, hvertfall når hele gjengen har stua seg inn på ett rom med masse køyesenger hahha. Kanskje jeg skal prøve å filme litt fra turen?

POWER OF THE PUSSY

WHO RUN THE WORLD? GIRLS.

kom over denne teksten på @pegparnevik og synes den var altfor bra til å IKKE deles

I will decorate my body how I choose. I will display my body how I choose. I will cover my body how I choose. I will share my body with whomever I choose. More importantly, I am so much more than a female body. I will choose what kind of woman I am. I am strong, often insecure, VERY often sassy, intelligent, passionate, compassionate, sensitive, emotional, driven, determined, feminine, creative, beautiful, take nooo shit kind of business woman.

Never underestimate the power of the pussy. And if you're feeling forgetful, we have a whole population of badass women to remind you how amazing we are and how goddamn POWERFUL that pussy is.  G R L   P W R

Ahhhh PRAISE. Verden må omsider begynne å innse hvem det sterkeste kjønn er, noe jeg føler vi gjør en bedre og bedre jobb med å vise. Vi er flinkere til å heie hverandre opp og frem, og feminisme har aldri vært et større tema. Jeg er så glad for alle som har kjempet for de rettighetene vi kvinner i dag tar som en selvfølge. Og jeg er så ekstremt respektfull ovenfor mennesker som fortsetter å heie frem feminisme og det OBVIOUSLY sterkeste kjønn på godt og vondt. Dette er et dødsviktig tema, og noe vi ALDRI skal slutte å kjempe for ladies!!Sender med det en stor klem til alle mine medsøstre - aldri la noen fortelle deg hva som er greit og ikke greit. Ta dine egne valg, og aldri la deg knekke av andre (spesielt ikke mannfolk???). Get ya shit together. Sammen er vi så godddammnnn powerful! ♥ Vis deg frem på alle mulige måter, marker deg, vær stolt over the bad-ass-bitch you are og free the fucccking nipple sier nå bare jeg. Venter fortsatt på den dagen hvor det er totalt godkjent å poste bilder som dette uten glitrende nipplecovers??? Livet er for kort til IKKE å vise frem livets goder, ass. Feminisme handler selvfølgelig om SÅ mye mer enn nipples og kropp, men det er fortsatt en STOR forskjellsbehandling på akkurat dette når det kommer til hva som er akseptert og ikke i forhold til menn. Jeg kunne skrevet side opp og ned om dette, men det jeg egentlig skulle frem til var egentlig bare at 

roses are red
pussy grabs back
cassh me ou'side
how bow dah.
 

PEACE n' BLESSINGS

 

VI SKAL TIL BERLIN!

Hei fininger ♥ HVOR ble denne dagen av?? Den har gått i et kjør fra klokken ni med møte, bildetaking, lunsj og jobbing og nååå er det klart for trening med Maria. Åh, begge går og kvier seg som bare det ettersom det er tidenes helvetesøkt. Crossfit-øvelser mikset med kondisjon??? Menmen, da kan vi ta helg med god samvittighet etterpå! Haha JA vi tar helg på en onsdag. I morgen reiser jeg nemlig med venninnegjengen til Berlin - SOOO EXCITED! Vi skal på Drake-konsert i morgen kveld før det blir bare kooos resten av helga ♥ Skal svinge oss på Golden Circle før det bærer avgårde på afterparty, så dette kan jo ikke bli noe annet enn bra!! Kameraet er selvfølgelig med! Gjerne kommenter om dere har noen reisetips ♥

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Tante hadde bakt boller, noe jeg _hands down_ har cravet i FIRE uker!!! Finally

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Ikke verst å få feire kvinnedagen med denne gjengen! GRATULERER til alle dere fantastiske kvinner der ute - hva hadde verden vært uten oss??? 

Ha en superduperfin onsdag babes ♥

UKENS SNAPVIDEOER

 

Det skal ikke være enkelt dere!!! Enjoy på denne njudelige tirsdagen

MONDAY MOOD

SAW YOUR FACE AND GOT INSPIRED

LOVE YOURSELF LIKE KANYE LOVES KANYE ♥

I LOVE LOVE LOVE YOU

Først og fremst - tusen millioner takk for alle kommentarer på forrige innlegg! WOW! Jeg ble superrørt av å lese kommentarene deres jeg - SÅ mange fine, gode, gjennomtenkte ord og tilbakemeldinger! Det betyr kjempemye for meg, og nå er jeg hvertfall waaaay toooo motivated for å skrive en killer-bok :-) Dere tenker veldig i samme bane som meg når det kommer til oppsettet i boka, noe som varmer Erica-hjertet veldig. Det viser at jeg har klart å vise dere MEG, ikke blogg-meg, for jeg er SÅ enig i det dere skriver og foreslår. Dette blir dødsbra!! Tusen takk igjen for alle gode ord, innspill og engasjement ♥ Trekker en cutie som får goodiebag om et par dager! Åh, som jeg gleder meg til dette prosjektet! Gleder meg ENDA mer til å dele alt med dere når det er i boks! Me and my girlfriends ass, det er dere hele gjengen.
 

Nå skal jeg shine leiligheten raskt før sofaen fylles med en stk. bakisgjeng med burger&fries i fanget! Etter en laaaang dag på jobb i går var det veldig deilig å skru av korka på vinflaska og feire bursdagen til Maria!! I had a blazt ♥ Vin, calories, venner og høy musikk ER jo livets kombo, og jeg elsker å synge høyest og danse størst. Godt at jeg har venninner som elsker det like mye!! Røyskatten fikk stått litt på henda og dabbet litt også, så kvelden var jo en real suksess. @ericakvam on snapchat hunniez

ENJOY YOUR DAY

JEG SKAL GI UT BOK!

JA, du leste riktig! Lille, uviktige meg skal gi ut BOK sammen med my girl Kristine, med hver vår del, og Aller Forlag ♥ Jeg har så sykt tro på dette og GLEDER meg til alt er i boks og klart! Det blir nok en god stund til utgivelse ettersom vi er i startfasen av skriveprosessen, men jeg skal legge sjela i dette og gi ut en KILLER bok til DERE. For det er dere jeg skriver til. Kjære, fine leserne mine! 100% MEG! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg har allerede skrevet ned endel tanker på papiret - og dette skal bli en superherlig feelgood bok! Jeg skal dele meg selv på godt og vondt, dele de styggeste bildene og skrive meningene mine ufiltrert. Mine ord, mine meninger! Men dere må hjelpe meg! Jeg skriver denne boka for DERE, derfor er det viktig for meg å høre hva dere vil lese om. Nå har jeg endelig mulighet til å utdype med selv hundre prosent og utlevere meg på en annen måte enn jeg kan her på bloggen. Hvilke tema vil dere at jeg skal skrive om? Hvilke erfaringer skal jeg dele? Hva synes DERE er interessant? Jeg er opptatt av at boken skal gi dere noe, en liten del av meg, mitt liv og mine meninger. Noe dere kan holde i og dykke ned i. Jeg kommer til å dele ting dere ikke har lest om før, på godt og vondt, men alt i alt skal det være en bok som gir dere en good feeling og en deilig følelse når dere lukker boka. So help me out! ♥ 

Av alle som legger igjen et litt utdypende tips og ønsker om tema trekker jeg én vinner som får en dødsdigg goodiebag med masse sminke i en stor Lulu's mappe ♥ 

Processed with VSCO with hb2 preset

Åh som jeg gleder meg!! 

GIRL TALK VIDEO

It's finally here!! Lufter litt tanker om kroppspress, plastisk kirurgi, baksnakking, slut-shaming og drikkepress!! AKA en god dose av alt mulig. Jeg var dødstrøtt under innspilling haha, så beklager om det blir litt ''flatt''. Føler jeg bare somler med ordene og ikke får frem poengene mine hahha, men mulig jeg er selvkritisk. Håper likevel dere liker videoen og at den er bittelitt til hjelp ♥

Tilbakemeldinger? JA til flere? Gjerne subscribe på min youtube-kanal for raskere tilgang på nye videoer!

HOW I SPENT MY DAY

Åh, dette har vært en av de fineste dagene på lenge altså ♥ HVORFOR er jeg ikke mer på hytta? Jeg kjørte oppover i dag tidlig og kjøpte med rundstykker til meg, mormor og morfar. De var allerede på hytta så det var superhyggelig med en deilig lunsj før jeg dro videre opp på hytta vår! Det er noe helt spesielt med hytteatmosfæren. Det var SÅ deilig å koble helt av, uten internett, uten trafikk, uten lyd og uten noe som helst. Just me myself and I! Fikk jobbet endel noe som var veldig deilig også. Dette må jeg gjøre oftere! Det tar jo bare en liten time å kjøre på hytta, og når mormor låner ut bilen sin er det ikkeno' problem å svippe utover! Ah, made my entire week. Much needed ♥


Se så fiiint!! Været var helt nydelig i dag, og det var såå deilig. Også helt, hundre prosent stillhet! Nå er jeg hjemme igjen, klar for nok en arbeidsdag i morgen mikset med massekos med Ingeborg ♥ Mixin' business with pleasure as always. Skal opp tidlig og filme videoblogg i morgen som lovt, så straks tar jeg kveld! Good night babiez

SHAME ON ME

Hei dere! I dag har vært en trist dag, og hodet mitt har vært helt andre steder. Beklager derfor til alle som hadde gledet seg til Girltalk-videoen som skulle komme i dag! Jeg har bare ikke hatt tid eller helt humør og tanker til det idag. I morgen kjører jeg på hytta for å skrive hele dagen - godt å komme litt unna alt når man skal sitte og jobbe. Tenkte derfor å spille inn og forhåpentligvis poste den i morgen kveld i stedet. Kjenner jeg dere rett har dere forståelse også ♥ Så da er det bestemt! Snakkevideo coming up enten i morgen eller SENEST fredag. You have my word!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb og tenker egentlig bare å ta kvelden nokså raskt. God natt fininger ♥ Vi snakkes i morgen!
 

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og kommer fra Trondheim. På bloggen min finner du en god mix av alt mulig, og mitt mål er å gi folk en gooood feeling her inne. Det innebærer en god dose selvironi, en uredigert hverdag, NOE glam innimellom slagene & en solid gi-faen-vibe. Bloggleseserne mine og meg er en stor vennegjeng, så VELKOMMEN SKAL DU VÆRE

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits