mars 2016

KYLIE LIPKIT REVIEW

Heihei, mange har etterspurt et innlegg om produktene fra Kylie Cosmetics, og det kan jeg selvfølgelig fikse. Det er IKKE spons til dere som kommer til å klikke vinkel for ''annonseinnlegg'' - I wish. Skulle gjerne hatt et samarbeid med Kylie Jenner selv da gitt.. Jeg bestilte Candy K & Dolce K, på kyliecosmetics.com! Jeg satt klar som et egg når hun restocka produktene, anbefaler dere å følge @kyliecosmetics på Instagram og ha på varsel hver gang de legger ut bilde. Så får du med deg når de restocker igjen neste gang :-) Det blir utsolgt på minutter så her er det bare å ha alt klart haha.Som dere ser er fargene veldig like haha, men det er overraskende stor forskjell når en har de på. Dolce K er ganske mye mørkere, og jeg tenkte først at det så ut som noen hadde smurt Snickers over leppene mine - men liker den bedre og bedre. Candy K derimot er dødsfiiiin, og akkurat i den fargetonen jeg liker. Ser for meg Dolce blir fin til sommeren med brun hud og blondt hår, tho.Produktet er veldig godt å påføre, og liplineren er helt FAB!!! Selve lipstick'en er myk og fuktig når du påfører den, men blir ekstremt tørr og matt på leppene. Elsker at den blir matt, men FY jeg ser ikke ut om jeg ikke har lypsil under. Den kan lett bli ''flaky'' om du ikke bruker lypsil under, ellers er den tipptopp. Holder veldig, veldig lenge! Føler likevel det er litt jobb å påføre den perfekt, så her er det kanskje øvelse gjør mester?Candy K øverst & Dolce K nederst


Candy K // Dolce K - i luuuv

Flere som har testet lipkits'ene? ♥

MINE FAV-INSTAGRAMPROFILER

Instagram er lett min favorittapp, og jeg ELSKER å redigere bilder som matcher ''temaet'' mitt på profilen haha og være superperfeksjonist. Jeg følger nærmere 1100 stk.og kan faktisk si at jeg synes det er nødvendig å følge alle sammen. Insta for life! Derfor viser jeg dere mine favorittprofiler i dag, hope you like it for helvedde dette tok sin tid haha :-)

@THECURVYFASHIONISTA_@100FLAVOURSUK@ELLENTVSHOW@SARAHHASHCROFT@ANETTEHHOVLAND

@MAJADARVING
@A1DAILY

@NHOMMOTKUCH
@LUXYFASHION

@NOBASICSHITOFFICIAL
@NORACIM@SOURCREAM.EU@TONIMAHFUD@THEGLOWEDIT@MARIAKRAGMANN

@SARCASM_ONLY

@NATALIEHALCRO

@TEAMBEIGE

Dere ser jo hva det går i hehe.. Mote, sminke, nude/beige-toner, kjendiser, interiør, komi-profiler og litt drømme-seg-vekk-profiler. Herliiig mix!

Har du noen favorittprofiler?

WOW

Wow, tusen tusen takk dere for helt fantastiske tilbakemeldinger på forrige innlegg!! Skjønte ingenting når jeg leste kommentarene og statistikken føyk til værs, men det er jo helt utrolig gøy!! :-) Det viser jo bare at mer personlige Erica-innlegg er noe dere likte, så da skal jeg prøve å få til flere slike innlegg fremover. Dette satte fart på bloggmotivasjonen da dere!! Nå står kjørevideo på planen, så her er det bare å finne frem GoProe'n og min indre Nicki Minaj. Får håpe videoen ikke blir tatt så altfor seriøst, selv om jeg føler meg superbaws der jeg sitter...

Ellers er det veldig mange som lurer på hvordan Kylie Lipkit var, så om det er interessant kan jeg lage et innlegg med swatches og ærlige meninger om produktene i morgen? ''Thank's for purchasing''-kortet som fulgte med er seff rammet inn (nesten) og plassert på fan-hylla mi omringet av Kims parfyme og selfiebok hahhaa. LOOSER, men goshh i luv them

Processed with VSCO with a5 preset

er dette innafor eller??twinning

Så ja, tusen tusen takk igjen for fiiine tilbakemeldinger i går dere er fantastiske hele gjengen ♥

10 ting dere kanskje ikke visste om meg

JEG ER LAT, MEN HATER Å IKKE GJØRE NOE. Haha, denne er jo supertwisted? Jeg er vel en ganske så lat person, og bruker alltid vanvittig lang tid på å komme meg opp og ut. Men når det er sagt hater jeg å ikke ha noe å gjøre. Jeg elsker å være busy med ting jeg liker og VET jeg rekker å gjøre, og hater egentlig å bare sose rundt hjemme. Skjønner meg ikke på megselv noen ganger, gitt. Men du finner meg IKKE i ei skiløype, på en ekkel sti i søndagssola, med sekk på ryggen eller med henda i været på et ugly ass fjell. Nei fyttttti jeg får ikke noe verre enn sånt piss. Liksom at det var en ''superherlig fjelltur'' med en svintung sekk på rykken og varmebølger på ryggen som jeg og Maria så fint kaller det. Tror jeg NADA på!

I sitt ess, sikkert.. fyf
 

JEG HØRER IKKE HJEMME PÅ KJØKKENET. Nei vettu, på kjøkkenet er jeg langt under det som er forventet av en 19-åring sikkert. Kakker fortsatt egget sånn at halve skallet blir med i bollen, og mestrer kun tre ting; Havregrynspannekaker, ostesmørbrød og Toro-pakninger. Så har du søss da, som lager weheartit-cupcakes og kaker som ser ut som en million dollar.  

JEG LÆRER TEKSTER FORT. Haha, denne er jo ganske så random - men ja jeg hører ALLTID på musikk og snapper opp tekstene allerede etter et par runder i bilen. Jeg elsker å kjøre rundt og rundt med volumet på fullt og vrææle de raskeste rap-punchlines'a for full hals og føle meg superwhitechick. Det hele gjøres gjerne med noen sassy'e dansebevegelser bare for å få litt ekstra blikk fra fotgjengere og motgående trafikk. Kanskje jeg skal filme en video med kuuule meg som kjører rundt og rapper 

JEG HATER Å SNAKKE FORAN FOLK, MEN ELSKER Å SNAKKE MED FOLK. Jeg mener selv at en av mine få, gode egenskaper er å kunne være ''potet'' når det kommer til sosiale settinger. Jeg babler i ett sett, og elsker å snakke med folk uansett kjønn, alder og interesser. Noen ganger tilpasser jeg meg andre så godt at jeg føler meg halvveis schisofren. MEN når det kommer til å snakke foran folk i foredragssettinger og taler (i edru tilstand) blir jeg så craazeeeh ukomfortabel. Å ha foredrag på skolen var det versteversteverste, med mindre det var gruppepresentasjon. Jeg vet ikke hvorfor jeg blir så nervøs da egentlig, men nei fysjjj det finnes ikke noe verre. Not mah thang. På fezt derimot med et glass vin innabords er jeg i mitt super-ess og garantert den som synger høyest med sittende dancemoves haha. Jeg elsker mer ''lounge''-plasser hvor man faktisk SNAKKER sammen. Det er sjeldent jeg tar det til floor'en.

Processed with VSCOcam with f2 preset

ENGELSK KUNNE LIKSÅGODT VÆRT MITT FØRSTE-SPRÅK. Jeg elsker å dra inn engelske ord og uttrykk når jeg snakker - det ser dere jo bare på forrige avsnitt haha. Det er SÅ mye enkelt og fressshht på engelsk, så å legge inn det i min dagligtale har blitt en rutine. Love it or hate it fuckerz heheh

JEG TAKLER IKKE OVERLEGNE FOLK. Det gjør vel ingen, men jeg blir så forbannnna av cocky'e og ekle folk som ser på andre som mindreverdige. Jeg har fått et par kommentarer om at jeg virker veldig overlegen, men det kan jeg med hånden på hjerte si at jeg IKKE er. Jeg mener det hvertfall ikke!! Også har jeg hørt utallige ganger når jeg møter folk for første gang ''du var mye hyggeligere enn du virker på bloggen!!''. Kompliment eller ei haha, så synes hvertfall jeg det er hyggelig å høre. Får ikke håpe jeg virker SÅ overlegen på denne overfladiske rosabloggen da..... Er bare så shiiiitvanskelig å vise MEG 110% på bloggen, selv om jeg virkelig kunne tenkt meg å gjøre det. Får koke opp en oppskrift på akkurat det..


 

JEG ELSKER Å PLANLEGGE OG ORGANISERE. Jeg elsker å ha system på alt (utenom rotet på rommet mitt da seff) og MÅ ha en planleggingsbok hvor jeg skriver ned planen for uka. Når jeg først begynner å organisere diverse er jeg i mitt ess - elsker å ha kontroll og system!

JEG EIER IKKE TÅLMODIGHET. Jeg er rett og slett verdens mest utålmodige person, og blir pottsur og stressa om ting ikke skjer NÅ. Ting kan ikke skje over en lengre periode, det må skje med en eneste gang. Husker jeg var sååå utålmodig når Tone flyttet til Trondheim, og jeg mente hun brukte så lang tid på å få på plass absolutt ALT av møbler, dekorasjon og kjøkkenutstyr hahha. Det samme gjaldt når Maria skulle pusse opp rommet sitt. At det kunne ta noen dager, kanskje uker å bytte ut alt av møbler og gulv var i mine øyne helt uaktuelt. Stakkars gjeng, fint at de fortsatt holder ut med stressapia!!

JEG ER TIDENES PYSE. Jeg er så husredd og paranoid, dere aner ikke!!!! Elsker å være hjemme alene, men da MÅ jeg ha besøk. Jeg får helt spader av å sitte på stua og se på TV på kveldstid med store vinduer bak meg, og hater å komme hjem til tomt hus på kveldstid. Jeg tror forreal på spøkelser og ånder etter å ha skremt livet av meg selv med spiritisme som 14-åring, og kan ikke se skrekkfilmer uten å hylgrine i timesvis etterpå. Når jeg var mindre og kom hjem fra skolen før mamma og pappa åpnet jeg alltid døra og latet som jeg snakket i telefonen; ''Hei pappa hvordan gikk det på boksetreningen idag? Åja du kommer hjem om 5 minutter ja'' - bare for å skremme innbruddstyvene skikkelig!!! Og senest i fjor sommer sov jeg på badet fordi jeg ''hørte noen lyder i stua'' klokken 5 på natta alene hjemme haha. PØSS!!! 

JEG ELSKER Å VÆRE SPONTAN. Jeg kunne hoppet på et fly til syden anytime, og elsker å finne på ting spontant. Her kommer jeg litt tilbake til det at jeg ikke eier tålmodighet haha, hater å måtte VENTE på den dagen jeg skal på kino eller ut å spise. Spontant er alltid det beste, og heldigvis har jeg min like spontante bff Tone med min side når det kribler etter å gjøre noe halvcrazy - som å kaste seg over noen svindyre Beyoncébilletter i London, eller ta en lite gjennomtenkt tatovering på tidenes shabby-sjappe på Venice Beach når vi tilfeldigvis spaserte forbi. Kødde-pruting ble raskt til the real shit haha. Jeg angrer ikke et sekund da (den er jo knøttliten), og tviholder fortsatt på å ta en tulle-Kardashiantatovering som et fetttt partytriks. Making my mama proudDere har jo etterspurt mer personlige innlegg, så idag vrengte jeg hjernen og prøvde å komme opp med noen factzz om meg selv! Var det noe som var litt overraskende?? Gøy å høre hvordan oppfatning dere egentlig har av meg etter denne boble-bloggen hehe.. 

BARE KOS

Heihei dere! Da er jeg hjemme igjen etter noen superfine dager på hytta med baaare chillz og snop. I går hadde mormor stelt i stand påske-rebus, så da var det bare å finne frem tjukkjakkene og komme seg utendørs. Det ble en komisk setting for å si det sånn, og dagen avsluttet vi enda bedre med fantastisk påskemiddag og besøk av påskeharen as usual hahha. Aka min kjære sporty'e mormor i rød parykk, grønn tights, ballonger som belte og Ganjaman som sanginspirasjon. Et fantastisk syn!

Processed with VSCO with a5 preset

Kjørte hjem på kvelden igår og dro rett på bursdag, og idag har dagen bestått av Trainwreck og nachoschips. Jeg har sett Trainwreck minst 4 ganger, og bli aldrialdri lei!!! Amy my girl. Er fortsatt noen timer igjen av leieperioden min, så tror jeg må se den enda engang før jeg legger meg. FAN

Håper alle har hatt en finfin påske ♥ klemsochkos

PÅSKESALG

annonse

Påskesalget er i gang hos Coverbrands igjen, og nå kan du sikre deg massevis av godbiter på tilbud!! Jeg har plukket frem mine favoritter fra salget, som jeg selv er veldig fan av, og som er supre basisprodukter å ha i sminkeveska. Enjoy!

Touche Eclat concealer/highlighter her BDB brynspenn her Autobalm-palette med blush, highlights og skygger her
Cream contour palette her Bare Minerals-pudder her Bahama-mama solpudder her
Tangle Teezer her Nydelig toalettmappe fra Lulu's her


Se resten av salget HERSalget varer ut tirsdag 29.03!

HYTTANEXT

Heihei dere, da har jeg akkurat kommet inn døra på hytta og seffff slått meg langflat på sofaen. Mormor var storfornøyd med resultatet på årets vaffeldag, helt til vi innså at årets vaffeldag var i morgen og ikke idag. Shit happens, todagers har vi da aldri takket nei til. Apropo todagers - er det bare jeg som har tidenes lazy-edru-påske eller??? Mystory holder jo på å crashe med alle afterski-snapsene, og her ligger jeg strandet på sofahjørnet med boksbrusen min og kortspillmaraton på planen! Well well, ikke alle kan være partyløver i påskeuken heller :-) Feelin' 40 and fabolous

0IQ

Heihei fininger, håper alle har hatt en superfin dag så langt!! Her i Trondheim skinner sola for første gang på lenge, og da ble det en aldri så liten bytur i godværet. Nå derimot er gardinene trukket godt igjen med Harry Potter-maraton på skjermen - feelin cool asfuq


Processed with VSCOcam with a5 preset

Fikset også kløøørne mine hos Maren igjen idag, og er selvfølgelig superhappy som vanlig!! I dag fikk jeg en Khlomoney-vibe med spisse røde negler og lange ratchet-fletter, og ellers er det lite som surrer og går i topplokket her som dere skjønner. Vet at dere ønsker at jeg skal dele mer tanker og følelser her på bloggen, men 99,9% er bare shit og for Erica til å deles med offentligheten :) Vurderer å ta en kødde-tatovering om Dashjentene en eller annen plass, og synes selv det hadde vært et fabolous partytriks, til tross for at folk bare rister oppgitt på hodet når jeg forteller der. Suckers.Dagens tanke

Processed with VSCOcam with a5 preset
I morgen blir det mest sannsynlig til at jeg joiner resten av fammen på hytta, ettersom mormor er godt informert om at årets vaffeldag finner sted torsdag. Ellers er det mulig den hytteturen hadde blitt utsatt til fredag, gitt.. Påskefeiring på hytta er alltid superkoselig med god mat, påskeegg cuz Im still a child, og massevis av filmer og quiz'er, så det er vel bare å pakke bagen og glede seg ♥ELLERS selger jeg iPhone 6s'en min, og dersom noen er interesserte kan dere se finn-annonsen min HERSelger den fordi jeg ville ha bigsize-modellen hehhe

Har dere noen planer for påska?

VIDEO: GLOWY VÅRSMINKE

annonse

Heihei! I dag viser jeg og Coverbrands makeupartist Erlend en superfin glowy vårlook - og denne videoen likte jeg superdupergodt. Dere ser hvordan det kan gjøres veldig enkelt, og jeg elsker at vi brukte såppas mye skygge og highlighter. Jeg synes hvertfall resultatet ble fint, og håper dere synes det samme :-)

BRYN: Brynsgele herog mitt favoritt brynspudder noensinne her, duo pencil til highlight her
ØYNE: Hot Mama blush og nydelig skygge her, øyenskyggepalett herbatter up stick her
HIGHLIGHT: 
Nyydelig trio-highlighter her

PS Rabattkoden EKVAAR gir dere -20% på ALL sminke HER ut langfredag 25.mars!

Hva synes dere om looooken? 

ANTREKK

Hei dere - idag fikk jeg unna noe jobbstæsj, og fikk omsider dratt med meg søsss ut for å ta noen antrekksbilder. Må nevnes at det måtte et mobildeksel i betaling til for at fotografen ble med, men har hørt noen rykter om at koster litt å ha et celeb-crew med seg

Håper alle har en superduperfin tirsdag videre, og god påske!!!

ukens spørsmål #61

Får du køpt A&F i København?

Ja, de har egen butikk der :-)

Hvor er skoene fra?

Processed with VSCOcam with f2 presetVans - kjøpte mine på Junkyard

Den store bloggdebatten den siste tiden handler om plastiske operasjoner og det å ''legge seg under kniven'', føler du noe press på det?

Synes det er helt insane at det er det som surrer og går i hodet på folk i 2016, og føler så absolutt ikke noe press på det. Sånn, yes, hadde ikke vært en downer å se ut som Kim Kardashian, men det er fortsatt ikke en god nok grunn for min del til å skulle legge seg under kniven. Irriterer meg også helt latterlig at det er slike overskrifter som får titusenvis av daglige klikk hvor jenter ned i 14-15 årsalderen får det trykt inn at å fikse på stæsj her og der er en ''normal'' greie. Kroppshysteriet tar helt fuckings av om dagen, og når fokuset legges på å plumpe ræva med silikon fremfor å dra stumpen på trening mener jeg det har skjedd noe fryktelig galt, basta

Tar du restylane?

Neineineii

Hva kunne du tenkt deg å jobbe med i fremtiden?

Har ingen anelse, gitt. Helt 100% seriøst ingen anelse. Please ikke si jeg er den eneste:(

Har du naturlig rett hår?

Nja, har endel fall og retter derfor over det etter jeg har dusjetFavorittartist?

Dette er et dødsvanskelig spørsmål ettersom jeg hører på SÅ mye forskjellig avhengig av hvilket mood jeg er i haha. Men har alltid vært blodfan av vår kjære Nicki Minaj, rett og slett fordi hun gir så fææn og kommer med så sykt fengende punchlines haha. PLUSS at det nyeste albumet hennes er dødsbra og ikke helt tankeløst som så mange skal ha det til.. :-)

Processed with VSCOcam with p5 preset

London-tips?

Hmm nå er det en stund siden jeg har vært i London, men shopping i Oxford Street og Regent Street er jo et must. Jeg og Tone spiste også på toppen av en dødshøy bygning sist vi var der, tror restauranten het Oblix. Utrolig god mat, og ikke såå stive priser. Ellers er det superhyggelig å dra på konsert eller musikal. Jeg hadde hvertfall the time of my life på Enrique Iglesias konsert etter x antall glass vin. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Hvor er antrekket fra?Bukse Malene Birger, topp og kåpe Designers Remix, sko Tiger of Sweden

Hvor er skoene fra?

Bianco

Hvor er pelsjakken fra?

Processed with VSCOcam with acg preset

De er fra Ravn & Furst Denmark

Har du planlagt noen utenlandsturer i år?

Blir Beyoncé-konsert i London i juli, og skal prøve å få til en Spaniatur i feriehuset til mormor og morfar også :-) Ellers ingenting på planen, så langt

Hvor har du kjøpt den Nude veska fra forrige ukens spørsmål-innlegg?

Aldo

Synes du scooter er verdt det?

Ja, absolutt!! Lærte meg trafikken mye bedre før billappen også, og var digg å kunne gjøre hva jeg ville uten å være avhengig av å måtte ha skyss.

Hvor kjøpte du Kylie lipkits?

Jeg satt klar som en rabiat på Kyliecosmetics.com når hun re-stocka for 4 gang haha, og klarte å knappe til meg to lipkits. Fargene er superfine, men ettersom det blir veldig, veldig matt kjennes det også litt tørt på leppene. Menmen, fornøyd likevel si

Spørsmål til neste uke?
 

BLONDES HAVE MORE FUN

i samarbeid med H2

Forrige uke var det back on track i frisørstolen, og denne gangen ble det back to blonde hehhe. Farger det jo alltid mørkere på vinteren, men nå er jo våren rett rundt hjørnet og da ble det rett og slett lysere tider for manken også. Daniel hos H2 Thomas Angells gate nail'a det som vanlig, noe som resulterte i en smørblid Erica etter frisørbesøk haha :-) He's the beeezt

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Vi la altså lyse striper, men beholdt noe av den mørke fargen under for å få et naturlig spill i håret. En kaldskyll gjør også alltid susen, og ikke minst en stuss. Håret mitt har blitt så mye sunnere etter at jeg begynte å klippe det fast, og nå vokser det enda fortere enn før, om det i det hele tatt er mulig.

Vil også tipse dere om shampooen jeg har sverget til lengelengelenge, nemlig lilla-shampooen fra Gorgeous. Denne er perfekt om du ønsker en kaldere farge på håret, og unngå rød/oransje-skjær. It saves the day!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Dersom du også vil freeeshe opp håret nå til våren kan time bestilles på 73807601 ♥ Hva synes dere?

travel uke

Hei dere! Uken her har bare suuust avgårde, og nå er det jammen meg helg igjen. Uken her har det vært endel jobbing, og har vært helt dæævvv hver kveld. I går ble det både lunsj og middag ute, noe som passet meg midt i blinken. Dro videre ut en tur i går, så i dag er planen å gjøre nullnadaniks før det blir jobbing igjen i morgen :-) Har egentlig veldig lite på hjertet som dere hører, så legger heller ved noen få bilder fra uken som gikk. 


Tok også noen bilder til jobb denne uka som ble trés cool, så why not dele de med dere?

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Ha en superfin helg dere!!

HÅRVIDEO: WAVY

annonse

Heihei! Når jeg var i Oslo forleden filmet jeg noen videoer til dere sammen med Coverbrands, og det er supergøy å se resultatet :-) I dag viser vi dere en enkel hårvideo, og hvordan en kan få ''prinsessekrøllene'' hakket mer nedtonet. Enjoy!

YESSSS ELSKER TYGGIS hehehe

Varmebeskyttende spray fra GHD her  Krølltang her Tørrshampoo her  Hårspray til hold og glans her Batiste volum-pudder her

Rabattkoden ERICAH gir dere 20% på ALLE hårprodukter HER ut 17.mars!

WANTIEZ

Virket som om dere likte det forrige ''wanties''-innlegget mitt godt, så kjører på med enda ett. Kan sitte og sikle på Polyvore i timesvis, men må vel omsider innse at et skjørt til 74 000 aldri kommer til å møte min garderobe... :-) Fyfææn det er jo galskap. 

wanties march

Klikk på bildet for å se hvor alt er fra. Go nude og svart da dere!!! Hva står øverst på din ønskeliste?

 

LUNCHIN'

Heihei, long time no see. Håper dere har det fiiint alle sammen, og tusen takk til alle som er så hyggelige å legge igjen kommentarer selv om diz lazy-ass ikke har funnet noe interessant å skrive om den siste uka. Var ikke så verst å sjekke kommentarfeltet som jeg fryktet haha.. Nåå er det sovetid for min del, og i morgen blir det nok en jobblørdag noe som egentlig passer meg helt fint :-) I dag ble det en koselig lunsjdate med Andrea før jobb, og når jeg først drasset med meg kameraet på sikkert flere kg tok jeg liksågodt noen kjappe antrekksbilder. 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

sko vans bukse malene birger veske céline genser bikbok faux fur dry lake

good night babes 

ukens spørsmål #60

Hva savner du mest med cheerleading?

Helt klart lagfølelsen ettersom vi var en veldig sammenspleiset gjeng. Da var det alltid gøy å reise rundt på ulike konkurranser!Skal du på universitet til høsten?

Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal finne på til høsten, haha..

Hvilke hårprodukter bruker du, og hvor ofte klipper du det?

Jeg bruker ingen spesielle shampooer eller balsamer, men foretrekker lilla-shampoo for å gi håret en kaldere farge. Ellers bruker jeg ''Ten-in-one'' sprayen fra Gorgeous når håret er nydusjet og skal fønes/rettes. Jeg klipper meg hver 8 uke ca, og håret mitt har blitt MYE sunnere etter at jeg begynte å klippe det jevnlig.Synes du det var vanskelig å ta lappen og teoriprøven?

Sleit som et helvede med teoriprøven først, men pugget og pugget og besto heldigvis. Selve lappen synes jeg ikke var såå vanskelig heller, bortsett fra i starten. Det luktet svidd bil gatelangs i Trondheim de første ukene for å si det sånn, og jeg var helt på gråten og skjønte ikke hvordan folk kunne lære seg å ta løs clutchen uten å kvele bilen haha. Øvelse gjør mester!

Savner du russetiden, kan du legge ut noen bilder?

Russetiden var rett og slett dødsgøy, men jeg kunne aldri gjort det igjen hahaHar du begge over-knee-bootsene fra Nelly? Hvilken modell liker du best?

Ja, jeg har både med og uten hæl. Liker den med hæl best ettersom den er uten knyting og holder seg bedre på foten.

Hvor er kjolen din fra?

Den er fra Balmain X h&m

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with a5 preset

 

Hvilken BMW har du? Kan du legge ut flere bilder av den?

Jeg har 116d. Har så og si ingen bilder av den, gitt..Hvor er skoene fra?

De finner like HER.Har du noen København-tips?

Middag og drinkz på Sticks'n Sushi på Hotel Tivoli, lunsj på Cafe Norden, shopping på Illum og gatene rundt der - altså Strøget generelt. Kino på Dagmar var også dødskoselig. PS Bar var også veldig god stemning med bra musikk! Have fuuuun :-)Processed with VSCOcam with acg preset

Spørsmål til neste uke?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits