mars 2015

ball og negler

Heihei! Har alle sammen hatt en fin helg? :-) Det har hvertfall jeg - selv om den som vanlig har sust avgårde! På fredag var det russeball på skolen, og da var det bare å hente fram høyhæler og finkjolene. Er ikke en spesiell tradisjon med de typiske lange, askepott-lignende kjolene her - og det er jeg egentlig veldig glad for. Kvelden var hvertfall veldig fin og vellykket, men det er jo omtrent en selvfølge når man er på et så fint lokale med god mat, DJ og en gjeng festglade mennesker haha :-)

I forrige uke var jeg også hos fineste Maren for å fikse neglene igjen - og denne gangen la vi de en del kortere ettersom jeg har en tendens til å brekke de av så klebbete som jeg er. Vi la også en heerlig nude farge, som matchet kjolen min perfekt. Anbefaler Maren på det sterkeste - hun får det garantert til som du ønsker det!! Info om priser og bestilling finner du på facebooksiden hennes her ♥ Jeg er heelt avhengig heheNå skal jeg fordype meg i norske landssvik under andre verdenskrig - rop ut om det er noen som kan masse om dette!!! - så vi snakkes senere! Ha en fin mandag videre, kjære fine dere 

ukens spørsmål #50

Hva synes du om Strinda?

Jeg liker skolen min veldig godt, og trives veldig! Det har jo sikkert med at jeg har hele vennegjengen der og at jeg trives med lærerne mine. I tillegg så har vi verdens beste salat i kantina og pizzafredag ♥ ♥ ♥ OG pepsimax! All I need.

Er du aldri med Aurora mer?

Vi er helt crazy dårlig på å møtes, men vi holder alltid kontakt på både snap og telegram - og vi hopper innom hverandre støtt og stadig for å låne litt kjoler her og der haha :-)

Hvor er de små boksene fra, som du organiserer sminken din i?

Ikea.Hva synes du om kroppen din og kroppspress generelt?

Som de fleste andre mennesker på denne jorda er det så ufattelig mange andre som man gjerne skulle ha byttet kropp med, og sett ut som. Jeg er absolutt en av de som tenker slik! Er selvfølgelig masse jeg skulle ønske var annerledes, men prøver å minne meg på at det som regel er bare et press og ønske jeg danner for meg selv. Kroppspresset er nok ganske stort i dagens samfunn, ja, men jeg tror også det er noe vi skaper for oss selv - og at mange innbiller seg at det er større enn det er.

Er du sjenert?

Er egentlig ikke det, nei. Har ikke noe problem med å møte andre mennesker og by på meg selv, men når det er snakk om framføring på skolen blir jeg plutselig supersjenert liksom haha.. med mindre det er en superkomisk framføring med dialekter og dramatisering, DA er jeg i mitt ess!! 
Favoritt tv-program?

Ser veldig sjeldent på TV, så har ikke noe spesielt favorittprogram.. 

Hvilke idretter har du gått på?

Kunstløp, turn, dans, tropp & cheerleadingTar du sol?

Nei, det er i såfall meget sjeldent. Selvbruning is the shit!Hvilken parfyme bruker du?

Jeg sverger til body-splash'er fra VS

Hva fikk du i konfirmasjonsgave av foreldrene dine?

Min kjæære mac som har vært min gode venn i 4 år nå haha

Reserverte dere på Oblix i god tid? Og hva spiste du?

Nei, vi ringte samme dag! Får fortsatt litt småangst når jeg tenker tilbake på den telefonsamtalen - jeg og Tone hadde latterkrampe og klarte ikke å stotre fram et eneste ord på ca. 10 minutter haha.... Klarte ikke å ta oss sammen uansett hva, men de på Oblix lo heldigvis med oss. Jeg spiste biff! Var det billigste (minst dyre) på menyen hehhe. Var helt nydelig!Beste/dårligste karakter i år?

Dette halvåret er 4- den dårligste, og den beste er vel 5! Har ellers en del 4/5 (sykt kjip karakter?? liksom hallo enten eller)

Hvor kjøpte du Nike air max skoene?

De kjøpte jeg i London.

Hvilke vårjakker tror du vil bli bra/populær til våren?

Hmm.. tror vi kommer til å se en del bomber-jackets rundt om kring - selv sverger jeg til skinnjakke og den tynne parajumper jakka mi.Spørsmål til neste gang?

countdown

Heihei! ♥

Akkurat nå ligger jeg paddeflat i senga med null motivasjon til å åpne mediaboka - men velger heller å bruke tiden min på å høre på Nicki Minaj haha. Trodde ikke det var mulig å få et større fan-kick, men skal love dere det ble mangedoblet når jeg så gjennom alle konsertvideoene fra Stockholm i går. Holyshit dette blir så bra!! Misunner alle som skal se henne i Oslo i kveld! Selv drar jeg og Maria til London neste helg, klarer seriøst ikke vente lengre!! 

Så ja, om dagene er jeg i en veldig Nicki-boble, og jeg tror ikke den bobla forsvinner med det første heller. Kaaaanskje det er på tide å hoppe litt ut av den i noen timer for å pugge til mediaprøven jeg har i morgen? Formen er forresten på bedringens vei - takk for alle god'bedring'er hihi ♥ Ha en fin tirsdag videre alle sammen!tumblr on a sundayall time favorites

annonse

Hei fine! Oppgjennom årene har jeg jo samarbeidet med Coverbrands og det har vært mange innlegg om sminke, hår, selvbruning og andre overfladiske ting (hehhe), så i dag tenkte jeg å vise dere mine håndplukkede All Time Favorites derfra! Mange av produktene har dere dermed sett før ettersom de er storfavoritter i sminkemappa :-)Glo Minerals concealer: Den aller beste concealeren noensinne! Konsistensen er supermyk, og resultatet blir superbra. I tillegg kommer den med to farger i én som gjør at du kan mikse og trikse deg fram til den fargen som passer deg best fra dag til dag.

Tall, dark and handsome: Min favorittmascara av absolutt alle! Brukte denne fast i 2-3 år før jeg satte på vippe-extensions, og uansett hvor mange andre jeg har testet faller jeg alltid tilbake til denne. Vippene blir såå lange og fine.

BDB Powder: Har brukt dette brynspudderet fast veldig lenge nå, og er utrolig fornøyd med det. Jeg bruker en vanlig penn til å markere brynet ytterst, og pudder på resten. Resultatet blir utrolig fint og naturlig, og det holder godt ut dagen. Jeg har fargen Blonde.Too Faced leppestift: Denne leppestiften slår det aller, aller meste - den kjennes rett og slett ut som en lypsil. Jeg har så mange favoritter i samme ''modell'' og denne er intet unntak. Nydelig rød/brun vårfarge som passer seg ypperlig både til hverdag og en kveld på byen :-) Dette er fargen Teddy.

Hydration Cream: Har brukt denne øyekremen fast lenge nå ettersom jeg alltid har hovne øyne etter en lang natts søvn. Den hjelper mot det (føler jeg hvertfall) ettersom den avkjøler området og gir masse fuktighet. Det er faktisk utrolig digg å starte dagen med kald øyekrem!! Haha what

SunSpa: Lovelovelove! Superenkel selvbruning jeg sprayer på før jeg legger meg et par ganger i uka - og hjelper meg slik at jeg ikke ser ut som et vandrende spøkelse. Resultatet blir alltid fint, det eneste som er synd er at de tømmes ganske raskt. Derfor er denne Fitness-varianten fin ettersom den kommer i større flaske.Ny favoritt i samlingen her fra Victoria's Secret! Dufter heelt himmelsk som resten av body-splashene. Jeg kan ikke være den eneste som elsker disse av hele mitt hjerte? Har alltid med meg en i veska hvor enn jeg går :-)

♥ Rabattkoden ERICAALL gir dere -20% på HELE butikken (gjelder ikke salgsvarer og GHD) og varer ut 19.mars ♥

3 nye kjoler

javascript:mctmp(0);Heihei! Har hatt skikkelig kjoledilla i det siste - og det har ført til et par kjolebestillinger her og der... Tenkte å vise dere dere noen nå! :-) Er lenge siden jeg har hatt innkjøpsinnlegg av noe slag, og tenkte det var gøy med noe litt annerledes enn bare mobilbilder og nelly-innlegg her på bloggen... Here we go!

kjole HER 

Hva synes dere? Hvilken likte dere best? ♥

through my phone

pannekakefrokost med aurora // bursdagsfeiring // besøk av lille jenny // nixies-generalprøve // pizzadate på una // klassefest

Heihei! Åh, tusen takk for så mange fine kommentarer på forrige innlegg :-) Det gir mye mer motivasjon til å blogge videre og selvfølgelig oftere! Klassefesten i går var meget vellykket - supergøy som forventet. Formen i dag er så som så, har nemlig klart å bli syk igjen. Hva skjedde med immunforsvaret mitt a? Blir nok så jeg holder senga resten av helga gitt, i håp om å bli frisk asap... Menmen, også en god unnskyldning til å se White Collar resten av dagen. Begynte å se på det for ikke så lenge siden - love it!! 

Har dere noen planer for kvelden da? ♥

dagens antrekk

Heihei! I dag var det stråålende sol og varmegrader ute - og da kunne man endelig kaste parkasen for noen timer :-) Var på Solsiden og spiste tidligere i dag - og nå skal jeg på klassefest! Blir sinnsykt gøy haha - klassen min er så fin ♥ ♥ ♥ Her er dagens antrekk:joggebukse og topp bikbok jakke zara sko her veske chiquelle solbriller herfra

Fra en herlig tacomiddag forrige helg! 

Ha en strålende fredagskveld alle sammen!

kosekos

Heihei! Nå sitter jeg og Sandra barnevakt og koser oss med hjemmelaget pizza, pepsi max og masse annet godt. X-factor står på for fullt i bakgrunnen, så denne fredagskvelden er med andre ord veldig rolig og koselig. Begge to er helt sinnsykt trøtte haha, sliter som bare det med å holde oss våkne. Tok med meg kameraet for en gangs skyld, så nå kommer det for en gangs skyld et par speilrefleksbilder.Ha en fin kveld videre alle sammen!

uken som gikk

Heihei! Endelig er det helg, wiii ♥ ♥ ♥ Uken her har vært supertravel - så det er godt å endelig kunne få slappe av! Hele forrige helg gikk til danseøving ettersom vi skulle ha et par dansenummer på gårdagens filmfestival her i Trondheim - Kosmorama! På onsdag var hele Trondheimsrussen ut i byen vår med bøsser og kart, ivrige etter å samle inn penger til Kreftforeningens krafttak mot kreft. Vi samlet inn mange hundre tusen kroner sammen, og det føltes utrolig deilig å være med på en så god sak!! :-)I går var selve Kosmorama - så da bar det rett ned på Clarion etter skolen for et par gjennomganger, generalprøve og selve showet. Så et par kjente fjes, og det var veldig gøy å ha deltatt på et så stort event. Aurora var der med noen fra klassen sin for å ta bilder til media - kan be henne sende noen jeg kan legge ut. 

Ellers var jeg hos Mari igjen på mandag, hos Mod's frisør i byen. Vippene mine sto litt her og der, så da var det greit å få rettet opp i det. Resultatet ble stunning som alltid - Mari er så sinnsykt flink og har virkelig peiling på det hun driver med!! Se så fiiint:


Mari legger både ''volume lashes'' (som er det jeg har) hvor flere vipper legges på én vipp, men hun legger også vanlige vippe-extensions. Volumvippene er faktisk mye mer behagelig å ha på - de er supersoft og ikke like tunge som vanlige.

Se facebooksiden hennes HER for priser (hun har tilbudspriser nå!!) og sjekk ut @foxylashesbymari på Instagram ♥

I kveld skal jeg være barnevakt og det gleder jeg meg masse til! Roolig fredagskveld her med andre ord.  Har dere noen planer for helga da?

get your glow on

sponset produkt

Heihei! I dag skal jeg vise dere noen produkter som gir dere en nydelig og naturlig glød på null komma niks! Selv elsker jeg å føle meg brun og fresh - og det er ikke barebare i det nordiske klimaet. Da er det veldig greit at Coverbrands har løsningen et par klikk unna! 

Jeg har endelig fått testet den populære selvbruningen fra Vita Liberata - som er selveste Kim Kardashians favoritt. MEN for å få best mulig resultat med selvbruning er det greit å pleie kroppen i forkant.

1: SkrubbDenne Lalicious-skrubben masseres forsiktig inn i huden i dusjen, og fjerner tørr og død hud. Jeg ble heeelt satt ut av den himmelske duften som møtte meg når jeg løftet av lokket - shit for en herlig lukt!! Blir nok sittende med nesa i denne en god stund :-) Skrubben er ganske ''grov'', derfor er det lurt å være litt forsiktig når man skrubber kroppen med den. Se resten av utvalget her

2: FuktighetJeg er vel ikke den eneste som har opplevd tidenes selvbruningsfail på f.eks albuer, knær og nede ved fotbladet?? Vel, grunnen til dette er som regel fordi dette er områder på kroppen som gjerne er ekstra tørre. Derfor er denne oljen fra Alexander Sprekenhus genial å bruke. Jeg påførte den på albuer og knær før jeg tok på selvbruningen, og resultatet ble knallbra. Ikke en eneste mørkebrun flekk eller skjolde!

3: SelvbruningDA er kroppen klar for selvbruning! Jeg testet ansiktskremen og den mørke moussen, og elsket begge to. Jeg foretrekker å bruke selvbruning som er egnet for ansikt ettersom den vanlige moussen osv. raskt kan bli skjoldete og forårsake uren hud. Moussen er superenkel å påføre, og resultatet ble flawless. Påfør 2-3 dager på rad og du sikrer deg en mer langvarig og mørk brunfarge. Dette er også den første selvbruningen jeg har testet som IKKE lukter vondt dagen etter. Tommel opp!

NB bruk alltid (!!) en selvbruningshanske når du påfører. Dere finner en her.Rabattkoden EKSUN gir dere 20% på ALL selvbruning her & her, ut 5.mars ♥

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits