mars 2014

my all-time favorites

Hei! I dag skal jeg vise dere mine absolutt favorittprodukter fra de siste årene, så dette er med andre ord et meget positivt innlegg. Dette er produkter jeg har brukt fast i månedsvis, og som jeg endelig føler jeg kan slå meg til ro med. Uansett hva jeg tester, faller jeg alltid tilbake til disse:1) Too Faced Tinted Beauty Balm

På travle dager (typ hver dag) er denne perfekt å bruke i ansiktet for å oppnå en fin og frisk farge, samtidlig som den dekker over rødheter. Den har også solfaktor 20, noe som alltid er kjekt. Tuben er også stor, og holder veldig lenge. Jeg liker denne kjempegodt på dager hvor jeg kun trenger et enkelt dekke og en fin farge.

Her.2) Sexy Mama anti-shine powder

Når man bruker foundation og andre kremer i ansiktet er det veldig lett å få en veldig skinnende overflate, spesielt i ulike lys og blitz. Ved å legge litt av dette pudderet i ansiktet etter påføring av foundation o.l hindrer man det - noe som er et must for meg! I tillegg er innpakningen supersøt :-)

Her.3) What's your type mascara & Barry M eye lliner

Hands down for disse fantastiske produktene jeg aldri kommer til å gå lei av. Jeg elsker disse av hele mitt hjerte, og er så absolutt avhengig av de! Mascaraen gir fantastiske fine vipper, som er både lange og fyldige etter få strøk - og eyelineren er perfekt til å legge både tynne og tykke streker.

Dere finner mascaraen her og eyelineren her
4) BDB Brow Powder

Det siste året har jeg blitt helt obsessed med øyenbrynspudder i stedet for blyant. Resultatet blir SÅ mye finere og mer naturlig, og fargen holder dønn seriøst hele dagen. Denne fra Billion Dollar Brows har jeg brukt sikkert hver eneste dag i et år, og man kan ikke engang se at den er brukt. Med andre ord holder den lenge.

Her.5) Tangle Teezer

Denne hårbørsten er perfekt dersom man ønsker å børste håret helt skadefritt og smertefritt, både når det er vått og tørt. Man merker virkelig ikke at man børster håret med denne! I tillegg tar den veldig liten plass, og har null problem med å passe i veska.

Her.6) Sunspa Spray

Denne sprayen har jeg elsket siden dag én, og er definitivt den beste selvbruningssprayen jeg har prøvd. Resultatet blir jevnt og fint på null komma niks, og tar maks 10 sekunder å påføre. Med andre ord er det perfekt dersom man er lat og ikke er spesielt gira på tidenes selvbruningsopplegg flere kvelder i uka. (hehe)

Dere finner den her.7) Smile Lab Sensitive

Jeg har vært fast bruker av Smile Lab siden i forrigfjor, og er fortsatt like fornøyd med resultatet det gir. Stripsene er enkle å legge på, og former seg etter tennene dine. Fjern stripsene etter 30-60 minutter og du har et plettfritt, hvitt smil. I en pakke er det med 14 pakker, og man kan velge om man vil ta de 14 dager i strekk, eller hver for seg før spesielle anledninger. Pakken sensitive er ekstra skånsom mot tannkjøttet, slik at det ikke skader hverken det eller tennene.

Dere finner Smilelab her!Rabattkoden ALLTIME gir -20% på alle produktene, utenom Sunspa som allerede er på salg her. Koden gir også rabatt på ALT fra Tangle Teezer ♥ Koden er gyldig ut torsdag. ENJOY! 

annonse i samarbeid med coverbrands

style guide: casual and formal

annonse

Hei! I forbindelse med en kampanje hos Nelly akkurat nå skal jeg vise dere hvordan jeg ville stylet forskjellige antrekk - både til hverdags og fest. Jeg er utrolig glad i å holde det veldig enkelt, og er faktisk veldig glad i enkle farger som grå, hvit og svart. Selve plaggene liker jeg å holde ''rolige'' og heller friske det opp med noe lekkert tilbehør :-)

her, her, her & her

Hvor nydelige er ikke disse kjolene? I mine øyne er dette kjoler man aldri går lei av, og som kan brukes både på sommeren, på fest, bursdager, ball, på ferie - alt mulig! Jeg likte spesielt detaljene på kjole nummer to, og ser for meg denne i sommer med solbrune ben og solbleket hår. De to til høyre passer perfekt til fest og bursdag - og har allerede blitt klikket hjem hehe.

Men dessverre så kan man ikke bare ha kjoler i klesskapet, og noen nøkkelplagg er alltid greit å ha:Denne hvite jakken kan brukes året rundt, og kombineres på mange kule måter. Jeg likte spesielt godt splitten på midten, og ikke minst fasongen! Denne sweatshirten er så absolutt et gjenbruksplagg. Jeg elsker å gå i sweatshirts, og den kan både brukes på skolen til både bukse og skjørt, kombinert med f. eks converse og en kul skinnjakke. Man får aldri nok svarte bukser i klesskapet eller? Synes denne var ekstra fin med glidelåsene øverst!

For å freshe opp et antrekk kan vi ikke glemme sko og tilbehør!


Glittersko her som er knallfine til enkle kjoler! Svarte pumps med nagler her som både kan brukes til bukse, skjørt og kjole. Synes naglene gjør de ekstra kule! Et smykke er alltid prikken over i-en til et antrekk, dere finner det her ♥

Alt over er fra NLY Trend-kolleksjonen, og nå får dere -30% på ALT derfra om dere oppgir rabattkoden NLYTREND når dere kommer til kassa. Har DU et nøkkelplagg i klesskapet?

finfin helg

Hei dere ♥ Har dere hatt en fin helg? Er vel og merke en dag igjen, men søndag er forsåvidt ikke en helgedag i mine øyne.... Jeg er vel ikke den eneste som kommer til å sitte med skolearbeid i dag, eller? Jaja, godt å ikke være alene hvertfall haha :-) 

På fredag spiste jeg pizza hjemme med fammen før jeg dro til Marianne for å hjelpe til å ordne til bursdagen som var i går. Det var en vellykket feiring - storkoste oss hele kvelden!! :-) ♥ ♥ ♥

Nå skal jeg gjøre ferdig litt bloggarbeid, før jeg skal møte Åshild og Andrea for å gjøre fransk. JIPPI!!!! Hva har dere gjort i helga?

innkjøpet fra oslo

Hei! Når jeg var i Oslo endte jeg opp med å kjøpe meg to ting som jeg er utrolig fornøyd med ♥ Kjøpte verdens deiligste og fineste jakke fra Parajumpers, og en basic, hvit t-skjorte fra Acne. Har faktisk lett utrolig lenge etter en sånn enkel t-skjorte, så det var på tide at jeg fant den perfekte! Har også brukt jakken hver eneste dag siden - den er perfekt i både passform og varme.

Hva synes dere?

sprek i solaHeihei lesere ♥ I går var det såå herlig å stå opp til sol og plussgrader, og scooteren ble selvfølgelig dratt frem igjen. På onsdager har vi alltid fritimer og lunsj midt på dagen, så derfor dro vi hjem til meg og spiste jordbær med smeltet sjokolade! Svært lite som er bedre enn det altså.. Etter skolen bestemte jeg og Andrea oss for å gå en tur i Esenstadmarka, med ferske kanelboller på toppen. Skal ærlig innrømme at det var litt deilig å komme seg ut i frisk luft, noe jeg er altfor dårlig til.
Nå er jeg stuptrøtt og utslitt, og tar en meget tidlig kveld ♥ Good night 

video: NM i turn 2014

Hei! Mange av dere lurte på om jeg kunne legge ut video av Sandra som konkurrerte i NM i helgen, og ettersom det var greit for henne kan jeg selvfølgelig det ♥ 

Finke sis ♥ 

den store vaffeldagenHei alle sammen! I går kom jeg plutselig på at det er vaffeldagen i dag, så da sendte jeg selvfølgelig på mormor en melding i håp om at hun stilte opp med vafler - noe hun selvfølgelig gjorde ♥ ♥ Så i dag har vi vært der og spist herlige, nystekte vafler! Yummy. I går rakk jeg rett og slett ikke å blogge fordi jeg hadde et skoleprosjekt jeg måtte bli ferdig med. Derfor bruker jeg det siste jeg har igjen av strøm på macen nå for å poste et innlegg! Gleder meg til å få tilbake laderen min i morgen <33333 

La ut et bilde på instagram av de nye, freshe Nike-skoene mine, og veldig mange lurte på hvor jeg kjøpte dem! Dere finner dem hvertfall her. Jeg brukte de i dag - og de er dødsgod å bruke til både hverdags og på trening. Se så kule:

Flere som har spist vafler til den store gullmedalje i dag eller?

lunsj i finværet

Hei dere! Nå ligger jeg endelig godt plassert under dyna mi etter en lang, men fin dag. Vi våknet til sol og finvær, og spiste en liten frokost før vi ordnet oss og dro innover til byen. Fant oss en utrolig koselig fransk restaurant og spiste en nydelig brunch i finværet. Bestilte meg en kyllingsalat som var gigantisk, men supergod også selvfølgelig!

Kom også hjem til sol i Trondheim, så da ble det en aldri så liten kjøretur med Åshild og Marianne, noe som har blitt en tradisjon på søndager haha ♥ Har seff klart å glemme macladern min i Oslo, men får håpe jeg får den tilbake i løpet av uka. Skal derfor nyte en episode Modern Family før den blekker, så good night alle sammen ♥

 

hårfin

God morgen kjære lesere ♥ Nå har vi akkurat spist en deilig og lang frokost med rundstykker, pannekaker og te - og skal gjøre oss klare for å dra til byen en tur! Kanskje jeg finner meg noe fint i dag? Vi rekker ikke å gå rundt så lenge, skal jo se på Sandra om ikke så altfor lenge! Det blir gøy :-)

På torsdag tok jeg turen innom min fantastiske frisør Daniel på H2 Thomas Angells gate- og kom ut med et stort smil om munnen som alltid! Denne gangen stripet vi etterveksten som vanlig, og la en litt mørkere farge på håret under. Jeg er superfornøyd som alltid, og føler meg som en prinsesse når jeg sitter i frisørstolen med nye moteblader og brus.

Slik ble det! deilig å få vekk etterveksten! 

Gorgeous har forresten kommet med mange nye og gode hårprodukter, som lukter helt fantastisk. Blant annet en dødsgod varmebeskyttende spray! Her ser dere utvalget av deres produkter:

♥ For å bestille time kan dere gå innom salongen i Thomas Angells gate eller ringe 73 80 76 01 ♥

vårfavoritter

Hei! Nylig lanserte Nelly vårkolleksjonen sin med masse flotte nyheter. Jeg klarte selvfølgelig ikke å la være å ta turen innom, og fant mange herligheter jeg gjerne skulle plassert i vårgarderoben min. Det er så godt å komme hjem fra skolen i dagslys - det gjør meg mye mer motivert til å kaste vekk vintergarderoben og hente frem vårkjolene. 

Fremover blir det forhåpentligvis mye sol og bursdagsfeiringer, og da passer disse plaggene perfekt:


grå kjole som kan brukes til absolutt alt her, hvit blondekjole som er perfekt til bursdagsfeiringer her, vårens must-have kjole i herlig farge her, svart, klassisk kjole til fest herDenne
peplum-toppen er jo perfeksjon! Spørs om den blir klikket hjem i dag, hihi.. // nydelig, hvit topp som passer til både fest og hverdag her


Dette er en av favorittene i klesskapet mitt at the moment. Genseren er helt sykt god og kosete - kunne bodd i den. Dere finner den i lysegrå her og hvit her

Hva er vel våren uten en nydelig, klassisk jakke? Dette ble mine favoritter:


Skinnjakke jeg ha året rundt, og denne fra French Connection falt rett i smak! Har også fått dilla på tynne boblejakker, og likte denne i cream/beige veldig godt. Likte også den hvite kåpen fra Vila veldig godt, til kun 500 kroner! Dere finner den her

Hva er deres must-have plagg denne våren?

i oslo

Hei alle sammen! I dag reiste jeg og mamma nedover til Oslo for å se på Sandra på NM i turn i morgen! Vi ankom til strålende sol og finvær, og spiste en god lunsj på Wayne's Coffee før vi gikk rundt i noen butikker. Møtte tante like etterpå, og fortsatte byrunden. Fant meg faktisk ingenting, men det er morsomt å se likevel. I kveld var vi på Operaen for å se en fantastisk fin ballettforestilling - wow så flinke danserne var! Har aldri vært på Operaen før, og ble overrasket over hvor fint det var der :-) Nå har vi endelig kommet oss hjem til tante, og her sitter vi alle tre i tøfler med hver vår chai te. Yummy!I morgen skal vi opp i rett tid for å spise lunsj i sentrum før vi drar avgårde for å se Sandra konkurrere. Det blir spennende! Ha en fin fredag videre alle sammen ♥

 

sunsilk: vinn mulberry clutch & hårprodukter

annonse // ærlige meninger

Hei! Som mange av dere vet er jeg opptatt av å holde håret mitt så sunt og fint som mulig, noe de aller fleste er. Jeg har skrevet mange ganger tidligere på bloggen at shampooene og balsamene fra Sunsilk er så absolutt mine favoritter, og at de passer håret mitt perfekt, noe jeg selvfølgelig fortsatt står for. Nå har de en fantastisk kampanje som går ut på å å laste opp et bilde på instagram, hvor man faktisk kan vinne en Mulberry Clutch samt. et års forbruk av produktene deres! WIII ♥

Sunsilk har nå kommet med to serier i Limited Edition, i knallfint vårdesign! En shampoo- og balsamserie som pleier håret ekstra godt og tilfører det vitaminer, og en serie som fokuserer på volum og glans. Se så fine og freshe de er:Produktene pleier håret godt, gjør det mykt, lukter himmelsk og hjelper mot statisk hår. Ettersom jeg har ganske tykt hår med en del volum fra før, likte jeg best ''Vitamin Explosion'':

KONKURRANSEFolkens - se så enkelt! Hvem vet? Kanskje ikke drømmeveska fra Mulberry er så langt unna likevel... :-) I tillegg til hovedpremien trekkes det ut 20 stk (i tillegg til hovedvinneren) som får ett års forbruk av Sunsilk Minerals. Hvor fantastisk er ikke det?Det eneste du trenger å gjøre er altså å ta bilde av hvilke av de to flaskedesignene du liker best og legge det ut på instagram, gjerne med en liten kommentar. Husk hastagen #sunsilkmineralslimited, og du er med i trekningen om å vinne en Mulberry Bow Clutch i lyserosa og ett års forbruk av Sunsilk Minerals.

Les mer HER!

♥ LYKKE TIL ALLE SAMMEN ♥

upostet outfit

Hei alle sammen! Da var jeg tilbake fra glattkjøringen - noe som gikk veldig bra. Det var faktisk veldig gøy, men det var også rart å kjenne på hvor lite som skal til før man mister kontroll på bilen. Lærerikt var det hvertfall kan man si! Ellers i dag har jeg ingen spesielle skolegreier på planen, noe som er utrolig deilig.. Kan seriøst ikke huske sist gang det skjedde, haha.

Her har dere forresten en outfit jeg har glemt å poste tidligere:


sko converse skinnjakke nelly bukse dr denim veske forever21 genser bikbok

Hva synes dere? 

prinsessetirsdag

Heihei! 

I dag har jeg hatt en overraskende fin tirsdag, noe som er sjelden vare haha. Etter historieprøven på slutten av dagen lagde jeg og Maria tikka masala til middag, før vi bakte brownies og dro for å se på cheertrening. Det var jo siste treningen deres før NM i helgen, så det var veldig koselig å se alle sammen igjen og ønske de lykke til :-) De trener jo på ungdomsskolen vår, så nok en gang ble det en liten vandretur etterpå for å mimre litt, hihi. 

Nå skal jeg dusje, se en episode Modern Family, og legge meg i rett tid. Må opp 6 i morgen tidlig for å gjøre meg klar til glattkjøring, woho!

Hvordan har deres tirsdag vært?

vinn hva du vil til en verdi av 100 000 kr

annonse

Hei folkens! I dag skal jeg fortelle dere hvordan DU kan vinne akkurat hva du vil til en verdi av 100 000 kroner!! Hvor sykt er ikke det? Jeg hadde absolutt ikke hatt noe i mot og vunnet en drøm i oppfyllelse, og det tror jeg ikke noen av dere har heller hihi. Tenk å vinne en tur til New York.. eller kjøpe hele ønskelisten sin... 
På alle Libressepakker med konkurransestick kan du skrape frem en poengkode som er verdt 50 000 poeng, og i noen pakker - 100 000 poeng. Man kan også laste ned appen ''Libresse Catch'' og samle poeng der - og blant de 50 deltakerne med flest poeng trekker en jury ut hovedvinneren med den beste motiveringen. Tenk at det faktisk er noen som vinner denne fantastiske premien, da dere!

Les mer detaljer om konkurransen HER ♥
Hva ville DU brukt pengene på, og hvorfor?

jakke til salgs

Rød, herlig boblejakke fra Abercrombie & Fitch, størrelse small. Kjøpt for 1500, selges for 1000. Ubrukt, kjøpt i fjor.
Interessert? Ta kontakt på julistrugstad@hotmail.com eller 464 33 505 ♥ 

revitalizeHei dere ♥

I dag har jeg sittet konstant med hodet ned i historieboka, i håp om å lære meg noe til prøven som er i morgen. Tror egentlig det skal gå greit! Jeg endte opp med å skrive puggeark på 9 word-sider, det sier litt om hvor mye det var å pugge.. Godt å være ferdig med det hvertfall! Så nå skal jeg kose meg med en kopp te og noen episoder Modern Family i skappelgenseren min før jeg legger meg ♥ Ikke en så aller-verst mandag egentlig!

Ha en fin mandagskveld videre alle sammen ♥

Ukens spørsmål #37

Hva er ditt drømmeyrke?

Jeg har virkelig ikke peiling.. Kanskje noe som har med mote, skriving, markedsføring, bilder ellernoe? Og gjerne i New York. Haha, jeg aner virkelig ikke :-) Får håpe jeg finner det ut om ikke så altfor lenge!Bruker du mye penger på shopping?

Nei, faktisk ikke. Shopper så si aldri for tiden. Bruker heller pengene mine i kantina... Jaja, så lenge det gjør meg lykkelig ♥

Hvem skal du til Barcelona med?

Maria - gleder meg sånn!! Nå er det bare 23 dager igjen wiii

Hvor er kjolen fra?

NellyEr du bortskjemt?

Vil ikke si at jeg er særlig bortskjemt. Betaler alt selv, og forventer heller ikke å få penger og ting av mamma og pappa.

Anger du på programfagene du tok i år? Hvilke skal du ta fordypning i neste år?

Nei, jeg er utrolig fornøyd med fagene jeg tok! Neste år fortsetter jeg med media, engelsk og musikal. Hva er dine planer etter vgs?

Har allerede bestemt meg for å studere noen måneder i New York! Tror det passer meg perfekt :-) 

Har du sluttet på cheerleading?

Jepp, det har jeg.. Hadde ikke like mye tid og motivasjon etterhvert, men savner laget massevis. Gleder meg til å se hvordan det går på NM til helgen!! Heier på flinkeste Nixies-jentene mine ♥Når står du opp om morgenen og når legger du deg i hverdagen?

Jeg prøøøver å stå opp klokken 7, men det blir som regel litt (mye) senere haha. Når jeg legger meg kommer helt an på - alt fra 11 til 12 til 1.

Hvilken selvbruning bruker du?

Det går for det meste i St.Tropez mousse, eller en gradual tan krem. Kombinerer det som regel med sprayene fra Sunspa.

Spiser du frokost før skolen?

Ja, fungerer seriøst ikke uten frokost..Spørsmål til neste uke?

lavender love

annonse

Hei dere! I denne søndagsanmeldelsen skal jeg fokusere på én nydelig farge, nemlig lavendel ♥ Skulle gjerne sagt at det passet seg ekstra bra nå som våren er her, men det var kanskje å ta gleden på forskudd ettersom Trondheim nå flyter over av snø. Men det er aldri for tidlig å se fremover mot lysere tider :-)Everyday Minerals blush: Denne rosa/lilla pudderblushen fra Everyday Minerals er utrolig fin å bruke i hverdagen. Den er veldig lett på huden, og holder gjennom hele dagen. Jeg trenger hvertfall å friske opp kinnene med litt farge når jeg står opp som et spøkelse på morgenen hihi. 

Beauty UK posh pout: Myk og god lipbalm med hint av rosa! Ekstra god å ha i veska om dagene.

NYX Love in Paris øyenskygge: Denne har jeg omtalt tidligere på bloggen, bare i en annen farge. Denne er i mer livlige og fargerike nyanser, og er litt ekstra gøy å jobbe med. Til tross for en veldig rimelig pris er fargene godt pigmenterte. Jeg elsker rett og slett kombinasjonene av gull og lavendel!Hvorfor har jeg aldri brukt lavender-fargede neglelakker før?? Det er jo knallfint! Den fra Ciaté er i en nydelig, lys-lillafarge, mens den fra Laqa & Co er i en dypere lillafarge. Jeg liker begge to veldig godt, og de er like gode på hver sin måte. Den lyse finner dere her, mørk her ♥

Som dere vet har jeg vært fast bruker av GHD siden.. for alltid, haha, og kommer aldri til å gå over til noe annet! Rettetangen er helt fantastisk god og effektiv, med rør som er mindre skadelig for håret enn de aller fleste andre. Jeg har hatt min rettetang i ... 3-4 år nå, og den fungerer like bra nå som den gjorde dag én.

De har nå kommet i herlige pastell-farger, blant annet i denne flotte lavendelfargen:

Dere finner den her.Morsom nyhet fra Ciaté

Ciaté er jo kjent for å være veldig kreative med farger og design, og denne pakken er intet unntak. Pakken heter Flower Manicure, og inneholder dette:1: Påfør 2 strøk av rosafargen

Ta deretter for deg en og en negl om gangen.

2: Påfør et lag av den gjennomsiktige top coaten.
3: Plasser blomster-merkene på neglen med pinsetten.
4: Avslutt med top coaten og bruk filen til å fjerne eventuelle dekorasjonsrester. Se så sommerlig og fint! Dette var vel og merke mitt første forsøk, men synes ikke det ble så aller verst selv.
Dere finner settet her.

Og sist, men ikke minst, mitt nye favorittdeksel fra MOO:

Har brukt det hver eneste dag i sikkert 2 uker, og det er fortsatt ikke en eneste skramme på det! Dere finner det til iPhone 5 her og 4 her

Rabattkoden EK16 gir dere -20% på alle produktene ut 20.mars ♥ Koden gjelder for de andre GHD rettetengene fra pastell-kolleksjonen også!

send inn spørsmål

Hei dere! I dag våknet jeg opp til dette:

Not cool.

Så da var det bare å hive noen rundstykker i ovnen og finne varmen med ullpledd og ''Costa del Kongsvik''. Har ikke sett det før faktisk, men elsker slike type program haha! Tok meg selv i å le opptil flere ganger, og det skal godt gjøres folkens, eller hva. Nå derimot skal jeg gjøre noe bloggarbeid og rydde rommet. HURRA


I går var jeg på bursdag hos fineste Mari, noe som var suupergøy og koselig ♥ ♥ Masse herlig folk, og ikke minst bra stemning!Tenkte å svare på ukens spørsmål enten i dag eller i morgen, såå send inn spørsmål under ♥

''fri''dag

Hei! I dag har vi fri fra skolen, men for meg er der mer som en studiedag. Sto opp i 10-tiden i dag, og da var det bare å starte på skolearbeidet om jeg i det hele tatt har noe håp om å bli ferdig med alt. I morgen har jeg nemlig innlevering i markedsføring, prøve i media, prøve i engelsk og historieframføring. ♥ Likevel er det viktig med hyppige pauser, hehe, så daa er det så absolutt innafor med en episode Gossip Girl i ny og ne.Forresten, i dag er det jeanskveld på Cubus Sirkus i forbindelse med deres nye jeanskolleksjon - såå om du er ute etter vårens perfekte jeans 100 kr billigere, samt 20% på resten av butikken bør du absolutt ta turen innom ♥Ha en fin onsdag videre ♥

dagdrømming


Hvor drømmer DU om å reise?

da var det mandag igjen'a

Hei alle sammen! Har dere hatt en fin helg? I dag startet jeg liksågodt uken med et smell - nemlig pissregn, vind og matteprøve. Har så ekstremt mye å gjøre på skolefronten de kommende ukende at jeg ikke engang orker å ramse det opp - men trøster meg med at jeg ikke er den eneste. Ser framover mot påskeferien, da skal jeg nemlig til Barcelona wiiii!!

På lørdag dro vi til Snorre, og på søndag cruuuisa jeg, Åshild og Marianne rundt med sjokopops og høy musikk i timesvis ♥ Søndag ♥ 

Hva har dere gjort i helga?

våryr

annonse

Hei! Jeg er rett og slett lykkelig for at det endelig går mot lysere tider, og nå både drar til skolen i dagslys og kommer hjem i dagslys. Det hjelper masse på humør og motivasjon! Etter en kald vinter med blek og tørr hud kan man endelig ta frem tynnere bb-creams og produkter som gir glød og farge! I dag skal jeg vise dere hvordan dere oppnår en naturlig vår-makeup ved hjelp av 5 enkle steg.1: BB-cream 

På skolen synes jeg det er greit å bruke en enkel BB-cream i ansiktet, i stedet for å styre med concealer, foundation, setting powder osvosv. Denne fra Studiomakeup gir en fin og frisk farge, samtidlig som den er veldig naturlig. Dersom du har mye urenheter er det bare å bruke en concealer i tillegg - resultatet blir kjempefint!

Jeg påfører den med en svamp fra Beauty Blender, som ''buffer'' inn kremen veldig jevnt og naturlig.

BB-cream her, Beauty blender her2: Glød

For å få huden til å gløde bruker jeg dette pudderet fra Too Faced. Det er små shimmer-hjerter i farger fra hvit til lyserosa til brun. Resultatet blir fantastisk!Jeg legger den i kinnbena, i tinningen og duser det svakt utover. Dere finner det her!

Slik blir det med BB-creamen og pudderet:
3: Øyenskygge

Som jeg har nevnt tidligere på bloggen elsker jeg å bruke øyenskygge. Selv foretrekker jeg å bruke lengre tid på øynene enn ansiktet når det kommer til sminke, og ved å legge litt skygger på øyenlokket vil øynene være det folk legger merke til.

Denne paletten fra Idun Minerals fungerte utrolig bra - med helt nydelige fargekombinasjoner og utrolig bra pigment! Jeg har den i fargen Styvmorsviol, ettersom aubergine-farger er veldig populært at the moment. Hvit: Legger jeg på hele øyelokket.
Lyserosa: Innerst i øyekroken.
Lavender: Ytterste halvdel av øyelokket.
Burgunder: Globallinjen

HER. 4: Mascara

Avslutt deretter med en mascara for et mer våkent blikk. Denne fra Max Factor likte jeg veldig godt, med to mascaraer i en. Jeg bruke den til venstre først, ventet til det nesten tørket, og la et lag med den til høyre. Slik ble det:5: Volumiøst hårFor å få et glansfullt hår med volum bruker jeg produktene ovenfor. Tørrshampooen fra Percy & Reed er genial i hverdagen - den fjerner fett hår på null komma niks og gir det masse volum. Leave-in balsamen fra TIGI er en spray som gir glans, god lukt og som samler hårstråene. Jeg får alltid tørt og statisk hår - så denne er perfekt for å jobbe mot det.

Tørrshampoo her, volumizing leave-in conditioner her♥ Rabattkoden ERICA14 gir dere -20% på alle produktene ovenfor til og med 13.mars ♥

we will rock you teaser

Hei dere! Det begynner å bli noen uker siden premieren på skolemusikalen vår - og jeg savner det massemasse! Derfor var det ekstra gøy når det ble lagt ut en ''teaser-video'' i går av selve musikalfilmen. Hvert år lages det nemlig video fra musikalen, så jeg gleder meg kjempemye til man kan kjøpe den :-) 

Gleder meg allerede til neste år!

moteinspirasjon: leighton meester

annonse

Jeg kommer aldri til å gå lei av Leighton Meester sin kolleksjon og favoritter hos Nelly, og heldigvis står hun i fokus i lang tid fremover. Det kommer bare flere og flere trender og favoritter på siden, med salg og gode tilbud - så her gjelder det å følge godt med hihi :-) Selv har jeg alltid vært fan av en laid-back og casual, men samtidlig søt og classy look, så av alle trendene til Leighton falt disse best i smak:kjole her kjole her sko med sølvpynt her clutch her

genser her sommerlig topp her sweatshirt her t-skjorte her høye sko her

Tilsammen har Leighton satt sammen 9 ulike trender som dere finner HEREllers skjer det mye annet spennende hos Nelly for tiden! I dag for eksempel er det 20% på alle jakker! Dette er en perfekt mulighet til å finne den perfekte vårjakka, årets skinnjakke eller kanskje sommerens dongerijakke? Det er aldri for tidlig å se fremover mot lysere tider!hvit dunjakke her, lys skinnjakke her, skinnjakke her, dongerijakke her

Se hele utvalget HER!Notion 1.3 (Nelly's merke) har kommet med ny kolleksjon med blant annet disse herlighetene, hvorav to er Leightons favoritter:


kjole her cardigan her skjørt herLeighton Meester setter definitivt vårtrendene med nye spring deals hver eneste dag! Kom til siden ! ♥

that's what's up

Hei dere! I dag er en dag hvor jeg ligger i stjerne i sengen med Quizkampen i den ene hånden og dropsposen i den andre, med gossip girl på tv-en og musikk på pcen, helt fjern og med planer om å gjøre ingenting. Dessverre er det alltid på slike late dager hvor man har mest å gjøre - som er mitt tilfelle haha. Kan krysse av det første punktet på lista da - blogginnlegg! Skoledagene mine er også interessante for tiden:ship o'hoi

Fant noen herlige bilder fra Hellas her om dagen - skulle så gjeeerne vært omgitt av sol, varme og ferie at the moment..


Får vel bare komme i gang så fort som mulig med dagens gjøremål slik at jeg blir ferdig raskere. Flere som har en sånn dag i dag eller?? Dødslat med null intensjoner om å gjøre noe som helst, men med en laaang må-gjøre-liste i bakhodet? Heldigvis kom jeg over denne herlige videoen i dag som hjalp masse på humøret. Lennon & Maisy er så flinke! 

v for vår

autumn

 

Åh, det er vel lov å drømme? Hadde ikke akkuratt takket nei til herlighetene på bildet over :-) Klikk på bildet for å se hvor alt er fra. 
Hva står øverst på din ønskeliste? 

the sun is outHei alle sammen! Har dere hatt en fin uke så langt? I går var jeg som en vandrende zombie, og gikk bare og halvsov hele dagen haha. I dag derimot har jeg mye mer energi, noe som er deilig. Planlegger selvfølgelig ikke å bruke noe av den energien da.... som f.eks på trening.... som aldri har fristet mindre! Må vel muligens komme litt i gang med treningen igjen, men å trene på treningssenter gir meg absolutt ingenting. Mye gøyere å gå på en sport! Har såå lyst til å starte på volleyball haha, men det er ingen som vil begynne med meg.... Livet altså.I morgen har vi franskprøve, så da får jeg lese det som kan leses nå før jeg lager meg litt kveldsmat og ser en episode Gossip Girl ♥ Det er faktisk veldig gøy å se det igjen når jeg vet hvem gossip girl er, da er jo hintene de gir såå obvious. Også er det selvfølgelig gøy at jeg kjenner igjen noen av omgivelsene fra New York!Har dere en hektisk uke, eller er det rolig på planen?

min lørdagHei! Har dere hatt en fin helg? :-) I går våknet jeg for en gangs skyld i rett tid på en lørdag, og lagde meg en superherlig frokost. Rakk å se en episode Kardashians før jeg ordnet meg og dro til byen for å møte Tone. Alltid like koselig å møte henne igjen ♥ Vi gikk rundt omkring for å finne en ledig plass å spise lunsj, og endte omsider opp på Egon. Deretter gikk vi bare rundt i butikkene, var blant annet innom den nye butikken BogartCosmo - noe som selvfølgelig var himmel på jord.. Kjøpte meg ingenting, bortsett fra en kosegenser fra gina, som jeg har planer om å bo i resten av .. livet?Senere på kvelden så jeg på en mini-turnkonkurranse til Sandra, før Åshild og Andrea kom på besøk ♥ Jeg hadde hvertfall en superfin lørdag, og endte den slik:I dag har jeg ikke gjort særlig mye, og har ingen spesielt interessante planer for kvelden heller. Hva har dere gjort i helga?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits