mars 2013

forlater varmenshorts runwaydreamz genser h&m solbriller rayban klokke new look

Hei dere! I morgen tidlig reiser vi dessverre fra Spania, og i dag var den deiligste dagen av alle både vær og mat-messig egentlig. Har mye å blogge om fremover, både bilder fra Terra Mitica, kvelder og late dager ved bassengkanten. Det blir lettere når jeg får samlet alle bildene og skrevet ordentlige innlegg når jeg har mer tid. Har hatt en perfekt uke i Spania, kommer virkelig til å savne å gå i shorts, lette klær, dra ut å spise, ta bilder i dagslys (ouh ikke bloggete i det hele tatt) og all kosen. Krysser fingrene for at snøen har forlatt Trondheim, men jeg tviler..

God natt, vi snakkes i morgen - hjemme i kalde Norge! :-)

dagens antrekk

skjorte topshop bukse dr denim topp bikbok veske mulberry sko new look
Hva synes dere? 

byvandring i altea

Hei! De siste dagene har gått i ett sett, har gjort masse hele dagen og kommet hjem sent og for trøtt til å blogge. Terra Mitica var HEELT sykt gøy, skal blogge om det senere i kveld når jeg får bildene. I går var vi på byvandring før vi spiste tapas og feiret mormor sin bursdag. Dessverre klarte jeg å bli syk for et par dager siden, så når de andre var ute og solte seg lå jeg for det meste inne og snøyt meg.. Ikke så veldig gøy med andre ord. Kjørte også drive-tru på McDonalds og hentet middagen min ettersom jeg ikke orket å bli med ut å spise. Men i dag er jeg mye bedre, så nå skal vi ut en tur! Overskyet i dag også -jeg har jo veeldig lyst til å kjøre inn til Alicante ellernoe - men tror vi skal ned på havna og spise lunsj. Blir koselig uansett, skal også ta noen outfitbilder i dag ♥

sykehjørnet

I går møttes vi alle sammen hos tante og spiste påskelunsj!!

Tok også noen bilder når vi var på byvandring og hørte om historien til Altea, noe som faktisk var veldig interessant :-)

mormor og morfar

fine tante hanne!

Hva har dere gjort de siste dagene?

gårkveldens antrekkt-skjorte zara bukse dr denim jakke bikbok veske mulberry sko new look

På kveldstid kan det fort bli litt kjølig, så da ble det bukse og cardigan! DUU må ha en fin dag videre ♥

vel framme i España

Hei! Har det såå fint her i Spania, skikkelig deilig å være i varmere strøk :-) Vi dro hjemmefra sånn i 11-12 tiden på søndag, og kom ikke fram før i 9-10 tiden på kvelden. Vi hadde mellomlanding i Amsterdam, pluss at det var et stykke å kjøre fra flyplassen. Men vi kom oss omsider fram, og da lagde vi en god kveldsmat med nystekte rundstykker, boller og te. Tror hele gjengen sluknet relativt raskt også!

I går var vi utrolig heldige med været, gradestokken viste over 20 grader!! La oss raskt på verandaen for å få litt farge på kroppen for å si det sånn :-) Utover dagen dro vi på hotellet hvor de andre lå før vi dro ut å spiste. I dag derimot er det overskyet, SÅÅÅÅ vi skal på Terra Mitica - Europas største fornøyelsespark! Jeg er superpyse på tivoli, er alltid sikker på at alt skal falle sammen. De huskene som snurrer rundt og rundt er mer enn nok for meg haha.


tante, tante og meg


søsteren min og meg

Hvordan er tempen i norge da heheheh

alicante neste

Endelig vender jeg snuten mot varmere strøk, vekk fra kalde Norge! Gleder meg såå mye :-) Det blir selvfølgelig oppdateringer derfra, gleder meg til å ta fine antrekksbilder, legge vekk parkasen i 1 uke og være med resten av familien. Vi er en ganske stor gjeng som reiser sammen, og det er jo veldig hyggelig. De andre ligger på hotell, men jeg og tante Hege skal bo hos tante Hanne. Åå som jeg gleder meg! Vi drar nok inn til storbyene noen dager for shopping, ettersom vi bor et stykke utenfor Alicante. Neste gang vi snakkes er jeg i SPANIA wohoo ♥

Ha en strålende søndag videre!

my finest girls

Heia! Planen var jo å legge ut videobloggen i går, men det ble det altså ikke tid til. Fikk det plutselig travelt etter skolen, det var nemlig Strindaparty på kvelden! Vi har ikke ball for hele skolen, men to ganger i året har vi såkalt ''Strinda-party'' da. Og det var selvfølgelig kjempegøy! Noe av det hyggeligste jeg vet er faktisk å ordne meg med gode venninner! 

Jeg og Maria kjøpte oss kebab først, vi klarte ikke å motså fristelsen. Kebaben på studentersamfundet - DET er kebab det!! Haha, er ikke noe skjult reklame altså men kebaben der er faktisk helt ergethkjtpoj syk. Passer meg rimelig dårlig at jeg blogger i sult, mens jeg venter på pizza her hjemme (woop healthy gurl), bildet over gjorde det ikke noe bedre :(

video: innkjøp

Heldig med startsbildet som alltid, haha. Likte dere tingene?

ok+ kveldsmat

I dag ble det en superdigg kveldsmat som dere sikkert ser! Vi kjøpte inn masse frukt, og smeltet sjokolade i sjokoladefontena mi haha. Tror den er fra coolstuff.no om jeg ikke husker helt feil. Den ble hvertfall varm, så vi bare la sjokoladen på og spiste fra den. Namnam! Sandra og Felix kom også og snikspiste litt selvfølgelig, haha ♥

Nå skal jeg svare på noen mails før jeg tar kveld. I morgen blirre videoblogg folkens wuhuu

natta

vårtegn

Hei! I dag våknet jeg til at sola skinte inn på rommet mitt, og det utgjør så stor forskjell på dagen det!! Var plutselig motivert til å stå opp, så lagde meg en ekstra god frokost og dro fram vårjakken. Solbriller ble det også, og vi startet sent på skolen i tillegg! Såå deilig :-) Enda deiligere er det å tenke på at jeg drar til Spania om 4 dager, herregud som jeg gleder meg!!

Om ikke lenge kommer Maria til meg, tror vi drar innom Sirkus en tur. Har hørt at bikbok har fått inn så mange fine kjoler, så må jo bare sjekke hehe. Har vel mer en nok kjoler i klesskapet da, dessverre. Vi skal også kjøpe inn masse god frukt og dyppe det i sjokolade, skikkelig lenge siden jeg har spist det! Jeg spiser det bare når det er sol og sommer, men sett bort i fra den iskalde temperaturen er det sommer (..hvertfall vår) i mine øyne. Og det må feires!

jakke og genser fra h&m skjerf acne solbriller aldo earcuff kimstore ♥

nidaros nixies senior elite NM 2013

ILMT ♥ Hva synes dere?

I put some new shoes on


her & her ♥ Likte dere skoene?

en uforglemmelig helg

Hei! Ble ikke noe blogging i helgen, valgte heller å fokusere på NM og det tror jeg dere skjønner :-) Det har vært en såå fantastisk fin helg, og vi tok med oss SØLV hjem!! Vi hadde en del fall dag 1, men dag 2 kjørte vi så si feilfritt. Verdens deiligste følelse er å gå ut til dans med en følelse av at alt har gått som det skulle. Vi reiste med buss nedover, og ettersom det var i Lillestrøm tok det sin tid. Men med double-decker, masse snop, musikk og noen herlige lagkamerater var det bare koselig. Vi kom hjem mandags morgen, og jeg var da alt for utslitt til å dra på skolen. 

Det er rart hvor mye arbeid som skal til for å gjennomføre en rutine på 2 og et halvt minutt, for gud vet hvor mange ganger vi har kjørt stunteserien, danset, turnet, hoppet og gjort pyramiden de siste månedene. Det har vært slitsomt, men også veldig gøy. Og nå er NM over for denne gang! Neste år rykker vi opp til Level 6, Jeg må nok allerede starte å forbedre kondisen og styrken haha.. 
Legger ut film senere! Deltok du på NM?

klar for avreise

Hei! Nå holder jeg på å pakke, vi reiser med bussen i morgen tidlig. Da er det klart for NM i Cheerleading! Både gleder og gruer meg på samme tid, men det blir nok veldig koselig som alltid :-) Har vært veldig opptatt de siste dagene med skole og trening, og har derfor måttet skyve bloggen litt til side. Angående blogging i helgen er jeg også litt usikker, men skal prøve å få postet noe med mobilnettet. Men nå må jeg få meg et par timers søvn før jeg må opp og fikse resten. Snakkes i morgen ♥

reiseveska mi <33333 hahaha, hey 8 timer buss - it's okay
overkommelig tirsdag

Hei dere! I går kom jeg hjem sent fra skolen, tirsdag = langdag as always, og dro nesten rett i turnhallen for å se Sandra konkurrere. Det var bare en liten klubbkonkurranse i Trondheim, så får en gangs skyd fikk jeg faktisk sett henne :-) Det var gøy!

 


Tante er hjemme noen dager, så vi kom hjem til at mormor hadde kjøpt med mat til oss. Nammm! Og vi ble jo selvfølgelig bare sittende å prate hele kvelden. I dag våknet jeg så alt for sent og fikk gjort litt skolearbeid før vi suste på trening igjen. Siste innspurt før NM nå!!

tante & mormor ♥

GoodCase

Hei! For en liten stund siden fikk jeg en mail av to hyggelige jenter som har startet opp sin egen ungdomsbedrift. Konseptet er helt fantastisk, og selvfølgelig sa jeg ja til å hjelpe disse jentene, ettersom jeg når ut til mange på bloggen her. Marie Dale og Margrethe Hoven fra Porsgrunn driver en facebookside hvor de selger deksler. Et deksel koster 200 kroner, men 20% av overskuddet går til Støtteforeningen for kreftsyke barn! Du støtter altså en god sak ved å kjøpe disse dekselene. Det er fri frakt, og du bestiller ved å sende de en melding på facebook.

Lik facebooksiden deres, og se dekslene HER! ♥

Se så fine!! Likte dere de?

nok en solskinnsdag

genser og skinnvest h&m bukse new look sko og solbriller aldo smykke chiquelle

Hei! Nå er det noen minutter til jeg blir hentet, i dag er det nemlig generalprøve før NM. Rart å tenke på at om akkurat 1 uke er NM over. Anyway, solen skinner som bare det her i Trondheim, det er så deilig! Blir i supert humør av det, og hadde det ikke vært for kulda hadde jeg sittet ute hele dagen haha. Eller... Var i byen med mamma i går som sagt, skal prøve å spille inn en video i neste uke hvor jeg viser hva jeg kjøpte. Fremover blir det siste innspurt mot NM, så skal være flink til å forhåndspublisere innlegg.

Wish me luck!! ♥ ha en strålende søndag alle sammen

dagens antrekksko jeffrey campbell bukse bikbok solbriller aldo cardigan new yorker t-skjorte h&m clutch bershka klokke new look

Hva synes dere? 

på besøk hos warehouse

Heia! På torsdag besøkte jeg og Aurora Warehouse, noe som var veldig spennende og hyggelig. Det er Warehouse som sitter med alle produktene til Tigi, Gorgeous, Corioliss osv, så dere kan jo tenke dere det var gøy å besøke de! Glemte helt å blogge om det på torsdag, så poster det liksågodt nå. Begge fikk med seg noen produkter hjem for testing, og jeg gleder meg masse til å teste ut ting allerede. Etterpå dro vi på Wok away, før jeg dro videre på trening. Kom faktisk ikke hjem før i 10 halv 11 tiden på torsdag, så det var en lang dag da jeg forlot huset i 7 halv 8 tiden på morgenen. Men verdt det var det!

Nå skal jeg og mamma kjøre oss en tur, se litt i butikker og spise lunsj i byen! I kveld blir det heelt rolig, og tikka masala står på menyen NAMMM

one shoulder peplum

nelly 

Hei! Fikk denne kjolen i posten her om dagen, og den er absolutt favoritten blant kjolene mine. Kanskje litt vanskelig å se akkurat hvordan den er på bildet over ettersom det er redigert, men dere ser sånn ca. hvertfall. Hadde den på i bursdagen i går, skal poste bilder fra den litt senere i dag. Nå skal jeg gå ut i finværet og ta outfitbilder. Ønsker alle sammen en fantastisk lørdag!! Likte dere kjolen?


studded bootsher ♥ Likte dere de?

stuck on replay

Hei! Lite å blogge om for tiden, så tenkte å vise dere mine absolutt favorittsanger nå for tiden. Går ikke en dag uten musikk, det gjør faktisk at jeg kommer meg gjennom skoledagen :-) Husk å subscribe spotifylistene mine! Hverdag her, sove her, fest her

ROLIGE SANGER
Zara Larsson - Uncover


John de Sohn ft. Andreas Moe - Long time (acoustic) 


Colbie Caillat ft. Gavin DeGraw - We both know 


Birdy - People help the peopleFEELGOOD

Nappy Roots - Good day 


Zara Larsson - It's a wrap 


Imagine Dragons - On top of the world
Rascal Flatts - Life is a highway 


Beyoncé - Countdown


French Montana ft. Nicki Minaj - FREAKS


Zara Larsson - Under my shadesLET'S GO
Audien ft. Michael S - Leaving you (!!!)


Michael Mind Project - Unbreakable


Michael Mind Project - Don't wanna go home


Michael Mind Project - We Bounce


Alexis Jordan - Acid rainHva er din favorittsang at the moment? bilder fra weheartit

motivasjon = 0

Heisann! Har faktisk fått gjort unna en del bloggreier i dag, og det føles selvfølgelig veldig godt. Jeg hadde egentlig tenkt meg på trening i dag, men dere kjenner meg.. Er såå lat, vil heller bare ligge under dyna hele dagen. For min del handler det bare om å komme seg på trening, når jeg først er der er jeg veldig glad for at jeg dro. Dessverre skjer ikke det så ofte, med mindre det er cheerleading. Da har vi jo faste tider :-) Men når det gjelder treningssenteret... haha. Det er jo dødsdyrt å ha et medlemsskap der også, så om jeg skal få noe ut av det må jeg komme meg dit et par ganger i uken hvertfall! Menmen. Flere som kjenner seg igjen eller?

åpning av aldo

Hei! På lørdag dro jeg og Maria til byen for å se litt, og om dere ikke har fått det med dere åpnet Aldo på trondheim torg forrige torsdag. Vi måtte selvfølgelig sjekke det ut, og vi falt pladask for både sko, vesker og solbriller. Begge tok med seg et par poser derfra og jeg er superduper fornøyd! For min del ble det dette, pluss to solbriller:

Dere får nok se det i et outfit i nærmeste framtid, love it :-)Kom akkurat hjem, har ikke vært hjemme siden i morrest så er veldig sliten! Skal legge meg under dyna med ristet polarbrød og Gossip Girl før jeg tar en tidlig kveld. Ha en fin dag på skolen i morgen, så snakkes vi da! ♥

TUTORIAL: hair and makeup

Beklager for at den kommer så sent, men tok sin tid å redigere! Hadde også problemer med opplastningen, men nå er den på plass. Hope you like it ♥

 

Hva synes dere?

gårsdagen

Hei! I går var det dødskoselig med jentene, skjønner ikke at vi gjør sånne ting så sjeldent. Nå skal jeg ordne meg ferdig, så drar jeg til byen med Maria. Blir nok en superfin lørdag! Videoen kommer i kveld, så stay tuned. Tipper vi snakkes før det også da :-)Haha, såå fine bilder altså. Menmen, ble jo faktisk noen bilder for en gangs skyld!! Har dere noen planer for i dag?

fin fredag

Hei! Endelig er det helg, og en helvetsuke er over. Har virkelig vært mye å gjøre på skolen de siste dagene, har faktisk ikke hatt mulighet til å blogge noe mer enn det jeg har gjort. Har vært både lekser, innleveringer, prøver og trening. Men nå er det heldigvis over for en stund! Har spilt inn en sminke- og hårvideo til dere, som jeg skal redigere senere i kveld. Skal få den ut på bloggen i løpet av morgendagen. Nå skal jeg til Vibeke med jentene, vi skal lage tikka masala og spiste masse godt. Elsker slike jentekvelder! Og i morgen er det opp tidlig for å gjøre litt bloggstæsh haha :-) Ha en fin fredag alle sammen, snakkes i kveld!erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits