mars 2012

we love sunshine

Heeei ♥ Endelig tok sola turen innom Trondheim også - på tide!! Er fortsatt på hytta, men Frosta er bare en times tid unna trondheim så er nokså likt vær her. I dag har jeg overrasket meg selv - satte meg ned å begynte å øve til mattetentamen. Vi har det ikke lenge etter påske, og jeg henger litt etter - så greit å starte i godtia. Har faktisk allerede vært gjennom 3 av 12 temaer ellernoe.

Dro ned til mormor og spiste vafler tidligere i dag, ahh ♥

Og gjett hva - har spilt inn sminkevideo til dere, og skal spørre om jeg kan lage video av hytta vår også etter forespørsel om det :-) Sounds good? Føler jeg skylder dere det heheh. Noen planer for kvelden?

god påskeferie!

Hei! Som noen av dere klager på bloggingen daa. Haha jeg skjønner at dere forventer tusen innlegg daglig altså, men jeg er faktisk akkurat som dere og har ikke mange timer hver dag til å blogge. Jeg blogger når jeg har tid, og er et par som klikker hveeeeer dag på bloggingen. Sier egentlig veldig mye om de, og håper de snart innser selv hvor tragisk det faktisk er :-) Så har vi de som alltid er positive og skjønner, ahh love yoooou ♥ ♥

Dro en snartur til byen etter skolen, kom hjem og pakket og kjørte rett til hytta. Så nå er jeg her da, har sett the voice med familien, spist pizza osv og skal bare slappe av resten av kvelden!

hva skal dere i påska?

el perfektåå

Hei ♥ I dag kom Aurora på besøk, koselig som alltid!! Hun hadde vært i byen med skolen, så hun kjøpte med smoothies og melkesjokolade hjem - ahh perfekt! Ikke verst å ha taco til middag heller, og nå skal jeg straks på trening! Gleder meg så sykt til trening hihihi :)dagens innkjøp

Heei! Bare hos meg blogg.no er klikkk? Klarer ikke å se blogger, og det tar dødslang tid å logge inn. Jaja, blir sikkert fikset så kjapt som mulig :-) Skal gjøre naturfag nå, så blir bare et innlegg i dag dessverre. Jeg og Maria dro til byen etter skolen, vi skulle egentlig ta sol men droppet det haha så ble det litt shopping istede!genser fra bikbok // 99 krbikini fra bikbok // 149


Og til dere som ville se luxusmote kjolen bedre på:Hva synes dere?

sunn i dag

Hei dere!! Startet uka VELDIG raskt i dag, fikk vite i førstetime at jeg skulle holde foredrag om honningfellen i 10 minutter, før jeg fikk høre at det var franskprøve i siste time. Hahah snakk om flaks... Men godt å være ferdig da :-) Overgikk meg selv etter skolen, ordnet meg faktisk grønnsaker og dipp. Impressed!! 
søndagstrening

Heei! Hadde en dritbra trening i dag, alle er alltid supergira rett etter konkurranser haha :-)


haha wops

Et lite klipp fra treninga :-) dritstygg twist på slutten men!!

NATTA

kåken

Heey ♥ Jeg og Maria ligger godt plassert i sofaen nå, hehehe. The hunger games var sinnsykt bra, anbefales!! Jeg, Maria og Marthe dro hit etter kinoen og mekket oss pizza!! Haha føles ut som om jeg ikke har spist noe annet de siste dagene. I morgen er det tema-trening på cheer, hvor vi skal være en dyrehage. Hahah gleder meg til å se folk, og kameraet tar jeg selvfølgelig med! NATTA
kino

 

Hey! Da drar jeg på kino med jentene, gleder meg til å se den :D Har hørt myye bra om filmen så dette blir bra! Maria og Marthe blir med hjem etter kinoen, så vi snakkes heller da! Ha en super lørdagskveld videre dere <3

the hungergames neste

Heei! Var en kjempebra bursdag i går, lå over til Maria på kvelden :-) Var så sykt sulten da vi kom hjem så det var heelt ok å komme hjem og varme opp pizza og fikse litt godt heaheh ♥ Skal ordne meg nå, skal nemlig på kino med jentene og se the hunger games! Noen som har sett den? Vi snakkes senere :-)blitzen på iphone gjør faktisk bildene såå stygge!

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye, har sett litt frustrerte fruer og ryddet huset osv!ah my favourite hoodieHar dere sett the hunger games? Hva synes dere om filmen?

bursdag neste

Nå drar vi på bursdag! Ha en super fredagskveld dere <3

weekend

Hei! Ah, endelig er det fredag igjen :-) Vært en ganske chill skoleuke, men likevel er det så sykt godt med helg! Skal på bursdag i kveld, så snakkes vi heller senere! Skal få prøvd å slengt inn et innlegg før jeg drar, er forsatt en god stund til!

hhahahahahahaha sløvtHva er deres planer for i kveld?

black&white curls

Hei! Våknet akkurat fra en aldri så liten powernap, må seriøst forbedre døgnrytmen min.. Er alltid sinnsykt trøtt gjennom hele skoledagen. I dag blir det en veldig rolig kveld, skal se noen etterlengtede (? vet ikke hvordan det skrives) episoder frustrerte fruer og redigere en video til dere.

På videoen viser jeg hvordan dere kan lage disse krøllene:nytt fra nelly & nm

Tenkte å vise det jeg kjøpte på NM:Verdens deiligste teddy-genser! Kjøpte den i en av ''standsene'', det er på en måte ''butikker'' på NM om dere skjønner haha. Boder med klær om jeg kan kalle det det.Dette fikk jeg i posten i går, alt er fra nelly ♥bikinitopp her sommersko til 19 kroner hershorts hergenser herutsolgt

!!!! her
utsolgt

åhh verdens fineste kjole!!!! utsolgt

Hva synes dere?

passion for fashion

Heyhey ♥ Kom hjem fra trafikalt for ikke så lenge siden, bare 1 gang igjen nå!! Kjipt å komme tilbake på skolen, men hadde avspasering i de siste to timene så gikk jo greit da hihi. Blir deprimert av å gå ute i Trondheim for tiden, bare sørpe av regn og snø. Uhhh. I går hentet jeg en stooor pakke på postkontoret fra nelly, skal ta bilder og vise det jeg fikk i kveld :-)Legger med litt koselige bilder jeg har fått tilsendt på mail:har verdens beste lesere!

bilder fra NM 2012

Det har vært en sinnsykt bra helg!! ♥ Vi tok buss i halv 8 tiden fredagsmorgen, og satt på bussen i ca. 12 timer haha. Lenge, men det gikk overraskende fort. Da vi kom fram spiste vi middag, så partnerstuntkonkurransen, hadde et lite møte med Ragne før vi la oss. På lørdag var det konkurranse, gikk ganske bra dag 1 - men ikke helt feilfritt.. Dag 2 derimot!! Gikk dødsbra, kunne ikke gått bedre ♥ Var såå gøy å se på de andre lagene, sykt mange flinke!! Som en liten avslutning med elite-laget (vi splittes) skal vi mest sannsynlig til Jamfest 9.juni i Liverpool!! Åh håper vi kommer oss dit:)HAHA!!!

haha var så koselig at frokosten kom på døren<3<3 meg, maria, tiril, vibekeanna maria og jenny <3

marta, tiril, elisabeth og jørgen

kjøpte meg verdens deiligste genser!!!!banketten♥ nixies jr. coed elite - verdens beste!!

Også veldig koselig at så mange kom bort - gjerne send bildene på mail (l0ve.blogg@hotmail.com) om dere orker - litt koselig å ha!

Hva synes dere om bildene? til dere som lurer på hvor jeg er i videoene under er jeg i den første videoen, og er jenta som holder ''go'' skiltet

filmer av nidaros nixies junior

Heei! Nå er jeg hjemme fra en fantastisk helg, skal skrive innlegg nå med masse bilder fra helgen - i mellomtiden kan dere se film fra da vi var på matta, herlig følelse å stå på alt dag 2:

Nidaros Nixies Junior Coed Elite (3.plass)

Nidaros Nixies Fighters (3.plass, sinnsykt bra!)

Nidaros Nixies Back in Business (1.plass!!!)

Hva synes dere? 

ready to go

Heei! Har vært og sett på folk i hele dag, Nixies har gjort det utroolig bra ♥ Stolt!! Skal oppover å se senior nå, vi ligger forresten i verdens koseligste hytte! Litt liten, men vi overlever. Og så fancy at frokosten kommer på døren heaheh. Vi skal på matten 14:50, om linken fungerer kan dere se oss live her. Om den ikke fungerer er den sikkert oppe igjen om ikke så lenge :-)ønsk oss lykke til da hihiih ;*

helg for min del!

Hei dere ♥ Ah ENDELIG er denne skoleuka over, har vært masse styr hele uken men nå er den endelig over hihi. I morgen halv 8 skal vi møte opp til bussen som kjører oss nedover til NM i tønsberg! Gleder meg sykt :-) Nå skal jeg på 3-timers TG (....), så rett på siste trening, ogsåå hjem igjen for å pakke. Vi snakkes i kveld folkens!

Noen av dere som skal delta/se på NM? De sender forresten NM live på nettet, kan sikkert finne linken til dere som vil se på nm hjemmefra hehe

dalmatiner

Heihei dere ♥ Godt å ha fått unna et par presentasjoner og prøver i dag, blir et raskt innlegg før jeg dessverre tar turen tilbake til naturfagsboka. Åh er så lite inspirerende å ha om et tema jeg virkelig ikke skjønner en dritt av. Likevel blir humøret sååå mye bedre med call me maybe i bakgrunnen hihi :-) Fortsatt like dårlig vær i Trondheim, så seriøst ut som to dalmatinere ellernoe på vei hjem fra skolen..

alltid riktig skotøy!!

Mye å gjøre på skolen for tiden? tusen takk for fine kommentarer forresten folkens, you are the best ♥ ♥ ♥

glad i dag hehehe

..... grunnen til 0 blogging!! skal bli bedre i morgen, promise ♥

innkjøp

Forrige uke

fra ginatricot // 249,-

solbriller fra en random butikk i åre

I dag

helt basic topp fra h&m til cheer // 49,-

genser fra h&m // 199,-nagler fra panduro til å feste på shorts/bukser/andre ting :-) skal gjøre litt i kveld så kan sikkert legge ut bilder i morgen eller onsdag!

Hva synes dere?

typisk

Heey ♥ Startet uka med å forsove meg, men både jeg og Kari rakk heldigvis skolen. Hun kom hjem fra Tenerife i går - såå heldig, og dritbrun! Skoledagen gikk overraskende fort, så jeg og Maria dro til byen en tur etter skolen for å kjøpe inn litt småting til NM - ble selvfølgelig litt mer shopping også hihi. Skal vise innkjøp etterpå! Vi fikk forresten beskjed om at Hedda på laget mest sannsynlig har brukket foten, og derfor ikke kan stille i NM.. Åh er så utrolig kjipt å miste noen kun dager før konkurransen. For litt over 1 uke siden brakk også Silje hånden - det samme skjedde med to andre rett før Eiker i fjor. Uheldig altså! God bedring til de hvertfall ♥ ♥Er nok dessverre et litt gammelt bilde - været i Trondheim i dag er heeelt forjævlig hahaEr kvalm enda....... men godt var det!

for the love of cheerleading

Når dere hører ordet ''cheerleading'' vedder jeg på at halvparten av dere tenker jenter på fotballbanen som springer rundt i korte skjørt med dusker. Det skjønner jeg godt - for det var jo det cheerleading var kjent for for lenge siden. Men det er mye mer enn det, jeg tror faktisk at cheerleading er en av de mest avanserte sportene som finnes!Som cheerleader må man både være sterk, modig, positiv, myk og spretten. Det er en lagidrett, man konkurrerer alltid som et lag - da hjelper det ikke å være egoistisk og bare skulle tenke på seg selv hele tiden. Samtidlig er det viktig å huske på at DU faktisk er dødsviktig for laget, alle er like viktige! There is no ''I'' in team.Jeg startet på cheerleading for 9 måneder siden, noen av vennene mine gikk der - og jeg hadde da sittet og sett på cheervideoer fra USA i sikkert et år haha. Jeg har ikke angret et eneste sekund på at jeg begynte på Nixies! Cheerleading er en fantastisk sport, laget og trenerne er fantastiske - alle backer opp hverandre og alle vil virkelig det beste for hver enkelt person.JA - Det er jævlig tøft når du lander feil, blir slått til, vrikker foten eller brekker nesen - men da laget ditt står samlet på matten og leverer et show feilfritt; det kan virkelig ikke være noen bedre følelse i hele verden, og da, DA er all smerten verdt det! ♥

Fantastisk video - denne måå dere se!

Angrer som sagt ikke et sekund på at jeg begynte på cheerleading - det ER verdens BESTE sport ♥ ♥

sombrerå

Heei ♥ Endelig hjemme etter en vellyket generalprøve! Er så herlig når alt står. Blir en veldig rolig kveld - hadde planer om å finpusse litt på 15 minutters-presentasjonen min (!!! hva er greia med så sykt lange tidsfrister) men kjenner jeg dropper den for frustrerte fruer heheh. Vi reiser forresten tidlig fredag morgen, og kommer hjem tidlig på morgenen mandag - så vi får fri både fredag og mandag! Sykt verde. Skulle bare mangle når vi skal sitte 14 timer i en buss.... uh gruer meg mest til det egentlig haha.

Har bare mobilbilder fra i går - ville heller spare det lille batteriet på kameraet jeg hadde igjen til generalprøven :-)♥ heeerlige jenter! fant også tidenes sombrerohatt hahahHar dere hatt en fin helg? ♥

klare for generalprøve

Heei! Hadde en superkoselig kveld i går - nå er vi på vei til trening før det blir generalprøve i kveld :-) I Rosten hallen (Tiller) 17:30 om dere vil komme heaheh. Koster 20 kr inngang tror jeg! Hejdåå

sunn laurdag

Heei! Treningen i dag gikk superfint, er så godt at showet endelig sitter ♥ Hahah vi markerte gjennom både i blinde, på knærne, med overdrivelser - og vanlig selvfølgelig. Var egentlig en utrolig artig trening! Nå drar jeg til Vibeke, og blir der til i morgen! Snakkes senere dere ♥ ♥

heheheh just had to, lenge siden nå!!hahah æsj så stygg

Ha en fin kveld dere ♥

good morning sunshines

God morgen dere ♥ For min del er det på tide og komme seg opp fra senga, skal på trening om en times tid. Formen er mye bedre i dag, greit å ta en heeelt rolig kveld på sofaen!  Må jo bli frisk ettersom NM er om akkurat 1 uke. Herregud, både gleder og gruer meg. Men tror det kommer til å bli veldig bra, bor i hytte med noen superfine jenter og vi har et veldig bra lag-miljø. Gleder meg også selvfølgelig til å se og møte andre lag!Har dere noen planer for dagen?

gårsdagens outfit

Beklager for helt ræva blogging de siste dagene/ukene (?), men jeg har seriøst null blogglyst og finner aldri noe å blogge om lengre. Mulig det har noe med at jeg er utrolig opptatt om dagene, så si alle dagene går til skole, lekser og trening. Men jeg skal prøve å skjerpe meg, blir en rolig fredagskveld ettersom jeg er i sykt dårlig form - så om jeg orker skal jeg kanskje fikse en del på designet. 

Slenger med gårsdagens outfit!bukse fra dr.denim // sko converse // veske fra modekungen // genser fra topshop // skjerf og solbriller fra h&m // jakke fra vero moda

hva synes dere?

hey I just met you

Heei! Dro hjem fra skolen etter fjerde time fordi jeg var i så sykt dårlig form.. Jeg og Maria har smittet hverandre om og om igjen i noen uker nå, og er helt tett i nesa, slapp, vondt i hode osv. Typisk.. Skal likevel på trening i dag, og får vel komme meg på skolen i morgen. Har to framføringer da, og orker seriøst ikke å måtte ta det igjen senere :-)Flere som er syke?

my angels

Heei! I dag hadde vi vinteraktivitetsdag med skolen, herregud.. Jeg hadde meldt meg på gåtur med aking, og vi brukte sikkert over 2 timer på og gå iskalde i snøstormen opp til Essenstaddammen, for så å gå ned igjen noen minutter senere. Åhh!! Vi bestilte egentlig taxi, men så fikk vi skyss av en lærer ♥ Heheh saved our lives! Maria ble med meg hjem, og hun hjalp meg myyye med litterært emne-framføringen vi har om et par dager.

Var på expert og kjøpte meg noen høyttalere for ca. 1 uke siden, de er seriøst dritbra!!! Fikk tipset fra Cecilie, og brukte bare 200 kroner på noen så fantastiske høyttalere. Ah, fornøyd ja! Fikk snø i de på klasseturen, og en yoghurt sprengtes over de i dag, men de funker fortsatt fjell ♥Er det mulig.. de tåler mye da! :-)

bilde fra lørdag

Hva har dere gjort i dag da?

hjemme fra en herlig klassetur!

Heei dere! Da har jeg endelig kommet hjem fra en sykt bra klassetur ♥ Gleder meg til å sove, var så vidt jeg orket å blogge nå - men alt for dere. På veien hjem kjørte vi innom og kjøpte kinamat hihi, og jeg kom hjem til supermye fint i posten! Blandt annet noen utrolig fine deksel jeg skal vise senere.

Til dere som klikker for at vi ikke har på oss hjelm på bildene - vi var nødt til å låne oss ski, ettersom vi ikke tok med selv, og da lånte de ikke ut hjelm/briller. Eneste mulighet var da å kjøpe, men det var sykt dyrt og ettersom det kun var for noen timer orket vi ikke å bruke penger på det. Ellers ville jeg brukt hjelm, så slapp av :-) 

hvorfor gaper du på 85% på bildene av dine

hahhaah pen

natta

bilder fra i dag

Heei! Sitter og chiller på hotellrommet nå, siste kvelden dessverre.. ♥ Vi har akkurat vært på et sånt konferanserom og hatt forskjellige leker, var hvertfall ingenting å si på konkurranseinstinktet til klassen!! Ellers har vi vært i bakken i hele dag, og Maria hadde aldri stått på slalom før - hahah lille pysa som kom plogende ned slalombakken, men gikk myyye bedre etterhvert da haha!
welcome to åre

Heei! Da var man på plass i Åre med klassen ♥ Vi tok toget i halv 8 tiden i morges, og har vært bare ute fram til klokken 4. Er en liten tur på hotellrommet nå for å dusje og fikse oss, så drar vi ut og spiser! Snakkeees :-)

''æ dett gjennom isen, æ mene det!!!!:( æ vil ikke dø i åre :(:( ''

chiller her.

HAHA herregud!!haha very pretty ;););)

pull of the eye

Har fått heeelt dilla på den nye sangen til Donkeyboy! Hva synes dere om sangen?

im alive

Hei! Dagen i dag startet med at jeg forsov meg, jeg våknet når treningen begynte og da hadde Maria og faren ventet utenfor i 10 minutter. Var faktisk så sykt stressa da, men vi kom oss på trening, som varte i litt over 4 timer. Herregud, var såå sliten etterpå men nå ser showet mye bedre ut! Og det er under 2 uker til NM!!! Wow. Har ikke hatt tid til å blogge før nå, men i morgen tidlig drar vi til Åre! Ah, blir bra.hahhahahah herregud. byjenter sa du? monsterkofferter til et par dager i sverigeahh ericamaria style

Hva gjør dere i kveld?

oppsummering: januar/februar

Januar og februar har gått utrolig raskt, men det har vært to heerlige måneder ♥ 

Januar- Hadde en super nyttårsaften-feiring!
- Tilbrakte mye tid i hallen
- Fant på mye kos med jentene
- Winter party, et dødsdårlig arrangement
- Kjøpte meg ny linse ♥ ♥ 
- Jeg og Aurora var på fotoshoot med Studio G

Noen outfits:Februar- Hadde det koselig med jentene
- Maria, Kari og Julie hadde bursdag!
- Svidde av mye penger på mat heheh..
- Brukte mye tid på skolearbeid
- Møtte Tone igjen, og hadde noen fiiiine dager med henne ♥ 

Noen outfits: Har dere gjort noe spesielt i januar/februar? 
 Hva synes dere forresten om slike innlegg? 

photobooooothAh ENDELIG helg ♥ Da sier jeg hade til en helvettesuke på skolen!! Er så godt å ha den unnagjort, har seriøst hatt flere ting hver dag. I kveld blir en rolig kveld, i morgen skal vel jeg og Maria finne på noe så blir det klassetur til Åre søndagsmorgen! Wii :-)

Hva skal dere i kveld?

1.mars

Hei! Mange som lurte på om det var meg i klippet et par innlegg lengre ned - ja det er det :-) Jeg har ikke sluttet på cheer nei hehe. Har lyst til å fortsette på både cheer og turn! Uansett - prøven i dag gikk veldig bra tror jeg! Nå er det heller ikke mange dager til vi drar til Åre på klassetur, så jeg og Maria drar innom europris før trening og kjøper inn ting til togturen heheh. Er så sykt billig der!

the beliebers!erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits