mars 2011

tok meg 10 minutter å tenke ut overskrifta her

Heei! I dag var vi jo som sagt på Falstad med skolen. Var en gammel fange/konsentrasjonsleir under andre verdenskrig. Kan ikke så veldig mye om det der men. Gjorde litt forskjellige aktiviteter, var ikke så ille egentlig. Mye bedre enn skole i alle fall! Pluss at to timers busstur alltid er koselig ♥ Haha :-)Meg og Maria.

Har noen av dere vært på Falstad?

morgeninnlegg

Heei! Nå skal vi til Falstad med skolen. Litt travelt, ha en fin dag! ♥Trøtt ja..

outfit 30/3 - 2011

Heei! Nå står det en herlig brownies kake i ovnen rett ved siden av meg. Så synd jeg ikke skal ha den...... Neida, nå skal jeg nemlig på foreldrekveld ( Klassen + foreldrene møtes). Skjer vel ikke så mye der, skal få inn litt penger til klassekassa osv.

Har fått en del kommentarer ''Omg, hallooo du har lissom ikke blogget på 1 dag!!!!'' osv, håper dere skjønner at bloggen ikke er livet mitt! :-) I går var jeg syk, lå i senga hele dagen og orket ikke å slenge inn noe som ville blitt kåret til verdens dårligste innlegg. Men til dere som faktisk viser forståelse og kommenterer superfint, tusen takk ♥ Setter stor pris på det! Slenger inn dagens outfit jeg!

Alt fra bikbok! Nå må jeg løpe, snakkes! Hva synes dere om antrekket? Veldig enkelt i dag da ;-)

noen bilder fra skoledagen

Hei! Tok litt bilder på skolen i dag, ikke at det ble så veldig mange brukelige, haha. Har egentlig ingenting å si, bortsett fra at jeg har blitt syk. Weyho... Eller weyo? HEHE


Say no more..


Hva synes dere? :)

tjuesjuende mars, liksom.

Heeei! Tnå, dere må være verdens beste lesere, tror jeg har fått nesten 50 mails allerede med såå mange fine headere! ♥ Hadde ikke tid til å svare alle, men tusen tusen takk! You made my day!

Har akkurat kommet hjem fra trening, det var faktisk ganske gøy i dag. Fikk faktisk til noe i dag, pluss at vi lærte litt av den nye frittstående dansen vår. Wii. I helga har jeg jo hatt EN DEL naturfagslekser (worst ever), så Maria kom til meg i dag siden vi er på gruppe. Vel, vi må si oss fornøyd med resultatet!


Uuuuu!Hva er ditt verste fag?

noen engler som kan lage header til meg?

Hei dere! Er veldig fornøyd med designet generelt, men jeg ser at jeg kommer til å bli lei av selve headeren min omtrent med en gang, pluss at den er veldig..  barnslig? :-) Derfor tenkte jeg å spørre noen av dere om dere kunne væærsåsnill å laget en header til meg? Jeg velger ut den fineste og bruker den, og de tre fineste får link i sidebaren min. Hadde satt så stor pris på det!

Om noen er intresserte i bilder, kan dere sende mail til l0ve.blogg@hotmail.com ♥Flere bilder kan sendes på mail

nytt design!

Satt lenge å jobbet med dette i går kveld, selv om grunndesignet er av Mathilde :-) Det er det ''dotted'' designet, men som dere ser har jeg endret ganske mye på det!

Hva synes dere om det nye designet mitt?

lørdagskveld

Hva skjeeeer?

top model next eller?

Heei! Syvsovern er på plass ja. Ser noen av dere har klaget på bloggingen min, men dere må huske at jeg prioriterer andre ting enn pc også! I går var jeg Maria, mamma, Sandra, mormor + morfar på teater og så ... Husker ikke helt hva stykket het, mormor får en del gratis biletter via jobben og stykket var faktisk ganske bra :-)

Jeg har filmet en videoblogg til dere, men kan ikke poste den før jeg er med Maria siden min pc ikke tar i mot videofilen eller noe. Spørsmålsrundevideoen er jeg så sykt flau over, tørr egentlig ikke poste den.
S-l-a-s-k.

Hva skal dere i kveld?

when i say justin, you say bieber

Heei! Filmen i går var utrolig bra, never say never, altså. Kinosalen var helt full, mange kjentfolk! Filmen handlet egentlig om hans liv, det var så mange herlige klipp! Pluss at han har verdens herligste personlighet! Hehe, på filmen hvertfall! Og sikkert i virkeligheten.. Uheldigvis satt det noen hylende jenter bak oss, greit at de hylte under konsertene osv, men det ble altfor flaut når de hylte hver gang de så ham.. Jeje.

Er stuck med naturfag i hele dag, vi snakkes i morgen!Hva gjør dere i dag?

toastmaker

Heei! Nå er jeg hos Julibest, vi lager toast lizm. Skal på dans etterpå, før det blir kino med jentene. Vi skal se Never say never, premiere, gleder meg helt sinnsykt mye ♥

Skal dere se never say never?

trondheim by..

....Uteskoledag. Pissregn. Støvler. Kaldt. Storm. Haggel. Kjedelig. Varm dusj -> ansiktsmaske -> Frustrerte fruer. Jepp, slik ser tirsdag 22 mars ut. ;-)

Hvordan ser deres dag ut?

et forsøk på sjokoladekake

Heei! Herregud som det regner i Trondheim! Det pissregner, og det har gjort det i hele dag. Uff, ble kliss-blaut når jeg gikk fra bussholdeplassen og bort til trening, og det tar maks 2 minutter. Og ikke nok med det - i morgen er det utedag med skolen, uteskole eller noe. Blæækh. Men gjett hva jeg og Maria gjorde i dag da? Baka sjokoladekake. Eller, vi prøvde hvertfall. Den smakte egentlig helt sykt ekkelt, men den så veldig bra ut da!

Tydelig tegn på regnet.

Regner det hos dere?

Herlig helg!

Heeei! Åh, har hatt en super helg! Det har vært kjempekoselig. I dag har vi vært ute i omtrent 5 timer og stått slalom, i strekk. Haha. Jeg og søsteren min prøvde oss på et hopp, hvorfor gjorde vi egentlig det? Jeg tryna hvertfall så det smalt! Og ikke nok med det - trodde jeg var såå proff og skulle prøve meg på ei skogsløype. Plutselig kom det en superbrå og smal sving og scwhong - der føyk jeg med hodet først og kræsja rett i et tre. Bokstavelig talt. Men bortsett fra det var det en superfin helg, hahah ♥Kjører dere slalom?

mine favoritter


1. New Look    2. H&m

Bikbok
1. Falkanger     2. Økonomisko

Bikbok

Hva likte dere best?

sværje

Heeei! Endelig er det helg, denne uka har gått sinnsykt sakte.. Er allerede skolelei, så nå blir det godt med et lite ''avbrekk'', skal nemlig til Sverige i helga på hytta til tanta mi. Blir kjempekoselig! Slalom, godis, forhåpentligvis finvær, film, quiz, god mat osv. Ah ♥

Kommer til å lagre en del upubliserte innlegg som jeg kan poste via iphonen mens jeg er der, orker ikke å sitte på pcen, poster blandt annet mine favoritter, spørsmålsrunde, ønskeliste og litt forskjellig. Men nå må jeg pakke, ønsker alle sammen en superduperfin fredagskveld!Har dere noen planer for helga?

vinteraktivitetsdag

Har hatt en utrolig fin dag i dag, selv om turekspert 1 og 2 stilte opp i joggebukse, uggs og bag. Herregud, fail. Vi havnet bakerst til og med, haahah. Men selvfølgelig tok vi igjen de andre ved å ''finne'' en snarvei, spørres om det var flaks! Midt under turen klarte jeg å fly nedover en isbakke, og måtte bytte til dongeribukse. Enda mer fail. Ellers, når vi skulle grille var det så sykt langt til bålet, så vi tenkte vi kunne mekke vårt eget. Det ble aldri noe flamme, og vi spiste kalde pølser. Fail, igjen. Men ellers var det en kjempefin tur med snop, musikk og folk ♥hahahah

Og etter utedagen var det dans! Har dere hatt vinter aktivitetsdag?

hei og hade

vi snakkes... :)

outfit 14/2 - 2011
wedges fra økonomisko // bukse fra bikbok // genser fra gina tricot // hals fra h&m // jakke fra vero moda

Hva synes dere om outfiten? Vurdering kommer i morgen.

irriterte jenter # videoblogg

Her har dere meg og Maria, tidlig på morgenen i går.. Ble veldig irritert på ukulele-spillinga. Dere MÅ se hele videoen, hahahaha. Hva synes dere?

seksti pluss

Hei dere!

Jeg overlevde tannlegen, utrolig nok. Trodde jeg skulle dø når jeg la meg til rette under det dødsskarpe lyset. Blir jo blendet! Men det var ikke så ille, bortsett fra at smarte meg dro til tannklinikken for 60+. Satt jo der nervøs og stressa sammen med en del gamle  folk, helt til en dame kom bort og sa at jeg var på feil tannklinikk. Woops. Men, det positive med dagen - jeg er ferdig med tannlegen, fikk fem på naturfagsprøven, det er sol, asfalt & blå himmel ute!


Hva skal dere i dag?

outfit 13/3 - 2011
sko fra falkanger // topp fra vero moda // bukse fra bikbok // hals fra bikbok // jakken vet jeg ikke hvor er fra

Et lite hint om hva jeg og Maria har drevet med i dag; Hater matte. Hva skal man med andregradslikninger?... Uansett, i morgen skal jeg til tannlegen, gruer meg helt sinnsykt mye. Jeg er pissredd når jeg ligger der, og det er ikke akkurat så veldig behagelig å ligge med to svære bomullsdotter i munnen mens de skraper og fyller. UÆH, nå gruer jeg meg enda mer. Tror jeg stopper der, ble plutselig veldig kvalm.

Hva synes dere om outfiten? Flere som HATER tannlegen?

fotografè

Jeg og Maria koser oss, vi skal leie en film nå. Tok masse bilder i stad, poster de selvfølgelig! :-)

Hva synes dere om bildene? :-)

dagens innkjøp
Sko fra falkanger. Satt ned fra 499 til 79 !!!! Herregud, røverkjøp.


Fra bikbok, 29


Vero moda, 75 ,-

Aaaaaah, verdens fineste wedge's! Fra Økonomisko, 499

Som dere kanskje ser var det ''Toilldag'' i byen i dag, må si vi trøndere finner på kule navn altså (....) Uansett, det er et superstort salg, var masse kupp å finne! Jeg og Mamma dro nedover klokka ni, believe it or not. Tusen takk mamma!! Nå ligger jeg over til Maria, vi skal ta bilder, hihi.

Hva synes dere om innkjøpene?

outfit 12/3 - 2011
hals fra bikbok // jakke fra vero moda // genser fra bikbok // bukse fra bikbok // wedges fra økonomisko

Har hatt en super dag i byen, forteller mer senere + innkjøp, er nemlig dødsfornøyd! Tusen takk verdens beste mamma ♥ Liggerover til Maria i kveld.

Hva synes dere?

dagens outfitt-shirt fra h&m // bukse fra bikbok

Hva synes dere?

My wardrobe1. Blomsterkjole fra h&m

2. Kjole fra bikbok

3. Skjørt fra bikbok

Hvilket plagg ville DU hatt i DITT klesskap?
trekker ut en tilfeldig på dette innlegget som blir vurdert

positiv-papptallerken

Hei dere!

Nå sitter jeg og ser på Norske Talenter. ÅÅ, Raymond!!! ♥ Så sykt søt! I dag ble jeg med Maria hjem fra skolen, vi holder på å fikse til salgsbloggen til meg, hun, Kari og Anna. Men jeg linker ikke til den før den er helt ferdig :-) Denne gangen blir det faktisk noe (...)  Har nettopp tatt bilder til My Wardrobe, det skal jeg få postet i kveld, samt outfit.

Holder på å fikse videoblogg til dere, går inn for skjerpings skjønner dere!
På skolen her om dagen skrev vi masse fint om de andre i klassen, på små papp-tallerken som hang på ryggen. Det var utrolig gøy!

Ser dere på norske talenter?

videoblogg; fails..

Fail..

i will try.

Takk for all feedback'en om hva dere vil ha mer av her på bloggen - setter stor pris på det! Fikk en kommentar om at jeg lovte dere ting, men gjennomførte dere aldri. Vel, om dere syns det er slik skal jeg selvfølgelig rette opp i det.. Men dere må skjønne at jeg har andre ting å drive med enn bloggen, brenner mer for andre ting enn blogg liksom! Men jeg SKAL få til å poste:

Outfit så ofte som mulig, skal prøve hver dag

Legge ut spotify listene mine

Oftere My Wardrobe

Angående spørsmålsrunden - Alle filene ligger på mac'en til Maria, det er grunnen til at de ikke er postet. Skal være hos henne denne helgen, mangler bare å laste de opp, og det skal jeg få fikset

Flere updates

Få postet noen videoer

Ta med kamera på skolen en dag

Sånn, håper dere blir fornøyde nå, skal gjøre mitt beste til å gjennomføre det! Hørtes det greit ut eller?

I close my eyes, and I can see a better day

Verdens fineste sang & musikkvideo ♥

heyhoheyho

Heeei dere! Nå sitter jeg og hører på All around the world på spotify ♥ Ah, den er så kuul. Kan legge ut mine favorittsanger senere i et innlegg. I dag er jeg stuck med leksene, menmen - jeg overlever. Sitter og laster ned masse musikk nå, må ha til trening vet dere! ;-) Tror forresten jeg har mista omtrent 700 lesere de siste dagene, dette må jeg gjøre noe med... :)
Noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om? Setter stor pris på feedbacken!

bilder fra turn

Hei dere! Nå, som hele Norge, sitter jeg da og ser på Paradise Hotel. Har gledet meg så sykt lenge til dette, selv om det må være et av landets teiteste program, menmen. Har akkurat kommet hjem fra trening forresten og sitter nå og skriver nynorsk. Hurra.

I går på treningen var vi nødt til å være litt alene, noe vi selvfølgelig ikke sa nei til. Cathrine hadde med kamera, så da ble det bilder og høy musikk! Wey!


Cathrine, meg, Maria, Nathalie og Stine


Nathalie, Cathrine, Maria og Stine


Hahhaha. Cathrine, Nathalie, Maria, meg, Stine


Meg


Nathalie


Maria


Meg

Nå er det natta, vi snakkes i morgen! Hva synes dere om bildene?

lørdagens innkjøp


kjole fra h&m 149
høytlivsbukse fra bikbok, ordinær pris 499

Hva synes dere?

today

Hei! Har hatt en super lørdag, dro først en tur til byen med Maria, viser innkjøp i morgen. Så ble det restaurant med jentene, vi skulle overraske Karianne! Hihi, det var utrolig koselig, og nå sitter jeg, Maria, Kari og Anna barnevakt ♥ Kari og Anna er obsessed med Fruit Ninja.. Hahah.
Anna, meg, Kari, Maria :-)

Hva har dere gjort i dag?

outfit 4/3 - 2011hva synes dere?

born this way

Heei dere! Ah, endelig er det helg ♥ Har lengta så sykt på det, selv om vi bare har vært på skolen fem dager siden vinterferie... Har nedtelling til påskeferien allerede. Naturfagsprøven i dag gikk kjempebra! I morgen blir det barnevakt og kos med jentene, ønsker dere en strålandes helj!
Kommer outfit + et lite tips i kveld.

Flere som elsker at der er helg?

andre mars

Hei! Åh, har så utrolig lyst å poste noen innlegg som faktisk ikke er meningsløse! Men i dag og i morgen kommer jeg til å være super opptatt med å pugge til en eller annen STYGG naturfagsprøve. Åh, hvorfor skal jeg lære om parallellkoblinger og seriekoblinger?... NULL vits i det jo. Uansett, i helga SKAL det bli blogging. Skal få postet spørsmålsrunden da også, oi shit.. den ja...

Uff, stressa som dere sikkert ser! Og - Dere er verdens beste lesere, skjønner ikke at dere holder ut å lese bloggen hahah ♥

neida, jeg er fortsatt blondSELVFØLGELIG HAR JEG IKKE FARGET HÅRET, aldri i verden om jeg hadde turt det ♥ Haha, det var bare clips. Tror de fleste av dere skjønte at det var kødd, hahahha lol, men litt barnslig-moro må man jo få ha? Uansett, jeg er stuck med leksene. Noen som er flinke med nynorske verb?.....

Har dere farget håret før?

jeg har farget håret!

Hei, gjett hva??? Jeg har farget håret brunt!! Sykt uvant, men jeg var så lei av den blonde fargen..Hva synes dere?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits