mars 2010

guitar queen
Må si gitarspillingen min har kommet seg... Selv om ikke alt er på plass. Det å holde den rett vei var tydeligvis veldig vanskelig her!!!! Og det og slenge den i bakhodet, denge den i veggen en million ganger og slå den når den ikke spiller riktig? (Haha, eller spilleren bommer?...) Gitarer + Erica? 0%

Sitter og lager en påskequiz. Er søren meg ikke lett. Bare å tilføye noen spørsmål om dere er intresserte, haha. Jobber som en hest! Eller, egentlig aner jeg ikke hvordan de jobber. Blablablablabalballabalabaalalbalablaaaa.

Kan dere å spille gitar?

slapp av modus

Hei! Hvorfor oppdaterer jeg dere så seint? Har ikke gratis nett før ETTER klokka 17.00 på hverdagene. So sorry. Her på hytta slappes det max av, har faktisk vært ute, kastet litt stein i sjøen med fam. HOHO, det hørtes utrolig einstøelig ut. That's the way aha aha I like it. ............................ Ja.

Er egentlig veldig koselig her, sitter i kosedress! OnePiece skal visstnok være veldig herlig men vanlig kosedress duger lenge den og! ♥ Likerrrrrrrrrrrrrr.SITTING BULL <33333333333333333333333333333333333

Flere som DIGGER kosedresser?

dagens innkjøp


Sykt fornøyd, i'm in love!

Har skikkelig stor-planer for rommet mitt! Wait and see.

Hva synes dere om innkjøpene?

i dag var jeg på magneten!


Som er et stort kjøpesenter på Levanger.

Følte meg egentlig skikkelig copycat Annais med de derre strekene, men shitau. 47?!?!!?!?!!!!!! Buuuu.


OIJ, HUN VAR ZØØØØD!!!!!!


Ja, har altså vært på magneten i dag! Viser dere innkjøp etterpå :-) Er veldig fornøyd med de skjønner'eree. Nettet er like treigt, men nå har jeg babla nok om det i uka her.

HAHA, i stad måtte jeg gå ut. Ble nok ikke akkurat i se-jeg-smiler-og-ler-og-eeer-sååå-glad-humør. Tvert i mot. Tok med meg et teppe og en stoppeklokke på trappa og gikk presis inn etter 15.001 minutter. Hohohoho. Natur <3

Hva har dere gjort i dag?

bilder

Her kommer bildene fra meg og Kathrine. Bloggfronten skal skjerpes grundig når jeg kommer hjem. Men for tiden er jeg stuck med drittnettet.De ble sykt små!!

Hva synes dere om bildene? Natta

er det nå jeg skal si at jeg elsker frosta og treigt nett?

Heya. Tilbake på hytta. Er det nå jeg skal starte innlegget med Jeg ELSKER Frosta. Jeg ELSKER treigt nett? Uækkkk, nettet kan dra til jungelen med nettspisende dyr.

Jeg og Kathrine har hatt det superkoselig i hele dag! Har lagd inspovegg, svidd av lommerusk, tatt bilder, sett på tv og bare snakket. ME LOVE! Kommer bilder i neste innlegg, dere vet. NETTET!!!!!!! Netcom trådløst - hpghfhfhrrrr. Seriøst, JEG HATER DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET.

I'm pro.

Aw, søta!

Har dere inspovegg?

hasta la vista

Jeg ELSKER Trondheim. Jeg ELSKER raskt nett. Jeg ELSKER...?

Har altså kommet hjem nå. Stikker tilbake på ettermiddagen, men likevel! NÅ kjenner jeg hvor digg Trondheim er. Haha, tre dager gitt. Lurer på hvordan det skal gå i sommer da jeg skal være på hytta i fire uker. God, help me.

Skal til Kathrine etterpå, gleder moi. Maaaasse kommentarer på header-innlegget! Tnåw, dere er så søte hele gjengen. Videoblogg? Jeg har ikke sjangs i havet til å laste den opp med sneglefarten til hyttenettet. Så dere for masse videoer når jeg kommer hjem, så skal jeg redigere så tastaturet sprekker mens jeg er borte!HELT SERIØST Y0.

Hva skal dere i dag?

skal jeg lage header til deg?


Jeg trekker ut en tilfeldig som jeg lager header til! Skal altså lage to, har en avtale med Ane. Så legg igjen så mange kommentarer du vil her, så trekker jeg tilfeldig over helga! Legg igjen link til blogg/mail :-)
Lage header til deg?

c to the hill

Hytta, kosesokker, kosebukse, slappeav modus, godteri ♥Påske er DIGG, right?

skriv det ned: erica på tur

Heey! Har faktisk vært ute og gått en times tid. Skriv det ned folkens, ERICA har vært ute på tur!! Om du så en misfornøyd, jeg mener glad jente med stor, baggy, ildrød regnbukse, strikkavotter, svær boblejakke, lange støvler, et lite ugly pannebånd og en bustete hestehale så du nok meg. Om de som så meg lever da. Nei og nei, så morsom jeg er....................

Skal inn til Trondheim en tur i morgen, hahha så lenge klarte byjenta seg på Frosta. Skal møte Kathrine, men må nok bli med pappsen innover senere på kvelden. Jaja, skal kose meg så lenge det varer. Det er egentlig ganske koselig her :):):)


Liker dere å gå tur?

hvordan bli amerikaner?

Hey there! Sitter og hører på Voes Earth Song. Fin! Har nettopp spist herlig mat og slapper av før jeg skal innhalere godteri. Påske ♥ Neida - for dere som tar alt mellom frukt og USA seriøst (den var ny, haha) så skal jeg ikke tyte i meg bare godsaker i påska og bli amerikaner. Eller, skal jeg? Bwohaha.

Har tatt litt bilder, mulig jeg legger det ut som nettet er samarbeidsvillig. Skal redigere en video til dere i morgen. Så jeg bryter ikke videobloggløftene mine! (...enda :-) )
Også vil jeg bare ønske verdens beste lesere en god påske, og tusen takk for at dere besøker bloggen min. Er så takknemlig så! ♥

Flere som gleder seg til å hamstre påskegodt?

erica ''look a like'' toåringer

Heia! Sitter og gjør styrke med kjeven med å spise harde kavringer. N..a..m.. Har kommet hjem fra butikken, etter å ha hunget i tjue minutter over disken og siklet etter is. Følte meg mer og mer lik de to hylende toåringene som skrek etter is. Haha, gjorde situasjonen bedre ved å slå rekord på trafic rush <3 HAHA, nolifer.

Uff, stakkars. Nå småkastet broren min opp. Uffda, håper det ikke var min feil?? Ups, heh. Stressa han opp kanskje littttttt. Jaja, stakkars brorsjan.

Planene for dagen: Spille Harry Potter på Nintendo DC (den er shikkeli bra!!!), dra fram malerskin og den skjeve, kule alpelua mi, leke mor og far og barn og leke med bratz. NÆÆÆÆT! Skal bare slappe av her og game Trafic Rush og Rat on scooter ♥ , fete meg på godteri og få bodybuilder kjeve av å spise kavringer. See ya.Er dere hjemme/borte i påska?

cottage power

Hellu! Har brukt en halvtime på å komme meg INNPÅ blogg.no og sitter her og blågerrrr. Sitter og sutrer på MSN til randoms om hvor treigt nettet er. De eneste som støtter opp er Juli. Ikke en gang SPØR SARA fra 1881 stiller opp :-( Tuller, har faktisk bare klagd to ganger <3<3<3

Har selvfølgelig spist norske talenter, oi hahahahah. Har selvfølgelig sett norske talenter og spist meg feit på taco. Skal se mer norske talenter bare for å overbevise dere om at jeg er k0l. Det er mitt livs mål!!!
To skikkelig tilfeldige bilder.

Ser dere på Norske Talenter?

nå drar jeg snart på hytta

Om ti minutter stikker jeg på hytta. Har med nettet, og bloggen selvfølgelig :-) Trodde dere jeg skulle klare å være stuck på bondeland uten å holde kontakten med venner? Nej. Okei, bondeland? Ikke akkurat :-)

I mens jeg er ute og kjører kan dere jo stikke innom og kommentere litt HER , hohoho :-)

Har dere hytte?

påskefeeeeeerieeeeee

Helt i tusenmillioner! Det er påskeferie, gleder meg som en liten unge til å få påskeegg. Med tanke på hva min kjære mamma har strevd seg fram til i buttikkene.He...heee....heeeeee.Candytime.

Fikk 5+ på norskframføring, 5 på franskprøve. Finnes det noen bedre måte å gå ut i påskeferie på?! Gleder meg til påskeharen kommer. Dere thrror vell på han???!! =)=)=)=PP Juust kidding. Er i slaget som dere hører. Kan jeg skylde på denne? :

Mohaha. Jaja, tannkosten til høyre redder meg fra å bli sett på som SKIKKELIG usunn. Eller, det er jeg vel fra før? :-(


Senere i dag stikker jeg på hytta, blir koselig bare å slappe av, vekk fra skolen, me and my påskeegg. Tuller. SÅ loner er jeg virkelig ikke. .. Meg og påskeegg... Uffff..... Ellers er jeg desperat etter å vite om Paradise går i påska! Var så desperat at jeg spurte læreren min. Durunchhhhh.


Hva skal dere i påska? PS: Til dere kule paradise lovers som moah (tuller) - går PH i påska?

pictures


Hahaha, sjer med samme vinkel?

Forresten; Jeg har IKKE vært på Burger King. Jeg har IKKE vært ute i tøysko. Ikke i det hele tatt :-) Senere i kveld blir det Paradise. Sorry mamsen, slutter nok ikke å se på det :-) Hihi. Vi satt og snakket om Paradise Hotel i K&H timen, hohhoho kontaktsamtaleeee (les innlegget: godt likt i k&h). Vi satt og jobbet med perpektivtegninger, så plutselig ser vi læreren RETT bak oss. Haahha, Lasse: ''Ja, altså. P-hotellet. Perspektiv-hotellet. Det e sånn hotell der det tegnes perspektvitegninga''. Verste jeg har hørt! HAHA.


Hva har dere gjort i dag?

outfit 25.03.10


Cardigan: ?
Singlett: H&M
Bukse: Only
Øredobber: Accessories
Neglelakk: Depend

Hva synes dere?

stjernetrommis

Hello there. Er til Maria nå, skal på dans senere i dag. I naturfagstimen hadde vi forsøk, vi skulle lage hydrogengass (ikke spør, skriver av boka....) og holde en flamme over. Det smalt sånn at jeg skvatt 4 ganger på rad og skremte hele resten av klassen med mine .. svake hyl?

OG i musikktimen ble jeg satt på trommer... Hurra. Tok DEN soloen på slutten, må si den var småeid. Tulla, den sugde. Aner ikke forskjellen på de to lokk-spill-slå-trommene.

Det VAR fint, oki??

Kos dere med mareritt som handler om dobbelhaker og rotter <3<3<3

HAHA, trommesoloooo

Har dere spilt trommer? Hihi

godt likt i k&h timene

Heia. Kontaktsamtalen gikk fint! Haha, '' I K&H, ska vi se. Dem sir at du jobbe bra, men. at det går veldig treigt. Kunna også snakka mye mindre''. Jauda :-)

Herregud, fikk ikke postet outfit eller garderobe plagg!! Uff, i morgen SKAL jeg prøve å legge ut outfit, garderobe, videoblogg, svar på spsm3 ++. Lover å blogge bedre, har vært på turn!

GULP GULP GUUUUUULP

Er dere flinke i K&H?

once in a life time

Heisann hoppsann. Beklager for utrooolig dårlige updates, men nå er prøver, framøringer osv overstått så skal skjerpe meg. Men alle bloggdager kan jo ikke være på topp, håper i alle fall ikke dere forventer det! :-)

Nå sitter jeg og ser reprise av Paradise (ja, jeg droppa faktisk det, GJORDE ENGELSK I STEDE!!!!!!) på tv3. Skal på kontaktsamtale litt over fem, akk gleder meg. MHM. Kommer et nytt antrekk senere i dag + outfit!
Ser dere Paradise Hotel?

disneychannel reduserer stress i følge eksperten

Heeei! Hadde samfunnsfagprøve i dag. Det gikk rett vest. Uff, sykt dårlig! Menmen, har engelsk framføring i morgen, må vel gjøre det jeg og gruppa skal framføre. Er vel ikke helt i rute for å si det mildt.

Okei, jeg kjenner at jeg begynner å bli sykt stressa! Haha, tydeligvis noe å dele med dere? Neida, men jeg må ha kostyme til dansinga, engelskframøringa og andre skoleprosjekter.

Skal prøve å ta outfit senere i dag. Kanskje en video? Vi får se :-)

Jeg er ekte disneychannel-fan, ok?!?! Det reduserer stress <3


Disneychannel: Love/like/dislike?

nå stikker jeg på.....

.....elevkveld! Har med kamera!Egotime.


Har dere elevkvelder?

g-g-ubber

Heeeeeeeeeeeeei!


I går pugga jeg til en dustete naturfagsprøve...

Tok ut alt jeg hadde i skuffene mine og ryddet det. STOLT. Kanskje på tide når jeg fant urgamle lipglosser, og en tannkrem!!!!!

Pugga mer naturfag...................

Satt og pugget naturfag....

Ble dritsur over at jeg ikke skjønte noe, tråkka på boka og gikk og la meg.

Men prøven gikk faktisk bra! Ellers, klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal dra på elevkveld eller dra på turn. Tror egentlig jeg drar på elevkveld så lenge jeg er hjemme til PH!!! Haha, desperat :-)

Ellers, hater gamle menn som kjører forbi i de hvite varebilene sine med hei-søta-kom-inn-i-bilen-jeg-har-godteri-til-deg-smilene sine. Sorry mac, men jeg er ikke intressert i tjukke, gråhårede gubber. Gikk å stampet i hestebæsj hele veien hjem, en eller annen gigahest hadde tatt seg ærender annenhver meter.. NAM!


Synes dere naturfag er lett/vanskelig?

i <3 photoshop

Før - Etter


Ser det ekte ut? Dette er altså sminke, hår osv. Kommer til å fokusere mer på kropp osv senere Holder på å lære meg det nå!

naturfag i heeeelga?

Heia!

Nå har jeg pugget 15 (!!!!!) sider naturfag, spist kanelbolle og gjort meg halvferdig med andre ting for å fikse en del ting til bloggen. Ahhhh, vær fornøyd. Neida, ellers - sola skinner, knallblå himmel.......... NATURFAGSPRØVE I MORGEN!! Livet er herlig ♥ Hvem digger ikke å sitte inne i finværet, lese i en dum , unnskyld - kjempekul- tellus-naturfagsbok, som en loner? m3 l0v3 s0 mUch 1 c@nt b3L1111v 1t.

Er litt kvalm jeg. Følte en spesiell trang til å skrive det. Like kvalm som i går da jeg sprang rundt og rundt hjemme hos Kathrine. Tror jeg har det på film ..........................

Have to do 2 kommer snart! Hadde helt glemt serien min :-) ..


Hvordan er været hos dere?

bilder

Skikkelig koselig kveld ♥Slækkern på bunnpris ja

Hahahah

Haha, sykt fint :-)


Hva har dere gjort i dag?

se mine nye støvler!


Mamma har kjøpt støvler til meg, økonomisko tror jeg :-)

Hva synes dere?

outfit 20.03.10


Skjerf: Accessories
T-skjorte: H&M
Bukse: Only
Sko: Bianco

Hva synes dere?

slik blir mine nye prosjekt på bloggen!

Da har jeg bestemt meg. Noen av forslagene var så like, at jeg trekker ut en tilfeldig som kommenterer i dette innlegget, som blir linket i en uke :-)

♥ Erica's garderobe
Flere som ville ha dette, så det nettopp på tcmn's blogg, så kommer til å ha det litt annerledes. Kommer til å mikse sammen antrekk osv, legge ut forskjellige klær, hot or not med klærne mine osv. Håper det blir bra!

Videoblogg en gang i uka
Jepp, det skal jeg prøve. Jeg skal prøve så godt jeg kan! Bare husk å minn meg på det på bloggen, og om det ikke kommer en video foreksempel en uke, kan jeg ta to neste uke osv.

Erica tester
Jeg kommer til å teste ut forskjellige ting. Om det er mat, godteri, klær, spørsmål, ting eller hva, kommer litt an på. Noen ganger finner jeg på det selv, andre ganger kan dere bestemme :-)

Ukens
På slutten av ei uke, legger jeg ut ''ukens''. Ukas mat, serie, genser, drikke, film, kveld, skoledag osv.

Seriøse tema 1 gang i måneden
1 gang i måneden kommer jeg til å skrive om seriøse ting. For eksempel mobbing, ditching, vekt og andre viktige ting som dere vil jeg skal ta opp :-)

Høres dette bra ut? Husk å legg igjen link her så har du mulighet til å bli linket under mine innlegg i en uke!

a eller b menneske?

God morgen folkens! Har faktisk vært oppe 3 og en halv time, oooo. Ellers, Føler at alle er bortreiste, skal på kamp, sover osv, ingen som kan dra til byen, haha! Tror jeg skal møte Kathrine ++ i kveld :-)

Holder forresten på å bestemme meg for det nye prosjektet. Dere får høre mer senere i dag. Trekker vinneren av konkurransen i morgen! Så hvis du ikke har meldt deg på enda bør du skynde deg og gjøre det nå. For å komme til konkurransen klikk her.

ATM ja
2410678033_531e5f07d8_large

4434425298_fc900aa154_large


Er dere a eller b mennesker?

man du er genial

Hei! Har masse fine forslag på det nye prosjektet. Skal bestemme meg i morgen :-) Har sett norske talenter, skal se mer snart. Også må jeg bare si at Alex Rosen er fettgenial! Hahaha! Stå for ditt, sier jeg bare.

Ellers var Anna og noen venniner på døra og spurte om veien til gata bortenfor. Jaja, intressant å skrive om hvem som kommer å ringer på døra mi, neida. Men noen av dere leser garantert Anna, tenkte jeg da, hun har jo en kjempefin blogg!

Har lastet ned photoshop gratis, kan gi dere link i morgen. Fant den på en annen blogg! :-) Happyface.UTROLIG RANDOM, OG GAMMELT! Haha.

Leser DU Anna's blogg?

nytt prosjekt!

Har tenkt å starte i gang et nytt prosjekt, som kommer enten hver dag, annenhver dag, en gang i uka, noen ganger i måneden osv osv. MEN - det er opp til dere! Dere kan sende inn massevis av forslag. Det forslaget jeg synes er best, trekker jeg ut og jeg kommer til å linke den personen (e) et par uker, og kanskje den personen får en liten overraskelse til. Bare å send inn forslag!

Det kan være f.eks noe med klær, mote, inspirasjon, sminke, videoer, tips, mat, testing osv. Send inn så mye dere vil!


Bare å sende inn forslag!

superman og hans.... gjeng?

Heiaa! Kom akkurat hjem fra skolen, som slutta for en og en halv time siden.. Sier litt om tempoet jeg og vennene mine har. Tok en skikkelig omvei, menmen. Brukte hele 25 minutter ekstra. Så - superman episoden. På omveien måtte jeg gjennom gamleskolen. Veien jeg skulle ta gjennom, var stengt. Da så jeg ingen annen utvei (hehheh..) enn å klatre meg gjennom over steinveggen. Kom meg over, men da møtte jeg DET jerngjerdet. Men hey - hvem klatra fornøyd over, rett ved bilveien? Var strålende fornøyd helt til jeg så rett oppi et overvåkningskamera jeg.

Skal lage pizza i kveld, se norske talenter og spise snacks med familyn i kveld. Det er faktisk veldig koselig noen ganger det å enn å rake på bursdager, jentekvelder osv. OK, bursdager og jentekvelder er kanskje hakket bedre. Kanskje litt flere hakk, men jeg synes hvertfall det er utrolig koselig å bare slappe av hjemme noen ganger også! Pappa har vært bortreist i hele uka, og så :-)


Synes dere er koselig å være hjemme med familien noen ganger også?

flagrende med elgehorn

Heiaa! Av en eller annen merkelig grunn har jeg den egenskapen å alltid ha stress rundt meg. Som i dag sto jeg på badet med tuban på hodet, nydusjet da jeg kom på ''farsken, jeg har dans om en halvtime''. Jepp.. Uggsene mine var tegnet på bløte, og jakka mi stinka bløt boblejakke. Gikk så langt med å grabbe noen tilfeldige sko på vei ut og søsteren min sin jakke. Kom fram til slutt, men sørpa gjorde ikke særlig enklere.. Dessuten var håret mitt helt bløtt så jeg så ut som en nedtrampet hest med krøllete elgehorn på hver side av tinningene..

Da jeg kom ut av dansesalen var jeg så heldig å finne ytterjakka mi trykt ned av halvnake balletjenter som gjorde seg klar for trening. Sto most inne i et hjørne og var helt overdøvet av småttiser som spruta vann på hverandre, og ''vasket'' legginsene sine i drikkevann. MMMM, deilig! Men jeg skal innrømme de er litt søte :-)

Haha, klar før pugging -.- Har BÅDE musikk prøve OG fransk prøve i morgen


Vil dere ha akevideo forresten?

bilder fra aking

Heei! Akingen var drit morsom! Har laget en video, skal prøve å poste senere i dag. Sykt! Ikke så heldig når jeg stilte opp i uggs og kom hjem sykt blaut. Jeg kunne like godt gått i sokker..

Kom opp på bussholde plassen 15 min før den kom!!!! Stressa, glemte akebrett (hehe.. AKEtur), vedkubbe og kakaoen min. Men turen var koselig for det. Tok noen bilder, som dere ser. Kamera og mobil var helt fuktig når jeg kom hjem og satt og gnikket desperat på de.

Følger med om du lurte..

Utroolig fint av hele gjengen ja!Ingen drar med modell-look på aketur folkens! :-) Meg og Kathrine.


Liker dere å ake?

say cheese

Hei! Tropp var kjempekoselig. Møtte igjen Stine og Marthe, gikk på turn med de før. Tropp er en blanding av tumbling, trampoline, dans og hopp :-) Nå sitter jeg og ser på Paradise. Hele veien til turn satt lillesøsteren til Mari ved siden av oss og ''geipa''. Skikkelig søøt!

Har forresten fått skikkelig fetisj på riskjeks, snack a jacks og hele pakka. Skjønner ingenting jeg. Sitter og snavler en pakke nå, haha!100% seriøst

HHAHAH

Har dere smakt ''snack a jacks''?

nå drar jeg på tropp

... Nå drar jeg på tropp/turn :-) For første gang på lenge!

Fint nattøy i bakgrunnen, vet det

Da stikker jeg, hade!


Driver dere på med sport?

outfit 17.03.10


Genser: Only
Singlett: H&M
Tights: H&M
Armbånd: JC

Hva synes dere? :-)

gigamonstertrucker liker vi ikke

Heei! Kommet hjem fra skolen, satt på med Stian igjen. Haha, rart det der. Nå sitter jeg og ser på TV. Skal på tropp/turn senere i dag, første gang. Ja, gikk på turn 4 år før, men begynner på tropp noe som inneholder tumbling, trampoline og hopp og dans. Blir sikkert bra det! Kjenner en del på gruppa også så :-)

Når jeg gikk fra svingen og hjem kom den skumle dama forbi. Wuææh. Innklistra svarte runde solbriller, biiiittesmå, grønn stor jakke, krøll-grått-hvitt hår og creepy blikk. Det var skikkelig skummelt, haha! Brukte også 10 min ekstra på noe som vanligvis ville tatt 1 min. Joda, en gigamonstertruck ting kom å kasta det snølasset foran meg på fortauet og jeg gikk og kavet i flere minutter. Og når jeg endelig kom meg ut av det, joda - da kommer det pinademeg ett nytt gigamonsterkjøretøy og laster på med mer. Buuuu!!

Oijjjjjjjjj
Er det mye snø hos dere?

store planer folkens

Heei! Har vært oppe i nyhuset til mormoren min og morfaren min. Vi har nemlig bodd i samme hus som de i noen måneder, så nå er det tid for nytt kjøkken, stooort hus for oss selv og ikke minst drømmerommet. Jeg og Mamma har de planene :-) Hehe, Ikea next.. Gleder meg sykt til å ha overnattingsgjester, har alltid lugget over til andre, men nåååå! Eller okei da, etter påske er vel mesteparten klart. Jeg kan jo vise dere bilder når alt er ferdig!

I salen vi danser i er det kokende varmt!! Og trangt! Helt sykt. Så hele gjengen ser ut som utrente slabbedasker med tomatrøde ansikter. Tuller ikke, alle står og vifter med kostene (en del av forestillingen) som vifter. Haha! Ellers er hele nettby overfylt med folk som skal ut å reise. Logga på med over30 brev, og de fleste var jo om jeg ville delta på klassetur. Hva er sannsynligheten for at vi vinner'a? :-)

Forresten - takk for masse fine kommentarer på siste innlegg! Helt sykt :-) 34 og greier. Dere er best!

lalalalalalaaaa

Ikke spør folkens

Hva gjør dere nå da folkens? :-)

hjemmestekte spaghettiklumper er nam

Heei! Satt på med Stian hjem fra skolen, nok en gang :-) Sitter og bruker flere minutter av mitt liv til å se på vampyr-historier på disney channel. Jeg lurer på om det er noen ekle ånder som driver å forfølger meg og spenner ben. Tror jeg har halvtryna tusen ganger de siste dagene !!!!

Skal på dans senere i dag, blir bra. Egentlig ikke, for jeg er helt dead i kroppen. Menmen, blir vel bedre med hjemmestekte spaghetti klumper by Erica... Jeg er ingen kokk, OK?!?!Fjortisfaktor klokka 8 om morgningen ......

Spaghetti - like/dislike? Oida....

litt for random innlegg

Heisann folkens! Sorry for sein oppdatering. Skal prøve å redigere en video til dere, skal prøve å få postet den i dag eller i morgen. Ellers, værgudene er like frekke og slenger fortsatt ned snø. Liker ikke!! Fikk heldigvis sitte på til Stian, den kuuuuule (happy? :-) ) hjem fra skolen, så slapp og bli helt nedfryst.

På skolen i dag satt jeg og en i fransken og mimret på gamle barnetv-program. Hahaha ''her er franklin, han skal ut på eventyr''. '' Her kommer mumiii'' ''Bjørnstad bjørner'' '' Noddy, han kjører i sin bil'' '' TELETUBBIES <3''osv. Haha, kanskje små-barnslig, men det var tydeligvis veldig gøy der og da. Men vi husker ikke Bjørnen i det blå hus :-( Jeg og Nora satt og leverte ukeplanen mellom oss i papirfly og kalte den burger. OK, dette ble for random. Tror jeg sier takk og farvel før jeg detter på hodet og ræva ut av blogglisten.


OK, nå er jeg død. Måtte bare gjøre innlegget enda mer random. Neida, men seee så søte ANONYM(hhehehe) og Andrea var! Og er da :-) Tihiii.


Hvilket barneprogram så dere på mest da dere var liten? :-)

weheartit # candy

Fant noen nydelige bilder på we♥it. Tenkte å ta et par tema i uken.

20080512054638

Tumblr_kxraakdbjj1qzl7pko1_400_large

Tumblr_kywk0jwdwc1qzqhlyo1_500_large

Tumblr_kxyybvcwpd1qapcpeo1_400_large

20080518040655

Tumblr_kz5x2i8gv31qa0nd6o1_500_large

Tumblr_kyxod8ith21qa9utro1_400_large


Hva kan neste tema være?

fanmail (update)

Nok en gang - tusen millioner takk folkens! You make my day ♥http://carolinemaria.blogg.nohttp://eiia.blogg.nohttp://ruuttaa.blogg.noVilde Hugvikhttp://deadeadea.blogg.nohttp://sofiekb.blogg.no
http://siso.blogg.nohttp://synnejbb.blogg.no

Tusen tusen tusen takk folkens. Blir skikkelig rørt jeg!


Koselig, ikke sant? l0ve.blogg@hotmail.com om du vil sende noe. Legger ut alt jeg får inn, med link til blogg.

stemplet let's chill

Hei! De siste timene har jeg gjort lekser. Lekser. På en søndag. Hmm, det er noe som ikke stemmer. Anyway, de kjolene på VS-ene er laget i polyvore, jeg vet dessverre ikke hvor de er fra. Kan prøve å finne det ut!

På planen i dag står det:

Veldig spennende dag for å si det sånn. Men jeg trenger en slappeavdag. Søndag 14.03.10 er offisielt stemplet ''let's chill''. Men.. alle søndager er nesten stemplet det. Jajaa.

ATM  ja

Flere som har slappe av dag i dag?

brus-spray

Heei! Nå har jeg skrevet ferdig fortellinga. Puhh! Vi så skrekkfilm i går. The orphan. Seriøst verste skrekkfilmen jeg har sett. Uæææh, skal ikke røpe noe. Anbefales for dere med ben i nesa. Herregud, så creepy den var. Jeg skvatt så plutselig at jeg greide å kaste hele brus-glasset mitt over håret mitt og på kjolen. Håret mitt kjentes ut som det stivspraya fuglereiret. Ble også så skremt at jeg ringte mamma og ba henne være våken når jeg kom hjem. Hheheehe :-) Pyse da sjø.

Bursdagen var hvertfall utrolig koselig, men kameraet mitt døde på vei oppover. Kjempefint. Ble tatt et par bilder, rakk ikke gruppebilde, skal prøve å fiske opp noen.Scaaaaaaaaaaaaaaaaary.

Har dere sett ''the orphan''? I så fall, hva synes dere om den?

strandet på en øde øy, mac'ern

Hey! Da har jeg kommet hjem fra nordpolens sentrum og befinner meg i en varm og god sofa. Skal ordne meg til bursdag, FANT IKKE SKO I DAG (!!!!!!!!!). Kommer outfit etterpå :-)

Strandet en times tid på macern i dag, og vandret rundt i byen i seks timer. Koselig da! Møtte masse kjentfolk, og på merkur hadde de ballslipp, og jeg vant 10 00 kr. NEI, det var utrolig vanskelig..

Ballslippet. Det var helt fullt av folk! Helt sykt!

KathrineeeeKrise er krise, hastverk er hastverk :-)

Er dere ofte på macern?

kult med toilldag

Hellu! Var kjempekoselig å ligge over til Juli. Skal nå til byen, toildag. Mhm, utrolig kult navn. ''Toill''. Er vel utplukket når jeg kommer meeen :-) Juli dro på trening kl. 11 og skal til byen en tur med Kathrine og Helene, før jeg møter Juli der i 1-tia. Haha, ogsååå skal jeg på bursdag til Karianne :-)

Ellers har hele byens trær dratt og kjøpt seg hvite kåper og driver og drysser de ned på oss forbigående. Erica Mohn Kvam liker ikke dette.  Kom hjem til en gul innkjørsel, nam med katte og hundetiss....

Men nå bør jeg få rompa i gir og hive meg rundt om jeg skal rekke bussen :-) Snakkes!
Tumblr_kz4e4jkjfx1qapoceo1_500_large

Hva er deres planer for dagen?

nordpolen slæsh trondheim

Hei! Da har jeg strandet her i sofaen og tenker å bli der resten av kvelden. Neida. Ute er det så sick mye snø at jeg bare vil legge meg ned og grine! Jeg som trodde noen sekunder i går at det hadde blitt vår. Neida, drittværet kom og dannet Nordpolen midt i Trondheim!

Hadde skriveøkt i norsk i dag. Ja, det gikk jo kjempebra. Skrev en hel tekst og slettet den, og da var økten over. MHM, kjempebra. Så jeg må bruke helga mi til å skrive norsk-fortelling. Jaja.

Jeg tror overføringskabelen og kameraet leker gjemsel sammen. Nå har jeg funnet kabelen, men kameraet?! Bruker mamma og pappa sitt, men det nekter selvfølgelig å overføres til dataen. ''Svarte bananer''. Tangerudbakken ♥

Det er nå skolen skal ta tak og gi oss skolebuss..

!!!!!!!!!Meldte meg akkurat inn i gruppa: 3000 medlemmer og vi smelter snøen med lighter
vist det blir 3000 medlemmer går lena og cathrine trondheim rundt og smelter all snøen med lighter! :))

Snør det hos dere?

supergigaloltragisk .. overskrift

Howdy cowboyer. Nei. Har kommet hjem fra dans, greit nok som vanlig! :-)  Skal snart hoppe i dusjen, før jeg må ta fatt på de 250 (.......) sidene jeg egentlig skal ha lest ut til i dag. Jaja, får vel bruke helgen min til å ni-lese. Eller nei- jeg ska liggeover til Juli, og på bursdag til Karianne på lørdagen. Ups.

Ellers har dritt-vær-tiden kommet til Trondheim, og regnet pøser ned sammen med snøen og danner en ekkel sørpe. Tenker ikke værgudene på at nesten alle går i uggs og ikke er intressert i mørke ringer på hælene og på tærne?! I kveld skal jeg se Lurt av Karslen og en av mine supergigaloltragiske fav. programmene, ''Paradaaaaaais''. Paradise Hotel med andre forståelige ord.  ''Paradaaaaaais''? Introen :-)

Bra bok forresten!

:(:(:(:(:(:(:(

Yesterday.
Leser dere mye/aldri/litt?

30,- for at jeg brakk en linjal?!

Heellu! Dårlig oppdateringer de siste timene, men endelig har overføringskabelen blitt lei av gjemsel og bestemt seg for å dukke opp bak sofaen. Skal på dans om en halvtimes tid caTusen takk for kjempemange kommentarer på konkurransen forresten! :-)

Greide å brekke en linjal på skolen.................. ''Mitt favorittmaleri e MONA LISAAAAA'' Pooffhfhfhh. ''Oiiii, den knakk''. Læreren: ''Det blir 30 kr. TA DET MED NESTE GANG!!!!''. Hey, de linjalene er ikke verdt 30 kroner en gang :-( Dårlig gjort. Nå får jeg sikkert kjempedårlig karakter i K&H til sommeren. Jaja, skal ikke bli.... Strikker?

Satt også i 20 minutter med hikst-fliring av et navn. Trenger ikke å si det høyt tilfelle noen heter det. Men det navnet.. det... hahahha, uff. Folk som var tilstede skjønner vel hvem jeg beskriver: Tomat ansikt med blodåre i panna. Hhahaha, tror aldri jeg har ledd så mye av en så lame ting.

Hehe, kult..

EGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGO

Flere som har brukket linjaler på skolen? :-(

foreldrekveld, hurra-a

Hei! Da har jeg besvart flesteparten av spørsmålene. Skal prøve å redigere fortest mulig, vet ikke eksakt når den kommer. Skoledagen gikk greit den, ikke noe utenom det vanlig. Kommer nok en konkurranse senere idag! Skal på foreldrekveld med klassen så.. Hurra, kan ikke tenke meg noe bedre! :-) MEN - det blir kake!

Nå skal jeg se Frustrerte Fruer, tok det opp. Så altså da Paradise i går. De fikk en ny deltager: Pernille. Hun virket litt... glad i seg selv? :-) Anyway, skal se mere i kveld. Det er så lol at det er bra! Som jeg nevnte i forrige innlegg :-)

4414253702_472e1c8cbd_large

Tumblr_kxno3ntfax1qapcpeo1_400_large

Ktltmo3rj83bg6wtw4ixuyf9_400_large

Tumblr_ky16s4fllp1qapcpeo1_400_large
http://weheartit.com Perfekt side når overføringskabelen din leker gjemsel.


Flere som bruker we heart it i krisetilfeller?

tegnet på trøndere

Heia! Har kommet hjem fra dans nå. Fikk prøve deler av det vi skal ha på på scenen. Haha, vi skal være feiere med koster og hele pakka. Og ruteskjorter i rutefarger og slappe bukser :-(:-(:-(

Jaja, blir vel bra. Har fått inn masse spørsmål allerede, skal svare om noen dager - tror jeg gjør det i morgen. Og hvorfor ikke ta video? Jeg er så snill. Neida, men siden det var det som ble ønsket skal jeg det!

Ellers klarer jeg ikke å bestemme meg om jeg skal se Frustrerte Fruer eller Paradise Hotel. Venneproblemer, hemmeligheter og frustrasjon eller fjortiser med silikon?... HMM. Egentlig suger PH, men det er så tragisk at en må le. Sorry, men ingen synes vel programmet er fornufig??? I så fall, sooorry.

Savner sol :-( Har akkurat sett loggen på blogg.no : ''Hater vinter!'' ''Lei av vinter...'' ''Når kommer sommeren?!'' Og hvorfor ikke slenge seg med? SAVNER SOOOOOOOOOOOOOOOOOOL liker ikke vinter :(

FRUSTRERTE FRUER VS PARADISE HOTEL?

spørsmålsrunde

Den spørsmålsrunden jeg hadde før jul er som forsvunnet i arkivet, og jeg bestemmer da for å ta en ny runde. Her er det bare å spørre! Vet ikke om jeg svarer på video eller i et innlegg enda :-)

gamle damer? erica mohn kvam liker ikke dette

Hei! Har kommet hjem fra skolen. På vei hjem var det veibygging så den eneste løsningen var å gå gjennom en hage. Der skyndte jeg, Helle og Marianne oss gjennom og holdt på å dø da en over-creepy gammel dame dro for gardinene og stirret på oss. Uæææh!!

Nå sitter jeg og ser på Totally spies, bare for å understreke min voldomme kjærlighet til Disney channel. Untatt han derre tryllekisen. Buuuuu. Fery & parents eller noe.

Skal på dans senere i dag, men oppdaterer dere en gang til etterpå :-)Liker ikke tanken på rydding.. Men har ryddet nå da! :-):-)

Noen der ute som også går på dans?

fotoshoot


Kjole: Gina Tricot
Sko: DNA


Øredobler: H&M
Kjole: Kreta

Hva synes dere om bildene? Nå suser det over av PH statuser på nettby og facebook. Paradise Hotel. For meg duger Cougar Town bedre :-) Mhm, 0u+§!D3R

ericas superintressante skoledag

Hey you! Ble en den spørsmål om den flyttingen. Vi flyttet for en stund siden, bare lengre ned i gaten :-) Ikke noe sånn bytte skole, flytte ut av byen opplegg. No way om jeg forlater trønderbartene og grovdialekten.

Lurer forresten på hvordan det skal gå med meg og fransken. Husker ikke hva 1, 2 og 3 er på fransk?!?! Vi har PRØVE snart. Jaja, om fransklæreren leser dette: Øhm, hhe.. øh.. kødda?. Jeg, Maria, Ulrik og Simen kom litt tidlig inn på Auditoriumet i samfunnsfagen i dag og bestemte oss for å gjemme oss og skru av lyset. Skulle til å sprette opp da vi så en helt annen klasse komme og sette seg. HAHHAHA, gjett om vi sprang ut! Fikk også anmerkning i dag for å komme forseint..... Det var bare 2 min?!?!?!

Jeg greide å miste en toalettmappe bak vaskemaskina, Maria mista en børste og dagens ''challenge'' var i gang.

Så skrudde vaskemaskina PÅ seg. Maria fikk den ikke av og brølte (haha)

Så jeg skvatt og trampa på PC-en hennes.

Men så kom jo den proffe til og... er det noen overraskelse at jeg fikk den opp?

Bare tuller med dere folkens :-) Superfint bilde forresten!!

Har dere noen anmerkninger nå?

outfit 08.03.10


Topp: H&M
Bukse: Kappahl

Hva synes dere?

100 % webcamera

Heia! Skulle egentlig være med Kathrine hjem etter skolen, men hun var syk dessverre :-( Men ble med Maria hjem i stede. Vi har hatt fotoshoot, IGJEN. Vi liker visst det, haha.

Mulig det kommer en konkurranse i dag. Fotshoot og outfit også. Høres bra ut? Skal prøve å blogge ekstra mye nå de nærmeste dagene, har vært litt små-slapt i det siste. Rev akkurat ned toalettmappa til faren til Maria. Elegantå.

Gleder dere dere til bedre blogging?

tråklene selskinnsko

Hei! Nå er aksjonen ''redd møblene'' i gang, haha. Hele familien er ute å tråkler i selskinnsko, parkaser med lommelykter. Vi holder jo på å flytte, og da har vi plassert en del møbler i garasjen. Noe som endte i at alt ligger i en sløsh suppe :-) Og hva gjør jeg for å redde det?? Blogger, heh.. Men jeg va ute å så da! :):):)

Men nå må jeg snikspise litt bamsemums før resten kommer inn og slække videre i mitt asosiale liv ♥

Random, dere vil ikke se meg ATM. ''Slækkærn'' you know. Og gidameg for en slang jeg har hatt i dag..

Har dere garasje? Et tegn på hvor mye jeg har å gjøre akkurat nå. Spør om leserne sine har garasje ..........................................

just an old one

Hei! Nå sitter jeg som en smågal forsker med trollmorshår som står rett til hvers, suppeflekk på fleecen min og fullt av kattehår over hele meg. Hva er dette for noe'a? Fotsuka :-) Hey, den slo an. FO (forsker) T (troll) SU (suppe) KA (kattehår). Må vel være noe av det beste jeg har klart å prestere i mitt liv.

Har slækkan for meg selv i dag. Eller, meg og katten. Og nå hørtes jeg ut som en gamlis med slapt gebiss, munnviksikkel, snø hår som drikker kaffe og koser med kattene sine... Enig?!

Ntaa ♥

Fikk forresten masse koselige tilbakemeldinger på designet! You make my day :-) Designet er laget i PhotoFiltre. Nå skal jeg slække videre med grov-dialekta.

OIDA, hahahahah.

Hva har dere gjort i dag da?

nytt design


Jeg er kjempefornøyd! MEN DEN @%&@! menyen vil ikke på plass. Surmunn. Men ellers - glisemunn!

Hva synes dere?

kontakte meg

   NETTBY; ericaaa
MAIL; l0ve.blogg@hotmail.com
  FACEBOOK: Erica Mohn Kvam

kattemat, katteganer og gourme

Heeei! Nå daffer verdens søtese pus på sofaen, ferdig med å ødelegge kostene mine (..........). De siste timene har jeg renset doen til katta (føl sympati'a. heh, kanskje med katta og, for doen er nedspraya med parfyme hahahaha), servert DEN ekle katte-gourmematen som stanka dritt! ''Gourme'' mat?! Har også studert en kjempesøt kattegane..

Ellers er den søt da ♥ OK, jeg skrev nettopp nesten et helt innlegg om kattebæsj, parfyme, kattemat og katteganer. Lover godt? Ellers driver jeg og sender rundt bilder på msn og spammer folk met kattetalk. Okei, det ble akkurat et helt innlegg..


:(:(:(:(:(:(:(:( Den driver å ''rengjør'' kosten min, og tror den er pelsen sin ........

Hehehhe, pedoooo.

Okei, et helt innlegg om katter OGOGOG bare bilder?! Oh lord.


Har dere dyr?

stem på header


1. Laget selv

2.3.

1-2-3 eller den Juliatn lagde?

photoshoot
http://mariasolvang.blogg.no & mariaaxx@ nettby

Skal lage header av disse bildene!


Hva synes dere om bildene? ¢¾

candygirl in town

At the moment:

.... spises det godteri ...

........ overføres bilder på MSN fra photoshoot, heh, uten print screen ......

... sendes meldinger ...

... spises det enda mer godteri ...

... SPISES DET ENDA MER GODTERI!!! Følg med om 10 min, da kommer bilder fra shoot.

Gleder dere dere dere dere dere (hehe) til photoshoot?

stikkbombe sofa

Hei! Har kommet hjem fra en skikkelig happy Maria (lå over), som måtte være med fam. på Alice in wonderland! Jaja :-) Har egentlig ingen spesielle planer for resten av dagen, skikkelig gøy du. Vi har forresten katte-besøk! Hehe, det hørtes litt snålt ut der og da. Ble rispet opp på hæla da jeg stakk foten under sofaen. Hmm... av katten? Neinei, hva ellers? Vi har stikkbomber under sofaen som eksploderer og stikker hver gang foten havner under den.

Sorry for lite blogging, skal oppdatere dere med bilder og photoshoot senere i dag. Skal prøve å poste en konkurranse de nærmeste dagene også. Maria har bildene, så dere må vente til et par timer.

Hahahaha, bare kødd. Linselus..

Har dere noen planer for dagen?

at the moment
Let's party! Snart kommer gjestene, blir koselig!

Hva skal dere i kveld?

i en rosa helikopter

HEI! På vei hjem fra skolen gikk jeg og Helle og brølte sangen ''Rosa Helikopter''. HAHHHAAa, folk fikk psick vondt i hodet, og verre blir det på bursdagen til Maria i kveld da jeg og H skal lære oss dans og tekst. HOHOHOHO. Vi vet folk kommer til å digge oss i lang tid framover ♥

Jeppjepp, skal på bursdag til Maria i kveld :-) Skal ligge over etter bursdagen. Også ville jeg ønske turnjentene lykke til i både Stavanger og Kristiansund i helga!!
Helt clart min favorit sanngh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haha, husker det var hiten i 1.klasse.

Hørte dere på Rosa Helikopter da dere var små?

happy birthday l0ve

Har akkurat kommet hjem fra dans, kom springende ut døra med en pizzaslice i hånden og danseveska åpen. Og busskortet så klart - som jeg glemte forrige gang (..) -. Rakk faktisk bussen denne gangen! 6 ganger der jeg har missa bussen, men to sekunder etter at jeg kom på holdeplassen kom den :-) Perfekt timing!

Kommer strax noen videoblogger!
Tar dere ofte buss?

vannbilder

Her kommer noen vannbilder, lover - helt uredigert :-)


LIKE/DISLIKE?

da kom gullfiskhukommelsen..

Hei! Skal snart ta buss til dansing nå, SKAL ikke komme sent. De siste dagene har jeg vel misset bussen 3 ganger?? 3 av 3? Hehhehe, sorry Anne og Nora. Jeg tar buss med de, og de ser alltid bussen rulle forbi, og meg komme spurtende nedover gaten bak den. Forrige gang glemte jeg jo busspenger da, DEN er vel grei? He he hee?

Kommer videoblogg og masse annet kult på bloggen i dag, bloggen fylte jo et år i går ♥ Som jeg glemte? Halveis? Gullfiskhukommelse? Husker ikke gullfisker bra da? :):):)

HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAH, GULLFISK PÅ GOOGLE. SØØØØØT JA (NEI)

OK, ENDA BEDRE HAHAHAHAHAH.

BEST!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHA

Oida, mister alle busser, glemmer mye, og LEGGER UT KUN BILDER AV  GULLFISKER PÅ BLOGGEN (!!!!!!!!!) ? Lover virkelig ikke godt :-) Bye readers..
Er dere glemske?

bloggen fyller 1 år!

BLOGGEN FYLLER JO ETT ÅR I DAG! ♥ Jeg visste det var noe i dag. Vel, litt sent :-) Men som folk sier - bedre sent enn aldri. Kan vel ta ''feiringen'' i morgen i stede! Blir litt stress.

Du er invitert i bursdagsfest på l0ve.blogg.no i morgen! Hehhehe, tuller :-) Men tar altså masse kule greier på bloggen i morgen! Konkurranse, videoblogg, inspo osv? Who knows?

Så - blir en liten ''feiring'' i morgen!


SI GRATULERER TIL BLOGGEN DA VEL :-)

fred ut, tapere?

Har kommet hjem fra Maria, sitter og ser på Disney Channel. Haha, ingen dager uten! Selv om dubba er noe av det mest latterlige jeg vet. Særlig på Sony's sjanse. ''FRED UT, TAPERE!'' Uff, ikke bra - haha :-)

Tok masse bilder til Maria, blandt annet vannbilder! Kjempekule, legger de ut som bildeserie i morgen. Maria the blondie skulle legge seg på gulvet, av en eller annen grunn, og greide å legge seg i fatet med pizza. HAHHAA. Ja, pizza på gulvet?? Ikke si meg at ingen spiser på guvet?! Kidding.


Synes dere det er latterlig når tv-serier er ''dubba''?

''fine'' web ladies

Halla! Gjett hvor jeg er? Maria, heheh. Skal steke pizza snart, har akkurat bestilt meg max på hennes regning. HEHEH. YOU KNOW YOU LOVE ME! Slem om du lurte :-)

''And I'm jealouse, cause I love you''. Fav.sangen! Ikke akkurat, den sangen falt nok ikke helt i smak. På radioen nå om du lurte :-) Hehe, tørrprat fra min side.Maria er helt zeriøz azza!!!!! Hun ær pen!!!!
http://mariasolvang.blogg.no


Liker dere sangen ''Jealouse cause I love you'' eller noe?

en stk. blondie

Heei! Nå er jeg helt dau etter dansen. Ble skikkelig utkjørt i dag, men det er vel vanlig ettersom vi øver til forestilling. Kommer video og outfit etterpå, følg med :-)

Nå sitter jeg og ser på Celebert (?) Selskap, og han som lager mat er jo .. flink! Hehe, like flink som meg - Greide å sette sekken i vasken (IKKE spør) og skulle ta den ut da jeg greide å skru på kranen. Sekken henger nå til tørk .. Hehehhehh :-)
Har dere sett celebert selskap?

end up like a fougl scremsell

Hei! Kom hjem fra skolen for 10 min siden, hehe - rask til fots da vetu! Gikk en liten omvei, men det var klart verdt det. Det er jo så sykt kjipt å må gå den lange veien hjem alene! Vel, denne ''omveien'' var vel at jeg måtte tråkle meg gjennom en snøfylt åker. Kjempehyggelig! Hadde jeg ikke hadd de lange uggsene mine hadde jeg vel stått der resten av året og blitt til et fugleskremsel..

Skal på dans senere i dag, men først er det middag.... Fiskekaker!! Nam. Men - forrige gang overlevde jeg (nei, jeg er altså ikke så glad i fisk) og det skal jeg denne gangen også! Takket være en BOKS med mais og tre pitabrød. På en halv fiskekake..... Men - jeg fikk jo i meg næring :):):):)

PRO, random.

Har dere lang/middels/kort vei hjem fra skolen?

fine barbier

Heia! Kommet hjem fra Maria nå, sitter og lærer meg tropp dansen deres i tilfelle jeg skal begynne snart. Har sittet og forklart på MSN skikkelig lenge nå, helt til vi fant ut at Maria hadde web.. HAHA!

Eller sitter broren min i sofaen. ''Var ikke hun fin?''. HAHAH, barbiedokkereklame. Jeg dør, hehe søtt! Faller for barbier og greier... HMM.. Men nå skal jeg spise pannekaker, hade!

Har dere søsken?

ice cream girlz

Hei! Er hos Maria, har akkurat fylt opp minnet hennes på pcen med tullevideoer der jeg synger og danser til en Hanna Montana sang, haha internt.

Maria er hvertfall helt overbevist om at det sto en tekst på nettby profilen min, men jeg nekter.  Haha, Maria har påstått så mye i det siste som bare hun har drømt. Uff, haha :-)

Spiser oss sunne på grønnsaker også:


Kroneis - like/dislike? Føler at spørsmålene mine handler mer og mer om spiselige ting, haha - lover godt?
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits