februar 2017

DAAAZE

Hei fininger ♥ Checkin' in from le sofa!!! Måtte le litt av meg selv der jeg lå strak som en pinne i senga hele natt uten puter og det som er, Lailz på soldatutstrekk! I dag har jeg hatt seriemaraton med Friends og KUWTK, så jeg har det da ikke så aller verst :-) Det virker som om det er bittelitt bedre i dag, så da satser jeg på å fungere igjen i morgen! 20-årene ass.. Gamlemor!!

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Ellers kan jeg trøste meg med at jeg ligger super-glam med nye vipper etter en tur til Foxy Lashes by Mari tidligere denne uka. The best!! For alle kunder i Oslo - hun har noen få timer igjen denne måneden! I februar har hun tilbud på nytt sett volumvipper (førpris 1800,- NÅ 1440,-). Ta kontakt på 40 54 79 62 for å sikre deg en time denne måneden med tilbudet!! Sponset behandling.

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Må også benytte anledningen til å gratulere superbestisen min med 21-årsdagen!! Maria har jo nesten vært mer på denne bloggen enn meg hahha, så jeg føler dere kjenner henne like godt ♥ Verdens snilleste, godeste og fineste bestevenn! Jentene skal til henne i kveld og munche Pavlova og jeg HÅPER at en litten paracet-voltaren-mix vil gjøre susen så jeg kan knøle meg oppover. Can't say no do that cakeHave a nice one 

SENGELIGGENDE

Hei dere, hvordan har deres uke vært så langt?? Jeg håper den har startet LITT bedre for dere enn for min del, for her ligger jeg sengeliggende hos family'n med ryggsmerter fra helvede etter at jeg strakk den helt sykt på trening tidligere i dag. Masssse tårer og banning og pain i dag for å si det sånn, men nå ligger jeg hvertfall på hjemmesykehuset og blir vartet opp litt ekstra ♥ Noen som har opplevd det samme eller og HVOR lenge må jeg ligge her og vri meg?? Det kjennes på en måte ut som alle skiver i ryggen svikter helt når jeg prøver å bevege meg? Det er forsåvidt vondt hele tiden, men det er overkommelig liksom når jeg ligger i ro. Men om jeg rører feil punkt - FY!! Gidder IKKE å ligge sånn her resten av uka hvertfall. Tips mottas med STOR takk! Laila på trening, ass. No more.Ellers var helga mi veldig bra da!! (Må få synes litt synd på seg selv innimellom slagene). På lørdag var det bursdagsfeiring hos Vibeke - var såå hyggelig å møte en del av gjengen fra videregående jeg ikke har sett på månedsvis. Jeg skulle jo ta en ''rolig'' kveld ettersom jeg hadde 10-fly til Oslo morningen etter, men slik gikk det jo ikke helt. Laila var som vanlig på byen til stengetid og somlet seg hjem _uten jakke_ ettersom garderobelappene var totalt kaos - noe som var et råstilig syn i pissregnet. Lakkskjørt og kritthvit skjorte som ble mer og mer oransje av selvbruningen for hvert skritt man tok. Staying classy HELT frem til inngangsdøra, si.  

Etter en solid 5-timers søvn var det bare å komme seg opp og pakke og komme seg på flyet til Oslo. Da var det tid for hangout med jentene og WEEKND-konsert! NO WORDS, hver eneste ventetime ute i køa var verdt det - konserten var dødsbra og vi var såå heldige med plassene! Digget setlista og han var superflink live. Stjal til meg en solid blikkontakt også!! Altså, musikken hans er heeeeaven. 

Processed with VSCO with a6 preset

Røyskatten var på nære nippet til å svime av de gangene han kom heeelt fremmerst på scenetuppen altså

Gjett om jeg hadde forsinket fly igjen på mandag? YES. Slår aldri feil. Gikk derfor rett av flybussen på jobb, så dagen i går gikk i ett kjør. Totally worth it, tho! Nå skal jeg ikke farte på en stund, noe som blir veldig deilig ♥ Blir hvertfall ikke noe farting på et par dager ettersom jeg er trapped as fuq i senga, så krysser fingrene for at det løsner litt kjapt.. Ha en fin tirsdag babes ♥

MY EXCITING LIFE THROUGH SNAPCHAT

No shame in the game - sjarmerende videoer fra Warszawa, litt jamming og REPPIN' ''your loss''-tskjorta. Enjoy da dere ♥

BLOGGERNE PREMIERE

Hei dere og goood fredag ♥ Da var man hjemme igjen etter en superhyggelig svipptur til Oslo!! Hadde det SÅ hyggelig igår, og det er bare å glede seg til Bloggerne kommer på skjermen! Vi så første episode og jeg er såå stolt av Kristine! Man skal lete lenge etter mennesker som er så genuin, hardtarbeidende og FLINK som henne. Takker gud for at vi møttes under Dubai-turen i fjor, for DAMN that girl is amazing ♥ Vi har det altfor litt for gøy sammen, og i går var intet unntak! 

Premierefesten har jo blitt omtalt på litt ulike måter i media ser jeg OG her vil jeg bare si at festen var (honestly) superanstendig og hyggelig - folk satt rundt omkring og minglet, tok bilder i Fotobaren og bare .. koste seg. Senere satt vi som en liten gjeng rundt omkring i sofaen og på gulvet for å se den første episoden med masse latter, klapping og god stemning :-) Etterfesten var også superhyggelig, så jeg sitter med et HELT annet inntrykk enn det noen medier skal ha det til. Festen var i mine øyne intim, hyggelig og veldig forseg-gjort! Jeg bruker aldri å henge meg opp i akkurat slike ting, men her måtte jeg bare skrive en liten kommentar ettersom jeg synes andre skriverier er SÅ urettferdige mot både produksjon, arrangører og de andre bloggerne :-) 

Kvelden var i alle fall vellykket for de fleste av oss med masse nye folk (det er så rart på sånne events hahha, man føler liksom at alle kjenner alle eller vet sånn någenlunde hvem hverandre er - så man går liksom rundt og hilseklemmer på totalt fremmede, selv om det kjennes SÅ naturlig ut der og da). Laila var fornøyd med god stemning og noe godt i glasset utover kvelden på afterpartyet og ENDA mer fornøyd når hun lærte seg et par DJ triks. @ericakvam på snapchat for en sneekpeak hahha

Meg og fiiineste Sofie prøver å se viktige utMeg, Kristine & Ingeborg - hands down verdens råååeste dame; so much love for my mama-bear


Starter classy på shoot

 

Processed with VSCO with a6 preset
 

Glipper LITT på modelloppdraget og går for en COOL look i stedet:

Processed with VSCO with a6 preset


#stayclassyHugging myself cuz im amazing, independent and excited about lyfe.

Må si jeg er LITT (veldig) spent på hvordan klippene fra Dubai og Kjendisgallaen blir på TV - så sykt typisk meg å være tidenes boms og si helt løkete greier :-( Vet nesten ikke om jeg vil se det hahha.. I Dubai hadde jeg og Kristine kjent hverandre i noen timer før første filming, og selv om vi klikket dødsbra visste vi jo ikke HELT 100% hvor vi hadde hverandre hahha. Knoll og tott på tur! 

GOD HELG FININGER ♥ Ønskeinnlegg fremover?? Girl-talk videoen og ukas snaps redigeres i morgen og kommer fortløpende! Andre ting dere vil at jeg skal skrive om? Tema, tanker, tips, videoer? I'm up for anything! Setter stoooor pris på innspill ♥

UKENS SPØRSMÅL

Hvordan får du vintage-effekt på bildene dine?

Først redigerer jeg selve bildet i VSCO, før jeg redigerer lys osv. i Afterlight. Her gjør jeg bildet skarpere og legger på grain-effekten. Hvis jeg vil ha det enda mer vintage har Afterlight effekter man kan legge på bildet. Jeg bruker den andre effekten i ''Dusty''kategorien. Easy as that! Afterlight koster kanskje noen kroner, men det er absolutt verdt det. Superbra app!

Processed with VSCO with a5 preset

Største turn-off og turn-on ved gutter?

Turn-off.... HVOR skal man starte?? Cockiness kommer man ingen vei med, det er helt klart det verste. Slossing og drugs kommer på en god nr to for min del, noe så usjarmerende??? Høylytte, irriterende, frekke gutter uten klesstil scorer også høyt på lista. Hahaha YA. Turn-on for min del er helt klart utstråling, hvordan vedkomne er når han snakker direkte til meg og hvordan han viser interesse. Pratsom, utadvendt og morsom er et stort pluss!!! Klær har også MYE å si for min del, så den må være på plass. Trenger ikke noen fashionista, men det må se greit ut liksom haha :-) Også foretrekker jeg mørke ovenfor blondiez!! GJERNE noen år eldre. Jevnaldrende/yngre er en no-go for min del. Dersom du tenkte mer kroppsmessig trenger man ikke være no' bodybuilder. Bryr meg egentlig ikke så veldig mye om akkurat dette, men veltrente armer er GORG! Og når det legges så stort fokus på booty på oss jenter synes jeg dette kan gjelde like fint tilbake hehhe. Røyskatten går for real standard, si !

Hvor er genseren fra?

Nelly!

Hvor har du kjøpt pablo-genseren din?

Den var ikke min, gitt.. :-(

Hvor kjøper du undertøyet ditt?

Hmm, litt forskjellig. Klikker ofte hjem litt her og der fra Nelly! NAKD har dødsmye fint! Ellers bruker jeg bare truser fra Victoria's Secret (VIP.) fordi jeg hamstrer som en GAL hver gang jeg er der. Verdens beste og fineste truser!! Jeg har sluttet å buke ''vanlig'' bh - nå bruker jeg bare sånne tynne lace-greier uten push og tull. SÅ mye mer behagelig også. De kjøper jeg litt overalt egentlig. H&M, Nelly, NAKD, Ganni.Hvor er antrekket fra?

Strømpebukse HER t-shirt NAKD. Har en rabattkode der jeg skal dele med dere snart fra sistnevnte!

Processed with VSCO with hb2 preset

Når kommer girl talk videoen?

Denne uken!! Lørdag eller søndag

Hvor er bordet fra?

Not my apartment (I wish), MEN bordet er fra HayHar du aldri dårlige dager?

Jo, såklart. Det har vært mange sippekvelder med John Mayer live hvor ALT bare suger for å si det sånn!! Har ikke hatt en sånn low-dag på suuuperlenge, og det er veldig deilig. Før jul var annenhver dag skikkelig crap følte jeg, så det er veldig godt å være i en god periode hvor jeg ser litt lysere på ting :-) På dårlige dager er det jo som regel småproblemer man fyrer opp til verdens største problemer, eller bare masse tanker som går i kryss og tvers blandet med stress og bare ... crappy days. Som alle andre! Ofte vet jeg ikke hvorfor jeg føler det sånn engang, men det er vel en blanding av stress, tanker og slitsomhet. Vi kommer da gjennom de dagene også dere ♥Skal du på Weeknd-konserten?

JAAA gleder meg som en unge - elsker konserter!!

Processed with VSCO with a5 preset

Spørsmål til neste uke?

BACK TO BACK

Hei fininger - beklager dårlig update de siste dagene!! Har vært fullt kjør med jobb og planer på kveldene, så da ble det noen dager off. Nå sitter jeg på en kafé i Oslo - back again, haha.. I kveld er det nemlig premierefest på Bloggerne, og da stiller jeg selvfølgelig to support my bbygirl Kristine ♥ Gleder meg til god drikke (meheh), mingling og masse nye folk - dette blir BRA! Nå er det sushimiddag som står på planen først før jeg skal freshe opp dette ekstremt ufreshe trynet. Hjem igjen i morgen tidlig, så det kan jo bli spennende ettersom jeg har drømt to netter på rad at jeg kommer til å forsove meg. Nuvel! Ha en fiiin torsdag ♥
 

BLACK PLAYSUIT playsuit her sko her (adlinks

Solid utringing på denne, hvertfall!! Den er egentlig ikke såå ille, men den er litt for stor for meg så da ble det litt glipps her og der, haha. Skal heise den opp ved skuldrene sånn at den sitter strammere, og da blir den perfekt!! SÅ deilig å ha på :-) Man kan jo eventuelt kjøre noe kult under om man synes den blir LITT vel utringet. I love it tho!  Håper dere får en fin uke videre! 
 

VLOG FROM POLAND

Film fra Nouw-launch-eventet i Polen tidligere denne vinteren!! Hadde det SÅ gøy :-) Enjoy og gooood mandag

TOO RAD TO BE SAD

t-skjorte missyempire skjørt mango sko HER 

ELSKER det nye lakkskjørtet mitt!! Feelin' fuckin fabolous. Aner ikke hva ''rad'' betyr men synes det var en nize t-skjorte og da ble den med hjem hahha. Det er så SYKT typisk meg, også betyr det sikkert noe super-lame. NJUT DAGEN DERE
 

HOME SWEET HOME

Åh, godt å være hjemme igjen altså ♥ Har kost meg masse i Oslo de timene jeg var der!! Skal tilbake på torsdag igjen hahha YAS. Koste meg ekstremt mye på hotell hvertfall og ble sittende på hotellfrokost til man rullet ut døra. SÅ sykt mye digg! Kom meg faktisk på trening like etterpå, så det var jo overraskende imponerende til meg å være. Dro på et superspennende møte på Aller etterpå og fikk catchet opp med my girl Krissssy ♥ Elsker oss assz

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with lv02 preset

Flyet mitt var jo forsinket IGJEN (det ER en curse?!) noe jeg burde sett komme ettersom det har vært forsinket de fire siste fredagene jeg har flydd hjem. Kom oss heldigvis i lufta etter 90 trege minutter, og da var det ekstra godt å lande i Trondheim igjen :-) Baaare kos i går kveld og idag har jeg fått jobbet litt! Nå skal jeg ha rooolig lørdag med girlsa - kos dere i kveld!!! ♥ PLZ gjør noe røyskatt-Laila ville ha gjort da (eller ikke....) - burde serr lage en merch med ''RL'' hoodies hahah??, #NoShameSquad #StayClassy

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Ellers vil jeg tipse dere om russens krafttak mot kreft!!! Strinda er med som vanlig - gjerne vær med å støtt det fantastiske tiltaket ved å gi en gave HERSuperviktig sak hvor alle monner drar!!!  ♥ God lørdag! PS jentesnakkvideoen kommer next week!

BACK IN OSLO

Hei fininger!! Tenkte bare å stikke kjapt innom - jeg er nemlig back in Oslo .. AGAIN! Haha my second home for sure og fyfæææn så kaldt det er her. Trondheim er vel forsåvidt like kaldt, men når jeg kaver rundt her i Oslo fra plass til plass og på møter kjennes det ekstra godt, gitt. Oh well! Jeg drar hjem igjen i morgen, etter nok et spennende møte og reunion with my giiiirl Kristine. The dangerous duo is BACK. Hahha, åh elsker kombinasjonen av oss altså - den ene verre enn den andre gitt. Vi snakkes i morgen dere, goodniiight ♥

VALENTINES DAY X DW

annonseValentine's Day is coming up you guys! Nå lever jo jeg det gode, single liv MEN til alle dere lovebirds der ute - hva med en superfin Daniel Wellington klokke i gave til den du er ekstra glad i? I Valentines-kampanjen til Daniel Wellington får du nå nemlig med en gratis charm & innpakning ved kjøp av en klokke med skinnreim! Charmsene er såå fine; et lite hjerte som gjør klokken enda mer loveable ♥ Happy and single like me?? TREAT YOSELF sier jeg bare, haha :-) Se mer HERSe så fiiin! DW har klokker i flere størrelser og farger til begge kjønn - så her er noe til enhver! 

Rabattkoden ERICA gir dere -15% på HELE nettbutikken tom. 28 februar. De har også free, worldwide shipping. Se hele utvalget HER ♥

LADY IN A GLASS DRESS

Lady in a glass dress - Chris Brown 

The breakup - Chris Brown

Thank you - Kehlani

I think of you - Jeremih ft. Chris Brown

Play - SoMo

Make love - Chris Brown

Obvious hang-up på breeeezy, men DAMNZ for en pakkedeal ♥ Crushin' bigtime!!! :-( SHOUTOUT til min fab bloggleser Mia som reddet blåmandagen med å sende meg hele versjonen av Lady in a glass dress på Soundcloud! Reddet hele uka mi hvertfall ♥

MY FAVORITE INSTAGRAM ACCOUNTS

@dddistraction

@urbansocietyy

@wolfiecindy

@truffle.uk

@a1daily

@hoenest

@sexandthecityquotes

@sashasamsonova

@messyheadss

@latenightinparis

@fahdesss

@iblamejordan

@100flavoursuk

Har hands down brukt TO timer på dette, så håper dere drar nytte av det!! SÅ sykt mye bra på Instagram, min go-to for inspirasjon. Gjerne kommenter dine favorittbrukere under ♥

ALL EYES ON YOU

inneholder annonseHOW GORG er de nye vippene til jålemor??? Tok turen til the very, very best FoxyLashes by Mari i forrige uke og fikk glammet meg opp litt. Hun er hands down den beste OG jobber både i Trondheim og Oslo. Man merker absolutt ikke at man har vippe-extensions på, ettersom de ikke klør eller er tunge. Mari er perfeksjonist til tusen, noe som gjør at man alltid går ut fornøyd. Det er viktig!

Hun har nå tilbud til alle som har vært på andre salonger og ikke er fornøyd med vippene sine. Lash Rescue coming up, si! I februar får kunder i Oslo tilbud om å betale vanlig refill-pris på 950 på fiksing av vipper fra andre salonger. DET er en bra deal ettersom hun bruker mye lengre tid.  Kontakt henne på 40 54 79 62 ♥  

Goood mandag dere!

UKENS SPØRSMÅL

Jeg lurer på hvor du får all inspirasjonen din fra? Spesielt når det kommer til outfits og klær! Bare digger stilen din så ufattelig mye!!!

Tusen takk for det!! Hmm.. jeg er veldig glad i å sette sammen ulike antrekk og ta freshe bilder av det, men her må jeg helt klart svare instagram. Følger drøssevis av fantastiske profiler der - kan godt lage et innlegg med mine favoritter! Jeg er ikke så glad i sånn typisk mote-mote, men liker heller instagram-trendene som kommer og går. F.eks sassy t-skjorter, vintage bilder og bare ... inspirasjon, tekster og bilder som treffer MEG. Lager et innlegg om favorittene mine, jeg! looking at my life decisions like..

Fuck, marry kill: Kim, Khloe & Kourtney

Omg! Shit, denne er vanskelig. Tror faktisk jeg må gå for en fuck Khloe, marry Kourtney og kill Kim. Sorry babe

Hvor er skjorta fra?

IROSynes du bloggnorge har forandret seg til det bedre eller verste i det siste?

Både og. Jeg synes at bloggere i 2017 er flinkere til å vise den menneskelige siden av seg selv - jeg ELSKER at mer downtoearth-livsstil-blogging er i vinden, og at solpudderblogging er lagt litt på hylla. Til tross for at topplista florerer av mennesker som irriterer meg grønt og som jeg har svært lite til overs for. Jeg synes absolutt folk skal få gjøre som de vil, men det finnes grenser for hvordan man fremstiller seg selv og sine usunne verdier på, spesielt med en så stor påvirkningskraft en blogger har. Jeg, personlig, synes man skal bruke stemmen sin til noe fornuftig og bra, og noe som løfter andre menneskers selvfølelse. Menmen, vi er alle forskjellige si. Men fy faen det er mye ræl ute og går. Få det VEKK sier jeg bare haha. Nu hvor dating er sååå akavet, hvordan vil du beskrive en "drømmedate", og hvordan skal en fyr skal spørge dig om en date på (måske hvis du slet ikke kender manden)? <3

Nå hater jeg virkelig dating av hele mitt hjerte og grøsser bare av tanken MEN jeg elsker alt som er super-lowkey og anti-romantisk, så unngår vi det er jeg med på det meste. Alkohol er heller ikke feil ass, det får frem det beste i mennesker haha. Be Laila på shottekonk-date så er vi der as ! Neida, joda, men jeg synes det er helt cool å bare ta en øl eller lage noe digggg hjemme. Du ser IKKE meg holde hender på rødvin og biff-middag med en nastyass rosebukett på snei hvertfall. Fysj.

Hvilken type hvitvin liker du?

Skulle ønske jeg hadde noe fancy å svare her da, men jeg er IKKE spesielt glad i vin. Drikker som regel prosecco eller rosevin om jeg først skal i den kategorien, ellers bestiller jeg bare den friskeste hvitvinen de har på restaurant. Kjipt å ikke like vin, men ingen liker jo ren vodka heller. Vi drikker det likevel, si! Men god mat og god vin er jo en fin kombinasjon da. Prøver å høre voksen ut. Har du TV i leiligheten?

Yah, der surrer det og går en serie til alle døgnets tider. Ser aldri på TV-TV da, alltid Netflix eller videoer av Chris Brown <3 Fikk et akutt crush på han igjen her forleden?? Siklet meg gjennom Party-musikkvideoen hvertfall, so sexy imma die

Siden du nevner sunne, naturlige kropper, ville du selv lagt deg under kniven for silikonpupper eller lignende?

Nei, det ville jo vært veldig å gå i mot seg selv. Jeg kommer aldri til å legge meg under kniven for å endre utseendet mitt (plz slap me hard om jeg noen gang er så løk at jeg gjør det) eller gjøre andre inngrep for å matche dagens ''idealutseende''. Såklart, det er jo SÅ mye man kunne tenke seg å fikse på om det bare var å  knipse, men what's the point dere. Hvem er det vi gjør dette for, sånn egentlig? Stresser vi over eget utseendet for vår egen del, eller er det fordi vi vil ha sosial godkjennelse? Jeg finner skjønnhet i SÅ mye forskjellig, og da snakker jeg IKKE om store lepper eller flate mager med sprettrumpe. Det ER klisje å si det, men fyfæn så mye lengre man kommer med positivitet, smil og utstråling. Jeg takler ikke å henge med utseendefikserte mennesker hvor du SER at de ikke tenker på andre ting. Verste sort, fyfaen. Så NEI ingen silikon-tittiez på denne snella. Kim Possible-tits for the WIN dere. Who the fuck cares sier jeg bare:Har du klart å holde nyttårsforsettene dine så langt?

Positivt overrasket altså!!! Har laget meg wok et par ganger OG vært på trening flere ganger i uka. Det er store greier for lillemor da vett. De andre punktene må jeg jobbe mer med gitt. Ut av komfortsonen og SONE UT LITT. Oppdaterer også den derre lista med et personlig tips om å holde seg mer innendørs to please my stressed out guardian angel. Røyskatt-Laila har tydeligvis _ingen grense!!! Hahhaha SÅ mange spør hva greia med det navnet er, jeg vet ikke helt selv hvordan det oppsto. Liker å tro at det er min indre drunk-trashy-embarrassing-sassydemon- som erstatter Erica i ny og ne. Gotta love that røyskatt, tho. Fyfader nå er jeg lame hahahaSPØRSMÅL TIL NESTE UKE ELLER? 

ALL SMILES

I dag er en BRA DAG så da er det bare å smile fra øre til øre, høre på digggg musikk og bare .. nyte den gode magefølelsen ♥ Vanligvis er jeg alltid helllla-down på bakisdager humørmessig, men idag ble jeg positivt overrasket gitt! Nå synger jeg til Drake av full hals og gleder meg som en unge til å stå på golden circle i Berlin om en måned med my favorite ladies. Åhh det blir så bra!!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Welllll, somebody is having a great day obviously

Processed with VSCO with a6 preset


Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

t-skjorte IRO supercomfy og fint skinnskjørt HER boots HER øreringer h&m

Processed with VSCO with hb2 preset

Nå er det SUSHI som står på menyen, FY for en digg søndag. Masse kjærlighet til alle dere flotte fine 

I ain't sorry.
t-shirt coming soon skjørt zara øreringer h&m sko HER (so fuckin cool, OG på salg) adlink 

I går var det bare å dra på seg sassy-outfiten for en kveld på byen, noe som ble en veldig morsom tur!! Lenge siden jeg har vært ute i Trondheim nå, og det ble jo en fuktig tur som vanlig, si. Herlig det.

Processed with VSCO with a6 preset

Møtte dama i vårt _liv, for real haha - elsker sassy ladies som dette som clearly bare elsker livet. Skulle blitt med oss videre på nachpiel gitt!!

these babes, tho

I dag er formen overraskende fin - jeg skal jobbe med bloggen ettersom jeg har friii hele dagen frem til vi skal spise sushi i kveld. MUNCHESWEEKEND and i love it ♥ Snakkes senere fine dere

Processed with VSCO with hb2 preset

WORK WORK

God morgen dere ♥ I dag satt jeg klar til å bestille John Mayer-billetter 08.55 men to minutter over 9 var jo det beste revet bort allerede!! Vi fikk heldigvis sikret oss gode billetter på førsalget, så nå gleder jeg meg allerede til hele TO konserter i mai!! Nå er frokosten inntatt og mailen jobbet gjennom - så nå skal jeg løfte denne fredagen ti hakk med å hente litt pakker på posten etter at jeg hadde et lite shopping-raid forleden, før det blir trening og butikkjobb til klokken 21 i kveld. Fredagen sin det! Mehhe. 

Ønsker dere en fiin helg ♥
 

T.M.P

Bilder fra den siste uka.. Her går alt i SURR om dagene, føler at jeg ikke får gjort noe av det jeg bør gjøre og synes tiden går altfor altfor fort. Føler liksom at så mye annet tar opp tiden til det jeg heller vil gjøre, which kinda sucks. Oh well, får bare prøve å balansere alt litt bedre. Det går bare litt non-stop for tiden og trenger ASAP en roligkveld hvor man bare legger fra seg alt annet. Ah, dere kjenner vel magefølelsen av at man har for mye å gjøre og for fuckings lite tid fordi alt kræsjer og man har mest lyst til å ligge og grine?!! YAH i dag er en sånn dag. Mye å tenke på for tiden da skjønner dere. Anyway.. nå skal jeg hive i meg en solid dose paracet og dra på jobb - vi snakkes senere fine dere ♥ Takk for så mange gode kommentarer de siste dagene!! Betyr massevis.  

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits