februar 2017

HVORDAN JEG REDIGERER MINE INSTAGRAMBILDER


 

Ekstremt mange lurer på hvordan jeg redigerer instagram-bildene mine, og jeg føler jeg har svart smålig her og der men tenkte derfor å bare samle det i et eget innlegg. Jeg har ingen fast oppskrift eller et fast filter, men jeg prøver meg alltid frem med lys, kontrast, filter og farger. Det er rett og slett bare det dere må gjøre! Men jeg skal prøve så godt jeg kan å dele mine go-to redigeringstips og apper :-) 


 

VSCO

- Her beskjærer jeg bildet mitt, drar opp eksponeringen og drar ned kontrasten
- Legger også på filter her. Mine favoritter er A5, A6, B1 og HB2. Jeg har kjøpt noen av filtrene og anbefaler absolutt å legge litt penger i det. Helt klart min favorittapp når det kommer til basisredigering


 

AFTERLIGHT

- Denne bruker jeg til å gjøre bildet skarpere, legge på ''grain'' samt. redigere fargene i bildet. Jeg velger som regel blå-toner på både ''highlights'' og ''midtone''. Redigerer også mer lys og kontrast her
- De har dødsmange overlay-filter jeg bruker for å få vintageeffekt. Her bare prøver jeg meg fram med forskjellige ''dusty'' overlays både når det kommer til stil og styrke. 


 

3D EFFECT

- Her får jeg den etterspurte 3d-effekten på bildene mine. Jeg kjøpte vel tilleggspakken slik at jeg kan ha avlange bilder og flere filter. Her gjør jeg også forskjellige ting hver gang. Dødskule effekter! 


 

That's pretty much it! Håper dere får noe nytte av det - men husk at unikt er alltid kult, så prøv deg frem og finn DIN stil ♥

CODE BLUEthere's no forever baby

Ah, har fått HELT obsession for Code Blue av The-Dream ♥ ♥ Såå enkel og fin!! Musikk er virkelig livet mitt, altså. De 99 kronene jeg bruker på Spotify hver måned er de mest velbrukte pengene mine hver eneste måned. Musikk setter ord på følelser man aldri hadde klart selv, samtidig som det forsterker ALT på en helt ubeskrivelig måte? Alt blir så mye bedre (og verre) med fantastisk musikk! Derfor har jeg bestemt at 2017 skal være tidenes konsertår, og jeg føler jeg allerede er godt i gang!! BRING IT. Dere må gjerne følge spotifylistene mine, der har jeg ALT uansett om dere er i lykkeland, relaxin', drikker vin eller er i kosehumør. It sure is a masterpiece.

Nå skal jeg på jobb, vi snakkes vel senere flotte fine dere ♥ Tusen takk til alle nye fjes som har klikket seg innom de siste dagene!! Like damnz hva skjer!! TIPS TIL SUNN, ENKEL & DØDSGOD FROKOST!

Ah, for en deilig start på uka!! Med favorittfrokosten, en digg spilleliste & nydusjet hår var det overraskende god stemning til mandag og være - noe som er veldig deilig for en gangs skyld :-) Våknet strålende fornøyd med at så mange klikket seg innom bloggen min igår og har lyst til å få til masse bra fremover!! Girl-talk videoen kommer mest sannsynlig på onsdag, jeg GLEDER meg til å prate hull i hodet på dere alle sammen. 

TIPS TIL ENKEL, SUNN & GOD FROKOST

Jeg er frokostmenneske deluxe, og synes det er det beste måltidet i løpet av dagen! Derfor lager jeg meg ALLTID noe godt til frokost. Havregrynspannekakene mine lages minst en gang om dagen, enten til lunsj eller frokost, og disse MÅ dere prøve. Dødsgode, helt sykt enkle og mettende! Thumbs UP!

- 1 egg
- ca. 2dl havregryn

YES, that's it! Jeg visper sammen egg og havregryn og steker de med margarin i panna. Det holder til ca. tre pannekaker, og alle får plass i panna samtidig noe som gjør det ekstra effektivt. Disse er jo ikke flytende i det hele tatt, men jeg eeelsker de. Dere kan selvfølgelig legge til flere ingredienser som f.eks melk om dere vil ha de mer flytende. Jeg liker de litt crunchy da! 

Jeg har som regel mager cottage cheese på de, også syltetøy, banan eller jordbær. De er også dødsgode med brunost!! Ah, kunne spist dette all day haha :-) Vurderer nesten disse til lunsj også, assNå skal jeg jobbe litt med regnskap og faktura før jobb kaller! Håper dere får en fiiin dag videre og at dere kanskje disker opp havrepannekaker til kvelds? ♥

FIFTY SHADES OF BORING

Processed with VSCO with a5 preset

Shalloms dere! ♥ Dagen i dag har vært helt grusomt ueffektiv og lite innholdsrik, noe jeg burde hatt dårlig samvittighet for når jeg ser alle spreke folk ute på ski, turglade mennesker utenfor vinduet og folk med velfungerende stekeovn som lager fastelavensboller?? Men nope, jeg har tross alt IKKE dårlig samvittighet for å ha ligget på sofaen og sett ferdig OJ Simpson-saken og bøttet nedpå med pepsi max. Jeg har hadd verdens deiligste sløvedag - så deilig at jeg er LEI av å sløve og dermed klar for en mer innholdsrik uke fra og med i morgen :-) 

Kom meg likevel utenfor husets fire vegger en liten vendig tidligere i kveld for å se Fifty Shades Darker på kino, rett og slett fordi jeg føler man MÅ få med seg filmene og fordi jeg eeeelsker kino. Men DAMN for en rævva film hahaha!! Tommel opp for amazing soundtrack og stilig leilighet, men terningkast 2 for dødskjip handling. Altså, man vet jo hva man går til, men for meg så ble det bare masse smådramatiske handlinger mikset sammen på en helt usammenhengende, flat måte?? Hadde håpet på en KILLER-story oppi alle sexscenene, men hang liksom ikke helt med på mini-dramaet? Hater å være en sånn liksom-viktig filmanmelder hahaha, og man drar vel kanskje ikke og ser en sånn film i håp om å se på noe up-and-coming Oscarmateriale heller. Lett underholdning da og BRA BOD på Mr. Grey! Og digg smågodt ♥ Og digg kinofølge ♥ Altså, kino er fantastisk uansett i mine øyne så det var verdt turen si! Processed with VSCO with a5 preset

Feel me?? Good night babes, håper dere får en superfin uke og at dere har det bra ♥

Å FLYTTE HJEMMEFRA

Nå begynner det jo å bli en god stund siden jeg flyttet hjemmefra, men jeg får fortsatt massevis av mails og kommentarer fra dere med ønske om at jeg skal skrive litt mer om dette ettersom det er aktuelt for mange av dere :-) Mange bloggere har jo skrevet ganske like innlegg fra før, men jeg føler likevel at dere ønsker å høre det fra MEG ettersom dere leser MIN blogg - derfor lager jeg et innlegg basert på personlige erfaringer ♥ Noen korte pro's and con's ved å forlate redet, rett og slett!

Processed with VSCO with a5 preset

CON'S

× DET ER DYRT! Det er ingen tvil om at å flytte ut koster penger! Derfor er en stabil økonomi definitivt noe man vil ha på plass før man flytter ut. Jeg synes litt av poenget med å flytte ut er at man betaler ting SELV. Det er den eneste måten man lærer seg å bli 100% selvstendig på. Jeg dømmer ikke mennesker som bor alene hvor foreldrene betaler alt - her er det mange ulike faktorer som kan ha påvirkning. Men i mine øyne er det gull verdt om man klarer å håndtere sin egen økonomi selv. Hver måned trekkes det penger til lån/leie, mat, strøm, internett og masse pissregninger man ikke visste fantes engang. Så her gjelder det å ha tunga rett i munnen og holde tritt med utgiftene :-) 

× MIDDAGEN FIKSER IKKE SEG SELV! Å komme hjem til ferdig dekt bord og servert middag var noe jeg definitivt tok for gitt hjemme, og det er ingen selvfølge når man har flyttet ut. Det er lite middagslaging her i heimen for å si det sånn haha, det blir raskt frokost/lunsj-måltider døgnet rundt. Kjøleskapet er dog. bare bestående av smør, egg og pepsi max - så det er jo kanskje en plass å starte haha...× JA, DU MÅ VASKE SELV! Å rydde rommet og støvsuge var easy peasy når jeg bodde hjemme. Jeg dro derimot ikke frem moppen og vaskebøtta ukentlig hjemme, og JA det er kjipt å sitte på alle fire og vaske badegulvets krinker og kroker :-( Luksusproblem deluxe, men det sitter faktisk langt inne å dra den moppen over gulvet i ny og né. Dessuten er det svindyrt med sånne engangsmopper og alt av vaskegreier!! Husmorspoengene har faktisk landet i minuskategorien etter dette avsnittet hører jeg. She can't cook OR clean. Like damn.  

× DU MISTER TROEN PÅ EGEN IQ! Hahaha vettu jeg føler meg SÅ hjelpesløs når tekniske ting streiker. For et par uker siden skrudde de av og på strømmen i bygget, og da koblet stekeovnen min seg ut. Jeg har enda ikke fått den til å fungere, så nå står det bare STOP på ovnskjermen. Hamrer litt på knappene hver morgen i håp om at noe skal løsne, men NEI. Samme med sikringsskapet. Damn, det er avanserte greier. Når det kommer til slike hus-tekniske-greier savner jeg papsens tekno-hands som fikser alt på flekken altså! Jeg har jo skjønt for lenge siden at jeg ikke har noen super-brain men FY så talentløs jeg føler meg når jeg knoter med slike ting. 

Processed with VSCO with a5 preset
 

× DET KAN VÆRE ENSOMT TIL TIDER! Nå er jeg så ekstremt heldig at jeg så og si trives bedre i mitt eget selskap enn andres (til en viss grad haha) så jeg har faktisk ALDRI følt meg alene eller ensom i leiligheten når jeg ikke har hatt besøk. Jeg har jo ofte venner over og elsker å ha mulighet til det, men mesteparten av døgnet er man jo alene. For noen kan det være vanskelig å ikke ha mulighet til alltid å ha noen rundt seg, og noen mennesker er jo mer avhengig av å være i andres selskap enn andre. Sånn er vi mennesker forskjellige! Man må uansett være forberedt på at man er mye alene hjemme, med mindre man f.eks bor i kollektiv. Iz you up for it? I know I am.


 

× HUSREDD? Jeg er faktisk ekstremt husredd, og var SÅ redd om jeg satt alene i stua en kveld når jeg bodde hjemme med vinduene bak ryggen, og familien for eksempel var på hytta. Jeg har bare hatt ett husredd-tilfelle her i leiligheten, og føler meg heldigvis alltid supertrygg ellers. Jeg mistet det smålig altså når en mann sprang inn i leilighetskomplekset og røsket i inngangsdøra mi (låst heldigvis) før vedkomne sprang ut igjen, noe så shady???? Jeg hører nemlig veldig godt fra stua når hoveddøra til bygget åpnes og noen løper i trappene. Jeg har derfor ALLTID døra låst hehhe. Men ja, er man superhusredd og lettskremt kan man møte på en utfordring her og der!

PRO'S

♥ FRIHETEN!! Ah, friheten gruser ALLE con's-ene i en smekk. Det er så ubeskrivelig deilig å kunne gjøre akkurat hva man vil, når man vil, uten at noen skal kommentere det. Om jeg vil ta en løpetur halv 2 på natta så gjør jeg det (helt til jeg ble vettskremt av alle stakkars, uskyldige hjemløse som plutselig ble så skumle) eller om jeg vil komme hjem fra nachpiel halv sju så gjør jeg det. Ikke at jeg IKKE kunne gjøre ting som dette når jeg bodde hjemme, men da må man likevel være forberedt på noen spørsmål rundt dette dagen etter. Noe man ikke orker haha... U know the feeling.


 

♥ MIN LEILIGHET, MINE REGLER! Jeg kan fylle kjøleskapet og skuffene med akkurat det jeg vil - noe jeg utnytter ved å la 8 svære pepsiflasker og tonnevis av pepsiburker oppta all plass i kjøleskapet. Jeg kan innrede som jeg vil, jeg kan høre på så høy musikk jeg vil (fortsatt ingen naboklager #win) og se på hvilken tv-kanal jeg vil. Jeg kan også slenge ting hvor jeg vil uten at noen skal kommentere at jeg må rydde. My apartment, my rules! 


 

♥ ALLTID EN PLASS Å HENGE! Jeg elsker å invitere mennesker jeg er glad i hjem til meg for å bare kooose og lage god mat. Se film, spille spill og drikke vin. Å ha mulighet til å invitere venninnegjengen hjem til deg til alle døgnets tider hvor dere kan sitte i sofaen og ikke i senga på pikerommet er gull verdt. Da har man også en plass å ha vors og nach YAH! Ikke at jeg noen gang har invitert til nå storslagent nachpiel her i criben. Finnes det morsomme nachpiel liksom (yes unfortunately) ♥ BEDRE FORHOLD TIL FAMILIE? Når jeg bodde hjemme gikk jeg jo alltid rundt mamma, pappa, Sandra og Felix og jeg ble irritert for hver minste småting. Nå som jeg bor alene velger man på en måte selv når man skal møtes, og da blir de gangene jeg er hjemme på middag eller spiser lunsj ute ekstra koselige!! Jeg setter mye større pris på de små øyeblikkene som akkurat det, og synes derfor det er superhyggelig å komme hjem på pizza en fredagskveld eller invitere kidsa på filmkveld. Man kjenner også på savnet innimellom og dermed også hvor glad man er i familien sin ♥ 

Processed with VSCO with a5 preset
 

♥ A PEACEFUL HANGOVER. Haha at dette i det hele tatt er et punkt :-( Men åh, det er deilig å sløve i senga dagen derpå til langt utpå dagen for så å spise en sørlandschips til frokost på sofaen uten irriterende spørsmål om hvordan formen er og hvordan gårsdagen var. Leave me and my headache alone!! Når man bor alene kan man pleie bakisen akkurat slik man selv ønsker uten at noen skal kommentere hvor seint man kom, eller ikke, kom hjem eller hvor usunn den sørlandschipsen er. Jeg har også hatt mine uheldige dagen derpå-dager og da er det deilig å være ALL BY MYSELF :-) 

Processed with VSCO with a5 preset
 

♥ MAN VOKSER OG UTVIKLER SEG SELV! Jeg føler faktisk at jeg har vokst en god del (i alle retninger si HE HE) på å flytte ut. Jeg føler meg selvstendig og blir stolt av meg selv når jeg får ting til å gå rundt på egen hånd. Jeg betaler regninger, lån, mat, klær og utgifter fra egen lomme, jeg leser kjedelige brev fra Skatteetaten og banken, jeg får vekk de verste flekkene fra klærne mine (bortsett fra svimerket på dyna mi jeg slengte over ovnen her forleden hvor jeg HANDS DOWN trodde noen hadde bæsjet på den i et par korte, sinnsvake sekunder at first). Jeg skriver ned datoer til styremøter i borettslaget (til tross for at jeg aldri har deltatt), vasker badet, lager en god middag en sjelden gang, tar regnskapet for enkeltmannsforetaket mitt, vasker kjøleskap og får ting gjort på en måte jeg ikke har gjort før. Nå er alt MITT ansvar og det gir en så deilig mestringsfølelse når man får alt til å gå rundt på egen hånd! Røyskatten is growing UP! 


 

Så... til alle som tenker på å flytte ut og som har mulighet - DO IT! Jeg har ikke angret et eneste sekund og nyter hvert øyeblikk av det. Om du kjøper, leier alene eller i kollektiv - DO IT. Du kommer mest sannsynlig til å vokse masse på det, og forhåpentligvis elske det. Og du? Skulle det gå til helvette er det alltids en vei ut igjen :-) Jeg vet at døren hjemme alltid er åpen, og skulle det skje noe har jeg alltids noe å støtte meg på. Alle er ikke så heldige, så dette er noe jeg verdisetter høyt. LYKKE TIL DERE ♥ 

Thoughts?

ICE ICE BABY

Processed with VSCO with a5 preset

Hei fininger, håper dere har hatt en fiiin lørdag så langt ♥ Jeg har fått jobbet litt, lunsjet med farmor & tatt en liten bytur med Sandra! Ryggen er med andre ord en god del bedre, heldigvis. Ikke HELT stabil, men workable! Nå ligger vi i hver vår sofakrok og binge-watch'er Gossip Girl. Runde tre. Ohhwell! Dersom dere trenger en ny serie MÅÅÅ dere se ''The People v. OJ Simpson''. Jeg er helt hekta!! Casen er jo superspennende fra før av, og serien er 100% staget med skuespillere noe som gjør den lett å følge med på. Når alt er basert på virkelige hendelser er det jo eeenda bedre. Man vet aldri helt hvilken side man skal ta i slike saker, hvor ting er så sykt innviklet?? Alt handler om fantastiske advokater tho, det er det ingen tvil om.

Ha en FAB lørdagskveld, idag skal vi være flinkiser her hjemme hvertfall og spare levra #rolemodel

MIND YOUR OWN BUSINESSIgh, er det en ting som fascinerer meg så er det mennesker som vier all sin tid og energi på andres liv. Vi har vel alle vært på den venninnekvelden hvor personer diskuteres opp og ned og dømmes ut i fra hvordan de ser ut, hva de gjør og hva de legger ut. Who the fuck cares dere? NÅR skal folk komme seg vekk fra andres business og holde tritt med sin egen bullshit i stedet? SÅ kjipt det må være å bruke opp all energien sin på andre mennesker i en negativ setting? Da må hvertfall ikke jeg og dere være like kjipe at vi så mye som trekker på skuldrene av det eller ser på det som en grunn til å tvile på oss selv! Jeg har fnyst vekk andres meninger i lang, lang tid nå og kunne faktisk ikke hatt det bedre. Jeg har også blitt MYE flinkere på å akseptere andre for den de er. Jeg leter ikke etter feil med mennesker eller gjør meg opp en kjip mening fordi noen gjør noe som er litt annerledes. Annerledes er kult! Mennesker med selvtillit og self-love i en sunn dose er mennesker jeg rett og slett digger. Verden trenger flere som kjører sitt eget løp! You do you cuz imma do me, og det synes jeg dere skal gjøre også ♥ Kle deg i det du vil, si det du vil, vær med de du vil, legg ut det du vil og gjør det DU vil. Sånn, at the end of the day, whooooo caaaares!! Not me obviously :-) FREDAGSNUSS TIL DERE


 

FRIDAY FEELS

Selfish - Future ft. Rihanna

Lonely - August Alsina

Hallucinations - dvsn

Good Love - BJ The Chicago Kid

Piece of mind - Kehlani

Six Feet Under - The Weeknd

Coming out strong - Future ft. The Weeknd

Anymore - Ella Mai

Jealous - Keke Palmer

Nobody else but you - Trey Songz

Distance - Omarion

Bom Bidi Bom - Nick Jonas ft. Nicki Minaj


Ha en fiiin fredag ♥

DAAAZE

Hei fininger ♥ Checkin' in from le sofa!!! Måtte le litt av meg selv der jeg lå strak som en pinne i senga hele natt uten puter og det som er, Lailz på soldatutstrekk! I dag har jeg hatt seriemaraton med Friends og KUWTK, så jeg har det da ikke så aller verst :-) Det virker som om det er bittelitt bedre i dag, så da satser jeg på å fungere igjen i morgen! 20-årene ass.. Gamlemor!!

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Ellers kan jeg trøste meg med at jeg ligger super-glam med nye vipper etter en tur til Foxy Lashes by Mari tidligere denne uka. The best!! For alle kunder i Oslo - hun har noen få timer igjen denne måneden! I februar har hun tilbud på nytt sett volumvipper (førpris 1800,- NÅ 1440,-). Ta kontakt på 40 54 79 62 for å sikre deg en time denne måneden med tilbudet!! Sponset behandling.

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Må også benytte anledningen til å gratulere superbestisen min med 21-årsdagen!! Maria har jo nesten vært mer på denne bloggen enn meg hahha, så jeg føler dere kjenner henne like godt ♥ Verdens snilleste, godeste og fineste bestevenn! Jentene skal til henne i kveld og munche Pavlova og jeg HÅPER at en litten paracet-voltaren-mix vil gjøre susen så jeg kan knøle meg oppover. Can't say no do that cakeHave a nice one 

SENGELIGGENDE

Hei dere, hvordan har deres uke vært så langt?? Jeg håper den har startet LITT bedre for dere enn for min del, for her ligger jeg sengeliggende hos family'n med ryggsmerter fra helvede etter at jeg strakk den helt sykt på trening tidligere i dag. Masssse tårer og banning og pain i dag for å si det sånn, men nå ligger jeg hvertfall på hjemmesykehuset og blir vartet opp litt ekstra ♥ Noen som har opplevd det samme eller og HVOR lenge må jeg ligge her og vri meg?? Det kjennes på en måte ut som alle skiver i ryggen svikter helt når jeg prøver å bevege meg? Det er forsåvidt vondt hele tiden, men det er overkommelig liksom når jeg ligger i ro. Men om jeg rører feil punkt - FY!! Gidder IKKE å ligge sånn her resten av uka hvertfall. Tips mottas med STOR takk! Laila på trening, ass. No more.Ellers var helga mi veldig bra da!! (Må få synes litt synd på seg selv innimellom slagene). På lørdag var det bursdagsfeiring hos Vibeke - var såå hyggelig å møte en del av gjengen fra videregående jeg ikke har sett på månedsvis. Jeg skulle jo ta en ''rolig'' kveld ettersom jeg hadde 10-fly til Oslo morningen etter, men slik gikk det jo ikke helt. Laila var som vanlig på byen til stengetid og somlet seg hjem _uten jakke_ ettersom garderobelappene var totalt kaos - noe som var et råstilig syn i pissregnet. Lakkskjørt og kritthvit skjorte som ble mer og mer oransje av selvbruningen for hvert skritt man tok. Staying classy HELT frem til inngangsdøra, si.  

Etter en solid 5-timers søvn var det bare å komme seg opp og pakke og komme seg på flyet til Oslo. Da var det tid for hangout med jentene og WEEKND-konsert! NO WORDS, hver eneste ventetime ute i køa var verdt det - konserten var dødsbra og vi var såå heldige med plassene! Digget setlista og han var superflink live. Stjal til meg en solid blikkontakt også!! Altså, musikken hans er heeeeaven. 

Processed with VSCO with a6 preset

Røyskatten var på nære nippet til å svime av de gangene han kom heeelt fremmerst på scenetuppen altså

Gjett om jeg hadde forsinket fly igjen på mandag? YES. Slår aldri feil. Gikk derfor rett av flybussen på jobb, så dagen i går gikk i ett kjør. Totally worth it, tho! Nå skal jeg ikke farte på en stund, noe som blir veldig deilig ♥ Blir hvertfall ikke noe farting på et par dager ettersom jeg er trapped as fuq i senga, så krysser fingrene for at det løsner litt kjapt.. Ha en fin tirsdag babes ♥

MY EXCITING LIFE THROUGH SNAPCHAT

No shame in the game - sjarmerende videoer fra Warszawa, litt jamming og REPPIN' ''your loss''-tskjorta. Enjoy da dere ♥

BLOGGERNE PREMIERE

Hei dere og goood fredag ♥ Da var man hjemme igjen etter en superhyggelig svipptur til Oslo!! Hadde det SÅ hyggelig igår, og det er bare å glede seg til Bloggerne kommer på skjermen! Vi så første episode og jeg er såå stolt av Kristine! Man skal lete lenge etter mennesker som er så genuin, hardtarbeidende og FLINK som henne. Takker gud for at vi møttes under Dubai-turen i fjor, for DAMN that girl is amazing ♥ Vi har det altfor litt for gøy sammen, og i går var intet unntak! 

Premierefesten har jo blitt omtalt på litt ulike måter i media ser jeg OG her vil jeg bare si at festen var (honestly) superanstendig og hyggelig - folk satt rundt omkring og minglet, tok bilder i Fotobaren og bare .. koste seg. Senere satt vi som en liten gjeng rundt omkring i sofaen og på gulvet for å se den første episoden med masse latter, klapping og god stemning :-) Etterfesten var også superhyggelig, så jeg sitter med et HELT annet inntrykk enn det noen medier skal ha det til. Festen var i mine øyne intim, hyggelig og veldig forseg-gjort! Jeg bruker aldri å henge meg opp i akkurat slike ting, men her måtte jeg bare skrive en liten kommentar ettersom jeg synes andre skriverier er SÅ urettferdige mot både produksjon, arrangører og de andre bloggerne :-) 

Kvelden var i alle fall vellykket for de fleste av oss med masse nye folk (det er så rart på sånne events hahha, man føler liksom at alle kjenner alle eller vet sånn någenlunde hvem hverandre er - så man går liksom rundt og hilseklemmer på totalt fremmede, selv om det kjennes SÅ naturlig ut der og da). Laila var fornøyd med god stemning og noe godt i glasset utover kvelden på afterpartyet og ENDA mer fornøyd når hun lærte seg et par DJ triks. @ericakvam på snapchat for en sneekpeak hahha

Meg og fiiineste Sofie prøver å se viktige utMeg, Kristine & Ingeborg - hands down verdens råååeste dame; so much love for my mama-bear


Starter classy på shoot

 

Processed with VSCO with a6 preset
 

Glipper LITT på modelloppdraget og går for en COOL look i stedet:

Processed with VSCO with a6 preset


#stayclassyHugging myself cuz im amazing, independent and excited about lyfe.

Må si jeg er LITT (veldig) spent på hvordan klippene fra Dubai og Kjendisgallaen blir på TV - så sykt typisk meg å være tidenes boms og si helt løkete greier :-( Vet nesten ikke om jeg vil se det hahha.. I Dubai hadde jeg og Kristine kjent hverandre i noen timer før første filming, og selv om vi klikket dødsbra visste vi jo ikke HELT 100% hvor vi hadde hverandre hahha. Knoll og tott på tur! 

GOD HELG FININGER ♥ Ønskeinnlegg fremover?? Girl-talk videoen og ukas snaps redigeres i morgen og kommer fortløpende! Andre ting dere vil at jeg skal skrive om? Tema, tanker, tips, videoer? I'm up for anything! Setter stoooor pris på innspill ♥

UKENS SPØRSMÅL

Hvordan får du vintage-effekt på bildene dine?

Først redigerer jeg selve bildet i VSCO, før jeg redigerer lys osv. i Afterlight. Her gjør jeg bildet skarpere og legger på grain-effekten. Hvis jeg vil ha det enda mer vintage har Afterlight effekter man kan legge på bildet. Jeg bruker den andre effekten i ''Dusty''kategorien. Easy as that! Afterlight koster kanskje noen kroner, men det er absolutt verdt det. Superbra app!

Processed with VSCO with a5 preset

Største turn-off og turn-on ved gutter?

Turn-off.... HVOR skal man starte?? Cockiness kommer man ingen vei med, det er helt klart det verste. Slossing og drugs kommer på en god nr to for min del, noe så usjarmerende??? Høylytte, irriterende, frekke gutter uten klesstil scorer også høyt på lista. Hahaha YA. Turn-on for min del er helt klart utstråling, hvordan vedkomne er når han snakker direkte til meg og hvordan han viser interesse. Pratsom, utadvendt og morsom er et stort pluss!!! Klær har også MYE å si for min del, så den må være på plass. Trenger ikke noen fashionista, men det må se greit ut liksom haha :-) Også foretrekker jeg mørke ovenfor blondiez!! GJERNE noen år eldre. Jevnaldrende/yngre er en no-go for min del. Dersom du tenkte mer kroppsmessig trenger man ikke være no' bodybuilder. Bryr meg egentlig ikke så veldig mye om akkurat dette, men veltrente armer er GORG! Og når det legges så stort fokus på booty på oss jenter synes jeg dette kan gjelde like fint tilbake hehhe. Røyskatten går for real standard, si !

Hvor er genseren fra?

Nelly!

Hvor har du kjøpt pablo-genseren din?

Den var ikke min, gitt.. :-(

Hvor kjøper du undertøyet ditt?

Hmm, litt forskjellig. Klikker ofte hjem litt her og der fra Nelly! NAKD har dødsmye fint! Ellers bruker jeg bare truser fra Victoria's Secret (VIP.) fordi jeg hamstrer som en GAL hver gang jeg er der. Verdens beste og fineste truser!! Jeg har sluttet å buke ''vanlig'' bh - nå bruker jeg bare sånne tynne lace-greier uten push og tull. SÅ mye mer behagelig også. De kjøper jeg litt overalt egentlig. H&M, Nelly, NAKD, Ganni.Hvor er antrekket fra?

Strømpebukse HER t-shirt NAKD. Har en rabattkode der jeg skal dele med dere snart fra sistnevnte!

Processed with VSCO with hb2 preset

Når kommer girl talk videoen?

Denne uken!! Lørdag eller søndag

Hvor er bordet fra?

Not my apartment (I wish), MEN bordet er fra HayHar du aldri dårlige dager?

Jo, såklart. Det har vært mange sippekvelder med John Mayer live hvor ALT bare suger for å si det sånn!! Har ikke hatt en sånn low-dag på suuuperlenge, og det er veldig deilig. Før jul var annenhver dag skikkelig crap følte jeg, så det er veldig godt å være i en god periode hvor jeg ser litt lysere på ting :-) På dårlige dager er det jo som regel småproblemer man fyrer opp til verdens største problemer, eller bare masse tanker som går i kryss og tvers blandet med stress og bare ... crappy days. Som alle andre! Ofte vet jeg ikke hvorfor jeg føler det sånn engang, men det er vel en blanding av stress, tanker og slitsomhet. Vi kommer da gjennom de dagene også dere ♥Skal du på Weeknd-konserten?

JAAA gleder meg som en unge - elsker konserter!!

Processed with VSCO with a5 preset

Spørsmål til neste uke?

BACK TO BACK

Hei fininger - beklager dårlig update de siste dagene!! Har vært fullt kjør med jobb og planer på kveldene, så da ble det noen dager off. Nå sitter jeg på en kafé i Oslo - back again, haha.. I kveld er det nemlig premierefest på Bloggerne, og da stiller jeg selvfølgelig to support my bbygirl Kristine ♥ Gleder meg til god drikke (meheh), mingling og masse nye folk - dette blir BRA! Nå er det sushimiddag som står på planen først før jeg skal freshe opp dette ekstremt ufreshe trynet. Hjem igjen i morgen tidlig, så det kan jo bli spennende ettersom jeg har drømt to netter på rad at jeg kommer til å forsove meg. Nuvel! Ha en fiiin torsdag ♥
 

BLACK PLAYSUIT playsuit her sko her (adlinks

Solid utringing på denne, hvertfall!! Den er egentlig ikke såå ille, men den er litt for stor for meg så da ble det litt glipps her og der, haha. Skal heise den opp ved skuldrene sånn at den sitter strammere, og da blir den perfekt!! SÅ deilig å ha på :-) Man kan jo eventuelt kjøre noe kult under om man synes den blir LITT vel utringet. I love it tho!  Håper dere får en fin uke videre! 
 

VLOG FROM POLAND

Film fra Nouw-launch-eventet i Polen tidligere denne vinteren!! Hadde det SÅ gøy :-) Enjoy og gooood mandag

TOO RAD TO BE SAD

t-skjorte missyempire skjørt mango sko HER 

ELSKER det nye lakkskjørtet mitt!! Feelin' fuckin fabolous. Aner ikke hva ''rad'' betyr men synes det var en nize t-skjorte og da ble den med hjem hahha. Det er så SYKT typisk meg, også betyr det sikkert noe super-lame. NJUT DAGEN DERE
 

HOME SWEET HOME

Åh, godt å være hjemme igjen altså ♥ Har kost meg masse i Oslo de timene jeg var der!! Skal tilbake på torsdag igjen hahha YAS. Koste meg ekstremt mye på hotell hvertfall og ble sittende på hotellfrokost til man rullet ut døra. SÅ sykt mye digg! Kom meg faktisk på trening like etterpå, så det var jo overraskende imponerende til meg å være. Dro på et superspennende møte på Aller etterpå og fikk catchet opp med my girl Krissssy ♥ Elsker oss assz

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with lv02 preset

Flyet mitt var jo forsinket IGJEN (det ER en curse?!) noe jeg burde sett komme ettersom det har vært forsinket de fire siste fredagene jeg har flydd hjem. Kom oss heldigvis i lufta etter 90 trege minutter, og da var det ekstra godt å lande i Trondheim igjen :-) Baaare kos i går kveld og idag har jeg fått jobbet litt! Nå skal jeg ha rooolig lørdag med girlsa - kos dere i kveld!!! ♥ PLZ gjør noe røyskatt-Laila ville ha gjort da (eller ikke....) - burde serr lage en merch med ''RL'' hoodies hahah??, #NoShameSquad #StayClassy

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Ellers vil jeg tipse dere om russens krafttak mot kreft!!! Strinda er med som vanlig - gjerne vær med å støtt det fantastiske tiltaket ved å gi en gave HERSuperviktig sak hvor alle monner drar!!!  ♥ God lørdag! PS jentesnakkvideoen kommer next week!

BACK IN OSLO

Hei fininger!! Tenkte bare å stikke kjapt innom - jeg er nemlig back in Oslo .. AGAIN! Haha my second home for sure og fyfæææn så kaldt det er her. Trondheim er vel forsåvidt like kaldt, men når jeg kaver rundt her i Oslo fra plass til plass og på møter kjennes det ekstra godt, gitt. Oh well! Jeg drar hjem igjen i morgen, etter nok et spennende møte og reunion with my giiiirl Kristine. The dangerous duo is BACK. Hahha, åh elsker kombinasjonen av oss altså - den ene verre enn den andre gitt. Vi snakkes i morgen dere, goodniiight ♥

VALENTINES DAY X DW

annonseValentine's Day is coming up you guys! Nå lever jo jeg det gode, single liv MEN til alle dere lovebirds der ute - hva med en superfin Daniel Wellington klokke i gave til den du er ekstra glad i? I Valentines-kampanjen til Daniel Wellington får du nå nemlig med en gratis charm & innpakning ved kjøp av en klokke med skinnreim! Charmsene er såå fine; et lite hjerte som gjør klokken enda mer loveable ♥ Happy and single like me?? TREAT YOSELF sier jeg bare, haha :-) Se mer HERSe så fiiin! DW har klokker i flere størrelser og farger til begge kjønn - så her er noe til enhver! 

Rabattkoden ERICA gir dere -15% på HELE nettbutikken tom. 28 februar. De har også free, worldwide shipping. Se hele utvalget HER ♥

LADY IN A GLASS DRESS

Lady in a glass dress - Chris Brown 

The breakup - Chris Brown

Thank you - Kehlani

I think of you - Jeremih ft. Chris Brown

Play - SoMo

Make love - Chris Brown

Obvious hang-up på breeeezy, men DAMNZ for en pakkedeal ♥ Crushin' bigtime!!! :-( SHOUTOUT til min fab bloggleser Mia som reddet blåmandagen med å sende meg hele versjonen av Lady in a glass dress på Soundcloud! Reddet hele uka mi hvertfall ♥

MY FAVORITE INSTAGRAM ACCOUNTS

@dddistraction

@urbansocietyy

@wolfiecindy

@truffle.uk

@a1daily

@hoenest

@sexandthecityquotes

@sashasamsonova

@messyheadss

@latenightinparis

@fahdesss

@iblamejordan

@100flavoursuk

Har hands down brukt TO timer på dette, så håper dere drar nytte av det!! SÅ sykt mye bra på Instagram, min go-to for inspirasjon. Gjerne kommenter dine favorittbrukere under ♥

ALL EYES ON YOU

inneholder annonseHOW GORG er de nye vippene til jålemor??? Tok turen til the very, very best FoxyLashes by Mari i forrige uke og fikk glammet meg opp litt. Hun er hands down den beste OG jobber både i Trondheim og Oslo. Man merker absolutt ikke at man har vippe-extensions på, ettersom de ikke klør eller er tunge. Mari er perfeksjonist til tusen, noe som gjør at man alltid går ut fornøyd. Det er viktig!

Hun har nå tilbud til alle som har vært på andre salonger og ikke er fornøyd med vippene sine. Lash Rescue coming up, si! I februar får kunder i Oslo tilbud om å betale vanlig refill-pris på 950 på fiksing av vipper fra andre salonger. DET er en bra deal ettersom hun bruker mye lengre tid.  Kontakt henne på 40 54 79 62 ♥  

Goood mandag dere!

UKENS SPØRSMÅL

Jeg lurer på hvor du får all inspirasjonen din fra? Spesielt når det kommer til outfits og klær! Bare digger stilen din så ufattelig mye!!!

Tusen takk for det!! Hmm.. jeg er veldig glad i å sette sammen ulike antrekk og ta freshe bilder av det, men her må jeg helt klart svare instagram. Følger drøssevis av fantastiske profiler der - kan godt lage et innlegg med mine favoritter! Jeg er ikke så glad i sånn typisk mote-mote, men liker heller instagram-trendene som kommer og går. F.eks sassy t-skjorter, vintage bilder og bare ... inspirasjon, tekster og bilder som treffer MEG. Lager et innlegg om favorittene mine, jeg! looking at my life decisions like..

Fuck, marry kill: Kim, Khloe & Kourtney

Omg! Shit, denne er vanskelig. Tror faktisk jeg må gå for en fuck Khloe, marry Kourtney og kill Kim. Sorry babe

Hvor er skjorta fra?

IROSynes du bloggnorge har forandret seg til det bedre eller verste i det siste?

Både og. Jeg synes at bloggere i 2017 er flinkere til å vise den menneskelige siden av seg selv - jeg ELSKER at mer downtoearth-livsstil-blogging er i vinden, og at solpudderblogging er lagt litt på hylla. Til tross for at topplista florerer av mennesker som irriterer meg grønt og som jeg har svært lite til overs for. Jeg synes absolutt folk skal få gjøre som de vil, men det finnes grenser for hvordan man fremstiller seg selv og sine usunne verdier på, spesielt med en så stor påvirkningskraft en blogger har. Jeg, personlig, synes man skal bruke stemmen sin til noe fornuftig og bra, og noe som løfter andre menneskers selvfølelse. Menmen, vi er alle forskjellige si. Men fy faen det er mye ræl ute og går. Få det VEKK sier jeg bare haha. Nu hvor dating er sååå akavet, hvordan vil du beskrive en "drømmedate", og hvordan skal en fyr skal spørge dig om en date på (måske hvis du slet ikke kender manden)? <3

Nå hater jeg virkelig dating av hele mitt hjerte og grøsser bare av tanken MEN jeg elsker alt som er super-lowkey og anti-romantisk, så unngår vi det er jeg med på det meste. Alkohol er heller ikke feil ass, det får frem det beste i mennesker haha. Be Laila på shottekonk-date så er vi der as ! Neida, joda, men jeg synes det er helt cool å bare ta en øl eller lage noe digggg hjemme. Du ser IKKE meg holde hender på rødvin og biff-middag med en nastyass rosebukett på snei hvertfall. Fysj.

Hvilken type hvitvin liker du?

Skulle ønske jeg hadde noe fancy å svare her da, men jeg er IKKE spesielt glad i vin. Drikker som regel prosecco eller rosevin om jeg først skal i den kategorien, ellers bestiller jeg bare den friskeste hvitvinen de har på restaurant. Kjipt å ikke like vin, men ingen liker jo ren vodka heller. Vi drikker det likevel, si! Men god mat og god vin er jo en fin kombinasjon da. Prøver å høre voksen ut. Har du TV i leiligheten?

Yah, der surrer det og går en serie til alle døgnets tider. Ser aldri på TV-TV da, alltid Netflix eller videoer av Chris Brown <3 Fikk et akutt crush på han igjen her forleden?? Siklet meg gjennom Party-musikkvideoen hvertfall, so sexy imma die

Siden du nevner sunne, naturlige kropper, ville du selv lagt deg under kniven for silikonpupper eller lignende?

Nei, det ville jo vært veldig å gå i mot seg selv. Jeg kommer aldri til å legge meg under kniven for å endre utseendet mitt (plz slap me hard om jeg noen gang er så løk at jeg gjør det) eller gjøre andre inngrep for å matche dagens ''idealutseende''. Såklart, det er jo SÅ mye man kunne tenke seg å fikse på om det bare var å  knipse, men what's the point dere. Hvem er det vi gjør dette for, sånn egentlig? Stresser vi over eget utseendet for vår egen del, eller er det fordi vi vil ha sosial godkjennelse? Jeg finner skjønnhet i SÅ mye forskjellig, og da snakker jeg IKKE om store lepper eller flate mager med sprettrumpe. Det ER klisje å si det, men fyfæn så mye lengre man kommer med positivitet, smil og utstråling. Jeg takler ikke å henge med utseendefikserte mennesker hvor du SER at de ikke tenker på andre ting. Verste sort, fyfaen. Så NEI ingen silikon-tittiez på denne snella. Kim Possible-tits for the WIN dere. Who the fuck cares sier jeg bare:Har du klart å holde nyttårsforsettene dine så langt?

Positivt overrasket altså!!! Har laget meg wok et par ganger OG vært på trening flere ganger i uka. Det er store greier for lillemor da vett. De andre punktene må jeg jobbe mer med gitt. Ut av komfortsonen og SONE UT LITT. Oppdaterer også den derre lista med et personlig tips om å holde seg mer innendørs to please my stressed out guardian angel. Røyskatt-Laila har tydeligvis _ingen grense!!! Hahhaha SÅ mange spør hva greia med det navnet er, jeg vet ikke helt selv hvordan det oppsto. Liker å tro at det er min indre drunk-trashy-embarrassing-sassydemon- som erstatter Erica i ny og ne. Gotta love that røyskatt, tho. Fyfader nå er jeg lame hahahaSPØRSMÅL TIL NESTE UKE ELLER? 

ALL SMILES

I dag er en BRA DAG så da er det bare å smile fra øre til øre, høre på digggg musikk og bare .. nyte den gode magefølelsen ♥ Vanligvis er jeg alltid helllla-down på bakisdager humørmessig, men idag ble jeg positivt overrasket gitt! Nå synger jeg til Drake av full hals og gleder meg som en unge til å stå på golden circle i Berlin om en måned med my favorite ladies. Åhh det blir så bra!!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Welllll, somebody is having a great day obviously

Processed with VSCO with a6 preset


Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

t-skjorte IRO supercomfy og fint skinnskjørt HER boots HER øreringer h&m

Processed with VSCO with hb2 preset

Nå er det SUSHI som står på menyen, FY for en digg søndag. Masse kjærlighet til alle dere flotte fine 

I ain't sorry.
t-shirt coming soon skjørt zara øreringer h&m sko HER (so fuckin cool, OG på salg) adlink 

I går var det bare å dra på seg sassy-outfiten for en kveld på byen, noe som ble en veldig morsom tur!! Lenge siden jeg har vært ute i Trondheim nå, og det ble jo en fuktig tur som vanlig, si. Herlig det.

Processed with VSCO with a6 preset

Møtte dama i vårt _liv, for real haha - elsker sassy ladies som dette som clearly bare elsker livet. Skulle blitt med oss videre på nachpiel gitt!!

these babes, tho

I dag er formen overraskende fin - jeg skal jobbe med bloggen ettersom jeg har friii hele dagen frem til vi skal spise sushi i kveld. MUNCHESWEEKEND and i love it ♥ Snakkes senere fine dere

Processed with VSCO with hb2 preset

WORK WORK

God morgen dere ♥ I dag satt jeg klar til å bestille John Mayer-billetter 08.55 men to minutter over 9 var jo det beste revet bort allerede!! Vi fikk heldigvis sikret oss gode billetter på førsalget, så nå gleder jeg meg allerede til hele TO konserter i mai!! Nå er frokosten inntatt og mailen jobbet gjennom - så nå skal jeg løfte denne fredagen ti hakk med å hente litt pakker på posten etter at jeg hadde et lite shopping-raid forleden, før det blir trening og butikkjobb til klokken 21 i kveld. Fredagen sin det! Mehhe. 

Ønsker dere en fiin helg ♥
 

T.M.P

Bilder fra den siste uka.. Her går alt i SURR om dagene, føler at jeg ikke får gjort noe av det jeg bør gjøre og synes tiden går altfor altfor fort. Føler liksom at så mye annet tar opp tiden til det jeg heller vil gjøre, which kinda sucks. Oh well, får bare prøve å balansere alt litt bedre. Det går bare litt non-stop for tiden og trenger ASAP en roligkveld hvor man bare legger fra seg alt annet. Ah, dere kjenner vel magefølelsen av at man har for mye å gjøre og for fuckings lite tid fordi alt kræsjer og man har mest lyst til å ligge og grine?!! YAH i dag er en sånn dag. Mye å tenke på for tiden da skjønner dere. Anyway.. nå skal jeg hive i meg en solid dose paracet og dra på jobb - vi snakkes senere fine dere ♥ Takk for så mange gode kommentarer de siste dagene!! Betyr massevis.  

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits