februar 2016

rolighelg

Heihei! Endelig begynner jeg å bli frisk igjen etter en litt for lang syke-uke haha.. Det skulle bare mangle etter å ha hatt den roligste helga på lengelengelenge, og må ærlig innrømme at det egentlig var ganske godt. I går var det lørdag og jobbtid, og i dag har vi vært ute og spist månedens bloggmiddag, haha. Jeg elsker å spise ute på søndager og syns ikke det det finnes en bedre måte å avslutte uka på :-)

Ellers vil jeg tipse dere om et veldedighets-lotteri som foregår akkurat nå! Bakgårdskatt jobber aktivt med dyr og dyrevern, og har nå et lotteri gående hvor man kan vinne helt fantastiske premier, blant annet et gratis sett med volumvipper hos Foxy Lashes by Mari hvor jeg går. DET er ikke verst!! Loddet koster 50kr og kan kjøpes kontant i salongen til Mari, på facebooksiden til Bakgårdskatt eller ved å ringe 452 15 815. Se mer info nederst på dette bildet:

Processed with VSCOcam with a5 preset

Les mer om konkurransen HERog bli med for å vinne fantastiske premier samtidig som du støtter en kjempegod sak!

Håper alle får en fantastisk fin uke! Goodnight

innkjøp

jakke fra samsøe samsøe 

sko fra cashott

bukse fra samsøe samsøe

suedeskjørt fra neo noir og envii

jakke fra furst denmark

Kjøpte også litt sminke og annet stæsj, men tenkte å kun vise dere det ''viktigste'' ♥

UT I VARMEN


 

månedens favoritter

Mange av dere har etterspurt jevnlige innlegg om mine musikkfavoritter at the moment, og det er null problem å dele med dere. Irriterer meg meget at ikke alle sangene under finnes på Spotify, så jeg bruker både Soundcloud og Tidal i tillegg. Music for lyfeHva er deres fav's for tiden?

THROUGH MY PHONE

Tenkte å dele noen bilder jeg tok i helga med telefonen ochså! Formen er ikke så veldig mye bedre idag - men satser på å være frisk i morgen. Da skal jeg ta bilder av innkjøpene mine til dere, whoopwhoop.. 
 

5 steg til perfekt hud

annonse

En enkel og fin look som er perfekt til travle morninger! Jeg har brukt primeren her fra The Balm lenge nå, og er superduperfornøyd med den. Da er det mye enklere å påføre resten av sminken, samt. at den holder bedre. Concealeren her og mineralpudderet her dekker veldig fint sammen samtidig som det ser naturlig ut. For litt ekstra farge og rask kontur brukte vi dette solpudderet fra Kide. Dette solpudderet funker også helt supert, og man vil ha noe litt billigere. Looken avsluttes med denne face-misten fra Glo Minerals, som gir massevis av næring og fukt til huden.

Påføringskoster: beauty blender her & NYX-kost her 


Rabattkoden EKV1 gir dere -20% på ALL sminke utenom salgsvarer og NYX!

ELSKER KØBEN

Heihei dere, da er vi hjemme igjen etter en helt fantastisk fin helg i København. For en fin by!!! Tiden fløy avgårde med shopping, god mat og en god del drinker - så denne turen kan vi ikke klage på. På lørdag spiste vi dødsgod mat på Sticks'n Sushi med utsikt over hele byen, så om du skal til Køben i nærmeste fremtid anbefaler jeg å sjekke ut restauranten. Dro videre ut på byen etterpå hvor vi møtte Malin og Sofie, og hadde det skøyskøyskøy :-)

I dag holder jeg sengen gitt etter å ha smelt på meg en herlig forkjølelse etter litt for lite varme klær i helga, hååper formen blir bedre asap. I kveld kommer det en sminkevideo, så stay tuned ♥she so fineSiklet i timesvis rundt på Illum, og var like før jeg dro med meg vesker fra både Céline og YSL hjem.. Måtte ta til fornuften senere og tenke at 22k for en veske kanskje er litt i drøyeste lagetHa en fin kveld videre alle sammen!

COPENHAGEN

Heihei dere - just checking inn etter en liten ubevisst bloggpause hehhe.. Forrige helg var jeg og Sandra på Oslobesøk til tante, noe som var såå koselig!! Uka ellers besto ikke av spesielt mye annet enn litt jobbing og en goodbye-date med Maria som nå er i Costa Rica whooppwooppp. Nå er jeg og Tone i København, og koser oss i overkant mye :-)

Processed with VSCOcam with a5 preset

Skal ta massevis av bilder i løpet av helgen og dele med dere!

ukens spørsmål #59

Har du noe mål om å flytte i 2016?

Har et mål om å flytte ut ja, men ikke nødvendigvis til en annen by hehe

Er det noen steder i Norge du vil besøke?

Ikke som jeg kommer på egentlig, men er leeenge siden jeg har vært i f.eks Bergen og StavangerHvilket kamera bruker du?

Canon Eos 7D

Hvor er sminkebeholderne fra?

IkeaLeser du andre blogger?

Nja, ikke så ofte. Hender jeg titter innom noen et par ganger i uka, men eeelsker å følge masse folk på instagram i stedet

Hvor kjøper du Too Faced pudderet?

Jeg har ikke kjøpt det etter at det ble fjernet fra norske nettsider, så jeg ville satset på Ebay eller kanskje Sephora.com

Savner du fjortistiden?

Nja, hadde egentlig aldri en sånn superduperfjortistid, men husker første vgs som veldigveldig gøy haha, og da var jeg jo enda mer fjortis enn det jeg er nå gitt :))) 19 år og childish as fuqHva er nr 1 på ønskelista akkurat nå?

Sikler etter en ny veske da gitt

Hvilken Varsity caps er det du har?

Vet ikke om det er en spesiell modell haha, det er hvertfall kashmir i grå

Kjøpte du bilen brukt eller hos forhandler?

Forhandler, men bilen var brukt jaHvor har du kjøpt slangeskinn-Vansene dine?

Junkyard

Hvor er solbrillene fra?

QuayHva bruker du på leppene her?

Velvet Teddy fra MAC

Processed with VSCOcam with a5 preset
Spørsmål til neste uke?

 

BLACKNWHITE

Processed with VSCOcam with a5 preset
Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

vest dry lake jakke zara

Skinnjakke må bli en del av min faste kjøre-outfit, for det lammer virkelig dance-off'en jeg har med meg selv hver kjøretur. Kjørte for realz rundt med blodforstoppelse i armene, og måtte dermed legge dagens sassymove's på hylla. Like greit kanskje, så skremmer jeg ikke lengre mine medtrafikanter ♥ Ellers har jeg laget min første wok ever idag, noe som kanskje var på tide i en alder av 19. Derre skulle sett gliset når maten sto på bordet, og alt av hus og fingre var på plass. I mean hello det er krevende å steke grønnsaker for en så ubrukelig matlager som dette. Skål

Ha en superduperfin tirsdag videre dere ♥

BURSDAGSFEIRING

Heihei, håper alle har hatt en fin helg og en fiiin søndag så langt ♥ Helgen min har bestått av fri og masse god mat haha, så selv ser jeg ingen grunn til å klage. I går feiret vi 20-årsdagen til Åshild, noe som ofcourse ikke kunne slå feil. Avsluttet kvelden med en aldri så liten bytur, og angret meg så satttans mye for at jeg traska rundt i høye heels og ullkåpe på danceflooren fordi garderoben var full. DIGG! 

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with a5 preset

fineste bursdagsbarnet ♥ ♥ kjolen min er fra balmainkolleksjonen til h&m og skoene finner dere HER

Tell me about yo weekend da folkens, alltid like hyggelig å høre hva dere har funnet på ♥

WANTIES

wanties

 

Kan drømme meg vekk på Polyvore i timesvis - og over ser dere noe jeg veldigveldigveldig gjerne kunne tenkt meg. Næhh kan jo bruke lånet på dette i stedet for leilighet da kanskje???? Trykk på bildet for å se hvor alt kommer fra. 
Hva står øverst på ønskelista deres for tiden?

STROLLING AROUND

Heihei! Håper alt står bra til med dere ♥ ♥ I dag har vært en overraskende produktiv dag, noe som er svært ulikt for en friårsslave som meg. Friåret ble dessuten satt litt på hold da jeg spontant meldte meg opp til matteeksamen til sommeren for noen dager siden, så det gleder jeg meg shitloads til. Not. 

Uansett - i dag tok jeg og Tone oss en tur til byen for å kjøpe noen gaver - noe som endte opp med gave til meg selv. Men hey - det var et superkupp så det telles ikke!! Under ser dere forresten dagens antrekk ochså, flinkisen har dratt med seg kameraet som dagens treningahhh dette statiske vinterhåretvinterskoene er det heller ikke så nøye medjakke malene birger sko bianco veske mulberry genser bikbok bukse tigerHa en fin onsdag videre alle sammen!!

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits