februar 2015

ukens spørsmål #49

Yndlingsartist?

Nicki Minaj, Jessie J og Sam Smith topper nok listene der - men har utroolig mange andre jeg liker også! 

Har du mac? Hvilken?

Ja, Macbook Pro 13-tommer. Har brukt den omtrent hver eneste dag siden konfirmasjonen og den er like velfungerende.Når kommer innkjøpsvideoen?

Skjønner at dere blir utålmodige, har bare ikke peiling på når jeg skal få det til. Men er vel mindre jobb enn hva jeg selv skal ha det til, så skal sette det opp som et gjøremål asap.

Hvor er kjolen fra?

NellyTror du 2015 blir et bra år?

Jeg hååper virkelig det!!

Går du ikke på cheerleading lengre?

Nei, sluttet for en god stund siden.
Ville du vært med på Bloggerne?

Tror eegentlig ikke det. Har et meget standard A4-liv, og tror jeg hadde vært livredd for å fremstille megselv som en idiot ved å si de feile tingene haha.. Liker programmet veldig godt da - men trives definitivt på denne siden av skjermen :-) Creds til de som er med - jeg synes de gjør en super jobb!

Er samfunnsfaglig engelsk vanskeligere?

Jeg synes det, ja.. Jeg synes årets tema er kjedeligere og vanskeligere - nå er det mye mer om politikken i f.eks USA og England. Og politikk blir ekstra heavy når det er på engelsk!

Hvis du hadde vært på utveksling i USA, hvilken Kardashian ville du bodd hos?

Haha, dette spørsmålet likte jeg!! Vanskelig, vanskelig.. Hadde vært veldig koselig å bo med Kourtney & Co, og sikkert underholdene å bo hos Kris, men tror jeg ville gått for Khloe. DET hadde vært noe, right?Kan du legge ut dagens antrekk?

Skal bli flinkere å poste antrekksbilder! Må bare finne stativ-dingsen min og begynne å gå i noe annet enn joggis hver dag hehhe.. Hvordan tror du Vampire Diaries ender?

Har faktisk ikke tenkt over dette spørsmålet før.. Har trua på en happy ending med kids, fred og hele pakka, og jeg holder en knapp på Elena og Damon!

Hvor er blazeren fra?

Den er fra Weekday :-)Bruker du mascara eller falskvipper?

Jeg har vippe-extensions! 

Hvem foretrekker du av Kylie og Kendall?

Hmm.. Kendall kanskje? Hun virker mest down-to-earth og moden, men synes Kylie og stilen hennes er helt smashing as well. 

Er Jenny søsteren din?

Hun er søskenbarnet mitt - datteren til tanta mi på mamma sin side.Skal du på Nicki Minaj konserten i Oslo?

Nei, jeg og Maria skal på konsert i London noen dager senere i stedet hihii :-) Satt klare til å bestille på sekundet, og fikk snappet Diamond Circle billetter!! DA var det lykke skal jeg si dere. Gleder meg sinnsykt :-)

Liker du best lefse eller skjell til taco?

Synes skjell smaker best, men tar som regel lefse siden det er enklere å spise haha

Hvilken restaurant spiste dere på i London med utsikten? Anbefaler du den?

Restauranten het Oblix - nyydelig mat og nydelig lokale! Anbefales på det sterkeste dersom man er villig til å legge i en ekstra slant for en finere middag :-) Spørsmål til neste uke? Gjerne se gjennom gamle svar før dere spør, har svart på veldig mye av det samme tidligere ♥

ralph lauren hos nelly

annonse

Heihei! Har dere fått med dere at Nelly nylig tok inn Ralph Lauren?? Fant utrolig masse fint jeg likte der, sjekk hele utvalget her. Likte som sagt masse, men først og fremst disse tre skjortene:

hvit her blå her blå og hvit stripet her

Denne uken har Nelly hatt nye kampanjer og tilbud hver eneste dag, og i dag er det salg på Nelly Exclusive med opptil 70% rabatt :-)superfine sko her lang hvit skjorte her svart kjole her jumpsuit her hvit strikkagenser her furry cardigan her hvit bluse her

Flere som digger at Nelly fører Ralph Lauren nå?? :-)

@h2

Heihei! I forrige uke tok jeg turen innom H2 Thomas Angels gate igjen - nok en gang hos flinkeste Daniel. Var så siiinnsykt lei av hårfargen min da jeg kom dit, så var veldig deilig å få frisket den opp litt. Jeg hadde lyst på litt en litt mørkere og varmere farge - og Daniel nailet det som vanlig. Ble superduper fornøyd :-) Jo mørkere jo mindre ettervekst haha!


Det kan se litt rødlig ut i enkelte bildelys, men det er det altså ikke. Jeg er hvertfall superhappy!

Fikk med meg noen superfine produkter fra Gorgeous også, shampoo, balsam og kur for varmere hårfarger. Den har på en måte motsatt effekt av en blåshampoo! Disse Fashionista-produktene er helt supre, og denne inneholder en herlig gullfarge som lukter himmelsk.Jeg anbefaler H2 på det sterkeste - mange flinke og hyggelige frisører, fine lokaler og gode proukter. Time kan bestilles her ♥ Hva synes dere? Behandlingen er sponset, men selvfølgelig skrevet med mine egne meninger.

filmanbefaling på en torsdag

@ericakvam på instagram

Heihei! Samtidig som uken her bare har sneglet avgårde, har den gått overraskende raskt også - takk GUD for at det er fredag i morgen!! Hadde det vært tirsdag nå hadde jeg dønn seriøst lagt med under dyna og snorket til påskeferien.

Nå har jeg vel stirret på pc-skjermen et lite fem-minutt med null nada niks peiling på hva jeg kan skrive om haha. Er med andre ord ikke så mye spennende som skjer i skolehverdagen min! Kan derimot ta meg tiden til å anbefale et par filmer til dere som jeg så i vinterferien - nemlig ''Beyond the lights'' og ''Best of me''. Jeg tror med hånden på hjertet at jeg aldri har begynt å gråte av en film før i hele mitt liv - men ''Best of me'' - shittt der rann tårene så det holdt. Anbefaler filmen på det sterkeste - såå fin men trist! Har fortsatt vondt i magen av sorg etter å ha sett den :-( 

Noen som har sett den? Hva synes dere?

min vinterferie

Heihei! Her har dagene sust av gårde ser jeg, for nå er det lenge siden sist oppdatering. Men som dere merker har det vært veldig sånn i det siste, og akkurat nå blogger jeg når jeg har lyst og føler for det. Og ikke minst når jeg først har noe å blogge om! Skal innrømme at kun ett innlegg i uka er på kanten da, så skal prøve å steppe opp på fronten der. Nå kan jeg jo ikke skylde på manglende dagslys etter skolen lengre haha! :-)

Vinterferien har vært veldig fin, og avslappende! Ble sykt forkjøla nå rett før siste helga, så lå for det meste rett ut både lørdag, søndag og mandag med noen få unntak - men nå er jeg så og si frisk igjen. I vinterferien ble det både tacokveld med jentene her hjemme etterfulgt av Fifty Shades på kino. Synes filmen var både spesiell og bra, men la ekstra merke til de sykt bra'e sangene (hinter spesielt til The Weeknd og Ellie Goulding of course) og den sinnsykt fine leiligheten. På torsdag klemte vi oss i bilen og kjørte til Sverige hvor det ble handling av smågodt og pepsi max. NAM!

Maria hadde bursdag på søndag, og ettersom Vibeke hadde bursdag kun noen dager før feiret de sammen på lørdag. Jeg holdt ut på vorset med forkjølelsen haha, men fant heller veien hjem når resten dro på byen. Var veldig koselig likevel! :-) På søndag ble det en liten ekstrafeiring i Tyholttårnet med milkshake og gave. Fiiine bestevenninna mi som fylte hele 19 år! Og i dag var det tilbake på skolebenken gitt! Nedtellingen til påskeferie og Nicki-konsert i London har offisielt startet!!!
Flere som hadde ferie forrige uke eller? 

dagens look

Heihei! For noen fiiine dager det har vært i Trondheim i det siste! Too bad jeg har utnyttet det ved å ligge under dyna så og si hele dagen. Sånn er det å ha vinterferie haha :-) I dag hadde jeg store planer om å ta noen fine outfitbilder i dagslyset, men selvfølgelig skal det ikke være bare-bare. Denne gangen var det den lille dingsen som fester kameraet til stativet som var borte, så det ble litt alternative speilbilder. Sorry'bout that!sko og genser zara skjerf acne veske her 

Hva synes dere?

NLY brands

annonse

Heihei! For å feire at Nellys egne varemerker har fått nye navn har jeg vært så heldig å få dele en eksklusiv kode med dere som gir 15% rabatt på alt fra NLY Brands. Her finner man mange underkategorier som for eksempel sko, trend, kjole, undertøy osv. Rabatten gjelder ved kjøp av minst to plagg, og dere oppgir koden NLYLOVE i kassen ♥ Koden varer ut uken! Her er mine favoritter fra NLY Brands:

lang skjorte her trench coat her superfine sko her svart spaghettitopp med blonder her enkel svart singlett her fuzzy genser her

svart kjole med åpning på midten her vinrød kjole her nyydelig svart og hvit kjole her

gul treningstopp her samme i ferskenrosa her sportsbh her treningstights hermorgenkåpe her nydelig undertøyssett her

Noe dere likte? ♥

vel gjennomført

Da var eventyret over for denne gang dere! Herregud så fint vi har hatt det de siste ukene!! :-) Etter timesvis med øving, terping, laaange dager og kvelder kom vi oss omsider i mål. Forestillingene gikk over all forventing, og det ble bare bedre og bedre :-) Kommer til å savne det utrolig mye! På torsdag var det siste forestilling, og da var energien virkelig på topp hos alle mann. Avsluttet med en dødsmorsom musikalfest samme dag, før vi hadde ryddedag i går. Og nåå er det velfortjent vinterferie ♥
 

foxy lashes by mari

delvis sponset

Heihei! Denne uken var jeg hos superflinke Mari igjen for å fikse vippene mine. Jeg har vært hos henne fast på Glimt i noen måneder nå, men da jeg hørte en venninne snakke om at hun hadde startet opp for seg selv var jeg rask med å booke en ny time der hihi :-) Hun holder nå til på Mod's frisør! Hun har nå tatt kurs i volume-lashes, og jeg var veldig gira på å prøve det ettersom det er ganske nytt i Trondheim enda! Jeg ble veldig positivt overrasket - vippene er nå kortere, men med mye mer volum. De er også mykere og lettere for mine naturlige vipper å bære, og skader dermed mindre. 

Vanligvis er prisen på et nytt sett med volum-vipper 2200, men i februar koster det 1600!! Dersom du har vanlige vippeextensions og ønsker å gå over til volum er det også mulig ved en vanlig refill-time til 850 kr i februar. Mari lager både vanlige vipper og volumvipper.


Shit, såå mye finere!!

Les mer om Foxy Lashes by Mari, prisene og bestilling av time HER ♥ Hva synes dere om resultatet? 

premiereklar

Heihei! Hvordan går det med dere? :-) Med meg går det supebra - til tross for at jeg har hatt litt problemer med å oppdatere dere de siste dagene. Her har det vært fullt kjør fra morgen til kveld for å finpusse musikalen, og nå er vi endelig premiereklar!! I dag hadde vi generalprøve, og i morgen braker det løs med fullbooket premiere. Gleder meg utrolig masse, og nervene har heller ikke kommet enda til en forandring :-)

Anbefaler alle som har muligheten til å komme å se på - vi har 5 forestillinger til sammen, med den siste på torsdag neste uke. Dere kan lese mer info om tider, priser og billetter her ♥Masse gøy som skjer her hvertfall! Til dere som lurer - vi setter opp Hair! Noen som kommer og ser på eller?

hverdagssminke på 10 minutter

sponset produkt

Heihei! I dag tenkte jeg å vise dere noen veldige fine produkter som sammen skaper en superfin hverdagssminke på under 10 minutter. Jeg har hvertfall knapt med tid om morgenen, så en rask men fin sminkerutine er absolutt nødvendig for min del :-)

Bare Minerals concealer: Denne concealeren er veldig god å bruke - den er kjempemyk og highlighter under øynene for å fjerne mørke ringer noe som er veldig greit om man står opp tidlig etter en natt med litt for lite søvn, heh. Her.

Bare Minerals mineralpudder: Jeg har sverget til dette pudderet i årevis, og det gjør jeg fortsatt. Jeg elsker å bruke dette i hverdagen - og det går superkjapt å påføre når man frå både dekke, matthet OG litt farge på samme tid. Her

KIDE solpudder: Er ikke dette nydeliiig? Designet er for det første superfint, men det er også solpudderet. Jeg var litt skeptisk når jeg først åpnet det og var småredd for at jeg skulle se ut som en bronsefarget discokule - men det gjorde jeg absolutt ikke! Man fikk en nyydelig glød og en fresh brunfarge. Her.BDB penn: Dette er special edition laget til oss såkalte ''nordiske skjønnheter'' - og er litt lysere enn den originale penna. Jeg liker denne kjempegodt, og har brukt BDB i flere år nå. Konsistensen på penna er veldig myk og resultatet blir fint. Her.

Mont Balm: Nyydelig hverdagspalett med 4 helt fantastisk fine farger. Denne er genial å ha i veska om man skal noe rett etter en lang dag på jobb/skole - for her kan man lage både hverdagslooker og festlooker. De to nederste er fine til et mer naturlig resultat, og de to øverste om man skal noe mer spesielt. Her.

Burts Bees Lip shine: Jeg er egentlig ikke så glad i lipgloss - men denne likte jeg utrolig godt! Leppene blir veldig fine og glossy med et hint av rosa. Jeg har min i fargen Wink. Her

Denne lukter helt himmelsk!! Elsker så og si alle Victoria's Secret splashene, og denne er intet unntak. Dere finner den her


Bruk rabattkoden ERICA2 som gir 20% på all sminke - varer helt til 07/02 ♥

talkiewalkie

Heihei! Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på sminkebordet mitt - gøy å se at dere likte det :-) Var noen som påpekte at det var aaaltfor girly, men sånn er det haha. Elsker å være skikkelig jentete - kun fordi jeg kan! Tror nok ikke jeg er den eneste som er i overkant glad av rosa, duse farger og jenteting generelt? Kom akkurat hjem fra øving, og nå skal jeg til Tone en snartur. Spørs om det blir noe god mat og bare avslapping før den kommende uka. Dere er vel ganske lei allerede av at jeg bare snakker om musikalen for tiden, så jeg skal prøve å unngå det så mye som det lar seg gjøre. Jeg starter jo 12 hele denne uka - så har veldig lyst til å få til en sminkevideo ellernoe til dere. Og jeg får fortsatt spørsmål om innkjøpene fra London - skal den ut må jeg filme hele greia på nytt ettersom iMovie klikket helt. Har veldig lyst til å få til det også da, ettersom jeg lovte dere det. Handler om å prioritere tiden godt nok, right?Om dere skulle valgt én av delene: hverdagssminkevideo eller innkjøpene fra London? Litt greit å vite hva man bør prioritere.. :-)

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits