februar 2013

dagens antrekk

Wow, alt er fra h&m!! Haha gøy :-) Hadde også på svart bukse, hvite converse og nagleveska. Bildene av sistnevnte ble ikke så fine dessverre. Jaja, dere fikk hvertfall se sånn ca hva jeg hadde på i dag! Nå skal jeg til Vibeke og pugge naturfag, jeg trenger det for å si det sånn.Hva synes dere?

verste dagen i uka - check!

Hei! Wops, glemte helt å blogge i går. Kom ikke hjem før klokken 9 i går kveld, dro direkte på trening etter skolen. Var heelt død når jeg kom hjem, og det gjorde det ikke noe bedre at det var langdag på skolen i dag. Tirsdager er SÅ mye verre enn mandag!! Når snøen og isen smelter, og jeg tar ut scooteren igjen - DA skal jeg aldri klage mer, promise. Som hektisk blogger (just kidding) så må man jo benytte sjangsen når man har dagslyset med seg, så i morgen før skolen skal jeg få tatt noen antrekksbilder. Starter som alltid sent, så da skal jeg utnytte det til å ta noen antrekksbilder. Denne gangen må jeg faktisk gjennomføre det, sier alltid at jeg skal gjøre det men så skjer det aldri. Okei, nå ser jeg at jeg skriver bare bullshit for å i det hele tatt skrive noe, så vi runder av her. SEEYA

 

tidlig kveld

Hei dere! Har akkurat kommet hjem fra trening, og er selvfølgelig veldig sliten. Det er under 3 uker til NM, så fremover på trening må vi virkelig gi 110% hele tiden. Det er slitsomt, men samtidlig deilig å se at showet tar form. Laget meg derfor en ekstra god kveldsmat i dag, nemlig havregrynspannekaker. Åh, det er så godt :-) Satte meg ned i sofaen med nystekte pannekaker og gossip girl på skjermen. Deilig med andre ord! I morgen er det tilbake på skolebenken, misunner dere som har vinterferie nå :-( Nyt det sier jeg bare!!

Good night ♥a summer outfitshorts runwaydreamz skjorte og tubetopp bikbok

Bare jeg som lengter etter sommeren eller? Tviler.. Alt er så mye bedre på sommeren, det er rart hvor mye mer inspirasjon man har da. Motivasjon til blogg, bildetaking, antrekk, skole, venner og livet generelt. Ouuhh dypt dette her. Men om 4 uker drar jeg faktisk til Spania, det gleder jeg meg veldig til ♥

Hva synes dere om antrekket?

to my birthday girl

I går hadde Maria bursdag, og hun fylte hele 17 år! ♥ Vi feiret henne på kvelden, og det var utrolig koselig. Kunne faktisk ikke hatt en bedre bestevenn, og jeg er utrooolig glad i henne. Spiller ingen rolle om vi er ute å spiser, shopper, reiser en plass eller bare ligger i hver vår sofa og ikke sier et ord til hverandre. For det er deilig uansett! Er det en som virkelig forstår seg på meg, og kjenner meg inn og ut er det Maria. Og det er jeg veldig glad for ♥ Håper bursdagen din ble perfekt!

you da best

cafébesøk

Hei! I dag dro jeg hjem fra Maria ganske tidlig, tok meg en rask dusj og ordnet meg. Jeg, mamma og Sandra dro nemlig til byen en tur! Vi gikk litt rundt i butikkene, før vi satte oss ned på Dromedar. Veldig koselig å finne på noe sammen, er ikke alltid vi får tid til det :-) Jeg laget middagen i kveld, og da ble det selvfølgelig tikka masala! Namnam. Nå blir det en rolig kveld i sofakroken med Gossip Girl og smågodt. Ha en super lørdagskveld hva enn dere finner på!favorittene

Vi hadde tenkt oss en tur i sentrum for å spise på onsdag, men det ble det ikke noe av likevel. Da benyttet vi likegjerne sjangsen til ta noen koselige bilder, synes de ble utrolig fine! Hvertfall med den nydelige bakgrunnen da :-) Vi fant ut at vi bare skulle lage vår egen middag, så da ble det taco. Og kvelden gikk selvfølgelig til kortspill og kos. Det var så herlig!! Skikkelig deilig med en pause fra byen. 

hyttekos på oppdal

Hei! Nå er jeg hjemme igjen fra en fantastisk koselig hyttetur med jentene. Vi var utrolig heldige med været, skinnende sol begge dagene! Vi dro hjem ganske tidlig i dag, kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Kunne absolutt vært der mye lengre, for det var faktisk så hyggelig. Kjører på med noen bilder av dag 1!Vi sto opp klokken SJU på tirsdag, og møttes på togstasjonen. Etter en smålang reise kom vi fram til ny-hytta på Oppdal, og det var faktisk så herlig. Moren til Åshild hadde laget belgiske vafler med is og kakao til vi kom, noe som var helt perfekt etter reisen. Vi satte oss ute i solen med iskald cola og pepsi max, gamle klassikere på høyttaleren og god stemning. Deretter gjorde vi litt forskjellig før vi ordnet oss tikka masala til middag. Kvelden gikk bort til latter, godis og kortspill. Perfekt!''Del 2'' kommer senere i kveld ♥ Så det ikke perfekt ut???

mine mest brukte skoHei! Tenkte å vise dere mine mest brukte sko, og dette kommer vel ikke som noen overraskelse. Selvfølgelig er det mine høye, hvite converse. Hadde faktisk ikke klart meg uten disse, de får til og med joggebuksa til å se bra ut haha. Bruker de nesten hver eneste dag, både fordi de er komfortable og fine. Lovelove ♥Hvilke sko bruker du mest?

my latest insta-updates


Følg meg på instagram! ♥ @ericakvam

 

grillfest på graffi

Hei! I dag kom vi oss faktisk til Sverige, vi tok bussen i 15-tiden. Dessverre var det sykt utplukka på butikken, men godis ble det likevel! Koselig å få noe ut av vinterferien også da :-) Kom hjem og hadde TI minutter på oss, før vi måtte løpe ut døra igjen igjen. Så vi sprang hjem til meg med alle bæreposene, skifta, ordnet oss raskt, og sprang ned til bussholdeplassen igjen. Vi tok første buss til byen, for å feire Vibeke som ble 17 år i dag!!! Hadde en fantastisk dag ♥I morgen drar jeg på hyttetur med Åshild, Andrea og Maria - gleder meg :-) Tror ikke det blir så mye oppdateringer derfra, eventuelt en mobilblogg om dere er interessert. Skal forhåndspublisere et par innlegg da! GOOD NIGHT

sjer det ut som æ flire

Hei! I dag sto jeg opp tidlig for å ta bussen til Sverige, noe som ikke gikk helt etter planen.. Vi hadde lest av bussruten feil, så når vi sto og ventet på bussen var den allerede i Sverige. Dritt haha. Jaja, vi kjøpte oss nystekte boller på bensinstasjonen og dro hjem til Vibeke i stedet. Tok derfor dessverre ikke med meg kilosvis med godteri, brus og godsaker hjem fra nabocash likevel, noe som er litt kjipt. Får vel lese av bussruta litt bedre neste gang hahah.

Var helt utslitt etter treningen i går, så jeg spiste en herlig middag med familien før jeg la meg i senga med potetgull og Pitch Perfect. Sjeldent jeg flirer ordentlig av filmer, men det gjorde jeg faktisk av den. Fat Amy my favorite gurl <3333Nå drar jeg på trening igjen! Seeya ♥ 

off we go

Hei og god morgen alle sammen! Nå blir jeg hentet om et par minutter, rekker akkurat å slenge inn et innlegg. Jeg er klar for 6 timer trening, vi snakkes vel senere i kveld ♥ Kjenner jeg meg selv rett er jeg vel helt død når jeg kommer hjem, så kanskje jeg redigerer en video ellernoe. Jaja, ha en strålende lørdag alle sammen!!
ENDELIG ferie

Ååh, endelig er det ferie ♥♥♥ Starter den perfekt med å ligge i senga og spise snop. Akkurat slik jeg skal gjøre hele ferien. Neida, joda. Skal blant annet på Oppdal med noen venninner, det gleder jeg meg masse til. Vi vurderer å ta fleskbussen til Sverige på søndag for å handle inn masse billig godteri haha, det er jo verdt det da. I kveld blir det kosekveld i sofaen med familien, pizza og idol. Må være opplagt til treningen i morgen, vi skal trene hele 6 timer! Whoah. Blir gøy uansett :-)

skjorte cubus klokke new look

Hva skal dere i vinterferien? 

lots of curlsDisse bildene tok jeg i jula en gang, men har helt glemt å poste de. Bildene ble jo faktisk veldig fine! Om noen lurer så har jeg brukt verdens beste krølltang fra Gorgeous ♥ Hva synes dere?

new shoesHei! Akkurat nå sitter jeg, Maria og småsøsknene mine i sofaen på rommet mitt og ser Idol. Såå mange flinke, vi blir bare sittende å gape haha. Jeg vil også være flink til å synge :(:( Dro en tur på Sirkus i stad, på leting etter nye hverdagssko som sagt. Og jeg fant de perfekte på Bianco! De kostet 549,- og jeg synes ikke det var en såå ille pris. Jeg kommer hvertfall til å bruke de MASSE!

Hva synes dere om skoene? ♥

bursdagsozin

Hei! Er snart på vei i senga, skal bare ta meg en rask dusj først og spise kveldsmat. Har ikke følt meg så trøtt og sliten på lenge, og det er absolutt ikke bra. Jeg er vel ikke den eneste heller :-) I går hadde verdens fineste Åshild bursdag, så først overrasket vi henne på skolen med kake og cola, ogsåå overrasket vi henne på kvelden også . Hun dro til Marianne, og i mellomtiden samlet vi oss en del jenter i kjelleren hennes, og ordnet til masse godt. Da hun kom hjem og skrudde på lyset i kjelleren spratt vi frem og bare HAPPY BIRTHDAY OZIIIIIN!! Haha åå det var dødskoselig ♥

eline og bursdagsbarnet

Flinkeste Andrea som laget regnbuekake, den ble populær ser dere! God natt mine fine

kjolen

Hei! Tenkte å vise dere kjolen jeg hadde på i bursdagen, har også funnet direktelinken fra nelly. Jeg var så heldig å få låne den av Marthe, saved my day ♥ Synes den er utrolig fin selv, og den passer jo til veldig mange anledninger.direktelink til kjolen her 
Likte dere den?

morsdag

Hei! I dag er det jo morsdag, og i den anledning må jeg jo gripe sjangsen til å gratulere verdens fineste mamma som jeg er så glad i ♥ Vi dro til mormor i 13-tiden i dag, hvor vi spiste vafler, boller og kakao. Nå er det full rydding på gang her hjemme, også drar jeg på trening om en times tid. Håper dere får en fin søndag alle sammen!


mamma, tante hege, meg, tante hanne i london i sommer

bursdagsfeiring

Heisann! Hadde det kjempehyggelig i går kveld, og i dag har jeg tatt livet heelt med ro. Sto opp, lagde meg en deilig frokost, tok meg en laaang dusj og plasserte meg godt til rette under dyna med pcen på fanget. Skikkelig typisk søndag egentlig, så det er godt å tenke på at det bare er lørdag! I kveld skal jeg ligge over til Maria, vi skal hvertfall møte jentene! Og i morgen er det morsdag, så da skal vi blant annet til mormor og spise vafler på dagen. Haha wops oppsummerte akkurat hele helga, men jaja. Vi snakkes senere i dag!

Tok dessverre typ. ingen bilder, og de jeg tok var med iphoneblitz, altså ikke særlig heldig haha. Hva skal dere i dag?

ready for the weekend

Hei! ENDELIG er det helg igjen, såå deilig ♥ I kveld skal jeg på bursdag til Emilie og Ingrid, noe som kommer til å bli supergøy. Skal først ordne meg til Eline, og ser jo nå at jeg har veldig dårlig tid haha. Er så dårlig til å planlegge.. Vi får se om jeg oppdaterer dere mer i kveld, men jeg tviler. Skal prøve å ta noen bilder, men de kommer eventuelt i morgen :-)

Dere får ha en super fredagskveld alle sammen, så snakkes vi senere! ♥gårsdagens antrekkveske new look bukse bikbok jakke canada goose sko converse cardigan new look topp bikbok skjerf acne
Hva synes dere? :-)

video: me getting ready

Haha heldig med startsbildet som alltid. Videoen ble spilt inn for en stund siden, så hadde jo en helt forjævlig ettervekst. Ordnet meg forresten til å dra ut å spise, så bruker ikke så mye sminke til hverdag. Skal prøve å spille inn en morning routine om ikke lenge, da får dere se hverdagssminken. Jaja, enjoy! :-)

Om jeg bruker sanger blir lyden blokkert av youtube, så brukte bare noen melodier fra iMovie haha

kosemose

Heisann! Dro som sagt på trening rett etter skolen i går, dro deretter hjem til Maria. Kom inn døra til at hun hadde laget pita-pizza og kjøpt inn smågodt, ååå loveyou. Vi måtte nemlig pugge til matteprøven som var i dag. Det gikk vel ikke så bra som vi håpet på, menmen. Ukene framover er tettpakket med prøver og prosjekter, men skal prøve å ikke la det gå utover bloggingen. Skal også slutte å nevne det, dere må jo bli slitne haha.

I kveld kommer sminkevideoen, wii! Har dere mye på skolen for tiden?

lørdagen i hovedstaden

Hei! Skal på trening rett etter skolen, så det blir lite blogging i dag. Tenkte derfor det var greit å poste et innlegg nå! Drar innom byen etter skolen for å lete etter noen nye hverdagssko, har lett etter det veldig lenge. Var forresten flere som ville se innkjøpet fra Oslo, kjøpte meg ikke særlig mye men kan selvfølgelig vise dere det jeg kjøpte i et annet innlegg.

Her kommer et par bilder fra lørdag, vi sto opp tidlig for å utnytte dagen så mye som mulig! Jeg tok selvfølgelig på meg skinnjakken, noe som ikke var det smarteste valget akkurat. Er bombesikker på at jeg var helt blå på leppene haha. Vi lunsjet på Fridays før vi reiste til Gardermoen og tok flyet hjem! :-)  Det var en superkoselig helg!

Ha en fin mandag videre!

nyfikset hår

Hei! På onsdag var jeg på H2 Mercur igjen, for å fjerne etterveksten. Jeg er sinnsykt fornøyd, deilig med null ettervekst. Skal også kjøpe meg en blå/lilla-shampoo slik at jeg får det kalde skjæret i håret. Frisøren min het Tina denne gangen, og hun var utrolig flink og hyggelig :-) Jeg tonet etterveksten, og la noen striper øverst. Dette sliter mye mindre på håret, så det er greit å bytte litt på farging/striping og toning. 

Elsker at salongen er så fresh og fargerik!Produktene de bruker er så utrolig gode, fra flotte merker som lukter godt og pleier håret. H2 mercur åpnet kun for noen måneder siden og dere finner den, ikke overraskende, på Mercursenteret i Trondheim. Timesbestilling gjøres på 73807611Her har dere resultatet!!Sjekk bloggen deres for tips/informasjon her og følg de på instagram h2mercur ♥ sponset behandling

Likte dere resultatet?? :-)

 

day one

Hei! Dagen(e) har gått i ett sett her i Oslo, og nå er vi hjemme igjen. Vi dro ganske tidlig i går, men flyet var dessverre forsinket. Sånn er det! Vi kom hvertfall fram liiitt senere enn planlagt, og tok derfor første taxi til Coverbrands sine lokaler/kontor. Det var helt utrolig koselig, vi ble først sminket av en makeup-artist fra GloMinerals, før vi bare pratet og snakket om videre samarbeid, og tiden fløy bokstavelig talt! Vi fikk også med oss noen produkter hjem til testing, noe vi er UTROLIG takknemlige for ♥ 


_______________________________________________________________________________________________________________

Tante kom dit og møtte oss, og vi tok taxi til hotellet. Vi visste ikke hvordan hotellet så ut på forhånd, og vi ble ikke akkurat skuffet for å si det sånn!! Vi fikk et helt fantastisk rom med stor dobbeltseng, nydelig bad, sofa-parti, pult og klesskap. Der la vi fra oss bagasjen, før vi dro og spiste asiatisk mat like i nærheten. På vei hjem igjen kjøpte vi med oss masse godt, og la oss på hver side av sengen med pcen og godteriet. En fantastisk fredag! Skal skrive om dagen i dag litt senere.

Måtte bare kjøpe med meg en starbucks-kopp fra gardermoen, turist much?

Se så koselig!! Sånn seng vil jeg også ha :-(:-(
Bilder fra dagen i dag kommer i morgen!

ny youtube-favoritt

Hei! Dette er et forhåndspublisert innlegg, så når dere leser dette er jeg vel et eller annet sted i Oslo, og har det sikkert veldig bra :-) Elsker at man kan forhåndspublisere innlegg! Tenkte å vise dere en beauty-guru jeg oppdaget for ikke så lenge siden. Brukernavet hennes er laurenbeautyy. Ganske sikker på at hun er fra Australia, og synes hun lager veldig fine videoer! Ellers er favorittene mine LoLuFullyLoaded, BeyondBeautyStar, sweetbeautyx, Jlovesmac1 og macbarbie07.

Det er sikkert mange av dere som har sett henne før, men det hadde ikke jeg - så tenkte bare å dele det med dere! Enjoy :-)

Har du en youtube-guru å anbefale?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits