februar 2011

hjemme fra hytta

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra hytta, håper det var greit for dere at jeg tok en liten pause mens jeg var der. Hvertfall, det var utrolig koselig! Vi slappet av, spilte kort, tegna, spiste god mat, så på TV osv. På lørdagen var vi en tur på butikken, før det var VM, også ned på hytta til mormor og morfar for å spise mat. Har hatt det veldig fint, storkost meg med familien ♥

Haha, gjett hva jeg og pappa satt å så på i noen timer på TV'n på lørdagskvelden da?... En urgammel, dårlig kungfu film fra Kina eller noe. Å herregud, hahah. Ingen som orka å skifte kanal heller vet dere.. :-)
Tidenes beauty. Små-busted med iPhonen bak boka ....................


Niiiiiz.

Har dere hatt det fint i helga?

muffins

Hei dere! Nå har jeg akkurat pakket ferdig, like før vi drar til hytta nå. Internett og kamera er med, hihi. Tror dette kommer til å bli en kjempefin helg jeg! ;-)

I går var kjedet jeg meg til døde, og bestemte meg for å lage muffins. De ble utrolig gode, nå har vi noe godt å kose oss med i bila også. Haha. Håper dere får en superduper flott helg, det fortjener dere ♥ Vi snakkes om noen timer!


Liker dere muffins? hahahahaha...

my wardrobe


1. h&m       2. bikbok       3. h&m
Hvilket plagg ville DU hatt i DIN garderobe?

(resten av ''My wardrobe'' kan dere finne her )

outfit 24/02 - 2011
bukse fra vero moda // genser fra gina tricot // veske fra sisters

Heheh, bombe at jeg hadde på meg denne i dag eller hva?  Hva synes dere om outfiten?

+ spotify lista mi

Hei dere! For dere som ikke har vinterferie enda - bare en dag til på skolen nå!!! Hihi. I dag har jeg vært snill pike, ryddet og støvsugd hele huset, hengt opp og brettet klær. Applaus! I morgen drar vi utover på hytta, gleder meg til å slappe av (.. enda mer), spise pizza, snop, se tv og spille spill osv. Har internett der, men neppe at det blir sånn kjempebra blogging. Dere - tuuusen takk for så mange kommentarer! Er så sinnsykt glad i dere, heehe :-)

Og til dere som har spurt etter spotify lista mi: http://open.spotify.com/user/ericamk/playlist/29MwzlNwuKhFPX4NB7SYjY Bare å subscribe! ♥
Og siden dere har vært så sinnsykt flinke til å kommentere, skal jeg ha en bra bloggdag i dag med my wardrobe, outfit og jeg skal fortsette å svare fra spørsmålsrunden. Sounds good?

Har dere hytte? Hvor?

dagens outfit


bukse fra only // genser fra gina tricot // parkas fra vero moda

Hva synes dere om outfiten?

bilder fra i dag
KALDT
Nå er det trening, har det dødstravelt!!! Hva synes dere om bildene? 

dagens innkjøp
salg - 49 kr ginatricot


salg - 49 kr på ginatricot

Disse koster egentlig 199, elsker tilbud! Hva synes dere, hvilken likte dere best?

dagen i dag

.. har vært superkoselig! Jeg og bursdagsbarnet Maria dro ned til byen i to-tiden og gikk rundt å så i butikkene. Etterhvert dro vi til Jordbær pikene, også der satt Kari og Anna klare for å overraske Maria. Men.... Maria trodde vi bare møtte på de tilfeldig, så planen gikk rett i dass. Haha. Svidde av en god del penger på caféen, men verdt det var det. Senere gikk vi vel egentlig bare rundt og så og tok litt bilder, haha.


Maria; ''Ååh, Erica, si på bloggen din at det e lyset... E jo helt ildrød''


'' Det er ska IKKE ut!!!''


Maria, Kari, Anna og meg
Innkjøp kommer etterpå, nå skal vi spise brownies! Hva synes dere om bildene?

gratulerer med dagen maria ♥

Hva skal jeg ha på meg?

Haha, dilemma. Aner ikke hva jeg skal ha på meg! Skal nemlig ut å feire bursdagen til verdens herligste Maria ♥


1. topp fra bikbok   2. topp fra ginatricot    3. topp fra bikbok   4. topp fra h&m

Oi, alle favorittbutikkene i en smekk gitt!
Please hjelp meg! Hihi. Hvilken skal jeg ha på - 1,2,3 eller 4?

I can do the pretty girl rock

Hei dere! Håper dere som var på skolen i dag hadde det greit, med tanke på at halve Norge har vinterferie nå ♥ Hehe, jeg er så slem altså..... Egentlig ikke, for da kan dere friste oss når dere har vinterferie igjen.. Jeje. I dag har jeg ryddet litt rundt i huset, laget noe så sykt misformet som ikke en levende sjel får se og sett på Ellen Degeneres show. Og pga. har jeg funnet et sang jeg elsker! Pretty girl rock - Keri Hilson. Aner ikke om den er gammel eller ikke, jeg hadde hvertfall ikke hørt den før!

Senere i dag skal jeg på trening, og nå skal jeg begynne å kategorisere spørsmålene deres og mulig svare på noen. Vi snakkes!
matvraket ♥ Hva skal dere i dag?

spørsmålsrunde

Da setter jeg i gang en etterspurt spørsmålsrunde, denne gangen med svar på video! Begynner å svare i morgen, så det er bare å slenge seg på. Velger å gjøre som nydelige Kristine og kategorisere spørsmålene deres i forskjellige grupper.

Let's go!

tv-slaver

Hei dere! Nå er Maria her, vi sitter og ser på supernanny. Niiiz! Har ikke gjort så veldig mye i dag akkurat, og noe måtte jeg jo få ut av dagen - derfor ringte jeg Maria. Skal sette i gang en spørsmålsrunde senere i kveld, hvor jeg skal svare på video. Mange som har spurt om dette, og da skal det gjennomføres vet dere!

Vi snakkes, vil bare minne dere på at dere er verdens beste lesere! ♥
Hjalp forresten Maria med koder&header osv i dag, besøk bloggen hennes her: http://mariajaas.blogg.no

Ser dere Supernanny?

sist-lørdags-outfit

Gikk gjennom noen bilder på Picasa i stad og fant antrekket fra sist lørdag (bursdag til Kari&Maria), som jeg tydeligvis helt hadde glemt å poste. Så jeg tenkte at jeg like gjerne kunne poste det nå, ettersom bloggingen min ikke har vært fullt så bra i det siste!


skjørt fra bikbok // topp fra bikbok // armbånd fra...? 
Hva synes dere?

bursdagsfeiring

Nå er det bursdagsfeiring på gang! Føler meg som en oppblåst ballong..


Noen ganger er det greit å bli regnet som et av ''barna'', hehehe, pizzatime ♥
Hva gjør dere i kveld?

gratulerer med dagen, pappa!

I dag har pappa'n min bursdag! ♥ Så i kveld blir det feiring med god mat, besøk, snop og diverse. Blir sikkert kjempekoselig, gratulerer med dagen verdens beste pappa!!

Så i morges gikk vi inn til ham halv ni (!!!) for å synge bursdagssang og gi gaver og kort. Dere kan jo gjette hvem som sneik seg opp i senga igjen etterpå og sov til halv tolv? Mehheh. For planen i dag var egentlig å dra til byen med Maria og Kari men så sovedyr som jeg er ble det altså ikke noe av det.

Mag kom forresten i posten i dag! Wiii, da blir det lesing i kveld!
Leser dere mag?

haba haba

Hei dere! Nå sitter jeg og slapper av hjemme, sykt herlig! Var til Maria i stad, og gjett hva...


Bunnpris har endelig fått inn påskeegg i lilla kartong! Ah, det er såååå godt!

Vi tok også noen bilder, standard, og jeg har skiftet header. Denne passet mye bedre inn i fargene og alt. Hadde egentlig fikset en mer ordentlig header, men selvfølgelig ville ikke den plassere seg riktig der oppe!


Vinnerne av headweb konkurransen er trukket! Vinnerne ble Lotte Eriksen Reitan og Charlotte! Gratulerer, sender dere mail så fort som mulig med kodene :-)

Hva gjør dere i kveld?

vinterferieeee

Hei dere! I går pugget jeg og Maria til prøve i omtrent... sju timer. Go første verdenskrig og den russiske revolusjon!! La meg ikke før i 12 tiden ettersom et engelskprosjekt også var til i dag. Men.. prøven gikk kjempebra og ENDA bedre: VI HAR VINTERFERIE ♥♥♥
når har dere vinterferie?

outfit 16/2 - 2011


topp fra bikbok // belte fra .... h&m? bikbok? cubus?

I dag fikk jeg nytt mobilabbonomang! Yes, har venta en stund på det nå, så var superfornøyd da det endelig ble aktivert. One call selvfølgelig ♥ Har akkurat kommet hjem fra dans, og nå skal jeg pugge til historieprøve. Noen som har noen viktige opplysninger om 1.verdenskrig??

Hva synes dere om outfiten?

et lite tips

Hei dere Nå sitter jeg limt fast til TV skjermen og ser frustrerte fruer med verdens beste mamma! ♥ Grunnen til at jeg skriver så lite om det som skjer for tiden er at det eneste jeg gjør på hverdagene er å gjøre lekser og å tygge på søt-lakris. Herregud. Det ser like dumt ut som det høres ut som. Jeg bør virkelig skaffe meg et liv.

MEN. Siden jeg har en av mine über kjedelige dager tenkte jeg å vise dere noe kjempesmart! I dag lagde jeg meg nemlig en myntbørse. Der skal jeg putte alle småpengene mine, eventuelt 50 / 100 lapper. Etterhvert vil det samle seg opp og man kan faktisk få en ganske høy sum til slutt, om man holder på en stund. Men det som er spesielt med denne er at rundt glasset limer du på bilder av ting du f.eks sparer til! Om du vil til Oslo med venninna di kan du lime på bilder av det dere skal mens dere er nedi der, bilder av Oslo, bilder av deg & venninna di osv. Skjønner? Synes dette gir litt ''motivasjon'' til å ville spare mere på glasset!


Jeg sparer ikke til noe spesielt, men mesteparten av mine penger går til .. klær.. så da limte jeg på det!

Har dere en slik myntebørse eller hva man nå kaller det?

outfit 15/2 - 2011Hva synes dere?

nytt design!

... og jeg elsker det! ♥

Hva synes dere?

dagens outfit
bukse fra vero moda // genser fra h&m // armbånd fra cubus // hals fra bikbok //
Nå er det trening! Hva synes dere?

long time no see

Hei alle sammen! Må si jeg er en utrolig fantastisk og super blogger eller hva?!?! Ikke akkurat. På lørdag feiret Kari og Maria superkoselig bursdag, vi danset og snakket. Lå over etter bursdagen med Anna, vi satt oppe halve natta og snakket og spiste x antall potetgullposer, eheh.

I dag på skolen hadde vi RLE framføring om Jesus, gikk overraskende bra til å bli tatt halveis på sparket. Slengte inn en video av Jesu fødsel, så kom vi oss akkurat inn på tidsfristen. Haha. Men nå babler jeg bare dritt, snakkes!
Hva har dere gjort i helgen?

herlig bursdag

Hei dere! Sorry for dårlig blogging, har rett og slett ikke hatt tid. I dag har jeg vært på en suuuper koselig bursdag til Martha og Thea! Ordnet meg med jentene i seks-tia, og i morgen blir det bursdag til Kari og Maria! ♥ Partey ♥


Meg, Maria, Anna, Kari og Jannicke :-) Sorry for forskjellige størrelser.

Flere som er glad i bursdager? Wihu!

hohei jeg lever!

Hei dere! Nå er det like før jeg stikker på turn, blir sikkert greit. På lørdag lå jeg over til Maria, og vi sto opp VELDIG sent på søndag, rakk omtrent ingenting før treningen begynte! Haha. Greide å få strekk i magen (?) eller noe på treningen i går, i alle fall insane vondt!

Ellers.. i kunst & håndtverktimen i dag holdt vi på å lage maske av en trestubbe. Vanskelig å forklare, men man skal skjære ut treet slik at det blir et ansikt. Og når jeg endelig hadde klart å skjært ned alt rundt øyet, slik at ..øyet.. stakk fram kom jeg borti det med DEN skarpe kniven slik at hele øyet ble kutta bort. Yey. Og Elin stakkar greide å skjære hull i hånda si med ''kniven'' og ble sendt på legevakta. God bedring Elin! ♥
Noen av dere som går på turn/tropp?

sminkevideo (nå funker den)

Hva synes dere?

15 days challenge

Day 01 - What's in your bag?
Day 02 -
A photo of your cellphone
Day 03 - A photo of the item you last purchased.
Day 04 -
A photograph of yourself without makeup.
Day 05 -
Your dream room.
Day 06 -
A picture of yourself you're happy with
Day 07 - A photo of your favourite jeans. 
Day 08 -
What's in your makeup bag?
Day 09 -
The most beautiful picture of your best friend.
Day 10 -
Your current wishlist.
Day 11 - Your favourite top.
Day 12 - 10 things about yourself
Day 13 - Something you miss
Day 14 - A picture of me as little
Day 15 - Your favourite movie

Tenkte jeg kunne begi med ut på 15 days challenge! Har sett det på en del blogger, men har alltid glemt det helt. Men så leste jeg det igjen på tcmn sin blogg i dag og da bestemte jeg meg for å prøve! Har mikset sammen en ny en, bare å kopiere den, utfordrer dere! Jeg begynner i morgen :-)

Hva tror dere om dette?

outfit 04-02/2011


tee fra ginatricot tights fra bikbok parkas fra only votter fra topshop hals fra h&m støvler hunter veske syden

hva synes dere?

god natt

Hei dere!

I dag ble jeg med Maria hjem rett etter skolen. Vi gjorde noe skole-greier og spiste pizza før vi dro ned til byen en tur. Var litt rundt å vandret, før vi dro på trening. Så har dessverre ikke rukket å blogge før nå! ♥ Men me prekast tomorrow :-)
jeg vil lese flere blogger!


Legg igjen link til bloggen din så skal jeg prøve å få besøkt alle, er på jakt etter nye blogger å lese! ♥

pretty pretty please

Fucking perfect - Pink ♥

supertan om jeg må få sagt det
Eller ikke... Er alltid lik-bleik på vinteren, akkurat som nå. Men ja. I uka her har jeg faktisk vært flink pike å fått gjort unna masse lekser tidlig i uka, nå mangler jeg bare å øve litt på et norskframlegg og noe kjedelig matte. Så i kveld kommer det nok en outfit om ikke en liten anbefaling av extensions.

I går kveld gikk jeg gjennom alle overdelene mine (som viste seg å være GANSKE mange!!!)
Vel, om dere ser nøye ser dere at det er en del.. Men poenget var at jeg har fått kastet ut 10-20 topper, eller, søstra mi arvet mye. Og denne gangen var det faktisk en del fine ting ;-) Så det er bra!

Men nå skal jeg gjøre meg ferdig med alt av skolearbeid, vi snakkes snart :D

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits