februar 2010

cleaning nanny

Hei! Akkurat kommet hjem fra Kathrine, det var sykt koselig! Tok masse bilder osv. Som dere ser, hehe? Ellers spurta vi opp under OL spurten (hehe spurt) for å se Petter Northug. Go .... Petter! Gull again ♥

MEN - i morgen er det skole, og jeg tror jeg dør. Jeg vil ha frii! Surmunn. Men, det blir koselig å se resten av folket. Lenge siden. Eller, det føles hvertfall sånn. Eller egentlig ikke? Eller? Ok, lol.

Ja, jeg rydder altså rommet som ser ut som om noen har bombet det. Bokstavelig talt. Trenger ikke en gang å legge ut bilde.. Tror jeg har to teskjorter i skapet? Hvor er resten, buksene genserne, kjolene osv? GULVET så klart. Hvorfor kan ikke gulvet være et akseptabelet klesskap? Mødre altså :-)Loveyou so! Hører jeg applaus for proffe bilder? DO I?

Har dere det ryddig/rotete på rommet deres?

http://kathrinet.blogg.no

bilder

Hei! Kommet hjem! Har grillet marsmellows og spist halvstekte pølser, redde for at de skulle bli svarte.. Heeeeh. Kameraet mitt hadde jo suuperbra batteri også!! Nej. Så ut som en desperat unge der jeg ropte og ba folk som tok bilder av oss skru av med en gang. Haha.

Greide å tryne allerede på parkeringsplassen, og det sier vel at jeg hadde mange fall? Parkeringsplassen.. Huff. Tryna vel en 20 ganger. MINST. Men det var veldig koselig, og til min glede gikk vi ikke noe langt, bare prøvde oss litt i bakkene. Heehe, jeg tok LITT av, og var vel litt for kjekk i stemmen. ''Gud, så enkel bakke''. Heh, det fikk vi da se på.

Flink Maria! Har laget en video, kan poste den senere idag! :-)


Hva har dere gjort i dag da?

s to the kitur

God morgen! Tidlig innlegg, fram til nå har jeg sett på Selena Gomez som hamstret sjokolade og rutsjet på sjokoladesklie. Lettere sagt - Magikerne på Waverly Place (?).

JEG skal på skitur. Haha, mamma lurte på om jeg hadde fått feber da jeg sa at jeg ville være med. Hva er det som skjer?? Først OL og nå skitur? Men ikke tro jeg skal dra alene, hehehhe. Maria blir min trofaste følgesvenn. Vi skal ha med kamera og vedder på at vi kommer hjem med et par blåveiser.

Forrige gang jeg var på skitur, for over et år siden (Hehe, da jeg hylte og skrek at jeg aldri skulle gå på ski mer og ba den som fant opp skiene stikke av) endte det i DET merket i kinnet etter at jeg dælja skistaven min der i et fall ....... Kom også selvfølgelig sist opp og gikk og trøstesnakka med læreren. DET er det jeg kaller sugen på ski.
img1801
Slik så kinnet mitt ut 23. mars 2009. Haaha.

OI

Healthy.  Byen i går!


Går dere ofte på ski? D jør jei!!!

OL entusiasten sjæl

OVERSKRIFTEN ER FAKTISK IKKE IRONII!!!!!!!! Tror aldri jeg skulle sagt dette men - jeg satt faktisk å hyla og skreik og hoppa opp og ned i sofaen i stad. Haha, dere tror det vel ikke, men av alle ting i denne verden er det sant. HOHO, skriv det ned.

Ellers aner jeg ikke om det er mobbing eller hva - men småsøsknene mine går rundt foran med med den typiske L-en over munnen. Heh, JA jeg suger i å forklare..... Sånn 'hmmmm'' uttrykk. Okei, der røyk mitt eneste håp i livet om at jeg skulle greie å forklare noe.... Tror jeg må skuffe meg selv og legge ut bilde:

<----------- Den der.  (Tullebilde BTW)
Anyway, sånn går altså broren min på 5 og søstra mi på 9 foran meg.. HAHA! Fjårtiz familjeeen...

Bryr dere dere om OL eller synes dere det er helt på jordet?

se hva jeg fikk i posten!


H&M 299 ,-

H&M 99 ,-

Jakken ser dere på, på headeren. Bare at den er Maria sin! Veldig fornøyd, bestilte via katalogen. Men noe som skuffet veldig var den ekstremt dyre frakten (!!!!) Ellers veldig fornøyd :-)

Hva synes dere om tingene?

updates fra en byjente

Heia! Har vært i byen med Maria i dag, sorry for lite updates. Fikk det plutselig veldig travelt da jeg hadde tjue minutter på å dra innom posten og hente noen pakker og gå til bussholdeplassen. Kom meg da på i tide! Tror jeg skal møte Kathrine i kveld, blir koselig :-)

Ellers ble det reine blodbadet i morges da jeg trakk ut tanna mi som var helt på jordet. Den begynte til og med og splitte seg i to. Søstra mi holdt på å svime av da hun kom inn på slakteriet. Visste dere forresten at jeg aldri har trukket tann selv?? Haha, tørr ikke sånne ting, pappa må gjøre det hver gang. Yum!

Når vi skulle til Merkur var det en bod der de ga gratise vafler! Via Jesus eller noe? Heh, uansett. Sto og krangla med en random mann om hvem som skulle få vaffel først. HAHHAH, nice :-)

Nå leter jeg meg ihjel etter overføringskabelen......................................... HVOR ER DEN?!?!?! Haha, fant den.. Må jeg si hvor den er?? Okei, JAKKELOMMA haahahahah. Aner ikke!

Kjøpte meg kun denne i dag. Så en nydelig kjole på gina tricot, men følte at det ikke var verdt det.

Legger ut bildene fra byen senere, Maria har dem og hun feirer familiebursdag :-)

Hva har dere gjort i dag?

outfit 26.02.10


Jakke: Gina Tricot
Bukse: Kappahl
Topp: H&M

Hva synes dere?

LIVESHOW


Live Broadcast by Ustream.TV
SEND INN UTFORDRINGER, SPØRSMÅL OSV!

at the moment


Du snakker med Miss pro photograf


SKAL VI HA LIVESHOW BTW?

bon chocolat

Tenkte jeg kunne legge ut oppskriften på denne herlige kakaoen ♥ HÅPER FRANSKLÆREREN SER MIN SUPER FRANSKE OVERSKRIFT. Eller - egentlig ikke... Google translater, som eeer så flink!..


Dette trenger du.

OPPSKRIFT
2-3 SS ORIGINAL KAKAO
2-2,5 SS SUKKER
5 DL MELK

Dette trenger du for selve kakaoen. Da får du to store kopper. Om du dobler den får du altså mer.x 2. Her er det lurt å sjekke om dere har nok melk (heh ....................)Sånn, da har du kakaoen!


- Så rasper du sjokolade, legger krem over kakaoen og drysser på sjokoladenVOILLA!! SMAKER SYKT GODT :-) Tar max 10 min også!

Så altså :
~ Lag kakaoen
~ Legg på krem
~ Rasp sjokolade, og dryss det over kremen

Har dere smakt dette før? Tipper de fleste har det? :-)

a cup of .. cacao?

God morgen! Planene for i dag er mest sannsynlig å møte Maria igjen, tihi. Skal ta noen nye bilder til header..... Jeg vet, men denne ble så grå! Skal ha noe av det samme, bare at jeg skal ha litt mer farger og pynt på den :-)

Skal lage verdens herligste kakao med krem og raspet sjokolade. Oioioi, Erica prøver seg på kjøkkenet igjen! Av en eller annen merkelig grunn går det alltid galt......... Vi får se denne gangen! ANER IKKE HVA KAKAO ER PÅ ENGELSK!!!!!
Tumblr_krgmt4zybn1qzej35o1_500_large

Tumblr_kxv35fjkfu1qzjggvo1_500_large

Tumblr_ksp892tfxx1qzospvo1_500_large
http://weheartit.com selvfølgelig ♥


Liker dere kakao folkens?

klaging på blogg

NÅ ER JEG SUR! Selv om Norge tok OL gull, grattis. Tok en tur innom blogg.no og herregud jeg ble skuffa. Der ser du BLOGGnavnene til de på topplista. Greit nok med Voe, Annais, Juliatn osv for de kaller seg det til vanlig. MEN l0ve osv?!?!?!?!??!!?!?!?!?! Sorry, men det ser utrolig teit ut. Klager direkte, håper noen tar tak i det. Sykt kjedelig. Kan vi ikke velge selv?

FORNØYD/UFORNØYD?

FANMAIL

Lenge siden nå? Har fått inn en del de siste dagene, send inn noe til neste uke du også! Skal begynne fast hver uke nå :-) l0ve.blogg@hotmail.com

http://andrineee.blogg.no

ELI ANDREA

http://mariang95.blogg.no

Http://siso.blogg.no

http://sunnivamathea.blogg.no

Det er så utrolig koselig når dere sender inn slikt, blir helt i hundre!! Evig takknemlig :-) ER IKKE DETTE UTROLIG KOSELIG FOLKENS?


http://mariasolvang.blogg.no/1267120233_l0ve_vs_tinemj.html VÆRSÅSNILL Å STEMME? HADDE BLITT UTROLIG GLAD ♥

supervoksnekulebratøffe innholdet

Hei! Akkurat kommet hjem fra dansing, kastet i meg en halvgod ''Big Bite''. Med salat, paprika, agurk osv osv! Jaa? Applausen venter? :-)

Sitter og dør av en video jeg la ut av Maria på face. ''MEN JAAAJAAAA''. Interne greier folkens, men dere som er venn med meg på facebook kan gå innom å se den, ahhahaha.  Gjorde faktisk lekser i dag, nok en applaus venter? Oinkoink. (?) Laga ferdig en hel tegneserie, med det supervoksnekulebratøffe innholdet (........). Tror ikke en gang jeg trenger  å nevne det .... HAHA!

Akkurat nå liksom, fåt mæi ny ghenser!!!!!! XPDXDXDDX) Nei.

Har dere facebook?

gamle bilder

Herregud, jeg kommer til å skjemmes i flere år. Men likevel legger jeg de ut ....................


Haha, husker den bursdagen der. Ble sur fordi vi tapte i slåball og stakk av. Hehhehehehehe.... Vent - det var bursdagen før der jaaa.

VåkentHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHA JEG DØR!!!!

Konsentrert ja..Meg og søsteren min, haha.

På disse bildene var jeg vel en 8-9 år. På disse under her var jeg 4-6!

3 år?JEG DØR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA!!!!!!!

Vil dere ha flere slike ting, gamle bilder, osv osv?

oransj-heisekran-vekkerklokke?

God morgen! Etter å ha klaget i en times tid, holdt da det forferdelige byggerierne opp. Skvatt himmelhøyt i morges da den oransje heisekrana utenfor skrudde seg på. Da er vekkerklokke hakke bedre altså, og det sier vel LITT?.....

Jeg og Maria lagde sjokoladevafler i går, noe som var ganske godt så lenge du sørger for å ha mye drikke ved siden av. Himmalaya, det var tørstende. Oioioi, geografi og greier? Det kommer seg! Har ingen planer i dag, måå vel gjøre litt lekser. Har sagt til meg selv i to dager: ''Gjør det nå så er det unnagjort''. MEN, vi har ferie og jeg KLARER ikke å hente sekken. Hheehhe..

Hytta for en stund siden. Skal muligens legge ut noen gamle bilder av meg selv senere i dag. Gjør dere klare til å ta farvel med venner og familie om dere skal være så uheldige å besøke bloggen min da.

Vil dere se noen gamle bilder av meg?

lypsyl etende?

Hei! Har kommet hjem fra Maria nå, sitter og ser på OL. Morsomt.... Neida - go Petter! Sitter og gomler heslig frokostblanding. Laga den for en halvtimes tid siden, men pinade glemte jeg den og nå smaker den dritt. Og det var tydeligvis UTROLIG viktig å dele med bloggverden.

Har spist opp lypsylen min. Kan vel si at jeg kjenner det i magen. ÆSJ! Det smaker dritt i hele munnen. Aner ikke en gang hvorfor jeg tok det tygget, hahahha.


NORGE FIKK SØLV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oi, følger med og greier :-)
Så dere på OL i dag?

sånn går det når erica kjeder seg

Heia! Maria sin mobil var klikko, så fikk ikke tak i henne når jeg MÅTTE.. Great! :-) Men får sitte på til mamma oppover når hun skal på trening så da ble ikke dagen min helt meningsløs.

Har faktisk kjeda meg så mye at dette skjedde:

Ja.......... sånn går det!

Sendte meldinger..

Kall meg fjortis'a-

Gjort i dag? Nå drar jeg til Maria

desperado

Hei! Har ingen planer i dag, tror jeg. Skal snakke med noen venner senere! Ble spurt om å bli med i hallen av Jakob men jeg vet ikke hva jeg skal! Ubesluttsom, der har du meg :-) Heh.

Skal prøve å sette i gang noen nye prosjekter til bloggen framover, er desperat etter å få i gang noe. Ukas, inspirasjon, videoblogg, konkurranse osv. Tror jeg setter opp en liste her og nå jeg! Jeg må vel gjøre litt lekser også .......................... Om jeg skal bli ferdig innen fristen. Tegneserie, forfatterprosjekt, naturfagspresentasjon-veggavis-eget produkt OG prøve? Hey teacher, jeg klager :-( Menmen, uansett hvor mye jeg klager tror jeg nok ikke det hjelper særlig, så må vel se til å komme i gang.. TA KONTAKT OM DU VIL MØTE MEG OG HJELP MEG UT AV DENNE TRAURIGE SITUASJONEN. Heheehheehh!

Dere vil virkelig ikke se meg nå ... Lover, kors på halsen, mor og far i døden, ti kniver i hjertet! 2.klasse power.

Har dere lekser i vinterferien?

vinne valgfri ting under 200kr? im in

Hey! Da har jeg akkurat kommet ut av dusjen. Orker ikke å blogge så mye mer i dag, er veldig sliten og sånn. Skal se Frustrerte Fruer i kveld, blir bra..

Jeg er med i konkurransen til søteste >JULIA< der du kan vinne en valgri gave under 200. Just what I need. Om jeg vinner vil jeg ha sminke OGOGOG en pakke påskeegg.
Nøye, heh. Aldri vunnet en eneste konkurranse eller lodtrekkning. Eller jo - vant en barbiekjole en gang .... Strålende fornøyd.
Image and video hosting by TinyPic
Bli med du også!

Ser dere på Frustrerte Fruer? Iii. ups - spurte jeg ikke om det forrige gang?

1.50 høy tigger

Hei! Jeg og Tone har snakket veldig mye, og sitter bare og oppdaterer face. Nice life! Skal snart på dans, blir koselig. Sitter i danseklær og tar haste bilder :-)

Dårlig blogging for tiden, jeg som hadde DE planene. Menmen, tenkte å sette inn en konkurranse snart, må bare tigge litt penger. Just kidding!Fiiiine bilder :-)

Driver dere med sport? I så fall - hvilken?

hårpotetgull

God morgen! Da har morgenfuglene kommet seg opp også. Har vært veldig koselig, MYE latter! Greide å plumpe hodet nedi potetgullskåla da jeg flira. Heh, nam :-)

Skal møte Tone i dag, utrolig lenge siden! Oppdaterer dere garantert. Skal også på dans i dag! I går fikk jeg det for meg at jeg ville begynne på tropp. Heh, har jeg spurt m&p da? Jæææ.


Noen planer for dagen?

to stk. latterfulle jenter

HEY! Jeg og Maria var på butikken og handlet inn noe småtteri. Men det er ..... mandag? Jeje, Cougar Town er rett rundt hjørne, anbefales til dere som ikke har sett det før! Har også planlagt en gymtime, aner ikke når vi skal ha den men. People - gru dere! Devils in town.

Da vi kom på butikken skulle Maria klage på at det ikke var igjen blåbærgreier i smågodtet, og slå på boksen. Det endte i at hele godterigreia velta og lagde et godterislott uten like. Latterkrampe og en stk. rød Maria :-)


Har dere vinterferie forresten?

outfit 22.02.10


Genser: H&M
Bukse: Kappahl (?)
Hvit singlett: Cubus
Smykke - aner ikke!

HVA TYCKAR NI?

bjørner rever og bevere på hodet

Heeei! Da er jeg til det berømte bursdagsbarnet, skal ligge over :-) Sitter og ler oss skakk i hjel av et bilde jeg tok av Maria. HHAHH - dobbelhake, kommandoarm og sløvt blikk. JEG DØR!!

Var en snartur innom rema før jeg kom. HALVE befolkningen gikk rundt i bjørner på hodet, rever og bevere rundt halsen og andre dyr rundt kroppen. Nice! Hva skjer med dyrevennlige greier? :-)
Har dere pelsluer o.l?

maria har bursdag

God morgen! Sitter og ser på God Morgen Norge. ''God morgen, God Morgen''. Heh :-) Planene for i dag er å møte Maria, som forresten har bursdag i dag! Gratulerer med dagen snuppa! http://mariasolvang.blogg.no

Ellers blir jeg knust i Ipod-spill av lillesøstra mi. Det er flaut det! Nå har jeg sittet og skrevet dette innlegget i en TIME. Oh lord, blogginga går nedover? NEIDA :-)
Planer for i dag?

melis av mel?

Hei! Da var bursdagen ferdig, og jeg har sakte men sikkert sunket inn i en altfor god sofa. Føler meg som en oppblåst fisk etter å ha trødd inn på med kaker, smultringer og muffins. Vi hadde også julebrus, noe som jeg fant ut at ''Nei, jeg orker ikke å åpne den med korkåpner. Det er så kjedelig!''. Et kjøkkenskap på halv tolv og hakk i bordet - trenger jeg å si mer?

Greide også å prestere å lage melis av MEL!!! Men altså - hvem ser forskjellen på mel og melis? De har jo nesten samme navn også!! Desperat på å få noen på mitt lag. Er redd jeg blir stående alene, HAHA :-)

Hva har dere gjort i dag da?

muffins, kaker - jeg er sunn

Hei! Da har jeg kommet hjem vet dere. DEN bokstabelen som ligger og venter. HEHEHHE, nei... Men jeg lånte faktisk 3 brøker.  OI, matteprøven har virkelig gått innpå meg. Brøker?? Joda, 3 bøker til skoleprosjekt.

Holder på å lage muffins til familiebursdagen i dag, til pappa. Nesten så jeg har fått nytt rom - på kjøkkenet. Egentlig ikke, men jeg har baka mye i det siste. Og hva har jeg baka? Muffins og kake. S-U-N-N! Men ikke søren om jeg gidder å bake svarte brød.Hva liker dere best av kake og muffins? Saklig.

fliiiink bisk

Hey! Av alle ting i dag, skal jeg på biblioteket. Men - man trenger filmer til vinterferien, særlig når nesten alle venninnene dine er BORTREISTE. Kanelbolle hører seff til :-) Ye, flink bisk. (?)

Sitter og blogger på gulvet med ti orange sprettopp msner som er utrolig stressende når familiyn står i døra og sier at vi skal dra hundre ganger. HELP!


Er dere bortreiste i vinterferien?

junkfood råtte

Heeei! Sitter helt oppblåst i en genser som virker altfor trang etter å ha slikket fett. Så si. Burger king u know. Dumt jeg trener så lite, jeg kommer til å ende opp som en tjukkas. Vel, det sier jeg etter hver runde på BK. Uuups, dette lover ikke bra folkens. Nå begynner jeg å gi junkfoodkongene kallenavn. SVELG!

Jeg har fått meg nytt kallenavn, i følge meg selv: ''JUNKFOOD RÅTTA''. Var i hvertfall det jeg sa til mamma: ''Junkfood råtta må oppdater leseran veitdu''. Ellers suser Spiderman over skjermen. Jeg dør. Nei svtisjjj - der kom OL på. Klapper ja, MHM.

INGEN OVER, INGEN VED SIDEN AV. Æ ællske burrger king mat sånn særr =) Æ bare ællske d! Ellers sher det lite ja !! Sitt no å glane lit på tv en da å bare shille! Livet e hæli ja!!!!! Burgeran gir mæ glæde!! He he, LOL XD Ja!!! (Ironi, flaut)

Når jeg allerede er i gang ... Shit det va fhint billde !!!!!! Sæll om æ varrt litt åveraska når pappa bare Erica she hæær!! He he ja lol æ veit asså!

En gang rar, alltid rar. En gang flau, alltid flau.

Har vi noen flere junkfood råtter her? Del mitt selskap.

den spesielle arten trøndere

Hellu. Kathrine ble syk, men hun skal ringe meg senere i daag. Ble med morsjan (oi) på city lade i dag, fikk to gensere. Sykt fornøyd, dere ser de under her.

Så - den spesielle arten trøndere. Når man er på store kjøpesentre i Trondheim eller er i byen ser man alltids ulike trøndere. Trøndere må være en av de verste harry-folk-gruppene. Den grove dialekten og ikke minst noen av gamlis-klesstilene. Men samtidlig er trøndere de aller kuleste. Enig, Trondheimspeople?

Vel, man ser jo alltids mange merkelige folk ute på gata. Vi har for eksempel fjortisene, druknet i brunkrem og maskaraklumper, så har vi de sure som sender deg stygge blikk, noen av de sure gamle med blikk som'' Greit, så det er sånn ungdommen er nå for tia!! Støvletter og sjokomelk.. Jaha''. Så har vi de senile som kjører handlevogna si inn i deg og så ... grovtrønderne. Olabukser, ruteskjorter, snurrbart, svære traktorsko og en ball på hodet. Neida, det er ikke så ille. Vel, i noooen tilfeller. Men uansett - Æ E TRØNDER Æ, Å Æ E SÅ KUL HERREGUD. Kremt, fant ikke nettbygruppene på bedre slagord?

Heldig med den.Jeg digger puffermer! H&M begge to. Nå skal jeg se søstra mi spille håndballkamp for første gang. Dere vet; Det er viktig å glede andre mennesker! :-)

Hva synes dere om toppene?

pizzaslicesburgerkingUSA

Heei og god morgen! Gårsdagen var utrolig koselig. Besøket dro i 11-12 tiden. Vi så film, snakket, koste oss med snop og snacks og spiste sykt god pizza fra Prego. Jeg fikk det store ansvaret av å bære ut pizzaen fra resturanten. Skal si deg det var bare å holde bena på rett sted ute på glattisen! Om jeg hadde sklidd ... Pizza-ansikts-maske?

Planene for i dag? Skal møte Kathrine litt senere, ellers ingenting. Får litt dårlig samvittighet ovenfor magen min (heh, også noe å få dårlig samvittighet over), siden vi spiste kjøpa-pizza i går, og muligens Burger King i dag. Hell yeah, ikke alle dager kan være sunne! (Deet skal jeg love deg jaa ...) Bare jeg henter meg et amerikansk flagg er jeg vel en av borgerne der? Neida, men dere må innrømme at vi har noen junkier i USA? F.eks der da.


Meg og Aurora (http://aurooraa.blogg.no)

Rett før de kjørte til hytta :-)

Hvor mange søskenbarn har dere? Jeg har 6 om noen skulle spørre.

bilder

Var noen som lurte på om jeg kunne legge ut resten av bildene jeg og Maria tok forrige fredag(?). Og selvfølgelig kan jeg det :-) Alt for leserne, right?

happy birthday, dad

DET ER VINTERFERIE FOLKENS ♥ Ahh, herlig. Da skal bloggfaktoren skrues opp, for blogginga mi i det siste kan vi vel være enige om at har vært ... dåårlig? MEN SAMMA DET, FOR NÅ ER DET VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE! VINTERFERIE!  For dere som ikke forsto det: Det er vinterferi :-) JHYEEYE.

Pappa har også bursdag i dag, baka jo kake i går - som så sykt delikat ut! Gratulerer med dagen, pappa ♥ Det siste jeg hørte før jeg dro på skolen var broren min :''Det smakt kaffe, Erica..''. PFFF, han er 5 år, vi vi vi hører vel ikke på ham? Cheese, pappa liker jo kaffe så :-) Usaklig samtale. Samtale og samtale. Tipper jeg sitter for meg selv og skriver dette til no one.


Tok forresten en klassisk jeg-kan-ikke-å-skrive stil på bursdagskortet: ''Kjere papa. Håper du får en bra dag får du har burrsdag. Velldi eler lit kult!''. Hih :-)Pr0 L1§§§M J@

FLERE SOM ER GLADE OVER Å HA VINTERFERIE?

den fødte baker

Hey! Ble akkurat kalt den ''fødte baker''. Av en eller annen merkelig grunn føler jeg det inneholdt et snev av ironi. Pappa har nemlig bursdag i morgen og da har jeg bakt sjokoladekake som overraskelse. Vel, det ble ikke så stor overraskelse nå da (Hey dad!). Men det verste; Jeg måtte gjøre det fra bunnen av.. DET var ikke enkelt.

Men bortsett fra å sprute sjokoladesaus utover min gode medarbeider, slenge melposen rundt slik at alt spruter rundt, halv-ødelegge miksmasteren og nesten greie å prestere en eggeskall-kake gikk det greit, og jeg fikk den fint i ovnen :-)Flink

Sjokoladekake: NAM/YUK?

jeg hater glattis og bussrumper

Heei! Kommet hjem fra en herlig dansetime. Sitter og spiser middag i sofaen, alene mens jeg sjekker face på ipoden. Nice life..

Som sagt, jeg er sykt uheldig for tiden (!!!!). Bare i dag; Anne ringte meg og sa hun var på vei til bussholdeplassen da jeg lå og slasket i sofaen som en halvdød fiskebolle. På 4 (!!) minutter greide jeg og stable meg ned til bussholdeplassen med veska og håret på halv tolv. Spurta gjennom en snarvei, men NEI - der var det bygging, så jeg måtte spurte rundt og rakk akkurat å se den dumme rompa på bussen gli forbi. FU! Hadde jeg gått 2 sekunder tidligere hadde jeg rukket det. Great.

Greide å tryne fire ganger på vei ned til bussholdeplassen, hater is. Min hatliste er lang! Is, bussromper, okei - jeg slutter. Dere bryr dere ikke. Sånn egentlig :-)

Fjortis-faktor kvart over elleve om kvelden. Jeg bare MÅTTE se den spurten på Marit Bjørgen og Petter Northug. MHM. Nei, egentlig ikke.. Men de var jo flinke da :-)

Har dere uheldig-uke?

donald duck på fransk som overskrift

Heei! Som sagt har lykken min snudd.. Greide å sveise panna mi (som er helt ødelagt fra før) inn i skapdøra på skolen. Heh, litt komisk egentlig. Skulle liksom riste litt på hodet, men ja .. Great. Harry Potter, Donald Duck - hva blir det neste? CheeseCheese.

Jeg (av alle mennesker på denne jord... og romvesen for den saks skyld) sitter å ser på snowboard på OL. Tror jeg? Det er i hvertfall piip skummelt å se på, det er et ord jeg har oppfattet og der er flash? Please ikke spør hva det betyr.

Det er forresten sick vondt å løfte øyenbryna og trykke på kulen ..

HAHA, KONSENTRERT

Der kom den flashen eller hva det nå var

Jeg dør, 3 bilder på 10 sec here you go.

Flere som har hatt donald kuler i panna?

outfit 17.02.10

Hva skjer nå? Matte .. Cutcut.
Cardigan: H&M
Bukse: Kappahl
Singlett: BikBok
Øredobler: Glitter

Hva synes dere?

stressdager er lik pizza

Heeeei! Akkurat kommet hjem fra Maria. Broren min sitter å spiser kinderegg rett foran nesa mi, hvem har han lært å ikke dele godteri av?? Hey - jeg deler faktisk. Fant ut at vi skulle ha matteprøve i morgen noe som ikke var særlig kult. B-R-Ø-K. Forresten var lykken med meg for noen uker siden, vi kan vel si at den har snudd? Brå matteprøve, sugen radiodokumentar, INGEN skolepcer fram til sommeren pga noe som skjedde i klassen (heh), SNØØØØØ, KALDT og SPERRET BUSSKORT. Dyre busspriseeer, okei slutt! Dere gidder ikke, right? :-)

Noe positivt; Dere er utrolig flinke til å kommentere, og vi har pizza i dag, siden det er stress-dag for familien. Stort sett liker jeg stress dager, så lenge ikke jeg er innblandet.. Hvorfor? Aner ikke. Men pizza blir ofte en selvfølge på stressdagene. Tihi knis lol ja he he ja morsomt ja okei hadeee.

Legger ut bildene jeg og Maria tok senere.
En stk. skallet jente.

Spiser dere ofte/uofte(?) pizza?

look at my new shoes!

Heei! Dans var morsomt, som vanlig. Skal lese litt blogger nå, SÅ lage meg ostesmørbrød, gjøre lekser og se frustrerte fruer. Stress livet neste. Hvordan skal jeg rekke det på 40 min?!?!?!?!

Hvertfall. Mormor kom hjem med nye skoooo til meg! De er sykt fine, jeg er skikkelig glaaaad nå ♥ Jeg elsker dem, kan ikke vente til våren kommer og jeg får brukt den. FU snøen. Det har jeg sagt to ganger på to dager så da mener jeg det! FUFUFUFU snøen.

Lovelovelovelovelovelovelove. Kjøpt på Bianco!

Hva synes dere om skoeneeeee?

glisemunn funker vel fint?

Rock'n roll, fiskeboll. Dagens morsomhet. Vel, om jeg sier det siste i bakvendtland funker det fett. Nå har jeg det egentlig veldig travelt, men likevel klikker jeg meg inn på blogg.no. For yoou!

Samfunnsfagprøven vi hadde i dag om 1814 gikk veldig bra! Kjørte Voe-stil på noen av spørsmålene og klemte inn en lite overbevisende glisemunn på de spørsmålene jeg var usikker på! Vi krysser fingrer folkens. Skal på dans nuu. Bussen min går om 8 min og her sitter jeg, så si med skolesekken på? Jeg TROR det er på tide jeg plugger inn litt batteri. Hvis ikke kommer jeg ikke langt i livet. Og der stopper vi før den prekenen om livet kommer. - Og det siste kom fraa?

Fiiinfiiiin redigering, og ikke minst fleece!!!!! Sorry for old bilde, har det KIND of busy. Nå er det 4 minutter igjen. Jeg er hundre prosent sikker på at jeg ikke rekker den, men hey - positiv innstilling!

Har dere hatt noen prøver i det siste?

nytt design!


Jeg er fornøyd jeg, men den =*#£!§ menyen vil ikke på plass.. Men ikke noe snakk om å gi opp!
Hva synes dere?

påoske egg in lila kartong

Heei! Sorry for sein blogging. Ble med Kathrine hjem etter skolen, så svippa jeg en liten tur innom Maria før jeg ble hentet. Forresten; Gatene ligger overstrødd med påskeeggkartonger, orange skjeer og innpakkningspapir. LILLA PÅSKEEGG <3 Finnes det noe bedre? Jeg tipper butikkene har tjent over 100 000 på det bare de siste ukene. Trenger jeg å si mer enn at jeg fant ut at det hadde kommet i forrige uke?

Ble forresten lettere skremt da jeg var på vei til Maria og en liten unge fra en barnehage pekte på meg og sa: ''Mammaaaa''. Fyyyyy! Er det jeg som begynner å trekke på årene, eller er moren veldig ung? Et spørsmål jeg aldri kommer til å få svar på. Men hun hadde fin dress da :-) Saklig.

Overskriften? Norsk-engelsk. Hvem trenger vel Google Translater (som BTW suger), når masterpiecen av en engelsk lærer sitter her? Heh, host host.


Farlig blek! FU snøeen..

Liker dere påske egg i lilla kartong? Hver gang jeg spiser det: I'M IN HEAVEEEN!!

cupcakes

Heei! Takk for masse fine stemmer på det forrige innlegget. Blir veldig glad av sånt! ♥ Som jeg nevnte i forrige innlegg, god morsdag mamseeen!


Delikaaaaaaat!

Slik gikk det når jeg skulle prøve å lage de ... Great.

Gjør dere noe speiselt på morsdager/valentinsdagen/fastelavensdagen (som jeg ikke aner hva er) ?

stem på header


1) En header jeg laget i går

2) Den nydelige headeren som JuliaTN lagde til meg

Hvilken stemmer du på?

skills med fokusering

God mor'n! Morsdag i dag joooo. Grattis til alle mødre :-) Heh, bra jeg ikke skrev mammaer. Da hadde jeg nok fått høre det i lang tid framover. Men om jeg sier kyr? Nei. Kuer er bedre. Å herregud, jeg sitter å diskuterer ''kuer/kyr'' med bloggleserne. Dette går virkelig ikke oppover, eller hva?

Har ingen spesielle planer for dagen. Fortsatt på hytta. I dag er tydeligvis årets TURdag kommet. Noen søndager tidligere var det SKI. Jeg kunne dessverre ikke være med da. Men unnskyldningen nå?? Søstra mi må låne min boblebukse siden hennes er ødelagt? Den går ikke.


Flink med fokusering jaaaa.

Gjør dere noe spesielt for moren deres på morsdagen? Jeg gir alltid kort og en liten gave :-)

OL entusiast..HAHA

Heei! Da ruller OL over skjermen. Sorry mac, men skihopp er virkelig ikke min stil. Bra spenst de har da ja he he morsomt ja lol he he. Tulla. Sånn går det når man er stuck på ei hytte!

Her skjer det lite, og da er det virkelig lite og blogge om og. Har forresten gjort litt samfunnsfag. DET forklarer vel hvor lite som skjer her? Men det er jo koselig da ♥ Okei, nå tok jeg ikke helt poenget mitt? Kjedelig er, men koselig her? Joa. Fikk forresten 6 på norsk språkhistorie. Ring purken, her er det fest!!!!!! Nei.

RIP søstra mi sin boblebukse som skulle få et par sekunders varme fra ovnen. Jeg hjalp jo selvfølgelig til med å gjøre søstra mi glad ved å fnise å si ''Du blir hvertfall god og varm på stumpen!!''. Det hjalp .... IKKE. Velvel! Det var jo dumt med buksa da.


Ser dere på OL?

bilder fra bursdag

Heei! Da er jeg på hytta, finally. Greide forresten å laste ned sangene på Ipoden. Det er bra. For meg er det bra, men for datafreaksintelligentilovecomputers folk er det vel det samme som å .. skru på tv-en? Heh, bra beskrivelse. Mindre heldig var jeg da jeg fant ut at vi skulle innom butikken i dag..

Det synet som møtte butikkens kunder var en slaskete trettenåring med årets støre baggybukse stappa ned i noen uggs med snø, svær boblejakke, et bleikt usminka ansikt med en fuskete hårdott på hodet. For å være ærlig så jeg ut som en halvdød uteligger.. Jeg håper det var ingen som så meg, om det var det: Hvil i fred.


Bursdagsbarna! Theaaxx & Kari0

Stolleken er jo alltids en klassiker! Haha

Og Kari hadde jo så masse fine klær!Herlig!

Hva synes dere om bildene?

kul overskrift ja

Heei! Bursdagen i går var utrolig koselig ♥ Jeg, Jannicke, Marte og Helle gikk hjem, og da sang vi like gjerne noen klassiske trøndersanger. Haha. NEI, selvfølgelig drikker jeg ikke alkohol. Mye morsommere uten!

Skal oppdatere dere med bilder og tekst om et par timer, nå må jeg bare plante rumpaaaaan i bilen og fyke til hytta. Heh, jee. Jeg blogger, mens jeg kler på meg OG prøver å få inn noen sanger på Ipod touch.(Noen er alltid seint oppe...) Svært så vanskelig det skulle være. JEG VIL IKKE HA BILDENE AV SANGEN!!! Det hjelper å skrive det på bloggen, for da skjer det virkelig noe. ......

Et av bildene Maria tok i går.

Hva gjorde dere i går kveld?

stolt sponsor av team trafikk

Heeei! Erica og Maria in tha house. Etter skolen dro vi hjem til Maria, hentet noen greier, og tok bussen hjem. TIHI. Vel, der møtte vi jo en hel skokk med gamle dager, og en .. ungdom? Musikken hadde vi hvertfall ingen problemer med å høre. Først var det DEN heavy metal konserten før det gikk over i Abba-opera-stil. Buss ♥ Haha!

Hørte også en mobilsamtale, selv om vi prøvde å ikke lytte. Fant hvertfall ut at det var en som slo opp med kjæresten sin og noe med biltrøbbel.

Har tatt noen bilder ute, mulig det blir ny header. Men samtidlig vil jeg ikke bytte header, den har nå er jeg veldig fornøyd med. Made byy? No way at det er meg, haha. Nå skal jeg og Maria på KBS, snaaaaaakkes.Profilbilde på facebook? HAHA

Overskriften? Drømmen... Hehheehheeheh. Tar dere mye buss?

outfit 11.02.10


Topp: BikBok
Bukse: Kappahl
Øredobber: H&M

Kan sikkert vise dere toppen bedre en annen gang, den er utrolig søt. Nesten så jeg gifter meg med den. Tuller med dere folkens. Sier jeg mye ''folkens''? Neinei, FOLKENS.

HVA SYNES DERE?

read my lips

Hey! Da har jeg kommet hjem fra dans ♥ Og nå er det vinter folkens, noe som for meg resulterer i tørre lepper.. Hjelper ikke hvor mye mamma maser FØR det blir kaldt om at jeg bør begynne med lypsil allerede nå, hvor mange kilo ''red rose'' greier jeg dæsjer (?) på leppene mine. Lip-talk. Hah..

I hvertfall, i stad var leppene mine så leppe leppe leppene lepp lep leeep. Sorry, men har jeg sagt lepper mange ganger i teksten? Ne-eida. I hvertfall, jeg fant ut at jeg ikke gidda å gå opp å hente lypsil, men at jeg heller kunne stå med leppene i vann (???). Skylder på hårfargen folkens. Anyways, det endte bare i at jeg så ut som en siklene baby med sikkel langt nedover genseren. Bare at det var vann.. Anbefales ikke folkens, ta deg heller de dyyrebare minuttene det tar å hente en lypsil. Anbefaler Elizabeth Arden Reperaturès eller hvordan det nå skrives.


Tumblr_kukpyojpuh1qzb7gjo1_500_large

Tumblr_kxcea55pfb1qavbpmo1_400_large

20090725234037
Så mitt tips; Gå alltid med en lypsil i lomma ♥ Haha, latterlig; Se hvor mange gang jeg har skrevet ''lepper'' og ''lypsil''. Jeje. Spiste forresten grønnsakssuppe til middag, Det kommer seg folkens!

Får dere tørre lepper om vinteren?

når sprekker jeg egentlig? NÅ

Ja, folkens. Så lenge varte min sukkerfri uke. Neida, HEHEHEH mårrsåmmt. Tulla. Jeg holdt på å sprekke etter skolen i dag, jeg fikk det til og med for meg at vottene mine lukta godteri. Okei, nå ser dere sikkert på meg som DEN snopkjerringa, men etter en lang skoledag med trinnet av en godtemoms (HEHHEHE, jeg kommer til å få høre den) blir du litt .. frista? Haha, men jeg tok meg faktisk pære i stede for kindermaxi etter skolen ♥ Fetisj på pærer. ''Fetisj''. Hvor kan jeg ha hørt det før montro? Tihi :-)

Leste bare tilfeldig på en kommentar hos Julia der det sto: Hvorfor er det slik at alle bloggere ikke klarer seg uten godteri? Haha, når jeg tenker meg om stemmer det egentlig. Men altså. To-tre dager uten NOE søtt, ikke boller, kjeks, brus, saft, sjokomelk eller NOE så er det faktisk bra jobba. Snakker selvfølgelig til meg selv ♥ Tulla! Tullehumør.

Årets innlegg fylt med godteri. G-g-g-godter?? SKJERPA. Egentlig tror jeg at jeg overdriver, selv om jeg ikke føler det. Anyways, hade junkiiiielife, heeeey sunn. He .. he .. hee..

Så mitt endelige svar på om godteri virkelig trengs; Om du er i nød, NEII, frukt hjelper mye bedre. Men selvfølgelig er du sliiiiten, da da daaa er jo godteri godt. Jeg vet dere er enige. I hvertfall de fleste.
Hei trolleeet!

.

Dere liker vel godteri? Den som skriver NEI er utrolig .. utrolig .. tøff?

det regner engelsklekser

Heey, so live your lifeeeeeee, heeeeey. Heh, United states of pop ♥ Håret mitt ser forresten ut som en førsteklassing som prøver seg på krølltang for første gang.. Ikke bra. La meg med bløtt hår, det sier vel seg selv? Haha. Var så sykt stress i morges, akkurat som morgenen før.. Tror aldri jeg har greid meg så raskt på morgenen før! 20 minutter på det du gjør mellom å stå opp å dra på skolen? Det er seier.

Ellers regner det ENGELSKLEKSER.. Yei, stil er elsk ♥ Heh, må ikke skrive for mye klaging om lekser, har tross alt noen lærere som vet om bloggen min; H-hei!
Har dere mye lekser?

urgammel corn flakes - nam!

Heei! Har akkurat kommet hjem fra en faktisk så morsom skoledag! Wow, ikke alltid vi er like positive, eller hva? Lo skikkelig mye i dag, OG jeg har godterifri uke! Skulle eeeegentlig starte på mandag, men altså......... Så i går takka jeg nei til sjokolade, meller og alt annet dritt som legger seg rundt magen din. Tihi, vi får se hvor lenge jeg holder ut dette .. Men helgene er vel unntak? Krysser både fingrer, tær, hender, føtter, hår, øyne (?) og .. Dere tok poenget.


Sitter å gomler i meg en eller annen småtørr corn flakes fra i fjor. Veent - det siste sa jeg egentlig bare på tull, men nå ble jeg virkelig i tvil! Uuups! Æsj.


Har deres dag vært morsom? Også må dere bli litt flinkere på å kommentere, tihi ♥

forget it, guys

Heei! Da har jag comet hem från dans. Okei, det var det verste jeg har hørt i hele mitt liv. Hørtes ut som en mislykket radio som sakte men sikkert går mot slutten.. Hør min spennende dag: Kjørt til skolen, skole fra halv ni til kvart over tre (!!!!!!!!!! Føl sympatien) hjem, hente dansesko, Juli, dans hjem. Årets slappe-av-dag. NOT!

Skulle eegentlig legge meg klokka 9 i dag (hahahahahahaha, om du ser meg i seng klokka 9 en dag, daaa daaaa... da hva? ... Hvertfall, det ble spylt ned i do ved at jeg kom på at Frustrerte fruer skulle skrike utover tven i kveld, og det var så sykt bra slutt at jeg må se det. Fjortis-fakte da vet dere.

Beklager for superdupermillionerbillionersil- VELDIG dårlig blogging i dag! Klask, skjerpings.Jeg mener det folkens, dere vil virkelig ikke se meg her jeg sitter i en laber, klovne fleece og ser på et eller annet dritt på boomerang.. Bra for unger, ..... ikke så bra for eldre.

Ser dere frustrerte fruer?

robot power

Hei! Bare til meg nettby og blogg klikka? Great. Ble så pissed da nettby fjerna alle forholdene jeg hadde spart at jeg satte meg og snakket med en robot på MSN. Det hele endte i at jeg ble pottesur på henne og avsluttet samtalen med: ''Slemme robotbisk''. De 1881 vitsene begynte å bli litt for lamt. Særlig da hun dro inn noen ''speed-date-historier'' eller hva det nå var hun babla om..

I dag er det krim ♥ Ihii, gleder meg. Kom forresten på at jeg har supermange episoder av Cougar Town å ta igjen. Hahah, ingenting slår cougar town. ''I wanna lick his body. THAT'S MY SON!! Oooh, he look's smaaart. And intelligent!'' Jeg døvver hver gang. Det er derfor jeg sitter her i dag, liksom.

Oijjj, fint. HIHI.

Slik gikk det når jeg skulle re opp senga .. Heh, ingen kommentar.

Ser dere Cougar Town?

ååååh, erica potter

Heey! Noe som blir flaut er om jeg får arr av et kutt jeg fikk i panna. ''Hvordan fikk du det arret i pannen?''. '' Ehh, joda, JEG KLØNA MEG''. ARGHH, Jeg greide nemlig å kløne meg slik at jeg har det Harry Potter arret nedover panna. Sykt sjarmerende. MMMMHM.

Heh, skulle springe som en ape (interne greier folkens) hjem til Maria da jeg greide å hoppe inn i dørkarmen og lage et giga blåbærmerke på kneet. ENDA mer sjarmerende. Mye som er sjarmerende i dag folkens. Knis knis..

Her ser dere altså hva jeg greide å kløne fram ....

Tror dere det blir arr av dette? Please si nei

fattigmannskost ja

HEEEEI. Hmm, hvem er jeg til nå da? Hihi, IKKE Maria altså. I dag på skolen har hele klassen sittet og drøvtygd barkebrød til den store gullmedalje i samfunnsfag. Fint syn. Fattigmannskost fra gamle dager.. Folk i dyre Wesc, DC og Volcom skjorter og andre merker sitter og prøver å brekke av biter av barken med tennene med sikkel langt nedpå magesekken. Fyyy som det smakte. Ikke noe tvil om at søppelbøtta var full av mat til søppeltømmerne.. Hadde det noen mening? Neei. Heldige ordenselever i alle fall. Ææsj..

Jeg, Maria og noen fler på trinnet har bestemt oss for å ha en godterifri uke. Erstattes med frukt ofc ♥ Vi får se hvordan det går folkens .. Nå skal vi redigere film, happy dajjj. Oi, en ny en!

Forresten- Noen som skrev '' Har utseende virkelig noe å si?'' '' Går du etter bloggere som er søte? Grow up''. SÅKLART IKKE. Det kom veldig feil ut, og jeg mente det ikke slik. Jeg beklager veldig, skal ikke gjentas. Jeg skrev det for å si noe positivt om den personen, men jeg ser nå at jeg skrev det heet feil. BEKLAGER!

Jeg ER flink i paint, basta. Har dere smakt bark? Hvis ikke - IKKE SMAK DET Ja, jeg er positiiiv.

hah, døgning er booring

Heeei! Da har vi dratt sofamagneten ut av kroppen og spist frokost. Spilte inn et par videoer, leter desperat etter en sang og spammer nettby med:


Vi fant ut at døgning var kjedelig så vi la oss. Hihi, spilte musikkbuzz og da .... spammet vi nettby med dette:

Har vært skikkelig koselig å bare får å legge på oss enda et par kilo skal vi spise vafler til lunsj. Unnskyldingen? Vi er skoleelever som sitter på skolebenken og jobber HARDT. HAH, godkjent? .. Vi har spist skikkelig mye sunt ..... Pizza, en brownies, supermix, potetgull, popcorn og brus. HIHI. Lørdag er lørdag. Eller burde jeg si søndag? Heh, tok du den?HAHAFiiiiiiiiiiiiiint.

Har dere døgnet før?

big plans

Hei peeps! Da sitter jeg hos Maria veitduu. Vi har laget brownies, OOG filmet videoblogg. Skal ha en liten fotoshoot etterpå. Ellers sitter vi og spammer nettby med ''Vil du møt mæ å Maria en times tid?''. Desperat, haha!

Så må dere bli litt flinkere på å kommentere, har vært litt småslapt i det siste! Hihiii, mulig det kommer en konkurranse om dere er flinke. HAHA.THE KANINOOO. Spansk? Blunkblunk.

BROWNIES; LIKE OR DISLIKE? Den som sier dislike må virkelig være helt &%*€#%. .

pølsefest i barnehagen

God morgooon. Sitter plantet i sofaen med beina på bordet og blogger. ''Sånn går no dagan''. Tulla! Ellers lå jeg og spilte Trafic Rush til langt på natt noe som resulterte i ny rekord, ooog ... svære kengurumager under øynene. Så herlig som det kan bli.

Skal ha maraton dag med Maria i dag, vi har de fete planene. Bakehelg, buzz spilling midt på natta, hamstre godsaker, møte noen på dagen, spise brownies, lage videoblogg, ta bilder og døgne. Det siste har aldri vært noe for meg. Hvem sovner alltid i tre tia og blir tegnet på med lebestift? Say no more.

Overskriften? Ikke spør.

Kathrine, Erica Maria. VÅKENT. Like våkent som meg.


Har dere noen planer for dagen?

hva gjør jeg på en fredagskveld?

Joa, jeg sitter og stapper i meg pære som en hyperaktiv fruktelsker. Jaaa du hørte riktig. Altså, jeg klipper vekk den potetgullskål-delen jeg.. Men altså, hva forventer dere? Av meg? På en fredagskveld? Den gangen du ser meg løpe på 3D mølla i stua, mens jeg ser på sunnhets-show med 2 seere, spisende på frukt II et forma frukthus - daaa. .. eller vent, det trenger vi ikke å planlegge, for det skjer ikke uanset..

Skulle egentlig ligge over til Maria today, men tror jeg skal i morgen i stedefor. Fikk total latterkrampe av Gullfisken i stad, HAHAHAH jeg DIGGER Truls! Så dere den kongedansen med snasne magetrekk og tannshaking? HEHE! Man må jo bare digge Truls.

Eller suser noe reklame for Asterix og Obelix over skjermen. Vel, det eneste jeg oppfattet var en rutete underbukse med tittelen ''Jeg mista underbuksa mi!!!!''. HAPPYHAPPYHAPPY .... feet.

DETTE EEEER STERKT!

Så dere Gullfisken?

party in the trondheim yeah

Heia! Da har jeg kommet heiiim. Sitter hos Maria! HAAHA, latterkrampe. Vi tok sykt mange tullebilder, you have no idea. For et par timer bestemte vi oss for å lage vafler, meeen.. hva skjedde? Ikke spør meg, tihi.

Busted! ..

Å HEI

ÅÅ, fint ..HAHAHAHAAHH

Snilt, eller hva? Thanks.

Hva skjer med Maria i dag da? Auu.

Jepp, Maria tisser seg ut hun også. Neida, buksa er bare veldig .. misfarget? På feil sted?

That's what friends are for... HEHE, ja vi driter oss ut men hallo? Lev livet!


SKRIV HVA DU FØØØØØØLER! Jeg skriker HEEEEEEEEEEELG.

cheeeeeeeeese?

Hei shitkidz ♥ Aw, jeg er så koselig! TULLA. Kom akkurat hjem fra dans, herlig. Hihi, mye latter for å si det sånn. Jee. Fant forresten ut at det ikke var lov å filme under forestillinga. Hmmm, kameraet mitt er ikke sååå stort, jeg kaan jo få det under jakka til mamma! Juust kidding. Eller gjorde jeg det? ''That's the big question ..'' Øhm.

Nå skal videobloggen redigeres og jeg SKAL rekke å trekke ut en som skal bli vurdert. Franskprøve i morgen jaa .. Vi har hatt det tre fredager på rad, og hvem lærer seg glosene fem minutter før timen?? ÅH, det irriterer meg at vi skal ha en egen franskplan, for den ... forsvinner jo ikke! Men denne gangen troor jeg jeg kan stoffet. Cheese!

HVOR SICK ER DET IKKE AT JEG GREIDE Å LAGE DETTE??? Øh, om det teller å knuse egget og hente kniv og gaffel. OG spise det? Heh, jeg liker mais, ok?  Jeg kunne kanskje spart meg for halve talerknen, men det går jo til en god sak? Resirkulering? Jeg driter meg om det er feil.
Har dere fransk/spansk/tysk/norsk/egelsk? Om du har det. Eller hva kommer du til å velge? Eller hva hadde du?

united states of bears

Heia! Da kom da jeg og Maria oss hjem, til slutt.. Etter en vandrenede time på besøk hos bjørnene i ødemarken fant vi fram. Sånn går det når man skal utforske nye veier, folkens.

Skal på dans om ca. tre kvarter. Mulig det kommer vurderingsinnlegg i kveld OG video. I'll try. Men lover ingenting. Noen som lurte på den konkurransen jeg hadde før jul. Vinneren er kontaktet! Hihi, gratulerer. Ellers sitter jeg og hører på United States of Pop 2009, digger den! Og hey - jeg skal lage ny intro, og da skal jeg bruke den.
DIGGER DEN! Flere som liker sangen?

outfit 03.02.10


Skjorte/tunika: Cubus
Armbånd: H&M
Bukse: ONLY
NB; Jaa, det i forrige innlegg var ''gammelt nytt'', men alt som kommer på bloggen trenger vel ikke å være fra sekundet før? Don't hope so. HVA SYNES DERE OM OUTFITEN?


Hjelp disse jentene på skoleprosjektet sitt, ved å klikke her og smålese! Hadde betydd masse for de som driver oppgaven! Bare klikk på det jeg har skrevet, så hadde du vært kjempe grei.

ÅRETS IDIOT

Hvem går opp på scenen, river mikrofonen fra en som vinner en pris, og roper at en annen artis er bedre?? Joda, det hadde nemlig Kanye West fått for seg. Når Taylor Swift mottok prisen for årets sanger, sprang jammen meg Kanye opp på scenen og rev mikrofonen fra henne og sa ''Beyonce deserves this price!!''. I-D-I-O-T. Stakkars, stakkars Taylor! Men han beklaget veldig etter showet, noe som var til pass for han! Herregud.. FORFERDELIG DÅRLIG GJORT!

Oooo, der burda du knocka'n ned Taylor! PERFEKT TIMING. Tuller :-)Hva synes dere om dette?

Barack Obama: ''Jackass!''

mmmm, right maria?

Hei! Da har jeg kommet hjem fra skolebenken vet deree. Eh, ja. Vi dro hjem en time tidligere for å jobbe med et RLE prosjekt hjemme . Hihi, effektiv jobbing på meg og Maria! Vi ble nesten ferdig jo, right Maria?

Idag dukket 2 toppblader opp i posten. YES. Vi ringte de i Topp og spurte hvorfor jeg ikke bladene mine. Men vi var jo registrert på en plass i huttihetia. Men de beklaget veldig da, det var fint vi fiksa det i allefall! Jeg digggger topp! Lever ikke uten. Jaokei da. Men jaa!

Ellers følte jeg at jeg hadde fått i meg for mye snop de siste dagene, så de siste ti minuttene gikk til å hoppe opp og ned på stedet. Tippa det så bra ut! Jeeee.

Masse lesestoff i kveld hvertfall. Jeg som hadde tenkt å ta en tidlig kveld... Vi stryker det siste.Leser dere topp?

br-lg- fever?

Heia! Da har jeg kommet hjem fra en herlighhh dansetime. Jaja, de ''h'' ene var utrolig nødvendig! Øhm... Uansett. Når vi kjørte hjem spilte alle radiostasjonene vi prøvde ut, Bad Romace. Lady Gaga fever?

Nå er det norsk språkhistorie prøve pugging som står på tur ♥ SpråkHISTORIE, årstall, eldre og yngre Edda, Vikingene, Kristendommen og alt det. Du hører det selv, det er digg! Jeg bare elsker det. Det står helt klart på min ''Love-liste''. NOT. Men som jeg sa - jeg er nok ikke opprinnelig blond, jeg fant nemlig prøven på nettet. Skriv det ned, for andre gang dere. Bare sånn at dere ikke glemmer det! ......

(Tar du overskriften? High five! Komplister, komplisert. Noe av det mest kompliserte jeg noen gang har greid å prestere i mitt liv) ØHM. Ironi innlegg ja. Sitter og ser på at Sandra Lyng Haugen lager pizza. Veeel, 2 kilo ost på pizza er vel vanlig? Hihi


Har dere hatt noen prøver i det siste?

kolleksjon, braaaa braaaaa

Heeeeei! Da har jeg kommet hjem fra en laaang skoledag. Hehe, men morsom. Je, forandring fryder? Du tok den ikke. Eller? BABLING, KLASK. I RLE har vi radioprosjekt, der vi skal ha en liten radiosending der vi presenterer Salmenes Bok. Hehe, sykt morsomt. Replikken er som limt fast i hjernen. Jeg tror jeg spilte inn setningen min omtrent 60 ganger før jeg greide det. Jeg greide virkelig ikke å si ordet ''kollisjon''. Jeg sa ''kolleksjon'' heele tia. Morsomt ja. Og når jeg først greide det var det ''iii, æ greid det'', så da var det ødelagt.. Heheeeeee. Nå ER jeg sikker på at blond er min opprinnelige hårfarge.

Dans i dag! Sier jeg det 24/7? HEY - jeg sier det 24/2. Hehe, morsom ja.


Braaaaaa, braaaaaaaaa Erica.

Har dere hatt deres egen radiosending?

at the moment

Hey! Da sitter jeg og lader opp til krim. Jepp, batteriet er tomt. HEHEHE, min metode for oppladning er jo såklart blogg. Hehh.. Egentlig går aldri batteriet mitt ut, som kanskje de fleste i klassen har merket? Bwohaha.

Har ingenting å gjøre nå jeg. Gulp, jeg kom på at det var noe som het naturfagsprosjektlekserogdettebleetveldiglangtordsåjegtrorjegstopperopp, OG at vi har norsk språkhistorie prøve på onsdag. Men heeey - hvem klekket seg inn på en side der man kan se spørsmålene? Noen ganger lurer jeg virkelig på om jeg er opprinnelig blondhåret.Enda et par bilder fra bursdagen. Som sagt, sykt koselig!

Hva skjer hos dere nå da?

outfit 01.02.10


Genser og bukse:  Only
Dere ser nesten ikke armbåndene meen de er fra... (?): JC. HVA SYNES DERE?


Kari, Petter og Carro er bursdagsbarn i daaaaaag ♥ Kari0, Dilex og Clutdal på nettby. Si grattis!

potetspill er best, HEH

Hey! Husker dere mitt ''voldelige'' spill? Vel, det har blitt erstattet av et potetspill. Jeg bare skjemmes mer og mer. Bare navnet sier seg selv. Men hallo? Jeg er avhengig, det ER gøy (okei, jeg overdrev kanskje et bakeri der gitt), så da må jeg spille det. Bra tittel; 13 åring, avhengig av å fange poteter på Ipoden.

Ellers. Heh, sier jeg alltid det i andre avsnitt? Nå må jeg sjekke. Nope, har bare gjort det et par ganger. Føler at det er kjent. I kveld er det krim igjen, så da er det bare å plante et par frø i sofaen, og jeg er jo da det ene frøet, sååå. Hade sunnhetsliv (om det noen gang har vært mitt liv), HEY SOFABUDDY.

OIJ, heh. Og nei - det er ikke noe kosedyr i hjørnet :-) Heh, jeg er 13 u know. Hvor mange ganger har jeg sagt at jeg er 13 år i teksten her? Tre? Jeg er 13 år. FIRE.Heh, det er morsomt skjøøø.

How old are you? Heheh...

jaa, drømmer

Heihei! Akkurat kommet hjem fra skolen. Hehhh, eller - akkurat og akkurat. Sitter og ser på en eller annen britisk ... øhm, hva er temaet? Heh, jeg suger i svensk skjønner dere. Japp, det er tekstet på svensk. Og med det samme jeg sier svensk. MARIA? Hehe, internt.

Og forresten. Jeg aner ikke hva det er jeg ser på TV for tiden, men i det siste har jeg drømt at to i klassen ble knivstukket, at jeg fant Maria og Kaja hengt i et skur, det ble flom, jordskjelv og at Nora ble drept. Herregud, hva er det jeg drømmer??!!! Ekkelt. Hheh, men så har vi alltids våre teite drømmer .. Regulering i tannkjøttet liksom? At jeg raner en sofa og kaster den over verandaen?? Haha.

Btw; Flere som HATER drømmer der du må springe fra noe, eller noen, og beina dine er blytunge, eller du har tunge sko, du faller, snubler, kommer deg ikke framover? Æsj, det er hakket verret enn mord-drømmer. OK, LANGT INNLEGG.


Har dere hatt slike drømmer?
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits