januar 2015

sminkebord

Heihei! I går var jeg jo på Ikea, og da fikk jeg kjøpt et par småting til min tidligere pult/sminkebord. Har lenge hatt lyst til å organisere sminken min, så det var utrolig digg å få skikkelig orden på det. Også ble jeg superfornøyd med sminkebordet generelt :-)Hva synes dere?

de siste dagene

Heihei! Hvordan har deres uke vært så langt? :-) For min del har den vært ekstreeemt hektisk, men nå begynner jeg endelig å se lyset i tunnellen haha. Gleder meg så utrolig mye til neste uke - da er det musikaluke, med fritak fra vanlig undervisning. Øving hver dag fra 12-12 høres kanskje slitsomt ut, men det er sååå koselig hihi. Jeg merker at alle er i skikkelig musikalperiode for tiden - vi snakker om det konstant! Kommer til å savne det neste år, altså.

Såå ja - dere leser vel at jeg er i en liten musikalboble atm, og i helgen hadde vi nok en runde med øvinger!Tidligere i uka hadde vi norskprosjekt, og det ble noen morsomme timer med ''manus''skriving og filming - elsker når vi får litt frie oppgaver og vi kan kle oss ut og bare ta den heeelt ut haha. I går var jeg, mormor og Sandra barnevakt for Jenny - og vi fikk både vært med lille bebbisen og gått en aldri så liten tur. Det var jo en mini-streik på slutten av dagen, så sluttet 11 på skolen. Diiigggg. Nå skal jeg og Tone på Ikea - seeya!

Hvordan har deres uke vært?

aliveHeihei! Nå begynner det å bli vel en uke siden sist jeg tok turen innom her, hvordan går det med dere? Håper alle sammen har hatt en fin start på året så langt, selv om jeg har en følelse av at de fleste sitter smålig deppa inne med masse serier i stedet for å få med seg de få timene dagslys der ute i minusgradene. For ikke å snakke om skolearbeidet oppover og forbi ørene? Okei, jeg snakker vel forsåvidt om meg selv akkurat nå - men jeg tviler på at jeg er den eneste som føler det slik :-) Da er det hvertfall greit å kunne drømme seg litt vekk på blogger, tumblr og weheartit - hvor man kan befinne seg i Thailand, Hawaii, New York og Singapore på null komma niks! 

De siste dagene har nemlig gått til skolearbeid og musikal, og nå nærmer premieren seg med stormskritt! Gleder meg utrolig mye! :-) På lørdag hadde vi øving i 7-8 timer, og etter en meget spontan bestemmelse dagen før hev vi oss i bilen og kjørte til Åre. Der var det nemlig russekickoff med hele Trondheimsrussen, Staysman & Katastrofe. Det ble noen siiinnsykt morsomme timer i Åre før vi suste hjem igjen søndag morgen for å fortsette musikaløvingen. Er overbevist om at alt er mulig etter denne turen altså haha - tror ingen av oss kommer til å glemme det med det første!I kveld har jeg og Tone kost oss med taco, og nå skal jeg hoppe i sengs - klar for nok en helg med mange timer med musikaløving. Skal stå opp litt tidligere i morgen slik at jeg får tatt noen bilder til bloggen. Sounds good? ♥God natt alle sammen!

NELLYSALE

reklame


solbriller her høyhæler her leopardsko her rød blondekjole her babyrosa genser her
grå zip sweater her superfin kjole her strikkagenser her

Nelly har nå fylt på sitt gigantiske salg - anbefaler dere å sjekke det ut! Oppi koden 10EXTRA i kassen når dere betaler så får dere ytterligere 10% avslag på salgsvarene. Tilbudet varer frem til 22.januar :-)

Se resten av salget HER! ♥

girly girl

Heihei! Hvordan har deres uke vært så langt? :-) Min har faktisk vært ganske så fin, og av en eller annen grunn har jeg ganske mye energi om dagene. Kanskje det er pga D-vitaminene jeg prøver å ta regelmessig?? Hmm, who knows. Uansett, deilig er det!

I dag sluttet vi tidlig på skolen, og da dro jeg innom flinkeste Maren for å fikse neglene mine. Det er en liten stund siden sist, så det var superherlig å fikse de igjen :-) Hun holder til på Din Frisør på Saupstadsenteret og prisene ligger fra 600kr. Myyye billigere enn andre salonger- og med tanke på at hun er dødsflink er det helt klart verdt det.

Fiiiint ja?? Denne gangen la vi en nude farge med litt diamant-detaljer. Love it!
Dere kan bestille time på 900 82 972 ♥ Hun har også offisielt byttet navn til Beauty Nails by Maren, så dere finner instagrammen hennes her

Ble også middag og hjemmelagde vafler hos mormor i ettermiddag -så denne onsdagen var faktisk superduperfin. Nå skal jeg sakte men sikkert krype under dyna med et glass pepsi max eller to og kose meg med tanken på at jeg starter sent i morgen!! Hallelujah. Her har dere meg idag:genser herfra

Hva synes dere om neglene? 

ukens spørsmål #48

Hva skal du studere etter videregående?

Det vet jeg faktisk ikke.. Tenker hvertfall å ha et friår etter vgs, for så å begynne på studiene. Som de fleste har fått med seg er jeg jo veeldig gira på å studere i utlandet, særlig New York. Så vi får se hva framtiden bringer!Hvor ser du Kourtney & Khloe take the Hamptons?

primewire.ag

Har du tips til foundation?

Jeg liker Maybelline Fit Me veldig godt! Og den er grei i prisklassen også. Men jeg foretrekker pudderfoundationen fra Bare Minerals for det meste.

Skal du på russekick-off til Åre?

Nope, dessverre. Musikalgjengen må dessverre bli hjemme! :-)

Har du noe på ønskelisten for tiden?

Hmm.. en hund haha... Smeltet helt når jeg så den nye valpen til Eirin Kristiansen - da var det plutselig aktuelt med hund i mine øyne også. Men mamma er allergisk dessverre, så det får nok vente til jeg flytter ut. Ohgod hvem skal gå tur med den??

Damon eller Stefan?

Oh, hard one. Er litt på Damon-siden nå altså! Hva med dere?

Bruker du extensions?

NeiTips til hvor man kan se serier?

Popcorntime

Hva heter det nye søskenbarnet ditt?

Jenny ♥Hadde du ikke matte som et fag også da?

Jo, det stemmer. Glemte det heelt! (Hvordan kunne jeg egentlig glemme det haha usjj...)

Er det toll på veska di fra modekungen?

Har hørt litt forskjellig om modekungen, så vet ikke helt om det er den tryggeste siden å bestille på.. Men om veska koster over 200kr blir det nok toll ja!

Hvordan er internasjonal engelsk? Lett/vanskelig?

Det var helt greit egentlig, ikke suuuperavansert. Og temaene var ganske dagsaktuelle. Samfunnsfaglig engelsk derimot, er litt mer innviklet - og går mer på politikken i USA og England f.eks. 

For sikkert 3 år siden møtte jeg Felix og pappaen din på Melhuscupen. Da filmet pappaen din meg og 2 andre at vi sa at elsket deg eller noe sånt.. (sykt kleint). Har du sett videoen?

Det husker jeg faktisk - så ja, jeg så videoen! Var veldig søtt og koselig :-)

Hvilken musikk setter dere opp i år?

Hair! Tror det blir veldig, veldig braSpørsmål til neste uke?

besøk på h2

Heihei! For en stund siden tok jeg turen innom min faste frisør H2 Thomas Angells gate igjen - og min superflinke frisør Daniel :-) Denne gangen stripet vi etterveksten og klippet slitte tuper, og som alltid var det en fryd å forlate salongen med et hår som var både fresht og sykt velduftende! Er så deilig å alltid føle meg i trygge hender - uansett hva jeg skal gjøre med håret. Det er vel alle jenters mareritt å få håret sitt ødelagt, eller hva? Vel - det bekymrer jeg meg aldri for der, og det er herliig :-)

Dere finner H2 salongene mange steder i byen, og jeg kan virkelig anbefale salongen på det sterkeste. Både Tone og Andrea har vært hos Daniel etter tips fra meg, og begge to var suuperfornøyde!Time kan bestilles HER eller ved å ringe 73 80 76 01 ♥

skjønne (rosa) nyheter

sponset produkt

Heihei! I dag tenkte jeg å vise dere fem freshe nyheter fra Coverbrands - som ikke bare er nyheter, men rosa nyheter. Ohwell, lever kanskje ekstra opp til rosablogger-imaget nå? Velvel, er man rosajente så er man rosajente :-) Selv synes jeg det er gøy å se nye produkter jeg aldri har sett før, så håper dere liker innlegget!VS Body Lotion: GJETT om jeg ble glad når jeg så at Coverbrands hadde tatt inn både bodylotions og bodysplasher fra Victoria's Secret!! Det er vel noe vi jenter aldri får nok av? Uansett, denne body lotionen lukter himmelsk - og er faktisk en veldig fin måte å starte eller avslutte dagen på. Ingen tvil om at man føler seg fresh etter å ha smørt seg med denne!

Body scrub: Huden kan lett bli tørr om vinteren, og det er lite som er så deilig som å skrubbe kroppen med en mild og velduftende skrubb som fjerner tørr og død hud, for så å krype inn nydusjet under nytt og rent sengetrekk. Jeg er vel ikke alene om det?? Derfor har denne inntatt hedersplassen i dusjhylla mi, hvertfall. 


Body splash: Ah, er fortsatt lykkelig av tanken på å kunne bestille meg nye VS splash'er når som helst! Denne hadde jeg aldri prøvd før, men som alle andre splasher lukter den selvfølgelig helt utrolig godt! En annen ting som er så bra med disse sprayene er at de varer lenge! Det har hvertfall jeg inntrykk av :-)The Balm palett: Er ikke denne bare superkul?? Førerkortdesignet er hvertfall veldig kreativt i mine øyne, for ikke å snakke om alt-i-ett produktet. 4 enkle farger som kan brukes til 8 forskjellige ting. Med denne lille paletten kan man både skape rosa og glødende kinn, samt markerte bryn og øyne. Love it!

KIDE: Ah, nok et nyydelig design! Denne blushen skiller seg litt ut fra resten, og jeg likte den utroolig godt. Har lovt meg selv å bli flinkere til å bruke både blush og highlighter-pudder i hverdagen - rett og slett fordi jeg virkelig trenger den gløden det skaper. Det jeg likte meg denne var at det ikke var altfor mye shimmer og glitter, noe som gjør at looken blir mer naturlig og sofistikert.

Alle produkter fra The Balm er på -25% HER, og rabattkoden ERICAJAN gir dere 15% på ALT fra Victoria's Secret og Kide ♥ Coverbrands gir vanligvis ikke rabatt på nyheter, så det er veldig stas å få delt en rabattkode med dere likevel! Klem

hello there

Heihei! Orker ikke engang å beklage for den elendige bloggingen min denne uken, rett og slett fordi den har vært helt på trynet. Skal spare dere for unnskyldningene! Kan egentlig ikke huske hva jeg har gjort de siste dagene, haha, så det betyr vel at dagene mine har vært relativt kjedelige. Har dratt på meg en elendig forkjølelse - så her fungerer hverken halsen, nesa eller hodet.

Ellers har vi hatt musikalhelg denne helga, så i går hadde vi 7 timers øving etterfulgt av et par timer i dag. Akkurat 1 måned til premiere!! Gleder meeeg :-) Nå skal jeg ta meg en lang, varm dusj og legge meg tidlig i håp om å våkne i litt bedre form. Har dere gjort noe gøy i helga da?

Ellers måå dere bare høre denne nydelige sangen til Ellie Goulding - garanterer at søndagskvelden deres blir biiittelitt bedre ♥

 

dream awayÅrskavalkade 2014: Del 2

JULI

Avluttet Hove-uka, før jeg besto oppkjøringa mi!! Shit, for en lettelse :-)Da ble det seff roadtrip:Dro til Hemne med disse herlige:Nattbading var også obligatorisk..Var også på hytta med familyn:DRO TIL RHODOS!!AUGUST

Hadde 2 helt fantastiske uker i Rhodos med denne herlige gjengen ♥ ♥ ♥Hadde shoot med Høyer i forbindelse med de nye Leo Wulff veskene

... også back to school, da gitt. Klar for siste året på vgs (takk Gud for det)SEPTEMBER

Hadde min første PT time med flinkeste Marte og Per Øyvind!Babyshower!... andre PT-time!
Ble masse kvelder under dyna med serier og gode gensere, hihi. Det er vel det høsten handler om? OKTOBER

Strindaparty!Hyttetur til Åre med mine fantastiske jenter


UNA med gjengenJeg og Aurora hadde ny shoot med Høyer!Lille Jenny ble født ♥Rosadag på Strinda!NOVEMBER

Bursdagsfeiring til Amalie ♥Russekickoff med Sean Kingston, hahhhaKjøpte meg ny linse, weyy


Dro til London med Tone, hvor vi shoppet og var på konsert med Demi Lovato & Enrique Iglesias!!

DESEMBER

Orker ikke å ta med så mye her, men høydepunktet fra måneden må være julebord med jentene, nissefest, omøblering av rommet og selvfølgelig JULEFERIEN. 

Hva synes dere om innlegget? ♥

HAPPY NEW YEAR

Godt nyttår kjæære dere ♥ Håper alle hadde en fin feiring i går, og at hver og en av dere får et supert år i 2015. I wish you all the best!erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits