januar 2014

vellykket besøk på h2

På tirsdag var jeg innom frisøren min i Thomas Angells gate igjen - H2 selvfølgelig! Det var utrolig deilig å stripe vekk etterveksten igjen, og klippe vekk slitte tupper. Føler meg som en prinsesse i frisørstolen, med god service og alltid vellykket resultat. Jeg gikk også til min faste frisør Daniel, og det er rett og slett fantastisk å vite at man alltid er i trygge hender.  Slik ble fargen:

Er utrolig fornøyd med hårfargen jeg har at the moment, føler hvertfall selv at den kler meg mye bedre enn superblondt. 

Dersom du vil bestille time hos H2 kan du ringe 73 80 76 01 ♥ Hva synes dere?

tidlig helg

Hei folkens ♥ Nå kan jeg endelig puste lettet ut, for i denne uken har det vært fullt kjør med skole, prøver, innleveringer og musikal. Neste uke har vi kun musikal, altså ingen fag, med øvinger fra 12-00! Uken etter er det visninger av musikalen - gleder meg massemasse! På grunn av at så mange elever har musikal på skolen kan ikke lærerne sette opp noen prøver eller innleveringer de to ukene, derfor kan dere tenke dere hvor hektisk det ble denne uken da alt kom på en gang.

Men nå er jeg ferdig med alt, og det er suuperherlig ♥

Så i kveld tar jeg meg en velfortjent pause med favorittseriene mine, og kommer mest sannsynlig til å ligge her hele dagen, iført mitt nye antrekk fra bikbok:Hva er deres planer for dagen?

på ønskelista: vårantrekk

annonse

Hei! Selv om jeg har blitt mye flinkere til å unngå å små-shoppe hele tiden, hindrer det meg ikke i å dagdrømme på store nettbutikker som f. eks Nelly flere ganger i uken. Har satt sammen en liten kollasj med mine favoritter derfra akkurat nå, og som så gjerne skulle vært en del av min vårgarderobe. Særlig den hvite jakken, og ikke minst skoene! Jatakk til hele outfiten:nydelige jeans med glidelås her enkel, svart topp her perfekt vårjakke her dødskule hverdagssko her célfie-lue her

Alle klærne er fra Nelly's egne merker, som blant annet NLY Trend og Notion 1.3. Jeg har også vært så heldig å få dele ut en rabattkode til dere som gir -15% på plaggene ovenfor. Oppgi koden ''LOVE15 '' når dere handler, og gjør klar vårgarderoben billigere enn ellers ♥ Koden varer ut 30.januar!

Hva synes dere om antrekket? En spesiell favoritt?

hverdagsstips: sminke & antrekk
 
 

 

 


 

min hårrutine

annonse

Hei! Får ofte veldig mange spørsmål om hvordan jeg fikser håret mitt, og hvordan jeg holder det sunt og friskt. Derfor tenkte jeg å vise dere det i dette innlegget! Når jeg har langt og tykt hår naturlig vil jeg selvfølgelig gjøre alt jeg kan for å fortsette å holde det slik. Det er viktig å ta vare på håret sitt, og ikke minst bruke gode, pleiende produkter. 
Som mange av dere kanskje har lagt merke til går jeg så si alltid med håret i hestehale. Har jeg løst hår er det enten med hårbøyle eller halveis oppsatt. Vet egentlig ikke hvorfor, men trives veldig godt med det! Når det kommer til shampoo/balsam er faktisk favoritten min sunsilk-produktene. De passer hvertfall mitt hår perfekt!På travle dager er det perfekt å ha tørr-produkter liggende. Tørrshampooen fra Percy&Reed fjerner fett hår, og er perfekt for folk på farten. Percy & Reed har også kommet med en tørrbalsam, noe jeg aldri hadde hørt om tidligere. Det er i allefall utrolig smart å bruke etter tørrshampoeen, fordi den kan ha en tendens til å ''tørke'' ut håret. Håret blir mykt og glatt, og det hjelper mot statisk hår og utstående småhår.

Tørrshampoo her, tørrbalsam herOm man skal bruke ulike stylingsverktøy som føner, krølltang eller rettetang er det et must å bruke varmebeskyttende produkter. Denne varmebeskyttende sprayen fra GHD lukter himmelsk og beskytter håret mot varme, og unngår at håret brennes. Etter man har krøllet eller stylet håret er det også nødvendig at frisyren holder hele dagen. Denne hold-sprayen sørger for at krøllene holder seg på plass absolutt hele dagen og kvelden, og lukter selvfølgelig himmelsk.

Det er ikke alltid jeg har tid til å rette håret på morgenen, men jeg retter det alltid etter jeg har dusjet for å samle småhår og unngå et svært, bølgete hår som står i tusen retninger. GHD har vært min absolutt favoritt-rettetang så lenge jeg kan huske, med gode varmerør og rask oppvarming. Å rette over håret på morgenkvisten tar maks 2 minutter med denne tangen.Tangen over er limited winter edition, og i slutten av innlegget finner dere en rabattkode som gir dere hele 20% rabatt - noe som er veldig sjeldent! I mine øyne er en god rettetang en jentes beste venn, og denne er intet unntak. Ettersom ''rørene'' er runde kan man også lage nydelige krøller!
Dere finner rettetangen HER!

Ettersom håret alltid er ekstra tørt på vinteren, er det perfekt å avslutte med en fuktighetsgivende krem i håret. Denne fra Kevin Murphy samler håret, gir det fukt og pleie - OG hjelper mot statisk hår. Den er laget for å fremheve krøller, men jeg synes den fungerer like godt på å holde vanlig hår. Eventuelt kan man påføre denne i naturlige bølgete hår for å skape mer kontrollerte krøller.Noe annet enn det bruker jeg ikke til håret mitt. I hverdagen går det for det meste i styleren, varmebeskytteren og tørrshampooen - absolutt et must! Får også mange spørsmål om hvordan jeg får så langt hår - og her er det bare sparing som gjelder. Jeg har alltid hatt langt hår fordi det vokser fort, så det er dessverre ingen annen oppskrift på det.

Rabattkoden ''ERICA26'' gir dere -20% på ALLE produktene ovenfor ut 30 januar ♥ Ha en fin søndag videre!

smart jakkevalg


Hei alle sammen! Med tanke på at det kun er én skoledag igjen til helg, er ikke denne torsdagen så ille likevel. Helg er helg, selv om vi kommer til å tilbringe hele lørdag + søndag på skolen på musikaløving. Jeg merker jo veldig godt at det tar mye tid, men herregud så verdt det det kommer til å være på slutten :-)

I går satt jeg sikkert i en time og prøvde å blogge i halvsøvne rett før jeg la meg. Prøvde både en DIY, ukens spørsmål og hele pakken - men måtte bare legge meg i frustrasjon da ingenting fungerte haha. I dag derimot trosset jeg latskapen, og dro med meg kameraet ut i kulda. Har etter mange år funnet ut at det å må blogge uten å ha noe å blogge om ikke er særlig enkelt, og når hverdagen er så kjedelig som den er må man jo finne på et eller annet..

I kveld skal jeg på middagsdate med Juli, gleder meg massemasse ♥ Ha en fin torsdag videre folkens!travel mandagHei! I dag er jeg supersliten, og er straks klar for å ta kvelden. Vi har hatt musikaløving i dag etter skolen, så i dag varte skoledagen min fra 08.15 til klokken halv 7! Whoh, var ekstra deilig å komme hjem å dusje og spise hjemmelaget tikka masala skal jeg si dere! Hentet også en pakke fra Nelly som jeg tenker å vise dere så snart jeg har muligheten. Som dere vet er dagslyset umulig å rekke, og jeg haterhaterhater blitzbilder.... LIVET HÆ :(((

Øvelseskjørte på vei i går for første gang, og det gikk overraskende greit. Har min første kjøretime til uka, så nå kjenner jeg at jeg gruer meg litt mindre! Er glad jeg er ute i god tid, har STORE planer om å ta billappen så raskt som mulig når jeg fyller 18. Bare synd det er 6 måneder til.. La det gå fort!...kvalitet er ikke så viktig...

Ønsker dere en fin mandag videre, og en strååålende uke ♥

neon lights

Hei! Denne helgen har bloggen virkelig blitt nedprioritert - og det beklager jeg.. Har hatt det veldig, veldig fint i helgen da!! På fredag var jeg og Åshild hos Marianne en tur, og på lørdag hadde vi 6-7 timer musikaløving på skolen. Om ikke mange uker er det nemlig premiere!! Det kommer nok til å gå mange dager, timer og helger på musikaløving fremover - men når det er så gøy er det jo selvfølgelig bare stas. 

I går var vi på bursdagsfeiring hos Amanda, og vi hadde det supergøy som alltid! Noe som også var gøy var at det var temabursdag, så da var det bare å grave seg gjennom hele klesskapet på leting etter neonfargede klær. Fant omsider noe, og kvelden ble super.Jeg elsker at det er så mange bursdager å se frem til, rett og slett fordi det er noe av det hyggeligste jeg vet!Har dere hatt en fin helg? ♥

flawless face

// annonse
Hei alle sammen!
I dag skal jeg vise dere hvordan jeg oppnår et ''flawless face'' med god hjelp fra produktene ovenfor. Jeg har prøvd å fokusere på gode og billige produkter, slik at det faktisk er noe man kan ta seg råd til. Jeg ville brukt dette om jeg hadde hatt god tid en dag, eller om jeg vil pynte meg ekstra. Huden ser rett og slett feilfri, men naturlig ut!

 

STEG 1: PrimerJeg bruker primer hver eneste dag, rett og slett fordi grunnlaget blir så mye bedre. En primer klargjør huden for sminke, og øker holdbarheten. Denne fra bare minerals fungerer supert, og er helt gjennomsiktig. I tillegg er det en smart pumpe-funksjon som gjør at man unngår søl.

Dere finner primeren her.

STEG 2: ConcealerWow, jeg hadde glemt hvor glad jeg er i denne concealeren! Har brukt opp flere av disse, og dette er helt klart min favoritt-concealer. Den er tilpasset for mørke ringer under øynene, og den dekker utrolig bra. Den kommer med to farger i én, noe som gjør at man kan mikse og blande seg frem til en perfekt farge. Eventuelt bruke den lyse om vinteren og den mørke om sommeren.

Dere finner concealeren her.

STEG 3: FoundationJeg testet nylig denne foundationen fra Max Factor fordi jeg har hørt så mye bra om den, og jeg likte den veldig godt. Denne har primer, concealer og foundation i ett - men jeg ville vel mest sett på det som kun en foundation. Den skaper et lett og naturlig resultat, og er ikke heavy i det hele tatt. Altså perfekt til hverdags! I tillegg har den solfaktor 20 som beskytter deg fra farlige UV-stråler.

Dere finner foundationen her.

STEG 4: Bronzer + blushFor å unngå et livløst ansikt vil man gjerne fremheve noen trekk igjen, ved hjelp av solpudder og blush. Selv er jeg forferdelig blek gjennom alle vintermånedene, og da er solpudderet en livredder haha. Jeg har likt Bahama Mama veldig godt de siste årene, og det gjør jeg fortsatt. Det er perfekt til å skape en solkysset glød og til kontur. Den er veldig mørk da, så anbefaler å kun påføre lett om vinteren. 

Med blush i kinnene ser man med en gang sunnere og friskere ut, og denne fra Beauty UK fungerer veldig fint. Den ser veeeldig knæsj-nicki-minaj-rosa ut, men om man blåser litt på kosten før man legger den på kinnene blir fargen veldig fin.

Dere finner solpudderet her og blushen her.

Slik ble resultatet:Koden ''ERICA19'' gir dere -20% på alle produktene utenom blushen. Varer ut 24.januar - enjoy ♥

feelgood søndag

Hei og god morgen fininger ♥ Har dere hørt den nye sangen til Julie Bergan?? Om ikke - det MÅ dere. Her har den gått på repeat i ett sett, jeg er frelst. Hva er bedre på en ellers så kjedelig søndag? Hvis du har en dårlig dag i dag kan jeg love at sangen her får deg på bedre tanker ♥ 

Dere finner også sangen på:

Spotify - http://smarturl.it/JB-Ys
WiMP - http://smarturl.it/JB-Yw
iTunes - http://smarturl.it/JB-Yi
YouTube - http://smarturl.it/JB-Yyt

ENJOY YOUR SUNDAY ♥Følg også @juliebergan på instagram, fantastisk herlig jente!

vårtrender 2014

annonse

Selv om vi bare er halveis i januar, og fortsatt går rundt hutrende og kalde i vinterjakkene våre er det ingen grunn til å ikke tenke fremover mot lysere tider. Før vi vet ordet av det er våren og sommeren rett rundt hjørnet, og gjett om jeg gleder meg! Endelig kan man kaste fra seg parkasen, vinterskoene, de kjedelige antrekkene og det statiske håret. Det går fremover - og vi er klar for årets vårmote!

Selv har jeg ikke så mye peiling og interesse i av hva som er mote akkurat den og den sesongen, men etter litt research om vårmoten 2014 på nettet la jeg mye merke til enkle farger, hvitt på hvitt, denim og strikkede cardigans. Flaks for meg - for i mine øyne er det akkurat dette våren handler om! I tillegg kan vårskoene komme frem og skinnjakka innta garderoben igjen. Her her mine 8 nøkkelplagg for våren 2014:Strikkede cardians & skjørt kombinert sammen kommer til å være en av storfavorittene mine fremover mot våren. Link til den hvite cardiganen her, den grå her & skjørtet her. En enkel hvit singlett her går til absolutt alt, både til hverdag og fest. Kombinert sammen noen fargerike sko her gjør det med ett antrekket mer spennende. En annen ting jeg aldri går lei av er sweatshirts. De kan brukes til bukse, skjørt og det meste - og ikke minst er det supercomfy! Fashiongenser her, NY genser her. Og selvfølgelig en nydelig paljettkjole her med åpen rygg er perfekt til vårens utefester!

Nelly har samlet sine favoritter for våren, sjekk ut kampanjesiden HER ♥
Hva er deres vårfavoritter innenfor mote? 

vinn kamera fra sonyHei folkens! Før jul mottok jeg et kamera fra Sony som jeg er utrolig fornøyd med. Jeg har også vært så heldig å få dele ut et kamera til en heldig leser, men først tenkte jeg å fortelle dere raskt om selve premien. Dette kameraet fungerer like godt som et bra digitalkamera, og kan enkelt kobles opp på telefonen. Det hele skjer via en app på smarttelefonen (både android og iPhone), og bildet du tar med kameraet havner rett på kamerarullen din. Genialt eller hva?Kameraet tar raske bilder i høy kvalitet, klare farger, skarpt fokus og gir gode zoom-muligheter. Bildene havner som sagt rett inn på telefonen din via appen, og kan med en gang deles på sosiale medier. En detaljert beskrivelse følger med i esken, noe som gjør det hele veldig enkelt. 

Appen lastes ned for å koble de to enhetene opp mot hverandre, og det kameralinsen ser vises på telefonskjermen. Det følger med ''ben'' på kameraet slik at du kan feste det bak på telefonen din:
Men du kan også ta bilder med kameraet fritt i hånden:
Det er perfekt til folk på farten eller om man vil ta ekstra fine bilder og ikke har plass til å ta med et svært kamera. Det har en verdi på 1800 kroner, og om dere vil lære mer om kameraet - ta en titt på denne videoen: 
LYKKE TIL ♥ 

favorittoutfits fra 2013

I dag er en dag hvor håret står på sitt verste, sminken ikke hjelper noe som helst, øynene er søvnige, kroppen er sliten og kreativiteten er på bånn. Med andre ord - ikke særlig bloggmateriale-dag haha. Derfor tenkte jeg å vise dere mine favorittoutfits fra 2013 - hååper dere liker slike innlegg ♥ Hvilken ble din favoritt? 

blogging i 10 minusgrader

Hei dere ♥ I dag er det så siiiinnsykt kaldt i Trondheim at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, haha. Greit nok at gradestokken bare viser -10 grader, men i tillegg har vi den kaldeste, sureste vinden noensinne som forsterker kulda så forferdelig mye. Bussen var seff forsinka, og veien fra bussholdeplassen har aldri føltes lengre. Note to myself: aldri mer lave converse i minusgrader. 

Så over her ser dere mitt forsøk på å posere foran kameraet i vinterkulda i en tynn cardigan; 30 sekunder ute var 30 sekunder for mye, dere ser for eksempel hvordan rødfargen på nesa spredde seg på typ. 10 sekunder hahaha. Men det er en fantastisk mulighet til peis- og kakaokos, og det er mine planer for kvelden ♥cardigan tiger of sweden t-skjorte her

Fikk denne t-skjorten i posten for en stund siden, og synes den er utrolig fin! Veldig enkel, men også klassisk fin. Den er fra chiquelle, og en annen ting som også falt i smak var denne genseren:

Ha en fin mandagskveld videre folkens!

januarfavoritter

annonse

Nytt år, ny måned, nye muligheter. Endelig! Det kjennes utrolig bra å kunne starte med helt blanke ark igjen når det kommer til skole, mål, opplevelser, drømmer og hverdagen generelt - og jeg er nok ikke den eneste som føler det slik. Derfor tenkte jeg at det passet bra å peke søndagens innlegg mot mine januarfavoritter, og hvordan småting kan hjelpe deg til å få en bedre start på året!Først og fremst er det viktig å ta vare på kroppen sin, og unne seg noe godt i hverdagen. Denne refresh-teen fra Pukka smaker ikke bare fantastisk, men inneholder også gode urter som hjelper til med fordøyelsen, demper søtsug og er kjent for sin avkjølende og styrkende effekt. Jeg har alltid vært glad i te, og denne likte jeg ekstra godt.

 Selv er jeg veldig opptatt av å ha et hvitt smil, rett og slett fordi det gir en overraskende selvtillitsboost. Smilelab har noen enkle strips som former seg etter tennene dine, og på 30 minutter har man et plettfritt og hvitt smil. Rett og slett genialt!

Smilelab finner dere HER!

Jeg elsker å gå med hestehale - og går med det så ofte jeg kan! Hver eneste dag på skolen, og som oftest i helgene også. Dessverre sliter veldig mange strikk på håret, men da er disse fra Blax geniale. Det er gummistrikk som ikke skader håret, som hverken rakner eller lugger. HER.The Balm kom nylig ut med en ny palett med navnet ''Balm Voyage'' og inneholder mange fantastiske farger. Fargene er myke, pigmenterte, varierte og enkle å jobbe med. Man kan mikse fargene og skape naturlige looker, dypere smokey eyes, fargerike looks og så mye mer. Nederst finner man også tre rød/røsa farger som kan brukes som blush og leppestift:

Dere finner paletten HER!

Det siste jeg skal vise dere i dag er dette settet fra Percy & Reed, som inneholder 6 ulike hårprodukter. Det er perfekt om man har lyst på mange ulike produkter til håret, vil teste noe nytt, men ikke bruke opp alle pengene sine på produktene i full-size. Produktene fra Percy & Reed er velduftende, pleiende og gode - og dette settet er også perfekt til reising, eller i treningsbagen!

I pakken får du med Session Hold Hårspray, volumising shampoo + balsam, stylingkrem, volumising mousse og hårolje. Masse forskjellig for pengene!Dere finner settet HER.

Rabattkoden ''ERICA15'' gir dere -20% kun på Smilelab og Voyage-paletten, da en stor hårkampanje med -20% på percy & reed settet finnes HER. Koden varer ut 17-januar - enjoy ♥

årets første bursdagsfeiring

Hei alle sammen! I går var jeg på bursdag til herligste Malin, og da klokken slo 00.00 var det full jubel - vennegjengens første 18-åring WIII ♥ Vi hadde en fantastisk feiring, med masse god mat og musikk, omringet av såå mange koselige mennesker. Håper bursdagsbarnet koste seg like mye som alle vi gjestene gjorde ♥Bursdagsbarnet Malin, Hanna, Andrea, meg og Idun ♥goilljet ♥åh, min herligste

 

I morges ble det nok en nammis-frokost - det er rett og slett obligatorisk i helgene! Har nemlig blitt mester i å lage verdens saftigste toast noensinne, hahaha hvis noen lurte, så da sto det selvfølgelig på menyen i dag også.

Hadde dere en fin lørdagskveld i går? 

lørdagslunsjHei dere ♥ Flere som hadde en like herlig start på morgenen som meg? Kan ikke huske sist gang jeg lagde meg havregrynspannekaker, så det smakte ekstra-ekstra godt i dag. Forbinder det også med perioden jeg var helt hekta på gossip girl, så da måtte jeg fullføre den tradisjonen også haha. Har startet på nytt igjen jeg, kommer aldri til å bli lei. Skulle gjerne levd et liv som de!

Om noen få timer skal jeg gjøre meg klar for årets første bursdag, gleder meg masse ♥ ♥ Kvelden kommer nok til å bli supermorsom!

Hva er deres planer for dagen?

ukens spørsmål #35

Hvor henter du inspirasjon fra?

Overalt egentlig! Mest på nettet selvfølgelig, og dermed blogger, tumblr og weheartit. Ellers er det mye moteblader, og folk jeg ser på gaten egentlig.Trives du på Strinda?

Jaa, jeg trives utrolig godt! Skolen er fin, vennegjengen er der og lærerne er hyggelige. 

Hvor ser du the Carrie Diaries på nett?

På amerikansk netflix. Det er veldig enkelt å få amerikansk netflix, det er bare å google ''oppskrift'' på det.Hvor høy er du?

Hmm.. 1.65 hvertfall?? Vet ikke helt egentlig

Har du ask, hot or not eller tinder?

Nei, nei og neiiii.

Skal du på språkreise i år?

Nei, det skal jeg ikke.

Hvor er lunsjboksen fra?

Kremmerhuset! Fikk den av Tone i julegave, og jeg elsker den SÅÅ mye <3333 Er den ikke fin?Går du på media & kommunikasjon?

Nei, men jeg har det som et valgfag på skolen! Går studiespesialisering :-)

Har du oppskriften på chai tea latten du lager?

Jeg har ''chai tea'' fra pukka, også stimer jeg melk som jeg heller på toppen. Deretter drysser jeg kanel på toppen! NAMHvordan får du så langt hår?

Jeg har alltid hatt ganske langt hår, helt til jeg klipte det veldig kort i 7. Siden har jeg bare spart egentlig. Håret mitt vokser veldig raskt, så jeg bruker ingen spesielle produkter. Shampoo, balsam, varmebeskyttende og moroccan oil. That's it! Stusser det en gang i blant også selvfølgelig for å fjerne det slitte.

Hvordan får du så ren hud?

Hmm.. det går veldig i perioder, men kan ikke akkurat klage på urein hud. Hver morgen og kveld renser jeg huden min med en rensekrem fra Soap & glory, og på kvelden bruker jeg først en murad cleanser som fjerner sminke, før cleanseren fra soap & glory. 

Til jul fikk jeg et ''Anti blemish set'' fra Clinique som jeg også liker veldig godt. Det renser huden ekstra godt! Jeg bruker også dagkrem og nattkrem for å holde huden frisk og myk.

Hvor er klokken fra?

Marc Jacobs! Fikk den i bursdagsgave, og har brukt den omtrent hver eneste dag siden jeg fikk den.

Spørsmål til neste gang? Les gjerne gjennom mine tidligere svar før dere stiller spørsmål jeg har besvart tidligere ♥

elsk på onsdager

.. eller ikke? Det positive med onsdager er at vi endelig er halvveis i skoleuka, og for min del - ferdig med de lengste skoledagene. De neste to dagene blir himmel når det kommer til skolefronten, i morgen slutter vi til lunsj og på fredag har vi kun en dobbelttime. WIII ♥

Fordelen med onsdager er laaaang lunsj, og nå som scooteren er hentet fram igjen benyttet jeg og Andrea muligheten til å lage nok en himmelsk ondagslunsj. Det ble rundstykker, te, vafler, godt pålegg og selvfølgelig litt nammis som belønning haha. ''Belønning''Etter skolen dro vi på trening ettersom det ikke ble noe av det i går, og resten av kvelden gikk med til America's Next Top Model. Får hele tiden spørsmål om hvor jeg ser serier, det er som oftest på netflix, viaplay eller primewire.ag. Sistnevnte er veldig enkel å bruke, og helt gratis. Man trenger ikke å lage seg bruker ellernoe heller, og det er bare å krysse ut pop-up sidene som kommer opp.

Nå tar jeg kvelden, snakkes i morgen ♥ Siden vi slutter så tidlig skal jeg prøve å ta noen outfit-bilder siden dere er så søøøte i kommentarfeltet, hihi
Årskavalkade 2013: Del 3/3

SEPTEMBERtacokosBursdagsfeiring for farmor!


Pakket & klar for en uforglemmelig tur til New York!

5.september lukket jeg kofferten, og reiste til Oslo. Dagen etter, 6.september, var jeg klar for avreise til Helsinki hvor jeg møtte Andrea, Annika og Riikka, før vi fløy videre til New York. Det er uten tvil den beste opplevelsen og turen jeg har vært med på i hele mitt liv, er så takknemlig!! I owe it all to you. Vi hadde 5 fantastiske dager i New York, med shopping, sightseeing, fashion week og masse annet gøy. Får frysninger bare av å tenke på det!!!

Nicki Minaj!!!! Herregud, crazy

Åh, herligste! Savner de massemasse..Starbucks til Trondheim, wohoStrindaparty

OKTOBER

Hyttetur med jentene til RØROOOS

Ellers gikk dagene slik:

 

 Fikk kyssesyken, og trodde jeg var døden nær.... Verste dagene i mitt liv!! Mandlene var så hovne at de hang sammen, jeg klarte hverken snakke, spise, drikke, bevege meg, sove ellernoe. Lå i sengen våken i dagesvis og bare ventet på å bli frisk mens tårene trillet nedover kinnene, haha... Shit, unner ingen å ha det!

NOVEMBERBle heldigvis frisk igjen, og var back on track på skolen! Ny baby i huset <333

London, woho!!

 Tone kom på besøk!DESEMBER

Juletreet kom endelig i hus!Volleyballturnering! Straks juleferie..

Hadde en superfin feiring på julaften..
.. og romjul ...

... og nyttårsaften ♥

Takk for nok et fint år med dere, håper vi kan få et like fint 2014 ♥ ♥ 

tirsdag (haha joda)

Hei fininger ♥ Hardt å starte på skolen igjen i går? Det var det hvertfall for min del, døgnrytmen er fortsatt ikke helt på plass.. Det kommer nok til å ta noen uker! I går var jeg helt utslitt rett og slett, og lå langflat i senga fra da jeg kom hjem fra skolen, til jeg la meg omtrent. Mannet meg egentlig opp til å blogge om et eller annet, men det hadde jeg rett og slett ikke energi til likevel haha. Tipper det var flere som var slitne i går?

I dag derimot, er humøret og energien mye bedre - så i dag skal jeg og Andrea faktisk trene igjen. Skal også vise dere en super krølltang i kveld, så da må det rigges klart til det og! Det er heldigvis ingenting spesielt på skolefronten uka her, og det nyter jeg godt med America's Next top model og andre favorittserier. Vurderer å starte på nytt med Gossip Girl, selv om jeg så det for ikke så veeeldig lenge siden. Nå som jeg har vært i New York er det kanskje ekstra gøy å se serien?? Uansett - ønsker alle en superfin tirsdag videre ♥my sunday morning

Hei dere! I dag hadde jeg tenkt meg opp tidlig for å få noe ekstra ut av dagen, men er det en ting jeg ikke våkner av i helgene er det vekkerklokka. Jaja, så ble det kanskje ikke blader og mange kopper te før jeg måtte dra på musikaløving, men god frokost ble det hvertfall! Dro opp på skolen for å ha øving litt før 13, og kom hjem litt over fem. Lang øving, men morsomt var det også! For dere som ikke vet det så er musikal et ekstra valgfag mange har på skolen min, og hvert år settes det opp en utrolig populær musikal. I år setter vi opp We will rock you! Gleder meg til å se resultatet, hihi :-)

I kveld står det noe så ekslusivt som .torsk. på menyen her hjemme, så nå er det jubel i stua. Dere får ha en fin søndag videre, også snakkes vi i morgen ♥ 

FORRESTEN - Juli selger 2 billetter til Jason Derulo i Oslo 26.02.2014 - 2 billetter på 18-årsavdelinga for 700 kr tilsammen. 46 43 35 05

new obsession: Sunspa

annonse

Jeg er vel ikke den eneste her i kalde Norge som skulle ønske jeg var brun året rundt - noe som rett og slett er umulig når solen kun titter frem og varmer ordentlig først i mai/juni. Det å grille seg solbrent i solariumet flere ganger i uka har jeg hverken tid, penger eller samvittighet til, så hvilke andre alternativer finnes det? Jo selvfølgelig - selvbruning! Jeg har brukt selvbruning fast det siste året, og har så langt bare vært fornøyd med resultatene. Det er raskt, effektivt og viktigst av alt - ikke helseskadelig.

Jeg har også funnet meg et nytt favorittmerke, nemlig SunSpa!Av alle de ulike sunspa-produktene jeg har testet er det disse to sprayene på bildet over som har falt best i smak. Sprayene tørker veldig raskt, og skaper et overraskende jevnt og fint resultat. Jeg sprayer på armene, brystet og ansiktet et par ganger i uken ganske så unøyaktig - likevel blir resultatet jevnt og fint! Det liker vi, eller hva?? Jeg hater å bruke lang tid på slike småting, så denne passer meg midt i blinken da det er gjort på 20-30 sekunder.
1: Body - fitness

Denne sprayen passer perfekt for folk som trener, og dermed svetter mye. Den er litt sterkere enn de andre sprayene, og holder seg lengre slik at selvbruningen ikke ''renner'' av. Den lukter også god sitrus, og tørker raskt. En annen ting jeg liker med denne er at flasken er større, slik at den varer lengre. 

HER.

2: Chocolate

Denne sprayen er litt mørkere enn originalen og skaper en nydelig brunfarge. Fargene til sunspa blir ikke oransje, men sommerbrun, noe vi alle ønsker selvfølgelig.Det kan være vanskelig å unngå skjolder ved fingrene, da anbefaler jeg å bruke denne hansken til å jevne sprayen utover.

HER

Sunspa-sprayene gir en naturlig brunfarge, tørker raskt og lager ingen skjolder.  Jeg er rett og slett frelst! ♥

Rabattkoden ERICA14 gir dere 20% rabatt på hele sortimentet fra Sunspa til og med 10.januar. Hele sortimentet finner dere HER!

this is my inspiration

Link til min tumblr HER, weheartit HER ♥twinz

Hei alle sammen ♥

I dag dro jeg og Andrea en snartur til byen, kjøpte meg kun en enkel topp jeg har lett etter en god stund. Endte opp med en mini-snack på Fridays, før vi omsider turte å bevege oss hjemover. Småglatt på veien, og iskaldt forsåvidt, men vi overlevde heldigvis denne scooterturen også. Livet er så mye enklere med scooter!!!!

I går var Åshild og Andrea her en tur, ettersom Andrea akkurat kom hjem fra Dubai og Åshild reiser til Tenerife i morgen. Reisepian96. Heldige begge to!! Åshild fikk seff låne med seg noen godbiter til sydenturen, holdt på å le oss i hjel da hun nærmest falt ned trappa av lasset hun skulle ha med seg hahaha TWINZ
Jepp, hun ble giftet bort i Dubai!

HA EN STRÅLENDE LØRDAGSKVELD

Årskavalkade 2013: Del 2/3

MAIStartet en ellers så herlig måned med tentamen i T-matte. Jobbet så sykelig mange timer med matten, i sikkert en uke, og havnet likevel på en 3er. JAJA ferdig med T-matte ble jeg hvertfall.grillkos på sccchhhtokkanhaugen

Dro til Oslo med Maria for å besøke tante:

Deltok på Holmenkollstaffetten, hahaha
Endelig var det på tide å finne frem sommerklær!

Hadde en superfin 17-mai feiring:

Stunting på Marinen!

MASSE KOSSkrev et innlegg om kroppspress og den såkalte ''sommerkroppen 2013'' og fikk veldig mange fine kommentarer på innlegget. Dere kan lese det HER.

 

JUNI

Kicket juni i gang med en koselig grillkveld, etterfulgt av bursdagsfeiring hos Eline! Dette var dømt til å bli en fantastisk måned.

Sola sto på himmelen hver eneste dag, og vi benyttet selvfølgelig muligheten til å spise i solsteiken på Solsiden litt for ofte

Kom IKKE opp i eksamen!!!!:Juni + sommer = scooterLagde en lookbook for sommeren som ble veldig populær:Avslutning for Karro som dro på utveksling :(:( miss you booAvslutning for Aurora, Malin og Idun som også reiste på utvekslingBle 17 år! Stor pie

JULI

På bursdagen min, 29.juni, reiste jeg og Maria til Kreta med familien hennes. Vi hadde to perfekte uker i Agia Marina, storkoste meg hver eneste dag! Savner det virkelig, turen var rett og slett perfekt.<3 <3 <3

Etter to uker i Hellas var det tid for familiekos på hytta:

Sandra & meg

Etter mange dager på hytta kom også Tone og familien på sin hytte, da kan dere tenke dere det var jubel i huset!!

Finner virkelig ikke en eneste feil med bildet over.. Alt dette ute i solnedgangen..

Etter noen dager kom også Maria på besøk på hytta:AUGUSTHar dere sett noe så perfekt som måltidet over?

Spilte inn sminkevideo i finværet, som aldri kom seg så langt som til bloggen.....Var lei av å ha konstant ettervekst, så dro til frisøren min H2 og bare BYE BLONDIE! Angrer ikke et eneste sekundAugust var også en regnfylt måned, noe som ga meg en god unnskyldning til å drikke te og se TV-serierKjøpte denne jakka fra bikbok, som jeg likte veldig godt, men bestemte meg for å levere den tilbake igjen av en eller annen grunn. Dersom du har denne og vil selge den i XS eller S - ta kontakt!!!!! l0ve.blogg@hotmail.com

.. og før vi visste ordet av det var det tilbake på skolebenken igjen!Del 3, og siste del, kommer så raskt som mulig ♥ Disse innleggene tar virkelig et par timer, men wow - så fint det er å mimre tilbake!

the new me, altså

Hei, og GOD HELG! ♥ Akkurat nå sprer verdens deiligste lukt av bruschetta seg i hele huset samtidlig som jeg ser America's Next Top Model, noe som definitivt tyder på helg. Etter to lange, trøtte og søvnløse dager er det virkelig godt med et par dager av igjen. Hvor ble juleferien av folkens..

I dag var det scooter-føre igjen, og det var med et smil om munnen jeg suste til skolen ti på 10 i morges - herregud som jeg har savnet det. Ettersom vi slutter tidligere på fredager dro jeg og Maria på 3T, årets første treningsøkt!! Kanskje på tide, når det er et par måneder (not kidding) siden jeg tok turen innom sist. Hardtrening ble det selvfølgelig ikke, men godt å få gjort litt styrke igjen. 

I løpet av de siste par dagene har jeg bestilt meg to bøker fra nettet faktisk. Husker jeg var veldig glad i å lese da jeg var yngre, nå kan jeg ikke huske sist gang jeg leste en bok.. Litt synd egentlig, for det er ikke så ille som alle skal ha det til. Jeg liker egentlig å lese, problemet er bare å finne tid.. (Rettelse: ..sette av tid..)

Bestilte begge fra Amazon.com, og endte opp med å betale så si ingenting. Noen svære litteraturbøker ble det nok ikke, men jeg har lenge hatt lyst til å lese ''Modelland'' av Tyra Banks og ''Staying strong'' av Demi Lovato, så da var det bare å kjøre på.
Trening OG bøker? :)))) This is the new me :)))) 

tilbake til gamle rutiner

Hei fininger ♥ I dag var vi så superheldige å få starte på skolen igjen, så dere kan tenke dere det var stas å stå opp i morges. NOT. For det første var det umulig å sovne i går kveld - det var rett og slett bare å gi opp med engang. Sto opp som et likblekt spøkelse i morges, men fikk da omsider tumlet meg til skolen. Prøver å overbevise meg selv om at det faktisk er litt greit å starte mitt i uken for å komme litt i rutiner igjen før det blir belønning med helg igjen et par dager senere. Så langt har jeg _ikke overbevist meg selv. 

Tar derfor tidlig kveld i dag, og til alle dere som fortsatt har ferie - ....... nyt det!! (Wow, den satt langt inne)HAPPY NEW YEAR

Tenk at nok et år er gått, og her står vi igjen med helt blanke ark!! Jeg håper hver og en av dere får mange strålende dager i året som kommer, og at alt dere drømmer om går i oppfyllelse. Jeg har selv hatt et spennende år, hvor mye morsomt har hendt - og høydepunktet med hele år er naturligvis drømmeturen til selveste New York og NY Fashion Week. Made my entire year! Kunne ikke opplevd det uten dere, så tusen millioner takk ♥  Håper dere hadde en fin feiring i går, og en perfekt avslutning av året. Selv startet jeg kvelden med nydelig kalkunmiddag med familien:Det ble hestehale på meg i går, elsker å gå med håret oppsatt!! Begge kjolene er fra nellyDeretter samlet vi vennegjengen til Øyvind, før vi så på rakettene og dro videre til Monica. For en fin avslutning på 2013, og en herlig start på 2014!
Takk for mange herlige hendelser i 2013, jeg ser fram til enda finere hendelser i 2014 ♥ Godt nyttår alle sammen! LUFTKLEM

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits