januar 2013

videoblogg: sunne pannekaker

Sett på 720' for best kvalitet. Hva synes dere? :-)

oslo this weekend

Hei dere! Gjett hvem som skal til Oslo i helgen?? Jeg og Aurora!! Herregud som jeg gleder meg. Vi skal bare være der fredag-lørdag, men vi skal rekke mye!  Hovedsaklig skal vi møte Coverbrands og planlegge en videre samarbeidsavtale, bli sminket av en Glo minerals makeup artist, spise god middag og lunsj, og ikke minst møte tante Hege! Jeg gleder meg såå mye, kameraet blir selvfølgelig med. Skal prøve å lage en videoblogg fra helgen, det tror jeg kan bli gøy ♥

Mange har lurt på oppskrift til havegrynspannekakene, skal spille inn videoblogg om det i morgen! Og sminkevideoen redigeres i kveld, vet jeg er sent ute med den. Ellers, etter skolen i morgen tar jeg turen til H2 Mercur for å fjerne etterveksten, det blir veldig deilig. Viser dere selvfølgelig sluttresultatet. Ha en superduper kveld videre ♥

ukens spørsmål #25Hvor lang tid bruker du på å ordne deg om morgenen?

Det varierer selvfølgelig veldig, men 5-15 minutter. Våkner som regel en halvtime før jeg må dra til bussen, men på mandager og onsdager starter vi sent - så da har jeg selvfølgelig bedre tid.

Er du glad i is?

Sånn helt passe, spiser ikke så mye is nå som det er vinter da, heller ikke så mye på sommeren faktisk. Men om jeg skal kjøpe meg is blir det enten softis med jordbærstrø, snickers eller sandwich. Åååh nam.

Har du gått på turn?

Gikk på apparatturn når jeg var 9-13 år ca.Sover du med sminke?

Nei

Går du med joggebukse på skolen?

JAA! Det er så herlig.

Har du alltid bodd i Trondheim?

Jepp

Er du ofte ute og spiser?

Egentlig ikke, men kjøper meg ofte en bigbite ellernoe i byen. Men det er veldig koselig å dra ut å spise, noe som gjør det ekstra koselig er jo at man ikke gjør det så ofte.
Hvor redigerer du bildene dine?

Picasa 3, gimp, pixlr.com/express

Hvor kjøper du dr denim buksene dine?

Carlings eller nelly.com

Er det vanskelig å være på topplisten, sånn at du får stygge kommentarer og lignende?

Det er veldig gøy å være på topplisten, mindre gøy er det jo å lese gjennom ubehagelige kommentarer. Det er jo ikke koselig å lese i det hele tatt, men jeg har lært meg å se forbi de og heller fokusere på alt det positive som ligger i kommentarfeltet :-)

Når begynte du med sminke?

8/9 klasse. Vet ikke helt om åttende klasse teller ettersom det for det meste gikk i h&m solpudder og h&m mascara haha..

Hva heter skrifttypen på videoene dine?

Helvetica neue ultra light

Hva bestiller du på Starbucks?

Caramel frappuccino with cream, NAMNAMNAMTrener du utenom cheerleading?

Går på 3T, men kan vel ikke si jeg er der sånn kjempeofte. Prøver da!

Er du fornøyd med rettetangen din?

Jepp, GHD er desidert best!!

Blir du 17 i år?

Ja, men det er nesten et halvt år til :-(:-(
SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?

fin start på ukenHei! Så gøy at så mange ble med i konkurransen, gleder meg til å trekke vinneren :-) I dag hadde vi samfunnsfagprøve, og den gikk faktisk utrolig bra! God start på det nye semesteret, måtte bare feire med en frappe i byen. På lørdag lå jeg over til Andrea med jentene, noe som var utrolig koselig. Lagde gooood mat, og spiste smågodt til frokost heheh. I går var det jo på'n igjen med trening, og resten av kvelden gikk bort til prøvepugging. 

Skal gå gjennom klesskapet mitt og plukke ut masse til salgsbloggen nå, kanskje jeg poster noe i kveld. Vet jeg har sagt det flere ganger, men nå skal jeg faktisk gå gjennom det. Skal hvertfall prøve å poste et par ting i kveld. Deler blogglinken når det er klart ♥hjemme fra konkurranse

Hei! I dag var det som sagt cheerkonkurranse, for groupstunt og partnerstunt. Dro til hallen tidlig i morgest, så rakk ikke å blogge. Dere vet meg og planlegging.. Vi kom faktisk på 2.plass i vår kategori, noe vi er utrolig fornøyde med!! Og med poengssummen vår kvalifiserte vi oss akkurat til NM, og det er jo gøy :-) Så vi må bare jobbe og stå på de siste ukene før NM. Har akkurat kommet hjem, tatt meg en dusj (aldri vært bedre) og nå skal jeg snart til Andrea med jentene ♥ Blir koselig!

Hva skal dere i dag?

dream dresses1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her //

                                                                                                          1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her 

her // her // her

Hvilken ble din favoritt?

lunsj på wayne's coffee

Hei! I dag dro jeg og Maria innom Wayne's coffee, som endelig har åpnet i sentrum. Bestilte meg en baguett og en nydelig frappe! Kjenner at jeg kommer til å gå der støtt og stadig ehehe, er jo som en ekstremt god erstatter for Starbucks, så jeg er fornøyd! ♥

Har vært på trening i dag, siste trening før konkurransen i morgen. Vi får se hvordan det går, er jo bare gøy å stille uansett. Vi har forsåvidt ingenting å tape på heller :-) Kanskje noen filmer det så skal jeg legge ut filmen her på bloggen. Med mindre vi tryner på alt da hahaha. Kom hjem til hjemmelaget pizza, Idol og tent opp peis, så det var dødsdeilig med en kosefredag. Legger med dagens antrekk!

bukse new look skjorte new yorker genser vero moda

dorthe skappel genser

søteste mormor som har strikket skappel-genseren, også ga hu den til meg ♥ likte dere den?

bloggene jeg leser

Dette er et veldig etterspurt ''tema'', så i dag tenkte jeg å vise dere hvilke blogger jeg leser til vanlig. Tar utgangspunkt i de jeg følger via Bloglovin, så det er sikkert flere som har bloggpause osv. Men det har vel ikke så mye å si! Kanskje dere får litt tips til nye blogger å lese. 

fanny lyckman - cath in the city - fannyba - livingdoll - adriennee - wossa

annijor - andreabadendyck - bennysriddle - annais - auroramohns - krisssy

eirinkristiansen - kenzas - maddepaddee - hja - styleconnection - sofiemote

n0sse - juliesama - tonejulsrud - haawt - juliemariedahl - theereseee - ssbk - bianca

explode - amandaones - betinabf - carolinecf - johannean - matholck

Beklager om jeg har skrevet noen bloggnavn feil!! Mange å holde styr på haha, og har sikkert glemt noen.. Blant annet tuvaw, cheerblogg, nickidaily, fotoogwebdesign og toppsladring (hehe)
Hvilke blogger leser du?

uinteressant onsdagskjorte bikbok ring h&m

Heeei! I dag har jeg ligget på sofaen fra da jeg kom hjem fra skolen og til nå. Er trøtt og sliten, så godt å kunne slappe av med rolig musikk og lesing av blogger. Skjønner ikke hvorfor jeg er så trøtt en gang, sto jo opp sent i dag. Jaja, får vel holde meg våken et par timer til før jeg legger meg. I morgen slutter vi tidlig på skolen, så skal pugge samfunnsfag med Maria! :-) Her ser dere forresten dagens frokost, havregrynspannekaker!! Namnam.

 

topp 5 reisemål

Hei! Som de fleste andre er jeg dødslei kulde, snø, minusgrader, regn og Norge generelt. Sitter daglig og drømmer meg bort til store shoppingbyer og eksotiske steder. Derfor tenkte jeg å dele mine topp 5 reisemål med dere! Det er altså steder jeg har kjempelyst til å dra til :-) Det er vel ikke vanskelig å se hvilken type ferie jeg er mest glad i heller haha.. Om noen av dere har vært på disse stedene - hvordan var det?? Er det oppskrytt eller lever det opp til forventningene?

1. NEW YORK

2. CAPE TOWN

3. MEXICO


4. SYDNEY5. RIO DE JANEIRO Har du noen reisemål? 

it's time to relax

Hei! Kom inn døren for sikkert fem minutter siden, dro rett på cheer etter skolen. Vi fikk faktisk til det meste på treningen i dag, og det føles såå bra å dra hjem fornøyd. Det verste er å dra hjem med en dårlig følelse av å ikke ha fått til NOE. Skal ta en dusj nå, hoppe inn i morgenkåpa og kosesokkene mine og varme opp middagen. TIKKA MASALA!! Sitter å gleder meg haha. Har også litt tid til overs i dag, så skal sette på en serie - noe jeg ikke har gjort på flere måneder! Åh, herlig ♥Slengte bare inn et random bilde, akkurat nå sitter jeg rød på nesen og svart under øynene i en treningsskjorte haha, nice. ha en fin kveld videre alle sammen ♥

dagens antrekk
skjorte h&m bukse bikbok skjerf acne skinnjakke h&m oppklippet hettegenser h&m solbriller rayban sko converse
Hva synes dere?

deilig søndagsfrokost

God morgen alle fine ♥ I dag våknet jeg til sol og blå himmel, og var et øyeblikk helt sikker på at det var sommer. Tok et skritt nærmere vinduet og så ut, snø. Masse snø. Jeg som trodde vi var ferdige med snø... jaja, bare noen måneder til vår nå. Gleder meg sånn til å ta fram scooteren!! Mamma hadde laget en kjempe god frokost i morrest, og jeg benyttet selvfølgelig anledningen til å knipse et par bilder til <3 matbloggen <3. Skal hoppe i dusjen nå også ta noen outfitbilder. Snakkes etterpå! 

 

ryddetid

Hei! Håper alle dere har hatt en fin lørdag så langt! :-) Jeg lå over til Maria i går, og i dag våknet vi sikkert 20 min før jeg skulle bli hentet så jeg labbet da ut i bilen med overnattingsbagen i den ene hånden og et rundstykke i den andre. Nice sight. Dro deretter på trening, men den varte ikke særlig lenge ettersom hallen var dobbeltbooket. Vi fikk hvertfall trent NOE, tror jeg har glemt å fortelle det - men vi skal på konkurranse neste helg med GS'en. Det som er greit er jo at den er her i Trondheim.

Dere kan jo gjette hva jeg skal gjøre den neste timen:Det er så sykt mye dere aner ikke. Og rommet mitt var helt shiny for 2-3 dager siden, skjønner ikke hvordan jeg klarer det. Ulempen med at jeg aldri gidder å rydde med en gang det kommer LITT på gulvet, venter seriøst alltid til siste liten haha. Når jeg ikke fant mobilen min i alt rotet, og tråkket på noe helt jævlig hardt, tok jeg hintet. It's time to clean up. 

Hva skal dere i kveld da? 

tilfeldig antrekk

cardigan og veske h&m kåpe zara sko jeffrey campbell bukse dr denim skjerf acne
Likte dere antrekket? Slengte på meg mamma sin kåpe på vei ut, og det ble jo faktisk ganske fint! :D

heaven is a place on earth

Hei, og god helg alle sammen!! Vi sluttet tidlig i dag, så dro innom Sirkus etter skolen. Ei på cheerleadinga tipset meg om at det var salg på Jeffrey Campbell der, så jeg måtte bare sjekke det ut. Så jeg gikk innom Bello, og foran meg ser jeg _de fine JC skoene, på salg! De kostet kun 698,- og originalprisen ligger jo rundt 1600. Med andre ord kunne jeg ikke fått det billigere, så jeg måtte slå til på det fantastiske kuppet! Jeg har ønsket meg de dødslenge, og de dere har sett i noen outfits er Maria sine. De er ikke de helt matte, men mer shiny haha. Vanskelig å forklare, men skal poste en outfit med de senere i kveld. Jeg er hvertfall dødsfornøyd, og om dere skal kjøpe et par en gang så vil jeg anbefale å gå opp en størrelse. 

ååå, my new babies!! ♥
Hva synes dere? 

vanlig torsdag

Hei! I dag sluttet vi tidligere på skolen, noe som var utrolig herlig. Har selfølgelig sullet bort all tiden, men fikk tatt noen bilder i dagslys. Ikke at de var så veldig heldige, er ikke særlig vakker etter en lang dag på skolen med elektrisk hår, bleik hud og med poser under øynene. Skal pugge mer naturfag nå, før jeg drar på trening i kveld. Skal prøve å blogge en gang til i dag, men måå prioritere puggingen, så jeg lover ingenting :-) Ha en fin dag videre, hva enn dere skal finne på! Hadde jeg kunne valgt selv ville jeg krøpet under dyna med god mat og massevis av serier. Men så er det andre ting som står på planen, sikkert mange som kjenner seg igjen.. ♥

dagens antrekk

Hei! Nå må jeg starte å pugge til naturfagsprøven vi har på fredag, selv om jeg ikke har lyst i det hele tatt. Gidder rett og slett ikke, men naturfag er jo avsluttende i år - derfor må jeg ha så bra karakterer som mulig. Skal ordne meg noe godt, ellers går det ikke. Jeg er vel ikke den eneste som må spise/drikke noe hele tiden når jeg jobber med noe?? Haha, konsentrerer meg faktisk så mye bedre da. Ellers kom Eline hjem fra København, og de hadde igjen Acne-skjerf!! Jeg gikk for brunt, og det er dødsfint. Lovelovelove.bukse new look sko converse veske h&m skjorte nelly genser monki

nytt design & blogganbefaling

Hei! Som dere ser har jeg fått nytt design, og jeg ELSKER det ♥ Igjen er det nydelige Cecce som har laget det, besøk bloggen hennes her. Vil ved den anledningen anbefale dere å sjekke ut bloggen hennes, jeg følger henne selvfølgelig på bloglovin og hun tar fantastisk fine bilder. Dere lærer også masse via bloggen hennes, ulike redigeringstips, sminketips og bildetips. Også er hun utrolig nydelig! :-) Så TUSEN TAKK til Cecce som tok seg tid å laget designet til meg. Dere kan finne flere gratis-design på bloggen hennes også :-)

Hva synes dere om designet mitt?
Har dere besøkt bloggen til Cecce? 

cravings 2013Hva står øverst på ønskelista di?

det nye tiltaket

Mange av dere har sikkert fått med dere at blogg.no ikke lenger ''teller'' utenlandske lesere pga. at så mange kjøper seg trafikk fra utlandet. Skal jeg være helt ærlig synes jeg dette er helt på tryne. Skal det være en straff å ha mange utelandske lesere nå? Når jeg sjekker statistikken min, hadde jeg 48 000 lesere i går. Men de utenlandske leserne teller ikke da det kommer til leserantall og rangering på topplista. Så der hadde jeg i går nesten 20 000 mindre lesere enn det jeg egentlig skulle hatt. Vet ikke hvorfor jeg irriterer meg så sykt over det, men det gjør jeg virkelig. Har MANGE lesere fra andre steder i verden, som Sverige, Tyskland, Brasil, og da synes jeg det rett og slett er feigt at vi nesten skal bli straffet for det.

Mange kan si at det ikke utgjør så stor forskjell for meg, som har såppas mange lesere fra før. Men tenk dere en person som blogger, og som begynner å få et høyt lesertall og har akkurat kommet på topplista. Den personen har kanskje mange utenlandske lesere, og har jobbet lenge med å bli lagt merke til. Plutselig er det bestemt at de utenlandske leserne ikke teller mer, og bloggeren faller ned fra topplista, noe som gjør det vanskelig å kunne klatre seg videre oppover og bli lagt merke til. Jeg synes rett og slett det er urettferdig, og forstår det ikke helt. Det burde virkelig være andre tiltak man kan gjennomføre enn å straffe blogg.no bloggerne med å ikke lengre ''telle med'' utenlandske lesere, som er minst like viktige som de norske.

Tenkte bare å dele mitt synspunkt på dette. Sikkert mange av dere som er enige med meg, og mange som er uenige. Men sånn er det, alle har forskjellige meninger og her har dere min. Hva synes dere om det nye tiltaket? Dere kan leser mer om den nye innføringen her.

 

EDIT: Så gøy å se at mange av dere engasjerer dere, og det er helt i orden at dere kommer med deres synspunkt selv om dere ikke er enige med meg. Flere som skrev at jeg tydeligvis bare brydde meg om lesere og seertall, men det gjør jeg ikke, DA hadde jeg virkelig ikke orket å blogge fast. Så mulig jeg vinklet det litt feil, men det var altså ikke meningen. Synes bare at blogg.no skal vise det som er helt riktig da de faktisk skal telle ALLE lesere.

Ja, det er vanskelig å forklare, og VELDIG vanskelig å skrive et innlegg uten at noen skal misforstå, men ville bare dele mitt synspunkt. Men så er det ikke verdens undergang, men det er veldig kjipt for oss som IKKE kjøper lesere fra utlandet!

white peplum

bukse dr denim topp new yorker jakke bikbok smykke bikbok sko jeffrey campbell
Hva synes dere? ♥ 

in here it's always friday

Heei! I går dro jeg og Maria som sagt til byen. Vi bestemte oss for å spise lunsj på Fridays og ble selvfølgelig sittende en god stund. Det er faktisk såå herlig med gratis brus-påfyll hahah. Gikk litt rundt i butikkene før det stengte etterpå, Maria kjøpte seg blant annet en dødsfin høstjakke, so jelly. Vi dro til henne og ble der resten av kvelden.I dag sto vi opp litt over 11, noe som er ny rekord for oss. Sminkevideoen er snart ferdig, og jeg har også vært ute i kulda og tatt outfitbilder. Trodde vinteren var over, men neida. Nå er det iskaldt i Trondheim igjen, vet ikke hvor mange minusgrader det er, vil ikke sjekke heller.

genseren er fra Monki, smykke fra bikbok
Hva gjorde dere i går?

lunsj i byen

Heei dere! Endelig er det helg igjen ♥ I går ble det en rolig kveld her hjemme, og nå er jeg på vei ut døren. Jeg og Maria skal nemlig spise lunsj i byen. Er dødssulten, så gleder meg veldig. Kameraet er med, og jeg har lovt meg selv å ta et par bilder. I kveld skal jeg mest sannsynlig møte Aurora, blir  såå koselig. Har også spilt inn en sminkevideo til dere i dag. Men nå må jeg dra! BYEBYEdrømmer meg bortHeei! Kom akkurat hjem fra skolen, og vurderer sterkt en powernap. Har aldri vært så trøtt før som jeg var i dag haha. Drømmer meg i mellomtiden bort på weheartit, til late dager i solen med en iskald brus på stranda, lyden av bølger, sommermusikk og brunfarge. Har allerede startet nedtellingen til sommerferie, men også påskeferien. I påska skal vi nemlig til ♥ spania ♥. Vet ikke om dere har fått det med dere, men i fjor sommer flyttet tanta mi dit, hun skal bo der ut denne sommeren, derfor betaler vi jo bare for flybillettene :-) Gleder meg hvertfall, da blir det både sol og shopping.

åhh, sukk

glad og fornøyd

Hei alle sammen! :-) Planen i dag var å stå opp tidlig for å lage en god frokost, og ha skikkelig god tid. Men dere kjenner meg, våknet 50 minutter før jeg måtte gå til bussen, noe som egentlig betyr ganske grei tid. Men jeg tok meg selvfølgelig en laaang dusj, og spiste en god frokost, før jeg spurtet rundt overalt i hele huset 5 minutter før jeg måtte dra. Flere som kjenner seg igjen eller? Etter skolen var vi her litt, før vi dro å trente. Trasket sure, trøtte og demotiverte bort til treningssenteret, og kom hjem med mye mer energi. Ingenting slår følelsen etter å ha trent! Lagde oss derfor en sunn og god kveldsmat, mmhh.

Stekte havregrynspannekaker og skjærte opp litt frukt, nå frister det selvfølgelig med en kebab eller sjokolade..... STAY STRONG ERICA

Ha en fin dag i morgen! ♥

hvilken farge er finest?

Hei! Endelig hjemme, helvettestirsdagen er unnagjort. Som dere garantert har fått med dere starter vi 12.10 på onsdager, noe som gjør at vi kan sove lenge en dag i uka. Dere aner ikke hvor fantastisk det er, nesten som å ha en helgedag midt i uka. Skal ordne meg litt nå, før jeg skal dra og ordne en samarbeidsavtale. Drar til Maria etter det, gleder meg ♥Eline drar til København om noen dager, og jeg har dødslyst på et acne-skjerf, de er så fine. De er jo utsolgt i hele Norge, men Eline var så snill og sa hun kunne kjøpe med et for meg. Det eneste problemet er at jeg er såå usikker på hvilken farge jeg vil ha. Har ikke sett så mange i lyserosa, synes det brune og vinrøde er utrolig fint, men det grå går til absolutt alt. Luksusproblemer asssss. Neida, ville bare høre deres mening. Hvilken farge burde jeg gå for?


// ingen av disse bildene er mine, jeg googlet bare acne skjerf :-)

just the same old

Hei alle sammen! Dagen i dag har gått veldig i ett, derfor har jeg ikke fått blogget før nå. Surt at helga gikk så fort, mandagene kommer så alt for raskt dessverre. Så etter en laaaang og kjedelig dag på skolen, skyndtet jeg meg hjem for å skifte, før jeg dro videre på trening. Slengte i meg et par pølsebiter på veien og fløy nedover de glatte veiene på vei til bussholdeplassen. For et syn haha. 

I morgen er det også langdag på skolen, men heldigvis har jeg og Maria planlagt en liten filmkveld senere. Vi drar sikkert til henne på kvelden, kjøper inn masse godt og ser film. Vi har planer om å se ''Bully'', hører jo så mye bra om den. Jeg gråter ALDRI av filmer, men kjente tårene presset på bare i traileren. Tror filmen er veldig bra, så gleder meg til å se den. Men nå skal jeg (prøve) å legge meg, snakkes i morgen ♥
too faced favoritter

Hei! I denne ukens produktanmeldelse skal jeg vise dere mine Too Faced favoritter. Mange av dere har sikkert hørt om Too Faced før, spesielt kjent er de for sjokoladepudderet og de nydelige designene. Jeg ble helt sykt glad, og overrasket, da jeg så at coverbrands hadde fått inn merket. Vanligvis må man til utlandet for å få kjøpt disse. Her kan dere se produktene coverbrands har inne nå.

Starter med det de fleste forbinder med Too Faced. Dette er et matt solpudder, som jeg har brukt lenge nå. Det er rett og slett fantastisk. Det er ganske mørkt og veldig pigmentert, derfor passer det seg bra til ''contour'' i kinnbeina. Det både lukter og smaker (hehe..) sjokolade. Jeg har fargen Chocolate :-) Her

Neste favoritt ut er the Candlelight glow highlighting powder duo. Har lenge ønsket meg en highlighter, og denne er rett og slett perfekt. Her får du med både en i rosa og hvit, ettersom hva som passer seg best der og da. Ekstremt bra pigmentert, og danner en fantastisk glød. Jeg liker å legge denne ovenfor kinnbeina og litt i pannen. Her

Leppestift! Sjekk den fargen da folkens, how perfect?? Jeg har fargen juicy melons, min nye favoritt i sminkemappa. Ikke nok med at det er verdens friskeste farge, den er også veldig myk og derfor enkel å påføre. Her

Absolutely flawless coverage concealer. Jeg legger den under øynene, og andre ting jeg vil dekke for et perfekt resultat. Den er veldig effektiv mot mørke ringer under øynene, jeg har fargen vanilla. her

LashGASM mascara, også en ny favoritt i sminkemappa. Børsten er perfekt for å oppnå lange, fyldige vipper. Kosten er spesielt designet for å få med hver eneste øyevipp, lovelovelove. Her// reklame i samarbeid med coverbrands

video: innkjøp den siste tiden

 Et bedre bilde av kjolen:

Jeg har den i XS om noen skulle lure, direkte link her
Likte dere videoen og innkjøpene?

sneak peak på rommet

Heei! Uhh, tør nesten ikke sjekke kommentarfeltet ettersom det er over ET DØGN (...) siden jeg har blogget, haha. I går var vi som sagt på Ikea for å kjøpe nye møbler til rommet til Maria. Etter det dro jeg hjem en tur for så og dra til mormor med familien. Vi bestilte oss take-away, før jeg dro til Maria på kvelden igjen. Der hjalp vi til med å sette opp møblene, det ble virkelig fint.Lå over der i natt, og i dag dro vi til byen en tur. Ble selvfølgelig litt shopping. Jeg spilte inn en innkjøpsvideo til dere, skal redigere den nå.Rommet hennes er så si ferdig, tok ingen bra bilder så dere får en liten sneekpeak. Hun kan sikkert lage en romvideo om dere vil?Looks good?

dotted bath robeHei dere ♥ Nå er jeg seriøst i halvsøvne, med Pixie Lott acoustic på høyeste volum og en kopp te i hånden. I dag var første dag tilbake på skolebenken, og hva kan jeg si? Fantastisk var det akkurat ikke. Døgnrytmen har ikke vært helt på plass i jula, så det ble få timer søvn i natt. Skal derfor svare på noen mails nå og lese litt blogger før jeg legger meg. Og i morgen skal jeg og Maria på IKEA, nye møbler på vei! Vi gleder oss masse. Snakkes i morgen, ha en fin kveld videre. klem

Årskavalkade 2012
JANUAR

I januar skjedde det ekstremt lite ser jeg, jobbet en del med skole og var med venner. Var også i Studio med Aurora, kjøpte meg ny kameralinse og var ekstremt gira på å dra til USA. Noe jeg fortsatt er.. FEBRUAR


Hadde det veldig gøy på skolen, særlig på ''mat og restaurantfag'' haha

Var på hytta samtidlig som Tone

Maria hadde bursdag!Lagde en ''småklipp'' video, noe jeg skal lage innen de neste ukene også.

MARS

Oppdaget selvbruning, ikke spesielt heldig haha.

Var på klassetur i Åre med verdens herligste klasse. Savner ungdomsskolen :-(

Maria prøvde slalom for første gang på klasseturen, hun fikk DET svarte blåmerket på låret. Overraskende nok overlevde hun hahah.

Deltok på NM i Cheerleading!

APRIL

Var på hytta i påskeferien.

Hadde ''surprise-party'' til fineste Renathe.

Været ble mye bedre, og vi grillet masse!

Kjøpte den største trampolina dere kan tenke dere haha

MAI

Aurora konfirmerte seg!

Fikk vite hva vi kom opp i, skriftlig eksamen. LYDEN BLIR VELDIG HØY, så ikke ha på så høyt volum

17.mai!!!Det begynte å bli sommer!

JUNI

Dro til Liverpool med Nixies Jr. Elite, vi tok gull i Jamfest!!!

I liverpool møtte vi CEA Coed!! Æhh, starstrucked

Jeg og Maria lagde et cheershow på trampolina, hahah lol vi brukte dødslang tid 

Fullførte ungdomsskolen med et veldig bra snitt og mange gode minner. Har tatt med meg utrolig mye positivt fra ungdomsskolen, og de 3 årene er de absolutt beste i hele mitt liv. Spesielt morsomt hadde vi det siste halvår av tiende. Take me back!!

Jeg, Kari og Maria feiret bursdagen vår!

Tok dipdye, hahaha

29.juni fylte jeg 16 år, og tok scooterlappen!!

JULI

Tone kom på besøk!

Reiste til Oslo.... videre til Torquay

... videre til London!Kom hjem til Trondheim igjen, og hadde noen fiiine sommeruker

AUGUST

Var på Laleh-konsert

Dro til Spania, til Altea utenfor Alicante

Nøyt de siste ukene med ferieBegynte på skolen igjen

SEPTEMBER

Brukte såå mye tid på å se serier, spesielt 90210

Besøkte Tone i RALLLLJJAAAA

Var til frisøren flere ganger

Strindaparty!

OKTOBER

Fikk min første Runwaydreamzshorts, wiii! Dessverre var den for stor til meg..

Sirkus åpnet! Et kjøpesenter som ligger typ. 3 minutter unna huset mitt.

London med Tone!!Høsten sa farvel

NOVEMBER

Paris med Nixies Sr. Elite! GULL I EUROPEAN OPENDESEMBER

60-årsdag til mormor

Tilbringte mye tid i hallen

Amsterdam med Maria ♥

Mamma hadde bursdag

Graffi  med jentene <3

Juleferieeeee

Langt innlegg, men 2012 har vært et fantastisk år for meg. Gleder meg til å oppleve masse i 2013 også!
Hva synes dere?

siste feriedag

Hei! ♥

Nyter siste fridag nå, Maria kom akkurat en tur med masse smågodt ahh. Jobber forsatt med Årskavalkaden, så den kommer litt senere i kveld. Har gjort null nada niks i dag, sov leeenge. Har absolutt ingenting interessant å dele med dere, så trenger ikke å skrive noe bare for å skrive. Får se hva vi finner på i dag, kanskje vi drar en tur på Sirkus ellernoe. Sirkus er IKKE et ''sirkus'', men et kjøpesenter i Trondheim. Haha, skjønner at dere lurte sist jeg skrev det da.Bildet er tatt tidligere i jula, har tatt ned juletreet nå haha. Hva skal dere i dag?

happy new year!!

Hei! Beklager at jeg ikke har blogget før nå. Håper alle hadde en super feiring i går, og godt nyttår!! :-) Jeg skal jobbe med Årskavalkaden i natt, vi har jo heldigvis ikke skole i morgen! Det er tydeligvis veldig mange som starter på skolen i morgen allerede. Okei - Vi starter på torsdag... Gruer meg. Det verste er at vi starter med 2 timer med matte. MEN la oss ikke ta sorgene på forskudd.

I går spiste jeg et nydelig måltid med familien, paljettkjolen satt ikke like fint etter en stooor porsjon med kalkun og valdorfsalat akkurat hehe. Mmmh! Spiste også dessert, så kom Maria til meg, slik at vi kunne ordne oss sammen.

Vi startet så kvelden hjemme hos Thomas, før vi dro for å se på rakettene og ønske alle et godt nyttår. 

 

I dag fikk vi gjester, både av tanter og mormor. Vi spiste hjemmelaget pizza og dessert, før vi spilte spill. Koselig start på nyåret!

Hadde dere det fint i går?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits