januar 2011

outfit 31/01 - 2011


topp fra gina tricot // bukse fra vero moda // armbånd fra en-random-plass // hals fra h&m

hva synes dere?♥

slitne jenter

Heei! Åh, dere aaaaner ikke hvor sliten jeg er nå! Her helt dødsens etter treninga. Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg legger meg. Skal sove leeeeenge ♥ Nei farskennnn, det er jo skole i morgen. Åhh... Jaja. Forresten utrolig mange besøk på bloggen i dag!! Over 3500 lesere! You're the greatest ♥ Mulig det har NOE med aktivlista å gjøre men..

I morgen kommer det outfit osv, så besøk heller bloggen da! Hihi, natta :-)


Fisk. Hvilken sport driver dere med?

bilder fra i går

Hei! Nå sitter jeg og Maria å spiser frokost, heheheh tidlig ut vet dere. Skal på familiebursdag senere i dag, vet ikke om det blir så veldig mye oppdateringer før det men. Poster noen bilder fra i går jeg :-)


Følger med...


Noen planer for dagen?

dagens innkjøp

bukse fra bikbok 199,- . finere i virkeligheten :)


150,- fra cubus :)

hva synes dere?

LIVESHOW LOL

hehehehehehhe kjeder oss max. SEND INN SPØRSMÅL DA PUSER
Broadcasting Live with Ustream.TV

til byen med oss

God morgen!! For noen av oss hvertfall..

Nå skal jeg til byen med Maria. Heh, bedre sent enn aldri! Skal liggeover til henne senere i kveld, men oppdaterer dere selvfølgelig før det. Jeg har jo blitt flink blogger!!!!! Mange som spurte om oppskrift på browniesmuffinsene, og selvfølgelig kan jeg legge ut det. Jeg har jo blitt flink blogger!!!!! Hade bra ♥ Kommer nok til å bli tatt av vinden på vei ned til bussholdeplassen, veggene rister jo her..
my wardrobe

Lenge siden, sa du? :-) Dette skulle jo egentlig være en gang i uka, men....


Alt er fra bikbok om dere skulle lure. Hvilket plagg ville DU hatt i DITT klesskap?
Tilfeldig link fra forrige innlegg: http://lotteeriksenreitan.blogg.no/

browniesmuffins

Hei dere! I dag kom beste søskenbarnet på besøk til meg, og vi laget brownies muffins! Wehuu! Filmet en del av det, så mulig jeg setter sammen en video om jeg orker :D

finesta ♥ Hva synes dere?

rommet mitt (video)

Bare å spørre om det er noe dere lurer på, f.eks angående hvor ting er fra. Hva synes dere?
Tilfeldig som ble linket: http://auroooora.blogg.no/ søt jente ♥
Kommenter innlegget, og bli trukket ut som link i neste innlegg!

nu blir det video dere!

Heyheyhey! Nå er jeg glad dere, for jeg har endelig funnet et program som kan endre filformatet i Canonvideoene mine, slik at jeg kan redigere de i movie maker! Wihu, da blir det videoblogg dere ;-) Noe som IKKE var så gøy var at jeg holdt på å få hjerteinfarkt da samme feilmelding dukker opp på denne pcen som på den gamle min. Og det som skjedde med min gamle pc da var at den ble helt ødelagt og måtte kastes. Men heldigvis skjedde ikke det, så det er jeg sykt letta over! Puuuh.

Ellers leste jeg litt for broren min i stad, hahahaha holdt på å le meg ihjel! Seriøst beste boka jeg har lest!! Hahah.En spesiell video dere vil ha? Bare send inn forslag :-) Linker en tilfeldig av dere i neste innlegg!

anbefaling av maskara

Tenkte jeg kunne poste en liten anbefaling til dere! Før jul kjøpte jeg meg nemlig ny maskara, Volume Million Lashes, fra L'oreal. Jeg begynte ikke å bruke den før noen uker siden, og jeg må si jeg er utrolig fornøyd med den! Hvertfall så passer den veldig bra til mine vipper, og legger seg uten klumper, spesielt hvis du bruker vippetang!Jeg bruker å ta på maskaraen i ''to deler''. Ved det første laget blir vippene lange, men gir ikke det volumet jeg ønsker. Men om jeg venter noen sekunder, og påfyller neste lag får man et veldig bra volum!

+ Lange vipper, volum, stilig design, koster ikke mer en rundt 150 ,-
- Lukter ikke så veldig godt, kan samle seg et tynt lag med maskara ved kantene.


Med og uten maskaraen :-)

2-day's crib

Hei! Nå har jeg vært syk i to dager, i går lå jeg hjemme med 39 feber og tett nese og noe av det samme idag. Men jeg gikk også glipp av mat og helse framføring, eller, den egentlige framføringa, får nå er jeg nødt til å framføre ALEINE foran lærerne (!!!) Åherre, gruer meg.

Som noen av dere kanskje ser har jeg fikset litt på designet, er veldig fornøyd nå. Synes det ser litt mer ordentlig ut, og mer ryddig :-)


Og her har ATSJO jeg bodd i noen dager nå ;-)

Flere som er syke?

alt for dere

Trodde ikke det skulle være så vanskelig å ta valget mellom det å slutte eller ikke, det er jo tross alt bare en blogg. En ''dagbok på nett'. Men likevel så føler jeg at det er en del av meg. Ja, uansett hvor teit det høres ut, så er det faktisk det. Føler at jeg laga det ''ferdig med blogg'' innlegget i all hast fordi jeg hadde mye å gjøre på skolen, og var opptatt med venner! Men når jeg ligger her hjemme og er syk, hva skal man liksom finne på da? Det som holder meg tilbake fra å slutte er da fordi jeg synes det er gøy, fordi jeg har forbedret meg med bloggingen det siste halvåret, tilbakemeldingene deres (!!) osv. (+ at jeg holder verdens beste tante oppdatert ♥ haha). Men så føler jeg det er så teit å lage det innlegget ''Takk for meg'' og 3 dager senere; Nei, kødda!! Here I am !!!!

Men, uansett hvor mye jeg driter meg, fortsetter jeg å blogge (.. lol) - MEN. Når jeg har tid, når jeg har lyst, ja altså - når jeg føler for det. For som noen kommenterte; Det er mer å blogge om på sommeren enn på vinteren!


Flaut, men... alt for dere, right??? ♥

ååh, what to do???!

Åh, kjenner at jeg har det dilemmaet!! Klarer ikke å bestemme meg for noe jo... Tenker på bloggen støtt og stadig.. Om jeg er helt ferdig med bloggingen, om jeg skal slenge inn noen innlegg her og der, eller om jeg skal fortsette å blogge til over sommeren?? Klarer bare ikke å ta en beslutning! Kommentarene dere har lagt igjen er veldig påvirkende skjønner dere ♥ Need your help - hva bør jeg gjøre? Og please skriv det DERE synes er mest fornuftig, om dere har tid.. <3

Takk for meg?

edit

hei og hade

Heeei! Har ikke gjort en.. ting i dag! Så nå drar jeg til Jannicke med folkz ♥ Vi snakkes!
fredagskveld

Hei! I dag og i går var vi på Newton rommet ellernoe på vitensenteret, med skolen. Det var faktisk ikke så ille! Gjorde forskjellige ''opprdag'' osv. Elin var på gruppa mi, som sikkert er verdens størtste klebb... I dag greide hun å surre inn skjerfet sitt i en maskin som snurra rundt og rundt, før hun reiv ned oppholdsteltet, med lampa hengende i en liten tråd oppe i taket. Haha, det var den første beskjeden vi fikk da vi kom; ikke rive ned lampa. Hahhahah.

 

I kveld skal jeg bare slappe av, godt å ta en helg hjemme en gang i blant ♥ Kos dere i kveld!

 

 

Ogsåå failer vi..... ;


........................................................................................
Hva skal dere i kveld?

failurepannekaker

Heisann folkens! I går var jeg i kirka hele dagen og øvde på musikal og gudstjeneste i forbindelse med konfirmasjonen min i mai. I dag begynte jeg på dans igjen! Var moro å begynne igjen, selv om danseskoene mine var litt små ;-) Ble med Juli hjem etter skolen og lagde pannekaker. Vel, hun måtte ta over. Jeg faila.


heheheh...

 


Matte ftw!!!! Skal sminke inn video til dere lage sminkevideo til dere nå. Prekazt.

Har dere konfirmert dere?

outfit 17/01 - 2011

Enkelt i dag :-) bukse fra veromoda // hettegenser fra bikbok // kosesokker fra cubus // hals fra bikbok

hva synes dere om outfiten? TREKKER UT EN TILFELDIG I INNLEGGET SOM FÅR VURDERING!

svarer på spørsmål # del 2

 

Bruker du hunger støvlene på vinteren ute? På skolen?
Ikke om vinteren, men kommer til å bruke de på høsten, på skolen og ja :)

Hvilken bunad skal du ha?
Graffel-bunad

 

hvor mange anmerkninger har du?
2 tror jeg

 

hvorfor fikk du de to anmerkningene?

En; forseint ut i friminutt. to; ikke ryddet pulten

 

Har du søsken?

Ja, en lillesøster på 10 og en lillebror på 6

 
Har du extension?? (siden du har så nydeli langt hår)
Nei, har ikke extensions :-) Tusentakk!

 

Går du på samme skole som aurora, søskenbarnet ditt?
Nei ;-)

 

Blir du sponsa via bloggen din?

Nei.

 

Bruker du brunkrem?

Nei.

 

Hvor tjener du pengene du shopper på? Hvor mye penger bruker du i måneden?

Tjener penger ved bursdager, julaften, ukelønn (husarbeid), barnevakt osv, hjelper til hjemme. Det varierer veldig. Kan bruke fra 50-700 kr. Kommer helt an på om det er noe jeg trenger o.l.

 

Kan du poste hårvideo og sminkevideo?

Kan prøve å lage noen videoer, lover aboslutt ingenting. Når jeg tenker om finner jeg ikke kameraet mitt....... Men skal prøve.

 

Hva jobber foreldrene dine med?

Mamma er barneverns-pedagog, og pappa jobber i legemiddel-bransjen.

 

Gjør du det bra på skolen?

Er vel helt normal, får mest 5 og 4.

 

3 ting du er avhengig av?

Alt med elektronikk, venner og familie :-)

 

Hvilket fotball lag synes du er best?

Heh, ser ikke så veldig mye på fotball. Men må vel si at RBK er best. Også heier jeg på Liverpool, fordi noen sa til meg i sjette at det måtte jeg. Så .. ja ;-) Haha.

 

Er du populær på skolen?

Dette spørsmålet kom inn et par ganger, og på skolen vår er det ingen som bryr seg om det :-) Jeg har mange venner, gutter og jenter, og det er det som teller for meg. Popularitet er utrolig teit!

 

Liker du Justin Bieber som artist? Synes du han er pen?Synes han har brae sanger og ja - ikke noe å si på utseendet hvertfall! Haha :)

 

Beste minne?


 

Konfirmasjonsleir på Oppdal!

 

Bruker du sekk eller veske på skolen?

Varierer. Noen ganger sekk, noen ganger bag, noen ganger veske.

 

Retter du håret?

Ja.

 

Hvor lenge har du spart opp håret ditt?

1 år ca ;)

 

Liker du at andre har likense klær som deg?

Jeg synes det er veldig gøy å ha noe nesten unikt, som ikke så mange andre har. Men så kan man ikke forvente det heller! Synes ikke det er så gøy når folk har ALLE klærne som du har, men at noen har like klær som meg/andre er virkelig ikke et problem.

 

er du venn med folk som er året yngre?

Ja, har mange 97er venner.

 

 

 

En kjendis du liker godt? Utseendet, stil, sanger.

 

Kunne du gått uten sminke på skolen?

NEI


Har du farget håret`?

Nope, håret mitt er 100% naturlig.

 

Ordner du deg før du skal på trening?

Fresher meg opp, ja.


Hvilket dopapir bruker du??

OKEI, TIDENES!!!!! HAHA :-)

 

Er du glad i hester?

fun horse cute

Tror bildet snakker for seg.

 

Sånn seriøst - liker du å blogge?

Hmmmm..

 

Hvor kjøpte du det gråe sjalet du pleier å bruke?

H&M

 

hva heter den "remember, remember" sangen du hadde på introene dine før? :-)

Fame - I'm gonna live forever

 

Hvor mange lesere og sidevisninger hadde du i går?

Lesere: 1984
Sidevisninger: 3883


Ble veldig mange svar på en gang, men nå fikk jeg tatt de siste. Hoppet over en del, men hvis det er noe du lurer VELDIG på kan jeg ta de på en videoblogg snart. Så legg igjen en kommentar her om det er noe spesielt.

Hva synes dere om svarene?

 

 

i'm okay!

Hei! Oi, fire dager? Not good.. Nå skal jeg være ærlig her folkens; har egentlig ikke orket å blogge... Satt ikke på pcen i forrige uke, fordi jeg hadde facebook fri uke med noen venner, ehe. På slutten av uka hadde vi engelskprosjekt, mat-og-helse prosjekt og prøve. Men er ferdig med det nuuu!

På fredag var jeg i kirka, og fra lørdag til søndag lå jeg over til Jannicke med Kari & Maria :-) Veldig koselegt! I dag har jeg vært på kino med jentene, vi så ''easy A''. Utrolig bra film! Angående bloggfronten - Skal prøve å skjerpe meg, skal svare på del 2 fra spørsmålsrunden før jeg legger meg, nå skal jeg hoppe i dusjen ♥

 

 

 


eheheh


Digg ;)

 noe spesielt dere vil jeg skal skrive/legge ut på bloggen?

diverse innkjøp

Tenkte å vise noen innkjøp jeg ikke har vist til dere før :-)


49,- bikbok               (egentlig 149,-)


149,- bikbok                   (egentlig 199,-)

 


99,- bikbok        (egentlig 399,-)


150,- bikbok

 

JA, som dere ser har det vært storshopping på bikbok! Hahah.
Hva synes dere? Hva likte dere best?

outfit 12/01 - 2011

 cardigan fra bikbok // bukse fra vero moda // hals fra bikbok //
HVA SYNES DERE?

joaaaa..

Beklager, har vært opptatt i hele dag. I morgen står ingenting på planen, skal svare på flere spørsmål, legge ut noe-dere-ikke-får-vite-enda (ikke noe særlig stort egentlig..) osv. Og sminkevideoen går rett i dass.. Har filmet osv, med dødsbra kamera, også fant jeg ut at filen var for stor til å åpnes i vanlig movie maker. Så jeg måtte laste ned den nyeste versjonen, men tror dere ikke den må lukkes av error og feilmeldinger rett etter jeg har åpnet den?... Arrrggg. Må vel få spilt inn en ny, med ...... digitalkameraet....

 

Er utrolig sliten, god natt lesere ♥ Sleep tight

 


beautiful...

gårsdagens innkjøp

I går kveld var jeg på jentekveld med koseligste jentene! Det var sykt gøy, vi spiste pizza, dansa, snakka og skøy opp miniraketter & kinaputter. Hahaha. Tok ingen bilder, sry.

 

Men, i går var jeg jo i byen med Juli og dette kjøpte jeg meg;

 


Lommebok fra Morris, 199,-

 


Fakenails fra cubus 120,-

 


Basic hals fra bikbok, satt ned fra 149,- til 74,50 ,-


Genser fra ginatricot. Satt ned fra 199,- til 49,-

hva synes dere?

 

svarer på spørsmål # del 1

Hva får deg til å blogge?

Dere selvfølgelig! Tilbakemeldingene deres er helt klart det som får meg til å blogge.

 

Hvor og hva gjør du om 10 år?

Oi, det vet jeg virkelig ikke. Men for tiden har jeg veldig lyst til å ta media & kommunikasjon på VGS, for så å ta et år i London/New York, for å bli redaktør i moteblad eller noe. Men vi får se hva tiden bringer, hehe.

 

Hva er yndlings butikkene dine?

Min nummer 1. butikk er bikbok. Men liker også h&m, gina tricot, DNA, cubus osv.

 

Favorittsang for tiden?

Complicated - Rihanna

 

Hvilke blogger leser du daglig?
mne, haawt, annais, aurooraa, tcmn, juliatn, andreabadendyck, tuvaw, mariajaas, julianyl & livingdoll

 

Hvem er dine 2 beste venner?

 Offer akkurat l0ve ?
Ikke spør meg... Visste egentlig ikke så mye om blogg, også ville jeg hete love, men det var opptatt. Så ble det l0ve. Har virkelig ingen god grunn.. ;-)

 

Hvor høy er du?
Har ikke målt meg på en stund. Men omtrent 1.56? Haha, aner ikke. LAV kan man si.

 

har du noen gang truffet annais?
sett henne i byen f.eks? det har jeg

 

Hva synes du om at VOE sluttet å blogge?
Egentlig synes jeg den begynte å bli dårligere på slutten, men jeg skjønner henne veldig godt og synes det var dumt at hun slutta, da.

 

Hva synes du om din egen blogg?
Har egentlig ingen mening om min egen blogg, synes den er helt normal som de fleste andre :-)

 

Hva heter bloggen til Maria?
mariajaas.blogg.no

 

Favorittmat?

Hvordan kom du deg på topplista?
Jeg blogget, haha. For litt over 1 år siden linka voe meg via. bursdagshilsen. Da fikk jeg 300-400 flere lesere. Senere kom jeg høy på aktivlista. La til mange venner, kommenterte til folk, blogget og tok bilder. Også kom jeg på topplista.. :-)

 

Hvor mange anmerkninger hadde du første halvår av niende?

5.

 

Er du singel?

Ja

 

Hva er snittet ditt i karakterer?
4, 75 ble det i fjor. Får nytt snitt i januar.

 

Hva hadde du gjort om du hadde vunnet 1 million kr?


Dratt til syden med familie + venner

 


Dratt til New York med jentene.

 


- Shoppet
- Kjøpt fine gaver til familie og venner
- Kjøp iphone & mac
- Kjøpt billetter til familie, tanter, onkler, søskenbarn, besteforeldre osv til syden eller noe :-)

Åh, det hadde vært noe det.

 

Hvor gammel er du? Når har du bursdag?
Er 14 år. Har bursdag 29.juni.

 

Hvor mye kosta nikon kameraet ditt?
2999,- ++

 

Er canon kameraet bra?


Jaa, det er sinnsykt bra. Anbefaler det virkelig! Canon Eos 500D

 

Bor du nært skolen?

Nei, tar en halvtime å gå..

 

Hvilken PC har du?

 

Hvor lenge har du gått på tropp?

Ca. 1 år. Men gikk på turn 3-4 år før det.

 

Hvor mange venner har du på facebook? Godtar du ALLE?

777 venner. Nei, godtar kun folk jeg kjenner/bekjente. Så dessverre godtar jeg ikke blogglesere..

 

Favorittantrekk? (blant dine outfits)

 

 

 

 

Hvilke karakterer får du på skolen?

4-5


Hva er din naturlige hårfarge?
Blondt. Har aldri stripet/farget.

 

Ka mang e di i klassen din?
31.

 

Hvor mange klasser er det på trinnet ditt og hvor mange er det på trinnet ditt?

Tilsammen er det 6 klasser. Vi er 180 ca. på trinnet, og 500-600 på skolen.

 

Når skal du konfirmere deg?

7.mai.


vil dere ha del 2?

pictures

 

 

 

 

 

 


verdensbeste ♥ Som dere ser hadde vi lite å gjøre i går, så vi bestemte oss får å ta litt bilder, ehhehe.

hva synes dere? NÅ ÅKAR ME TIL BYÆN

if you're to school for cool

Hei! Nå er det helg folkens, er så utrolig glad for at uka er over!! Ble med Maria hjem etter skolen, vi poppa popcorn og skeia ut med sunnhetsuke. Hihi, flinke. Har akkurat spist taco med familien og nå skal jeg liggeover til Juli. Tar med kameraet, skal prøve å få tatt noen bilder av finesta ♥

 

Ellers døde vi av latter i fransken i dag........................... Hahahaha, MÅ bare få det med, men mulig jeg må spare meg med å si det. Så ja - fyr løs med hatkommentarer om at jeg sier unødvendig babbel når jeg ikke skriver hvorfor. GO ONE!!!!


Julie, Jannicke, Anna og Meg.

 


GO SCHOOL LIZM!!!!

Flere som er glad for at det er helg?

spørsmålsrunde

Da setter jeg i gang spørsmålsrunde ♥ Spør om hva du vil, skal begynne å svare i morgen. PS: VIDEOEN VIL IKKE LASTE SEG OPP I MOVIE MAKER!!!!! Hver gang jeg åpner videoen krysses hele programmet ut??

noe du lurer på? FYR LØS

 

country 4 life

Heihei! Musikkprøven gikk kjempebra, har ikke noe på hjertet, skal redigere ferdig videoen etterpå, nu skal det etaaaas. Fikk forresten to anmerkninger i dag, whoooot?!? Og de var ikke rettferdige!! Jeje.

Hva skal dere i dag?

i love you dad

Heeei! Dårlig blogging, høhøhø. Det har jo lenge vært snakk om at jeg skal få meg dobbelseng inne i  ''kroken'' av rommet mitt, og gjett hva verdens beste pappa kom hjem med i dag?!!!!!?!


YAAAY! Utrolig dårlig kvalitet på bildene??

Anyway. Spilte inn en ny sminkevideo, fordi den ene ble slettet av en eller annen grunn? Skal redigere den i morgen, må gjøre ferdig matteleksene nå. Pluss at vi har musikkprøve i morgen. Go country musikk, liksom. Hvem er ikke glad i ''Highway 61''??? ♥


Serios. Lover bedre blogging i morgen!!

Hva har dere gjort i dag?

my wardrobe

Lenge siden sist gang!Hva ville DU hatt i DITT klesskap, 1-2 eller 3?

i love my creditcard

Heihei!

Gjett hva som kom i posten i dag?!?! Jaaaaa, kortet mitt ♥ Åh, overlykkelig. Hihi! Får prøve å begrense meg med bruket, for når sant skal sies er det utrolig lett og bare chippe kortet, right? Well.. I dag var det tilbake på skolebenken, kan si jeg var ganske trøtt. Som de fleste andre. Sov nesten ingenting, 4-5 timer ellernoe? Blir nok en tidlig kveld i dag, selv om jeg er nødt til å skrive fagtekst i naturfag. Hurra.

Var dere på skulin i dag?

outfit 2.januar 2011

 


Vakre bilder..   Genser fra bikbok

hva synes dere om outfiten? ♥

småsvidd

Hei folkens! I dag har jeg vært til Eline med Maria, sykt gøy! Hahah, blandt annet så skulle vi mekke torobrownies. Jeg sa til Eline at kaka skulle stå på 275 grader, men Maria rettet på meg. DET hørte ikke Eline og hun skrudde selvfølgelig på 275 grader. Veeeel, etter 10 minutter sto kaka i fyr flamme, kjøkkenet var røyklagt og det stinka røyk i hele huset. Hahahhaahahahaha ♥ And it burns burns buuuurns.

 

 Har hatt utrolig masse besøk på bloggen i dag, wow, thank you!! ♥
Flere som bruker toro brownies? den er jo beeezzzttt

holiday mode

Hej alle sammen! :-)

Måtte stå opp tidlig i dag for å legge om døgnrytmen, ah, det er jo skole i morgen ♥♥♥♥♥♥♥ Nei. Vil virkelig ikke begynne på igjen!! Er langt i fra klar, og gjett hva vi har etter to dager? Prøve og 2 innleveringer. Noe er virkelig galt med lærerne.. Uansett, skal nyte siste dagen så mye jeg kan! Forresten: Har laget sminkevideo til dere! :-)

 


Nå skal jeg kose meg med mag, før jeg skal lage ny inspovegg av den, den jeg har nå er virkelig stusselig.Maria har forresten begynt å blogge igjen, forhåpentligvis skal hun holde ut litt lenger; besøk bloggen hennes her --> http://mariajaas.blogg.no

Begynner dere på skolen i morgen eller tirsdag?

2011

Da var det 2011 dere! ♥ Hadde det utrolig koselig i går! Spiste god mat, koste oss, var ute og akte faktisk, så på rakettene, tok bilder osv. Akkurat slik en nyttårsaften skal være! :-) Rakettene fra festningen var helt syke, masse forskjellige farger, ufo-lignende greier, planeter og massemasse mer. Nå blir det pizza og kos!

Håper dere storkoste dere i går, og godt nyttår til alle sammen!! ♥


fineste ♥

 

 

 

 

 

 Forresten, jeg laga nytt design til aurora, eller fiksa det meste på det da, http://aurooraa.blogg.no check it out !

Hadde dere det fint i går?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits