januar 2010

hva gjør jeg da, montro?

Hva gjør jeg? Jo, jeg øver på samfunnsfagprøve. Ellers har jeg sittet og furtet i 2 og en halv time. Livet er virkelig ikke noe annet en herlig!


Watsup?

hei, jeg liker kake

Heei! Da har jeg kommet hjem fra Juli. Planene for nå er å feire oldma's bursdag. Søtt, ikke sant? ♥ Vi skal feire den hjemme her da, og gjett hvem som ble fornøyd da hun så kakebordet? Ikke jeg altså, neiiida.

Ellers skal jeg pugge på Napoleonsprøven min. Kjenner jeg gleder meg altså. I love napolenon (napolenon?) HHAHA. Maria har testa meg på MSN, noe som funka bra. 0/12 riktige svar? .. Hallo? Han var konge i Frankrike, og jeg tviholder på at han erobret landet? Uff, det hørtes så mye bedre ut inne i hodet.

Yum!

'' No ska æ sje på alle kjolan te Sofie''
''FFSGSHSHSSFSFSFSSSSSS''
Der for gardinen gitt! Haha, Juli skulle prøve seg på den turbofarta når hun dro for gardinen. HEHEHHEH.

Flere som liker kake?

grinlus

Hey! Nå sitter jeg hjemme hos den fæle taperen Juli.. Gud, hvor jeg hater henne. Jeg spyyr! TULLAAA. Vi sitter og ser på gamle bilder, hahahhaha - mulig jeg legger ut noen.

Ellers holdt jeg på å begynne å grine da jeg ikke så skoene (innlegget under) på hylla i H&M. Sånn seriøst. Meen - hvem fant dem under et bord? Kunne ikke vært mer stolt ..

Hah, Kathrine og Maria fikk dilla på det såkalte ''voldelige spillet mitt''.

SKOENE. lovetheeeeeeeeeeem. Hah, det forrige bilde var jo verre enn bildene av meg og Juli. Hahahh.

Fiiint ♥ loveyou

Vil dere btw ha Juli som assistent i Have to do 2?

Heia! Her ser dere dagens innkjøp, sykt fornøyd. Kommer bedre innlegg snart. HVA SYNES DERE OM SKOEN

354174-1-1264869900978.jpg
Heia! Her ser dere dagens innkjøp, sykt fornøyd. Kommer bedre innlegg snart. HVA SYNES DERE OM SKOENE? Sorry for dårlig bilde, det er bilde av bilde. Haha!

bilder fra bursdag

Bursdagen i går var utrolig koselig ♥ Planene for i dag er hvertfall å møte Juli, vet ikke hva jeg skal fram til da. Ring meg om du vil finne på noe, haha.

Ellers sitter jeg og spiller et skikkelig voldelig spill på Ipoden. Åjadda .. En kis som slenger seg rundt fra bygning til bygning, og om den ikke rekker fram faller den på bakken og knuses. YUK!
(Temaet var 80's / Bad Taste)L-o-v-e-l-y

'' Æ ser ut som en turist '' - Juli<3Helena, Erica, Sofie (http://bushh.blogg.no) BESØK BLOGGEN, SYKT BRA!

Har dere noen planer for dagen?

outfit 29.01.10


Innlegget har lugget i arkivet. Genser: H&M Bukse: ONLY Øredobber: Accessoriez Sko: Axelda.com

Hva synes dere?

høihøøi, jeg har mye å gjøre!

Hey! Da skal jeg snart til Juli, men aner virkelig ikke hvordan jeg skal komme meg opp dit. I dag har jeg kjeda meg så mye at jeg av alle ting skrudde på mikrofonen og slafsa tyggis i den. Jepp, mye å gjøre! Nå er det noen folk her fra Sector Alarm, som skal innstallere nye .. alarmer? No idea.

      Har dere vært på skolen i dag? ♥

sunshines, my only sunshines ..

You make me happy, when skyes are grey ? Nettopp dere! Kom plutselig til å tenke på den sangen, så en reklame på TV for noe. Heh. GOD MORGEN! Heh, sorry til dere som sitter og sliter dere i hjel på skolebenken. Ikke tenk på oss som ligger og slapper av i sofaen med en herlig frokost og TV-en. Mwohahhh!

Uffda, først går jeg fra og være snill og hyggelig mot dere i innlegget, men se hva det avsluttes med? Heheeee. Sitter og ser på Dr. Phil nå jeg. Egentlig ikke såå intressant men.

Heyheyy, jeg vurderer å kutte ut alle bilder på bloggen som jeg selv har tatt. Hvem vil vel lese en blogg uten googlebilder? Da-a. TULLA

Eller, NÅ sitter jeg og ser på ''TV Shop''. Herregud, det er tragisk..

Flere som synes TV shop er små-tragisk?

n-n-napoleon? what?

Heei! Da har jeg kommet hjem fra en herlig dansing. Sitter og redigerer ''have to do'' videoen. Vi har forresten helg nå! Alle i Trondheim har planleggingsdag i morgen, cathciiiiiiiing. I morgen skal jeg på Bad Taste til Helena med turnjentene, pluss to jenter til! På lørdag skal jeg møte Juli. Lenge siden dere har hørt fra henne, right?

Vel, that's it. Fant ut at jeg hadde prøve i fransk da jeg ankom klasserommet i dag. Heh, DET GIKK BRA JA. JAJJAJAJAJAAJA. OG - samfunnsfagprøve om ... Napoleon?? på mandag. Kjenner jeg gleder meg. Napoleon. Det sier seg selv. Jeg vet nesten ingenting. Eller jo - han døde i St. Helena i Afrika, 53 år gammel. Jeg sitter ikke med samfunnsfag boka nå altså .i <3 svarthvitt

Vet dere noe om Napoleon? Ikke si at det er en kake, for det vet jeg! Elleeeeeeeer...

peacebloggen

Heei! Tenkte jeg skulle endre bloggnavn til ''peacebloggen''. Fant ut at jeg hadde omtrent ''peace'' på ALLE bildene mine i hvert innlegg. HAHA.. Skjerpings, jeg vil ikke bli husket med peace. Eller, om du oversetter det er det jo greit.. OG NÅ BABLER JEG.

Jeg, Kaja og Maria var så trøtt i morges at vi la oss og sov i snøen. Heh, DEN klynga rundt oss, og Marianne gikk bort til læreren og sa ''Dem har frie luftveia!!!'' Hehhhhh. Vi ble vel litt snødynka. NOEN som føler seg skyldig?

Maria - Erica.

Var dere trøtt i daaaaag?

innspilling på G

Hey! Kathrine ble som sagt med meg hjem etter skolen. Innspilling av ''have to do'' er i gang! Ohyes, gled dere. Heh. Ellers står vi og skrubber ansiktene våre. Hmm.. wonder why?

HAHA.

Peace for life

PEACE KONKURRANSE, OK???!?!?!?!!?!?!?? Tuller.Har dere gjort noe spesielt i dag? Skal prøve å poste videoen i morgen!

vassende i frukt og snø

Heia! Heh, tidlig blogging right? Var og så på Kathrine ++ på sang i dag, slik at hun kunne bli med meg hjem. Og nå sitter vi og flyter i frukt. MHHMMM.

Skal prøve å spille inn noen av forslagene! Men det som handler om uteting tror jeg jeg må utsette, for det snør noe helt sykt. Vi så ut som noen nedfryste ispinner. Bokstavelig talt.

Kristine, Kathrine og Erica. Hehe, første gangen vi møttes :-) Tider!

Gleder dere til ''have to do''?

assistent søkes, blunkblunk

Haha, nå kjenner jeg at jeg angrer meg litt med den videoen altså ... Neida - det skal bli SYKT gøy!! Haha. Håper å få med en assistent da. Skal prøve å filme i morgen :-)

Akkurat kommet hjem fra dans, veldig gøy! Ble skikkelig sliten i dag. Nå skal jeg se håndballkamp, spise fruktsalat og bare slappe av. Jeg er d-e-a-d!


Tidenes nydeligste bilde, KÅRET :-)

Namnam, hele slekta er jo samla .. FOR Å SE HÅNDBALL. HAHHA.

Er det ikke, snufs, normalt for trettenåringer å tisse seg ut? ... Tulla, hvem greide å bekke glasset med Kiwi-blandings-greier? Ikke meg, ikke i det hele tatt. Jeg tissa på meg vet dere!

Skal dere se kampen?

forslag til ''have to do''

Jeg kaller serien der dere bestemmer hva jeg/vi skal gjøre ''Have to do''. Nesten ALLE forslag blir filmet :-) Jeg kommer til å trekke tilfeldig, helt til nesten alle er tatt.

SÅ HER SKRIVER DU HVA DU VIL JEG SKAL GJØRE PÅ VIDEO!

åh, jeg er klebbete ..

Jeg innrømmer det! Jeg ER klebbete. En dag uten klebbing er som en dag uten... uten? .. Hah, jeg suger i ordtak. Joda - i morges greide jeg å bekke fuktighetskremen min, så det dannet tre svære flekker bortover gulvet, opp på bordet, i senga, opp langs veggen og bort til TV-en. Hundre prosent ærlig! Jeg overdriver ikke et sekund. Så .. der forsvant halve kremen min. Good girl!

Ellers holder jeg på å lage med Kiwi-greia som jeg leste på http://juliatn.blogg.no. Aner ikke hvordan det smaker. OG - vi skal ha fiskekaker til middag (som jeg halveis kasta opp av på leirskolen ... Kjent for det ja!) i PITABRØD. Hva er det som skjer for tiden? Haha. Sorgen ble enda større når jeg fant en Grandiosa i fryseren. SNUFS. Men - ingen bryr seg! Haha, skjønner ikke hvordan jeg gidder.

Oh my lord, så kult. Men nå venter de friske, herlige, forfriskende FISKekakene på meg. Snufs. Sees i himmelen kids ♥ Om noen år.. ?

Har jeg noen klebbete lesere da? :-)

krim neste!

Heyo! Da skal jeg straks se krim! I love it. Heh, jeg får vel ta igjen alle Cougar Town episodene jeg har mistet om noen dager .. Hurray. Ellers .. sitter og kjeder meg noe så utrolig mye. Og dessuten er jeg UTROLIG varm. Heh, her holder vi oss heelt til tema. Men nå har det faktisk nesten begynt, så jeg må begynne å få ''ræva i gir'' som det heter ..

Liker dere krim?

video - dere bestemmer?

Heeei. Blir så glad når jeg ser alle de søte kommentarene ♥ MEN - husker dere den gamle, gamle serien av meg og Karia (L&L ellerno) som vi hadde for lenge siden? Nope. Heh, jeg hadde da EN leser, og det var vel meg selv? .. Ok, ute av tema. Hvertfall - der hadde vi det sånn at dere kommenterte hva vi skulle gjøre, så gjorde vi det. Vi slutta med det etter en stund, aner ikke hvorfor. Men - jeg tenkte jeg kunne ha noe lignende igjen? Ble så sykt frista til å begynne igjen etter at jeg så den nyeste videoen til Haawt! Så sykt kult ut.

Men hva vil dere? Vil dere ha en videoserie der dere bestemmer hva jeg skal gjøre?

suuperkokk IGJEN

... eller ikke. Hah, sjekk det uuut;

I starten gikk det jo bra, nuddlene gikk forsåvidt greit.

Men såå .. Vi begynner med å lage kakaoen fra scratch

Tjaa, litt brent her og der, men ''who cares''? .....

OOOOOOO, kommenter pusæææær<3<3 TULLA, hah

Men så.. Hvordan kunne alt gå bra? HAHA. Joas - kakaoen kokte over og hopa seg helt.

Veeeel, Maria prøvde i alle fall å ordne opp, mens jeg?

Jeg tok colgate bilder av alt som fantes .. Hjelpende!

Vel, det smakte dritt, så det matchet min mislykkede toast! Jeg er virkelig ingen superkokk. Heh, ikke Maria heller. ''Takk for det, takk for det Natriiin''

Oi, hey.

Vel, ellers har det ikke skjedd å mye i dag. Dere har forresten blitt kjempeflinke til å kommentere, fortsett med det, så blir det kanskje et par konkurranser snart!

Kan dere å lage kakao? Heh, FOR et bra spørsmål. Vår konklusjon på dette; Neste gang tar vi Rett i koppen.

bloggpause?

Jeg er veldig usikker på bloggen nå.. Jeg aner ikke om jeg vil ha en bloggpause eller ikke. Om jeg tar bloggpause, mister jeg massemasse lesere og må begynne nesten på nytt når pausen er over. Jeg er VELDIG VELDIG usikker. Det er 50% sjans for at jeg fortsetter, og 50% sjans for at jeg tar pause.

Men hva synes dere? (Ingenting er bestemt enda)

ny treeeeend

Hei folkens! Da sitter jeg her i finstasen. Pffffffhhhhht. Jeg sitter i de mest shabby klærne du noen gang kunne tenkt deg. Tøfler, fleece og joggebukse. Åjadda, jeg kommer til å erobre forsidene på alle trend-blader i hele Norge. Eller ikke. Men dere er enige i at det er herlig å gå i!

Planen for i dag; Jeg skal muligens møte Kathrine, har ikke snakket helt bestemt med henne enda. Family'n er og aker en eller annen plass, bortsett fra pappa som holder på og jobbe med noe oppe. Uintressant for dere, sorry.


Who's this?? Haha, sjekke klokkeslettet.

Ingen vil se mitt ugly (e) ansikt der, så da blir spillegreia til lillebroren min et nyttig hjelpemiddel. Heh.Har dere noen planer for dagen?

er det verdt det?

Hei, jeg lurer på om dere synes det er verdt det. Om jeg har en konkurranse i samarbeid med Ibling, om det da blir for mye at de som er med må bli medlem av siden deres? Opp til dere. Informasjonen dere fyller ut trenger sikkert ikke være 100% sant. Eller?

Jeg synes det er litt dumt, for jeg vil ha konkurranser der leserne ikke trenger å bli medlem! Men hva synes dere?


outfit 22.01.10


Sorry for sein outfit .. Kjedelig! Må begynne å finne fram tilbehørene mine igjen.
Kardigan: BikBok
T-skjorte: BikBok
Bukse: Only
Haha, jeg føler jeg har et ''tema'' for hver outfit. ''Butikktema''. Enten er det masse H&M, Only, Vero Moda, BikBok osvosv. Heheee.

Hva synes dere?

pizza time

Hei! Da sitter hele family'n og spiser pizza og greier og greieer. Kathrine dro nettopp, vi var IKKE og dro kortet på Rema'n altså. Ikke i det heeele tatt. HEHE. Vi sto der og talte enkroninger, og gjett hvem som akkurat hadde nok? Vi. AKKURAT. Og da mener jeg akkurat. Heh, tror dere har skjønt det nå.

Ellers skjer det lite. Jeg skulle egentlig opp på rommet, kun for å ta telefonen - men, det resulterer jo selvfølgelig i blogging. Flere som kjenner seg igjen? Heh ... www.kathrinet.blogg.no for dere som lurte.

Haha, sjekke datoen. Jeg vet dere elsker nye bilder ♥ HEHEEE .. Men nå skal jeg se Kvitt eller dobbelt, av alle ting, dere også?


http://lindaaaa.blogg.no/1264183665_fire_bloggere_hvem_er.html Stemme? Hadde betydd så utrolig mye

nytt design!

Dette ble headeren som fikk flest stemmer! Kjempefine headere alle sammen, som sagt.

http://juliatn.blogg.no Som sagt ingen vits i å spørre henne, hun lager ikke header gratis til dere :-)


Hva synes dere? Jeg er kjempefornøyd, bortsett fra at den ble litt liten - men ellers er den veldig fin! Yei.

karakteroppgjøret

Dagen i går gikk vel ikke til så mye mer enn å se Norge spille håndballkamp (jupp, du hørte riktig) og klage på en hysterisk mor! Neida, men de siste målene var vel verdt å hyle for! Yeei, haha :) Tantami kom på besøk, så vi leste gjennom engelsk stilen min, hun er lærer. Begge måtte le da jeg så: ''She felt like a soup''. HAHAHAH. Oversett det til norsk? HEH, det jeg mente var hvertfall at hun bare kokte og kokte. She felt like a soup, haha, kommer ikke over det.

MEN - vi fikk tilbake sluttkarakterene våre i dag! Jeg er vel fornøyd, jeg kan si det. Men til sommeren SKAL jeg ha den femmern i naturfag!

Trommevirvel ... (?)


9 femmere, 3 firere, G i orden og atferd.

Så dere håndballkamp i går?

skolevideo!

Masse, masse useriøst. Når folk på trinnet kommer foran kameraet, DA skal det tulles! Haha. Jeg tuller VELDIG, please, ikke ta det seriøst, HAHA.Vil dere ha flere skolevideoer?

stem på header!

Har fått inn 3 headere! Nå er det bare å stemme folkens!

http://moonica96.blogg.no

http://juliatn.blogg.no JULIA LAGER IKKE HEADERE, VI HAR EN AVTALE. Det er ingen vits i å spørre. Dere får det ikke gratis, dessverre.

http://maijajohanne.blogg.no

http://s0p.blogg.no

Hvilken stemmer dere på? Alle var kjempefine, tusentakk til dere som meldte dere!

outfit 21.01.10


Genser: H&M
Singlett: H&M
Tights: BikBok
Ring: H&M
Nå er det discojazz, iiik - gleder meg!

Hva synes dere?

... & co, veitduuu

Dere kjenner alle til at dere tenker noe i hodet, og skriver bare halvparten ned, og tenker selv at andre forstår det du tenker? Oi, lang setning. Hvertfall, noen som misforsto da jeg skrev ''Og blogging ofc, sorry lesere, last time''. Selvfølgelig slutter jeg ikke! Hehe, siste gangen jeg ikke blogger, if you see!

Så dere forresten Voe på tv-en? I did. Noe jeg ALDRI hadde gjort er å stå foran masse mennesker, holde foredrag, og hvertfall foran folk som ... Kristin Halvorsen & Co? Heh, bra, Erica, braa. ''Co''? HAHA. Hvertfall - veldig tøft gjor av Voe!

Ræændom, u know.

Så dere Voe på tv?

bablebable .... innkjøp

Hei! Beklager, beklager, beklager x 1000 for dårlig blogging! I går lå jeg over til Maria, og i dag var vi på jobbdag på en barneskole. Hurray! (...). Det var greit, selv om 1-4 trinn bråkte noe helt sinnsykt, jeg ble helt utslitt! Greide faktisk å komme meg gjennom dagen med kun et dunk i hodet i en jernstang. Overraskende bra, til klebben meg å være!

Etterpå dro jeg og Maria til byen, Kaja ditchet (hhhhah) oss. Jeg ble egentlig med kun for at Maria skulle ha en ny bukse og en ny genser, men jeg bare MÅTTE ha den cardiganen til 199,-. Hehhehh, billig. Mhm!

JEG ELSKER ELSKER ELSKER DEN! Kommer garantert til å ha den på i morgen, så da får dere se den på.

Og blogging ofc, sorry lesere, last time ♥


Hva synes dere om genseren?

herreguuuuuuuuud!

Hei! Slapp av, overskriften er ikke han derre pedofile mannen som går rundt ved der jeg bor og sier at han er døv, meeeen .. Les artikkelen her, creepy: http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1433455.ece 

MEN - JEG HAR FÅTT TILBAKE KAMERAET MITT, IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK. JEJEJEJEJJEJEEJEJJEEJEJJEJEJEJEEJJE, oooooooooooooooooooooo. Det er like før jeg .... river ned huset. Søstra mi ble utrolig redd da jeg hylte fra stua. ''Erica, hva er deet?'' ''JEG HAR FÅTT TILBAKE KAMERAET MITT!!!!!!''

Vel, det er bare et kamera, men jeg har savna det. Uff, dette ble litt intenst altså .. Tuller!

Kiss på deeeeeeeeeei. Og - det er fint for dere også skjønner dere, at jeg har fått tilbake kameraet, hvor hvem skal ha masse videoblogger? (Skjønner ikke hvorfor jeg sier det her men ..) HEH!


Vil dere ha masse videoblogger?

outfit 18.01.10

Vi satser på at det er den attende, om ikke - dreit meg akkurat ut foran hele bloggnorge. What a joy!

Genser: Gina Tricot
Singlett: Cubus
Bukse: Vero Moda
Hadde egentlig på et hårbånd og en rosering, men hvor det ble av det aner jeg ikke. Heh!

Hva synes dere?

maria, i hate you

Hah, plutselig var det et gjesteinnlegg på bloggen ja, med et nydelig bilde - var du en av de heldige og ikke spøy? OG NOOOOOOOOEN VISSE PERSONER SOM FØLER SEG SKYLDIG, MARIAAAA? Hah. Du aner ikke hva du har kommet borti, denne hevnen blir ikke særlig deilig ♥

Jeg har nettopp lastet ned Photo Filtre, og wow - jeg elsker det! Det er kjempebra, anbefales. Kan lastes ned gratis via google. Men noe jeg lurer på - kan man få bildene sine over i png. format? Anyone?

Her er det første bildet jeg lager der, det er vel et godt grunnlag, elleeeer?
Har dere PhotoFiltre?


LIVSVIKTIG AT ALLE STEMMER HER (FRA KARI) :

http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_Bieber_Nation/2010/01?page=2

somebody call 911

Hei! Nå er jeg hjemme til Maria, med Kaja. Vi hadde med kamera på skolen i dag, og filmet. Har også spilt inn svar på spørsmålsrunden. Skal prøve å få postet dem snart.

Overskrifte: Vi er ga-a-a-ale hele gjengen, såå.. Haha! Nå knuser Maria glass med den hylende stemmen sin, det er seriøst like før jeg tar selvmord. Åherregud, som det svir i ørene! ''MARIAAAAA, HOLDT KJEEEEFT''.

Hva gjør dere i dag? :)

in the snow

Hei! Da har jeg kommet hjem igjen, etter en laang biltur. Okei, en time er vel ikke noe man kan kalle langt. Vel - jeg fikk et lite latteranfall i bilen da jeg så hva som sto på radioskjermen: ''Fosen Pop''. Vel, det var jo ikke så ille, men det var slowly felespilling med noen halleluja sangere i bakgrunnen. Hehe, morsomt! Folks - jeg har INGENTING i mot Fosen, jeg har faktisk vært der, og det er veldig fint der!

Tok noen akebilder i stad, skal prøve å lage en liten video!

(Nei, det er ikke vår hytte du ser i bakgrunnen)

(Ikke her heller) BTW - takk for supermange kommentarer på innleggene mine for tiden! Varmer utrolig mye.Vil dere ha video?

fast leser / bare innom?

picasa 3 05112009 191633bmp

anbefaler 3 blogger //

Da skal jeg anbefale 3 supersterke bloggere, som alle fortjener et klikk! Virkelig, det er verdt det! Disse er folk som ikke ligger FAST på topplista. Mulig Ida ligger der noen ganger, usikker. Men i hvertfall!

1) http://pictureit.blogg.no

Ida Marie, pictureit.blogg.no. Hun tar helt RÅE bilder, det er sykt!! Bildene hennes ser ut som om de er tatt i noe profft studio, eller no. Det er helt utrolig, besøk bloggen og se selv! Samtidlig er Ida ei utrolig søt jente, som fortjener enda mer oppmerksomhet!

2. http://maijajohanne.blogg.no

Ei annen søt jente, som fortjener masse oppmerksomhet,er nemlig Maija! Hun blogger utrolig bra, det er godt med outfits, videoblogger, vanlige innlegg og så mye mer. Hun fortjener helt klart et besøk, og masse flere lesere! Besøk henne!

3. http://aurooraa.blogg.no

Nemlig Aurora! Hun fortjener massemasse lesere, hun blogger veldig bra. Hun tar fine bilder, og blogger bra. Det eneste som er litt dumt er at det ikke er suupermasse updates i løpet av dagen. MEN - hun har minst 1 innlegg om dagen, og det gjør jo at man gleder seg mer til nytt innlegg. Besøk henne, hun er virkelig verdt det! Og ja - hun er søskenbarnet mitt.

Andre blogger som fortjener oppmerksomhet: www.jennei.blogg.no / www.bloggeen.blogg.no / www.ubermafias.blogg.no / www.kathrinet.blogg.no Hehee!

Har du vært innom noen av disse bloggene?

outfit 16.01.10


Heh, vet jeg har hatt på meg noe av det samme for noen dager siden, men tenkte jeg skulle bruke noe av dette til headeren, sååå .. Og til dere som har sagt ja til å lage header: SJEKK MAILEN DERES!
Genser: Only
Bukse: Only
Øredobber: Only
Skjerf: H&M
Buhu, skjerfet ødela Only, only, only greia mi. Uff altså, dette var så ille at jeg lurer på om jeg noen gang vil leve lenger. Tuller! Ironi, folkens, ironiii.

Watcha thiiiink?

webcam for life! eller ikke ..

Hei! Da har jeg da endelig dratt meg opp av senga.. Og jeg er S Y K T støl, etter styrke i gymmen i går. Vel - jeg kan vel si det sånn at siden jeg slutta på turn har jeg ikke akkurat gjort hundre armhevinger hver dag. Heh.

Ellers har jeg spilt domino med broren min. Tror ikke han gidda mer etter at jeg velta hele greia .. ET PAR ganger. Heh, men da smiler jeg og setter opp engleansiktet. Om det i det hele tatt finnes! Nå skal vi på butikken. Sneiks!


Hva skjer idag?


dansing neste!

Hei! Hadde en fin dag på skolen i dag og, jeg. I morgen får vi tilbake norsktentamen! Greluer meg, som han derre løven i Karsten og Petra bøkene sa. (Ja, jeg var VELDIG stor fan av de i barnehagen). En blanding mellom å glede seg og grue seg?

Snart skal jeg ta bussen med Anne, skal på dansing. Fant også ut at Kaja går det, så det blir jo bra-a! Gleder meg veldig. Discojazz altså. Fått inn et par mailer om de som kan lage headere. Tusentusen takk, jeg sender bilder fortest mulig!

Tilfeldig, har det litt travelt! Tar buss om ti min! Kryss alt dere har av fingre og tær for at jeg rekker bussen'a. Jeg tror jeg kan trenge det.

Hva gjør dere på fritida?

outfit 13.01.10


Kjører litt enkelt i dag!
Bukse: ONLY
Genser: ONLY
Armbånd og øredobber: H&M

Hva synes dere?

hilse til deg?

'' Kan du ha hilsevideo snart? ''

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ha noen hilsevideo, fordi da føler jeg meg SOM den etterdultern. Både Haawt og Juliatn har hatt det nå nettopp, meeeen. Shitau!

Så om du vil at jeg skal hilse til deg på video, legg igjen hva jeg skal si her. Spilles inn i morgen!

Hehhhh, søtt (..)

i got an 5!

Heeeei! Jeg fikk femmer i engelsk skriftlig også, dette lover godt. I'm happy. I morgen er det dans i gjen, sykt morsomt. Så om du ikke driver med noen sport bør du virkelig melde deg på noen dansekurs. Sosialt og ikke minst morsomt. For dere som er intressert da.

Redigeringsvideoene er på vei, men noe klikket litt .. Men jeg gir ikke opp!

Savnes! Hvilken karakter har dere i engelsk?

Jeg er med i header konkurranse hos glis.blogg.no: http://glis.blogg.no/1263288829_konkurranse_vinn_desi.html?c=1263397651882

chockiiiiiiiiiing

Hey! Kommet hjem fra en herlig dansetime. Fant nettopp ut at læreren min har besøkt bloggen min noen ganger. Hurray, jeg som hadde tenkt å buse ut med det hat-innlegget nå! Tuller :-) For ferske lesere - dette er en veldig ironisk blogg. Eller - jeg sier veldig mye som bare er ironi.

På jobbdag i neste uke skal jeg og Maria jobbe på en barneskole som hjelpelærere.. For 1.klassinger. Og herregud - hvor jeg gruer meg. Noen som har noen midler som gjør at du får en syk tålmodighet? Min tålmodighet er lik null. Ser for meg førsteklassingene springe gråtende hjem for at jeg brølte og skreik over at dem ikke greide 5+5. Neida, SÅ ille håper jeg virkelig ikke det er. Men som sagt.. Tålmodigheten min med små barn er som ... er som... soooom?

Og bare for å vise at jeg er utrolig, mega, super, duper, deluxe, giga, abbi (abbi ... ?) sunn, viser jeg dere et bilde ATM. Jeg sitter og spiser frukt, OG jeg har spist grønnsakssuppe i dag. Sjokkerende, sjokkerende. Avisoppslag neste?

Seeeee så sunn. Okei - drit i dropsboksen .. Haha! Okei, nå høres jeg ut som DEN fat-jenta som drar på Mac'ern hver dag, men det er jeg altså ikke! Og jeg tror ikke noen av dere spiser middag på Mac Donalds hver dag heller? Eller, det kan jo være da, og det skal i så fall ikke jeg blande meg borti.

Spiser dere ofte på Mac Donalds, Burger King o.l?

skoleblogg, hurry hurry (update)

Heei! Nå har vi et par minutter å sitte på hva vi vil på pcen. Vel, hvem logger inn på blogg.no og slår til pcen om den er treg? Ikke jeg vell. Mohaha! Okei, vi har fortsatt en time igjen på skolen, snakkes. Læreren er su-uur. Tuller.

Har dere blogget på skolen før? (a)


På neste side vil du få resultatet av testen din.

Testresultatet er ikke en fasit på hvilken videregående opplæring du skal velge!

Husk at lav interesse kan skyldes at du vet for lite om et fagfelt.

Du bør ta en utskrift av resultatet og ta den med deg til rådgiveren din for videre samtale om utdannings- og yrkesvalg.

Hah!

mattententamen & pepperkakehuuuus

Norges mest boring (e) overskrift ble akkurat kåret! Applaus, og ferdig med det. Vi fikk tilbake mattententamen i dag! Jeg trodde jeg skulle sviiiiiiiiiiiiiiiime av! 555555555555555555555555, jeg fikk en feeeeeeeeeeeeemmer, jeg fikk en feeeeeeeeeeemmer. Okei, LOL. Men jeg gjorde det. Mwohhaa. Lizm - tror jeg er litt misfornøyd med bare en 5-er på mattetentamen altså... TULLA! Jeg er kjempefornøyd. Og 5 ruler, right Stissi?

I dag rev vi pepperkakehuset. Vel - som normalt var det ''knuse det, spise to biter, kvalm, kaster opp''. Vi stryker den siste der, det gikk litt over streken. Men hyperheten har ingen grenser, eller hva? Finnes det noen hyper-skala fra 1-10? TELL ME, og jeg finner meg selv på plass 10 uten å trenge å lete ♥ (Herregud, så lol innlegg. Jeg blir flaut. Menmen - bare le av meg du, jeg ler med, for dere har god grunn til å le, hah!)

Etter. UINTRESSANT MEEEEN.

Og jeg som hadde forberedt meg på 3-er. Happy!

Har dere fått tilbake mattetentamen?

outfit 11.01.10

Heeey - det går framover med forsetter, folkens. Tre outfits på rad, applaus. OG - redigeringsvideo laster opp på vimeo! Skal prøve å poste den i kveld.

Briller: BikBok
Genser: ONLY
Bukse: ONLY
Armbånd: JC

Watcha thiiiiiiiink?

dagens utfordring; ''franske''

Heei! Kom akkurat hjem fra Kathrine en tur. Dagens utfordring var i samfunnsfagtimen da jeg skulle skrive en overskrift; ''Den franske revulosjonen''. Veeeel - dere kan jo se selv hvordan det gikk;

HERREGUD! Hvor blondie går det an å være? Hahahaahah. *Frinske* *Frenske* *Franska* *Franskva* Uff, haha. De andre fikk seg vel en god latter de og :')

Ellers. Dans i morgen! Yes, kjenner det blir herlig å kunne danse, og trene av seg litt av juleflesket. Heh, morsomt! Eller ikke. For dere som ikke har fått det med dere har jeg også meldt meg på enda et kurs. Discojazz! I tillegg til jazz. Heh, Jazz for life kids. Ville også begynne på hip hop, men det ble i underkant litt dyrt. (Jazz2, tirsdager - Discojazz1 Torsdager). Fikk et spørsmål om jeg gikk på Jazz1 først og svaret er nei. Uuups, mye dansesnakk her nå. Tror jeg kutter av! Kutt kutt. Humor.

Flere som blekker ut noen ganger?

outfit 10.01.10

Nå har jeg laget meg risengrynsgrøt og sitter med geografien. Koselig, right? Heeeeh.

Genser: ONLY
Skjerf: H&M
Bukse: ONLY
Ring: H&M
Øredobler: Pieces/ONLY. Mye fra Only i dag! Hehe.

Hva synes dere?

gårsdagens innkjøp
Disse stripete genserne kjøpte jeg på ONLY.

Bronzer bag fra VITA, sykt fornøyd!

Øredobber fra ginatricot! (Helleeeeeeeeeeeeeeee, hahaha). Neida, eller - de kosta egentlig 69, meen - 75% avslag, så de kosta bare 17 kr! Det er jo ingenting! Kjøpt.

Hva synes dere? ♥

sunday, sunday people

Hei! Sitter og prøver å lage en header til søskenbarnet mitt. Ikke enkelt, for jeg suger. Og ikke har jeg noen spesielt bra redigeringsprogram heller. Meen, whatever. Dere bryr dere garantert ikke! Hehe.

I dag er det søndag hvertfall! Skal kanskje en tur til onkel, tante ooog - hehe, søskenbarn, senere i dag. KANSKJE. Ellers skjer det lite. Buhu - skole i morgen! Oida, her snakker vi opptimist på høyt nivå.

Her kommer bilder fra fredagskvelden og fra i går.

Fra i går, meg og Kathrine (dansepia20) (www.kathrinet.blogg.no)

Fredagskvelden. Andrea (ahm5), meg, Maria (mariaaxx, www.mariasolvang.blogg.no), og Kaja (kajaa96). Veldig koselig! Snart kommer gårsdagens innkjøp, følg med!

Flere som ikke vil på skolen i morgen?

outfit 09.01.10

Jeg SKAL skjerpe meg med outfits! Skal prøve å ha vær dag :) Heh, saklig. Kathrine dro akkurat, legger ut innkjøp, bilder fra i går og i dag, OG prøve å svare på spørsmålene. For hvem har greid å rote bort minnekortet? Ikke jeg hvertfall ... Neidaaa.

Men hei - dette er jo outfit-innlegg! Image and video hosting by TinyPic
Hettejakke: Vero moda.
Smykke: H&M
Topp: H&M
Bukse: Only/Vero Moda/Pieces
Hva synes dere?

koselig bytur!

Sykt koselig, alt jeg har å si. Kjøpte meg en del, men søstra mi har forestilling en eller annen plass, og der er resten av fam'en og, så det betyr at kameraet er ... med dem! Legger ut hva jeg kjøpte meg og outfit i 8-tiden :) Skal prøve å svare på spørsmålene i dag, men lover ikke å legge dem ut i dag :)Så forresten noen blogglesere i byen i dag :-) Så jeg deg kanskje?

Møtte også Eline (elinez) og Lone (claussen96). Snakket litt med dem, koselig ♥

Haha, morsomme bilder på h&mVarm sjokolade er best i kulda ♥

Annemi :-) Gleder meg til å bynne på dans med deg!

Besøk Eline sin blogg, hun ville så gjerne bli linket: http://elinez.blogg.no

Har dere vært i byen i dag da?

spørsmålsrunde fram til klokka 15.00 LØRDAG

Skal ha en spørsmålsrunde igjen , som jeg skal svare på. De spørsmålene som sendes inn en stund etter klokka ti, blir dessverre ikke besvart. Om du ikke fikk kommentert her kan du sende en mail om du lurer på noe; l0ve.blogg@hotmail.com eller nettby; ericaaa.

Dere kan stille så mange spørsmål dere vil, men prøv å begrens dere litt. OG - det med ''pepsi max vs cola light'' kan dere droppe, det er litt småkjedelig å svare på. Dere kan jo selvfølgelig spørre om noen slike, men tjue VS er ikke suupermorsomt. Jaja. Spør i vei! Jeg svarer på video.


UPDATE; DERE KAN SPØRRE FRAM TIL KLOKKA 15.00 I DAG, FØR JEG SKAL SVARE!

beste gymtimen på lenge!

Hei! Bra dag i dag! Startet dagen med en supermorsom gymtime, der vi kledde oss ut og så ut som .. klovner? Haha, men det var sykt morsomt. Beste gymmen på lenge! I tillegg til at jeg scorte et mål i basketball! Oooooooo. Ellers har det gått fint, bortsett fra at Maria kilte meg i magen slik at jeg stupte ned av stolen på Auditoriumet (Ser ut som en liten kinosal). Haha!

I kveld skal jeg hjem til Kaja med Helle, Andrea og Maria! Blir kjempekoselig. Jeg og Maria greide ikke å få postet liveshow, dere vet - kliiiiikk. Men det er mulig vi fem kan ha et i kveld da. BTW; Video på vei!

SYKT BRA! Hahhaha.

Maria, Erica, Helle Kaja, loveyou pusær!

Har dere kledd dere ut i gymmen før?

http://linntheresee96.blogg.no/1262898610_blogg_vs_blogg.html

redigeringsvideo?

Hola! Får mange spørsmål om hvordan jeg redigerer filmer, videoer, html osv. Men det er veldig mange andre bloggere som har lagt ut det samme! Skal jeg legge ut en hjelpevideo?


some pictures

Hey! Da har vi kommet hjem. Det var veldig koselig å ta heisen opp og ned, snakke, spise og ikke minst - flire! Ehheee, vi sto på henda i heisen vi, i tillegg. Kanskje ikke så herlig likevel, tenkte jeg da jeg sto opp ned. For hvem hadde spist LITT mye? Tihiiiii.

BTW - har oppdatert på det ''me want'' innlegget. Se nederst, så forstår dere. I skolegården i dag gikk jeg, Kaja, Maria og Helle, på vei hjem fra skolen. Plutselig hyler Kaja og peker på pakken. OG DER LIGGER DET EN DØD FUGL MED BEIN OG BARE MAGE! Og kjenner dere meg, vet dere at mine hyl er hjerteskjærende. Vel, om det blir innbrudd på skolen i natt pga knuste vinduer, ikke skyll på meg! Tullaaa.

Vi spilte inn video, skal prøve å få postet den i morgen!


LITT fritids bilder som du kan se! Men gøy forde. Vi fant forresten opp vår gratise bergogdalbane. Sykt bra!

Hva synes dere om bildene?

LIVESHOW!

Free TV : Ustream
Bare å sende inn spørsmål og utfordringer, folkens!

LIVESHOOOOW

Streaming live video by Ustream
Send inn spørsmål, utfordringer osv!

noen nydelige sanger


Tenkte jeg kunne vise dere hvilke sanger som er stuck i hjernen min for tia! Jeg tar de rolige. Jeg blir så stressa av å høre på fart-sanger når jeg sitter stille, hah. Om jeg skal høre på de er det i så fall for å sprette rundt i rommet som en sprettball.

 
Try sleeping with a broken heart - Alicia Keys

 
Russian roulette - Rihanna

The worlds greatest - R.Kelly ♥


Hører dere på noen av disse?

hvem spiser ikke frokost med uggs?

Hey! Akkurat kommet hjem fra skolen. Sitter og surmuler over at vi har to sider med lekser. OG JULIA (TN) - NÅ SKRIVER DU VIRKELIG IKKE AT VI I TILLEGG HAR SUPERMYE LEKSER! Hahahaha, tulla :-)

Jeg var sykt trøtt i dag, døgnrytmen var visst kanskje ikke på plass. Og jeg som nektet å legge meg for et par dager siden. ''Døgnrytmen min e alltid på plass den, mamma, don't worry'' Fhgmffff. Vel - det endte i at jeg bowlet til langt på natt på ipoden min og kom på at jeg måtte fikse neglene. HALLO?!?!?! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg angrer meg. Og på morgningen, da jeg endelig hadde fått meg opp av senga, - jo trøttere jeg er, to mer fryser jeg. Så du kunne lagt meg i en fryser, uten at kroppstemperaturen min hadde forandret seg .. Brrrr! Men - da er UGGsen alltid gode å spise frokost i. IKKE SPØR!

Sånn tenker jeg at jeg så ut..


Jeg savner kameraet mitt .. og det gjør vel dere og? - dere får jo INGEN bilder! Fikk en kommentar: ''Det er litt dumt at du bare skriver folk som er på topplisten på din toppliste''. Jeg beklager hvis det ble feil med så mange der, men ... jeg leser liksom ingen andre. Jeg tok en titt på bloggene deres, og det var mange fine der! Men så har jeg ikke rukket å lese så mye enda. Og 2 stk. er IKKE på topplisten :)


Har dere noen gang spist frokost med uggs? HAHA, for et spørsmål.

min toppliste


Dette er da min toppliste. De med et (+) bak seg, er de som ikke ligger på topplisten, en som likevel fortjener et besøk! Det er: www.aurooraa.blogg.no & www.jennei.blogg.no . Begge er kjempebra! Stikk innom da vel.


Er noen av disse på din toppliste?

LIVESHOOOOOOW


SEND INN SPØRSMÅL/TING VI SKAL GJØRELive video chat by Ustream

innviklede greier du!

Olala! Jeg blir litt lei av at jeg alltid starter innlegget med ''hei'' ellerno, så .. ja. Ikke at olala var så mye bedre, lol. Nå sitter vi og ser på Disney Channel (♥) . Tusen takk for kjempefine kommentarer under her! Happy.

Greide selvfølgelig å snurre meg inn i gardinene når Juli lå og sov. Jeg hørte bare et svakt *rrshshs* før jeg stupte ut av de. Og det å gå ut av senga for å hente pcen var altfor vanskelig. Jeg måtte jo selvfølgelig slenge meg utav senga for så å bygge opp steder pcen skulle stå for å komme seg opp. Hallo?

Nå ruller en gammel sang over pcen. Kardinan Offisial eller noe. Hah, husker jeg ALLTID stilte meg oppå bordet i stua med Helene og danset og sang med. Haha, tider! (1.klasse)

Forresten - noen som lurte på hvor den hysterisk kule Jofa hjelmen på forrige innlegg var kjøpt. Og den - ..neida, bare tuller, HAHA. Dere er enige i at den var lovely? Blunkblunk.

Flere som digger Disney eller? Ahha.

fotoshoot med erica&juli

Sykt koselig, liggerover,  alt jeg har å si ♥

Syykt hot.

Jepp, 100% normal om du lurte. Jofa hjelmer ruler!

I fartaÅjadda

Hva synes dere om bildeneeee?

LIVESHOOOOW


Bare å sende inn spørsmål!

home sweet home

Nå har jeg kommet hjem! Juli ringte i stad og spurte om vi skulle møtes. Hippikayeeeei (jeg VET det ikke skrives sånn). Så skal en tur til henne etterpå. Eh, tar det som en selvfølge at jeg skal til henne. Jeg har jo DEN familien med to småttiser. Haha :-) Kanskje det blir liveshow likevel? Følg meeed. Vel, ikke at jeg har peil på hvordan man gjør det.

Nå sitter jeg og spiser smågodt,  bare for å vise alle at jeg følger mine nyttårsforsett. Særlig den der med å spise sunnere. Synes dere ser meg i grønnsakshylla, eller hva?

Og dere - tusen takk for såå mange kommentarer på det forrige innlegget! Happyface.
20090426154550

2904726401_506397b73d_large

Sometimes, er we heart it og engelskblandetmednorsk en av mine beste venner. Særlig når du ser ut som selve huldra. Okei, det siste har vel ikke så mye med utseende å gjøre meeen ♥ Er dere flinke til å følge nyttårsforsettene deres?


http://frieends.blogg.no/1262445248_l0ve_vs_haawt_hvem_sy.html stemme? Hadde blitt utrolig takknemlig ♥

vil du komme på min toppliste?

Snart drar vi hjem fra hytta. Senere i dag skal jeg sette om ti stk. som kommer på min toppliste. Om dere har mulighet, kan dere legge igjen bloggadressen deres her også går jeg litt inn, leser og kanskje jeg setter deg på lista mi! Håper mange deltar. Så - følg med snuppiser!

Bloggadresse? Selvfølgelig kommer jeg til å sette opp et par som ikke melder seg på her. Men det øker sjansene om du legger igjen din adresse her.

jeg skal akeeee

Etter ni timer med aking har jeg enda ikke blitt lei. Ni timer tilsammen siden vi kom på hytta :) Det eer morsomt! Jeg skal prøve å redigere noen videoer i dag. Liveshowet blir det ikke noe av, pga at Juli      ikke kunne, dessverre.

Kommer selvfølgelig til å oppdaterer dere i løpet av dagen, as normal. Kjedelig innlegg, men pyttpytt. Noen innlegg må vel være litt facts å, eller hva? Ikke at alt det andre ikke er det men.

Fra når jeg og Helena var å aket, hahahh. Rett etter vi hadde vært på hoppet... Proffe?

Beklager for at jeg ikke poster ''ferske'' bilder så mye nå, men for å være ærlig ser jeg virkelig ut som en frosk. Jeg hyler jo nesten når jeg ser meg i speilet, så jeg prøver å unngå det mest mulig. Eheeee. Men ferie er ferie, og hytta er hytta. ÅNEI! VI BEGYNNER PÅ SKOLEN PÅ MANDAG (!!) Cut.


Har dere aket mye i det siste dere og?

youtubes beste film noensinne!

Hah, jeg må helt klart kåre en av de beste klippene på youtube jeg noen gang har sett. Det er av en mann, som kaller seg ''hitmanbreakertheye'' eller noe i den duren. Hah, han er helt konge! Go ... !


Han har lagt ut kjempemange videoer, og han er jo helt seriøs! Hehe, anbefaler dere å se videoen!  Det går dessverre ikke an å kopiere URL-en til videoen men dere kan klikke på linken her:
http://www.youtube.com/watch?v=NmgzNoFnlVY
Anbefales på det sterkeste! Heh, 6-er fra meg! :-D


Har dere sett han? :)

faaanmaaaail

Jeg blr skikkelig glad når jeg får så mye fint på mail! Og for ikke å snakke om alle ''godt nyttår'' ''god jul'' osv. Evig takknemlig ♥

Laget av: http://cecie.blogg.no

Laget av; http://loww.blogg.no

Av; http://eman.blogg.no

Av: http://fridabotnen.blogg.no


Laget av; http://hmlp.blogg.no

http://ingridyo.blogg.no


av; http://marieiversen.blogg.noSååå koselig! Om du også vil sende inn noe: l0ve.blogg@hotmail.com, nettby: ericaaa.
Er ikke dette skikkelig søtt? :)

heheh ''grattis søta''

Heia! Logget meg innpå nettby og synet som møtte meg der, med råtregt internett var vel ikke akkurat lovely. Masse brev, gjestebøker osvosv. Hha, de flommet over av ''Har du bursdag idag? ;o'' ''Grattis søta'' . Uuups, glemte at jeg satt bursdagen min på 1 januar.. Men, sammadet.

GODT NYTTÅR! Nå ligger det en lang, tom, hvit linje foran meg, føler jeg. Klar til å fylles opp med minner. Vel, dag 1 er i hvertfall litt fylt ut. Med blåmerker. Jeg greide å tryne omtrent femti ganger ned de bratteste bakkene utafor da jeg skulle ''brife'' med mine snowboard triks. PÅ UFO AKEBRETT!!! Hallo?! Er jeg dum eller er jeg dum? .. For det første kjører man ikke snowboard på ufo akebrett, og for det andre har jeg aldri prøvd det! Nå lurer jeg virkelig på om hjernen min ble skytt opp sammen med rakettene ..

Beklager for sene updates, blir bedre i morgen! - Jeg sier det for siste gang slik at de fleste vet det: På hytta har vi trådløst internett. På hverdagene er det gratis ETTER klokka 17.00 men i helgene kan det brukes gratis hele døgnet. Get it? :-) Og nei - jeg er ikke sur, not at all.

Har dere stått på snowboard før?
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits