konkurranse

KONKURRANSE: Brun & Blid

Heihei! I samarbeid med Brun & Blid har jeg gleden av å dele ut en stor bunke solkort til noen heldige vinnere!! :-) Hvert solkort har en verdi på 100 kroner, men ettersom kortet i seg selv koster 20kr er det 80kr med solarium på hvert kort. Vinneren trekkes i løpet av kvelden!

DETTE MÅ DU GJØRE

- Lik HER

- Kommenter e-post adressen din i feltet under når du har gjort det! Vinnerne blir sjekket.

LYKKE TIL!

vinn billetter til ''the other woman

Heihei! 

Mange av dere har kanskje fått med dere filmen ''The other woman'' som kommer på kino neste uke?? Jeg har gledet meg til å se den i mange, mange måneder - helt siden jeg så at Nicki Minaj skulle være med (heheee). Hvertfall - jeg har nå kinobilletter å dele ut til dere!! Det har vært en lang og kald vinter, så det er virkelig på tide å finne frem en skikkelig sommerlig girl-power film, eller hva??

Jeg deler ut billetter til en heldig vinner, som får ta med seg en venninne på valgfri forestilling i valgfri by! Vinneren trekkes allerede i morgen, så her gjelder det å være rask ♥ ♥

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under med navn og e-post til å kontakes på. LYKKE TIL! ♥ 

vinn GHD rettetang + stylingprodukt

annonse

VINN GHD RETTETANG + KEVIN MURPHY CONDITIONER

1) Bestill en gratis prøvepakke HER (porto på 39 kroner kommer i tillegg)
2) Kommenter under når du har bestilt, husk e-post

NB: Når du bestiller prøvepakke blir du automatisk abonnoment på blader, men om du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med det kan du avbestille når som helst. Som abonnoment får du tilsendt nye blader hver eneste måned, noe som egentlig er veldig smart!


De fleste har vel hørt om Shai-barberhøvlene - som jeg har omtalt tidligere her på bloggen. Har vært fast bruker siden dag én, og er fortsatt like fornøyd. Shai gjør barberingen skånsom og effektivt, og gir et veldig bra resultat. Beina blir myke som silke på null komma niks! Barberhøvlene er en livredder gjennom hele året, både på vinteren og sommeren. Mange barberhøvler gjør bena ekstra tørre om vinteren, men det gjør ikke disse fra Shai. Jeg elsker dem rett og slett!Shai var faktisk de første i verden som kom med barberhøvler med 6 blader - som er det som gjør den såppas effektiv!LYKKE TIL! 

vinn kamera fra sonyHei folkens! Før jul mottok jeg et kamera fra Sony som jeg er utrolig fornøyd med. Jeg har også vært så heldig å få dele ut et kamera til en heldig leser, men først tenkte jeg å fortelle dere raskt om selve premien. Dette kameraet fungerer like godt som et bra digitalkamera, og kan enkelt kobles opp på telefonen. Det hele skjer via en app på smarttelefonen (både android og iPhone), og bildet du tar med kameraet havner rett på kamerarullen din. Genialt eller hva?Kameraet tar raske bilder i høy kvalitet, klare farger, skarpt fokus og gir gode zoom-muligheter. Bildene havner som sagt rett inn på telefonen din via appen, og kan med en gang deles på sosiale medier. En detaljert beskrivelse følger med i esken, noe som gjør det hele veldig enkelt. 

Appen lastes ned for å koble de to enhetene opp mot hverandre, og det kameralinsen ser vises på telefonskjermen. Det følger med ''ben'' på kameraet slik at du kan feste det bak på telefonen din:
Men du kan også ta bilder med kameraet fritt i hånden:
Det er perfekt til folk på farten eller om man vil ta ekstra fine bilder og ikke har plass til å ta med et svært kamera. Det har en verdi på 1800 kroner, og om dere vil lære mer om kameraet - ta en titt på denne videoen: 
LYKKE TIL ♥ 

Konkurranse: Vinn gavekort på 2000,-

Hei! Setter i gang enda en konkurranse her på bloggen, denne gang i samarbeid med Junkyard! Dere kan vinne et gavekort på hele 2000 kroner - altså veldig mye å shoppe for! Junkyard har et stort utvalg av vinterjakker, dr denim bukser, converse, nike-sko og hundrevis av andre merker - det er ikke noe problem å finne et eller annet man liker hvertfall :-) Mine favoritter: 
Dette gjør du
- Lik Junkyard på facebook her
- Finn ditt favorittprodukt hos junkyard
- Link til produktet i kommentarfeltet når du er ferdig, husk navn og e-mail

LYKKE TIL ♥ 

shai; vinn goodiebag

Hei! Som dere sikkert vet har jeg et samarbeid med Dorco Shai - som i mine øyne er verdens beste barberhøvler. De har 6 blader, og sørger for en effektiv men skånsom barbering. Liker også veldig godt at de er rosa, haha, og at de enkelt kan bestilles på nett. Alle kan bli abonnoment på bladene, for en billig penge får du påfyll av blader rett i postkassen hver måned. 

Slik ser den ut! Alle kan bestille en gratis prøvepakke på nett, men husk at du da automatisk blir abonnoment. Det koster noen få kroner i måneden, men en gang i måneden får du altså påfyll av blader rett i postkassen - noe som er veldig greit. Det står mer informasjon på nettsiden! Om du av en eller annen grunn ikke vil være abonnoment kan du avslutte det akkurat når du vil.

VINN GOODIEBAG

Bestill en prøvepakke HER (39,- kommer i frakt), og kommenter under her når du har gjort det. Alle som gjør det er med i trekningen av en helt utrolig fantastisk goodiebag, som dere ser på bildet under:

Som sagt, kommenter under når dere er ferdige - husk e-post! LYKKE TIL!

Vinn personlig almanakk

WIHUUU fikk lov til å holde en konkurranse her til dere på bloggen, hvor tre stykker vinner et gavekort hos >Personlig almankk< . Her er det bare å velge størrelse, utseendet og design selv. Noe jeg liker ekstra godt med disse almanakkene er at du selv kan velge startmåned, og kalenderen holder til et helt år. Er avhengig av min, elsker å ha orden på dagene mine!

DETTE MÅ DU GJØRE

- Lik facebooksiden deres HER
- Om du har instagram, følg brukeren @personligalmanakk
- Kommenter under her når du er ferdig, HUSK E-POST!!

Trekker tre vinnere om noen dager, skal annonsere det på bloggen også for at vinnerne skal huske å sjekke e-posten sin. Jeg sjekker at vinnerne både liker facebooksiden og følger instagramen, så er ikke noe vits å prøve å jukse. Er vel egentlig ikke noen grunn til det heller da det er så enkelt :-)LYKKE TIL!!!

sommerkonkurranse

Hei! Selv setter jeg stor pris på konkurranser, og det tror jeg mange av dere også gjør :-) Setter derfor i gang nok en konkurranse her på bloggen, hvor vinnerne faktisk stikker av med Essie's sommerlakker og to lørdagspass til Øyafestivalen. Selv testet jeg neglelakker fra Essie's sommerkampanje, og Sunday Funday ble favoritten:En supernydelig korall-rosa farge, blir nok en sikker vinner i sommer! ♥

KONKURRANSE: Vinn hele kolleksjonen + to lørdagspass til Øyafestivalen i Oslo

1: Last opp et valgfritt bilde på instagram, med hashtagen #essienorge
2: Besøk facebookpagen til Essie her, der kan dere nemlig se alle bildene med hashtag'en 

That's it! Jeg hadde definitivt meldt meg på om jeg var dere, enten dere velger å beholde premien selv, eller gi den bort! :-) LYKKE TIL!! ♥

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits