innkjøp

MINE SISTE INNKJØP

inneholder adlinks 
Processed with VSCO with a5 preset

topp na-kd skjørt mango (noe lignende skjørt HER)


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

t-skjorte HER (jeg har str. small) / skjørt urban outfitters 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

genser & øreringer urban outfitters skjørt topshop

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

dødscomfy jumpsuit HER (jeg har størrelse Small)

Processed with VSCO with a5 preset

sko public desire

Processed with VSCO with a5 preset

dødskul dongerikjole her (jeg har størrelse 36) 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

LOVE DIZ! Dødsgod å ha på, og man kan velge å ta av/på korsettet selv :-) Jeg har størrelse small. HER 

Processed with VSCO with a5 preset

stretchy, thigh high skinnboots HERnormale i størrelsen

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Ny favorittgenser!! Like fin til skjørt som bukse, og utrolig deilig stoff. Jeg har SMALL. HER 

Processed with VSCO with a6 preset

skjorte & jakke fra mango

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

skinntights HERjeg har størrelse XS men skulle sikkert tatt S

Processed with VSCO with a6 preset

Genser HER - elsker detaljene på ryggen og V-formen! jeg har størrelse M for å få den litt oversized. Denne finnes også i hvit, grønn og gammelrosa! 

Noe dere likte?

innkjøp

jakke fra samsøe samsøe 

sko fra cashott

bukse fra samsøe samsøe

suedeskjørt fra neo noir og envii

jakke fra furst denmark

Kjøpte også litt sminke og annet stæsj, men tenkte å kun vise dere det ''viktigste'' ♥

NEW IN

Heihei! Tenkte å vise dere to superfine plagg jeg mottok forleden - elsker begge ♥ ♥ ♥ Og den hvite er i verdens mykeste stoff - så den blir en fast chillegenser gitt. Og Adidas-kjole-tskjorta er også en storfavoritt!! her

her

Hvilken likte dere best??

INNKJØP FRA L.A

Heihei! Long time no see?? De siste dagene har jeg vært mega-jatlegged (jatlegged??? godt eksempel på at jeg er jetlagged gitt), med en døgnrytme som var helt snudd på hodet haha. La meg tidlig om kvelden, men våknet likevel rundt klokka 4 på ettermiddagen. Hvordan er det mulig? Uansett, nå begynner jeg å få den på plass igjen - thank God!

Veldig mange har etterspurt innkjøpsvideo fra L.A, men der må jeg nok skuffe dere.. Jeg shoppet ekstremt lite til en forandring - pengene gikk heller til transport og opplevelser. Kanskje like greit, for som regel kommer jeg hjem med bare tull fra reiser. Tenkte derfor bare å vise dere mine få, små'e innkjøp i dette innlegget. Kjøpte også en sekk og en hatt, men det har dere jo sett på bloggen tidligere :-)

parfyme fra abercrombie & ariana grande

3 body'splasher fra VS - de i leopard er dødsgode!!!

lipliner & leppestift fra M.A.C

selfie-boka til Kim Kardashian hahha, vi måtte bare ha med oss dette som Dash-suvernir

solbriller fra NastyGal & Urban OutfittersiPhonedeksel fra VS

... that's it! Likevel var kofferten og håndbagasjen fylt til randen på vei hjemover. Well well, veldig glad for at jeg var såppas streng med meg selv og at jeg heller brukte pengene på alle opplevelsene. For en tur!! 

Noe dere kunne tenkt dere selv? ♥

NEW BESTIESFra Marypaz. Tyckzz?

new in

Heihei! Tenkte å vise dere noe nytt jeg fikk rett før jeg dro til Spania, pluss et par fiine ting jeg har kjøpt mens jeg har vært her! :-) Har faktisk ikke shoppet så mye som jeg trodde jeg skulle gjøre - men jeg sparer godsakene til Barcelona og LA!! 

øverste bikinien er fra triangl, de to overdelene er fra bikbok, og de to nederste er fra randome butikker her i Spaniaperfekte strandkjoler fra en billigbutikk her i Spain

brune sko fra bianco, og to nye høyhæler fra en butikk som het Marypaz på kjøpesenteret Habaneras!
Hva synes dere?

white leather

Fra topshop Hva synes dere?

3 nye kjoler

javascript:mctmp(0);Heihei! Har hatt skikkelig kjoledilla i det siste - og det har ført til et par kjolebestillinger her og der... Tenkte å vise dere dere noen nå! :-) Er lenge siden jeg har hatt innkjøpsinnlegg av noe slag, og tenkte det var gøy med noe litt annerledes enn bare mobilbilder og nelly-innlegg her på bloggen... Here we go!

kjole HER 

Hva synes dere? Hvilken likte dere best? ♥

mine siste innkjøp

herlig cardigan fra vila & kjole fra IRO

topp fra nelly her 

genser fra zaratopp fra h&m,skjørt fra bikbok

genser fra malene birger

Hva synes dere? ♥

innkjøp fra barcelona

Heihei! Mange har lurt på om jeg kan vise hva jeg kjøpte i Barcelona, og nå har jeg endelig fått tatt bildene av det. Å lage video blir dessverre litt styr, men kan gjøre det neste gang jeg skal vise noen innkjøp på bloggen! :-) Er superfornøyd med alt jeg kjøpte, og har faktisk brukt det masse allerede og det er jo bra. 

Fra Sephora: NAKED2 paletten fra Urban Decay, eyeshadow primer portion & verdens beste primer fra Too FacedCrop-tops fra topshop, topshop & pull and bear


sommerkjole fra stradivarius gul festkjole fra zarabukse fra zaraskjørt fra zara (haha her ser dere hvordan lyset kan påvirke brunfarge??)


Jeg fant begge disse kåpene fra Zara, og hadde i utgangspunktet bare tenkt å kjøpe den gule som jeg har siklet på leeenge. Det var før jeg prøvde den rosa - den satt nemlig som et skudd!! Klarte ikke å bestemme meg for hvilken jeg likte best, og siden det var såppas billig måtte jeg bare kjøpe begge ... hehe ...joggebukse og treningsgenser fra Nike

treningssko og hverdagssko fra Nike

Som dere ser handlet vi ganske mye på Zara! Det er jo et spansk merke, og jeg tuller ikke når jeg sier at prisene var halverte i forhold til Norge. Det var store Zara-butikker overalt, og det var rett og slett umulig å ikke finne noe man likte der. Savner Barcelona masse, og skal definitivt tilbake en vakker dag!

Hva synes dere om innkjøpet? ♥

nye treningsskoKjøpte blant annet disse treningsskoene fra Nike i går - og jeg liker dem utrolig godt! Blir perfekte til både gym og trening, i tillegg de at de kan brukes til hverdags. Tror de kostet rundt 800-900 kroner, noe som er mye billigere enn i Norge hvertfall. Nå er vi klar for nok en herlig dag i solfylte Barcelona wiii ♥ ♥ ♥ 

Hva synes dere?

innkjøpet fra oslo

Hei! Når jeg var i Oslo endte jeg opp med å kjøpe meg to ting som jeg er utrolig fornøyd med ♥ Kjøpte verdens deiligste og fineste jakke fra Parajumpers, og en basic, hvit t-skjorte fra Acne. Har faktisk lett utrolig lenge etter en sånn enkel t-skjorte, så det var på tide at jeg fant den perfekte! Har også brukt jakken hver eneste dag siden - den er perfekt i både passform og varme.

Hva synes dere?

nå kan våren bare komme

Supercomfy'e sko fra New Balance, her ♥

Lave fersken-rosa sko fra converse her ♥

Åh, så deilig det er med fri! Ligger og sløver på sofaen dagen lang med gossip girl, nammisfrokost og skittles - akkurat slik jeg planlegger å tilbringe resten av ferien også, haha. Burde vel egentlig gjort noe skolearbeid også, men det sparer jeg til slutten av ferien :):):) Huff, håper ikke jeg er den eneste som tenker slik?

Uansett, nå skal jeg fortsette min spennende hverdag med enda en episode gossip girl. HA EN FIN DAG VIDERE ♥

platform oxher

Mottok disse skoene for noen dager siden, og synes de er utrolig kule!! Vet ikke om jeg kommer til å tørre å bruke dem enda da, haha, men fine er de hvertfall.
I dag har jeg vært på Sirkus en tur med mamma, i håp om å få kjøpt noen julegaver. Tror dere jeg endte opp med å kjøpe noen? Nei... Jeg VET at jeg kommer til å springe rundtsom en gal uka før jul og handle gavene. Fant derimot en superfin kjole jeg kan bruke på julaften, fra bikbok. Kan vise den senere!

Hva synes dere om skoene?

innkjøpet fra london

Kjøpte overraskende lite i London, vet egentlig ikke hvorfor haha. Prøvde å unngå å kjøpe ting som aldri blir brukt, og heller kjøpe et par ting jeg virkelig liker. Det er jo også jul snart, så ønsker meg heller ting i julegave. 

Selvbruningskrem fra St.Tropez, til kropp & ansikt. Det er en gradvis selvbruner - så du slipper å bli sjokkbrun/oransje dagen etter haha. Jeg har begge i fargen Medium/Dark.Superdeilig cardigan fra New Look!Oversized, strikket cardigan fra Primark

Fleece-bukse fra Primark. Gleder meg til å stå opp i juleferien med denne <33333Genser fra Topshop! Den er mørkegrønn/oransje, ikke sennepsgul som på bildet over.. :-) 

Noe dere likte?

mine siste innkjøp

// h&m// bikbok

// zara

// michael kors

Hva synes dere? ♥

sommerlig innkjøp

Hei! I dag hadde vi en utrolig kort skoledag, med kun et par oppgaver å løse. Satte oss derfor i finværet på solsiden og spiste frokost/lunsj. Kjørte rundt og fikset litt, før vi endte opp med en aldri så liten bytur. Er såå lenge siden jeg har vært der, så fant masse fint og sommerlig i butikkene! Tenkte derfor å vise dere hva jeg kjøpte! :-)

cardigan fra gina tricot, 49,-

skjørt fra h&m 49,-

shorts h&m 99,-

gina tricot 149,-skjørt h&m 149,- blondeshorts h&m 199,-

Likte dere det? :)

perfeksjon

Hei alle sammen! I dag kom det en overraskende pakke på døren, og jeg hadde ikke peiling på hva det var. Åpnet den dermed raskt, og gjett hva det var!! BIKINIENE MINE!! Ble skikkelig sjokkert, det tok jo såå kort tid å få de? Tenkte å vise de nå, og svare på ting jeg vet dere lurer på under. Seeee så fine, og det beste av alt - de sitter som et skudd! ♥

- Størrelse?
De selger både XS-XL og f.eks ''36B'' størrelser. Når det kommer til XS-XL størrelsene vil jeg si de er ganske vanlige i størrelsen, jeg har min hvite i S. Når det kommer til den andre type størrelsen vil jeg anbefale å velge tallet (f.eks 36) ut i fra hvilken klesstørrelse du bruker til vanlig, og cup-størrelsen ut i fra hvilken cup-størrelse du bruker i bh. Da skal de nok passe ganske så bra! Du kan også måle og sammenligne med oppførte mål på siden for å være helt sikker.

- Frakt og toll?
Frakten får du oppgitt før du betaler i kassen, avhengig av hvor tung pakken er. Jeg valgte ekspressfart, noe som kostet ca. 130 kroner ekstra. Jeg betalte ikke toll, fordi delene kostet under 200 hver. Mulig toll-regningen kommer etterhvert, vi får se. Da skal jeg oppdatere dere!

- Leveringstid?
Leveringstiden står også oppført før du betaler, men ettersom jeg ville ha den i tide tok jeg ''ekspressfart''. De skulle egentlig komme 6.juni, men kom i dag - altså 9 dager før. Det liker vi!! Så det tok altså kun 8 dager før jeg fikk bikiniene.  

- Pris?
Synes ikke prisene var så ille, og tilsammen for bikiniene og frakt ble det litt over 900 kroner. Absolutt verdt det, og pluss i boka for rask levering!! Man betaler jo i US dollar, så det kan være greit å ''oversette'' dollarne til kroner på valutakalkulatoren.no for eksempel.

Si fra hvis dere lurer på noe mer, så skal jeg svare så bra jeg kan i kommentarfelet! Hva synes dere?? 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

daylight

Hei dere! Godt å være ferdig med ukas gjøremål da det kommer til skolearbeid. Nå gjenstår det bare å pakke ut kofferten og rydde rommet. I morgen får vi vite om vi eventuelt kommer opp i skriftlig eksamen, noe jeg egentlig håper på. Man kommer enten opp muntlig eller skriftlig, eller ingen av delene. Like greit å være ferdig med det, slik at jeg slipper å gå rundt å tenke på om jeg skal opp eller ikke, så jatakk til skriftlig eksamen. 

Kjøpte den rosa genseren på bildet over da jeg var i Oslo, og jeg elsker elsker elsker den! Dødscomfy, og ikke minst fint :-) Kjøpte den på Steen og Strøm, fra designers remix. Måtte bare slenge den på meg og ta noen ''små-romantiske'' bilder (som i romantiske farger altså haha), som jeg også ble fornøyd med! Ha en fin dag videre folkens ♥

nyheter i klesskapet

Definitivt favoritten! Skjørt her.her

her

her (denne skal jeg klippe om til singlett, tror den blir mye mer brukt da!)


her

her

her

hvit blazer her

Dette er noe av det nyeste i mitt klesskap, gleder meg spesielt til å bruke blazeren og det hvite skjørtet! :-) Har vært på trening, og nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg sniker meg ned for å stjele litt kyllingsalat og focaccia fra mamma som har jentekveld, hihihi. I morgen er siste dag på skolen før langhelg, og på kvelden drar jeg og Maria til vår fine hovedstad - Oslo! Gleder meg sånn til å besøke min kjære tante, spise ute i finværet (forhåpentligvis), shoppe og ta fine bilder. Det blir selvfølgelig blogging derfra! 

Likte dere tingene?

innkjøp fra spania

treningstights fra nike, neglelakk fra O.P.I, foundation fra dior og parfymen Cherry in the air fra Escada. Parfymen er seriøst verdens friskeste, definitivt en ny favoritt!!

Kjøpte lite til å være meg, men fant ut at det var bedre å bruke pengene sine på få ting som har litt mer verdi enn masse plagg som bare blir liggende. Okei, kan ikke tro den setningen der kom fra meg. Neida, joda. Skal lese gjennom bloglovin, som har over 200 uleste med en iskald boksbrus ved min kjære side før jeg tar kvelden. Likte dere innkjøpet?

one shoulder peplum

nelly 

Hei! Fikk denne kjolen i posten her om dagen, og den er absolutt favoritten blant kjolene mine. Kanskje litt vanskelig å se akkurat hvordan den er på bildet over ettersom det er redigert, men dere ser sånn ca. hvertfall. Hadde den på i bursdagen i går, skal poste bilder fra den litt senere i dag. Nå skal jeg gå ut i finværet og ta outfitbilder. Ønsker alle sammen en fantastisk lørdag!! Likte dere kjolen?


new shoesHei! Akkurat nå sitter jeg, Maria og småsøsknene mine i sofaen på rommet mitt og ser Idol. Såå mange flinke, vi blir bare sittende å gape haha. Jeg vil også være flink til å synge :(:( Dro en tur på Sirkus i stad, på leting etter nye hverdagssko som sagt. Og jeg fant de perfekte på Bianco! De kostet 549,- og jeg synes ikke det var en såå ille pris. Jeg kommer hvertfall til å bruke de MASSE!

Hva synes dere om skoene? ♥

heaven is a place on earth

Hei, og god helg alle sammen!! Vi sluttet tidlig i dag, så dro innom Sirkus etter skolen. Ei på cheerleadinga tipset meg om at det var salg på Jeffrey Campbell der, så jeg måtte bare sjekke det ut. Så jeg gikk innom Bello, og foran meg ser jeg _de fine JC skoene, på salg! De kostet kun 698,- og originalprisen ligger jo rundt 1600. Med andre ord kunne jeg ikke fått det billigere, så jeg måtte slå til på det fantastiske kuppet! Jeg har ønsket meg de dødslenge, og de dere har sett i noen outfits er Maria sine. De er ikke de helt matte, men mer shiny haha. Vanskelig å forklare, men skal poste en outfit med de senere i kveld. Jeg er hvertfall dødsfornøyd, og om dere skal kjøpe et par en gang så vil jeg anbefale å gå opp en størrelse. 

ååå, my new babies!! ♥
Hva synes dere? 

innkjøpet

Hei! Sovnet før jeg rakk å poste innlegget i går, så da kommer det nå heller! Er utrolig fornøyd med det jeg kjøpte, kommer forhåpentligvis til å bli brukt mye :-) Noe kjøpte jeg på fredag, men det meste på lørdag. Er jo masse tilbud i butikkene nå, gleder meg enda mer til nyttårssalget! Ahh, ELSKER salg uansett om jeg får plagget bare 50 kroner billigere. Salg er salg, føler alltid at jeg får mye mer for pengene. Okei hvor mange ganger har jeg sagt ''salg'' i dette innlegget.......

morgenkåpe cubus, 149,-

tørrshampoo cubus 80,-, glass til å ha ringer/neglelakk oppi, duftolje (?) søstrene grene

Endelig!!!! Har lenge hatt et minnekort på 2GB som ikke kan ta opp film. Nå blir det andre saker! Skal derfor bli mye flinkere til å videoblogge, det er jo faktisk ikke noe problem å lage videoer. Har flere på ''planleggeren'', må bare gjennomføre de haha. 349,-

Ny dr denim bukse, som jeg har sagt 1276754 ganger: verdens BESTE bukser. Min svarte har blitt veldig slitt og grå, trengte derfor en ny. 399,-genser bikbok 99,-smykke bikbok 125,-

peplum top cubus 149,-
Likte dere innkjøpet?

3 new things

Hei dere! I dag hadde vi en ekstremt rolig dag, hadde en runde stein saks papir og så film. Dro til byen etterpå, fikk unna de siste julegavene og kjøpte selvfølgelig.... noe til meg selv. Er utrolig fornøyd med det jeg kjøpte da, om noen skulle lure så er alt fra bikbok!

cardigan, peplum top & smykke bikbok
Hva synes dere?
Nå skal jeg snart ut og spise med jentene, det blir nok superkoselig! Tar med kameraet :-) 

dagens innkjøp


genser fra vero moda, 150,-

joggebukse fra bikbok, 299,-fleecegenser fra gina tricot, 249,-iPhoneklistremerke fra bikbok, 59,-

Noe dere likte?

new in from nelly

jakke her sko her bukse her (hals bikbok hettejakke h&m)

Haha, sikkert mange som kommer til å klikke helt fordi jeg ''aldri smiler inn i kameraet'', but helloo. You should try it, er så mye enklere å bare se bort selv om det ser ekstremt teit ut. Vet at mange lurer, jeg har XS i jakken, XS i buksen og 37 i skoene, likte dere det nye? ♥

dagens innkjøp

Heyoo! I dag var det 50% på alle bikboker, så jeg, Maria, Åshild og Vibeke dro til Sirkus for å choppe liiitt. Endte jo selvfølgelig opp med masse fint, og Maria stilte selvfølgelig opp som fotograf haha ♥ Hva skulle jeg gjort uten min kjære <33333 Drar på trening om en times tid, skal poste et innlegg senere i kveld også.bikbok 199,- (99,-)


bikbok 199,- (99,-)h&m 199,-
h&m 99,-


tubebh bikbok, krem apoteket/cosmica, neglelakk essie

bikbok 199,- (99,-)

Hva synes dere?

innkjøp fra london

Hei! Har akkurat kommet hjem fra trening, og nåå kommer innkjøpet fra London! Var litt usikker på om jeg skulle ta det på video eller i bilder, og det ble bilder. Litt enklere å se klærne, så kan jeg heller lage en annen video om ikke lenge :-) Romvideo kommer i morgen tror jeg.

cardigan fra new look

genser fra zara

genser fra new look

heheh, just had to! random turistsjappe

genser fra forever21

topp fra primark

genser fra topshop

genser fra zara, finere på

genser fra dorothy perkins

genser fra zara

genser fra topshop

bukser fra bershka, new look, new look

tørrshampoo fra boots, hårbørste fra the body shop (verdens beste<33333)

neglelakker fra essie, primark, max factor
essie: lilacasmduftlys og breathspray fra primark. breathsprayene er dritekle hahaha

klokke fra new look

primark // forever21

selvbruningsmousse fra st.tropez

votter fra new look

sminkepung fra primark

genser fra zara

kosegenser fra new look

kink i nakken :P:P:P

tøfler fra primark

naked palette fra urban decay (house of fraser), sjokoladepudder og kostesett fra too faced

BABYYY!!!!Noe dere likte??

gårsdagens innkjøp

Var som sagt en tur i byen med Maria i går, er såå fornøyd med innkjøpet. Er lov å unne seg et par ting nå som skolen har startet igjen eller?? Vet ikke helt om det er meg selv eller dere jeg prøver å overbevise her men.. Uansett!

denim shorts, tynn glitter-genser og tilbehør fra bikbokBegge disse kostet bare 10 kroner, men ringen ødela jeg allerede i dag... Klarte å brekke den faktisk. Bodybuildah Eriic

!!!! FINALLY
Har elsket denne shortsen helt siden den kom ut for leenge siden, men da jeg skulle kjøpe den var den utsolgt overalt. De har heller ikke fått den inn igjen, men da vi var på vei ut av butikken så jeg butikkdama gå mot lageret med maaange denimshortser med nagler på og jeg spurta bort for å få kjøpt en. Den er perfekt, rett og slett drømmeshortsen. DADDY jeg lover, skal ikke kjøpe flere shortser nå - dette er faktisk den siste. Lover.

Hva synes dere om innkjøpet? ♥ 


 Vil også benytte muligheten til å si noen få ord om den forferdelige Sigrid-saken, skriver det jeg skrev på twitter: Hvil i fred Sigrid.. Vi lever i en syk, syk verden. Tanker går ut til familie og pårørende ♥

feirer første dag med litt shopping

Hei! Woho, første dag på vgs unnagjort. Tror det kommer til å bli 3 fine år, jeg er hvertfall kjempefornøyd med klassen min ♥ Vi gjorde ikke så mye på skolen i dag ettersom det var første dag, vi fikk bare litt informasjon og det ble delt ut en del ark, også noen navneleker og sånt. Vi sluttet tidlig, så jeg og resten av jentene kjørte bort på City Lade for å spise lunsj, også ble jeg og Maria gående på h&m i sikkert en time, men det var såå mye fint haha. Alt er fra h&m, Kjøpte dette:basic t-shirt 79,-

lysrosa skjorte 149,-

navy-shorts 99,-

ringer 10,-

Hva synes dere?

video: lite innkjøp

Nå drar jeg opp til Maria, snakkes i morgen! :)

litt nyttgenser fra cubus


tubetopp fra vila/nelly

hals fra bikbokblazer fra h&m

topp fra nelly

kjole fra nellykjole fra nelly/three little words
Har også kjøpt en neglelakk, men glemte den selvfølgelig. Hva synes dere?

dagens innkjøp

Hei dere! Ble da litt innkjøp fra La Marina i dag, er kjempefornøyd med alt ♥ Vi valgte den perfekte dagen å dra på, i dag har det nemlig vært 38 grader, sykelig varmt, klamt og litt overskyet. Resten er ute ved bassenget nå, så skal straks skifte til bikini og ta meg en dukkert. Her er hvertfall innkjøpet!Jakke fra zara

Dagen før jeg dro til Spania, var jeg jo i byen med Aurora. Da prøvde jeg denne jakken og forelsket meg heeelt, men kjøpte den ikke pga prisen. Tror dere ikke at jeg fant den her i Spania på halv pris?? Haha urettferdig at Norge er så dyrt..Topp fra h&mGenser fra h&m

Herregud, det er år og dag siden jeg har brukt stripete gensere, men kom over denne og den var såå fin! Blir god utover høsten :-) Er vel forsåvidt høst i Trondheim allerede hører jeg rykter om..

Skjørt fra bershkaClutch fra blanco

Stæsj fra ale-hop

Diverse armbånd fra ale-hop

Ting til å henge på nøklene mine fra ale-hop

Trenger dette så sykt. Roter bort nøklene mine HELE tiden fordi jeg bare har de løs. Hahahha hvorfor i helvete kjøpte jeg en ''X''?? 

Klokke fra ale-hop

Sko fra... eehh?? Husker inte. Måtte bare ha noe å gå fram og tilbake på stranden med!


Sko fra converse

Har jo både røde og hvite høye, så var på tide med noen lave. Disse er jo ekstra lave, men jeg likte de veldig godt! De var på salg og kostet bare 300 kroner!! Æh, billig

iPhone deksel fra claire's

Hva synes dere? Noe dere likte?

dagens innkjøp

Heey ♥ I dag dro jeg og Sandra til byen som sagt! Jeg kjøpte bare 2 ting, men Sandra var virkelig ivrig på shoppingfronten i daag. Neida. Joda. Hun ville jo veldig gjerne vise hva hun kjøpte på bloggen da, så her kommer dagens innkjøp :-)dongerijakke fra bikbok (149,-)

jumpsuit fra bikbok (49,-)kosedress fra cubus, 49,- per del

sko fra dinsko (299,-)genser fra cubus, 99,- & shorts fra bikbok 349,-

Til dere som alltid spør så er Sandra 11 år, blir 12 i august. Hun har ikke blogg, men hun vil gjeeerne at dere følger henne på instagram (sandrabiebeer) .... :) ♥ hva synes dere om innkjøpet?

I'M IN HEAVEN

HERREGUD!!!! Kan ikke tro det, jeg kjøpte en Mulberry Alexa i dag!! ER I LYKKERUS ♥♥♥♥♥♥

I dag var vi på Bicester Village som er en outlet shoppinggate. I gaten finner du butikker som Tommy Hilfiger, Dior, Burberry, Mulberry osv. Da vi kom til Mulberry kastet jeg og tante oss over Alexa veskene, tror det var rundt 4-5 Alexa vesker der. Vi pratet med de som jobbet der og da sa de at vi hadde kommet på den riktige dagen. De fikk ALDRI inn de klassiske Alexa-veskene, og de veskene vi holdt på kom til å bli solgt ut i løpet av noen få timer. De hadde ingen fler på lager heller! Da var jeg nesten 100% overbevist altså. Den var satt ned fra 8000 til 5500, vi hadde 10% rabatt som gjorde at den kostet 5000 og taxrefound (?) ga oss 12% avslag, så vesken kostet til slutt 4500 kr!! DET er virkelig kupp! Jeg visste at jeg en gang i livet kom til å kjøpe en Mulberry veske, og det tilbudet der hadde jeg aldri kunne fått igjen. Ever. Virkelig once in a lifetime. Dette kjøpet angrer jeg ikke et sekund på, og det kommer jeg aldri til å gjøre heller!!

Tipper det kommer en del hat-kommentarer nå, men det får så være. Jeg har betalt hver eneste krone selv - altså penger jeg har spart opp. INGENTING får meg ned fra skyene nå hvertfall ♥♥♥

new shoes

tenkte bare å vise dere noen sko jeg kjøpte i dag, eeelsker dem! // new look

Hva synes dere? 

bilder & innkjøp

Heei! Herregud som det regner nå!! Etter mange timer i byen så begynte det plutselig å hølje ned. Det regnet så sinnsykt mye så jeg, tante og mamma spurtet nærmest hjemover. Tok jo en stund det også så vi kom hjem som tre blaute hunder ellernoe. Men nå sitter vi godt plassert i sofaen - leser blogger og drikker te. Var en utrolig koselig dag, både med litt shopping og lunsj. Jeg gjør meg klar for en laaang natt, jeg ''orker'' ikke å sove ettersom vi likevel skal opp 04.30 for å dra videre til England.

Fikk mange spørsmål om bildet i forrige innlegg, mamma er altså til venstre for meg også er de andre to tantene mine :-)standard oslobilde???Ble jo LITT innkjøp da, dere kjenner jo meg..jumpsuit fra monki, clutch fra zara, sko fra bikbok

Hva synes dere?

new in

Innjøp de siste ukeneshorts fra bikbok, 399,-

tanktopp fra bikbok, 49,-

sko fra bikbok, 99,-

topp fra nelly, club l, 149,-Denne brukte vi til dipdyen. Ble ikke noe video ettersom jeg ikke klarer å installere iMovie, noe jeg MÅ fikse ettersom jeg skal lage video fra London. Kjøpte den på nelly, 49,-

ginatricot, 149,-tubetopp ginatricot, 59,-rayban fra brilleland, 999,-

Hva synes dere?

innkjøp

Heei! Ganske tidlig i dag dro jeg og Sandra til byen ♥ Sandra er da lillesøsteren min for dere som ikke visste det, hun er 11 og blir 12 i august :-) Var hvertfall en koselig bytur, fikk shoppet litt begge to. Jeg kjøpte mest basics, trenger det til jeg reiser bort i sommer. Ooi, kom på at jeg har glemt å fortelle dere hvor jeg skal i sommer! Kan lage et innlegg om det etterpå ♥ Hvertfall, her har dere innkjøpet.

alt fra bikbok, hver ting kostet 50 kroner tror jeg :-) en bikinitruse, tubebh, enkel og løs singlett

topp fra carlings, 40 kroner

HAHAHA!!! Syyke greier, vet enda ikke hvorfor jeg kjøpte det. Må vel ha noe å gjøre på flyet i sommer, i guess. Hahhaa nei herregud, ler hver gang jeg ser det. Tester ut sims hver sommer og blir like lei etter noen dager. Jaja, bra det ikke kostet all verden da. Tror jeg betalte 150 ellernoe. Aurora fikk seg hvertfall en god latter da hun fikk dette på snapchat!!

nye bloggsmile ;))))

.

video: innkjøp fra liverpool

Hva synes dere?

ny jakke

i love it ♥ hva synes dere?

new in

Heei! Tenkte å vise dere det jeg har kjøpt meg den siste tiden, lenge siden et ordentlig innkjøps-innlegg ♥

shorts fra carling 299,-

kjolen fra nelly! er fortsatt litt usikker på denne :-)

tubetoppen fra nelly (shorts fra cubus)

shorts fra ginatricot 299,-

bandana fra carlings 49,-

mac leppestift i fargen creme cup - 179,-

Hva synes dere?

innkjøp

Var i byen etter skolen, her kommer innkjøp :-) Drar på trening nå - leeenge siden! Vi snakkes!

topp fra bikbok

selvbruning cubus

viva la diva - farge 32

bukse fra ginatricot, 499,-

Hva synes dere?

innkjøp

topp fra cubus, 199

topp fra bikbok, 199

skjerf fra bikbok 199

tubetopp fra ginatricot, 129

Hva synes dere?

nye skoåååh elsker de!! 599 bikbok

Hva synes dere?

dagens innkjøp

Heei! Bare hos meg blogg.no er klikkk? Klarer ikke å se blogger, og det tar dødslang tid å logge inn. Jaja, blir sikkert fikset så kjapt som mulig :-) Skal gjøre naturfag nå, så blir bare et innlegg i dag dessverre. Jeg og Maria dro til byen etter skolen, vi skulle egentlig ta sol men droppet det haha så ble det litt shopping istede!genser fra bikbok // 99 krbikini fra bikbok // 149


Og til dere som ville se luxusmote kjolen bedre på:Hva synes dere?

nytt fra nelly & nm

Tenkte å vise det jeg kjøpte på NM:Verdens deiligste teddy-genser! Kjøpte den i en av ''standsene'', det er på en måte ''butikker'' på NM om dere skjønner haha. Boder med klær om jeg kan kalle det det.Dette fikk jeg i posten i går, alt er fra nelly ♥bikinitopp her sommersko til 19 kroner hershorts hergenser herutsolgt

!!!! her
utsolgt

åhh verdens fineste kjole!!!! utsolgt

Hva synes dere?

innkjøp

Forrige uke

fra ginatricot // 249,-

solbriller fra en random butikk i åre

I dag

helt basic topp fra h&m til cheer // 49,-

genser fra h&m // 199,-nagler fra panduro til å feste på shorts/bukser/andre ting :-) skal gjøre litt i kveld så kan sikkert legge ut bilder i morgen eller onsdag!

Hva synes dere?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og kommer fra Trondheim. På bloggen min finner du en god mix av alt mulig, og mitt mål er å gi folk en gooood feeling her inne. Det innebærer en god dose selvironi, en uredigert hverdag, NOE glam innimellom slagene & en solid gi-faen-vibe. Bloggleseserne mine og meg er en stor vennegjeng, så VELKOMMEN SKAL DU VÆRE

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits