klær

ICE ICE BABY

Processed with VSCO with a5 preset

Hei fininger, håper dere har hatt en fiiin lørdag så langt ♥ Jeg har fått jobbet litt, lunsjet med farmor & tatt en liten bytur med Sandra! Ryggen er med andre ord en god del bedre, heldigvis. Ikke HELT stabil, men workable! Nå ligger vi i hver vår sofakrok og binge-watch'er Gossip Girl. Runde tre. Ohhwell! Dersom dere trenger en ny serie MÅÅÅ dere se ''The People v. OJ Simpson''. Jeg er helt hekta!! Casen er jo superspennende fra før av, og serien er 100% staget med skuespillere noe som gjør den lett å følge med på. Når alt er basert på virkelige hendelser er det jo eeenda bedre. Man vet aldri helt hvilken side man skal ta i slike saker, hvor ting er så sykt innviklet?? Alt handler om fantastiske advokater tho, det er det ingen tvil om.

Ha en FAB lørdagskveld, idag skal vi være flinkiser her hjemme hvertfall og spare levra #rolemodel

BLACK PLAYSUIT playsuit her sko her (adlinks

Solid utringing på denne, hvertfall!! Den er egentlig ikke såå ille, men den er litt for stor for meg så da ble det litt glipps her og der, haha. Skal heise den opp ved skuldrene sånn at den sitter strammere, og da blir den perfekt!! SÅ deilig å ha på :-) Man kan jo eventuelt kjøre noe kult under om man synes den blir LITT vel utringet. I love it tho!  Håper dere får en fin uke videre! 
 

TOO RAD TO BE SAD

t-skjorte missyempire skjørt mango sko HER 

ELSKER det nye lakkskjørtet mitt!! Feelin' fuckin fabolous. Aner ikke hva ''rad'' betyr men synes det var en nize t-skjorte og da ble den med hjem hahha. Det er så SYKT typisk meg, også betyr det sikkert noe super-lame. NJUT DAGEN DERE
 

I ain't sorry.
t-shirt coming soon skjørt zara øreringer h&m sko HER (so fuckin cool, OG på salg) adlink 

I går var det bare å dra på seg sassy-outfiten for en kveld på byen, noe som ble en veldig morsom tur!! Lenge siden jeg har vært ute i Trondheim nå, og det ble jo en fuktig tur som vanlig, si. Herlig det.

Processed with VSCO with a6 preset

Møtte dama i vårt _liv, for real haha - elsker sassy ladies som dette som clearly bare elsker livet. Skulle blitt med oss videre på nachpiel gitt!!

these babes, tho

I dag er formen overraskende fin - jeg skal jobbe med bloggen ettersom jeg har friii hele dagen frem til vi skal spise sushi i kveld. MUNCHESWEEKEND and i love it ♥ Snakkes senere fine dere

Processed with VSCO with hb2 preset

DENIM FOR DAYS
bukse h&m skjorte morris smykker nakd bralette calvin klein 

Fine bralettes er til for å vises frem, eller? Jeg bruker ALDRI noe annet og kommer ikke til å gå tilbake - det er jo såå fint og comfy. I dag tok jeg og papsen turen på en etterlengtet pepsimax-handel, så nå er kjøleskapet klart til jul. All I need, si. Nå har jeg akkurat spist en supertrist havregrynsgrøt til middag og vurderer ei litta treningsøkt. FY det sitter så sjukt langt inne. Veldig godt etterpå da, da er det veldig deilig å synke ned i sofaen og jobbe videre resten av kvelden. Vi får se, hehhe.

Ønsker alle en superfin tirsdag videre ♥

AUTUMN FAV'S

 TRENCHCOAT (499 NOK) / Biagio Pullover (1995 NOK) / JDYRAVEN HIGHNECK PULLOVER KNT (239 NOK) / Suede Cap (299 NOK) / Off Duty Luxury Dress (299 NOK) /  FAKE FUR JACKET (699 NOK) / Exposed Sweater (349 NOK) / Through The Hood Sweat (299 NOK) / Turtle Neck  Dress (299 NOK) / Suede Dress (399 NOK) / adlinks

Åhh HVORFOR er det så mye fint overalt for tiden!! Det er ingen tvil om at høstsesongen er finest når det kommer til klær hvertfall - i looove it. Spørs om noen av godbitene over blir klikket hjem i løpet av uken, ass.... ♥ Har dere noe på ønskelista for tiden? I MORGEN KOMMER SPØRSMÅLSRUNDEVIDEOEN! NIGHTY

NELLY FAV'S: -50%

ADLINKS

LIFE når det du kjøpte på fullpris kommer på salg et par dager etterpå!! Jaja.. tenkte å dele en gledelig nyhet med dere - nå får dere halv pris på massevis av partyfavoritter hos Nelly!! YAS! Under ser dere mine favoritten - prisen er FØR rabatten. Bare oppgi koden PARTY50 før dere betaler så får dere halv pris. Tilbudet varer ut fredag forresten ♥ 

TRYKK PÅ PLAGGENE FOR Å SE MER!

MY FAVEEES

299 NOK

299 NOK

399 NOK

399 NOK

199 NOK

299 NOK

299 NOK

399 NOK

249 NOK

299 NOK

279 NOK

199 NOK

 

 
399 NOK
379 NOK
399 NOK
379 NOK
549 NOK
549 NOK
549 NOK
699 NOK

Happy shopping da dere ♥ 

RABATTKODE PÅ NELLY WHOOOP

fresher than yoOoou

Husker dere at jeg fortalte at jeg var innom Peak Performance-butikken her i Oslo når jeg var her for et par uker siden?? Jeg har gledet meg såå masse til å vise dere godbitene jeg stylet fra butikken, og håper dere liker det dere også :-) Ja klærne er sponset, men de er plukket ut selv for å matche min smak 110% og derfor forhåpentligvis mange av deres også. 

Jeg har alltid tenkt at Peak bare har ski- og sportsutstyr av en eller annen grunn, så jeg ble utrolig overrasket over for mye fresht og kult de hadde i butikken i Bogstadveien! Det er absolutt verdt å ta turen innom butikken deres - se nederst i innlegget for en liten goodiebag mulighet WHOOPP!!

CASUALFår litt Khlomoney-vibes av dette antrekket ass!! Tightsen er såå comfy, og capsen blir min bestevenn i sommer!

SPORTY

Hvor fressshh er ikke denne treningstightsen?? 

FINERE ANLEDNINGER

Kjolen her er supertynn og behagelig, og er like fin som hverdags til lave sneakers som til høye hæler! Elskerelskerelsker den!Alt dette finner du hos Peak Performance butikken i Bogstadveien! Det er bare å sikre seg gooodiesene før de selger ut :-) PS de 50 første som handler hos Peak i Oslo og nevner bloggen/navnet mitt får med en gratis Peak-bag!! Dere kan velge mellom 8 farger, så her er det bare å være først til mølla! Den er romslig og perfekt som strandveske i sommer.

Hvilket antrekk likte du best? Kommenter under så trekker vi en heldig vinner av en valgfri Peak-bag!

WANTIEZ

Virket som om dere likte det forrige ''wanties''-innlegget mitt godt, så kjører på med enda ett. Kan sitte og sikle på Polyvore i timesvis, men må vel omsider innse at et skjørt til 74 000 aldri kommer til å møte min garderobe... :-) Fyfææn det er jo galskap. 

wanties march

Klikk på bildet for å se hvor alt er fra. Go nude og svart da dere!!! Hva står øverst på din ønskeliste?

 

WANTIES

wanties

 

Kan drømme meg vekk på Polyvore i timesvis - og over ser dere noe jeg veldigveldigveldig gjerne kunne tenkt meg. Næhh kan jo bruke lånet på dette i stedet for leilighet da kanskje???? Trykk på bildet for å se hvor alt kommer fra. 
Hva står øverst på ønskelista deres for tiden?

FAUXFURgenser HER jakke dry lake sko nelly veske aldo 

Alltid like digg å ta bilder når det er fuckingz orkan ute, så da kan vi jo skippe liksom-glammen og vise the real shitthe struggle is real

Hva synes dere? foto: tone julsrud

 

FLUFF N FLARE

ukas høyerbloggbilder ♥ Er ikke denne jakken helt sinnsykt fin??? Vi fikk den inn i butikken uka her, og jeg klarte ikke å bare la den bli liggende der. Bombe! Menmen, når man er svak for fluffy jakker og dus rosa er det vanskelig å stå over når man får det kombinert.. :-) Nå er jeg på vei ut døra til en etterlengtet frisørtime (tidenes glam-week dette), så vi snakkes senere ♥ ♥

PSSSTTT i morgen er det Black Friday - og på Høyer Solsiden kjører vi -20% på HELE butikkken!! Jeg jobber fra 12-20 om dere vil komme innom og si hei ♥

BEIGE COATjakke her veske mulberry sko marypaz bukse tiger

Er ikke denne jakka superfin?? Har lenge vært på utkikk etter noe lignende - synes det er dødsfint til høye sko! Var hvertfall i himmelen når jeg så fargen. Som regel går jeg alltid i svart og grått, men har blitt superglad i rosa/beige i det siste - så da kan dere skjønne at denne falt i smak.

Hva synes dere?

TRE ANTREKK PÅ ØNSKELISTA

innlegget inneholder adlinks 

Juhuu - idag har jeg ikke så mye interessant å dele med dere, så da tenkte jeg at jeg kunne sette sammen tre antrekk som står på ønskelista mi akkurat nå og vise dere! :-) Å kjøpe nye klær, sko og tilbehør er så fantastisk gøy at det nesten er farlig haha.. Men NOE kan en vel unne seg eller? Legggooo.

YES PLEASE!! rosa kjolesett her superfine hæler her falsk pelskåpe her armbånd her sett med dødskule ringer her

 

 

svart singlett her hvite adidas-sko her dødskul tights fra adidas her sportsbag her jakke her


Åh, for et antrekk! Har siklet etter høye sko dødslenge - så kanskje dette er dagen jeg skal slå til?
solbriller her grå skinnjakke her hvit, høyhalset kjole her høye sko her malene birger clutch her

Hvilket antrekk står høyest hos dere? 1,2 eller 3?

i fresht treningstøy

Heihei! Åh, for en fin helg dette har vært! På fredag ble det hjemmelaget pizza og Idol, og i går dro vi ut en tur. Det er alltid supergøy, til tross for at søndagen ikke blir like gøy. Jeg og Tone startet dagen med en burger (søndag er søndag) og Big Mommas house, og det kan jo virkelig ikke slå feil. Nå er det full rulle her i huset med matlaging og organisering av bursdagsfeiring, så straks er det på tide å hoppe i dusjen og gjøre seg klar for det. Lukter allerede foccaccia (?) brød og oreokake i hele huset, så denne dagen kan ikke bli annet enn bra. 

Til tross for en superdaff og usunn søndag ble det brått andre tanker da jeg åpnet pakken med masse herlig sportstøy fra Runwild! Anbefaler dere å sjekke ut nettsiden dersom dere ønsker fargerikt og fresht treningstøy i god kvalitet, jeg er hvertfall utrolig fornøyd med mitt nye sporty-antrekk. Nå er det ingen unnskyldning for å ikke komme seg på trening, så i morgen er det bare å løfte på stumpen igjen! :-) Nye treningsklær er den beste motivasjonen, eller hva? sponset produktbehagelig og dødskul treningstights fra puma her Hvor fin er ikke denne hettegenseren, hihi?? Dere finner den her.

Fine og motiverende drikkeflasker her og her løs, behagelig treningssinglett her

Noe dere likte? ♥  

grey cardigan & nike air max

skjørt og overdel bik bok cardigan tiger of sweden sko nike solbriller junkyard

Hva synes dere?

rebecca stella for nelly

Heihei! På onsdag slapp Nelly Rebecca Stellas kolleksjon - og jeg fant masse fint der!! Forrige gang fant jeg ikke like mye, men nå var det flere hverdagsfavoritter og enkle plagg. Disse godbitene falt hvertfall i smak hos meg:Første rad: 1: Grå sweatshirt her. 2: Nydelig sølvkjole her. 3: Mørkeblå kosebukse her. 4: Blondekjole her
Andre rad:
5. Fluffy genser (ser for meg dette er fint til høytlivsskjørt) her. 6: Kule sneakers her. 7: Rosa blondeshorts her. 8: Kule solbriller her

Ikke nok med at hun designer klær - hun slapp også låten sin ''Do it Again'' nylig:Sjekk resten av utvalget her

Topp på festen: Kjøp tre topper, få 50% på den dyreste HER
Hva synes dere om den nye kolleksjonen til Rebecca Stella? annonselenker

hovefestivalen: must have's

festival must haves

 festival must haves 2

Heihei! Som jeg har nevnt tidligere på bloggen skal jeg jo på Hovefestivalen i sommer - gleder meg sånn!!! Liker så utrolig mange av artistene som skal dit i år, som f.eks Ellie Goulding, Bastille, Disclosure, Imagine Dragons, Clean Bandit, M.I.A, Martin Garrix, Naughty Boy, John Newman - og så utrolig mange andre! 

Reiser nedover med vennegjengen, og vi skal bo på en nydelig sommerhytte like ved festivalen. Gleder meg til sene kvelder med musikk, god stemning, herlige mennesker, grilling og forhåpentligvis finvær. Jeg har allerede tenkt på hva jeg skal pakke ned jeg, haha så mye gleder jeg meg faktisk. Over ser dere noen av mine must-haves til festivalen. 44 days left!!!

Flere som skal på Hove?

guide: 17 mai kjoler

Heihei! Sliter du fortsatt med å finne den perfekte kjolen til 17-mai? Fortvil ikke, for i denne guiden finnes det forhåpentligvis en kjole som passer til enhver. Jeg har gått gjennom side opp og ned på Nelly og satt sammen mine absolutt favorittkjoler, samt noe tilbehør - som egner seg perfekt til både 17-mai, bursdager og sommer generelt. Nå er det ikke lenge igjen folkens!! :-)svak rosa-farget kjole med nydelige diamantdetaljer her // rosa, enkel kjole her // kjole med nydelig passform her // sommerlig kjole her


nydelig chiffong-kjole her // helt enkel hvit kjole her // peplum-kjole med gulldetaljer her // løs blondekjole herkjole i dus-rosa med nydelige steindetaljer her // girly og søt kjole her // limegrønn high-low kjole her // kjole i herlig, frisk farge her

For å sette prikke over i-en til antrekket kan man jo alltid kombinere kjolene med noe fint tilbehør. F.eks noe av dette?1) Michael Kors armbånd her 2) gullarmbånd her 3) toms med blonder her
4) nydelig og detaljert smykke her 5) blondesko her 6) enkelt perlesmykke her

Jeg er vel ikke den eneste som har lyst på ALT ovenfor? Har du 17-mai antrekket klart? ♥ annonselenker

new in

Tynn og deilig hettegenser fra Nike her (ganske liten i størrelsen)

Sko fra Adidas her som er både fine og komfortableVerdens beste og mest stretchy'e highwaist bukse i hele verden her. Disse buksene er seriøst like gode som joggebuksene mine ♥ ♥

Jeg har også en fet rabattkode å dele med dere, som gir dere 20% på ALLE varer hos Junkyard. Koden er ''l0ve'' og oppgis i kampanjekode-feltet når dere betaler, ut 3.mai ♥ Hva likte du best?

hverdagsstips: sminke & antrekk
 
 

 

 


 

årets nyttårslook

annonse

Hei! Tidligere har jeg vist dere noen antrekkstips og kollasjer med antrekk til julen, og i dag tenkte jeg å gjøre det samme bare med et annet tema, nemlig nyttårsaften ♥ Det er tid for paljetter og glitrende hæler, og her ser dere min potensielle nyttårslook:Kjole hersko herarmbånd her ♥

Enkelt og klassisk! Kjolen er behagelig å ha på, og passer seg veldig fint både til nyttåraften og generelt i julen. Skoene falt også rett i smak, og de satt som et skudd! Jeg bruker 37 til vanlig, og tok også disse i 37, om noen skulle lure.

Her har dere to andre antrekk jeg mener passer ypperlig til nyttårsaften:


Den lille sorte: glittersko her, svart kjole her, clutch her
Paljett:
one shoulder dress her, neglelakk her, sko her

Det er aldri for tidlig å starte planleggingen, og med antrekket i boks kan jeg bare slappe heeelt av i romjula. Dere bør virkelig sjekke ut Nelly's julekalender med det samme, med nye og spennende luker hver dag. Sjekk ut dagens tilbud og luke HER!Hva synes dere om antrekket?

nellys høstsalg

Hei! Nå har Nelly satt i gang et fantastisk stort salg, og som de fleste andre elsker jeg å handle på salg. Nå har Nelly satt i gang et stort salg, og med koden VIPSALE får dere handle tidligere enn alle andre! Man får så mye mer for pengene, og ekstra gøy er det om man finner noe man har sett på lenge på salg. Jeg garanterer at dere finner dere noe fint og billig på salget, dette ble mine 8 favoritter:1 HER - råkult iPadcover ♥ 2 HER - Glittersko 
♥ 3 HER - Jeg elsker store, hvite strikkede gensere ♥ 4 HER - For en fantastisk farge!
5 HER - Klassisk kjole til kun 99 ♥ 6 HER - årets julekjole? ♥ 7 HER - Nydelig skjorte ♥ 8 HER - Man får aldri nok skinnjakker, eller?

Den hvite genseren koster kun 119 kroner, skinnjakka 230, skoene 59, og kjolene til under 200 - hvor fantastisk er ikke det?For å handle på salget før alle andre oppgir dere som sagt koden ''VIPSALE'' når dere kommer inn på siden. Her kommer dere til å bli sittende i timesvis hihi! De har mange gode tilbud, både på dyre og billige merker - for ikke å snakke om all rabatten på festkjolene.
Kom til salget HER!

Enjoy your shopping, woho!

// reklame

hello october

Hei! I dag skal jeg vise dere to ting jeg fikk fra IvyRevel - begge tingene satt som et skudd og jeg er superfornøyd. De lanserte nylig AW kolleksjonen sin, anbefaler alle sammen til å ta en titt - jeg hadde ikke sagt neitakk til hele kolleksjonen!! :-)Dette skjørtet er bare dødskult, og kan styles på mange forskjellige måter. I nettbutikken heter det ''Saline Skirt'', jeg har mitt i XS.

Har lenge vært på utkikk etter en enkel, hvit skjorte og endelig fant jeg en! Disse kan brukes til absolutt alt, både som krage under gensere, til skjørt, bukse, lukket eller åpen, og under tykke cardigans. I nettbutikken hetter den ''Trooper Top'', jeg har den i XS.Noe dere likte? ♥

I'm a nellyholic

// reklameHei lesere! Har dere fått med dere den nye kampanjen til Nelly, ''I'm a nellyholic?''. De har plukket ut masse fine favoritter - jeg vil ha absolutt alt! #nellyholic , og om man tar del i kampanjen kan man faktisk vinne et gavekort på hele ti tusen kroner - DET hadde vært noe!! Link til hele kampanjen herBlandt alle godbitene ble disse mine favoritter:

Klassisk, svart kjole som går til absolutt alt HER, dødskul dobbeltring HER, armbånd HER, og verdens kuleste festsko HER! ♥

For å friste dere enda mer, hihi, har jeg satt sammen en liten kollasj med mine favoritter fra kampanjen, det er umulig å ikke finne noe man liker rett og slett. I forbindelse med kampanjen har de også fri frakt på alt, noe jeg skal utnytte hvertfall. 


 

Åh, jeg vil ha ALT! Spesielt den hvite buksen og skinnjakken. Genser her, bukse her, jakke her, kjole her og her

Er DU også en nellyholic? Har du funnet noen favoritter på kampanjesiden? I så fall - let me see ♥

outfits fra lookbooken

1: Skjørt fra madlady.se, overdel fra bikbok, klokke fra new yorker 
2: Kjole fra bikbok, strandveske fra h&m, belte fra nelly, solbriller fra rayban
3: Peplumtopp fra bikbok, skjørt fra h&m, briller fra h&m
4: Singlett fra gina tricot, shorts fra h&m, jakke fra zara

5: Cardigan og overdel fra h&m, shorts fra levis, lommebok fra zara, solbriller fra h&m
6: Kjole fra sheinside
7: Veske og topp fra h&m, shorts fra bikbok, solbriller fra aldo
8: Blazer fra madlady.se, shorts fra zara, topp fra bikbok, briller fra rayban

9: T-skjorte fra topshop, shorts fra zara, solbriller fra bikbok
10: Genser fra madlady.se, shorts fra h&m
11: Blazer fra sheinside, topp fra new yorker, clutch fra h&m, blondeshorts fra zara, briller fra aldo
12: Overdel og shorts fra bikbok, skinnvest fra h&m, solbriller fra rayban13: Sweatshirt fra bikbok, sko fra vans, shorts fra h&m
14: Shorts fra gina tricot, genser fra h&m
15: Topp fra new yorker, shorts fra zara
16: Shorts fra dr.denim, tubetopp fra h&m, vest fra bershka, solbriller fra h&m
17: Dongerijakke fra cheap monday, jumpsuit fra monki, sko fra cult 18: Alt fra h&m
19: Skjørt fra gina tricot, skjorte fra h&m, topp fra bikbok, solbriller fra h&m
20: Genser fra gina tricot, shorts fra bikbok
21: Topp fra bikbok, skjørt fra h&m
22: Dongeriskjorte og shorts fra h&m, topp fra cubus

Sånn, da fikk dere endelig svar på det! :-) Takk for alle fine tilbakemeldinger på videoen, det setter jeg virkelig pris på ♥
Hvilket antrekk likte du best? 

prepare for summer

Kjole her, her & her ♥ Blush her og to fantastiske leppestifter fra Too Faced her og her

Her, her og her ♥ keep it simPle*

Åh, lovelovelove. Her, her & her!


Her, her, her og her - v
erdens fineste sko eller hva? Min favoritt og craving er de hvite helt til høyre, herregud så fine.

Her // her // her // her

// adlinks

Likte dere noe? Og hva synes dere om slike innlegg? De tar lang tid å lage, så om det ikke er interessant skal jeg slutte å lage de :)

nyheter i garderoben

Har fått helt dilla på slike singletter i det siste, så falt pladask for denne også! Her

Perfekt til skolen, til og fra trening, på sene sommerkvelder eller bare til chilling hjemme. Jeg har min i large, de er ganske små i størrelsene! Her

En nydelig, og komfortabel dongerijakke fra Cheap Monday. Stoffet er ikke stivt og ubehagelig, men veldig soft og deilig om dere skjønner? Likte fargen også, denne kommer nok til å bli mye brukt. Her

Noe du likte?

glede i hverdagen

I dag bestilte jeg disse bikiniene fra Victoria's Secret, og jeg gleder meg så utroolig mye til jeg får de! Har siklet på bikiniene i lang, lang tid og fant ut det var på tide å slå til da de kom på salg OG med mindre frakt. Besilte også noen kroner ekstra for ekspresslevering, slik at jeg er sikker på at jeg får de i tide. Hva synes dere om bikiniene? ♥

mine mest brukte skoHei! Tenkte å vise dere mine mest brukte sko, og dette kommer vel ikke som noen overraskelse. Selvfølgelig er det mine høye, hvite converse. Hadde faktisk ikke klart meg uten disse, de får til og med joggebuksa til å se bra ut haha. Bruker de nesten hver eneste dag, både fordi de er komfortable og fine. Lovelove ♥Hvilke sko bruker du mest?

kjolen

Hei! Tenkte å vise dere kjolen jeg hadde på i bursdagen, har også funnet direktelinken fra nelly. Jeg var så heldig å få låne den av Marthe, saved my day ♥ Synes den er utrolig fin selv, og den passer jo til veldig mange anledninger.direktelink til kjolen her 
Likte dere den?

dream dresses1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her //

                                                                                                          1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her 

her // her // her

Hvilken ble din favoritt?

dorthe skappel genser

søteste mormor som har strikket skappel-genseren, også ga hu den til meg ♥ likte dere den?

hvilken farge er finest?

Hei! Endelig hjemme, helvettestirsdagen er unnagjort. Som dere garantert har fått med dere starter vi 12.10 på onsdager, noe som gjør at vi kan sove lenge en dag i uka. Dere aner ikke hvor fantastisk det er, nesten som å ha en helgedag midt i uka. Skal ordne meg litt nå, før jeg skal dra og ordne en samarbeidsavtale. Drar til Maria etter det, gleder meg ♥Eline drar til København om noen dager, og jeg har dødslyst på et acne-skjerf, de er så fine. De er jo utsolgt i hele Norge, men Eline var så snill og sa hun kunne kjøpe med et for meg. Det eneste problemet er at jeg er såå usikker på hvilken farge jeg vil ha. Har ikke sett så mange i lyserosa, synes det brune og vinrøde er utrolig fint, men det grå går til absolutt alt. Luksusproblemer asssss. Neida, ville bare høre deres mening. Hvilken farge burde jeg gå for?


// ingen av disse bildene er mine, jeg googlet bare acne skjerf :-)

hvilken kjole?

Hei! ANER ikke hva jeg skal ha på i morgen, så trenger deres hjelp!! :-) blazer: Primark
sko: Dorothy Perkins (kjøpt i butikk i London)
kjole 1: h&m
kjole 2: nelly.com, husker ikke merke
kjole 3: nelly.com (club L)
kjole 4: zara

Hvilket antrekk burde jeg ha på?

Den perfekte julekjolen?

Hei! Veldig mange som har spurt om et innlegg med mine favoritter av jul- og nyttårskjoler, så tenkte å poste det nå. Alle kjolene er fra nelly, mest fordi det er en trygg side med rask levering slik at det ikke er noe problem med bestilling for dere. Nå som det nærmer seg julaften, nyttårsaften, julebord osv passet jo dette innlegget ganske bra. Har valgt ut nesten bare rimelige kjoler, ingen kjoler som skal robbe lommebøkene våre altså!! :-)

her // her // her


her // her // her

her // her // her

her // her // her

her // her // her

Åh, så alt for mange fine kjoler. Nå som det nærmer seg jul synes jeg det er lov å unne seg en altså, hihi. Hvilken likte dere best?

min favorittkjole

Heisann! Åhh, godt med helg!! De fleste skoler i Trondheim har planleggingsdag i morgen, så da ble det fri på oss. Deilig etter en altfor lang uke. Har likevel en del nynorsk-tekster å levere i kveld. Haha er så forferdelig dårlig i nynorsk, dere aner ikke. Blir seriøst svensk. Drar på trening om en times tid, i mellomtiden tenkte jeg å vise dere favorittkjolen min!


fra nelly. Bildene ble tatt sent i sommer, da jeg faktisk hadde NOE brunfarge. Hva synes dere om kjolen?

5 favoritt-outfits

Hei! Tar en pause fra naturfagspuggingen, kom nemlig over noen ''gamle'' outfitbilder. Valgte ut 5 som jeg likte best. Herregud, savner sommer og sol!! Lyse bilder og massevis av inspirasjon. Jaja, vi får holde ut noen måneder til nå. STAY POSITIVE ELLER HVAAA

sko footway bukse dr denim topp h&m skjorte cubus hals bikbok veske new look

shorts primark blazer primark singlett bikbok clutch bershka solbriller rayban

bukse dr denim sko footway veske modekungen genser cubus hals bikbok skinnjakke dorothy perkins solbriller rayban

shorts zara sko converse veske h&m cardigan og singlett bikbok

blazer primark sko new look bukse dr denim topp&smykke new look veske mulberry

Hvilket antrekk ble din favoritt?

DIY: Fra skjorte til vest

Bestemte meg for å klippe opp en skjorte til vest, bruker så si aldri skjorter. Altså, nå er jeg ekstremt dårlig i kunst & håndtverk og alt det der, så den ble veldig skjevt klipt men det er det bare å fikse opp i senere. Ble fornøyd jeg, kommer sikkert til å bruke den mer nå. Skjorta er fra bikbok, ganske gammel.

Likte dere det?

nelly; must haves

 

1 HER // 2 HER // 3 HER

1 HER /// 2 HER // 3 HER // Dr.Denim må være verdens BESTE bukser, ingen over ingen ved siden av. Såå fine og komfortable.

HER // 2 HER // 3 HER


HER // 2 HER // 3 HER


HER // 2 HER // 3 HER

HER // 2 HER // 3 HER 


HER // 2 HER // 3 HER


JAKKE HER // GENSER HER // BUKSE HER // VESKE HER // SMYKKE HER // SKO HER 

HVA LIKTE DU BEST? //adlinks

new in

FRA JUNKYARD.NO

hettegenser her jeg har medium i denne, anbefaler å ta større enn dere bruker til vanlig

hettegenser her


ryggsekk her

Min nye skoleveske! Den er helt perfekt, med et stort rom og flere små. Får plass til alle bøkene mine, samt. andre ting jeg trenger. Dere finner den herMine nye vintersko! Skrev jo at jeg brukte converse gjennom hele vinteren, så da er det kjempegreit at converse selger sko med for i, myye varmere enn de vanlige, tynne conversene. Dere finner skoene her

FRA CHIQUELLEnaglegenser hergenser her

kjole her

Ellers måå dere bare se den nye reklamefilmen til Chiquelle, en smakebit på den nye kolleksjonen deres. Love it!

Hva likte dere best? // sponset produkt

høstantrekk


// laget i polyvore

nå kan vinteren bare komme

Har endelig funnet den perfekte vinterjakka, har faktisk aldri fryst i denne. Har brukt den noen uker nå, heller ikke når jeg har kjørt scooter i null grader har jeg fryst. Den er fra SVEA, i modellen Miss Smith (Dark Olive). Jeg har den i XS og den sitter perfekt på meg :)Dere finner den her

Åhh, så deilig med helg!! Har vært nok en slitsom uke på skolen, tipper mange av dere er enige. Skal til Maria i kveld, også har vi treningshelg denne helgen også. Hva synes dere om jakken?

ny høstjakke

Heei! Da har vi endelig ankommet leiligheten i London, den ligger litt i et halvskummelt strøk (okei, er bare jeg som er så sinnsykt paranoid og mørkredd) men leiligheten er helt okei :) Jeg og Tone har et mål om å komme oss opp i 7-8 tiden i morgen, vi skal virkelig utnytte dagene her!!! Blir mest sannsynlig bare to shoppingdager, så må være effektive. Okei what am I doing.... 

Mange som ville se høstjakken jeg kjøpte på h&m her om dagen, er suuperfornøyd. Den kommer nok til å bli godt brukt.h&m 500,-

Likte dere den?

DIY: vest

Hei! Tror jeg har vist noen av disse bildene på bloggen før, men SAMMA DET. Tenkte å komme med et tips til dere, et skikkelig uvanlig et XD Neei. Dere har garantert sett det før, men uansett er det et lite tips om dere er lei av gamle hettegensere og vil freshe de opp litt!Før! 

Etter! Bare klipp av armene, følg sømmen. Veldig fint klippet osv haha....Slik ser den ut på! Jeg synes det er veldig fint å bruke under skinnjakker for eksempel! :) Så slipper du at armene klumper seg osv. Jeg kjøpte jakka på h&m for 149,- ellernoe, vørdøø.
Hva synes dere?

new clothes

Rutstore.no

t-skjorte her 

her 

bluse her 

utsolgt

utsolgt

SoNextYear

genser her Ååå, drømmeshortsen fra runwaydreamz! Som dere ser er den litt for stor for meg, har på meg S - XS hadde vært perfekt til meg; det jeg bruker til vanlig i shorts også :) Uansett, den er såå perfekt!! Dere finner den her

Hva likte du best? 

summer-clothing

topp her

shorts her

høytlivsshorts her

smykke her ring her

rosa pung her
Hva synes dere? sponset produkt fra chiquelle

A life without love is like a year without summer

t-skjorte her shorts her

ny kjoleverdens fiineste kjole ♥ dere finner den her

Hva synes dere?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits