• 12.09.2017
  • |
  • 13:33

UKEN SOM GIKK


UKENS TANKE

At det er på tide å komme seg på trening??? Synet av en sakkosekk som møtte meg mandag morgen kunne jeg lett spart meg for, og det ble ikke bedre av tiger-stripene av selvbruningsrester som lyste mot meg. Hahaha ADIOS altså det må gå an å få orden på sakene. Starter ikke før neste uke, tho. Kan liksom ikke starte for hardt vet dere. 

UKENS HØYDEPUNKT

Naile Nelly-shooten!! FY for en god følelse det var å være på set med høy musikk, og føle at man gjorde en god jobb. Man er jo liksom ikke no supermodell, så det var veldig deilig å kjenne at antrekkene, sminke OG hår var bomb i tillegg til at jeg virkelig var feeeling myself foran kameraet. Og er man selvsikker foran kamera og i antrekket sitt kommer det så absolutt fram på bildene. Hele forrige uke var egentlig bare et stort høydepunkt haha :-)

UKENS NEDTUR

Hjemreisen på søndag. Klassiker!! Nei, men jeg får jo ikke sove på fly og det plager meg så jævlig på sånne lange reiser hvor man reiser et døgn. Jeg fungerer så ekstremt dårlig uten søvn, blir sur og grinete hvor ALT irriterer meg haha.. De få gangene jeg fikk til å småsove, slumret jeg meg gjennom de TRE siste flymåltidene, og sult kombinert med trøtthet er oppskriften på katastrofe for min del hahha.. Men det var én dag i livet mitt, og jeg overlevde så absolutt det også.

UKENS RØYSKATT-MOMENT

Tja, altså den that's-a-wrap-festen med Nelly på fredag var jo et show i seg selv. De hadde leid inn en svær bar med bartender i huset vårt, og jeg lyste opp når jeg så tequilaflasken stå på bardisken. La oss bare si at jeg har blitt i overkant glad i å skåååle med Tequilashots, og hadde Laila-show med halvåpen pelsjakke med bralette under med Nicki-inspirert dansing og Rihanna-attitude mens jeg SÅklart danset, rappet og hadde the time of my life. Må også skyte inn at jeg var den eneste på ''dansegulvet'' og vi måtte hjem og legge oss 23.30 fordi resten av gjengen skulle på hiking dagen etter. Gjett to ganger om jeg var med på denne fjell-hiken... Oh well, jeg hadde det dødsgøy hahaha og jeg plaget forhåpentligvis ingen andre enn meg selv. Heldigvis var fotografen vår Felisha fra LA like COOL som meg, og hun mente såklart at en ''LA girl like me'' måtte flytte nedover ASAP. Thanks hun, I agree. 

UKENS SANG

Hm... It's a vibe med 2 Chainz. Den minner meg sånn om shooten i Sør-Afrika!! Felisha spilte min type musikk dødshøyt når vi shootet, og denne fikk meg sånn i moood hver eneste gang. Den er så jævlig catchy!!! Kan jo ikke høre denne uten å trap-danse.. #whitegirl 

UKENS HANG-UP

Riskaker med sjokopålegg!!! Haha, lol. Men dere vet de DØDSgode riskakene med havsalt og chiafrø? Altså, når jeg ikke trodde de kunne bli noe bedre smurte jeg på et lag med nøttesjokopålegg, og.. lawd I'm out. 

UKENS GLEDINGS

Jeg gleder meg ALL DAY EVERY DAY til de er ferdig å bygge utenfor leiligheten min. Jeg er så SJUKT lei av å våkne til den sykeste hamringen og dundringen klokken 7 om morningen, og ENDA mer lei av å måtte legge meg med Bose-headsetet mitt. Not even joking hahhaa. Jeg sover med støy-reduksjonen på, og det er fan ikke deilig å sove med et monster av et headset på seg. Så JA jeg gleder meg til det heeelvedes bygget vegg-i-vegg blir ferdig og jeg kan få tilbake nattesøvnen min. ARRI.

Processed with VSCO with kp1 preset

Camilla Heindorf

13.09.2017 kl.01:51

<3

Sly Steeldong

13.09.2017 kl.06:37

Yo, whitegirl. Like your style. Shaking your booty, drunk, tits halfway out to x-rated hardcore hiphop.. Good lawd. Epic. Centre of attention fo sure.

Sly Steeldong

13.09.2017 kl.06:49

'Yo pussi drippin', drippin down yer thigh'....Erica's chillin' slammin' tequilas,g ettin' hot, dancin' dirty, shakin' her stuff...

Veronika Nord

13.09.2017 kl.10:00

Du er så peen <3
Les mer i arkivet » September 2017 » August 2017 » Juli 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits