• 30.07.2017
  • |
  • 13:35

HOW I FIX MY HAIR
Jeg har fått endel spørsmål om håret mitt for tiden, og tenkte derfor å ta det kjapt i et eget innlegg!! Håper dere får svar på det dere lurer på, så kan dere bare spørre i kommentarfeltet om det lurer på noe ♥

Jeg har gått i årevis hos min faste frisør Daniel på H2 Thomas Angellsgate, og DET er jeg så uendelig glad for. Verdens beste og koseligste frisør som naaails it everytime. Jeg var der senest for noen uker siden, og da gjorde vi det jeg vanligvis gjør - foliestriping, kur og stuss. Jeg har en litt mørkere undertone, og med de lyse stripene blir det et veldig fint spill. Jeg stusser det derfor rundt 6 ganger i året, og WOW så raskt håret mitt har begynt å vokse siden. 

En hårkur hos H2 er alltid gull verdt, og stripingen/fargingen de bruker er Zerran - en behandling som pleier håret i stedet for å skade det. DET er ikke verst. Så da kan jeg altså berolige dere med at om dere velger å farge håret hos H2 vil det ikke slite noe på håret :-)Når det kommer til shampoo og balsam bruker jeg ingenting fast. Det kan være alt fra Define til Gorgeous til Sunsilk. Dersom du leter etter en god blåshampoo for en kaldere blondfarge anbefaler jeg produktene til Gorgeous. Superbra!! 

Jeg vasker håret ca. annenhver dag, lar det som regel lufttørke med mindre jeg skal ut av huset med en gang - men retter det så og si hver dag hehhe. Dersom jeg vil ha fint fall sover jeg med fletter, ellers rører jeg sjeldent krølltanga. Jeg mener at jo mindre produkt, jo bedre. Jeg har aldri brukt extensions, og er naturlig ganske mørk. Jeg er dårlig på hjemmepleie av håret, men er flink (innimellom) til å bruke varmebeskyttende spray og 10-in-1-sprayen til Gorgeous. That's pretty much it!

Her er håret lufttørket i Spania og er derfor litt frizzy haha, derfor liker jeg å sove med fletter eller rette over håret for å dempe småhårene. 

Dersom du vil freshe opp hårfargen i sommer kan du bestille time hos min alltime favo HER ♥ Noe dere lurer på? Jeg svarer i kommentarfeltet!

Hege Kristin

30.07.2017 kl.14:04

kjempefint hår <3

Patty

30.07.2017 kl.17:45

Nice Erica, Perfect

30.07.2017 kl.23:57

Har du og Kristine fortsatt bokprosjekt sammen? Hun unngår å svare på spørsmål rundt det, og det er lenge siden du har nevnt det :)

sly steeldong

31.07.2017 kl.12:20

How do you set it up down below, do you give da pubes a nice, clean full shave or do ya keep a tiny landingstrip so a hung brotha can find da way in no betta? ;-)

🍁

03.08.2017 kl.05:36

Before or after the gym🐰🙂😏🖐🏋🏼🎖🏅🎭🎟🎳

Leonita

09.08.2017 kl.17:57

Vi kan ikke forvente noen flere snapvideoer av deg snart? : - D Elsker å se på de, hahha.

Du kunne ikke gjort en slags apartment tour også?
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits