• 28.07.2017
  • |
  • 14:08

UKEN SOM GIKK


Processed with VSCO with a6 preset


UKENS TANKE

Denne uken har jeg tenkt på hvor ekstremt viktig det er at flere får øynene opp for både blodgiving OG organdonasjon. Snakk om sola så fikk jeg akkurat melding om at Blodbanken har registrert meg som blodgiver og vil innkalle meg til kontroll fortløpende! Jeg har som jeg skrev tidligere hatt lyst til å bli blodgiver lenge, men har ikke kunnet gjøre det pga. blodmangelen min - men NÅ er det forhåpentligvis på rett spor igjen, og jeg håper jeg kan være med å gi. Det skal SÅ lite til fra oss på den friske siden til å hjelpe, også har det SÅ mye å si for de som virkelig trenger det. Jeg vet hvor utrolig stor pris jeg hadde satt på akkurat dette om det var jeg eller noen i nær slekt som trengte det, og det krever så lite fra oss utenfor. Det nytter ikke å tenke at andre får ta seg av det, eller at ''det sikkert er nok blodgivere og donorer''. Det vil aldri bli FOR mye av det gode, og hver minste lille gest er med på å hjelpe.

Organdonasjon er jo på en måte ikke noe man kan styre, men OM noe skulle skje vet jeg at dersom jeg dør på en måte hvor organene mine fortsatt kan holdes i live vil jeg selvfølgelig at de skal brukes for det det er verdt. Hva skal jeg med de da uansett? Tenk så fint det er at vi har kommet så langt i dag at menneskeliv fortsatt kan reddes ved hjelp av organdonasjon, og TENK så fint at vi på en måte kan overføre friske, velfungerende organer fra et menneske som ikke lenger har behov for de, til et annet menneske eller barn som har hele livet foran seg. Og TENK hvor takknemlig du hadde vært om en organdonor hadde reddet ditt eller  kanskje søsteren din sitt liv. DA hadde jeg følt at jeg forlot jorden med ekstra verdighet :-) Det er nok å si til dine nærmeste at du ønsker å være organdonor, men jeg anbefaler å skrive ut et donorkort man har i lommeboka sånn at personellet som ankommer ulykkesstedet vet mulighetene med en gang. 

Les mer om organdonasjon og hvordan det fungerer HER og søk om å bli blodgiver HER

UKENS HØYDEPUNKT

Ukens høydepunkt er sjokkerende nok (not) å være tilbake til strand og sommer ♥ ♥ ♥ Dere aner ikke hvor mye jeg koste meg på stranden fra sånn klokken 2 og utover når det nesten er tomt for folk, masse deilig vind, med en bra bok i den ene hånden og en boks med fanta i den andre. Laawwdd yes. UKENS NEDTUR

Ehh.. kjøleskapet mitt? DET var et makabert syn som møtte meg i morgest, gitt. To vanilje-yoghurter, soya-saus og 20 bokser pepsi max. Herlig!!! Fruen har omsider tatt turen på butikken og sanket noen voksenpoeng, så nå er vi på tur igjen.

UKENS RØYSKATT-MOMENT

Denne uken har ikke vært noe crazy greier, men det nærmeste jeg kommer røyskatt-oppførsel er synet av meg som skulle være alene i Spania de to siste nettene. Familien dro hjem på tirsdag, men jeg ville ha noen timer ekstra sol og dro derfor hjem torsdag. Jeg hadde dog glemt hvor ekstremt husredd jeg er, og et stort hus i Spania alene hvor naboene hadde hatt innbrudd kort tid tidligere ble raskt halv-komisk når solen gikk ned. Da ble det brått ninja-oppførsel med kniv under puta og JIFFSPRAY på nattbordet. Pepperspray / jiff; same shit! Jeg var i  alle fall klar for å fange en eventuell spansk bande på vift, men slapp heldigvis å vise frem de ikke-eksisterende ferdighetene mine. 

UKENS SANG

Denne uken har jeg hørt masse på gammel Chris Brown-musikk fra typ. 2005 hahha ♥ Ukens sang blir derfor Young Love fra 2005-albumet hans. Yo (excuse me miss) og Say Goodbye er også to favs fra albumet. Hahha sykt hvordan musikken hans har forandret seg, og hvor uskyldig og cute han ordla seg før. Nu ærre full rulle. Oh well, begge deler funker for meg :-)

Processed with VSCO with a4 preset

UKENS HANG-UP

BØKER!! Denne uken har jeg lest hele 5 bøker hahha, og det er såå undervurdert blant dagens kids føler jeg. Jeg skulle virkelig ønske jeg fant den samme bok-gleden her hjemme i Trondheim, men det blir lite lesing når jeg er i leiligheten. Men, alt er en vanesak og det er jo noe jeg kan gjøre noe med. Jeg føler at man sitter igjen med veldig mye etter å ha lest en god bok, og det er bare sunt å lese uansett om det er fiksjon eller fakta. Jeg har alltid vært glad i bøker, men glemmer hvor glad jeg er i det. De bøkene jeg likte ekstra godt denne uken er Idas dans, Når gjøken galer & Øya. Leste ut Øya på flyet i går, og den likte jeg såå godt!! Mange av dere har sikkert lest den fra før, men om ikke anbefaler jeg den på det sterkeste :-) 

UKENS GLEDINGS

Akkurat nå gleder jeg meg ikke til noe spesielt, egentlig, men jeg kjenner at det blir greit å komme inn i gamle rutiner igjen. Gi meg én uke av gamle rutiner så er jeg dødslei igjen, men det ER godt å komme hjem til sine vanlige matvaner spesielt. Det blir jo litt svingende når man er på ferie haha, og jeg har seriøst BARE spist brødmat de siste dagene, så det blir greit å få i seg noe annet også. Ellers er det ikke lenge til jeg skal glede dere med en spennende nyhet - det blir også superduperbra!!  

28.07.2017 kl.15:15

Bilde nr 3: Hvor er genseren fra?

Hannah

28.07.2017 kl.15:35

Så bra du har meldt deg som blodgiver! Har selv vært det i et par år nå, det er jo så enkelt og så viktig!!

Hege Kristin

28.07.2017 kl.16:30

hørtes ut som en fin uke :D

Ane

28.07.2017 kl.21:08

Hvor er teskjorta det står "iconic" på fra? Så du skrev den var fra pll (?) et annet innlegg men fant den ikke.. kunne du evt linket? Den var så kuuul :)

Coyote

29.07.2017 kl.08:08

Jeg var i ferd med å skrive en melding for å gratulere deg for å ha hatt for første gang en sommerferie i Spania uten å måtte tåle en forferdelig heat wave. Før du skriver meldingen min går jeg over nyheten, og jeg fant en ubehagelig nyheter i Spania og steder premiere varme er svært vanlig, som å sovne i et rom som akkumulerer veldig varmt, men å være en person i dette rommet, varme er multiplisert til nivåer som er uforenlige med livet, er oksygen også tømmes meget raskt.

Gratulerer nøt den varme sommeren uten å dø i forsøket.

www.independent.co.uk/life-style/mother-three-year-old-nap-unable-wake-up-heatstroke-hospital-shock-jennifer-abma-a7864151.html

29.07.2017 kl.17:38

Så deg på jobb idag, og hadde SÅ lyst å gå bort til deg. Feiget litt ut, men ble så glad når du så bort på meg og smilte❤️ Neste gang SKAL jeg gå bort

erica mohn kvam

29.07.2017 kl.19:10

Anonym: haha åå du skulle kommet bort!! BARE koselig det :)

sly steeldong

31.07.2017 kl.12:33

Pic numerous uno, lawd sweet Jesus, dem leeeegs. Want u on your back and dem legs resting upon my shoulders, as I lock deep into you, woman.

Pic two, the lovely space between dem legs, look so nice.

Pic three, love your backside gurl

Pic four u getting it in, prosecco, spritz, aperol makes ya all giddy don't it?

Ingrid Elise

31.07.2017 kl.14:35

Når det gjelder organdonasjon så kan man også gå inn på Helse-appen på iPhone å legge inn nødinfo. Blandt annet om man er organdonor. Den infoen kan hvem som helst åpne selv om mobilen din er låst. Så dersom du havner i en ulykke så kan ambulansepersonell se om du er donor og hvilke allergier du evt har og hvilken blodtype du er osv. (hvis du har fylt det inn så klart)
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits