• 27.06.2017
  • |
  • 11:31

UKENS SPØRSMÅL


Hvordan får du 3D-effekt på bildene dine?

Bruker ''3D effect'' appen, som sagt ♥ Legger bare på et filter eller to der også får man den effekten! Easy peasy. Hva slags matretter spiser du i hverdagen?

Hvis du tenker på middag er jeg ikke en hyppig middags-person, men det hender jo innimellom at jeg slår til. Da går det som regel i kyllingwok med nudler, laks med mangosalat eller grønnsakssuppe. Haha spenstige greier!! Er veldig glad i å lage middag med venner da, og gjør det så ofte jeg kan ♥ Ellers går det mye i havregrynspannekaker, knekkebrød med egg, yoghurt og rundstykker. Spiser megakjedelig med andre ord. Og WOW jeg hørtes ekstremt sunn ut?? I'm really notHvilken kjendis synes du er kulest utenom Nicki Minaj?

Ah, vanskelige greier.. Jeg ELSKER Amy Schumer og skulle ønske verden hadde flere som henne. Så jeg tror andreplassen min må gå til henne. Ellers ble jeg enda litt mer Zara Larsson-fan etter mystoryen hennes i går. What a savage

Hvor ordner du neglene dine?

Hos bbygirl BeautyNailsbyMaren ♥ Hun er SÅ flink og i tillegg en god venninne av meg, så da er det ekstra niceHvor er bikinien fra?

Overdelen er gammel fra Triangl & trusa er fra Nelly

Processed with VSCO with se3 preset

Er det bare jeg som synes du ligner på Julie Bergan?

GIRL det tar jeg som et meeeega-kompliment, shoutout til Juuuly B  !

Processed with VSCO with a6 preset

tb til da vi fant dama i vårt liv

Hvor er dongeri-skjørtet fra?

Det er fra Malene BirgerHva bruker du på brynene dine?

Nå bruker jeg en brynspenn fra Smashbox for å ramme inn brynene før jeg fyller inn med brynspudder fra Billion Dollar Brows. 

Hvordan fikk du håret sånn?

Det er vanlig midtskill med to innflettinger, og flette-credza må Anna få!! Jeg er ubrukelig på fletting selv

Processed with VSCO with a6 preset

Hvor er kjolen fra?

Den finner dere HERHvor er den brune bikinien fra?

Den kjøpte jeg på h&m!Hva mener du om kirurgiske inngrep for å forandre utseendet? Silikon osv.?

De fleste vet hvor jeg står på dette temaet, og jeg synes egentlig ikke noe om det. Jeg klandrer ikke de som har gjennomført kirurgiske inngrep og mener at folk skal få gjøre akkurat det de vil så lenge det ikke går utover noen andre. Jeg synes det blir for dumt når bloggere velger å bruke sin stemme til å fremme kirurgiske inngrep, og jeg HATER at det er blitt så normalisert. Det er synd at dagens samfunn føler en trang til å legge seg under kniven for å matche dagens kroppsideal, og det er ikke rart vi har et forvrengt syn på kropp allerede fra ung alder. Det er rett og slett trist! Jeg har venninner som har hatt komplekser for f.eks puppene sine i årevis og derfor har valgt å ta silikon, og når det går utover livskvaliteten din fordi man er SÅ opphengt i det mener jeg det er greit å gjennomføre det. Og jeg forstår valget folk tar!! Så lenge det holdes til et naturlig nivå og de som gjør det IKKE er med på å oppfordre andre som ligger på vippen til å gjøre det samme. Det skal være en nøye gjennomtenkt avgjørelse, og man skal gjøre det for SIN del - ikke for å være ''bra nok'' ovenfor de andre. Også må vi bli flinkere til å innse at hey, dette er meg og sånn ser jeg ut enten man har for lite av ditt og datt, eller for mye av noe annet. Menneskekroppen er ulik av en grunn, og det er jo DET som er så fint? Så stå i det dere, og ALDRI tro at dere må legge dere under kniven for å bli finere, penere og mer vellykket. Det finnes SÅ mange andre måter å bli lykkelig på! 

Spørsmål til neste uke?

Maja

27.06.2017 kl.12:16

Er ikke du og krisssy like gode venner lengre?

Synnøve

27.06.2017 kl.12:18

Veldig enig i Julie Bergan kommentaren, har tenkt tanken jeg og!

Spørsmål; hva tenker du er viktigst å gjøre for å bli fornøyd med seg selv?

27.06.2017 kl.13:26

Skulle ikke du ha tour av leiligheten? Husker at du sa at den kom men jeg veter forsatt 🙂

Thea

27.06.2017 kl.14:42

Kan du legge ut oppskriften til lakse-retten?<3

27.06.2017 kl.15:02

Du og krisssy?

27.06.2017 kl.15:48

Har sett på snappen din og insta at du har lagt ut noen bilder fra et sted der du er ved sjøen. Er det hytta di? Sykt fint! <3

Hanna

27.06.2017 kl.15:56

Hva skal du gjøre til høsten? <3

BootyQueen

27.06.2017 kl.18:18

Hva er din favorittdestinasjon og hvorfor?

Helene

27.06.2017 kl.19:39

Er ikke du og Ullebø venner lenger?

27.06.2017 kl.19:52

Håper du kan svare på desse spørsmålene i neste "UKENS SPØRSMÅL:

- Hvor kommer egentlig kallenavnet ditt "Røyskatt Laila" fra? Hva ligger bak navnet om du skjønner hva jeg mener?

- Hvordan vil du beskrive musikksmaken din?

- Hvis du kunne levd en hel uke av livet til en hvilken som helst kjent person, hvem sitt liv ville du valgt?

- Favoritt sminke-merke, og favoritt sminke-produkt?

- Hvordan ligger det an med boken du og Kristine skal skrive?

... har ventet lenge på svar på desse spørsmålene på bloggen din nå, så vurderer å si "takk for meg" som "fast leser"..!

Elly

27.06.2017 kl.22:54

Det er jo så lett å si "vær fornøyde", "embrace yourself" o.l, når man ser helt perfekt ut. Er jo slike som deg man ønsker å leve opp til, og ikke minst "konkurrerer" mot i sosiale medier og nærmiljø! Vanskelige greier dette med kroppspress.. :( Men du stråler, what a babe!

Og hva betyr forresten "røyskatt"?

Til elly

28.06.2017 kl.12:48

Røyskatt (Mustela erminea) er et lite rovpattedyr i mårfamilien, som til forveksling ligner snømus (Mustela nivalis). Røyskatten er imidlertid større, og halens ytterpart er sort. Røyskatten har hvit vinterpels, men beholder den sorte halen. Arten finnes blant annet i Skandinavia, herunder over store deler av Norge.

30.06.2017 kl.01:24

Du sier hele tiden at man skal elske seg selv og være fornøyd med hvordan man ser ut. Det er veldig enkelt å si for pene folk, men hadde du klart å sagt det til deg selv hvis du veide 90kg, uren hud, tørr og flekkete kropp og et stygt fjes?

01.07.2017 kl.14:22

Hvilket kamera bruker du?

Sunniva

08.07.2017 kl.14:41

Hva syns du om Taylor Swift sin squad?

Anonym

15.07.2017 kl.09:54

Hei:) kan du lage en video av leiligheten din? Eller legge ut bilder fra hele leiligheten? Har selv kjøpt meg leilighet, og skulle gjerne hatt litt inspirasjon.
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits