• 25.06.2017
  • |
  • 22:24

UKEN SOM GIKK


UKENS TANKE

Denne uken har jeg havnet bak rattet noen ganger, og DET er lenge siden sist. Og det er først da jeg innser hvor ekstremt mange idioter det finnes i trafikken. Jeg forstår IKKE hvordan enkelte kan kjøre som de kjører - det er ikke rart det skjer SÅ mange forferdelige trafikkulykker. Jeg har vært vitne til de verste forbikjøringene hvor det er sekunder unna å gå galt, og hva i alle dager skal man gjøre med det liksom??? Enkelte burde IKKE sitte bak rattet når de åpenbart har så ekstremt lite respekt for andres sikkerhet i trafikken. Det gjør meg SÅ utrolig forbanna at uansvarlige sjåfører er mye av grunnen til at uskyldige liv går tapt i trafikken, og at disse ikke innser det før det går altfor, altfor galt. 

UKENS HØYDEPUNKT

Ukens høydepunkt går overraskende nok (not) til Nellys sommerfest i Stockholm hvor vi danset barbent i gresset til sola gikk ned og hadde the tyme of our lives med fri bar og dødsdigg musikk. Ah, det var helt fantastisk faktisk. 

Processed with VSCO with a5 preset

UKENS NEDTUR

Ukens nedtur var kanskje å se treningsstatistikken min? Hahaha. Logget inn for å se hvor mange innsjekkinger jeg hadde hatt på treningssenteret de siste månedene og det var mildt sagt skuffende. Jeg bare ''mai tror jeg var en sjuuukt bra treningsmåned, synes å huske at jeg bodde på treningssenteret ass!!!'' helt til tallet FIRE lyste mot meg. Ok. For statistikken i juni lyste ett-tallet mot meg, så nå SKAL jeg gire om deluxe. Må få noe valuta for pengene ass, fordi det er by far det sureste faktura-trekket EVER i måneden. 

UKENS RØYSKATT-MOMENT

Ai ai ai.. Ukens røyskatt-moment må definitivt også dedikeres til Nelly's midtsommersfest hvor jeg var i slaget allerede på båtturen før middag. Ting eskalerte, si ! Neida, SÅ ille var det ikke. Utover kvelden var jeg helt apekatt (jeg har funnet ut at jeg nå har TO dyr å velge mellom) og spratt rundt i 110 på gressmatta med kjolen over hodet i X antall araber-flikk-flakk. Dis bish har ikke turnet sånn på 4 år, og gamlemor har fortsatt vondt i håndledd, legger og rygg. Uansett. Det STORE røyskattøyeblikket er denne fantastiske videoen jeg må dele senere hahha, for HVORDAN har midtsommerskransen, som tidligere var plassert på et svært kors, havnet rundt hoftene mine?????Skremte vel bort alle andre nordiske bloggere, men de måtte jo få se røyskatten live før eller siden uansett. Love it or hate it, si !

UKENS SANG

WILD THOUGHTS EEEASY!!! Hører den i underkant av hundre ganger hver eneste dag. Den var liksom helt ok frem til jeg så musikkvideoen??? Kan vi ta et moment for Rihanna og hennes effortlessly coooolness i starten av videoen?! Jeg orker ikke. Og nå hører jeg ikke på noe annet. Må også skyte inn at jeg gledet meg ekstremt mye til DJ Khaled's nye album med DE features'ene men fy så ræva det albume var. Except Wild Thoughts ♥ ♥ ♥ SÅ bra. Og ''Don't quit'' funker.

UKENS HANG-UP

Godteri kanskje? :-( Det er umulig å ikke små-spise snop hele dagen når skuffene mine renner over av svenskgodis, og det er IKKE BRA!! Jeg må finne et eller annet hjemmested for det, for nå er tilgangen altfor enkel ass. Og det er et must med noen fååå biter etter middag, hehhe. Lever bare en gang da tenker jeg, og jeg kommer til å angre meg for at jeg ikke spiste mer snop når jeg sitter på gamlehjem med leverpostei-bræsshiva mi. #inspo #quotetoliveby 

UKENS GLEDINGS

Eehhh ny episode Orphan Black idag??? Ellers gru-gleder jeg meg til 21årsdagen min på torsdag. Gleder meg fordi bursdag er alltid stas med alle koselige meldinger og fordi jeg har mye hyggeliiig på planen - gruer meg fordi jeg blir like stressa over livet hvert år når jeg blir ett år eldre. SLOW DOWN, jeg vil være ung og dum for alltid :-( Orker IKKE å ta stilling til voksenlivet noensinne!! 


 

Alexandra

25.06.2017 kl.22:40

Æ digge dæ! Du e så rå. Fortsett å gjør det du gjør, før du e helt fantastisk god til det. Ønske dæ en fin bursdag på torsdag!

Hannah

25.06.2017 kl.23:19

Såå enig i ukens tanke! Spesielt folk som bruker mobil mens de kjører, IKKE GREIT!!

Forresten, hvor lang tid tok svenskegodis i posten? Bestilte på mandag, ikke fått enda:)

erica mohn kvam

25.06.2017 kl.23:34

Hannah: I know... Til meg tok det rundt 4 dager tror jeg!! Så pakken din er garantert rett rundt hjørnet :-) Kan ha noe med stor pågang og gjøre også!

25.06.2017 kl.23:23

Er det ikke litt flaut å være på hardfylla på disse arrangementene for bloggere? Har bemerket meg at du, og særlig Kristine Ullebø ofte tar av.

Er nok litt bedre og heller spare hardfylla til fester med venner og bekjente. Bloggerfestene er ment for å mingle. Mingle-fest, stå fint opp og fint ned, og knipse et par bilder fremfor nelly-logoen for å promotere merket med gratis reklame.

Virker bare tragisk å dra på et nytt bloggerarrangement hver helg og drikke seg drita mens alle andre knapt er brisen. Blir litt sånn "har du ingen venner du kan gjøre akkurat DÈT med?" Og - tro det eller ei, men du er langt ifra den verste.

erica mohn kvam

25.06.2017 kl.23:34

Anonym: Hahha huuhh?? Hardfylla var litt å ta i.. Mingle-fest er det forsåvidt heller ikke alltid som står på planen, og selv om man har noe innabords kan i alle fall JEG å oppføre meg på en forsvarlig og hyggelig måte uten at alkoholen påvirker noe som helst. Dette var jo en FEST hvor alle var godt i kakken utover kvelden, så spesielt tragisk og flaut er det ikke i mine øyne. Og hvorfor skal vi ''stå fint opp og ned'' i stedet for å ha det gøy på en forsvarlig måte? Folk som aldri slår ut håret og skal være ''picture perfect'' som det du beskriver er HANDS DOWN den kjipeste menneskesorten.

Ohwell, you do you and imma do me :-) Jeg har det alltid kjempegøy, på en måte som aldri går ut over NOEN andre eller setter meg i et dårlig og ufint lys. So what's the biggie

Hege Kristin

25.06.2017 kl.23:59

så fin uke <3

Sarah Sophie

26.06.2017 kl.00:01

I have the same thoughts about birthdays as you...let us just stay young and dumb forever! :-) Greetings from Germany xxx

Maria

26.06.2017 kl.01:03

Duu, lurte bare på hva du bruker på brynene dine? og hvilke farge

You are amazing, sykt bra forbilde! xoxo

Marie

26.06.2017 kl.01:06

elske dæ as hahaha HANDS DOWN for den råe dama her si æ bare! Stå på Erica, du e difinitivt ei å se opp til og verdian dine e gull verd!

Ukas røyskatt moment va priceless!

Camilla Heindorf

26.06.2017 kl.04:20

Høres ut som en fin uke

Jeffrey

26.06.2017 kl.17:30

Så synd at det fortsatt er så mange unødvendige ulykker og ofre i trafikken :(

Utrolig fascinerende øyne og veldig søte ører btw!

Ønske deg en fin uke og en kjempefin bursdag på torsdag!

26.06.2017 kl.19:00

ny video på yt snart elle?:** elsk pådæ
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits