• 14.06.2017
  • |
  • 21:48

UKENS SPØRSMÅL


Hvordan går det med Sandra?

Hyggeliiig at dere spør ♥ Sandra har det bra hun, that busy gaaal!!! Hun sjonglerer både å satse på turn OG være kick-asss på skolen, og jeg tvinger henne jevnlig til å komme på besøk for å flette meg og spise godis mens vi ser Orphan Black :-) :-) No joke. Tilbydde henne senest idag å få en pakke Betakaroten for en flettejobb i helga hahaha.. Altså. Spiser du deg helt mett når du spiser, eller tar du bare en liten posjon for å holde deg slank?

Dette burde ikke være et spørsmål engang :-( Selvfølgelig spiser jeg meg mett!! Jeg har blitt flinkere til å spise mindre, oftere måltider fremfor få, store - men spiser meg alltid mett. Ikke jeg-ruller-ut-døra-mett, men JA selvfølgelig spiser jeg meg mett!! And I hope you do too ♥ Finnes ingen oppskrift på hvordan vi skal se ut, og det å leve en sunn livsstil som gjør DEG glad er alltid det aller, aller viktigste. Jeg spiser sunt i hverdagen, men koser meg om jeg har lyst til det, spiser alltid junkz i helgene samtidig som jeg prøver å trene jevnlig. Og det fungerer for meg!! Jeg har også hatt et fælt syn på kropp og mat en gang i tiden, og min erfaring er HELT klart at det gjør mer skade enn godt. Ikke føl at du må gjøre ditt og datt, eller veie så så mye for å ''matche'' dagens ''ideal''. For det finnes ingen fasit, og det er ingenting som er viktigere enn din egen livsglede.

Er du født og oppvokst i Trondheim?

Born and raised bishhhes!

Processed with VSCO with a5 preset

Hvor er den hullete t-skjorta fra?

Den er fra IRO :-)

Hvor er badedrakten fra? Har du link?

Jepp, dere finner den HERHvor var du på ferie? Anbefaler du det?

Vi var på et lite sted utenfor Heraklion som het Gouves. Suuuperkoselig!! Perfekt om man vil ha en rolig bade-ferie med god mat på kveldstid. Det er ikke noen partyplass, men ti minutter med taxi unna kommer man visst til en mer livlig parteh-by. Hersonissos ellernoe? Orker ikke google stavelsen haha.. Anbefaler ''The Island'' hotell på det sterkeste - dødsfint!!! Jeg elsket hvertfall plassen ♥ Om dere drar måå dere spise på Island restaurant. Verdens BESTE gjeng som jobber der, verdens beste Aperol & god mat!Hvordan får du så fin hud?

Ah, dette går veldig i perioder.. Men litt solstråler gjør alltid godt, og det er SÅ deilig å slippe hudsminke om dagene. Men dette går opp og ned for meg som til de fleste andre. Men jeg er generelt ganske heldig med å ikke slite med uren hud, which Im very happy about! Det føles jo som verdens undergang hver gang man får en kompis midt i fleisen, som jeg og Tone så fint kaller det, og disse kompisene kommer jo gjerne kvelden før man skal noe stilig dagen etter. Jeg renser alltid huden min om kveldene da, og bruker mye vann og fuktighetskrem. 

Kan du lage et innlegg om din weight-loss? Visste ikke at du hadde et prosjekt om å gå ned i vekt? Hvorfor vil du det?

Her må jeg stille et stort spørsmålstegn tilbake?? Jeg tror ikke jeg har gått ned i vekt (jeg veier meg ALDRI og har heller ikke gjort det på flere år), i såfall er det ikke bevisst og jeg TVILER på at jeg ubevisst har gjort det også haha.. Jeg spiser jo litt annerledes nå enn i fjor da jeg bodde hjemme ettersom jeg sjeldent orker å lage meg middag, og heller ikke gidder å kjøpe brød i hverdagen ettersom det blir så fort tørt - men jeg har ikke hatt et prosjekt om å gå ned i vekt, og tror ikke jeg har gjort det heller. Jeg spiser sunt i hverdagen og trener jevnlig, men som alle andre har vel jeg også vært litt opp og ned, frem og tilbake i teeenage-årene. Ah, jeg har skrevet SÅ masse om akkurat dette temaet i bok-utkastet mitt som jeg har SÅ lyst å skrive ned her også - men det må vel vente bittelitt til :-) Om kroppspress og vekt fortsatt er et tema folk vil lese mer om har jeg MASSE på hjertet ettersom jeg har kjent på begge sider, skriver jeg gjerne mer om det. Både mine erfaringer, opplevelser, tanker og der jeg står nå. Hadde 18-årgamle Erica hadd den kroppen jeg har i dag hadde jeg sikkert tenkt HELT annerledes enn jeg gjør nå, og det krever en helt annen tankegang og en ekstremt viktig jobb med seg selv og psyken. Men ja, si fra om dette er noe dere ønsker å lese mer om så deler jeg gladelig mer! Føler aldri dette blir ferdig-snakka. 

Hvor er genseren fra?

PrettylittlethingKan du lage sminkevideo?

Såklart!! Hvilken look vil dere ha? Hverdags eller fest?

Føler du deg noengang ensom? Jeg lurer fordi jeg kjenner på denne følelsen selv.

Jeg føler meg veldig sjeldent ensom, og det har kanskje noe med at jeg trives SÅ ekstremt godt i mitt eget selskap. Jeg er heldig i den forstand at jeg alltid har en familie å komme hjem til, eller venninner å ringe om jeg skulle føle meg ensom eller lei meg - og det er jeg ekstremt takknemlig for. Jeg har likevel kjent på en noe lignende ensom-følelse for mange år tilbake når ting sto litt annerledes til og jeg følte at ingen forsto meg på den måten jeg ønsket. Jeg har også helt elendige dager hvor alt er dritt og det eneste jeg har lyst til er å ligge i senga og grine hele dagen bare fordi .. enkelte dager er sånn, men jeg kan dessverre ikke dele så mange erfaringer når det kommer til ensomhet.. Jeg skulle veldig gjerne ønske jeg kunne komme med noen ord eller tips, men akkurat dette temaet vet jeg ikke veldig mye om, uten at det skal høres ''skrytete'' ut. Jeg tror som sagt det har mye med at jeg har det veldig bra både når jeg er sosial og når jeg er alene, og synes bare det er deilig å være me, myself and I. Jeg kjeder meg aldri, og har alltid vært en som kan glede seg til å komme hjem til en stille leilighet hvor jeg kan være alene. For mange blir det sett på som stakkarslig å være mye alene, eller gjøre ting alene og det har jeg aldri forstått meg helt på. Jeg ser på det som en stor fordel jeg. Å vite at man ikke trenger andre mennesker rundt seg hele tiden for å ha det bra med seg selv :-) 

Hvilken størrelse har du i genseren? SYKT fin!!

Thanks i looove it!! Jeg har Small ♥Spørsmål til neste uke da?

Hege Kristin

14.06.2017 kl.21:53

fine svar <3

14.06.2017 kl.22:00

Hverdags Sminke!!! 🖤🖤🖤🖤

Hanna

14.06.2017 kl.22:04

fest sminke video please please please pllease!!!! 💕💕💕💕💕

Teressa

14.06.2017 kl.22:05

Oh! Absolutely hverdags sminke :)

Maria

14.06.2017 kl.22:29

Can you make hverdags sminkevideo?

Camilla

14.06.2017 kl.22:58

Begge😍Cause u are smashing anyway

Ingrild

14.06.2017 kl.23:01

HVERDAGS SMINKE 🙏🏼

Julie

14.06.2017 kl.23:16

Hvordan får du 3D-effekt på bildene dine, slik som på headeren f.eks?

Victoria

14.06.2017 kl.23:42

Kan du lage hverdags sminkevideo?

ArianaGFan

15.06.2017 kl.00:06

Fine svar som alltid :) Her er mine spørsmål til neste uke. Kan du lage en morsom app video der du viser hvilke apper du har på telefonen og hvilke av dem du har som favoritt? Kan du lage en storytime video der du forteller morsomme historier og opplevelser fra fortiden din? Kan du lage festsminkevideo? Hva slags matretter spiser du i hverdagen? Hva slags matretter spiser du på fest? Når kommer boken din ut? Er boken på norsk eller engelsk? Kan du lage en SMS-rulett video med en venn eller venninne? Kan du lage en Snapchat video der du viser dine beste bilder og videoklipp? Hvilken kjendis synes du er kulest med unntak av Nicki Minaj? Hva synes du om Ariana Grande?

15.06.2017 kl.01:15

Hvor får du neglene dine lagt?

Maria

15.06.2017 kl.01:41

Du skrev ikke hvor du har kjøpt bikini fra? :(

Maria

15.06.2017 kl.01:43

altså den fine bikinitrusa og bikinibh fra?

Camilla Heindorf

15.06.2017 kl.03:34

Bra svart.

Har du noen favoritt antrekk?

V

15.06.2017 kl.08:27

Hverdags sminke yessss

Linn

15.06.2017 kl.09:14

Jeg vil gjerne ha flere innlegg ang. hva du tenker rundt kroppspress, erfaringer osv!!! Er i en dårlig periode med syn på egen kropp så trenger all "hjelp" jeg kan få på veien for å endre mine syn, og få opp øynene

Iselin

15.06.2017 kl.09:58

Kunne gjerne tenkt meg et innlegg/video eller noe lignende om dine erfaringer med kroppsbilde/mat. Var det slik at du slet så mye at du trengte hjelp? Hadde du en spiseforstyrrelse, eller hadde du en vanskelig periode med negative tanker/handlinger?

15.06.2017 kl.10:08

Åh jeg diigger

15.06.2017 kl.10:12

Du er så pen! :D

15.06.2017 kl.13:38

Du la ut et bilde på instagram i en brun bikini, hvor er den fra?

Malin

15.06.2017 kl.14:04

Vil såå veldig gjerne høre mer om hva du har å si angående kroppspress!! Så skriv mer om det <3 Kunne også tenke meg en festlook sminkevideo xoxo

15.06.2017 kl.16:51

- Hvor kommer egentlig kallenavnet ditt "Røyskatt Laila" fra? Hva ligger bak navnet om du skjønner hva jeg mener?

- Hvordan vil du beskrive musikksmaken din?

- Hvis du kunne levd en hel uke av livet til en hvilken som helst kjent person, hvem sitt liv ville du valgt?

- Favoritt sminke-merke, og favoritt sminke-produkt?

- Hvordan ligger det an med boken du og Kristine skal skrive?

<3

Martha

15.06.2017 kl.18:17

Det er så rart det der med kroppen og hvordan den 18-årige oss hadde dødd av å sitte med dagens kropp, mens det i dag går helt fint. Det er utroolig deilig, tho! Digger at du fremmer et sunt kroppsbilde, at du skal være glad i deg selv what so fuckings ever :-) Du er bra for leserne dine slik du fremstår om dagen, vi trenger folk som deg, Erica! U so cool!

17.06.2017 kl.01:12

Digger deg og attituden din!!!! kan du lage hverdagssminkevideo, hvor du også viser hvordan du fikser håret? så en typ "get ready with me"

17.06.2017 kl.01:15

Når kommer boken din ut? <33 elsker bloggen din, og måten du skriver på.

18.06.2017 kl.02:09

hva gjør sander for tiden?

hvor stor er leiligheten din, og når får vi se den på video?

Stina

18.06.2017 kl.20:27

Lag en sminkelook for typisk sommerfester

Martine

19.06.2017 kl.13:13

Når kommer boka di ut? Blir den enkel å få tak i?

19.06.2017 kl.23:37

Hvor er det lange dongri skjørtet med glidelås foran fra?

21.06.2017 kl.18:23

Hvilke kamera og objektiv bruker du?

22.06.2017 kl.05:45

Er der bare jeg som synes du ligner på Julie Bergan?
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits