• 09.06.2017
  • |
  • 00:24

HVEM TROR DU AT DU ER?


badedrakten min finner dere HERsom er designet av fiiineste Awa som var så snill og sendte den til meg!! Luvz it. adlink

Ble ikke disse bildene stilige'a?? Haha FY folk stirret på oss som om de så spøkelser med de styggeste blikkene når vi holdt på - som om vi gjorde noe mega-ulovlig. Etter noen år i blogg-gamet er jeg vant med litt halvstygge blikk når man poserer foran kameraet, selv om jeg ikke HELT forstår hva som er så irriterende med det? Var ei på solsenga litt bortenfor vi tok bildene som rakk finger til oss når vi gikk hahha altså WHY. Vi plager jo ingen, tar minimalt med plass og lager ikke noe bråk og styr så HVA er det som er så provoserende for enkelte?? Altså, jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre heldigvis og synes bare det er gøy å ta bilder. Så får folk stirre med de halvsure blikkene sine så mye de bare vil mens de rister på hodet. Eller rekker finger :))) Oh well, koste hva det koste vil å få noen schtilige blogpics. 

Mange kjenner seg kanskje igjen? Hadde dere ouffffet dere og himlet med øynene om dere lå på solsenga med ei venninne, og to andre jenter poserte seg i hjel foran et kamera litt lengre bort, eller hadde dere bare blitt glad på jentenes vegne ettersom selvtillit, lykke og moro stråles ut? Dagens samfunn tåler jo såvidt å se at andre lykkes, får til noe, eller har det bra - så himlende øyne og hvem-tror-hun-at-hun-er blikk er vi mer enn vant til. I couldn't care less, tho. Jeg har det i allefall bra med meg selv og hadde HELT fint tålt å se på denne foto-seansen selv uten å måtte dulte venninna mi i siden og ÅPENBART disse noe så uskyldig. Tenkte likevel bare å skrive det som en ettertanke til dere. Det er SÅ lett å være ''offer'' for begge sider, og definitivt noe vi alle burde jobbe med. Dagens storytime og budskap hahha!! Jeg storkoste meg i allefall med alle de himlende øynene og bitch-blikkene, og frydet meg spesielt over den langefingeren som ble sendt min vei da vi gikk :-) SHADES ON HATERS GONE eller hur !  

Camilla Heindorf

09.06.2017 kl.00:36

Så kul badedrakt

Helene

09.06.2017 kl.00:37

Haha så sinnsykt teit av de jentene?? Jeg hadde ikke reagert. Jeg synes det bare er dritkult og tøft og ofte til og med veldig endearing når vi jenter tør og bare "vet du hva jeg har lyst til å ta bilder så da gjør jeg det". Stå på:)

Hege Kristin

09.06.2017 kl.00:50

haha, skjønner ikke problemet deres :p

det er jo helt normalt å ta bilder?

Fast leser

09.06.2017 kl.00:56

Åh driiiiiitfine bilder!! You look slayin, guuurl! Hahah, sikkert bare sjalu de jentene. Teite rett og slett :´D sånt må man bare le av.

marie

09.06.2017 kl.00:56

tenker for et trist de må ha som orker å sitte og irritere seg over hva andre mennesker driver med :) i 2017 burde jo folk være såpass vant til at folk tar bilder til blogger og sosiale medier liksom. mind your own business bitches

Du ser helt smashing ut ericaa

Ttiril

09.06.2017 kl.01:26

Haha det er nok er fordi du har og viser ekte Erica-selvtillitt, og folk med lav eller fake selvtillitt ser ned på alle med ekte selvtillitt, men du lar deg ikke knekke uansett hva, og du har derfor ekte selvtillitt og det synes over alt :D You keep slaying gurl and show those grumpy Hellas A4 jantelovsfolk who da real Queen is and teach them how to slay with confidence :D

09.06.2017 kl.01:31

Jeg hater at folk aldri kan være glad på andres vegne, eller i det MINSTE bare overse ting som provoserer dem. Altså, jeg kan bli provosert av diverse ting jeg også (selvfølgelig ikke av glade folk osv, blir glad på deres vegne) - MEN jeg sitter da ikke å slenger med leppa å bitcher til venninnene om det uansett? Det er liksom bare vanlig folkeskikk og det forundrer meg at folk ikke har lært seg basic god oppførsel lol

Folk, ass

Disse bildene var HELT RÅ og du ser aldeles nydelig ut! ROCK EM' BEACH WAVES, GURL 🌴

Jeffrey

09.06.2017 kl.02:04

Possibly just jealous or a lack of intelligence and maturity to not mind someone else's business like that.

It's sad that there are still people living inside their own 'bubble' and thinking about all the stuff what they don't want to belong in their bubble as weird, strange, not normal, wrong, negative, ... instead of accepting and respecting it. Not everyone is the same (luckily, otherwise the world would be a boring place) , so just be who you want to be, do what you want to do and when people do mind your business just don't care too much about them. That is how you show that you are a smart and mature girl/woman!

By writing about this issue or like the issue of bodypressure that is where you are really helping others who are struggling with it and that is a huge thing what I do respect about you. By only being so amazingly beautiful you're not a great person but by writing about it and helping others with it and to not ignore it, that makes you a great person (to me).

Jeg elsker bloggen din og din personlighet så mye!

09.06.2017 kl.02:15

Girl ur slaying!

kjenner meg sånn igjen, hadde en fotoseanse med ei venninne forran en superkul "palmevegg" ved bassenget på et hotell i Spania, da ei jente begynte å "snikfilme" oss :) Måtte bare le, da det var utrolig obvious at hun filma.

Lene

09.06.2017 kl.05:10

går ikke an å trykke på vis flere innlegg

Rebecca Engeli

09.06.2017 kl.08:27

Herregud, vi lever jo i 2017! Folk vet at noen tjener penger på instagram og blogging, haha. Og jeg tror at de fleste gjerne ville tatt bilder av seg selv hvis det hadde vært en del av jobben deres.

Hadde det vært meg som så på hadde jeg spurt om å bli med, fordi jeg trenger nytt profilbilde ;) haha. Neida. Men jeg hadde nok heller tenkt at "oi det blir sikkert kule bilder. Der vil jeg ha shoot etterpå og. Det gjør seg godt på instagram". hehe

09.06.2017 kl.11:14

De er allergisk mot røyskatt forstår du vel!;) hahah..

Marianne

09.06.2017 kl.11:18

Du er bomb! Digger deg😍

Vickinso

09.06.2017 kl.11:35

I don't know norwegian language, Can someone explain to me?

Louise

09.06.2017 kl.12:10

hvilken redigering brukte du på disse bildene? elsker det

Lina

09.06.2017 kl.13:16

Hmm... Ikke for å ta jentene i forsvar, utrolig teit og barnslig oppførsel i MINE øyne. Men kanskje ikke blogging er like vanlig i Hellas? Husk at ma alltid skal respektere andres kulturer, særlig da man besøker deres land. Det synes hvertfall jeg er en viktig huskeregel.

U go girl, stå på, og hold på dine verdier!

09.06.2017 kl.15:33

Du ser AMAZE ut

A

09.06.2017 kl.18:18

ÅH word! æ e såå enig. Hvertfall når dem ikke blir med på bildan i bakgrunnen en gang. Æ begynt å blogg for ei lita stund sia og veit såå godt ka du mene, det e jo så kjipt at folk ska glan støgt på oss og for det gjør i hvertfall bildan min my dårliger da æ blir ubekvem.. Men tenke, koffor i huleste ska dem bry sæ? Når vi tar bilda korr d eneste som blir med e hav, vegg eller en stein for den saks skyld - og dem blir ikke med på bildet i bakgrunnen en gang.

Nei la oss som du si, heller smil og vær glad for at nån ose selvtillit og glede - enn å tråkk folk ned.

Du ser smashing ut <3

Lisa

09.06.2017 kl.18:34

DANG HONEY, u look gooood

T

10.06.2017 kl.08:49

Hvilken størrelse her du i badedrakten?

erica mohn kvam

10.06.2017 kl.09:29

T: M, men skulle hatt S ettersom den er litt for stor. Så den er normal i størrelsen :)
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits