• 12.05.2017
  • |
  • 10:42

UKENS SPØRSMÅL


Når det gjelder cocoa brown selvbruningen som du anbefalte, kan du fortelle steg for steg hva du gjør, hvor lenge du har den på, og om du bruker noen spesielle produkter etterpå for å få fargen til å holde litt ekstra på? Jeg dusjet etter å ha den på i 1,5t og all fargen forsvant. Noen tips?

Jeg føler også at all farge forsvinner i dusjen, dessverre.. Men jeg påfører den som regel rett før jeg drar ut! Det ER litt kjipt at fargen forsvinner med en gang om man får feks en drink på seg (lol) men den funker fint som express-farge :-) Jeg bruker den med andre ord bare når jeg må ha farge asap! Alltid med selvbruningshanske, of course.Er det sant at du ikke har gjennomført noen form for kirurgi? Altså er du 100% naturlig?

100% naturlig ;)))) Haha.. Men ja, ikke no tullerier på denne frøkna. Det er selvfølgelig masse jeg også kunne ha fikset på, men KJÆRE dere det finnes så mye annet fint å bruke tid, penger og energi på. Jeg har lært meg å fokusere på det jeg liker ved meg selv, og skyve alt annet unna. Vi finner alle ''feil'' med oss selv, og det er helt på tryne at det er mer normalt å ha fikset på utseendet fremfor å ikke ha gjort noe. STÅ I DET FOLKENS, alt kommer til å være så jævlig uviktig om noen år. 

Savner du cheerleading? Hva likte du best med det?

Hmm.. innimellom kanskje?? Hadde det såå bra med laget og alle turene, og det var dødsgøy når man mestret nye stunts og triks. Men så tok det litt mye tid, og jeg ødela bena mine ved å turne på de tynne mattene. Men SÅ gøy å ha drevet med cheerleading i noen år :-) Man var jo i en egen boble!
Hvor redigerer du bildene dine vintage?

Afterlight-appen. Legger på ''grain'' og dusty-effekter. Superenkelt! Appen koster penger men er en dødsbra redigeringsapp!!

Processed with VSCO with b1 preset

Hva er planene dine til høsten? Skal du fortsatt bo i Trondheim?

Per dags dato har jeg ingen bestemte planer. Jeg har jo sett endel på leiligheter i Oslo, og snakket om å flytte inn med Kristine, men når jeg ikke helt vet når eller OM føler jeg det blir både dumt å ''ta opp'' leiligheten hennes og skrive her at jeg faktisk flytter. Det er i såfall en del ting som må på plass før jeg flytter, men det er jo ingen tvil om at det er under sterk vurdering :-) Jeg skal satse på bloggen et år til, og dermed ikke studere, og jeg tror jeg kommer til å tøøørne om jeg skal sitte et år til i Trondheim hehe.. Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere mer om saken!! Men det blir ikke flytting helt enda før jeg har fått ordnet opp i endel ting. Det var ikke barebare å flytte som jeg trodde haha, så det tar vel litt lengre tid en planlagt bare. MEN sjangsen er meget stor for at det blir Oslo til høsten. 

Hvor er skinnbuksa fra?

by Malene BirgerLeser du noen gang innleggene dine fra 3-4 år tilbake? Hva tenker du da isåfall? Syns du det er morsomt, blir du flau, angrer du på noen av det du skrev etc?

Jeg googler meg selv endel hahha, for å finne gamle bilder for eksempel. Da snubler jeg ofte over gamle innlegg! Jeg har forandret skrivemåte endel, men føler fortsatt at jeg kan stå for det jeg har skrevet. MEN big-time cringe når jeg leser bloggen min fra da jeg var 13-14. Fyfassssan dere skal være glad dere ikke delte stilen og hverdagen deres på den tiden. Altså HVA skjer hahhaa. Hvilke drinker bestiller du på byen, bortsett fra Aperol Spritz?

Jeg bestiller svært sjeldent drinker på byen faktisk!! Som regel har jeg vel bælmet i meg nok på vorspiel. Men om vi starter kvelden ute blir det gjerne en flaske hvitvin eller prosecco. Jeg kjøper heller et par shots fremfor drinker, men en Vodka Redbull er jo en slægers. Drinkene er for svake for røyskatten!!! Ville du anbefalt å flytte til Trondheim for å studere? Hva er det beste med å bo i Trondheim?

Jeg tror Trondheim er en veldig fin studieby jeg, så det tror jeg så absolutt er å anbefale! Trondheim er jo såå fint (når det er finvær) og hjemmekoselig på den måten at det er passe stort. Jeg kommer nok til å flytte tilbake til Trondheim når jeg skal slå meg til ro. Akkurat når den slå-meg-til-ro-dagen blir er jo en annen sak. 

Hva synes du om PH-folka som klatrer rett på blogglisten etter kun å ha vært med på PH?

Det velger de jo ikke selv, hehe.. Blogglisten er ikke såå viktig for meg. Det viktigste er at jeg har jevne tall med en trofast lesergruppe, så får resten av gjengen gjøre sin greie. Som regel er det jo en ''kort'' periode de er på topp, men mange av de er jo flinke med bloggene sine og legger inn mye tid. Og da fortjener de jo plassene like mye som oss andre :-) Men clickbait-hoes orker jeg seriøst ikke hahaha

Kan du anbefale utesteder som har gode drinker i Trondheim? Hvor drikker du aperol?

Raus har dødsgode drinker!!! Altså, NAM. Jeg synes Una har den beste aperolen jeg har smakt så langt :-) 

Processed with VSCO with a6 preset

Hvordan er forholdet ditt til familien etter at du flyttet? Bedre/dårligere?

Selv om jeg ser de mye sjeldnere synes jeg vi har et mye bedre forhold egentlig :-) Nå setter man pris på de dagene man er sammen, og bruker tiden sammen på en annen måte. Altså, jeg brukte legit de siste årene hjemme ved å stuuuure meg inn på soverommet, og irritere meg over alt og det var vel da jeg innså at jeg måtte flytte ut hahaha.. Stakkars fam'enSykt random spørsmål, men hvordan klarer du å gå i hæler en hel dag uten å dø av smerte? hahha, du er min favorittblogger forresten <33

Haha THANKYOU ♥ Jeg klarer det ikke, ass. I wish. Men jeg har begynt å kjøpe litt lavere sko med tykkere hæl, og da går det til nød. Men jeg er HELT kake etter  å ha gått i det en hel dag. Det er og forblir en pain in the ass. Kan du dele tre erfaringer livet har lært deg hittil? ♥

1) Andres mening er ikke alltid SÅ viktig. Folk vil alltid ha noe i mot det du gjør, ikke gjør, sier og ikke sier. Vi mennesker er eksperter på å dra hverandre ned, og legge oss borti alle andre. Jeg har måtte tålt MYE piss fra andre rundt meg, og selv om det kanskje er helt jævlig der og da må man bare lære seg å skyve det langt vekk. Der og da er det helt grusomt, men så går det noen uker, måneder, kanskje år og da tenker man tilbake og rister på hodet fordi man i det hele tatt ofret det en tanke. 

2) En god, positiv energi vil alltid ta deg langt. Mennesker som gir mye av seg selv på en god måte, bidrar til en hyggelig stemning, alltid kommer med et smil og gode ord er mennesker som er gull verdt. Dersom man lærer seg å tenke mer positivt og skru ting til det bedre, vil det lønne både de rundt og deg selv mye. 

3) Ingenting kommer av seg selv. Jeg har brukt utallig tid på å bare vente på at ting skal skje. Vente på at ting skal ordne seg, bli bedre eller at noe man drømmer om skjer. Waste of time. Jeg har lært at vil du noe, må du jobbe for det selv. Om det gjelder jobb, selvfølelse, vennskap eller forhold - DU må opp og gjøre noe. Det hjelper ikke å sitte hjemme og håpe på at ting løser seg. I mange tilfeller er det bare du som kan gjøre noe, og jo fortere man går utenfor komfortsonen og får ut fingeren - jo fortere vil du takke deg selv. It's a tough one, tho! Hvordan er bikinien i størrelsen?

Overdelen er veldig liten i størrelsen, jeg har medium og det er meget lite å gå på for å si det såleis. Jeg tar som regel medium i bikini-overdeler også, men her anbefaler jeg å gå opp en størrelse. Trusa har jeg i small - den er helt vanlig i størrelsen. Link til bikinien finner dere i innlegget under.

Processed with VSCO with a6 preset

SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?
 

12.05.2017 kl.11:25

Hvorfor svarer du ikke på kommentarer? You don't give answer many people's questions? Hvorfor?

Daniella

12.05.2017 kl.11:27

Er du fortsatt i Spania? :)

Andrea

12.05.2017 kl.11:42

Når mistet du jomfrudommen?

Therese

12.05.2017 kl.11:57

Holy for en kropp😻😻

thea

12.05.2017 kl.13:06

redigerer du alle bildene du legger ut på bloggen i After Light? Sånn som de bikini bildene fra sist innlegg og?

OG can we just take a moment and appreciate for en rå jente du har blitt? Norwegian version of Kardashian family med tidenes mest sassy og amazing attitude og meninger!

lots of love xxxx

12.05.2017 kl.13:48

Will you take photos with pool edge??

Hege Kristin

12.05.2017 kl.13:51

fine svar :D

12.05.2017 kl.14:17

Når kommer boka du skriver ut?

Ida

12.05.2017 kl.14:39

Er det noe som skjer på kjærlighetsfronten? Føler du har hintet litt om det i det siste. Bare lurer. Hadde vært hyggelig hvertfall😊🎉 kos deg på ferie!

Sunniva

12.05.2017 kl.15:39

Gleder du deg til sesong 2 av 13 reasons why?

12.05.2017 kl.16:02

more photos please

12.05.2017 kl.17:19

Fine svar :) Og jeg er seriøst sååå glad for at du er helt naturlig! Deler samme tankegang som deg rundt dette og skulle ønske flere gjorde det istedet for å "normalisere" kosmetiske inngrep

ANGELİCA

12.05.2017 kl.17:48

on your instagram blonder bikini!! best of best blonder bikini !!!!!!!!! 😍😍😍

Vil komme en annen bilder med blonder bikinier??????😮

Camilla Heindorf

13.05.2017 kl.01:56

Hvilket land i verden har du lyst til å dra tilbake til?

13.05.2017 kl.02:00

hvordan går det med sandra?

når kommer boka de ut?

hvor ofte jobber du på høyer og trener?

Cher

13.05.2017 kl.06:44

Hei så fine svar :) Her er mine spørsmål til neste gang :)

Når du spiser, spiser du deg helt mett eller bare en liten porsjon for å holde deg slank?

Liker du best å reise til utlandet alene eller sammen med noen? Hvem?

Er du født og oppvokst i Trondheim? Eller i en annen by/fylke?

Hva er det boken din skal hete?

13.05.2017 kl.09:27

<3

Amanda

14.05.2017 kl.00:35

Vart är din jeanskjol ifrån som du hade till din röda cherry bomb T-shirt?

Sanna

14.05.2017 kl.12:44

Hvordan gjør du det med vippene dine når du bader? Hvordan renser du ansiktet med vipper? Er de ekte vippene helt borte siden du har fake vipper hele tiden?

Andrea

14.05.2017 kl.18:32

Hvor kjøper du dongeri buksene dine? fks den du hadde på deg på det bilde i forrige spørsmålsrunde.

14.05.2017 kl.23:02

Hei, kjære Erica. Først og fremst vil jeg bare si at jeg har fulgt bloggen din i mange mange år og du har vært et av mine store forbilder. Jeg synes det er helt fantastisk å se måten du håndterer livet på. En annen ting jeg har lagt merke til i det siste er også synet ditt på kropp. Du har en utrolig nydelig kropp, og jeg elsker at du ikke lar deg påvirke av dette kroppspresset. Du har pupper, rumpe, lår og litt mage og jeg synes det er fantastisk at du viser den fram. Du har etter min mening, drømmekroppen. Jeg har lenge strebet lenge etter å oppnå denne såkalte "sommerkroppen", men etter jeg har sett disse siste bildene fra syden du har lagt ut, er det sånn jeg vil se ut. Sånne bloggere som deg bør bli mer satt pris på og komme mer i lyset, for det er viktig at det blir lagt vekt på at man ikke behøver å være syltynn og mager for å være vakker. Misforstå meg rett, du er lagt fra stor og du har en slank kropp, men påenget mitt er at det er vakkert å se at du ikke bekymrer deg om du har noen ekstra kilo eller litt ekstra fett på kroppen. Elsker også videoene dine hvor du snakker om kroppspress, selvtillitt og synet på kropp. Stå på, for du er en stor motivasjon for andre! Elsker elsker elsker det du driver med, din blogg og deg. Klem. Ps. håper virkelig du tar deg tiden til å lese denne kommentaren, og ta den til deg. u rock

Maria

15.05.2017 kl.17:58

Hvor kjøper/bestiller du bikiniene dine? Har du tips til nettsider eller noen bikinier eller badedrakter som er fine?

Leana

16.05.2017 kl.17:13

Hvor er de høyhælte skoene fra?

18.05.2017 kl.11:18

Hvilken bunad har du? Jeg synes den er kjempefin!<3

23.05.2017 kl.00:01

du må helt seriøst svare på hvem han/hun derre er når du av og til skriver "vi" i innleggene dine. Eeer så mange som lurer på dette

05.06.2017 kl.23:55

Hei! Skal til Trondheim i sommer, og lurer dermed på om du har tips til ting man bør oppleve i byen? Da tenker jeg spesielt på koselige spisesteder og spennende attraksjoner/parker :-) Lurer også på hvordan av kjøpesentrene som har det beste utvalget av butikker?

Hadde blitt veldig glad for svar!
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits