• 17.04.2017
  • |
  • 22:27

UKENS SPØRSMÅL


Drikke to flasker vin hver dag eller aldri drikke igjen?

Definitivt aldri drikke igjen, haha. Én dag i uka med alkohol er mer enn nok for min del, altså.. Bra spørsmålet var vin og ikke vodka ;)))) Neida. Dere er jo bekymret for alkoholisme (???) så her får en vel passe på ordbruken. 

Hvor er solbrillene og genseren fra?

Quay & Urban OutfittersHva er ditt beste eller mest spesielle minne?

Uææ, denne er SÅ vanskelig. Jeg har opplevd så mye fint her i livet så langt, så det å velge ETT minne?? Nesten umulig. Men et av de aller største høydepunktene må være ''sommeren 2014'' om det er godkjent som et minne. Ferien startet med en fantastisk uke på Sørlandet med vennegjengen hvor vi hadde leid en dødsfin hytte ved vannet i anledning Hovefestivalen. Den andre kvelden fylte jeg 18 år, og da vi satt i en eller annen båt vi haiket og suuuste mot festivalen når klokka slo 00.00 var en av de beste feelingene ever. Hele turen var SÅ morsom, og jeg tar med meg så mange fine minner derfra!! Like etterpå dro vi på 18-årstur til Rhodos og levde livet i et par uker. DET var sommeren sin det! Og jeg tok lappen!! Så denne sommeren var livet all good. Herrregud, snart TRE år siden :-(Hvor er bodyen i headeren din fra?

Nelly!

Hvilken relasjon har du til Ingeborg Heldal? Har aldri skjønt hvordan dere har blitt kjent.

Ingeborg ble jeg kjent med gjennom Adlink & Aller Media (hvor hun jobber), som er de som ordner kampanjer til meg! Vi møttes vel for godt over et år siden første gang om jeg husker riktig?? Og TAKK GUD for det! Elsker å henge med my favorite mamabear - hun er såå fantastisk ♥ Også så genuin og FLINK! Det var klikk fra første øyeblikk, og vi har det alltid litt for gøy sammen haha.. OG hun er redaktør for min upcoming bok!! Hands down for henne altså.

Kunne du meldt deg på Paradise Hotel? Hvorfor/hvorfor ikke?

NEI. Stor klem til de som melder seg på haha, for det ER jo underholdende!! Jeg kommer ikke til å melde meg på rett og slett fordi jeg ikke hadde taklet å bli filmet døgnet rundt, være såppas ''trapped'' OG jeg hadde gjort og sagt altfor mye dumt til å ever få noe bra ut av det. Vinnerflaks har jeg heller ikke, så jeg hadde jo rett og slett gått penge- og fremtidsløs ut derfra. It's gonna be a NEY from me.

Hva fyller du inn bryna med?

Akkurat nå bruker jeg Brow-Pencilen fra Anastasia, ellers liker jeg veldig godt pennene fra Billion Dollar Brows. Fineste stedet du har vært?

Hmm.. fineste stedet jeg har vært er kanskje Dubai? Det er så gjennomført på en helt ekstremt weird måte. Men Dubai hadde ingen personlighet, om man kan si det? Alt var så stille, rent og .. stivt? Men stranda, vannet, hotellet og alt var ekstremt fint. Ellers skulle jeg ønske jeg husket noe av turen til Kuala Lumpur fra barndommen - DET tror jeg er fine greier altså.

Processed with VSCO with c1 preset

Hva synes du om abort?

Jeg er for abort. Det er selvfølgelig helt grusomt å skulle tenke på at man ''tar livet'' av noe så lite og uskyldig, men er man ikke klar for å oppdra et barn og vie ALT til det er det ikke rettferdig ovenfor barnet å skulle beholde det. Synes jeg. Et barn fortjener et stabilt hjem med foreldre som er i stand til å ta vare på det, og har man ikke mulighet til det synes jeg abort i enkelte tilfeller er for det bedre. Man kan selvfølgelig tenke på adopsjon, men er man ung og uviten er det en stor psykisk påkjennelse å skulle bære frem et barn, føde det, for så å gi det bort. En abort skal være gjennomtenkt i mine øyne, men et vanskelig valg er det uansett. Det skal derimot IKKE være en allemans-greie og en ''easy way out''. Derfor MÅ jeg leke litt seksualundervisning i skrivende stund og minne dere på at prevansjon er viktig!!! Og når det er så mange gode alternativ i dagens samfunn er det bare dumt å være sløv med det. Klems fra Coach Carr i Mean Girls. 

PS. Dette er MIN personlige mening. Det finnes ikke en feil og riktig løsning på dette. Vi er forskjellige alle sammen og har forskjellige meninger. Jeg respekterer begge sider, og da håper jeg dere gjør det samme ♥

Hvilken selvbruning bruker du?

Anbefaler 1-hour-moussene fra Cocoa Brown! Billig og bra!!Når du gikk på vgs, jobba du veldig hardt med karakterene eller tok du det helt chill?

Helt chill tok jeg vel det ikke, men jeg kunne vel ha jobbet ENDA hardere. Jeg var en typisk siste-liten person, og ble sittende og stresse kvelden før innleveringer og prøver i stedet for å fordele ting LITT jevnligere. Noen fag tok jeg kanskje litt lettere på enn andre, og det er vel det eneste jeg angrer på. Kunne lagt inn en liiiten ekstra innsats her og der, men snittet ble jo ikke så verst uansett. Jeg gikk vel ut med 4,6 om jeg ikke husker HELT feil og det er jo helt average. En god mix av 5,4 og noen sure 3-ere i fransk og matte, haha.. Siste året jobbet jeg hardest, det var vel da jeg innså at det var nå det gjaldt. Men ja, jeg angrer på at jeg ikke la i ENDA mer innsats. Skole ER viktig og det er kjedelig å måtte ta opp masse fag for å komme inn på det studiet man ønsker. Det er jo tross alt ''bare'' 3 små år av livet ditt selv om det føles endeløst der og da.

Shoutout til kantina på Strinda!!! DER gikk pengene for å si det såleis. Altså, jeg får KLEM fra kantinedamene som jobber der når jeg møter på dem nå om dagene haha. 2 years later wassup. Verdens søteste er de <3333 De fikk meg gjennom vgs, ass! For real. 

Er du interessert i politikk?

Nei, jeg kan vel ikke si at jeg er det. 

Hvor er lua di fra?

Den kjøpte jeg på en liten butikk i Stockholm som het Hollies. I looove it.SPØRSMÅL TIL NESTE GANG? 

17.04.2017 kl.22:39

hvor er den "sølv" anorakken fra?

Jegmotverden

17.04.2017 kl.22:42

bra svart på spørsmålene :D

Laurie Deline

17.04.2017 kl.23:04

Gleder meg alltid til å lese disse innleggene der du svarer på ukens spørsmål :)) And as usual så sitter jeg igjen med et smil etter å ha lest alle svarene.

Jeg elsker hvor ærlig og badass du er blitt rett og slett :D You slaying girl!!

Laurie Deline

17.04.2017 kl.23:05

Gleder meg alltid til å lese disse innleggene der du svarer på ukens spørsmål :)) And as usual så sitter jeg igjen med et smil etter å ha lest alle svarene.

Jeg elsker hvor ærlig og badass du er blitt rett og slett :D You slaying girl!!

Laurie Deline

17.04.2017 kl.23:06

Gleder meg alltid til å lese disse innleggene der du svarer på ukens spørsmål :)) And as usual så sitter jeg igjen med et smil etter å ha lest alle svarene.

Jeg elsker hvor ærlig og badass du er blitt rett og slett :D You slaying girl!!

ClassyPancakes

17.04.2017 kl.23:17

Holy sheyth Erica se lenger opp! Nicki Minaj fra Trondheim kommenterte tre ganger! You da real Queen, even Nicki Minaj noticed you :D

Lisa

17.04.2017 kl.23:47

Skal du ta opp noen fag fra vgs, selv om du fikk 4,6 i snitt? Det er jo utrolig bra snitt i mine øyne iallefall! Isåfall hvilke fag skal du ta opp? Også vil jeg si at du er utrolig flink og har kommet såå langt med bloggen din!!

18.04.2017 kl.08:20

Kjempe fine svar du hadde <3 Ha en super fin Tirsdag :)

18.04.2017 kl.12:57

Kjenner du Mathilde Holck eller er dette bare ei du vet hvem er?

Eline

18.04.2017 kl.13:13

Vet du har sagt at du ikke tenker å studere i nærmeste fremtid, men hvis du skulle søkt nå - hva hadde du søkt? Og hva kunne du absolutt ikke tenke deg til å gå på universitetet/høyskolen?

Maria

18.04.2017 kl.14:08

Hva synes du om microblading? Er det noe du kunne ha tenkt deg å tatt selv? :-)

Sunniva

18.04.2017 kl.15:31

Hva syns du om at Voe har sluttet å blogge?

Mariah

18.04.2017 kl.18:33

Hvilken iskrem eller saftis liker du best på sommeren?

Hvilken sjokolade liker du best?

Hva slags junkfood liker du best?

Hva spiser du når du har lyst på noe søtt?

Elizabeth

18.04.2017 kl.18:47

ELSKER BLOGGEN DIN! Seriøst, du er queen. Høres jo evig klisjé ut, men denne bloggen gjør faktisk dagen min bedre, thankyou girl <3

Kan vi snart ha en girltalk video igjen?? Need it

Hvordan var russetiden din? Er det en veldig minneverdig tid? Det har seg nemlig sånn at jeg henger et år bak alle venninnene mine på vgs, men hvis jeg skal være russ vil jeg heller være russ med dem. Kan du fortelle litt om russetiden din? Hadde du valgt å være russ et år før, om alle venninnene dine skulle være russ da?

Hvor mye sover du hver natt?

Hvordan er det å ha vippeextentions på? Jeg har såå lyst til å ta vipper igjen, men sist jeg hadde det synes jeg det var veldig klumpete og vondt. Hadde kanskje noe med hvor jeg tok det?? Hvordan føles de på deg?

Hvor ofte er du med venner i ukedagene, og hvor mange dager bruker du alene ca?

Noen tips til morsomme ting å gjøre i sommerferien, gjerne med venninner? Er 18 i sommer, vil gjerne på festival eller noe lignende!

Hvilket treningssenter trener du på?

Hege Kristin

18.04.2017 kl.19:18

så fine svar <3

Ingeborg

18.04.2017 kl.21:49

Mamabear loves you, Laila ❤❤Sees på mandag! xxx

erica mohn kvam

18.04.2017 kl.22:18

Ingeborg: <3333

Jeffrey

18.04.2017 kl.22:02

Takk for svar. Indeed, time flies having fun!

Også en veldig intelligent og gjennomtenkt mening om abort.

Hva er noe du har prøvd, men vil aldri gjøre igjen?

Hanna

18.04.2017 kl.23:45

Spm til neste runde: Hva vil skille din bok fra alle andre bloggeres? :-)

19.04.2017 kl.00:10

Skal du på palmesus til sommeren?

Har du søkt noen studier til høsten?

Hvor ofte handler du klær/sminke/sko?

Hvor mange timer hver dag tror du at du bruker på mobilen?

Føler du at du alltid må se flawless ut fordi du kan møte på blogglesere?

Sofie

19.04.2017 kl.19:12

Har du en fuckfriend? Kunne du eventuelt hatt det?

Amalie

20.04.2017 kl.07:42

Hvor kjøper du Cocoa Brown selvbruningen? :-)

Leila

20.04.2017 kl.17:41

Hvor skal du gå til sommerferien?

når Sminke og outfit video?

Gilbert

20.04.2017 kl.17:44

Hva synes du om sommerferie? hvor vil du gå?

Østberg

20.04.2017 kl.17:45

Sminke video?

20.04.2017 kl.17:49

Hvorfor du ikke er aktiv?

Du bør dele flere bilder fra livet ditt

Sminke og snap video? når :)

Sarah

22.04.2017 kl.12:36

Skal du og Kristine fortsatt flytte sammen til høsten?

23.04.2017 kl.12:17

Hvor er den hvite strandkjolen du har over bikinien fra?

Lisa

25.04.2017 kl.19:14

Nydelige deg, bloggen din er den beste.

Så, dette spørsmålet handler ikke om deg, men jeg trenger faktisk råd fra en så livsglad dame som deg. De siste årene har jeg isolert meg på grunn av sykdom. Mine beste venner er igjen, men jeg savner veldig den opplevelsen av å ha en vennegjeng. Jeg skal begynne siste året på videregående nå, og vurderer seriøst å bytte skole for å møte nye mennesker. Skolen jeg vurderer å bytte til er ikke like kjent for å være en streber skole, men jeg savner sånn et godt sosialt liv. Hva hadde du prioritert?
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits