• 17.04.2017
  • |
  • 21:42

DE SISTE DAGENE


Åh, jeg har hatt verdens fiineste dager på Frosta med altfor mye god mat, godteri, spill og familiekos ♥ ♥ ♥ Det er virkelig lite som slår påskefeiring på hytta!! På lørdag hadde vi vår årlige rebus med egg-jakt, 90-graderstest, kast på blink og vannbøtte-holding haha. (Yes, I lost.) Farmen ala Frosta! På kvelden ble det dødsgod mat før mormor tok på seg den årlige påskehareuniformen med sin helt egne vri.. Denne gangen var den smålig inspirert av St. Patricksday hahha noe mine kjære snapchat-følgere fikk et liiite innblikk i. Ellers har dagene bare flydd avgårde med ting man vanligvis ikke gjør her hjemme. Deilig med litt avbrekk!! Nå er det back to reality, og det tror jeg kroppen synes er HELT greit etter waaaay tooo much candy, WII-spilling og småsoving i påskesola. Too bad jeg har igjen altfor mye fra påskeeggene, mehehe. 

How cute is this little one 

Ingen påskeegg uten riktig svar på quiz-spørsmålet!! 

Årets rebusdommer! Jeg fikk viljen min med favorittfrokosten min også <3333 Her var det mest aktuelt for enkelte å tegne med tusj og lim på gulvet i stedet for i tegneboka haha.. Sånn går det!! 

Ønsker alle en fiiin kveld videre, håper dere har hatt det fint den siste uka ♥

Hege Kristin

17.04.2017 kl.22:11

så koselig <3 fine bilder!

ida

18.04.2017 kl.23:45

Så koselig!! Det er fint når du blogger litt hverdagslig med slike rene bilder, jeg liker det i alle fall veldig godt :-)
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits