DE SISTE DAGENE

Åh, jeg har hatt verdens fiineste dager på Frosta med altfor mye god mat, godteri, spill og familiekos ♥ ♥ ♥ Det er virkelig lite som slår påskefeiring på hytta!! På lørdag hadde vi vår årlige rebus med egg-jakt, 90-graderstest, kast på blink og vannbøtte-holding haha. (Yes, I lost.) Farmen ala Frosta! På kvelden ble det dødsgod mat før mormor tok på seg den årlige påskehareuniformen med sin helt egne vri.. Denne gangen var den smålig inspirert av St. Patricksday hahha noe mine kjære snapchat-følgere fikk et liiite innblikk i. Ellers har dagene bare flydd avgårde med ting man vanligvis ikke gjør her hjemme. Deilig med litt avbrekk!! Nå er det back to reality, og det tror jeg kroppen synes er HELT greit etter waaaay tooo much candy, WII-spilling og småsoving i påskesola. Too bad jeg har igjen altfor mye fra påskeeggene, mehehe. 

How cute is this little one 

Ingen påskeegg uten riktig svar på quiz-spørsmålet!! 

Årets rebusdommer! Jeg fikk viljen min med favorittfrokosten min også <3333 Her var det mest aktuelt for enkelte å tegne med tusj og lim på gulvet i stedet for i tegneboka haha.. Sånn går det!! 

Ønsker alle en fiiin kveld videre, håper dere har hatt det fint den siste uka ♥

2 kommentarer

Hege Kristin

17.04.2017 kl.22:11

så koselig <3 fine bilder!

ida

18.04.2017 kl.23:45

Så koselig!! Det er fint når du blogger litt hverdagslig med slike rene bilder, jeg liker det i alle fall veldig godt :-)

Skriv en ny kommentar

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og kommer fra Trondheim. På bloggen min finner du en god mix av alt mulig, og mitt mål er å gi folk en gooood feeling her inne. Det innebærer en god dose selvironi, en uredigert hverdag, NOE glam innimellom slagene & en solid gi-faen-vibe. Bloggleseserne mine og meg er en stor vennegjeng, så VELKOMMEN SKAL DU VÆRE

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits