BACK TO THE GOLDEN DAYS

annonse

HELLO lovely people ♥ Påske er jo definitivt det første, offisielle tegnet på at sol & sommer er rett rundt hjørnet?? Jeg liker i alle fall å tenke slik :-) Og med DET kan man jo begynne å glede seg til brunere hud og that sunny glooow. Derfor begynner jeg allerede nå med Betakaroten-kapslene mine fra Good For Me! Jeg har brukt det fast i 2 år nå og har alltid startet i april/mai. Huden begynner allerede nå å utsettes for sterkere sollys, og jo tidligere man starter jo bedre :-)

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

En boks tilsvarer 60 kapsler, så den holder i 2 mnd. ca. Jeg tar en kapsel hver dag fra nå, og kommer til å fortsette ut sommeren. De somrene jeg har brukt Betakaroten har jeg vært brun og fin on another level (no joke), ettersom kapslene gjør at brunfargen holder mye lengre utover sommermånedene. Basert på egen erfaring blir også fargen mye mer brun fremfor rødlig. 

I mean HELLO:

Her er jeg på mitt desidert bruneste, og SÅ brun har jeg aldri vært før heller!! Det er jo ikke til å legge skjul på at alt i livet er mye bedre med en fabulous tan hehhe ♥ Ellers gleder jeg meg til å teste Gold-utgaven av Betakaroten og Hair Candy!

Les mer om Good For Me's bestselgende Betakaroten HER. Produktet er helt naturlig, enkelt å svelge & har også vist seg å hjelpe mot soleksem ♥ Jeg har brukt akkurat disse fast i 2 år, og er superfornøyd! Promise. 


 

4 kommentarer

Bella

11.04.2017 kl.17:47

Vilket bra tips!

Melanie

11.04.2017 kl.21:07

Shit så brun!! :D

Hvor er capsen fra?

erica mohn kvam

12.04.2017 kl.13:51

Melanie: varsity :)

Mari

18.04.2017 kl.18:17

Så fin du e!

Kor kjøpte du bikinien?

Skriv en ny kommentar

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og kommer fra Trondheim. På bloggen min finner du en god mix av alt mulig, og mitt mål er å gi folk en gooood feeling her inne. Det innebærer en god dose selvironi, en uredigert hverdag, NOE glam innimellom slagene & en solid gi-faen-vibe. Bloggleseserne mine og meg er en stor vennegjeng, så VELKOMMEN SKAL DU VÆRE

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits