• 06.04.2017
  • |
  • 22:51

UKENS SPØRSMÅL


Skal du fortsatt skrive bok med Kristine? Hva skjedde mellom dere to?

Veldig mange spør hva som har skjedd mellom oss?? Har det skjedd noe jeg ikke har fått med meg haha.. Vi bor jo i to forskjellige byer, så det er litt limited hvor ofte vi kan henge, gitt. Ingenting har skjedd mellom oss med andre ord, digger Kristine av hele mitt hjerte og vi prøver alltid å skvise inn tid når vi er i samme by ♥ JA vi skal fortsatt gi ut bok sammen! It's in the making, ladiiiesElsker bloggen din og stilen din - hvor er nettingstrømpebuksa di fra?

Takk for det!! Den kjøpte jeg på Nelly, men slike ser jeg overalt :-)Hva blander du Absoluten med?

Dårlig forbilde Zeroh Sitronsaft. Det er en faaarlig blanding haha, så her får dere ta det litt med ro, 20+! Men ja, jeg tilsetter saft, isbiter og en liten dæsj Sprite for å få noe kullsyre. Er det lov å si at jeg synes det er nammnammm. Kanskje ikke med tanke på neste ''spørsmål''

No offense, men å drikke 1-2 flasker vin + vodka, hver uke, vil jeg egentlig påstå et ganske mye? Jeg er 20 og drar ut en gang i måneden i gjennomsnitt. Synes det er mer enn nok! Alkoholisme oppstår oftere enn man tror, mye oftere, så vil råde deg å tenke over det!

Tja, jeg synes det er forsvarlig å dra ut én gang i uka - sånn egentlig? Det er jo sikkert ikke optimalt, men om jeg velger å fordele 5 glass vin til maten på syv dager eller drikke alle glassene på lørdag er det vel litt det samme?? Føler egentlig det blir feil å forsvare dette haha, men jeg synes hvertfall det er nokså normalt å dra ut en gang i uka. Like normalt som det er å dra ut en gang i måneden! Det blir jo ekstra mye når det er bursdagsfeiringer og noe spesielt som skjer. Jeg drar aldri ut bare for å dra ut. Excuses excuses. Men alkoholisme er nok ikke noe jeg og de rundt meg bekymrer seg mest for i disse tider. Men takk for omtanke haha ♥ ♥ ♥ Og ps!! Det er enten vin eller vodka altså. Begge to på en kveld hadde kanskje vært hakket verre i dette tilfellet.Har du noen gang følt for å gi slipp på det lange håret?

Egentlig ikke. Nå er det ekstra langt, and I love it. Jeg tror langt hår kler meg best, jeg hadde IKKE passet med kort hår selv om det er dødsfint. Men en vakker dag ryker manken selvfølgelig. Det skal spare meg for mye shampoo og støvsuging haha.Hva er det mest ukomfortable du vet?

Ouuh tricky. Jeg haterhaterhater å snakke foran folk, I jus't CAN'T do it. Husker jeg synes det var like jævlig hver gang på skolen også. Jeg får bare helt noia av å skulle snakke FORAN folk i stedetfor MED dem. Det eneste unntaket er om det er et tema jeg kan inn og ut, og noe jeg brenner for. Da er man liksom så confident at alt annet glemmes. Ellers er jeg skikkelig lite fan av å snakke i telefonen, og jeg tar ALDRI telefonen når ukjente nummer ringer. Jeg er også super-husredd og mørkredd (bortsett fra i leiligheten min) - så da funker det dårlig å være hjemme alene i store hus på kveldstid haha.. Jeg ER så pingle på sånne områder. Ellers glemmer jeg ofte at jeg bor midt i sentrum med store vinduer uten dekkende gardiner, og da kan det fort oppstå noen ucomfy situasjoner haha :-/Hvilken film så du sist?

Skjønnheten & udyret ♥ På tide å komme seg på kino igjen! Noen tips?

Hvordan og hvem er du på fest?

Hmm.. tror jeg tar endel plass innimellom haha, men jeg blir så giiira og glad i godt selskap med bra musikk. Jeg har blitt en dancing queen de siste årene, og er veldig all-over-the-place og synger selvfølgelig høyest! Også lager selvfølgelig røyskatten trivelig stemning ;-) Alle bare hvem fannnn tror hun at hun er.. Neida. Men det er mye tull og tøys, fliring og alltid godt humør, med en drink i hver hånd selvfølgelig. I'm the life of the party. Vil si at resten av jentegjengen er helt i samme gate haha, så en tur ut slår aldri feil!Kan du tenke deg å flytte fra Trondheim?

Før eller siden kommer nok jeg til å flytte på stumpen ja. Det ER virkelig ingenting som skjer i denne byen haha, og det eneste som holder meg tilbake er forsåvidt bare familie, venner & leiligheten. Jeg føler at jeg må komme meg litt videre om jeg skal ta de neste stegene, og hvor & når får dere se :-) Det er jo nå jeg har mulighet til å suse litt rundt også ettersom bloggen er ''flyttbar'' - og det kjenner jeg at er en mulighet jeg må gripe. Har dere trua? Forandring er jo alltid skummelt, men damn det er sunt for meg også.Er det mye drikkepress der du kommer fra? Føler at det er ganske vanlig å begynne i 14-15 års alderen i trøndelag, mens her jeg kommer fra er det helt normalt å vente til man er 18. Mange begynner nok litt før, men man blir hvertfall ikke utestengt eller sett ned på om man ikke drikker.

Jeg følte egentlig aldri på drikkepresset selv. Det er vel mer vanlig å være 15-16 år her i Trondheim kanskje, men det varierer veldig fra gjeng til gjeng. Hos oss var det aldri noe press, og jeg hadde aldri reagert om nånn i gjengen var med ut, edru, for eksempel. Jeg synes det er supert jeg at det er vanlig å vente til man er 18 - man har  bare godt av å modne litt, og det blir da nok år med festing uansett. Om du er ung i dag og opplever drikkepress - stay stroooong. Det er dødskult med mennesker som står for sine verdier og ikke følger strømmen selv om du føler deg helt utenfor og annerledes der og da. It's all temporary, og om noen år er det glemt og du kan klappe deg på skuldra for å ha stått opp for deg selv og dine meninger! SÅ mye går man ikke glipp av.Hva sto det på siste facebookmelding du sendte?

''Tabata 17.30'' - haha denne kom jeg meget bra ut av!! Jentene lurte på hvem som skulle trene i morgen og når, og her kom sporty-katten svingende frem. SÅ fornøyd med at dette var min siste melding hahaha, could've been so much worse

Hvem sendte du snap til sist?

Siste snap ble sendt til vennechaten - takker Gud for snapchatoppdateringen som lar deg ha gruppechats med bilder. I looove it, bare synd den ikke kan havne på topplista :-(Hvor er skoene fra?

Superga ♥

Processed with VSCO with acg preset

Noe du lurer på til neste uke? Jo flere jo bedre!

Anne Mari

06.04.2017 kl.23:03

Hvor er det settet du har på deg på bildet i innlegget her fra?(altså det adidas-settet) Var kjempefint :-)
Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

Vilde

07.04.2017 kl.00:02

Hvilken selvbruning bruker du?

Henge du ofte med Aurora?

Når du gikk på vgs, jobba du veldig hardt med karakterene eller tok du det helt chill?

Ingeborg

07.04.2017 kl.00:13

Noen saker du virkelig brenner for? (bortsett fra det med selflove)

Er du interessert i politikk? I så fall hvem side?

Linn

07.04.2017 kl.00:16

Favoritt norske artist?

Skal du på Findings i år? :)

Helena

07.04.2017 kl.01:45

Drikke to flakser vin hverdag eller aldri drikke igjen?

Bare spise pølse resten av livet eller aldri drikke pepsimax igjen?

Aldri se på serier eller filmer igjen eller alltid måtte gå med 20 cm høye heler resten av livet?

en litta påskenøtt :P <3

Jeffrey

07.04.2017 kl.02:30

Hva er din beste eller mest spesielle minne?

07.04.2017 kl.09:14

hvilke pene høye hæler vet du om, som er for "nybegynnere"? til folk som ikke har gått så mye på hæler tidligere

07.04.2017 kl.09:39

Hvilken app bruker du på Instagram?? For å få hele bildet inn og hvilke filtre bruker du for å få bildene litt "old, vintage"?

Stine

07.04.2017 kl.11:44

Hahahaha, jeg digger hvordan du tar deg selv så lite høytidelig! Hadde vært såå gøy om Røyskatt Laila slo til med en vlog, til tross for at du sier livet ditt ikke er så interessant. Er jo akkurat det som gjør det så gøy, for flesteparten av oss drar vel ikke på events og holder moteshow. Personlig synes jeg det er gørr kjedelig å følge med på, og akkurat derfor liker jeg bloggen din så godt <3 Keep up the good work!!

Ingvild

07.04.2017 kl.13:12

Gikk du på Blussuvoll? Hvilke lærere hadde du isåfall? Hvem var din fav lærer og ikke?

Erica

07.04.2017 kl.13:49

Hvor er toppen/bodyen i headeren din fra?

07.04.2017 kl.15:35

Når kommer tour av leiligheten din? Føler at du sa den skulle komme for en stund siden? Elsker bloggen❤️

07.04.2017 kl.15:46

Trodde du bodde i Oslo jeg?🤔Hahahah

07.04.2017 kl.16:55

Hvem er din maaain girl, eller er liksom alle like gode venninner?

Hooker du mye når du fester?

Marie

07.04.2017 kl.17:44

Hvilken relasjon har du til Ingeborg Heldal? Har aldri skjønt hvordan dere har blitt kjent, spesielt med tanke på at hun er såpass mye eldre enn deg :)

Kamilla

07.04.2017 kl.21:57

så spennende med bok!

Camilla Heindorf

08.04.2017 kl.00:15

Fine svar.

Hvilke klesbutikker liker du best?

Laila Monica Nikolaisen

08.04.2017 kl.00:50

JEG ER IKKE SINNSYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

08.04.2017 kl.08:22

Du er så RÅ! Skriver rett fra levra, hahah! "Hvem fannn tror hun at hun er" ler meg ihjel.. det er absolutt helt normalt å drikke en gang i uken, det gjør nå ivertfall de fleste jeg kjenner :)

Bella

08.04.2017 kl.18:34

Åh vad spännande med boken!

09.04.2017 kl.14:38

Hvordan er forholdet ditt til Aurora nå i forhold til hvordan det var i 2013/2014? er leenge siden jeg er sett noen av dere nevne hverandre hahah

Anine

10.04.2017 kl.07:25

Hvilken lengde har du på vippene dine?

Melody

10.04.2017 kl.15:42

Hva slags musikk hører du på for tiden?

Hva synes du om denne sangen: https://www.youtube.com/watch?v=kn1ZVJeZUVU

Hvilken sang har du som favoritt for tiden?

Hvilken sang fra Selena Gomez synes du er finest?

A

10.04.2017 kl.16:30

hvorfor kaller du deg selv for røyskatten?

Irenah

10.04.2017 kl.16:52

Kunne du meldt deg på Paradise Hotel? Hvorfor/hvorfor ikke?

Irenah

10.04.2017 kl.16:54

Og en ting til, hva slags smoothier drikker du mest av (bær, frukt, grønnsaker)?

Aaliyah

11.04.2017 kl.14:36

Elsker bloggen din forreal, har lest den since day one. Anyways kan du skrive mer "thoughts" innlegg elr generelt skrive mer på bloggen. Tanker, følelser, ting du brenner for elns idk. Føler bloggen nesten bare består av bilder.

Nina

11.04.2017 kl.19:19

Hva er det du fyller inn bryna med??

Elise

12.04.2017 kl.10:41

Hvordan er forholdet mellom deg og Tone?

Hva har vært dine tanker om å dra i millitæret?

Fineste stedet du har vært?

Hvordan arbeidet du på VGs? Jobbet du veldig hardt for gode karakterer eller tok du det litt mer med ro hvis du skjønner? Angrer du og ville du gjort noe annerledes isåfall?

Klaud

12.04.2017 kl.17:12

have you ever considered writing posts in english, even short summaries at the end of each post?

are you interested in politics? what do you think about current situation in the world?

what are you planning for summer holidays? as you have already been in united states, would you like to go on any further trip, like asia or australia?

and if you haven't watched gossip girl yet, you should definitely do it :) it's tv series, not a movie, but i think you'll love it, it's like fashion&fancy&nyc mix

Mali

15.04.2017 kl.23:31

Hvilke program bruker du for å redigere bildene dine? Da tenker jeg alt, slik som 3D effekter, hvitt osv? Digger deg forresten <3

16.04.2017 kl.14:11

Hvem er de damene du er på bilde sammen med under spørsmålet om flytting fra Trondheim? SÅ hun ene på et bilde fra da du og Krissy var på noe arrangement i Oslo også tror jeg, og lurte på hvem det var :-)

Frida

16.04.2017 kl.20:22

Hva og hvor tenker eller drømmer du om å studere? (pls ikke svar "aner ikke" hahah)

18.04.2017 kl.17:56

Hvor mange har du dager med på snapchat, og hva er det høyeste du har?

Kan du snart ha vlog igjen? :)
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits