• 31.03.2017
  • |
  • 17:42

UKENS SPØRSMÅL


Har du tenkt å studere noen gang? Hva?

Ja jo, før eller siden skal jeg studere. Vet jo ikke hvor lenge dette bloggprosjektet holder, så det er greit med back-up. Jeg aner rett og slett ikke hva. Men det må jo være noe innenfor media/markedsføring/mote/journalistikk. Hahaha jæh, kjempeenkelt sikkert. Men nå satser jeg på bloggen så lenge det går som dette :-) Så får vi se! 

Favorittsted å spise i Trondheim?

Skulle jeg valgt én plass jeg måtte spist på resten av livet hadde jeg lett valgt Sabrura. De har verdens BESTE sushi-buffet, god vin, god vibe, god ALT. Ellers liker jeg Una og San Sebastian veldig godt. Hva drikker du helst på fest?

En Absolut slår aldri feil med litt godsaker i, ellers røsker jeg som regel med meg en prosecco eller hvitvin. Supplerer med litt tyrker kanskje? Stay classy.Digger stilen din og lurer på hvor du henter inspirasjon fra?

Thanks babe!! Jeg har verdens kjedeligste stil i hverdagen haha, men når jeg skal svinge meg i helgene eller være glam på bilder finner jeg for det meste inspirasjon på Instagram. Det ER så mye bra der! Har skrevet flere innlegg om mine favorittbrukere om dere googler.

Processed with VSCO with b1 preset

Hva synes du om såkalte "fuckboys" eller "fuckgirls" som mange har begynt å si? Synes du at det er greit og "kult" at de kjører sin egen greie, så lenge de står for det eller ikke?

Det ligger jo ikke SPES mye positivt bak disse kallenavnene, så jeg kan jo ikke si at det er top notch. Altså, jeg er all in for friends with benefits, og det er jo noe HELT annet - men i mine øyne får jo folk disse kallenavnene fordi de opererer veldig med bruk-og-kast-metoden på en jævlig sketchy måte?? KULT er det jo kanskje ikke å rundlure andre mennesker og se på de som bruk-og-kast om begge parter ikke er klar over det. Jeg synes selv at folk flest klarer å oppføre seg på en human måte selv da, og man vet gjerne om disse ''fuckboys''ene rundt omkring? Så da velger man jo forsåvidt litt selv hva man går til. Men jeg synes man burde ha guts nok til å være ærlig, fortelle at det ikke ligger en fremtid i det fra starten av OG snakke sant når man spør om man er den eneste i ''forholdet''. Easy as that. 

searching for a fuck to give like

Hvor er settet fra?

Samsøe SamsøeHva er noe du ALDRI kunne kledd deg opp i/gått med ute?

Haha, jeg har veldig FÅ sperrer egentlig.. men de derre dongerishortsene folk går rundt med hvor nedre del av rumpeballen vises? ALTSÅ :-( Aldri i verden. Ellers kan jeg ta på meg det meste altså. Hva jeg kler og ikke kler er en annen sak, haha.

Er du en sjalu person? Både når det kommer til gutter og venninner? Tips for å ikke bli det??

Hmm... innimellom kanskje?? Jeg tror jeg var mer ekstrem før, men har heldigvis blitt bedre haha. Jeg viser det aldri da, i såfall!! Litt sjalusi er jo kanskje alltid sunt, men aller viktigst er det å kunne glede seg på andres vegne. Og det gjør jeg. Når det kommer til tips er det egentlig bare å tenke på hva DU er glad for å ha i livet, både når det kommer til mennesker, ting, opplevelser og oppnåelse. Dersom du minner deg selv på hvorfor DU er heldig er det mye enklere å unne andre suksess. Når det kommer til sjalusi i et forhold handler alt om det å stole på hverandre, og jeg hadde aldri orket å vært med noen som skulle bli sjalu om jeg for eksempel hang eller snakket med andre kompiser. Man skjønner hvor grensa går. Det er en fin grense mellom å ha en vennlig tone mellom noen fremfor en flørtete greie. Også må man lære seg å slippe tøylene litt.

Hvor er skjorta fra?

IRO.

Handler du mye klær på Høyer?

Njæ, ikke MYE men det blir jo litt her og der. Maaasse fint, men litt kontroll må man ha :-) Pluss at det er noe annet når man går oppi det hele dagen!

Hva er ditt forhold til alkohol?Ser du er en del ute, tenker du på helsa når det kommer til dette området eller er det litt mer sånn at du bare lever for å ha det gøy?

Jeg har et veldig normalt forhold til alkohol, synes jeg selv hvertfall?? Jeg er ute som regel en gang i uka, og det er vel innafor. Det er hvertfall veldig vanlig i min krets! En flaske vin eller to i uka synes jeg er greit altså! Mange tror jeg er super-dritings når jeg legger ut røyskatt-snapsene mine, men det er helt ærlig ting jeg kunne gjort edru. Så det framstår kanskje verre enn det egentlig er?? Gud, jeg vet ikke haha. Håper ikke dere tenker det verste om meg hahahaDigget deg bare enda mer etter jeg så deg på bloggerne. Du virker såå jordnær og herlig. Kan godt være du har blitt spurt om dette før, men hvis ikke, kunne du tenkt deg å vært på bloggerne?

Åh, koselig!! Vanskelig spørsmål, men jeg tror kanskje ikke det helt hadde vært min greie. Jeg er ikke så glad i å dele ALT, og føler man må dele ekstremt mye på kamera. Jeg vet rett og slett ikke om jeg kunne vært like stolt av å se tilbake på det om 10 år om jeg hadde vært HELT upassende og bak mål på kamera haha, pluss at jeg hadde vært livredd for å tråkke feil. Jeg synes Kristine & resten av gjengen er såå flinke og naturlige, og det vet jeg ikke om jeg hadde klart like bra. Jeg snakker jo før jeg tenker, og det er kanskje ikke alltid like heldig on tape. Who knows! MEN det er jo også såå mye fint som hadde blitt delt, som hadde vært gull verdt å se tilbake på. Hvor er genseren fra?

Urban OutfittersHvordan redigerer du bildene dine slik??

Har laget eget innlegg om det!! Prøver meg ALLTID frem med ulike apper, redigerer lys og farger og legger på 3d-effekt i ''3D EFFECT'' appen. Det er bare å prøve seg litt frem dere.. :-)SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?

Lene

31.03.2017 kl.18:05

Hei. Elsker bloggen din å stilen din, men hvor er "netting" strømpebuksa fra?

Bella

31.03.2017 kl.18:08

Vart har du köpt den babyrosa mockajackan? Så fin!

Sunniva

31.03.2017 kl.18:21

Kan du legge ut videoklippene der du er med på bloggerne?

31.03.2017 kl.18:22

Skal du fortsatt flytte til Oslo på sommeren??

Julie

31.03.2017 kl.18:35

Hva blander du absoluten med?

31.03.2017 kl.20:19

Hva skjedde med deg og Kristine?

31.03.2017 kl.20:29

Er det mye drikkepress der du kommer fra? Føler at det er ganske vanlig å begynne i 14-15 års alderen i trøndelag, mens her jeg kommer fra er det helt normalt å vente til man er 18. Mange begynner nok litt før, men man blir hvertfall ikke utestengt eller sett ned på om man ikke drikker.

Hege Kristin

31.03.2017 kl.21:39

fine svar <3

Camilla Heindorf

01.04.2017 kl.01:59

Favoritt makeup brand?

Sandra

01.04.2017 kl.02:22

Det gjør noen ganger litt vondt i hjertet når jeg innser at vi aldri kommer til å bli venner. Du er så KUL!

01.04.2017 kl.17:18

No offense, men å drikke 1-2 flasker vin + vodka, hver uke, vil jeg egentlig påstå et ganske mye? Jeg er 20 og drar ut en gang i måneden i gjennomsnitt. Synes det er mer enn nok! Alkoholisme oppstår oftere enn man tror, mye oftere, så vil råde deg å tenke over det!

Andrea

02.04.2017 kl.13:15

Hæ er du interessert i fuckfriends???

02.04.2017 kl.19:58

Hva studerer venninnene dine?

02.04.2017 kl.20:53

Kan du lage noen innlegg med "stjel" stilen min, eller noe med stilen din? Du har dritfin stil!!!

02.04.2017 kl.21:19

Skal du fortsatt skrive bok med Kristine?

Helena

02.04.2017 kl.22:28

Tror du at du kommer til å bli boende i Norge for resten av livet? Eller skal man ikke se bort i fra at du tar et år i USA o.l?

Elsker bloggen din <3

Christina

03.04.2017 kl.20:27

Har du noen gang følt for å gi slipp på det lange håret?
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits