• 08.03.2017
  • |
  • 21:19

POWER OF THE PUSSY


WHO RUN THE WORLD? GIRLS.

kom over denne teksten på @pegparnevik og synes den var altfor bra til å IKKE deles

I will decorate my body how I choose. I will display my body how I choose. I will cover my body how I choose. I will share my body with whomever I choose. More importantly, I am so much more than a female body. I will choose what kind of woman I am. I am strong, often insecure, VERY often sassy, intelligent, passionate, compassionate, sensitive, emotional, driven, determined, feminine, creative, beautiful, take nooo shit kind of business woman.

Never underestimate the power of the pussy. And if you're feeling forgetful, we have a whole population of badass women to remind you how amazing we are and how goddamn POWERFUL that pussy is.  G R L   P W R

Ahhhh PRAISE. Verden må omsider begynne å innse hvem det sterkeste kjønn er, noe jeg føler vi gjør en bedre og bedre jobb med å vise. Vi er flinkere til å heie hverandre opp og frem, og feminisme har aldri vært et større tema. Jeg er så glad for alle som har kjempet for de rettighetene vi kvinner i dag tar som en selvfølge. Og jeg er så ekstremt respektfull ovenfor mennesker som fortsetter å heie frem feminisme og det OBVIOUSLY sterkeste kjønn på godt og vondt. Dette er et dødsviktig tema, og noe vi ALDRI skal slutte å kjempe for ladies!!Sender med det en stor klem til alle mine medsøstre - aldri la noen fortelle deg hva som er greit og ikke greit. Ta dine egne valg, og aldri la deg knekke av andre (spesielt ikke mannfolk???). Get ya shit together. Sammen er vi så godddammnnn powerful! ♥ Vis deg frem på alle mulige måter, marker deg, vær stolt over the bad-ass-bitch you are og free the fucccking nipple sier nå bare jeg. Venter fortsatt på den dagen hvor det er totalt godkjent å poste bilder som dette uten glitrende nipplecovers??? Livet er for kort til IKKE å vise frem livets goder, ass. Feminisme handler selvfølgelig om SÅ mye mer enn nipples og kropp, men det er fortsatt en STOR forskjellsbehandling på akkurat dette når det kommer til hva som er akseptert og ikke i forhold til menn. Jeg kunne skrevet side opp og ned om dette, men det jeg egentlig skulle frem til var egentlig bare at 

roses are red
pussy grabs back
cassh me ou'side
how bow dah.
 

PEACE n' BLESSINGS

 

Henriette

08.03.2017 kl.21:28

Peg er såå genial! Eller.. hele familien Parnevik er dødskoslige!

erica mohn kvam

08.03.2017 kl.21:28

Henriette: i knooow <3<3<3

Helene

08.03.2017 kl.21:48

FANTASTISK!!!

08.03.2017 kl.22:27

Digger både deg og innlegget her, eneste jeg reagerer på er at du omtaler kvinnen som det sterkere og bedre kjønnet. Det er jo ikke det feminisme fremmer, det handler om at kvinner og menn er på LIK linje.

erica mohn kvam

08.03.2017 kl.23:01

Anonym: det er så absolutt sant, omformulerer det til hva jeg ser på det sterkeste i MINE øyne, ikke som en felles bestemt mening <3

Trine

08.03.2017 kl.22:30

Hvor i Oslo skal du flytte til?

Sara

08.03.2017 kl.23:01

Hei! Så fint innlegg! Du så så fin og brun ut på bildet og lurer på om det er en selvbruning av noe slag du har brukt?

Vincenzo

09.03.2017 kl.00:51

that beautiful hymn to women .. my thoughts go out to the millions of women who still are subservient, exploited, humiliated ... there are still too many men who do not respect women. As you have mentioned, also as regards morals, there is still a long way to go, what for men is normal thing for women is not allowed. The serious thing is that this happens in Western countries so-called evolved. It is important that people learn to respect women and women to demand to be respected. But I believe that women's emancipation is not to have the same idiotic behavior of men ....

Ahh

09.03.2017 kl.01:46

Du fremmer jo feminisme på helt feil måte. Finnes mange gutter i dag som støtter feminisme og likestilling men kjenner jeg blir irritert av sånne som deg

erica mohn kvam

09.03.2017 kl.07:04

Ahh: absolutt, but what about the rest

Anonym

09.03.2017 kl.01:51

Jenter det sterkeste kjønn.. Jeg ler, kanskje for gutter under 20 år

Qp

09.03.2017 kl.03:38

Synd at du fremmer slike holdninger til dine unge lesere. Du er akkurat like ille som Zara Larsson og det er derfor ingen tar bevegelsen deres seriøst. Mannehatere.

erica mohn kvam

09.03.2017 kl.07:03

Qp: absolutt ingen mannehater, men verden trenger jo obv å face the harsh truth

Kyliah

09.03.2017 kl.04:44

Til QP som postet 03:38: Hva er galt med det Erica skrev? Støtter du sensur or diktatur eller? Du er akkurat like ille som 99,99% av alle mannfolk, dere tror dere eier alle kvinner og tror dere bestemmer over hele verden. I realiteten er det mannfolk som fucker opp verden, bare se på historien. Se på hverdagen og verden i dag. Mannfolk som fucker opp i 99,99% av alle tilfeller, men du er ikke mann nok til å innse det. Du blir aldri mann nok, du er ikke menneske nok. Bare en zombie hater. Du kan ta og dra tilbake til det stygge skyte- og krigsspillet ditt, du tror sikkert også at krig er nødvendig, med andre ord det er sånne A4 mennesker som deg som fucker opp verden, du er det motsatte av Erica. Og Erica, fortsett å være den du er, verden er fulle av sånne som QP. We won't let any losers get in our way!

Cecilie

09.03.2017 kl.09:37

Hei Erika! Jeg digger deg og bloggen din, men jeg reagerte på noe av det du skrev i dette innlegget.

Det at du skriver at "verden må omsider begynne å innse hvem det sterkeste kjønn er" synes jeg blir helt feil. Mange mener at kvinner har rett til å fremme seg selv sånn etter århundrer med undertrykkelse, men sånne utsagn bidrar jo rett og slett bare til å skape større forskjell mellom kjønnene. Vi er ikke sterkere enn menn, vi er likestilte.

erica mohn kvam

09.03.2017 kl.09:42

Cecilie: I bunn og grunn, ja. Men dette er min mening gjennom mine øyne! Skjønner om det ikke kommer altfor godt frem i innlegget :-)

L

09.03.2017 kl.11:41

Er enig med kommentarene her at det blir feil å kalle seg feminist og samtidig ikke mene at begge kjønn er like sterke eller ikke skal være likestilte. Kan du ikke utdype hva du mener, slik at du ikke skaper mange misforståelser? Du sier jo selv at det du mente ikke kom bra frem i dette innlegget :-)

09.03.2017 kl.13:47

Feminisme handler ikke om å snakke om hvor mye bedre kvinner er enn menn, det handler om likestilling. Det skal ikke ha noe å si om du er kvinne eller mann, vi trenger hverandre! Kvinner skal selvsagt ikke undertrykkes, men det blir også feil å gå rundt å mene at vi er best :-) Klem

M

09.03.2017 kl.15:47

Wise preaching from a wise woman!🙌🏽

You go girl! Og honestly, bilderedigeringen din er on point👌🏽Hverken den første eller siste som kommer til å si det but honestly, I luv it.

Og til dere andre, dette er Erica sin mening. Dere trenger ikke være enig, men dette er hennes mening og den har hun 100% rett til å uttrykke den. Begge kjønn er like sterke, men som kvinne føler jeg at vi må gå gjennom jævla mye mer enn mannfolka for å komme oss fram i livet og det har blitt bevist utallige ganger i historien. Verden går ikke videre uten oss, faktisk biologisk sett går det ikke for hvem føder barna da folkens, we do.

Praise all the woman out there! All day, every day!

09.03.2017 kl.22:55

Men man kan ikke si at menn har all skylda heller. Folk kan snakke om "girl power" så mye de vil men da må vi kvinner også vise det. For det er faktisk kvinner som kaller andre kvinner horer, som baksnakker og mobber. Og f.eks - mye av kroppspresset er ikke pga menn, men kvinner selv. Vi må først klare å støtte hverandre og ikke undertrykke hverandre, før vi kan vise girl power.

lisa

10.03.2017 kl.11:15

dette er da ikke feminisme. Dette er mannehat. Like rettigheter og begge kjønn. Et kjønn er ikke sterkere enn det andre, hverken kvinner eller menn. Det er slike som deg som gjør at feminisme får en negativ betydning

10.03.2017 kl.13:06

Blir det ikke litt for dumt å skrive at kvinner er det sterkeste kjønnet? Det blir ikke likestilling av at jenter tror de er bedre enn menn.

SjokoladeParfyme

10.03.2017 kl.17:10

Hahahahahahahahahahahah jeg må le av disse mannfolka som kommenterer her og på andre blogger, hvor dem forsvarer sin maskulinisme, samtidig som dem gjemmer seg bak et kvinnenavn eller er anonyme. Har dere i det hele tatt LEST hva Erica skrev? Dette er HENNES PERSONLIGE vinkling av saken, og dere bekrefter at henne har rett: Kvinner ER det sterkeste kjønnet, og det vil det alltid være. Menn får alltid lov til å vise seg frem som dem vil, mene hva dem vil, si og skrive som dem vil hver dag, hvorfor skal ikke kvinner få lov til det samme? Hvorfor skal kvinner alltid gjemme seg? Vil dere ha en sterk bekreftelse på hvorfor kvinner er det sterkeste kjønnet, og at menn flest (altså ikke alle men de fleste) er umodne, falske og drittsekker, kan dere jo leste hva en venninne av Aurora Mohn skrev her: http://auroramohn.blogg.no/1489005119_leserinnlegg_kvinnedagen.html

Stine T.

10.03.2017 kl.17:48

Herrigud som folk skal pirke da! Ble glad av innlegget ditt jeg hvertfall, synes du fremmer her10 GIRLPOWER og det er nettopp det vi trenger i disse dager!! Heia feminisme, og heia deg, you rock. Stå på!!

Therese

11.03.2017 kl.20:58

PRAAAAAISE

Sly Steeldong

14.03.2017 kl.00:24

The pussy pwr is strong in you...

Sly Steeldong

14.03.2017 kl.00:35

Aaaahhh...La Force de la salobe chat....

Some poems for Erica:

Roses are red,

Violets are blue,

I'm using my hand,

But I'm thinking of you.

Roses are red

Violets are blue

I know you like anal

Tonight I do, too

Roses are red

Violets are blue

I suck at rhyming

Show me your tits

Roses are blue,

Violets are red,

I fucked up this poem,

now git in my bed!

Roses are red,

Pickles are green,

I'm after your legs,

And what's inbetween.

Roses are red,

Violets are blue,

My pants are tight,

Just thinking of you

Roses are red

Violets are blue

So are my balls

Now can I fuck you?

Tiril Gundersen

14.03.2017 kl.19:10

Kjente meg mistet litt av hypen jeg har hatt for deg når jeg leste dette. Synes det er like ille å påstå at kvinner "OBVIOUSLY er det sterkeste kjønn på godt og vondt" som å påstå at menn er sterkere enn kvinner. Vi lever i 2017. Blir like satt ut hver gang noen mener noe annet enn at kvinner og menn er likestilt. Det er virkelig ikke hva man har mellom beina som bestemmer styrke, prestasjon og verdighet.

erica mohn kvam

14.03.2017 kl.20:02

Tiril Gundersen: På mange måter sant, men jeg synes kvinner er ''sterkere'' i den forstand av hva vi har måttet jobbe ekstra for fremfor menn. Jeg synes det er sterkere av oss å ha jobbet oss fra bunnen til likestilling, og det er på mange måte sterkere. Smaken er som baken og tho, dette er jo kun min mening!
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits