• 04.03.2017
  • |
  • 12:00

JEG SKAL GI UT BOK!


JA, du leste riktig! Lille, uviktige meg skal gi ut BOK sammen med my girl Kristine, med hver vår del, og Aller Forlag ♥ Jeg har så sykt tro på dette og GLEDER meg til alt er i boks og klart! Det blir nok en god stund til utgivelse ettersom vi er i startfasen av skriveprosessen, men jeg skal legge sjela i dette og gi ut en KILLER bok til DERE. For det er dere jeg skriver til. Kjære, fine leserne mine! 100% MEG! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg har allerede skrevet ned endel tanker på papiret - og dette skal bli en superherlig feelgood bok! Jeg skal dele meg selv på godt og vondt, dele de styggeste bildene og skrive meningene mine ufiltrert. Mine ord, mine meninger! Men dere må hjelpe meg! Jeg skriver denne boka for DERE, derfor er det viktig for meg å høre hva dere vil lese om. Nå har jeg endelig mulighet til å utdype med selv hundre prosent og utlevere meg på en annen måte enn jeg kan her på bloggen. Hvilke tema vil dere at jeg skal skrive om? Hvilke erfaringer skal jeg dele? Hva synes DERE er interessant? Jeg er opptatt av at boken skal gi dere noe, en liten del av meg, mitt liv og mine meninger. Noe dere kan holde i og dykke ned i. Jeg kommer til å dele ting dere ikke har lest om før, på godt og vondt, men alt i alt skal det være en bok som gir dere en good feeling og en deilig følelse når dere lukker boka. So help me out! ♥ 

Av alle som legger igjen et litt utdypende tips og ønsker om tema trekker jeg én vinner som får en dødsdigg goodiebag med masse sminke i en stor Lulu's mappe ♥ 

Processed with VSCO with hb2 preset

Åh som jeg gleder meg!! 

kris

04.03.2017 kl.12:10

OMG guuuurl!!! shit så kult!!! hadde vært spennende å lese om boyz/boys trouble and all that jazz iiiik gleder meg

Martine

04.03.2017 kl.12:12

Så kult! Heia dere :D Vil gjerne lese om mobbing, dine tanker rundt dette og eventuelle tips? Vært kult å høre om jakten på leilighet og hvordan hverdagen er nå kontra på vgs :) Klem!

Julie

04.03.2017 kl.12:22

Gratulerer så sinnsykt mye!! Så sinnsykt kult og spennende at dere gjør det her. Jeg har lyst til å lese om hvorfor du har blitt som du har blitt. Skjønner at det hørtes sykt speisa ut, men jeg mener den veien du har gått som gjør at du sitter her i dag og ikke tar i mot dritt fra hvem som helst og "gir faen". Om det har vært noen spesielle hendelser å dra frem da selvfølgelig. Jeg tenker alt fra guttedrama, venninnedrama eller familiedrama som har formet deg til den selvstendige personen du er i dag. Selv sliter jeg litt for mye med å være opphengt i hvordan jeg skal please alle rundt meg, så det hadde vært supert å lese og å gå enda dypere inn i dine egne erfaringer <3 herregud, jeg gleder meg til bok!!

Line

04.03.2017 kl.12:30

Jeg vil gjerne lese om ting som gjerne ikke kommer så mye frem på bloggen. Hvordan har egentlig din hverdag hvert de siste 8 årene? Hva har du tenkt, følt, opplevd osv? Valige historier og opplevelser fra hverdagen din!! STÅ PÅ, gleder meg til bok!!

Malin

04.03.2017 kl.12:31

så sjukt spennende!! har lyst å lese om ting du ikke har skrevet noe om på bloggen, ting som vi leserne kanskje ikke vet så mye om deg fra før. kanskje litt rundt oppveksten din, hvordan du har taklet forskjellige situasjoner og faser som kanskje har vært vanskelig i livet ditt. har veldig lyst til å høre om livet ditt og om hvordan bloggen din ble en slik stor suksess. jeg ser for meg at du på en måte tar oss med på en reise gjennom livet ditt, hvor du kommer innom tidsperioder hvor det ligger flere temaer bak. for eksempel når vi kommer til den delen av livet ditt du begynte å blogge, så kan du skrive om det. eller når du kom i 15-16 årsalderen og kanskje gutter, forskjellige press og venner ble veldig relevant? eller når du valgte å flytte ut, hvorfor, og hvordan det har gått. jeg tenker bare bare en "keeping up with emk" hvor vi får en reise gjennom livet ditt, hvor du under noen punkter kan ta for deg andre temaer, som da er relevant for aldersperioden du kommer innom. vet ikke om du skjønte meningen min, men tror leserne dine kommer til å like hva enn du skriver om. masse lykke til <3

Madeleine

04.03.2017 kl.12:31

Jeg synes det er kjempe interresant å lese om temaer som skole og synet om fremtiden når du er ung. Forvirringen med å prøve å finne ut hva man vil, men samtidig i prosessen skal man finne seg selv. Det å følge drømmene dine uansett hva andre folk mener. Lese om opplevelser gjennom livet, både gode, vonde, kleine og morsomme. Skrive om tiden i begynnelsen når du startet bloggen. Vis du fikk høre at du ikke kunne gjøre det du ville og motgangen du fikk. Skrive om oppturer og nedturer som alle går gjennom en gang i livet.

Å lese om erfaringer som første gang du drakk, første kyss, russetiden, karakterer og andre erfaringer som du har opplevd som kan gi tips til vi som leser boken. Noe jeg også liker er å lese favoritt sitatene dine så vis du har noen så kan du foreksempel dele de på slutten av historier som de kan passe til eller bare generelt skrive de noen plasser i boken. Å fortelle en historie fra du var yngre og dele ditt tilbakeblikk på det nå.

Gleder meg kjempe mye til boken kommer ut, og kan ikke vente med å se hva du skriver om!!!<3

Madeleine

04.03.2017 kl.12:35

Jeg synes det er kjempe interresant å lese om temaer som skole og synet om fremtiden når du er ung. Forvirringen med å prøve å finne ut hva man vil, men samtidig i prosessen skal man finne seg selv. Det å følge drømmene dine uansett hva andre folk mener. Lese om opplevelser gjennom livet, både gode, vonde, kleine og morsomme. Skrive om tiden i begynnelsen når du startet bloggen. Vis du fikk høre at du ikke kunne gjøre det du ville og motgangen du fikk. Skrive om oppturer og nedturer som alle går gjennom en gang i livet.

Å lese om erfaringer som første gang du drakk, første kyss, russetiden, karakterer og andre erfaringer som du har opplevd som kan gi tips til vi som leser boken. Noe jeg også liker er å lese favoritt sitatene dine så vis du har noen så kan du foreksempel dele de på slutten av historier som de kan passe til eller bare generelt skrive de noen plasser i boken. Å fortelle en historie fra du var yngre og dele ditt tilbakeblikk på det nå. Utfordinger du fikk når du flyttet ut og hvorfor du valgte å gjøre det. En keeping up with emk kind of bok.

Gleder meg kjempe mye til boken kommer ut, og kan ikke vente med å se hva du skriver om!!!<3

Line

04.03.2017 kl.12:40

Såå artig, og utrolig sprekt av deg! Hadde vært kult å lese om det som skjer "bak kulissene" både i bloggen din (venner, ufiltrerte tanker, gutter, familie, reising osv.) men også generelt i bloggverdenen nå som du har vært på endel arangemet og truffet endel i bransjen. Og som en trønder i samme aldersgruppe hadde det vært gøy å høre om hvordan du opplevde Trondheim som en by å vokse opp i. Gleder meg!

Helene Pettersen

04.03.2017 kl.12:43

Så utrolig kult! Digger å lese både din og Kristines blogg, og det at dere har blitt så gode venner er så morsomt å høre. Jeg kunne tenkt meg å lese mer om dine opplevelser som har formet deg til personen du er i dag, f.eks. første møte med verden etter vgs, guttedrama, vennedrama and all the juicy stuff. Gjerne noe som er mer personlig som vi ikke får høre om på bloggen, at boka kan bli mer usensurert, uten filter. Tanker er noe som er så rått og ekte, og er veldig interessant å lese om, så om du kan ta for deg ulike temaer du kan bre ut om dine synspunkter osv.

Ha en fin dag videre! :)

04.03.2017 kl.12:52

OMGGG nå ble jeg glad! Digger deg, meningene dine og hvordan du klare å uttrykke deg, lykke til <3

Maja

04.03.2017 kl.12:54

Åhhh så kult!! Jeg ønsker at jeg kan få lese om hvilke rolle du spiller i sosiale settinger, f.eks jentegjengen din, og hvem du er utenom bloggen. Også vil jeg du skal skrive om hva som var vendepunktet i livet ditt, hva som har gjort at du er den du er i dag :-)

Inger

04.03.2017 kl.13:15

åh, så sinnsykt bra Erica!! Blir så glad, av å se fremgangen du gjør! Hadde vært utrolig gøy å lest om hvordan det er å være ung, det at det er mange krav som stilles, i tillegg til skole og fritid kanskje. Det hadde også vært gøy å lest om det å ta valg som ung, det å bare stå for sine egne meninger, men også ting som er bra ved å være ung - de beste opplevelsene og de beste minnene, slik at vi som er yngre kan lese og få inspirasjon og erfaringer fra deg <3. Hadde også vært superbra, dersom det hadde vært noen nedturer med som f.eks. miste en nær venn, familiemedlem eller bare det at livet går i berg og dalbane - at vi drar oss selv litt ned i blant, men at alt til slutt ordner seg?

Uansett, masse lykke til Erica, heier på deg, og gleder meg til å følge deg videre <3 Klem

Sarah

04.03.2017 kl.13:18

Ahh, nice! Gleder meg til å lese boken deres:-) Hadde vært kjekt om du hadde skrevet om ungdomstiden, om utfordringer og hvordan du klarte deg gjennom det. Hadde også vært kjekt å hørre om hvordan det var når bloggen din begynte å bli stor, og hvordan folk reagerte.

kristine

04.03.2017 kl.13:19

så utrolig gøy!! veldig glad på dine vegne, og tror virkelig at dette er en gyllen mulighet for deg å lære, bli mer kjent med deg selv og utvikle deg enda mer ♡ flaks for meg, da grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi du er inspirasjonen min, og jeg GLEDER meg til å se hvordan du utvikler deg. væremåten din og "gi faen" spiriten smitter over på meg veldigveldig fort, ooog jeg har ikke ord på hvor takknemlig jeg er for deg da du reddet meg i en vanskelig periode i høst.

det jeg vil at du skal skrive om i boken din er detaljer. detaljer om hvor vendepunktet, ungdomstiden og hvordan du har taklet bl.a. videregående. jeg sliter med å komme meg gjennom vgs og trenger noe å lene meg på. jeg vil lese om meningene dine, om litterally alt. jeg vil lese om hvordan du klarer å være deg hahhaha!! you go giiiirlll, tror resultatet blir veldig bra uansett hvordan eller hva du skriver

Cecilie

04.03.2017 kl.13:25

Åå gratulerer så mye Erica <3 Dette er jo super spennende, gleder meg til å holde boken din i hendene mine!!

Jeg kunne tenke meg at du skrev om tenåringstiden, både på godt og vondt. Noen høydepunkter og noen (forhåpentligvis få) nedturer. Hvordan skal man klare å kombinere skole, cheer, blogg og i tillegg være sosial! Her kan du jo legge til noen av de fine kalenderne du lagde med pic monkey (haha ja jeg husker de veldig godt). Synes også det er interessant med to stykker som har vokst opp i Trondheim og Førde, og ikke enda en roman fra livet i Oslo!

Masse lykke til med boken, det kommer til å bli super spennende å følge med! Klem fra en som har lest bloggen din i 6 år :)

Helena Helling

04.03.2017 kl.13:27

amazeeee! det blir bra

jeg digger at du er så ærlig på bloggen din, og at du ikke er redd for stå frem om det du mener. det er selvfølgelig noe jeg vil se mer av i boken deres! (gir meg ofte motivasjon til å gi like mye f som dere heh) men hadde vært kult å høre litt mer om ting som ikke kommer frem på bloggen, som f.eks gutter??? og kanskje litt dypere om bloggprosessen og hvordan lykkes der? kjørrrrr gleder meg

Alexandra Skjørstad

04.03.2017 kl.13:30

Wow! Dette er kult Erica! Så glad på dine vegne :D

Det hadde vært gøy å lese om dine tanker rundt kroppspress, dine mobbeerfaringer, og slike "girl talk" stuff. På den andre siden så blir det jo ekstremt mye slikt i samfunnet nå, så jeg ville også sett mye annet GØY. Fortell noen morsomme hendelser fra livet ditt, en gang du kjørte utfor, første gangen du prøvde ditt og datt. For eksempel en siden med "første gangen jeg...." også skriver du en liste med ting liksom :) Okei nå kommer jeg bare med masse tips ogsånn. Jeg ser liksom for meg en superpen bok, som samtidig er veldig ufiltrert på innsiden, som du selv skriver. Noen sider er mer som en "dagbok", mens andre er som en tekst.. tja, litt av alt rett og slett :D Dette tror jeg blir bra, har troa på deg!!

Hanne

04.03.2017 kl.13:33

Så gøy!! Gleder meg til å lese boken når den kommer ut.

Jeg vil veldig gjerne at du skal skrive litt om hvordan du kom deg dit i dag. Hva var det som gjorde at du begynte å gi litt faen i det rosa og perfekte? Og har du noen tips til oss andre for å komme oss dit, og klare å leve sånn du gjør. Digger at du er deg selv. Klem

Amalie

04.03.2017 kl.13:34

SÅ UTROOOLIG KULT! Kjenner jeg gleder meg til å lese boka allerede! :-D

Som leser tror jeg jeg ville satt pris på at du skrev og beskrev disse punktene:

- Hvordan sminkestilen din har utviklet seg, samt mote. Er det en sammenheng med hvordan du utviklet deg som person?

- Tidligere "forhold"/"happenings" med gutter. Hvordan du tenkte, og drøft litt rundt det.

- Hvordan dagens kroppsfokus har satt preg på deg? Hvordan ble du påvirket av dette? Skjedde det endringer i trenings/mat- vaner?

- Hvem du er som person, hvem er du i vennegjengen, er du sosial- hvordan?

- Kanskje du kan reflektere rundt blogginnlegg du har skrevet? er det noe du angrer på å ha delt? Er det noe du ønsker du skulle ha delt men ikke tørr?

- Hvordan skolegangen din var, fra barndom-VGS, hvem var barneskoleerica vs Vgserica?

- Du som elsker musikk kan skrive litt om hvordan den endrer humøret ditt/påvirker deg.

- Mtp spørsmålet over kan du skrive om ting du brenner for, og hvorfor det er viktig for deg

- Hvordan ser en normal hverdag ut for deg?

- Fortell oss litt om jobben din i Høyer! Ha gjør du? Hvorfor ville du jobbe der? Hva er storyen?

- Pro`s and con`s med ulike ting. eks, høyerjobben, festing, å ha kjæreste,

- Du kan evt ordne nor av det du skriver som et dagbokinnlegg. Hadde vært utrolig gøy! :D

- Har du reagert på noen kommentarer på bloggen din? Hvordan da, og hvorfor?

Her iallefall noe jeg hadde synes vært superkult å lese :-D <3 Gleder meg til å se!! Og lykke til med skrivingen!

Ha en fin helg <3 Klem!

Kathrine

04.03.2017 kl.13:39

Vil gjerne høre om hvordan du har det mentalt i forhold til kroppsbildet.

Hvordan man kan se seg selv i speilet og vite at man er bra nok.

Hvordan man kan minske angsten og sterke selvtilliten

Har du noen girl boss sanger som gjør at all selvtillit kommer tilbake

Har du noen gang måtte ta en break fra sosiale medier

Er trening og det å spise sunt vanskelig eller enkelt for deg

Kles tips

hva som gir deg treningsinspirasjon

har du noen gang blitt mobbet

interiør tips

oppskrifter

Sophie

04.03.2017 kl.13:51

Så utrolig spennende! Elsker å lese bøker som handler om hverdag og det aktuelle idag! Jeg vil gjerne lese om hvordan du har opplevd kjærlighet igjennom årene og eventuelle tips til dette! Så hadde det vært spennende å lese om noe du ikke har delt på bloggen før, liker bøker som kan treffe personer! Stå på

04.03.2017 kl.14:04

kanskje om en opplevelse som har forandret deg som person? eller en veldig vanskelig opplevelse som du måtte ha gått gjennom, og eventuelt hvordan du kom deg gjennom

Sunniva

04.03.2017 kl.14:04

Ah, kan ikke vente til denne boken kommer ut!! Jeg har veldig lyst til å lese om hvilke ting som har formet deg og dannet deg til den personen du er i dag, har også lyst til å lese om hvorfor du valgte å opprette bloggen, hvordan det er å være kjent (positive og negative sider) og dine tanker om en fremtidig verden. Gleder meg til å lese uansett hva boka måtte handle om!

Henriette

04.03.2017 kl.14:06

Å så utrolig gøy Erica!! Skal uten tvil

kjøpe boken med en gang den kommer ut!

Digger både deg og Kristine, så det blir skikkelig

bra!! Digget girl-talk videoen din, og slike temaer er utrolig gøy og interessante å lese om! Alt fra kroppspress til sosialt press og baksnakking osv! Det hadde også vært gøy å lese litt ufiltrert om arbeidet og livet bak bloggen! Hvordan er dagene? Hva motiverer deg, oppturer og nedturer! Jeg synes generelt du alltid har så mange kule og inspirerende tanker rundt mange temaer, og det hadde vært gøy å lese mer om det! Fremtidstanker, gutteprat, livet, positivitet!!

Noe av det jeg liker aller best med deg er evnen din til å ikke bry deg om hva folk mener om deg! Dette er en av grunnene til at jeg ser sånn opp til deg! Det hadde vært skikkelig gøy å lese litt om hvordan du har kommet til det punktet hvor du rett og slett ikke bryr deg så mye, så lenge du er happy!!

Gleder meg allerede masse til boken kommer ut!

Klem<3

Julie

04.03.2017 kl.14:07

Så sinnsykt kult! Gleder meg utrolig masse til å lese <3

Hadde vært interessant å lese om dine opp- og nedturer i ungdomstiden, og hvordan du eventuelt løste problemene. Litt om hava som gjorde deg glad og så videre :))

Helene Charlotte

04.03.2017 kl.14:18

Omg så utrolig kult! Gleder meg allerde, den boka kommer til å bli smashing på alle mulige vis. Hadde vært gøy å lese om hvordan du ble en så selvsikker person som du er, love it! Også synes jeg generelt alt du prata om i girl-talk videoen var spot on for ting som kan være gøy å lese mer om. You go girl, gleder meg til boka kommer - du er rå!

victoria

04.03.2017 kl.14:26

Jeg hadde digget å lese om hvordan du syntes det var å gå fra å være "normal" til bloggkjendis såpass kjapt? nyskjerrig på hvordan de på skolen din, vennenene dine og familie håndterte det også, var det mye sjalusi?

Hvordan takler du stygge kommentarer? I og med at jenter er sjalu av seg vedder jeg på det kommer en del "hate" ila et år.

På utsiden virker du som verdens mest jordnære og morsomme jente, har du noen skjulte svakheter, usikkerheter?

Og egentlig det jeg lurer aller mest på, hvordan håndterer du å ha en del penger? du tjener jo veldg godt på blogg, og har mest sansynlig råd til mere enn venninene dine. Hvordan forholder dine nærmeste seg til det? spanderer du mye for dem når dere spiser ute osv

tileggsspm av ren nyskjerrighet;

når du gir bursdagsgaver til venner, hender det at du blir "beskyldt"for å bare gi bort sponsede produkter du ikke har kjøpt selv?

E

04.03.2017 kl.14:37

Ååååå, dette unner jeg deg Erica!! Utrulig gøy at du får denne muligheten, virkelig <3 Kunne tenke meg å lese om din forandring gjennom blogg-årene dine. Hvordan tror du at blogg har forandret deg, hvis det har det? Forstår at det sikkert er vanskelig å vite da du har hatt denne bloggen gjennom alle ungdomsårene dine, men hadde likevel vært interessant å lese litt om! Tror du at du hadde vært ca den samme uten bloggen? Har den, og i såfall hvordan har den bidratt mye til at du er den selvsikre, flinke, kule jenta du er i dag? :-D Stor klem til deg, vet at du kommer til å naile dette!

Sunniva

04.03.2017 kl.14:43

Å herregud så gøy!!! Jeg vil gjerne ha litt innblikk i hvordan du takler negative personer i livet ditt, hvilke metoder du har for å oppnå det du ønsker, hva som motiverer deg til å gå utenfor boksen, hva som gjør at du klarer å gi faen i andres tanker og meninger om deg! Synes også det hadde vært veldig gøy å få lese litt om dine holdninger og verdier. Du har jo delt litt, men enda mer om hvilke holdninger som står sterkest hos deg, hva som gjør livet verdt å leve, hvilke saker du hadde vært villig til å kjempe for! Litt mer essensen av hvem du er som person!

Gleder meg til å se resultatet!!

O

04.03.2017 kl.14:51

OMG, sååå gøy!!! Gleder meg<33

Jeg kunne tenkt meg å lese litt sånn "bak kulissene" i forhold til venner, familie, skole og spesielt boyss. Erfaringer og opplevelser fra vgs, og ungdomstiden generelt. Hvordan det er å leve som en offentlig person, og hvordan bloggen har vært med på å forme deg. <3

Julie

04.03.2017 kl.15:02

Hei! Wææ så kult!

Helt ærlig så håper jeg boka blir en miks av ulike temaer! Jeg håper vi får lese om reisene dine, opplevelser du har hatt på reiser (møte med nye kulturer, skikker osv). Både positivt og negativt! Vil også gjerne lese om ditt liv med venner (har du mistet noen, hadd en dårlig/bra opplevelse med vennskap?) Hvirdan er du i familien din? Hvilken type rolle tar du i familien, vennegjengen, klasserommet, bussen? Haha! Selv om jeg gjerne vil lese om dette håper jeg også at dere bruker denne muligheten til å skrive om "viktigere" tema. Hva tenker du helt ærlig om flyktningkrisen (litt mer enn "det er trist" liksom), fattigdom, barnebruder, barnesoldater, dyrevelferd osv. For å komme litt dypt og vekke følelser hos leseren tror jeg det kan være lurt :) Hadde også vært kult å lese om du feks er obsessed med noe overnaturlig haha.

Masse lykke til!!

Lene Kvålsvoll Møkkelgård

04.03.2017 kl.15:02

Wooow så kult!!!

Jeg vil gjerne lese om dine meninger og tanker rundt det presset som er blant ungdom i dagens samfunn og hvordan dere som bloggere kan være med på å påvirke dette. Hva er det som gjør verden slik som den er idag? Hvorfor jager alle etter det perfekte jeg? Hvordan har det blitt slik?

Stooor klem fra meg <3

Nora

04.03.2017 kl.15:08

Elsket innlegget ditt om det å kunne være seg selv og ikke bry seg om hva andre tenker. Det å backe hverandre opp, ikke snakke stygt om andre jenter fordi man er sjalue. Så det hadde vært gøy å høre flere av dine tanker om dette temaet :-)

Nora

Synne

04.03.2017 kl.15:14

Sååååå utrolig gøy!!!! MADE MY DAY. Digger både deg og Kristine og gleder meg allerede!

Jeg synes det hadde vært gøy om du skrev om ting du ikke har delt så mye om på bloggen tidligere. Dere lever begge et liv hvor dere deler mye av hverdagen deres og har en stooor gruppe unge jenter som følger alt dere gjør. Det er jo noe de aller færreste har, og kan sette seg inn i. Hvordan har dette påvirket deg i forhold til valgene du har tatt i livet? Hvordan var overgangen fra å bare være Erica Kvam til å bli "l0ve"? Hvordan hadde livet ditt sett ut dersom du aldri startet bloggen? Har du hatt noen make-or-break opplevelser i livet som har gjort deg til den du er i dag, eller har det kommet gradvis?

I tillegg tror jeg alle hadde synes det hadde vært spennende om du delte litt mer "private" ting av livet ditt, som f.eks. mer om kjærlighetslivet ditt eller vanskelige perioder du har hatt. Det er gøy å lese om noe personlig som mange kanskje kan kjenne seg igjen i også :-)

Digger deg, Erica!!! MY FAVORITE BLOGGER 4 SHO

Silje Staxrud

04.03.2017 kl.15:15

Jeg har skjønt at leserne dine (inkludert meg) er interessert i hvor du finner selvsikkerheten din fra, og hva som eventuelt gjør deg usikker. Du får jo spørsmål om det hver gang du har spørsmålsrunde. Jeg synes det er spennende å lese om livserfaringer, både ting som har gått bra og dårlig. Den gangen du gjorde det og det, og hvordan det fikk deg til å føle deg.

xplor

04.03.2017 kl.15:18

ÆH, så utrolig gøy! Dette blir superspennende, og jeg gleder meg til resultatet! Jeg vil veldig gjerne lese en dyp og ærlig mening om det å være en kjent blogger, og hvordan dette har påvirket ungdomstiden din og deg selv personlig på godt og vondt! Masse lykke til, snuppa! Dette blir så bra <3

Elisabeth

04.03.2017 kl.15:21

Hadde vært til stor hjelp å lese om hvordan det varå flytte for seg selv, og det å være alene. Hva man kan gjøre for å unngå å føle seg ensom. Hvis du evt har slitt med kjærlighetssorg eller andre "typiske" ungdomsproblemer egentlig hahah :-)

Maja

04.03.2017 kl.15:27

Jeg håper på å lese en bok der jeg kan lene meg tilbake og lese noe ordentlig med tydelig budskap. Ikke noe håpløst, romantiserende og vakkert, men noe ekte. Om alt fra strekkmerker, skoleproblemer til fine sommerstunder og kjærlighetsopplevelser. Det jeg godt forstår er at det ofte kan være vanskelig å skrive en ekte bok uten å skildre og utlevere andres personers liv. Det er jo på en side etisk galt, og derfor mener jeg at en bok med mye meninger hadde vært kul, gjerne med eksempler fra hverdagslivet. I bunn og grunn mener jeg at bokverden har et desperat behov for ekte, morsom og til tider også seriøs bok. Selv leser jeg mange bøker og opplever at det mye bra norsk litteratur, men at det ofte blir alt for tragisk og trist. Livet er jo ikke bare trist, det er jo mye bra i det, MEN jeg trenger å lese at det ikke er en gutt i jentas liv eller en ny Gucci veske som gir henne lykken. Jeg vil lese at det er jentas oppnåelser og selvtillit - kanskje et avsnitt om hvordan man faktisk bare skal gi faen? Noen betryggende ord for unge jenter som tror at verden befinner seg innenfor videregående skolens fire vegger? Selv har jeg lest bloggen din fra du gikk på ungdomsskolen (og Kristine sin også), og merker at dere begge har forandret dere utrolig mye. Litt klisje og si, men føler at jeg lærer noe nytt hver gang jeg leser innleggene deres, og det er liksom en totaaalt laid back vibe på bloggene deres. Det kule er at det ikke blir helt hipster, femiNAZI, shaver aldri underarmene, men mer sånn at man KAN være smashing babe og likevel ha en hjerne. Og at det er helt greit å være stygg og ikke shave noen ganger også. Haha, ja, det ble ganske mye tekst, men jeg håper egentlig på en bok som ligger ganske nær opp til bloggen, for selv om du kanskje ikke ser det selv så har du og skriveferdighetene dine utviklet seg såpass godt at kontakten mellom deg og leserne er fantastisk. Lykke til videre Erica :) Så håper jeg at det ikke er lenge til jeg kan stikke innom bokhandelen, kjøpe boka og sette meg ned på en café med en kopp te og endelig lese en EKTE bok. Det trenger dagens samfunn sårt....

Hege Kristin

04.03.2017 kl.15:27

åh, så gøy :D

Silje Victoria

04.03.2017 kl.15:33

Jeg håper du skriver litt om oppveksten din, hvordan familien din er og hvordan det er i Trondheim. Og gjerne noe om favoritthobbyene dine, drømmene dine og selvfølgelig en flause eller to :)

Oda

04.03.2017 kl.15:58

Ungdomstiden! Å trives i egetselskap alene! Å flytte ut/ansvar, kanskje man gikk på en liten smell? Lifehacks på et vis! (Feks rett klær med rettetang, aldri en god ide å døgne, bruk gaffel til å gre håret) (oki de var dårlige, men bare sånn om du har noen ting som gjør hverdagen lettere). Kjærlighet, like-press på sosiale medier.

Gleder meg til boka!

dina lorentzen

04.03.2017 kl.16:18

Hei. Først og fremst vil jeg bare si at jeg tror dette vil bli super bra.. To av favorittbloggerne jo! Jeg tror de fleste av oss lesere ønsker at den handler om både oppturer og nedturer f.eks. venner som har sviktet deg, følelser og tanker bak "falske" personer, tanker om fortiden og fremtiden, familie, tidligere forhold(?), kroppspress/press i uansett hva.. Det er så utrolig masse å skrive om, og det viktigste tror jeg at du går inn i deg selv og finner ut om hva du virkelig brenner for, det er da vi lesere føler det er ekstra interessant å lese det man skriver. Masse lykke til Erica og Kristine :)

Ingeborg

04.03.2017 kl.16:24

Heiii, åå når ble jeg glad!!

Herregud for et fantastisk stykke menneske du er, og jeg gleder meg til boken med Kristine kommer ut. Har fulgt bloggen din veldig lenge og liker utviklingen i bloggen din veldig godt. Lurer på om du kunne skrive dine meninger om hvordan der er å takle alt presset som vi unge jenter i Norge blir utsatt for i dag, og hvordan dages samfunn former oss. (positivt/negativt)

You go gurl:*

QueenCupcakes

04.03.2017 kl.17:20

That?s so amazing girl! Er helt sikker på at boken blir fantastisk! :) Mine tips til hva du kan skrive om: Om deg, det du vil dele om fortiden din og ditt syn på livet før du hadde blogg. Din mening om slut shaming (om at damene alltid blir sett ned på, mennene blir helt «konge»). Dine meninger og synspunkter om plastisk kirurgi, hva du synes om at flere velger dette. Et eget kapittel om spiseforstyrrelser, tvangstanker og kroppspress. Hvordan man kan beholde selvfølelsen sin, og ignorere alt dette kroppspresset. Din treningshverdag, hvor ofte du trener. Ditt kosthold, hva du elsker å spise som kosemat, og hva du spiser av sunn mat. Hva du drikker hjemme, hva du drikker på fest. Et eget kapittel om Røyskatt Laila, en god beskrivelse av dette «vesenet» inni deg. Hva du legger i ordet suksess og selvrespekt, og om alle dine forbilder. Et eget kapittel om hvordan man kan bli mer Sassy og Classy (det å drite i andre folk sine meninger og hvordan gi faen i alle haters etc.). Hvilke mennesker du liker å være sammen med, hvilke mennesker du ikke orker å være med. Noen flaue øyeblikk og situasjoner du har opplevd alene eller med venner. Om dine tidligere forelskelser og kjærlighetsforhold, om du vil dele dette. Lang og humoristisk beskrivelse din drømmemann (eller drømmedame om du er lesbisk). Lang og humoristisk beskrivelse av noen du aldri kunne vært med. Et eget kapittel om tiden på ungdomsskolen, videregående og russetiden. Et eget kapittel om reise, hvor du har reist, hvilke steder du trives å være, morsomme og flaue situasjoner og opplevelser du har opplevd i utlandet, hvor du drømmer om å reise neste gang etc. Et eget kapittel om din mote og stil, hvordan du klarer å sette sammen så fine antrekk og i hva slags type butikker du kjøper klær, sko og annet tilbehør. Et eget kapittel om sosiale medier, hvordan du oppfatter at sosiale medier påvirker folk sine oppfatninger og hverdag. Dine verdier, og hva som er viktig for deg, hva som gjør deg lykkelig. Beklager om det ble rotete haha, og ønsker ikke goodiebag, håper heller at en som virkelig trenger den får den. Lykke til med boken! And always stay Classy! :)

Mathilde

04.03.2017 kl.17:34

Gjerne skriv litt om morsomme historier som har skjedd med deg. For eksempel noe du har vokst på den dag i dag! Elsker å høre om gøye historier fra vennegjengen som både har gjort noe dumt, men som man kan le av den dag i dag :)

Oda

04.03.2017 kl.17:41

Ååh, Gud som jeg gleder meg! Nå ble jeg seriøst glad. Jeg digger hele deg og bare måten du er på. Du er et bra menneske og vi trenger fler av deg.

Jeg kunne tenkt meg å høre hvordan du klarte å snu ting til å bli positivt og bare drite i hva alle mener. Hvordan det føltes, var det vanskelig? Hvordan du tenkte og følte da du var ferdig på vgs og hvordan livet skulle bli. Hvordan det ble og hva du synes om livet ditt nå. Hvordan er det egentlig å ha en stor blogg, hva gir det deg. Også selvfølgelig er det alltid gøy å lese om morsomme hendelser da du bare åpner deg helt opp. Du er så rå, og jeg ler hver gang du drar igang røyskatt Laila! ❤️❤️ Klem

Kathrine Skiaker

04.03.2017 kl.17:53

Så utrolig spennende!! Jeg har gjerne lyst til å lese om det som ikke kommer på bloggen, spesielle hendelser som har fått deg til tenke, hvordan det var å flytte hjemme ifra og til å klare seg helt på egenhånd, drømmer om framtiden din og hvordan du tenker om å ha kommet så langt som du er nå❤ Lov you!!

H

04.03.2017 kl.18:05

Gratulerer så mye!! Så utrolig gøy også så spennende! Har stor tro på at en felles produkt av Kristine og deg blir dødsbra og ikke minst ærlig, morsomt og interessant!

Kunne gjerne tenkt meg å lese noe om dine innerste tanker som du ikke deler med så mange. Du ser bra t, du er morsom, selvsikker og utadvendt-

Men hvordan er Erica inne i hodet ditt når du er alene, når du har en dårlig dag, når du kommer hjem etter å ha vært ute eller hengt med venner osv- hvis du skjønner? Også er det særlig ett tema jeg vet mange setter stor pris på å lese om og det er temaet som omhandlet venner og sosiale ting. Hva ser du etter i en god venn og hvordan sjonglerer du tid med venner, bloggen, familie og alt annet som skal prioriteres? Hvordan får du tid til alt og godtar venner måten du jobber på/støtter de deg? Hvis du skal avslutte et vennskap, hvordan ville du gjort det på nest mulig måte?

Vi har sett deg i godt humør på bloggen. Du har en lys fremtid og ting går bra karrieremessig i den fasen du er i nå- vi har kun sett den positive siden av dette, har veien vært hard "behind the scenes"? Synes dette er super interessante temaer fordi man her kan lære så utrolig mye av hverandre!! Det er ikke fordi jeg ønsker å se dine dårlige dager at jeg lurer på disse tingene, men fordi jeg finner utrolig mye inspirasjon i å se hvordan andre mennesker tenker- spesielt mennesker som likner på meg selv ☺️ Ønsker dere fantastisk mye lykke til!! Dette kommer til å bli SÅ BRA!!

Sigrid

04.03.2017 kl.18:08

Du kan skrive om ting som hat gjort deg til den personen du er i dag, hva som har prega deg mest gjennom livet. Og gjerne ting vi ikke vet om deg fra før, litt funfacts. Det er også spennende å lese om hvordan livet ditt som blogger er. Har det prega deg på er vis? Liker folk deg mer eller mindre fordi du blogger?

Malene

04.03.2017 kl.18:10

Herlighet så spennende! Dette nailer du og Kristine, det vet jeg bare. Jeg har likt deg som person og din sassy holdning, men jeg vil gjerne bli mer kjent med deg sånn utenom blogg og det livet du viser oss her. Små hverdagshistorier og kanskje litt om hvordan du har det i hverdagen og hvordan du takler den? Morsomme historier, Røyskattlaila og hennes beste moments, lifehacks, hvordan bloggprossesen er, din barndom og familie, dater som kanskje ikke gikk så bra, store ting som har skjedd i livet ditt og så klart dine meninger og verdier. Jeg vil lese en bok hvor jeg blir bedre kjent med deg bak kulissene på bloggen. Så med dette sagt så gleder jeg meg kjempemasse til boka kommer ut<3

<3

04.03.2017 kl.18:16

RøyskattLaila MÅÅÅ være med!

Martine

04.03.2017 kl.18:19

Så utrolig kult Erica. Jeg er selv en 16 år gammel jente som alle andre går jeg på vgs, har problemer med gutter og fester kun fordi jeg vil ha status. I min hverdag hører jeg latter, tårer, skrekk og stress. Har selv hatt mine tider der jeg vil være alene men også de stundene der jeg lever livet med vennene mine.

Men Erica, i denne boken som jeg gleder meg som et barn til å lese. Vil jeg, jeg vil høre dine sider og tanker fra vgs og ungdomstiden. Der du hadde det god men også der du hadde det verst.

XOXO

Stine

04.03.2017 kl.18:21

Omg!!! Gleder meg til å lese boken!!

Sara KJ

04.03.2017 kl.18:21

Gratulerer! Dette blir dritkult og jeg gleder meg såå mye!! Jeg syntes det hadde vært fett med en god blanding av historier fra ungdomstiden, tankene dine om kroppspress, drikkepress, sexpress og hvordan det er å være blogger og "IT girl". Digger deg Erica, har gjort det i mange, mange år nå... masse lykke til!

Linn Marita

04.03.2017 kl.18:22

Gratulere så masse. Det hadd vært artig å hørt om koss du fikk den her sassy'e holdninga di - har det skjedd nå spesielt, e det nå gutte trøbbel som gidd dæ herre holdninga? Ellers så e det artig å les morsomme fylla historia, har fått med mæ at 'laila' e litt craycray i fylla så må jo vær nå artige fylle historia eller generelt artige episoda e artig å les da. Også selvfølgelig det spørsmålet alle jenta alltid lure på: har du har nå tips te ka man ska gjør om man har litt guttetrøbbel (gjerne med litt egne historia). Altså ka du gjør i diverse situasjona.

Herre glede æ mæ super masse te, like bloggen din veldig masse 😁

Kristina

04.03.2017 kl.18:23

Å Så utrolig stilig! Du fortjener virkelig dette! Jeg komme vertfall til å kjøpe den. Vil gjerne lese om tips til hvordan får bedre selvbilde og hvordan i mer faen i andre og kropspress osv. Lykke til fine du!

Thea

04.03.2017 kl.18:24

Vil lese om selvtillit og hva jeg kan gjøre for å forbedre den!

Mia

04.03.2017 kl.18:25

Så utrolig gøy at du skal gi ut bok, gleder meg så mye og skal virkelig kjøpe boka med en gang den kommer ut!

I boka kunne jeg tenkt meg at du deler dine erfaringer med selvtilitt i sosiale medier og hvordan vi fremstår der i forhold til virkeligheten. Også hvordan det å godta seg selv, som vi ikke lærer på skolen, men som vi absloutt burde lært. Tenk deg da, alle de årene på skole, men ingen lærer oss å elske oss selv. Det synes jeg er et skikkelig viktig tema. Du inspirerer gjennom denne bloggen hele tiden, og jeg selv som bor i Trondheim får en bedre forståelse om jeg kan si det slik. Hadde også vært interessant om du kunne ha tatt med samtaler og ting du har lært igjennom de forskjellige arrangemangene du har vært på og de folkene du har møtt, det finnes så mange fine mennesker i verden, og de må vi ta vare på.

Håper du får mange gode ideer og at boken blir bra og ikke minst gøy å skrive sammen med Kristine.

Mvh

Mia <3

Helene

04.03.2017 kl.18:29

Å gratulere så utrolig mye! Har følgt bloggen din siden jeg var liten og har alltid funnet inspirasjon i deg. Hadde vært gøy å vite litt om alt bak bloggen, vonde perioder som følger med, hat men og alt kjæreligheten. Hvordan har bloggen endret deg ? Det hadde og vært spennende og høre om hvordan du et uten for bloggen. Ditt forhold til andre mennesker, politikk, alkohol, og annet som ikke blir delt på bloggen. Du har en fantastisk holdning til deg selv og resten av verden, hvordan gikk du fra å vær en sukkersøt cheerleader til å være sikkelig sassy?

Gleder meg veldig til boken kommer ut !!

Ingrid

04.03.2017 kl.18:30

Hei Erica! Så morro å høre at du har planer om å skrive bok. Jeg er sikker på at du kommer til å gjøre det kjempebra - lykke til :) Det jeg håper du kommer til å skrive litt om er kjærligheten, for på akkurat det området føler jeg du er nokså hemmelighetsfull på bloggen ;)

Merethe

04.03.2017 kl.18:30

Wææ! Jeg kunne tenkt meg å lese om hvordan du har utviklet deg de siste årene, fks siden videregåande. Alt fra stil til personlighet. Jeg har lest bloggen din siden jeg var 13-14 (er 17 nå) Jeg husker at jeg syns du virket som en ordentlig, søt og snill jente, og det tror jeg fortsatt du er, men du har modnet og utviklet deg masse, og det kunne jeg tenk meg å lese om. Jeg kunne tenkt meg å lese om opplevelser og personer som har gjort at du er blitt den du er i dag.

Johanne

04.03.2017 kl.18:30

ÅÅÅåå fyy desidert dagens gladnyhet og opptur!! Jeg gleder meg som en liten unge yeez. For min del må boken innholde kapittelet "how to gi faen med erica aka røyskatten Laila". Jeg DIGGER sassy og morsomme erica, og håper denne boken blir full av morsomme hverdagshistorier, kleine dates, fylleangst og hvordan generelt takle hverdagen med en dose selvironi. Få det på erica! Jeg har troa på deg. Lots of love klemz

Stine Bjørnstad

04.03.2017 kl.18:31

Så utrolig spennende!! Jeg gleder meg allerede til å kjøpe og lese boken til Kristine og deg. Jeg elsker hvordan du skriver og er på bloggen, du inspirerer og gir meg alltid noe positivt i hverdagen. Jeg syntes det hadde vært morsomt å høre om noen "fun facts" om deg. Jeg digger også den attituden du har med å glemme det andre mener om deg og bare være den du er, derfor hadde det vært interresant å høre hva du gjør/ har gjort for å oppnå dette, vanskelige perioder du har vært igjennom med venner/jente gjenger og gutter osv. Det hadde også vært gøy å høre hvordan det egentlig er å være så framme i sosiale medier og hvordan det egentlig er å ha en blogg. Jeg digger deg og vet du nailer det her uansett hva du skriver om, stå på. Jeg gleder meg!! <3

04.03.2017 kl.18:31

Så utrolig spennende! Jeg tror kanskje det hadde vært litt kult om du kunne skrevet noe om "din første gang", og litt rundt det, press, det å være klar osv! Gleder meg masse til å lese!!

Elise

04.03.2017 kl.18:32

Jeg gleder meg SINNSYKT masse til å lese boka di, damn dette blir awesome!!

Jeg synes det hadde vært kult med en bok som ikke bare handler om deg, men om forventningene til det å være ungdom, hvor du putter din historie og dine erfaringer inn. Alt fra oppturer og nedturer gjennom livet, til din første forelskelse, krangler med foreldre, søsken og venninner, lærdommer gjennom livet og hvordan du har vokst på dem. Hvor så du for deg at du ville vært for fem år siden, er du der nå? Hvordan bloggen har innvirket på ditt liv og hvilke utfordringer den har gitt deg. Har du blitt mobbet, isåfall hvordan har det påvirket deg? Hvor ser du deg selv om fem år, er bloggen fortsatt med deg da?

Vi som har lest bloggen din lenge "kjenner" deg jo litt, men hvem er jenta bak bloggen? Hvordan var overgangen fra ungdomsskolen til vgs, var det mye press, drikking, utestenging, hate osv? Jeg ønsker hvert fall å lese din versjon av ungdomslivet og livet generelt, helt usminka og usensurert.

Stå på, jeg gleder meg til sluttresultatet!!

Hanne

04.03.2017 kl.18:33

Ææ så spennende!! Gleder meg allerede. Alltid gøy å lese om litt personlige ting, som ulike førstegangsopplevelser, ungdomstiden din, og opplevelser/erfaringer som har forandret deg som person<3

Henriette

04.03.2017 kl.18:36

Aaah, så VILT gøy Erika! Gratulerer <3

Jeg digger deg, og elsket girltalk videoen!

Gi oss historien om hva du måtte gå gjennom og finne ut av om deg selv for å få den killer attituden du har i dag, for girl you're on fire!

M

04.03.2017 kl.18:38

Gleder meg ekstemt til å lese!!! kommer til å bli så bra!

Hadde vært kult å laget boka slik at din del begynte på den ene siden og Kristine sin del på den andre siden (liksom baksiden av boka). Slik at boken hadde to starter på en måte. Vet om en samisk dikter som lagde boken sin slik, samiske dikt på den ene "starten" og norske på den andre, veldig stilig.

04.03.2017 kl.18:38

Aaah driiitbra!! Jeg liker å lese litt personlige tips fra deg som er forfatter av boken. Kanskje erfaringer du har gjort deg etter at du flyttet ut(økonomisk ol.), dine beste oppskrifter(de amerikanske pannekakene MÅ med, knekkebrød, granola osv.) og slike ting. Digger deg forresten!

Pernille

04.03.2017 kl.18:41

Har tittet innom bloggen din støtt og stadig i noen år nå, og jeg vil gjerne vite mer om hvordan venner og bekjente reagerte på at du startet og blogge & at du blogger og hvordan det er å møte nye folk som vet/ikke vet at du blogger. Hvordan dine tanker rundt kjærlighet er. Div flauser og morro opplevelser du har opplevd. Hvordan det er i kjipe stunder og hva du gjør for å få det bedre. Også vil jeg vite mere om hvordan det har vært å flytte ut.

Camilla

04.03.2017 kl.18:44

Åå så kult! Gleder meg mase til å lese!

Hadde vært interessant å vite mer om deg som person, fortelle om hendelser som har skjedd som har gitt deg inntrykk, forandra deg som person etc. Temaer som er "vanlig", men som ikke alle snakker om:-)

Mali

04.03.2017 kl.18:48

Så artig at du skal gi ut bok! Hadde vært gøy å lese om noe du ikke skriver så mye om på bloggen om du skjønner meg? Som f.eks oppvekst og hva du har gjort for å komme deg gjennom alle disse årene på skole. Hadde også vært gøy å lese om dine tips angående selvtillit og presset rundt dagens ungdom. Med andre ord; hadde vært spennende å lese om ting som er litt privat og kanskje vil hjelpe andre unge. Men jeg vil også lese om mote og skjønnhet og dine beste tips innenfor disse kategoriene! Ønsker deg masse lykke til med skrivingen - dette blir kjempespennende!

JLN

04.03.2017 kl.18:48

jeg vil lese en bok som inneholder humor og hvor du forteller om dine meninger rundt ulike temaer som er aktuelle i dag. En bok som kan gi litt selvtillit.

Om klesstilen din og hvor du finner inspirasjon fra hadde også vore kult å vite. Fått litt inspirasjon på klesfronten hadde ikke vært feil.. hahah

Eg liker ikke å lese bøker, men denne kommer jeg til å lese. digger hvordan du skriver om saker og ting. du er virker så sikker på deg selv og jeg blir alltid i godt humør av å lese bloggen din. du er rå!

Synne

04.03.2017 kl.18:49

Åh dette var en gledens nyhet! Har på følelsen av at dette blir utrolig BRA! Jeg har lest bloggene til dere begge i gudene vet hvor mange år haha, føler liksom jeg har vokst opp med dere på et eller annet merkverdig vis.

Når det gjelder fra deg, så tror jeg din del av boken gir meg mest glede og feelgoodfølelse om du rett og slett skriver rett fra røyskattlaila "alter egoet" ditt! Om du skriver kapitler med den innstillingen du har hatt når du har kommet med skikkelige "gi faen" innlegg, så tror jeg du treffer mange godt. Jeg elsker hvordan du gjerne kan klare å skrive på en måte som både handler om at man selv står for sin egen lykke og alt det positive man kan finne i livet om man leter, OG som samtidig beskriver hvordan livet i blant kan være dritt, uten filter. Unge jenter i vårt samfunn får utrolig mye ut av å lese om at andre og har det dritt, selvom det høres rart og fælt ut på en eller annen måte også. Men det er noe med det å bare innse at du ikke er alene om det, alle har det slik, og rosabloggerne "med sine perfekte liv" (du skjønner ironien i think) lever ikke bare en dans på roser de heller.

Nei vet du, uansett hvordan du velger å gjøre dette så har jeg enormt stor tro på både deg og Kristine her, og jeg skal garantert stå langt fremme i køen for å kjøpe denne boken når den kommer ut en dag. Om jeg skal ønske meg en tittel til et kapittel må det være "kunsten å gi faen - ala røyskattlaila" eller noe i den duren, hahhaa. Nei nå gleder jeg meg, masse lykke til!

⭐️⭐️

04.03.2017 kl.18:49

Åh så utrolig kult!!! Gratulere <3 hadde syntes det var utrolig tøft om du hadde turt å åpnet deg opp å snakket om psykiske problemer/ utfordringer du eventuelt har hatt gjennom tidene eller noe i den duren. Hadde vært næis om en A4 person, altså ikke en san super craycray jente som du forventer det av , men en som meg og deg, hadde turt å skrevet om det!!

Fredrikke

04.03.2017 kl.18:49

HVORDAN MAN SKAL KLARE Å IKKE BRY SEG!! Haha åhhh dette elsker jeg Erica, gleder meg sååå til utgivelse! Men ja skriv gjerne om å gi litt faen i det vi alle burde gi litt faen i, eeeelsker når du tar skikkelige runder med oss med girltalk så det håper jeg viiiirkelig jeg kan få en god dose av i boka også. You rock Erica og boka de burde for real rammes inn etter den er lest det er jeg heeeelt sikker på

Lisa

04.03.2017 kl.18:54

Shit så kult!!

Du har vært favorittbloggern så lenge jeg kan huske, så dette her gleder jeg meg sinnsykt til! Håper du skriver om litt "dypere" ting, som problemer som har oppstått og hvordan du taklet det, hvordan du kom deg videre fra ting som ikke har vært så kult osv. Også hvordan bloggen har påvirket livet ditt på både godt og vondt. Selvtilliten og selvironien din er så sykt on fleek, så jeg hadde digget å lese om dine tips til bedre selvtillit og hvordan eventuelt bygge opp bedre selvtillit! Masse lykke til med bokskrivingen, jeg er sikker på at resultatet kommer til å bli dødsbra!! ❤️

Frida

04.03.2017 kl.18:57

Hei! Har selv fulgt bloggen din i mange år og gleder meg til boka kommer ut! Mitt tips til tema er dine opplevelser på vgs på godt og vondt og hvordan den tiden hadde betydning for den du er nå. Stå på videre, digger deg !

Elise

04.03.2017 kl.19:04

!!! Ååå, så sinnsykt gøy. Jeg digger stilen din, så kanskje noe om hva man bare MÅ ha i klesskapet typ? Du virker som en veldig reflektert jente, og det hadde vært så spennende å lese om dine tanker rundt det å være et menneske. Det å vokse opp, leve opp til forventningene rundt deg, hvordan kvitte seg med mennesker som ikke vil deg godt/støtter deg osv. Men jeg håper også at du velger å dele av deg selv. Jeg vil lese om your 2am thoughts, når du egentlig bare vil stenge verden ute og når du føler det rett og slett bare blir for mye. Hva du gjør når følelsene tar overhånd etter en dårlig dag. Hvilke låter du hører på for å komme i bedre humør. Hvem du ser opp til. Hva du tenker er om fremtiden. Jeg beundrer at du bare gir faen i hva folk tenker om deg, så del gjerne noen tips om det også!! Jeg håper vi gjennom denne boken lærer deg å kjenne enda bedre, og jeg gleder meg til å kjøpe den <3

Thea

04.03.2017 kl.19:06

Æææ fy søren jeg gleder meg!!!!

Jeg syns det hadde vært veldig spennende å høre om hva som har påvirket deg til å bli deg. Generelt om positive og negative (hvis det var noe) ting som har gjort deg sterkere og utviklet deg i barndommen din<3 Oppturer og nedturer er alltid spennende å høre om:)

Gleder meg døds masse til boka blir gitt ut og er hundre prosent sikker på at den blir dødsbra! Du og krissy kommer til å gi ut tidenes bok, uten tvil!!

Sara

04.03.2017 kl.19:06

Please ta opp tema rundt sex, jomfrudom, evt pulevenner ++ Føler det går mest i selvtillit og sånt hos andre bloggere som skriver, noe som er utrolig bra! Men det hadde vært gøy å lese om noe litt annet også <3

Sara

04.03.2017 kl.19:12

Så utrolig spennende, dette kjenner jeg jeg gleder meg masse til!! Dere er to unike bloggere i denne rare bloggverdenen, som virkelig tør å by på seg selv, og derfor ønsker jeg rett og slett å lese om denne "bloggverdenen". Hva synes du om utviklingen den har hatt? Og ansvaret den er gitt? At man nå kan leve hele livet sitt basert og betalt på å rett og slett dele livet sitt? Hva tenker du om at du er en del av den?

Lykke til med skrivingen uansett hva det blir om, jeg er sikker på at det blir kult og fresht og EKTE som deg!!

Laura Hestad

04.03.2017 kl.19:15

Ååh, du aner ikke hvor glad jeg ble nå!!! Dette må ha vært hyggeligste overraskelSen så langt i år!!!

Jeg ønsker meg kanskje litt snakkis om hvordan man finner seg selv. På vgs så går man jo liksom litt med strømmen og jeg syns det er så vanskelig å finne ut hva JEG mener og tenker og vil og liker.

Vincenzo

04.03.2017 kl.19:18

what a great idea, to gather in a book your thoughts and reports of your experiences ... your many followers are happy of this initiative and are responding in droves to your call by proposing many topics that they would like they were treated by you in the book. I must say I am very interesting all, we are spoiled for choice.

Also I'd like to understand a little more of the "Erica phenomenon", follow the path of your life that has allowed you to become what you are now, delving more experiences you feel are most important and decisive.

I hope to have the chance to read your book ... good luck for the work that you're getting ready to perform.

Hege Søiland

04.03.2017 kl.19:28

Så utrolig spennende! Og gratulerer så mye :) En ting jeg gjerne ville ha lest om, er veien dit du er i dag, litt om hvordan en vanlig hverdag ser ut, og om hvordan du takler å være er såpass offentlig person som det du er. Videre synes jeg et viktig tema er dagens press på de unge. Både i forhold til prestasjoner og kropp. Føler dette har vært mye oppe i media, og jeg synes du har mange fine tanker å meninger rundt dette. Det hadde derfor vært gøy om du kunne gått enda dypere inn i dette, og kanskje til og med kommet med råd og tips til hvordan du takler dette :)

Masse lykke til videre

Ina

04.03.2017 kl.19:39

Så sykt gøy! Gleder meg!!

Jeg ønsker at du skal skrive om hvordan du klarte å slutte å bry dei om hva andre tenkte om dei! Og om det var noen ting du gjorde eller va du tenkte. Spesielt etter som du har blogg og at mangen skriver stygge og frekke kommentarer!

Mina

04.03.2017 kl.19:40

Åå, så utolig gøy! Du er en stoor inspirasjon for meg, så denne boka gleder jeg meg til å lese. Jeg leser mange blogger, men din blogg er den eneste som jeg gidder å legge igjen en kommentar på. Dette sier sikker hvor mye jeg digger deg og bloggen din, haha!

Noe av det jeg liker mest med bloggen din, er blandt annet videoene ( spesielt snap-videoene og vlogger der vi "ser hvordan du virkelig er"), innlegg der du legger ut ufilterte, ikke fult så glamorøse bilder og skriver morsomme innlegg om hendelser som har skjedd. Eller når du berre skriver på en måte som berre du kan haha :D

Derfor ville jeg likt å sett litt sånt i boken din! Du kan f.eks. fortelle om morsomme/ flaue hendelser som du har opplevd, legge ut litt gøye, gamle bilder fra når du var mindre, men også bilder som du ikke har lagt ut på bloggen før (litt uglamorøse bilder).

Jeg er også veldig glad i å se på bilder du har tatt med mobilen, fra turen du har vert på eller bare snapchat bilder. :)

Håper på å se om noe av dette jeg har listet opp nå kommer i boken din, og jeg gleder meg mye til den kommer ut! Stå på!

Eli

04.03.2017 kl.19:41

Jeg vil veldig gjerne høre mer om hva du mener. Du nevnte i girltalk-videoen at kroppspress er noe vi skaper selv og forestiller oss at eksisterer. Kan du ikke skrive mer om dette? Hva du tenker om kropp, selvbilde - kanskje hvordan få et bedre selvbilde? Rett og slett litt om holdninger til livet og hvordan du tenker, og kanskje hvordan man skal tenke for å få det bedre meg seg selv? Kanskje rett og slett litt om ungdomskultur også, rettet mot jenter? Hva jenter nå til dags innerst inne er opptatt av, "flink pike"-syndromet og ting i samme gate? Da tror jeg også en del foreldre hadde lest den boka.

Analysere litt hva det er med jenter bak alt dette med inspo-bilder på instagram og behovet for å vise at man er/kan ditt og datt? For jeg er jente og skjønner det ikke selv en gang haha. Kanskje noe om hvordan enkelte jenter blir veldig "populære"? Nevn gjerne litt om vennepress og dine tanker rundt det.

Blir nok bra uansett, lykke til :)

Martine

04.03.2017 kl.19:44

Jeg vil gjerne lese mer om din hverdag, hvordan VGs var for deg/hvilken linje du gikk, utdanning, tips du kan gi om f.eks sminke, skole, venner, klær osv. Hva man må ha i klesskapet f.eks eller hva man må ha i sminkemappen? Hvordan livet ditt har vært mens du har blogget, russetiden, jobben din. Tror boken deres kommer til og bli kjempe bra! Elsker bloggen din <3

Stine

04.03.2017 kl.19:45

Wow så kult!!!!! Jeg vil gjerne lese om hva som har gjort deg til deg, om viktige hendelser i livet ditt og store valg. Litt dypere om usikkerheter, mobbing og selvbilde og så vil jeg gjerne lese fakta om deg, vet di har hatt det på bloggen før og det liker jeg godt. Ellers liker jeg veldig godt attituden din, så pass på å få med den i boken. Kanskje noen ordentlig fyllehistorier? Uansett gleder jeg meg til boka di og vet at den vil blir kjempe bra :-) lykke til

Kamilla

04.03.2017 kl.19:47

Det hadde vært gøy med en bok hvor du setter ord på dine tanker og følelser rundt forskjellige temaer. Jeg regner med at du ønsker at flest mulig skal ville lese boka, og da synes ihvertfall jeg at en bok med tanker rundt sånne vanlige temaer som kroppspress ikke hadde vært noe særlig interessant å lese. Man har liksom allerede hørt alle slags forskjellige meninger rundt d på sosiale medier allerede. Men andre temaer som forventninger rundt skole, trening osv hadde vært mye mer interessant å lese. Gjør det personlig liksom.. kom med eksempler fra ditt eget liv og egne erfaringer. Jeg digger spesielt de små-sassy engelske kommentarene du innimellom kommer med. Sett ditt eget preg på boka og skriv den på en måte som ikke blir gørr kjedelig å lese (da tenker jeg på at sånne engelske innspill hadde ihvertfall fått meg til å ville lese mer😊❤️❤️)

Kajsa

04.03.2017 kl.19:48

Så utrolig kut!! Dette blir jo mega spennede!

Jeg ville gjerne lest om dine tanker og holdninger til livet, hva vil du ha ut av livet du lever i dag, er det noe du skulle ønske du hadde gjort annerledes eller vil gjøre annerledes for den sags skyld for å ha kommet dit du er i dag?. Hvilke store tanker er det som tar opp plass i hodet ditt i løpet av hverdagen, og hva vil du gjøre med disse tankene? Jeg vil gjerne lese om noe du ikke har skrevet på bloggen før, noe du må tenke mye gjennom hvordan du skal skrive. Og som får en til å sitte igjen med en følelse av noen nye tanker etter man har lest boken.

Gleder meg masse til å høre mer om prosessen og til når boken kommer ut! Lykke til videre<33

molly

04.03.2017 kl.19:51

Fortell gjerne om den siden av deg man aldri ser på bloggen.... "den andre siden".... livet er ikke alltid en dans på roser (om man kan si det)... vi gjennomgår ulike faser i våre liv, som kan berøre hver enkelt, selvom det ikke er identisk, har hvert enkelt menneske utfordringer og vanskeligheter, men en ting er felles: man kan lide, gråte, være nede, være i glede, sorg.

Filosofer, utdyp dine tanker om livet; da utenom den versjonen vi ser på bloggen. Som f.eks vet vi du elsker mote og det er din passion, men hva mer.

Ikke lag fast plan, det er noe jeg vil anbefale deg, la tankene flyte, skriv alt DU kunne tenkt deg å skrive om. Du er tross alt forfatteren, og kunsten med å skrive kommer av at du får en giga boble med inspirasjon inn i deg som du brenner for å få ut. Det vil gi et naturlig resultat, og vil bli overraskende bra bok!

Det kunne faktisk til og med vært som "diary" innlegg... jeg pleide å gjøre det før. Skrev det sjeldent, men var oftest hvor jeg lot tankene flyte fritt og hadde noe spesifikt jeg måtte få ut, som jeg hadde en mening om. Det er alt ifra noe man opplever til noe man ser, som treffer et sårt punkt i hjertet.

Skriv om det der din lidenskap er størst <3.

Charlotte W

04.03.2017 kl.19:51

Jeg har sinnsykt lyst til å lese om videregående, hvordan det var å finne deg selv og hva du gjorde for å komme dit du er i dag. Jeg er sinnsykt usikker på hva jeg skal gjøre etter vgs og har 100 tanker om hva jeg vil gjøre og utrette! Nå vet ikke jeg om du vet alt dette enda, men hadde vært veldig gøy å lese dine tanker om fremtiden hvertfall

Agnete

04.03.2017 kl.19:51

Du er bare helt rå, Erica!! Har helt seriøst lest bloggen din helt siden du startet, og jeg blir like glad hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din, og spesielt av videobloggene dine. Har jeg en dårlig dag der jeg føler meg litt uttafor, trenger jeg bare å klikke meg inn på bloggen din for å få litt påfyll med selvtiliit! Det kommer til å bli en helt RÅ bok du å Kristine gir ut, og jeg klarer nesten ikke vente! Jeg liker veldig godt når du skriver, eller snakker om unge jenter den dag i dag, hvordan man best mulig skal takle det voldsomme presset som er kommet, og hvordan man rett og slett bare burde gir faen i hva alle tenker og sier om deg!

Stå på videre Erica, du er flott!

Kristine

04.03.2017 kl.19:58

Gratulerer så mye!! Må si jeg gleder meg helt vanvittig til den kommer ut. Den siste tiden har jeg bare digga deg mer og mer. Las bloggen din for noen år siden og må si du har hatt positiv utvikling fra den tid! Du har blitt så mye mer åpen om deg selv, noe jeg setter stor pris på. Du hjelper meg med mine problem og aktuelle saker i dagens samfunn med alle innspillene du kommer med i videoene dine, å gud som jeg elsker deg! Boken din der i mot, den burde handle om nettopp dette. Kanskje litt hvordan man skal tenke om seg selv, ha en feel good om seg selv da. Tenker så klart at du bør ha med litt om DEG som person da, siden dette er en bok som nettopp DU skriver!:-) Og jeg er SÅ klar til å lese hva du har å by på! Ungdomstiden er en vanskelig tid for alle, så noe sånt lignende som de aller fleste vil kjenne seg igjen i. Jeg er vertfall veldig glad i å lese om ting som jeg ikke er alene om!

Ellers Erica, så ønsker jeg deg det aller beste og masse, masse, MASSE lykke til!

You go gurl, og jeg vet dette vil bli en bra bok! <3 :*

Malin

04.03.2017 kl.20:06

Soooo exciting! Kunne veldig gjerne tenke meg å lese om hvordan du har utviklet deg fra år til år. Har lest bloggen din en god stund nå, og ser tydelig forandringer rundt deg som person. Også tanker rundt forskjellige situasjoner, stadier i livet, og hvordan du generelt har forandret dine egne holdninger og syn på ting i forskjellige områder er noe jeg vil vite mer om. Ellers, er det alltid gøy med et par tips og ideer som du vil dele med oss!

Skriv om det du selv kunne tenke deg å lese om fra en person du synes er interessant. Tipper vi som lesere av din blogg vil like samme type tema som du liker å lese om også. You gooo, gleder meg til det ferdige resultatet!!

Oda

04.03.2017 kl.20:08

Åhh, så gøy!! Håper jeg en dag får den samme muligheten til tross for at jeg lever et såkalt typisk tenåringsliv.

Håper du kan skrive litt om hvordan man blir en selvsikker og selvstendig person, hvordan det å blogge har formet deg som person, dine fremtidsplaner, hvordan det er å bli kjent med andre bloggere (synes du de fremstiller seg ekte på sin blogg, eller er noen veldig annerledes i virkeligheten), det du er mest stolt over å ha fått til selv, hvordan du takler å ha gjort noe du angrer på og noen kleine, gøyale ting vi ikke vet om deg allerede.

Men viktigst av alt; vær deg selv og skriv om akkurat det du vil. Er det noe du ikke ønsker å skrive om, så ikke gjør det. Boka skal representere akkurat deg og ingen andre.

Også håper jeg det selvfølgelig kommer litt om røyskatt-Laila!! Og ikke minst om deg og Kristine da!!

Charlotte

04.03.2017 kl.20:12

Jeg kunne tenkt meg en god blanding av morsomme innslag, men kanskje også noe som du mener er viktig? Som dette med kroppspresset, hysteriet om likes, trender og hvilke forventninger vi selv har skapt, men som også kommer fra den eldre generasjonen. Hva var det som gjorde at du tok de valgene du tok? Og hva har kanskje vært dine vendepunkt så langt i livet? I tillegg vil jeg lese mer om deg og lære å kjenne deg enda bedre. Du og Kristine nevner jo stadig vekk på hverandres blogger hvor crazy dere er sammen. Kanskje noen morsomme (kleine) historier?

Masse lykke til, Erica. Dette nailer du!

Mia

04.03.2017 kl.20:14

Shit, så sykt kult! Jeg vil gjerne høre mer om din ungdomstid, hvordan du var i ungdomstiden (hvem du var i vennegjengen) og Gutteproblemer. Vil også gjerne høre mer om hvordan du har blitt til den du er i dag og egentlig om deg generelt. Det blir bra uansett! Gleder meg helt vilt til å lese boka!<3<3<3

Mina

04.03.2017 kl.20:29

Så gøy, Erica! Gratulerer så mye, jeg gleder meg masse til å lese! :) Jeg vil gjerne vite mer om "Erica bak fasaden", om livet ditt utenfor bloggen, hvordan hverdagen har påvirket bloggen og hvordan bloggen har påvirket hverdagen. Men ikke minst hvordan kombinasjonen av disse har påvirket DEG. Alt fra selvbilde til press og etiske spørsmål om hva som bør deles og ikke. Masse lykke til med skrivingen! Stor hilsen fra Mina

Guro

04.03.2017 kl.20:30

Tusen takk for at du gir oss så mye inspirasjon i hverdagen. Innleggene dine sprer glede og motivasjon til å gripe dagen! Utrolig spennende og artig at dere har tenkt å gi ut bok, og at vi i den anledning har mulighet til å inspirere deg litt om hva du kan skrive :) For min del syns jeg det virker spennende å lese litt om:

- hvordan du bygger deg opp i stedet for ned når du har dårlige dager?

- Tips og triks i hverdagen

- Ting vi ikke vet om deg fra før

- Forholdet mellom deg og kristine (bakgrunn)

Jeg gleder meg til å se resultatet av boken, og ønsker deg lykke til i arbeidet fremover. Dette blir spennende!! Stå på videre, Erica.

Astrid Tveita

04.03.2017 kl.20:38

Først vil jeg bare gratulere så mye! Du sprer mye glede og motivasjon via bloggen din. Jeg føler noen blogger får meg til å tenke på hvordan jeg skal endre meg, men når jeg leser bloggen din får jeg et KICK som sier at jeg skal gi faen og gjøre akkurat hva jeg vil. Personlig liker jeg ikke så godt å lese bøker, men denne boken kommer jeg garantert til å kjøpe!

Tips til hva du kan skrive om:

- Hverdagen uten filter

- Lifehacks som du bruker

- Ungdomstiden og VGS

- Hvordan være en god venninne

- Om deg og Kristine

- Hvordan flytte til en ny by

- Å ta egne valg

Jeg ser fram til den nye boken! Lykke til, til både deg og Kristine!

Marta

04.03.2017 kl.20:48

Så herleg! Hadde vore morosamt å lese om pinlege hendingar, kropp og sjølvfølelse, sminketips, musikktips og klesinspirasjon.

Sjølv om du er veldig ekte på bloggen, vil eg gjerne ha nekte av deg - ufiltrert og ærleg.

Lykke til med skrivinga, eg gler meg!

Sofie B

04.03.2017 kl.20:56

Hadde vert interresant om du skrev om det viktigste du har lært så langt i livet!

Stå på!!

Julie

04.03.2017 kl.20:59

Så utrolig kult!

Gleder meg allerede til å kunne lese boken. Hadde vært spennende å lese enda mer om tiden før bloggen, og ungdomstiden med både oppturer og nedturer. Pluss litt om hva som har vært med på å forme deg til den du er i dag.

Hadde også vært gøy å få lese litt om hvem du er på fest og i sosiale sammenhenger!

Lykke til, dette blir bra!

Hege

04.03.2017 kl.21:01

Gratulerer så mye! Når jeg leste dette ble jeg helt satt ut, assa, tenk så gøy dette blir OMG!

Jeg som mange andre her har fulgt med på bloggen din i alle år nesten, lurer kanskje litt på hvordan hverdagen din er, siden man ikke deler "ALT" på bloggen. Jeg syns det hadde vært spennende og lese om litt forskjellige historier som du har opplevd, f.eks med gutter, veninne drama, drikking og kanskje noe vi ikke vet om deg enno? Der du samt skriver tips som kan hjelpe andre som har det vanskelige rundt dette temaet.

Gleder meg syykt til boken kommer ut! Dette blir sykt bra, YOU GO GIRL<3

Anne

04.03.2017 kl.21:13

Fortelle litt om hvorfor du har valgt å fortsette å blogge, og ikke studere slik som de aller fleste andre. Er jo ganske tøft å bare satse på bloggen, istedenfor å gå den "trygge veien" å starte med studier med en gang.

Sanne

04.03.2017 kl.21:13

Utrolig kult! Er det en person jeg tror mestrer denne oppgaven med glans, så er det deg.

Hadde vært veldig gøy og lest om ting vi ikke har hørt så mye om på bloggen, kanskje noen vanskelige perioder du har gått gjennom, hadde også vært artig med litt morsomme historier om gutter, fester, venner osv.

Stå på, og masse lykke til! Har troen på at dette blir bra

Nure

04.03.2017 kl.21:25

Glem oppskrifter, outfit-tips, interiør og mobbe tips. Det er sååå lite interessant i en "feelgood" bok. Skriv om det du gjør, opplever og finner ut/oppdager i en helt normal hverdag. Dra med deg bloggen din, og den herlige personligheten din inn i boka. Få med flaue, morsomme, kjipe og lættise øyeblikk du har opplevd, og ikke glem å skriv om hva du har lært av dette. Ha det driiiit gøy med skrivinga, jeg gleder meg til den kommer ut<33

Nina

04.03.2017 kl.21:39

Det hadde vært kult å lese om en slags reise på å finne seg selv! At du kan ta med egne eksempler fra livet ditt samt reflektere og komme med tips til hvordan man kan lære å bli bedre kjent med seg selv og sakte men sikkert finne seg selv. Det er så mange på vår alder som sliter med ensomhet, og de vet ikke hvem de selv er. Det er en lang reise men hvis du hadde skrevet om det, ville færre følt seg ensom om den turbulente reisen :)

Hvordan finne seg selv, hva funker for hver enkelt person og spesielt poengtere at ensomhet er vanlig men man trenger ikke å føle seg alene om det.

Det er det første jeg tenkte på, ettersom det er noe jeg går og tenker mye på. Hvem er jeg? Hvorfor tar jeg de valgene jeg tar? Hva er motivasjonen som står bak disse valgene? Hva kan jeg forbedre? Hva liker jeg ved meg selv? At det er helt greit at man føler seg lost, og at det ordner seg.

Vilde

04.03.2017 kl.22:03

Æææ, så utrolig kult! Gleder meg til å lese den ❤

Det jeg vil lese om er:

- Erica uten filter

- Vanskelige perioder (ungdomstiden, venner osv..)

- Skole og arbeidsliv

- Hverdagstips

Ann Marlene

04.03.2017 kl.22:20

Gratulerer!

Jeg ville hørt om ditt vendepunkt i livet. Virker som mye har skjedd på kort tid for deg nå, hva tror du har gjort at du har fått denne sjansen. Hva er det som skiller deg ut i fra alle andre som gjør deg unik. Hva annet ville du gjort om du ikke hadde hatt bloggen din i dag.

Ellers ville jeg hørt om alle dine erfaringer, minner og det spennende som du har fått opplevd både alene og sammen med andre. Din utvikling som person. Også veldig bra om du hadde fått med tanker og alle de artige engelske uttrykkene dine sammen med det du forteller.

Lykke til med skrivingen!

Maria

04.03.2017 kl.22:22

Wow, dette hørtes sykt spennende ut🤗 Kommer ihvertfall til å kjøpe denne boka😍 Hadde vært veldig spennende om den hadde omhandlet tema om deg som vi ikke får vite så mye om gjennom bloggen som for eksempel hvordan du opplever det å være en så åpen profil som alle vet om, hva familien din tenker om dette og om det påvirker deg som person. Hadde også vært spennende å få lese om oppturer og nedturer i hverdagen og med en så stor blogg som din, hva du tenkte når du startet bloggen i forhold til om hva andre tenkte om deg, hva som ga deg motivasjon til å fortsette osv.. Håper det var til hjelp, så får dj ha lykke til med bokprosjektet😘

04.03.2017 kl.22:46

pls skriv om gutter, feks sex og jomfron

Maja

04.03.2017 kl.22:59

Så kult!!

Jeg vil gjerne se for eksempel "en typisk dag med Erica", om hva du gjør time for time på en vanlig dag. Eller dine topp ti beste ideer til å gjøre i en helg! Eller hvordan din tid på videregående var og hvordan forhold til dine videregåendevenner er nå 😘

CamiMH

04.03.2017 kl.23:08

Så kult

Victoria Westgård

04.03.2017 kl.23:09

Så utrolig spennende! Gratulerer så mye, jeg gleder meg så mye til å lese boken.

Ettersom at både du og Kristine er to jenter som gir meg masse inspirasjon, hadde jeg syntes det ville vært skikkelig gøy med en bok med masse tips blandet inn med historier om deres barndom/kjærester/bloggen etc.

Etter noen sider med historier og morsomme bilder, hadde det vært kult med noen sider med for eksempel oppskrifter på mat, tips til hvordan man kan sette sammen et flott antrekk, sminketips, guttetips, sanger dere liker osv. En bok som minner om en blogg - bare litt mer "planlagt" om det er lov til å si.

Masse lykke til!! Gleder meg <3

Keren

04.03.2017 kl.23:26

Jeg er interessert i å høre dagene du ikke føler deg på topp, og det høres forferdelig ut, men jeg vil også vite hva som hjelper deg opp igjen, hva du gjør, hva du tenker og føler.

Er også interessert i å høre hvordan du egentlig opplever livet utenfor all blogging. Du er virkelig en så fantastisk jente, og gleder meg såå mye til boka di kommer!

Marie

04.03.2017 kl.23:39

SÅ SYKT KULT! Perfekt duo for en slik bok!!

Jeg synes det hadde vært kult om boka hadde en del der dere hadde sånn "les dette når du føler deg ensom", "les dette når du er forelsket", "les dette når du har en bra dag", "les dette når du trenger motivasjon til skole" osv. Tror dere kunne kommet med så mye bra på den fronten! Ellers synes jeg det hadde vært bra med en bok som inneholdt deres erfaringer og tanker rundt større ting dere har opplevd, som for eksempel da du flyttet hjemmefra. Tankene som fikk deg til å vurdere det, tankene som fikk deg til å gjøre det, tankene da du flyttet og tankene du sitter med nå i etterkant.

Er nok mange som hadde fått bruk for boka om den inneholdt litt sånn "life-advice" osv pluss litt morsommere historier der dere forteller om flauere hendelser ogsånn!

Digger deg og bloggen din, stå på videre! Håper du har en flott helg :)

Jennifer

04.03.2017 kl.23:44

Åh bästa!!! Jag kommer från Sverige men skulle helt klart köpa boken ändå för du är största inspirationen evver!!

Jag skulle tycka det vore roligt att läsa om roliga historier du upplevt, vad du vill uppnå i livet och bara lära känna dig ännu mer än genom din blogg! Kram!!

Emma

04.03.2017 kl.23:48

Å fyf noe så sjukt kult!! Jeg blir så glad på dine vegne og gleder meg helt vilt til å lese boka den tid hvor den kommer ut!<33

Jeg vil veldig gjerne lese om deg. Opp og nedturer bloggen ikke har fortalt så mye om. Oppveksten og da ungdomsskolen og videregåendeårene kom med forventninger, press, tanker og meninger, videre liv og hvordan du håpet ting ble etter videregående kontra hvordan det ble. Jeg vil gjerne lese om hvordan du har taklet det og det å finne seg selv. Hva har du gjort og hvordan har du følt på det? Har du funnet deg selv eller er du fremdeles der at du enda prøver å finne det ut? Jeg vil også gjerne lese om historier knyttet til alt egentlig, gutter, venner, familier og problemer, alkohol, sex og alt mellom himmel og jord som kanskje kan fortelle oss hvordan det ikke burde gå eller hvordan det burde gjøres.

Ja, uansett hva du skriver så tror jeg det blir helt amazing og jeg gleder meg helt vilt mye!!<33

Marte

04.03.2017 kl.23:54

Jeg ønsker å lese om hvordan ditt liv har vært etter videregående. Liksom hvordan har det vært å bli "voksen"? Har du de samme vennene som på videregående, hvordan har forholdene mellom dere blitt endret, hvordan har du fått nye venner? Hvordan var det å flytte ut? Hvordan har hele "bli-voksen" prosessen vært? Har det forandret deg? Isåfall hvordan og i hvilken retning? Kjæresteliv? Hvor ser du deg selv om fem år? Hvor ser du deg selv om ti år? Og hvordan ser du deg selv om 50 år??

Therese

04.03.2017 kl.23:58

Jeg ønsker å lese generelt om livet ditt, fra start til nå. Helt upyntet, med oppturer og nedturer. Generelt deg som person, uten presset om å representere seg selv på bare en pen måte. Vis oss alle sidene ved deg. Det hadde også vært herlig å lese om favoritt minnene dine gjennom livet, og hva som gjør disse spesiell. Hva gjør deg glad? Hvordan behandler du livet, og hvordan behandler det deg? Dette blir fantastisk - uansett hva du velger å ta med! Gleder meg MASSE til å lese <3 U go girl!

Ylva

05.03.2017 kl.00:00

Så utrolig gøy!! Har håpet så lenge at du skulle komme ut med bok. Jeg ønsker gjerne å høre om dine beste erfaringer og tips på godt og vondt fra ungdomstiden (overgangen fra ungdomsskole-videregående, kjærlighet og gutter, venner, fest, russetid og kroppspress) ... Ganske likt som temaene du tok opp i "girl talk videoen" egentlig. Kanskje boken kan bli som en stor girl-talk på en måte, om det gir noen mening? Har uansett troa på at du kommer til å fylle den med masse interessant, og gleder meg til å lese! Heier på deg - god skriving<3

Synne

05.03.2017 kl.00:05

Hadde vert så intresangt å lese om noen opplevelser du har hatt i live som kanskje var domme og noen som var fantastiske. At du skriver litt hva du ville fortalt til deg selv på den tiden:)

Ariel

05.03.2017 kl.00:07

Lag en lailas advice - how to survive and handle bullshit <3333

Vilde

05.03.2017 kl.00:10

Først og fremst GRATULERER! At to råbra damer som dere skal skrive bok sammen, kan virkelig ikke bli annet en amaziing!! gleder alt for mye til å lese den! Jeg har veldig lyst til å lese om hvordan det har vært å være en offentlig person fra du var så ung! I tenårene er man ofte litt usikker på seg selv og prøver å finne ut hvem man er. Hvordan var det da at "alle" visste hvem du var? Hadde det også noen negative sider? Hadde også vært sykt gøy om du skrev om dine favoritt sanger, og hva det gir deg! Hahah høres kanskje litt rart ut, men synes det er interessant for er ikke så vanskelig å se at du digger musikk! Og synes egentlig at du er ganske flink til å synge?? Uansett, masse lykke til med boka! Kommer til å bli en bestseller, det er jeg sikker på!

Malin

05.03.2017 kl.00:11

Rått !!!

Jeg ønsker at du skriver om hvordan du har utviklet den "jeg gir jo faen"-holdningen din. Du er 100% deg selv, og gir, rett og slett, en lang faen i hva andre mener om deg, om bloggen og mye annet. Ikke minst alle steden du har reist, hva du har opplevd! Hvorfor er du som du er i dag? (Skole, kjæreste, venner, familie, tøffe situasjoner) Altså de valg som gjør DEG til DEG <3 Gleder meg til boka kommer, skal kjøpe den straks

Ane

05.03.2017 kl.00:14

Gratulerer så mye, så utrolig gøy!!

Jeg vil høre om gutter!!! Såre, fine eller flaue opplevelser. Dater, ons, kjærester, forelskelser, ditt første kyss?

GLEDER MEG MASSE

Celine

05.03.2017 kl.00:18

Hei! jeg har lyst å lese om dine opplevelser med gutter og rundt den fine glamorøse livet ditt med å være blogger! :-))

Frederike ✨

05.03.2017 kl.00:27

This message really made my day 👑

Jeg er så glad for deg !!!!!!!

Jeg kunne tenkt meg å lese litt i forhold til skole, familie,venner og spesielt boys. Erfaringer og opplevelser fra vgs, og ungdomstiden generelt. Hvordan det er å leve som en offentlig person, og hvordan bloggen har vært med på å forme deg. Jeg er sikker på at du vil rocke det.

Love ya 💕

Elisabeth

05.03.2017 kl.00:31

Æææææ så gøy !!

Synes det virker interessant å høre om hvordan du takler "presset" vi ungdommer har nå tildags. At man alltid skal se bra ut, få toppkarakter på skolen osv. Hva er dine tanker om slike såkalte "press" og vil du kalle det for press, eller mener du at det er noe vi selv velger å lage . Isåfall hvorfor ?

LIVE

05.03.2017 kl.00:47

Jeg vil gjerne lese mer om hverdagen din som blogger og i forhold til jobb og å bo alene. Hvordan har du utviklet deg og hva har du gjort for å komme dit du er i dag?

Anna Kristiansen

05.03.2017 kl.00:48

No filter, bloggprosessen, presset på å prestere som "ungdom", drømmer og om livet generelt 🙌🏻☠️

H

05.03.2017 kl.01:02

Så utrolig utrolig morsomt å høre! Dette unner jeg deg virkelig, veldig kult at du har klart å oppnå dette!

Noe jeg synes hadde vært veldig interessant å lese om er hvordan bloggen har vært med på å forme livet ditt. Hvordan har det vært å ha med bloggen gjennom hele ungdomstiden? Hvordan tror du livet ditt hadde sett ut idag dersom du ikke hadde hatt bloggen? Dette er noe som hadde vært utrolig spennende å lese om!

Jeg er også sikker på at masse reisetips vil falle i smak hos svært mange. Fortelle litt om dine favoritt destinasjoner, hva man kan gjøre der og bare typiske tips man gjerne vil like å lese om!

Jeg tror også at veldig mange er stor fan av å lese om dine tanker og følelser. Da føler vi virkelig at vi blir kjent med deg, selv om vi sitter på hver vår side av skjermen.

Masse lykke til! Det er utrolig å se deg lykkes og oppnå store ting! Du er rå!!

Malin

05.03.2017 kl.01:04

Så utrolig gøy!

Jeg håper du forteller om konkrete hendelser, og litt mindre generelt slik det gjerne blir på en blogg. Synes det er så gøy med de ukentlige snap-videoene der du forteller om flauser og sånn.

Ellers håper jeg du velger en litt venninneaktig fortellermåte, slik du har i videobloggene dine. Da føles det gjerne litt mer personlig og ikke som om man er én av flere tusen andre som blir pratet til.

Masse lykke til med denne spennende prosessen, gleder meg til å lese boken allerede :-)

Marte

05.03.2017 kl.01:20

Så utrolig kult! Dette gleder jeg meg masse til!!

Hadde vært godt med ei bok som gir gode råd og tips om generelle ting i hverdagen. Hvordan vi kan få det bedre med oss selv og kanskje legge vekt på hvor fett det er å være ung for det er bare trossalt en gang i livet. Den skal IKKE kastes bort!

Ønsker ei bok med masse jenteprat slik du gjør på bloggen din! Du er rå og jeg har STOR tro på deg og boka!

Lykke til ❤

Heihei0202

05.03.2017 kl.01:31

Så artii at du har valgt å skrive bok! Det hadde vært gøy hvis målet med boka ble på en måte å gjøre leserne glade, fornøyde og at de får lyst til å leve livet. Du er alltid så glad og morsom!

Hadde vært gøy om du også hadde skrevet litt tips til forskjellige ting, typiske jenteting, flauser, ting som vi ikke får høre så mye om deg på bloggen, som vi ikke visste om deg og hvordan du ble til deg... hva har du vokst på etter at du flyttet, ting som gjør deg til den du er.

Mange bøker skal være så serriøse, men hadde vært gøy om du hadde skrevet slik at vi får en positiv opplevelse (selv om du kanskje vil skrive om serriøse ting).

Håper at boka blir gøy å lese, at man trekker litt på smilebåndet og får lyst til å lese mer!

Masse lykke til med boken!

Silje T H

05.03.2017 kl.02:44

Heisann!

Jeg vil bare så sykt lese din mening om "generasjon prestasjon" jeg er selv en jente med dyseleksi (nei jeg hvet ikke selv hvordan det ordet skrives) og jeg har følt på presset med å væte best siden karakterer og status hadde noe å si.. jeg lurer på hvorden du har holdt dette på avstand å klart å drite i de som har forventinger til deg. (Lærere, familie,venner, venners foreldre) fordi jeg tror de tankene du har å dele om det med press til å være perfekt er noe mange unge trenger å høre! JA jeg er mer eller mindre påvriket av en viss a under denne skrivingen, MEN jeg trir jeg mener det :) love u gurl, keep on doing u! The lipsinck and all<3

Lise Kathrine

05.03.2017 kl.08:02

Så utrolig kult Erica!

Jeg kunne tenkt meg å lese om reisen din til her du er nå, kanskje sånn at folk kan få et nytt perspektiv på hvor hardt og krevende det til tider er å blogge

Constanse

05.03.2017 kl.10:16

Så gøy! Jeg vil gjerne lese om hvordan oppveksten din og livet frem til nå har vært, dra frem ting som du tenker har gjort deg til deg.

For å få "lesermateriale" kanskje blande inn noen diy- og matoppskrifter som du digger?

05.03.2017 kl.10:24

Oh no. Enda en blogger som skal skrive bok bare for å skrive bok. Spar meg.

Synne

05.03.2017 kl.10:41

Jeg vil lese om oppturer og nedturer ved tenårings perioden din. Feks kjærlighetsorg, første gang du ble tatt for noe, men også hva du tenker er viktig/mening i livet. En bok med mye erfaringer som har null filter! Gleder meg

Susann

05.03.2017 kl.11:31

Så utrolig kuult! Hadde vært spennende å lese om hva som får deg til holde motet oppe når du har det kjipt og vanskelig

Alexandra

05.03.2017 kl.11:34

Masse lykke til!! Jeg vil gjerne lese om hva du synes om hvordan vi jenter behandler hverandre, i forhold til slutshaming og dårlige vennegjenger osv. Det hadde vært sykt spennende!!

Nicoline

05.03.2017 kl.11:47

Så utrolig spennende, har stor tro på at dette kommer til å bli en god bok!

Jeg ønsker å lese om oppveksten din, med gode og vonde erfaringer. Hvordan ditt syn på verden er, saker som du brenner for osv. Jeg håper dette kan være en bok uten filter, for det er de bøkene jeg får en good feeling av når jeg legger bort boken.

Hanne Barlund

05.03.2017 kl.11:56

Jippi! Gleder meg allerede!

Hadde vært spennende å få vite litt hvordan oppveksten din var, og hvordan overgangen fra "et vanlig liv" til et bloggliv var. Om du mistet noen venner og hvordan familien din var angående bloggen din. Og spesielt hva som fikk deg til og endre helt totalt på bloggen, og bli mer åpen og ærlig og god.

Ida

05.03.2017 kl.12:27

Du kan skrive om hvordan du var før og hvordan du er nå. Hva du har lært på veien. Jeg elsker dine girl tall videoer, så kanskje du kan skrive den litt som om du prater med en venninne. Der du gir råd på grunnlag av dine egne opplevelser. Hadde vært kult om det var variasjon i boka. Der du skriver litt om deg og kanskje litt om andre ting. Som for eksempel hvordan sette samme fest outfit, reiseguide og andre ting du liker. Likte veldig godt innlegge om det å flytte hjemmefra. Du kan skrive om flere sånne ting. Det kan inspirere andre. Tror du bør skrive den boka du selv kunne tenkt å lese. Den boka du føler mangler blant dagens bøker.

Gleder meg til å lese boken din <3

Christina

05.03.2017 kl.12:42

Hei, kjære deg!

Jeg har fulgt bloggen din lenge, og jeg liker utrolig godt måten du skriver på! Jeg liker når du skriver om hvordan du gir litt f her i livet, selv om du ikke ligger på latsiden heller! Føler du har knekt en kode som veldig mange på vår alder sliter med, og det hadde vært utrolig inspirerende å lese mer om hvordan du takler hverdagen med blogg, jobb og det sosiale! Vanskelig å forklare, men jeg tror og håper du skjønner hva jeg mener når jeg sier at du er en laidback person! Du inspirerer ihvertfall meg utrolig mye! Jeg skulle gjerne hatt en del tips for hvordan man gir litt f her i livet og ikke tar seg selv så høytidelig! Jeg ser veldig opp til deg ja!

Lykke til med boka! Jeg gleder meg til å lese den! <3

Emma Kvam

05.03.2017 kl.12:47

Uuuuu, drit kult! Nå gleder jeg meg! Jeg ville veldig gjerne lest om din reise. Hva som fikk deg til å starte med blogg, motivasjon og hvordan du har kommet deg ditt du er i dag <33

Elise

05.03.2017 kl.13:14

Så utrolig artig Erica! Gleder meg masse til å lese. <333333 Kunne gjerne tenke med at du delte mer om selvbilde, kritikk og tanker rundt venner som svikter og baksnakker. Tror jeg og mange har mye å lære av deg om dette.

Kamilla

05.03.2017 kl.13:44

Så utrolig gøy! Gleder meg masse :-)

Jeg kunne gjerne tenkt å lese om hvilke opplevelser (gode og vonde) som har formet deg til den du er i dag. Hvordan du har klart å bli så selvstendig, uavhengig og ha en selvtillit som stråler. Er også intressert i å høre om eventuelt vonde ting som har skjedd, for det er som regel de vonde tingene som former oss føler jeg.. Ta gjerne opp tema som kroppspress, selvbilde og negative tanker.

Masse lykke til og god klem!

Martine

05.03.2017 kl.13:57

Håper det blir skrevet litt om det "moderne samfunnet" i din "blogg" verden, om venninner, festing, skole og litt boysss. Litt om livserfaringen din; hva har du gjort galt og rett. Fortelle litt om hva livsglede er for deg, og hva den gjør med deg. Uansett hva, denne boken til å bli smashing! Ser virkelig frem til dette, stå på og lykke girl!

Isabella

05.03.2017 kl.15:00

ÅÅÅÅ dette er bare helt fantastisk, Erica! Gleder meg SÅ utrolig mye til resultatet<3 Har fulgt bloggen din så lenge jeg kan huske, og jeg har alltid håpet på at du skulle komme ut med en bok en eller annen gang! Har alltid synes du er fantastisk flink til å ordlegge deg!

Jeg vil gjerne lære meg litt mer å kjenne av det herlige mennesket du er. Altså hvordan er det å være deg? Hva slags utfordringer møter du i hverdagen? Hvor er det du trives best? Hva gjør deg ukomfortabel? Du har flere ganger fortalt at du ikke er så komfortabel i visse blogg sammenhenger, hva er det du føler? Hva er det som gjør deg så jordnær og ærlig? Hvordan har oppveksten din vært? Har du møtt noe motstand, pga. du er den du er? Eller er du en av dem som flyr uoppmerksom forbi sånt?

Du er en stor inspirasjon for meg, Erica <3 YOU GO GIRL!

Ida Eriksen

05.03.2017 kl.15:17

Så sykt gøy, Erica! Jeg gleder meg så mye til boken din kommer ut! Venter i spenning for jeg vet at den kommer til å bli dødsbra!

Jeg lurer på hvordan ditt forhold er til Sweatshop i Kambosja. Ikke bare programmet, men hva du tenker om det generelt. Har du fått et annet forhold til f.eks butikker som H&M?

Du er en stor inspirasjon!!

Elise

05.03.2017 kl.15:22

Veldig interessert i room tour eller house tour i leiligheten din. meir om korleis guttefronten din er, nokon i kikkerten? who will be the lucky one guurl

gelder meg veldig til boken din!!! congratz hun' u amazin

Amalie J

05.03.2017 kl.15:26

Dine tanker om fremtiden hadde vært spennende å lese om, eller om ting du synes har vært vanskelig/ting du har slitt med <3

Julianne

05.03.2017 kl.15:28

Å så spennende, gratulerer!

Jeg syns det hadde vert interessant å lese om din "livshistorie". Korleis du opplevde ting i tenårene. Tenåringer Idag har veldig mykje press på seg, så det hadde vore kjekt om du hadde skreve tips til deg selv som du ville at du skulle visst på den alderen. Du kan også skrive om ditt første kyss, første gang du drakk, Osv.

Dette blir kjempe spennende, gleder meg masse til boken kommer ut!

Siv

05.03.2017 kl.15:30

fortell om din første gang?? :D

Kristina

05.03.2017 kl.16:00

Omg, guuurl, dette blir soleklart en fremtidig investering! Jeg kunne tenkt meg å lese om din oppvekst. Hva som har formet deg til den du er i dag. Refleksjoner rundt hvem du kunne vært dersom bloggen ikke var en del av livet ditt, hva hadde vært annerledes for din del? Andre temaer som kan være interessante: hvorfor du valgte å gå den veien du gjorde, responsen du fikk rundt valget du tok, minner og opplevelser du ikke har delt på bloggen (på både godt og vondt), tidligere selvbilde - har du følt presset om å legge deg under kniven f.eks? og tidligere holdninger du hadde sammenlignet med holdningene du har nå. Det hadde også vært spennende å få lese om hva som skjer i ditt hode: tanker du sitter inne med, hvordan du oppfatter ting og mennesker rundt deg, hvordan oppfatter du deg selv? Innstilling til livet, og kanskje til og med det som er etter livet. Men kanskje det viktigste: at boken din er personlig, som om du snakker med en god venninne eller et familiemedlem. Ikke som et typisk blogginnlegg hvor du skriver hva du gjorde gårsdagens kveld, eller om dagens outfit - mer som en selvbiografi, uredigert og ekte.

05.03.2017 kl.16:16

om din første gang <3

Juliane

05.03.2017 kl.16:23

Åå, gleder meg masse! Ett tema jeg ville likt å lese om er hva som får deg til i le og bli i godt humør. For eksempel en historie eller happening som fikk deg til å le, og som i ettertid får deg til å sitte å smile som en tulling. En historie som du liker, som den videoen når du snubler i bunaden, den er fantastisk slik som deg! :D

Sofie

05.03.2017 kl.17:15

Så utrolig gøy og spennende! I boken din håper jeg å kunne lese hvordan det hele startet og hvordan du endte opp som en av Norges største bloggere. Hva som skilte deg ut fra alle andre og hvordan det i dag føles å ha delt så mye av livet ditt med alle leserne dine. Hva du har fått du av bloggen, og hvordan den på godt og vondt har gjort deg til den personen du er den dag i dag.

Gleder meg virkelig til å lese denne boken. Dere er to fete jenter med en killer attitude! Fy fader dette kommer til å bli en kul bok som Norge trenger!

Anita

05.03.2017 kl.17:24

Først og fremst, gratulerer så mye! Elsker boken til Sophie Elise, så gleder meg masse til å lese din! Jeg syns du deler veldig mye personlig og bra på bloggen, men i boken ønsker jeg hvertfall fra min side at du er enda dypere og personlig. At du skriver om familie problemer, og ikke sånne dagligdagse krangler, men litt mer om når det har blitt større saker og hvordan du har taklet det, og hvordan det har gått innover deg psykisk. Det samme gjelder om perioder du har hatt det tøft, vært på bunnen eller hvordan du har "reist" deg igjen!

Det hadde også vært spennende og lærerikt å lese om hvordan og hvorfor du har tatt de valgene du har tatt, og om hvordan andre har ment om de valgene du har tatt. Har du alltid fått støtte eller har du møtt mye motgang? Hvordan har foreldrene dine stilt seg til valgene dine og vennene dine.

Også så klart skrive om koselige ting og hendelser i livet ditt. Minner du ser tilbake på og som du kanskje ikke hadde fått oppleve uten bloggen. Gleder meg masse til å lese boken din <3

Rakel

05.03.2017 kl.17:25

Så spennende!!!! Du imponerer stadig vekk, og jeg har virkelig troa på denne boken. Håper boken kan være en inspirasjonskilde men også en bok som vi lesere kan kjenne oss igjen i. Fortell om hverdagslivet på både godt og vondt. Gi tips og inpsirasjon til hvordan man lettere kan komme seg igjennom en dårlig dag eller en dårligere periode, fortell om flauser og pinlige hendelser, skriv om følelsene dine, drømmene dine og hvilke verdier du verdsetter Kos det med skrivingen, og som du selv sier, FUCK it, dette blir bra😀👍🏻

Helene

05.03.2017 kl.17:53

wow først å fremst gratulerer så mye!! Gleder meg helt sinnssykt til å lese boka!! Digger dere to helt utrolig mye!!

Ønsker en selvportrett bok, der vi blir kjent med dere enda dypere enn på bloggen. En bok som viser livet til en normal ungdom i 2017. Som viser dine hverdags-utfordringer, livets gleder, ting som gjør deg usikker osv.

En bok om flauser, pinlige hendelser, drømmene dine og følelsene dine. En bok der du blottlegger personen Erica, er vel en grei beskrivelse på det jeg ønsker. Gleder meg helt sinnssykt til å bli bedre kjent med deg!! Du virker som en utrolig herlig person og er et fantastisk forbilde for mange unge!!

Masse, masse lykke til med skrivingen <3

Ingrid

05.03.2017 kl.17:54

Wæh, så kult! Du kan skrive om hvor fierce det er viktig å være, spesielt for sin egen del. Det syns jeg du har vært flink til å fronte på bloggen. Du er jo helt rå, og jeg elsker selvtilliten du viser. Det hadde vært interessant om du hadde skrevet en slags "guide" til dette, om du skjønner. Ellers tenker jeg du sikkert har noe lurt å si om hvordan få det bedre for seg selv, med tanke på selvtillit. Du virker bare så kul og tøff, det er nok mange som skulle ønske de hadde turt å være like som deg. Men håper og du vil skrive ærlig, om alle de ulike fasene så langt i livet.

Og definitivt noen kule historier fra livet ditt burde du ha med! Bare sånn enkle små, morsomme historier, feks fra en tur på byen.

Gleder meg til boka kommer, og håper dette var til hjelp!

Marte

05.03.2017 kl.18:05

Hadde vært gøy å lese om gutter, inspirasjon til hverdagen, og deg selv som 100% ærlig!

Marte

05.03.2017 kl.18:20

Så gøy at du skal skrive bok!

Jeg vil gjerne lese om selvtilliten din, syns den er så inspirerende. Jeg vil og bare gi faen. Jeg vil liksom bare gi faen, men det er visst lettere sagt enn gjort. Litt tips og triks om det hadde vært shmuud. Gleder meg til resultatet, you go girl

Karoline

05.03.2017 kl.18:24

Å så fantastisk å høre at du skal gi ut bok! Gratulerer så mye med det, og jeg ønsker deg masse lykke til i prosessen. Du er et fantstisk forbilde, sprer massevis av godt og motiverende budskap og sier det vi trenger å høre.

Som tips og hjelp til hva du kan skrive om så tenker jeg at selvfølelse og selvtillit passer bra. Du har vist at dette er noe du mestrer fult ut, og jeg vet at mange jenter (inkludert meg selv) ser veldig opp til den selvtilitten du utstråler dag inn og dag ut. Skrive litt som kan hjelpe andre jenter, både de som er veldig usikre på seg selv, de som er innesluttet og sjenert, men også de som allerede har bra med selvitllit. Du mestrer dette til 1000, og folk vil mer enn gjerne høre om det.

Det å finne seg selv, være seg selv og ha det bra med seg selv er så utrolig viktig, og du er virkelig rett person til å fronte dette - samt hjelpe andre.

Ettersom det er en bok om deg og ditt, kunne det kanskje passet å skrive litt om baksiden ved det å ha en blogg. Den delen av bloggen som ikke er så "rosa". Mange tror det er enkelt å drive en av norges største blogger, og det er lett å høre "sjukt at de får penger av bare det å blogge". Jeg vet det ligger mye hardt og strukturert arbeid bak, noe som kanskje også har godt av å se dagens lys.

Som en tredje liten ting synes jeg det er spennende å høre om instagram, bilder, markedsføring av deg selv. Eeeelsker bildene dine og instagramen din er bomb.

Håper du har det masse gøy med prosessen og lykke til!

I know you're gonna kill it.

Anita Grøtt

05.03.2017 kl.18:43

Åh, såå gøy å høre at dere skal skrive en bok sammen! Digger dere begge to, og synes det er sykt gøy at dere har blitt så gode venner!

I boken vil jeg gjerne lese om hvordan dine tanker er rundt det å flytte hjemmefra og klare seg på egenhånd, selvtillit og motivasjon :)

Gleder meg kjempemye til å lese boken når den kommer ut (selv om det er lenge til, haha)

You go guurl <3

Synne

05.03.2017 kl.19:28

Æææ sykt kult! Gleder meg sykt til boka kommer ut:)

Jeg vil gjerne du skal skrive litt om dine tips til å bli toppblogger:)

Camilla

05.03.2017 kl.19:29

Gleder meg så mye allerede, dette blir så BRA <3

Jeg elsker "første gang" historier og gjerne noen tips og triks til å få en "gi faen" attitude, som du er så vanvittig god på!

Camilla

05.03.2017 kl.20:07

Så gøy at du skal gi ut bok! :)

Litt ideer;

Beskrive litt hva som har gjort deg til den personen du er i dag. Kanskje du har gjennomgått noe veldig vanskelig, som har gjort deg sterkere? Og hvordan du evt. taklet dette.

Hvordan klarer du å holde motivasjonen oppe til å blogge, jobbe osv?

Siden du ønsker det skal være en feelgood-bok, hadde det vært gøy å høre hva som er ditt beste minne hittil, og hvilke drømmer du har for fremtiden.

Det er ikke å legge skjul på at det er forventinger og press i dagens samfunn. Et forslag er at du kan forklare litt hvordan du stiller deg til "generasjon prestasjon", og generelt litt om selvtillit. Kanskje du har noen tips til å gi litt faen?

<3

05.03.2017 kl.20:25

Ååååå, så gøy! Ønsker å lese litt om problemer og forhold. ikke bare med kjæreste, men også med familie og venner. hadde vært gøy med en bok om å vokse opp i denne tiden og generelt om livet ditt!! LOVE YA

Oda

05.03.2017 kl.20:33

Wow, gratulerer så mye Erica! Sinnsykt kult, gleder meg allerede til å lese. Får jo aldri nok av deg.

Jeg synes det hadde vært spennende å høre om dine meninger om forbilder. Både hvordan du føler på det å være et forbilde, hvordan du tenker på det. Men også dine forbilder, hvordan du ser opp til den/dem og hva du tar fra den/de.

Ellers kunne jeg tenkt meg å lest litt om hva du tenker fremtiden. Hvordan du kanskje har følt på presset om at alt kan bli bedre, og ingenting bra nok. Hva du har brukt "friårene" (teit uttrykk, er som regel fulle "jobbår"), og litt generelt om det å være ungdom i 2017.

Masse lykke til<3 Gonna be a hit!!

silje

05.03.2017 kl.21:17

ÆÆÆÆ!!! her snakker vi en bok jeg virkelig kommer til å være interessert i å lese! dødelig kombo. tror jeg må kjøre på litt punktvis så det ikke blir helt kaos i ideene her ass

* jeg er interessert i å lese litt real girl talk. du skriver jo egentlig ofte om det på bloggen, men hadde vært kjempefint med ordentlige, sammenfattende tekster om hvordan man kan takle kroppspress, drikkepress, tenårene generelt.

* kanskje noen juicy historier fra livet ditt (som ikke forhindrer deg fra fremtidig jobb haha?).

* litt om hvordan stilen din har utviklet seg, og kanskje litt tips? du var jo litt sukkersøt før, og nå føler jeg du virkelig har steppet up gamet og kjører din egen (dødskule, forresten) stil!

* hvordan du synes skolegangen din var. altså hvordan du likte barne-, ungdoms- og videregående skolen? og kanskje hva du tenker videre - om det er noe som interesserer deg å studere

* jeg er kjempekeen på litt musikk - altså dine all time favorites. vet jo at du deler mange sanger, men det er jo litt sånn som man liker periodisk, men hvilke sanger du faktisk føler du alltid kan gå tilbake til er jo kult.

* en normal dag i ditt liv - time for time, minutt for minutt

* generelt sett er jeg vel egentlig mest interessert i dine meninger, hva du liker og ditt liv. føler du har så sinnsykt mye bra å komme med av tips til alle aspekter av livet.

Maiken

05.03.2017 kl.21:33

Ææææ så kult!! Jeg håper du skriver om deg, litt sånn "bak bloggen". Jeg håper også på tips til bedre selvtillit, hva slags drømmer du har, utfordringer når man er ung og slikt! Masse lykke til, gleder meg!!

Helene

05.03.2017 kl.22:57

Gratulerer så masse!! dødskult at du skal gi ut bok og jeg gleder meg kjempemasse til å lese den. Hadde vært veldig interresant om du kunne skrevet litt om din opplevelse med kroppspresset og hvordan man skal takle det på best mulig måte.

Maria Inderhaug

05.03.2017 kl.23:53

Er som oftest endel skjulte følelser og opplevelser under oppveksten, spesielt årene på ungdomskolen kanskje? Hadde du noen spesielle utfordringer som i dag har hjulpet deg til å bli den personen du er i dag? Dette tror jeg også dine yngre følgere kan få stor nytte av, er alltid bra å lese litt om hvordan man kan takle ungdomspresset av noen som er litt eldre og som de ser litt opp til. Masse lykke til :-D

nonos

06.03.2017 kl.00:33

Sååå gøy at du skal skrive bok! Seriøst en av de beste nyhetene på lenge! Jeg bare elsker bloggen din og at du er deg selv 100% hele tiden overalt. Du er så sykt morsom, ærlig og inspirerende på engang, så jeg tror den boken vil bli veeeldig bra!

Madelén

06.03.2017 kl.01:09

Kort og greit om hvorfor du startet og blogge, og om veien fra pikerommet ut i bloggverdenen. Og også hva du tenker om fremtiden. Hvor lenge ser du for deg å blogge, og hva er det som gjør at du har motivasjon til å fortsette?

Rebekka

06.03.2017 kl.02:01

Så sykt gøy, gratulerer! Mitt tips (og ønske) er vel at boka ikke skal bli som en blogg i bokformat, om du skjønner. Vi leser jo bloggen din hver dag, så da er jo boka en fantastisk mulighet for oss å bli kjent med deg på en annen måte. Gå i dybden på ting du har tenkt en del på, del gode og dårlige erfaringer i livet ditt og ikke vær redd for å si noe annerledes/ uforventet. Å gi ut bok er en stor mulighet til å bli hørt om noe, eller rett og slett bare vise en annen side av deg selv! Kos deg masse med skrivingen. Det kommer helt sikkert til å være tungt til tider, men du vil garantert vokse som person i skriveprosessen. Lykke til, U GO GURL.

Hanna

06.03.2017 kl.09:05

Jeg vil at du skal skrive sånn helt fra du starta å blogge til dit du er kommet i dag. Kan du ikke skrive litt om hvordan det var på vgs for deg? Det er mange av følgerne dine som går på vgs eller skal begynne snart, så erfaringer derfra kunne jo vært kult. Liksom om det var slit eller gøy og alt det der.

Også litt om hvordan sosiale medier har liksom preget livet ditt. Liksom har det bare vært positivt? Kan du ikke fortelle litt om de negative sidene?

Mattips - sunn mat og gode greier er også innafor. En oppskrift i ny og ned er spennende og morsomt. Lag liksom kanskje av og til noe sunt, men vis at det er lov å kose seg i blant, så inkluder noe godt du liker å lage. Kanskje du ikke er master chef, men det er gøy å dele likevel. Folk har jo alltid forskjellige oppskrifter så det er jo gøy å dele.

Og litt om hvordan du ser på kroppspress osv. Hvordan har det vært for deg gjennom livet som blogger? Du har jo sikkert fått en del kommentarer på det osv via sosiale medier og bloggen. Hvordan føler du at du må framstå? Kan du være den late jenta som sitter i sofaen med hettegenser, netflix, potetgull og sjokolade, eller må du posere på bilder med magetopp og sixpack?

Hadde vært gøy å høre om fyllehistoriene dine, hva har skjedd deg i fylla? Det kan jo ofte bli litt privat, men kanskje du har opplevd noe som er verdt å dele?

Og om du har opplevd noe trist i livet som du ikke har delt her. Dette blir veldig ofte ganske privat, men kanskje det er viktig og dele noe slikt med lesere? Familieproblemer, venneproblemer osv.

Også gutteproblemer osv, har du aldri hatt kjæreste? Hvertfall ikke fortalt om det her, så da kan du jo dele det i boka. Det hadde vært gøy å inkludere litt girly talk fordi det er spennende.

Det var mine tips, håper boken blir vellykket. Jeg skal garantert lese den. Lykke til! Klem

Madeleine Helmikstøl

06.03.2017 kl.09:21

Gutteprat, jentedrama og generelt om deg og ditt liv!

Lykke til, Erica

Hanna Andersson

06.03.2017 kl.09:22

Dette interesserte meg veldig! Jeg fikk virkelig lyst til å kjøpe denne boken når den kommer ut! Jeg ville gjerne ha hørt hvordan du fikk/får deg gjennom tenåringstiden og ungdomstiden der du er nå. Hvordan DU har utviklet deg, hvordan DU tenker, og hvordan DU forsto alle disse tingene med deg selv. Hvordan gikk det opp for deg? hvordan forsto du hvem du var? Fortell om livet og hvordan du ser på det.Gjerne si hvordan du vil leve godt, og hvordan du får det til, ikke perfekt liv men et godt liv. Start gjerne på hvordan du var før du begynne å blogge til den personen du er nå. Hvordan du tenker/ser på andre og hvordan du skulle ønske samfunnet var. fortell gjerne om det typiske ungdoms livet der mange kan kjenne seg igjen, alt dette med følelser, tanker og rykter som kommer fram i denne tiden. og hvordan man vet hvem som er der for deg av venner og andre personer rundt deg. Hvordan andre personer har dukket opp i livet ditt og endret deg, hvordan de har påvirket deg. Dette er nokk store spørsmål som mange vil vite og kjenne seg igjen i og derfor trur jeg denne boken vil vekke interesse hos mange. Lykke til! Jeg gleder meg! Du er flink, bare stol på deg selv og det du gjør, det har du all grunn til!

Elise

06.03.2017 kl.09:43

Så utrolig kult at du har tatt et steg videre Erica! Dette blir spennende!

Selv hadde jeg syntes boken hadde fått et veldig personlig preg om du hadde skrevet noen av kapitlene som dagbokform. Del opplevelser du har på hjertet, skriv om det som får deg til å elske din egen bok - slik at du virkelig føler at det er DIN bok. Ikke prøv å utgi deg for å være noen andre, gjennom boka synes jeg du skal være den ekte deg, ærlig og åpen.

Du har en del yngre lesere. Mange skal begynne på ungdomsskolen/vidregående og trenger tips fra dem som har vært gjennom denne tida selv. Skriv om hvordan du kjempet deg gjennom ungdomstida med press fra alle mulige kanter. Kanskje du kom deg lett gjennom det, eller hadde du det vanskelig? Slet du med å finne deg selv? Både oppturer og nedturer er spennende å lese om, og gir litt variasjon i boka. Gi leserne dine tips du skulle ønske du hadde fått om du skulle restartet ungdomstida

.

Skriv om små ting som virkelig betyr noe for deg. Kanskje du har en oppskrift som du er veldig glad i, eller små opplevelser som treffer hjertet ditt når du skriver om det, som aketurer når du var liten, en gang du var oppe hele natta eller en klem du fikk fra noen. Når du skriver om det som faktisk betyr noe fremfor ting du skulle ønske du brydde deg om, treffer boken en nerve inni oss under lesinga, og får oss til å ville lese videre.

Snakk om dine første møter med alkohol, skildre episoder der du har vært wasted og dine første festopplevelser. Snakk om russetiden, alle gode minnene derfra som du sikkert kommer til å ha med deg hele livet. Del dine beste sommerminner, turer til syden med venner og sommerkvelder som har vært magiske for deg. Få frem minnene dine på en måte så vi føler at vi har vært med på det selv.

Du kan også snakke om valg du har tatt underveis. Da mener jeg alt fra hvem du har valgt å være til videregående, jobb og utflytting. Var det vanskelig, og kan du dele dine erfaringer og tips med oss?

Har du også et tema du bryr deg mye om? Er du sterkt i mot f.eks. bodyshaming eller kropsspress. Vet at du har snakket en del om kroppspress tidligere, men i bokform kan du debattere/komme tydligere fram med meningene dine. Hva bryr DU deg om? Hva mener DU er rett? I din bok er det kun du som har fasiten på hva som er rett å skrive.

Kjenner at jeg gleder meg til å lese boka allerede, og jeg har en sterk følelse av at du kommer til å gi ut tidenes bok! Husk at det er du som bestemmer hvordan boka skal bli, og den blir best om du skriver rett fra hjertet. Lykke til med prosessen Erica, du er rå!

hanna

06.03.2017 kl.10:14

kunne tenkt meg å lese om hvem du er i jentegjengen din, mer om gutter også er det alltid fint å lese om store oppturer du har hatt i livet, og vil gjerne at du deler når du har hatt nedturer og hva som har hjulpet deg opp igjen!!

Gleder meg MASSE <3

Silje

06.03.2017 kl.10:31

omg!! Jeg ville gjerne lest om dine største flauser! Noen morsomme historier som har skjedd feks. ute på reise eller ute på byen, historier vi ikke har fått høre på bloggen :-) dette blir bra ass, stå på!! <3<3<3 gleder meg masse!

Maren

06.03.2017 kl.12:32

Så utrolig gøy! Hadde vært veldig innteressant å lest om hvordan bloggen har utviklet deg som person :)

Elise Solberg

06.03.2017 kl.12:42

Syntes det hadde vært super gøy å lese om hvordan du definerer selvtillit, du virker som en person som er deg selv 100% og derfor hadde det vært inspirerende å lese dine tanker rundt dette. Ellers er det jo alltids gøy å lese om livet ditt gjennom sosiale medier, hvordan det har formet det og hva det betyr for deg. Hvordan hadde livet ditt vært om du ikke blogget f.eks.?

Marie

06.03.2017 kl.12:42

Synes det hadde vært kult å få lese litt om dine livserfaringer, selvtillit og hva som har bygget deg opp til den du er, og hvordan du klarer å gi så faen!!!! u go girl

Dokken

06.03.2017 kl.13:03

Shit pomfritt!! Sitter på toget med tårer i øynene, og det glapp jammen meg ut et lite gledeshyl også.

Assa de to beste bloggerne i en bok. Skulle ønske jeg kunne forhåndsbestilt den allerede.

Jeg har lest bloggen din i ages, og når du tok ett "oppgjør" med at du ikke ville fremstille alt så glammy glam. så ble jeg bare helt frelst. Og etter dette har bloggen din ligget fast i nettleseren min. Rett ved siden av itslearning.

Mitt tips til boken, er at du gønner på. Jeg vil veldig gjerne at du skriver noe om det "oppgjøret" du tok med bloggen. Og kanskje like mye med deg selv.

Jeg vet allerede på forhånd at denne boken blir bra.

u gonna slay this gurl!

Julie

06.03.2017 kl.13:41

Hey babe !!

First of all, grattis omfg <3 this is so big, like honey im so proud you you. Men jo jeg digger å høre om dine egne erfaringer, gjerne historier fra første fest, første gang full, første etc. Jeg digger å høre om deg liksom, cus u seem so cool. Så egt bare en bok som det er lættis å lese, som både inneholder ironi, flauser, lættise hendelser, men også hendelser som ikke bare er gode. Vil gjerne høre mer om tunge perioder i livet, litt som en dagbok/blogg. I looooove reading that shit honey!!

Gratulerer så mye igjen Erica, i fuckin know that this book is gonna be lit. Loveyou

Synne

06.03.2017 kl.16:58

Håper du skriver om tiden din på skolen. Erfaringer både fra barneskole, ungdomsskole og videregående, nettopp fordi dette er en av de største og viktigste delene av livet vårt. Og vi er utrolig heldige som får denne muligheten til å utdanne oss

Marita Fossen

06.03.2017 kl.18:16

Ånei, så spennende!! Gleder meg allerede masse til å lese boken.

I forhold til skrivingen har jeg virkelig ingen tips da jeg kun har gjort dette da det har vært skolerelatert, men noen tips om stoff du kan skrive om vil jeg gjerne gi.

Jeg syntes et 'kjære 14 år gamle meg' ''brev'' hadde vært fint å lese. Hvor du inkulderer alt fra nye og gamle erfaringer til tips på veien. Ting du selv skulle ønske du visste der og da, og ting du ville fortalt din egne 14 år gamle datter om noen år. Hva hadde du endret og ikke endret om du kunne gått tilbake?

Vil også sette pris på å lese om veien til der du er i dag. Om hvordan du kom så langt, det verste og beste på veien.

Dine ''must have'', både sminke og trøstemat, filmer etc. Kanskje også noen sider dedikert til hvordan du håndterer en dårlig dag? Ha du gjør for å føle deg bedre.

Ønsker deg og Kristine masse lykke til på veien!! Og så gleder jeg meg skikkelig til boken kommer ut :DD

Tora

06.03.2017 kl.19:19

Hadde vært gøy å lese om hva du tenker er forskjellene på personligheten din, og slik folk oppfatter deg via bloggen. Er det stor forskjell, og hvilke ting er vanskelige å vise via bloggen feks? Skriv også gjerne litt tanker om hvordan du føler det å ha en blogg har påvirker deg både på godt og på vondt. Hvordan det å ha en såpass overfladisk og utseendefiksert jobb påvirker deg, og hvordan du føler det er og være en del av det miljøet.

Samira

06.03.2017 kl.19:47

For meg hadde det vært helt essensielt og svært sentralt å lese om hvordan det er å vokse opp i dagens samfunn av perfeksjon med flink-pike-syndromet i bunn, og hvordan det har vært å vokse opp parallelt med å være en kjent blogger (der utseende, prestasjon og kropp) står sterkt i fokus. Det hadde vært interessant å få et dypdykk inn i dine innerste tanker om hvordan du faktisk har hatt det, følt det, opplevd oppvekst og denne kombinasjonen som jeg prøver å beskrive ovenfor? For dette er et tema som nesten alle (spesielt jenter) blir og er utsatt for, og som gjør oss til sårbare sjeler som dag ut og dag inn må stå på og være tilstede for alle.

Gratulerer så mye med at du får muligheten til å skrive bok. Det må være utrolig spesielt! Bruk muligheten din godt, for du er svært dyktig og jeg unner deg det beste!

Andrea

06.03.2017 kl.21:32

Det hadde vært veldig interessant å lese om dine tanker rund kroppspress og kles/sminke press i en by som Trondheim. Hvordan er det å vokse opp i en slik storby og er det mye press på hvordan man skal være der vs utenfor byen ( dine tanker rundt dette, personlige opplevelser og erfaringer) Lykke til med boken.

Silje

06.03.2017 kl.21:43

Jeg vil gjerne høre om dine tanker rundt kroppspress, og hvordan det er å være ung i dag! Det hadde også vært morsomt om du delte noen flaue hendelser, og at du kanskje kan skrive om hva som har gjort deg til den personen du er i dag, å hvordan du er nådd frem til dette. Love ya, you go guurl!!<3<3

Nora

06.03.2017 kl.22:43

Gratulerer så mye :)

Vil gjerne høre om om hvordan du har taklet/takler perioder med mye stress og mye å gjøre på både skole og jobb og alle arenaer - hadde hjulpet meg og mange flere tror jeg!

Ida L

06.03.2017 kl.23:25

æææææ grattis!! Har lenge ventet på at du skulle skrive en bok!<3

Vil gjerne høre mer om skolegangen din,- Hvordan skolegangen din var, fra barndom-VGS, hvem var barneskoleerica vs vgserica?

Fortelle om barndomshistorier, om psykisk helse har gått inn på deg, eventuellt gutter osv.

Eventuellt smarte tips for oss yngre lesere som vi kanskje vil få nytte av?

cel

07.03.2017 kl.03:16

Jeg vil gjerne lese om hvordan du har blitt den du er idag, på en måte. Hvordan du er så bevisst, hensynsfull - eh ja, normal? Hvordan er du normal etter alle disse bloggårene. Skikkelig merkelig spørsmål. Jeg vil lese om krangling, baksnakking, ensomheten som stormer, familietrøbbel, guttetrøbbel - trøbbel. Men på en måte så er ikke det bare det jeg vil lese om. Jeg vil lese om ting du har gått igjennom. For på bloggen virker du som fakkings nicky minaj, sassy ass erica. Du er jo sassy ass erica, men du er liksom så mye mer enn det? Det virker liksom som at du holder en sperre fra alt det negativet og bare fyller oss med positivitet. Og jeg blir nesten gææln av å se at du har det så bra - for det er nesten for godt til å være sant. Jeg vil lese om problemer, traumer, fylla, dine første ganger alt mulig, holdningen til livet, de dagene du bare har lyst å gi opp. Jeg har lyst å lese om de tingene som får meg til å sette kaffien i vrangstrupa og spørre meg selv hvilken verden vi lever i. Missforstå meg rett, vil helst lese om positive ting, men det må da være noe kjipt. Vil lese en mix av alt det gode, alt det vonde - hvordan det faktisk er å være et menneske. For du har ikke alltid det bra, jeg har det ikke bra hele tiden - og ikke dronninga heller. Men for all del, ikke skriv for mye om skole - HATER skole. Russetiden hadde nok sikkert vært gøy det også, men kjenner vi blogglesere røyskatt laila godt nok så vet vi at lille røyskattn ikke husker så mye fra russetiden.

"varte den i 3 uker??? begynte vi ikke drikke igår da"

-erica.

Sykt dårlig til å formulere meg så beklager virkelig hvis du tar denne kommentaren negativt, men ingenting var ment dumt, altså. Juust to get that clear. Ellers heier jeg på deg og gleder meg så utrolig mye til du kommer ut med bok sammen med Kristine. Gleder meg, diz iz gonna be amazeballs.

Snakkast!!!

Kristine Leirvaag

07.03.2017 kl.14:15

Gud å gøy, kjenner jeg ble skikkelig gira for deres del hahah, en egen utgitt bok er ganske big deal!

Et tema jeg tror kan appellere til flere, på vegne av ungdoms jentene som leser bloggen din, virker din tenåringstid veldig spennende og interessant. Ikke at du er helt ferdig med den, du er jo enda ung lisom, men dine erfaringer med typ gutter, foreldre, første gang du drakk, første kjæreste, og gå litt i dybden om oppveksten din generelt fram til nå. Også virker det veldig interessant å høre om vennekretsen din, hvordan er de, har du alltid vært i den samme gjengen, hvordan har det vært gjennom årene med venner, noen dårlige opplevelser? Råd? Og til slutt, for å gå litt utenom sånn typiske biografi temaer, hva er dine tanker om religion? Er du kristen eller har en annen religiøs tilhørighet? Hva mener du om fordommer, og ulike religiøse regler, oppfatninger og synspunkt?

Jeg tror denne boka blir helt rå, masse lykke til!

Johannaa

07.03.2017 kl.14:49

Åååh digg at du skal skrive bok!! Hadde vært gøy å lese en mer personlig side, og mer om guttefronten og vennene dine også. Har ikke lest så mye om de i det siste. Gleder meg hvertfall utrolig mye, det blir døddddsbra!

Tiril

07.03.2017 kl.18:01

Åååå så gøy å se at du skal skrive bok. gleder meg masse til å lese. hadde vært kjekt å se en enda mer personlig side av deg enn den som kommer frem på bloggen. personlige erfaringer når det kommer til ungdomstiden, gutter, veninner, alkohol, skole osv.

<3 <3

Heidi

07.03.2017 kl.21:33

Så utrolig glad fo at akkurat DU skal gi ut bok! Føler du er så jordnær og ærlig at det tror jeg blir helt fantastisk! Hadde vært utrolig fint om du skrev mer om ting du har tatt opp i girltalk videoen og slike ting, om hvordan du opplever dagens samfunn og hvordan man burde takle alt press vi unge lever med i dag! I tillegg hadde det vært kult å lese om hvordan du ser deg selv, din stil, personlighet og hvordan du fant deg selv :D

Masse lykke til med boken, vet du kommer til å gjøre en killer jobb!!

Marthe

08.03.2017 kl.08:40

Hei Erica! Fyyyy som jeg gleder meg! Dette blir helt amaziiiing!!! Jeg synes det hadde vært veldig interessant å høre om hvordan du greier å være deg selv 100%. Hvordan takler du press og stress, og hvordan greier du å være fornøyd med deg selv. Hvordan har prosessen vært fra å være en vanlig jente til å bli en toppblogger som nesten hele Norge kjenner til. Vet det er mange som ser opp til deg, og blir inspirert av deg. Skulle ønske jeg klarte å gi mer faen slik som du! Du er ett forbilde!

Marie

08.03.2017 kl.10:23

Så sykt kult at du skal skive bok! Jeg synes det hadde vært veldig interessant å høre om din mening rundt kroppspresset idag og om din oppvekst <3

Brit

08.03.2017 kl.16:16

Ååå så kult!😊 Jeg har tro på at boken din kommer til å bli super bra og ikke minst populær!

Jeg vil høre om din historie helt fra da du var ung og helt til nå, hvordan du har kommet deg dit du er idag hvis du skjønner. Hva som fikk deg til å begynne å blogge, og ha så bra selvtillit som du viser oss på bloggen. Jeg kunne ønske at alle kunne gitt like my faen i andres meninger om du skjønner 😊 Gleder meg dødsmye til boka!!

Karen

08.03.2017 kl.19:06

åhh!! Nå ble jeg helt sykt glad. Du er virkelig forbildet mitt, og det at du skal gi ut en bok gjør meg så utrolig glad. Du har hjulpet meg gjennom hverdagen helt siden 2012, og du er forbildet mitt. Jeg vil at du skal skrive en type selvbiografi, gå litt i dybden av hvordan det var og gå på videregående, hvordan det var og være ungdom, alt presset, og hvordan bare overleve alt styret man opplever som ungdom, rett og slett!!

Mia

11.03.2017 kl.12:37

Ahh, I´M SOO PROUD! du er så flink Erica!!

Vil gjerne lese litt om hvorfor du er singel, og litt om livet ditt på kjærlighetsfronten. Har du gode/dårlige erfaringer med gutter fra tidligere? Hvordan er livet som singel? Ellers hadde det vært kjempe fint om du hadde delt både oppturer og nedturer fra tenårene.

Anyway, dette blir såå bra!!

Amanda

13.03.2017 kl.17:09

Jeg vil gjerne lese om hvordan du har blitt så selvsikker og klarer å være deg selv.

Hanna

14.03.2017 kl.19:29

Så syykt kjekt! Hadde vært veldig kjekt å lese det litt som en dagbok om du skjønner? Litt som Linnea Myre sin bok! Den likte jeg godt! Kanskje om hvordan det er å være blogger og hvordan livet ditt er. Tror nok at uansett hvordan det blir, så blir det interresant for oss lesere, i og med at vi allerede "kjenner deg" og liker deg godt som du er her på bloggen<3 Klem!
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits