• 05.02.2017
  • |
  • 23:48

UKENS SPØRSMÅL


Jeg lurer på hvor du får all inspirasjonen din fra? Spesielt når det kommer til outfits og klær! Bare digger stilen din så ufattelig mye!!!

Tusen takk for det!! Hmm.. jeg er veldig glad i å sette sammen ulike antrekk og ta freshe bilder av det, men her må jeg helt klart svare instagram. Følger drøssevis av fantastiske profiler der - kan godt lage et innlegg med mine favoritter! Jeg er ikke så glad i sånn typisk mote-mote, men liker heller instagram-trendene som kommer og går. F.eks sassy t-skjorter, vintage bilder og bare ... inspirasjon, tekster og bilder som treffer MEG. Lager et innlegg om favorittene mine, jeg! looking at my life decisions like..

Fuck, marry kill: Kim, Khloe & Kourtney

Omg! Shit, denne er vanskelig. Tror faktisk jeg må gå for en fuck Khloe, marry Kourtney og kill Kim. Sorry babe

Hvor er skjorta fra?

IROSynes du bloggnorge har forandret seg til det bedre eller verste i det siste?

Både og. Jeg synes at bloggere i 2017 er flinkere til å vise den menneskelige siden av seg selv - jeg ELSKER at mer downtoearth-livsstil-blogging er i vinden, og at solpudderblogging er lagt litt på hylla. Til tross for at topplista florerer av mennesker som irriterer meg grønt og som jeg har svært lite til overs for. Jeg synes absolutt folk skal få gjøre som de vil, men det finnes grenser for hvordan man fremstiller seg selv og sine usunne verdier på, spesielt med en så stor påvirkningskraft en blogger har. Jeg, personlig, synes man skal bruke stemmen sin til noe fornuftig og bra, og noe som løfter andre menneskers selvfølelse. Menmen, vi er alle forskjellige si. Men fy faen det er mye ræl ute og går. Få det VEKK sier jeg bare haha. Nu hvor dating er sååå akavet, hvordan vil du beskrive en "drømmedate", og hvordan skal en fyr skal spørge dig om en date på (måske hvis du slet ikke kender manden)? <3

Nå hater jeg virkelig dating av hele mitt hjerte og grøsser bare av tanken MEN jeg elsker alt som er super-lowkey og anti-romantisk, så unngår vi det er jeg med på det meste. Alkohol er heller ikke feil ass, det får frem det beste i mennesker haha. Be Laila på shottekonk-date så er vi der as ! Neida, joda, men jeg synes det er helt cool å bare ta en øl eller lage noe digggg hjemme. Du ser IKKE meg holde hender på rødvin og biff-middag med en nastyass rosebukett på snei hvertfall. Fysj.

Hvilken type hvitvin liker du?

Skulle ønske jeg hadde noe fancy å svare her da, men jeg er IKKE spesielt glad i vin. Drikker som regel prosecco eller rosevin om jeg først skal i den kategorien, ellers bestiller jeg bare den friskeste hvitvinen de har på restaurant. Kjipt å ikke like vin, men ingen liker jo ren vodka heller. Vi drikker det likevel, si! Men god mat og god vin er jo en fin kombinasjon da. Prøver å høre voksen ut. Har du TV i leiligheten?

Yah, der surrer det og går en serie til alle døgnets tider. Ser aldri på TV-TV da, alltid Netflix eller videoer av Chris Brown <3 Fikk et akutt crush på han igjen her forleden?? Siklet meg gjennom Party-musikkvideoen hvertfall, so sexy imma die

Siden du nevner sunne, naturlige kropper, ville du selv lagt deg under kniven for silikonpupper eller lignende?

Nei, det ville jo vært veldig å gå i mot seg selv. Jeg kommer aldri til å legge meg under kniven for å endre utseendet mitt (plz slap me hard om jeg noen gang er så løk at jeg gjør det) eller gjøre andre inngrep for å matche dagens ''idealutseende''. Såklart, det er jo SÅ mye man kunne tenke seg å fikse på om det bare var å  knipse, men what's the point dere. Hvem er det vi gjør dette for, sånn egentlig? Stresser vi over eget utseendet for vår egen del, eller er det fordi vi vil ha sosial godkjennelse? Jeg finner skjønnhet i SÅ mye forskjellig, og da snakker jeg IKKE om store lepper eller flate mager med sprettrumpe. Det ER klisje å si det, men fyfæn så mye lengre man kommer med positivitet, smil og utstråling. Jeg takler ikke å henge med utseendefikserte mennesker hvor du SER at de ikke tenker på andre ting. Verste sort, fyfaen. Så NEI ingen silikon-tittiez på denne snella. Kim Possible-tits for the WIN dere. Who the fuck cares sier jeg bare:Har du klart å holde nyttårsforsettene dine så langt?

Positivt overrasket altså!!! Har laget meg wok et par ganger OG vært på trening flere ganger i uka. Det er store greier for lillemor da vett. De andre punktene må jeg jobbe mer med gitt. Ut av komfortsonen og SONE UT LITT. Oppdaterer også den derre lista med et personlig tips om å holde seg mer innendørs to please my stressed out guardian angel. Røyskatt-Laila har tydeligvis _ingen grense!!! Hahhaha SÅ mange spør hva greia med det navnet er, jeg vet ikke helt selv hvordan det oppsto. Liker å tro at det er min indre drunk-trashy-embarrassing-sassydemon- som erstatter Erica i ny og ne. Gotta love that røyskatt, tho. Fyfader nå er jeg lame hahahaSPØRSMÅL TIL NESTE UKE ELLER? 

Hege Kristin

05.02.2017 kl.23:51

fine svar!

06.02.2017 kl.00:04

Helt ærlig Erica... kan vi bli venner?

erica mohn kvam

06.02.2017 kl.00:08

Anonym: hit me up gurl

06.02.2017 kl.00:11

Hvor mange pelsjakker har du?(haha) Og hvor har du kjøpt de?

06.02.2017 kl.00:12

hvor handler du mest klær? elsker stilen din, men eneste sidene jeg vet om er de basice som nelly, zalando, kjedebutikkene osv. så hvilke nettsider vil du anbefale?

CamiMH

06.02.2017 kl.00:13

Bra svart:D

J

06.02.2017 kl.00:13

Erica 4 president!!!! Fyfader du er morsom, og jeg digger både hvordan du skriver og hur du fremstår. Ingen sak å være ung i 2017 om vi alle bare kunne dratt fram vår indre røyskattlaila og ikke vært så selvhøytidelige heeeele tiden. TAKK, og over og ut<3

erica mohn kvam

06.02.2017 kl.00:17

J: hahaha errrbody should be a fuckin røyskatt

06.02.2017 kl.00:14

Om du er i Oslo soon må jeg serr spandere en shot eller ti på deg ass, Fyfaen du er rå! Damn gurrrrl

erica mohn kvam

06.02.2017 kl.00:16

Anonym: hahaha tar i mot med GLEDE!!!

Erika

06.02.2017 kl.00:26

AHHH DU ER GENIAL, LOVE U SIS skulle ønske vi var venner

erica mohn kvam

06.02.2017 kl.00:30

Erika: <33333 girl

06.02.2017 kl.00:34

Kommenterer virkelig aldri på blogger (leser veldig få også), men fysøren guurl!! Jeg er helt avhengig av din blogg. Elsker alt du skriver, er så enig og mener så og si alltid det samme som du gjør. ELSKER!! snapchatvideoene dine og røyskattlaila. Har blitt så inspirert av "gi-faen"-greia du har, og livet er jo titusen ganger bedre når man klarer å bry seg veldig lite om hva alle andre mener. Har så mange venninner som ikke skjønner at det er mulig - du er liksom den venninna jeg gjerne skulle hatt. U go girl!! - T 19 år.

erica mohn kvam

06.02.2017 kl.00:43

Anonym: ååå varmer røyskatthjertet

Hanne

06.02.2017 kl.00:34

Vet du hva, Erica? Du er faen meg helt forbanna rå!! ALLE skulle hatt en Erica i livet sitt - fy flate de som har deg som venninne har trukket vinnerloddet.

Det et bare ett år i aldersforskjell på oss to (du er eldre), men jeg innser nå at jeg virkelig må jobbe med meg selv å få en mer voksen tankegang. Jeg har alltid hatt dårlig selvtillit av både overfladiske og personlighetsmessige årsaker. Men vet du hva? Jeg er faktisk en jævlig KUL og ålreit person. Jeg skulle bare ønske at jeg turte å rive meg løs, og faktisk vise hva jeg er god for.

En dag skal jeg vise resten av omverdenen min indre røyskatt hahahah lol

erica mohn kvam

06.02.2017 kl.00:43

Hanne: YOU TELL THEM!! heier på deg da <3

Aurora

06.02.2017 kl.01:13

Herregud du er RÅ!! Diggeeeer deg til tusen å skulle virkelig ønske jeg hadde ei venninde som deg! Forsett slik du gjør, vet mange jenter setter veldig pris på det! Du er en stor inspirasjon! Takk erica❤️ Bloggnorge trenger flere bloggere som deg! Leser bloggen din hver dag, håper ikke det er så lenge til du legger ut videoblogg, fordi jeg elsker videoane dine😁 Kanskje du kunne filmet en hverdag for deg? Det hadde vært litt spennnde å sett☺️ Ha en fin kveld videre! U go giiiirl

Jenny

06.02.2017 kl.01:28

Du e helt sjukt rå da! Hvilken høttaler har du? Den på bilde nr 2 i bakgrunnen der?

Ingeborg

06.02.2017 kl.04:02

Hei! Jeg lurer veldig på hvordan du redigerer de bildene dine som er litt sånn "vintage", slik som det første bildet i dette innlegget?? Elsker det😍😍

06.02.2017 kl.09:29

Herlig å se at det finnes bloggere som tør å stå imot denne kosmetiske-operasjoner-trenden og forstår påvirkningskraften man har som blogger, isteden for å fraskrive seg ansvaret! Tommel opp :)

Andrea

06.02.2017 kl.13:22

Røyskatt-Laila og du er en superduo ass! Goalz

Iselin

06.02.2017 kl.15:21

Digger bloggen din og leser den hver gang du har kommet med et nytt innlegg, du er bare rå! Fortsett med alt det positive du gjør og stå på dine meninger.

RB

06.02.2017 kl.17:06

støste turn off og største turn on på en gutt?

maiken

06.02.2017 kl.17:08

når begynnte du å drikke? eller å teste ut alkohol? angrer du noe på at du startet for tidlig ?

06.02.2017 kl.17:20

Du er den enste bloggeren jeg faktisk liker!! SERR HVA SKULLE JEG GJORT UTEN BLOGGEN DIN<333

Hedvig

06.02.2017 kl.23:33

HAHA Må bare si at jeg digger deg, om mulig mer nå enn før. Elsker det at du er deg selv til 1000 og står for det. Føler alltid litt bedre om meg selv når jeg har lest bloggen din! Stå på!

Veronica

06.02.2017 kl.23:53

Jeg liker synspunktene du har rundt plastisk kirurgi og greier men nå synes jeg slike meninger ofte kommer fra mennesker som have it all naturlig uansett. Du matcher jo "idealutseendet" mener nå jeg da, eller hvordan det fremstilles av samfunnet - du er høy (?) pen og blond, med langt rett hår, plettfri hud og en slank kropp. Ingen ser på seg selv som perfekte, men jeg lurer på om du hadde sagt det samme hvis du faktisk ikke matchet samfunnsidealet i samme grad som du gjør?

Bare noe å tenke på, for all dell synes jeg det er supert at du oppfordrer den slags tankegang hos leserne dine.

Lina

07.02.2017 kl.22:19

Hvor er den genser du har på headeren din fra? den ser så syyykt fiiin !!!!!

09.02.2017 kl.16:46

Hvor har du kjøpt "i feel like pablo" gensern din fra?

09.02.2017 kl.18:47

Hei! hvor er den grå kåpen din fra? såå fin

Kajsa

10.02.2017 kl.17:47

Kan du vise hvordan du redigerer bildene dine? Med litt ulike effekter? Digger redigeringene!

Malene

11.02.2017 kl.09:29

Random spørsmål, men hvor kjøper du undertøyet ditt haha? Det er så fint!
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits