• 26.10.2016
  • |
  • 18:24

NEW HAIR COLOUR


sponset behandling

HEI babes! I forrige uke tok jeg turen innom Daniel og H2 Thomas Angells gate - denne gangen med noe LITT annet i tankene. Vanligvis striper vi bare etterveksten og stusser håret, men denne gangen ville jeg prøve noe liiitt nytt hvertfall. Jeg må alltid gå mørkere på vinteren ettersom etterveksten blir mørkere da, MEN jeg elsker virkelig å være blond. Så why not kjøre en supersoft ombre??? I loooove it!!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg ville ha den liiitt varm ettersom jeg mister ALL glød i ansiktet om fargen blir for kald. Daniel mikset drinken min (YAS) perfekt som vanlig, og jeg elsker den fine overgangen jeg fikk. Supersoft og naturlig - så nå slipper jeg altfor mørk ettervekst samtidig som jeg er blond. Best of both worlds!Jeg anbefaler virkelig å farge håret hos H2 med deres Zerran-behandling. Blekingen pleier faktisk håret i stedet for å slite det ut, noe som er helt fantastisk. Vi tok også en kur på det, så nå er det babymykt! De slitte tuppene er også long gone, så det er ingen tvil om at sveisen er høstfressshhh

MIN HÅR-RUTINE

Mange spør om min hårrutine - og her har dere svaret! Jeg dusjer håret hver 2-3 dag, og bruker da denne shampooen og balsamen/kuren Balsamen er det siste steget i en Zerran-behandling hvor man pleier håret på egen hånd. Jeg bruker ikke denne hver gang jeg dusjer - men gjør det ca. en gang i uka for å gjøre håret supermykt og sunt. 

Jeg har sverget til ten-in-one-sprayen fra Gorgeous LENGE, og nå er den her i shampooversjon!! Først av alt - den lukter helt maaagisk samtidig som den pleier håret supergodt. Jeg merker virkelig stor forskjell når jeg bruker litt dyrere produkter i håret mitt, og det er virkelig verdt pengene. Gode hårdager er virkelig det jeg lever for ass, haha. Rosablogger

Disse får dere kjøpt i H2-salongene!

Bestill time hos flinkeste Daniel @H2 HER  ♥ Hva synes dere om den nye fargen??

H

26.10.2016 kl.18:57

Looks gooood!! Et lite spørsmål; hvor ser du serier?

Julie

26.10.2016 kl.19:18

Kalles den fargen du har i toppen av håret for noe spesielt? Den som ikke er nederst i tuppene

Karro

27.10.2016 kl.08:43

Sååå fine bølger!! Hva har du gjort for å få det slik?

erica mohn kvam

27.10.2016 kl.18:42

Karro: sov med flette :)

Vincenzo

27.10.2016 kl.08:51

Beautiful new hair color, lighter towards the ends. It really like the hairstyle a little move, makes you even more soft and sweet your face ...A hug, see you soon!

ingagilberg.blogg.no

27.10.2016 kl.21:19

Fargen ble kjempefin! Du kledde det virkelig godt :-) Har du prøvd flere shampooer fra Gorgeous? I så fall, hvilken synes du er best for håret ditt? Jeg bruker en som skal gi ekstra volum nå, men vurderer å skifte neste gang jeg skal fikse håret mitt hos H2 :-)
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits