• 16.10.2016
  • |
  • 10:59

DEN SISTE KVELDEN


reise i samarbeid med EF

Whoh, 2 av 3 fly unnagjort! Nå sitter jeg i Stockholm og har noen timer venting her igjen før det bærer rett hjem på sofaen i Trondheim. 11-timersturen fra San Diego gikk superfint! Gledens dag å oppdage at jeg hadde Sas Plus - FY så digg det var med to svære seter ettersom jeg ikke hadde noen ved siden av meg med stor beinplass og utslagbar puff. Prøvde å få noen timer søvn ettersom vi fløy på natten norsk tid, men det gikk så som så. Jeg finner aldri en behagelig stilling på fly og sover så og si aldri på flyreiser. God søvn er det vel kanskje ikke heller. Men noen timer på øyet ble det, så nå må jeg bare holde meg våken resten av dagen før jobblivet kaller igjen i morgen tidlig. Fra A til Å, ass haha

Processed with VSCO with a5 preset

Sitter i halvtranse på en eller annen café og bare glaner på folk i skrivende stund haha, loving it. Savner seriøst å snakke engelsk allerede, for ikke å snakke om hyggelige amerikanere!! Det er faktisk utrolig stor forskjell på høflighet rundt omkring i verden, var litt sånn slag i trynet å komme tilbake til samme gamle dont-look-at-me viben her. Her er man jo helt freak om man smiler og hilser på fremmede haha. En annen ting jeg elsket var at på amerikanske flyreiser forlater man flyet rad for rad. Her er det full kamp om å komme seg raskest mulig opp og av, og presser du deg ikke inn i midtgangen er det bare å beine seg på å gå av sist på flyet. Hahaha når jeg landet i San Diego visste jeg ikke dette, så jeg tenkte for en gangs skyld at jeg skulle være typisk stressa-nordmann og hive meg opp av setet og røske ned håndbagasjen - det var det lite vits i ettersom jeg var blant de siste radene og måtte vente på alle foran meg i flyet. 

Legger ved noen bilder fra siste kvelden i San Diego, savner det allerede ♥ Tusen takk til EF for en helt fantastisk fin opplevelse - har du lyst og mulighet til å reise med de; DO IT. Du kommer garantert ikke til å angre. Bestill gratis brosjyre og se hvordan du kan få opptil 15.000 kr rabatt på din drømmetur HER.

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with a5 preset

Okei sykt dårlig bilde hahha, men OMG burgeren her var amazing og restauranten var superkul:

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Krysser fingrene for at kofferten min kommer frem i god behold, så gleder jeg meg til å komme hjem til en varm dusj og fresht sengetøy. Nå angrer jeg meg for at jeg forlot leiligheten HELT bomba etter stresspakkinga mi :-( Ha en fin dag videre kjære dere ♥

Pernille

16.10.2016 kl.11:20

Ønsker deg en fin tur hjemover. Fine bilder også :) Ønsker deg en flott søndag!

Kristine Larsen

16.10.2016 kl.13:00

Herlige bilder! God tur hjem :D Håper turen har vært så super om det har sett ut som :- )

Kaja

16.10.2016 kl.14:56

Kan du lage en christmaswishlist? Det hadde vært så utrolig bra. Så kunne jeg og flere sett hva du ønsker deg og gi gode tips og inspirasjon til hva vi kan ønske oss:)<33

Alexandra Emilie

16.10.2016 kl.16:08

God tur hjem, ser ut som du har hadd en kjempe fin tur og en opplevelse for live :)

Hamza Dox

17.10.2016 kl.11:50

You are the most beautiful ❤️ ❤️ ❤️ ❤️❤️ ❤️

fride

17.10.2016 kl.16:29

videoblogg tips: hvordan du styler håret fra vått til tørt etter dusjen. har sett at du har sykt bra volum på toppen istede for heilt flatt liksom, vil gjerne se hvordan du styler det :)

Anne

17.10.2016 kl.21:52

Hei Erica :) Kan du poste et nytt "what's on my iphone" innlegg? Synes det er veldig morsomt å se hvordan apper andre har og hvordan du har sortert de!

Stor klem <3

Oda

17.10.2016 kl.23:18

Hei erica! :)

Det ser ut som du har hatt en helt fantasisk fin tur! Selv skal jeg til San Diego i April og hadde satt veldig stor pris på om du kunne laget en San diego Guide! Med litt tips til ting man bør se og gjøre i San diego? :)

Du stråler!

Camilla Heindorf

17.10.2016 kl.23:58

Ser koselig ut.

Julie

18.10.2016 kl.00:30

Hi Erica. It sounds like your trip has been amazing! I'm kinda considering going to San Diego myself now! Thank you so much letting us now about all the little details, that is really awesome. When travelling with EF on trips like yours is it okay to drink alcohol and go clubbing at night? And if so, at what age? 18 or 21?

I hope you are doing a vlog about your trip soon :).

Greetings from DK

18.10.2016 kl.08:58

Jeg liker ikke engelsk/amerikansk jeg;) Liker best Oslo dialekten og Stavanger dialekten:) Ikke noe språkmenneske dessverre. Ikke kultur heller:) Snakker norsk i utlandet og jeg, haha

Camilla

20.10.2016 kl.21:56

Hallooooo hvor er blogginga?? Savner å lese noe nytt haha 😫😫
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits