• 14.10.2016
  • |
  • 20:00

EF SPRÅKKURS


i samarbeid med EF

Heihei! Da tenkte jeg å snakke kort om litt mer skolerelaterte detaljer om språkkurset mitt her, og hvilke muligheter dere har med EF. Jeg er like fornøyd med opplegget som alltid - alt er veldig gjennomført, proffesjonelt og godt tilrettelagt for alle aldre. Anbefaler det virkelig med hånden på hjertet!


 

VELG DESTINASJON OG LENGDE

Med EF kan dere velge mellom uendelige destinasjoner verden over. Dere kan velge språkkurs fra 2-24 uker ettersom det er oppstart hver mandag. Dersom man vil være her lengre kan dere også ta intensivkurs på f.eks 3 eller 9 måneder. De fleste av studentene skal være her i månedsvis, og vi trives kjempegodt hele gjengen. Anbefaler virkelig San Diego på det sterkeste!! MYE heller San Diego fremfor Los Angeles når det kommer til språkkurs. Jeg skal utdype dette nærmere på video uka her - men skolemessig er San Diego mye bedre, også er jo LA bare en biltur unna om man vil oppleve den byen også.

Processed with VSCO with hb2 preset

 

FINN DITT NIVÅ OG UTVIKLE DEG

Jeg har lært SÅ mye på kun 2 uker, og har såå lyst til å være her lengre. Før du kommer til din destinasjon tar du en placement test som finner en klasse med riktig nivå til deg. Skulle klassen være helt skivebom får du selvfølgelig bytte til en mer passende level. Etter et par uker tar man nye tester slik at man kan gå opp  i levler og vanskelighetsgrad. Nivået mitt er ganske vanskelig og utfordrende - men på en bra måte. Jeg henger med, men må likevel utfordre meg selv. Dette har ført til at jeg har lært massevis på kun 10 dager på skolebenken. Læreren min er helt fantastisk flink!! :-) SÅ engasjert, morsom og ikke minst dyktig.  

VELG BOSTED

Her i San Diego kan man velge mellom både campus og vertsfamilie. Dette er smak og behag, egentlig. Selv foretrekker jeg campus helt klart hvor man har roomies, heis ned til klasserom og kantine, og alltid noen å sosialisere seg med. Likevel tror jeg vertsfamilie er veldig hyggelig om man skal være her over lengre tid - da får man jo mer hjemmekos og familiehygge. Begge er to gode alternativer! Campuset her er helt moderne og fint, man har alt man trenger her og sikkerheten er supergod. Det sitter alltid noen i security-skranken ved inngangen, samt noen i resepsjonen. På kveldstid kommer man kun inn i bygget med adgangskort. Studenter under 18 år må ''sjekke seg inn'' hver kveld klokken 10 tror jeg - noe som er betryggende for stressa foreldre der hjemme :-) 


 

LÆR MER OM DEG SELV

Så og si ALLE her reiser alene - alle er imøtekommende og åpen for bekjentskap. Man møter kanskje mange ulike personer og gjenger før man finner sin ''clique''. JA det er virkelig å gå ut av komfortsonen å gjøre noe som dette, men jeg anbefaler det virkelig. Man lærer mye om seg selv og andre, og det er virkelig en opplevelse for livet. Har du lyst og mulighet til å reise med EF Språkkurs? DO IT. Jeg angrer ikke et sekund.


 

OPPTIL 15.000 KR RABATT

Dersom du reserverer en plass med EF før 21.10 (du trenger ikke reise enda haha, bare reserver en plass) kan du få opptil 15 000 kr rabatt på din bestilling!! Det er virkelig en glimrende mulighet til å spare penger på. Er du usikker på destinasjon? Jeg sier bare GO San Diego! Elsker viben her, campuset, været - ALT. Dere kommer til å elske det, I promise. 

Processed with VSCO with a5 preset

Se hvordan du kan få 15.000 rabatt HERHer kan du også bestille en gratis brosjyre hvor du får informasjon om potensielle kurs og drømmereiser. Noen som har lyst til å reise?

CALINNEA

14.10.2016 kl.20:31

Du er så fin<3 Har alltid hatt lyst til å dra på språkkurs, virker som en bra opplevelse!

Camilla Heindorf

14.10.2016 kl.22:32

Fine bilder.

Ser kjempe fint ut der.

Lena

16.10.2016 kl.01:07

om man reserverer før 21.okt må man betale alt før 21 okt i tillegg?

Åsa

16.10.2016 kl.15:36

hvor er blusa/genseren fra?
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits