• 13.10.2016
  • |
  • 21:43

EF SAN DIEGO: SKOLEN & CAMPUS


i samarbeid med EF

Veldig mange har gledet seg til et detaljert innlegg om skolen og campuset her i San Diego - det er virkelig heeelt tipptopp! Skolen er splitter ny med hele 10 etasjer, og jeg anbefaler virkelig å bo på campuset her på skolen. Man har virkelig alt man trenger her :-)

SKOLEN

SONY DSC

Det er virkelig ingenting å si på skolen - helt splitter ny og moderne med fine, åpne klasserom, god luft og supergode ordninger. 

TIMENE

Lærerne er virkelig superflinke her, og du havner i klasse med folk som er på samme engelsknivå som deg ettersom man tar en placement test før man kommer hit. Læremåten er mye mer givende enn i Norge, synes jeg, og lærerne er mer engasjerte og livlige. Vi varierer veldig mye når det kommer til opplegg i timene, og har gjerne et nytt tema hver uke. Her er det en god mix av diskusjoner med sidekameraten, hele klassen, tekstforståelse, grammar osvosv. Jeg liker skolen og timene her kjempegodt, og det gjør alle andre her også :-) 

Hver dag har jeg ca. 3 timer, hvor hver time varer i 90 minutter. DET er digg! Vi bytter også på å starte sent og tidlig om dagene, gjerne annenhver. Enten har du ''morning classes'' eller ''afternoon classes''. Deilig å variere.CAMPUSET

Å bo på campuset er virkelig helt tipptopp. Du er bare en heistur unna timene, kantina og masse annet. Campuset ligger perfekt til i San Diego med matbutikk rundt hjørnet og massevis av restauranter i området. Bussforbindelsene er også gode. Pluss at det er security 24/7 som passer på noe som gjør det veldig kort. Man kommer bare inn på skolen med adgangskort på kveldstid. 

Skolen har eget treningsstudio med massevis av apparater!! Dette er virkelig genialt. På samme etasje finner man også et stort kjøkken hvor man kan lage mat. 


For ikke å snakke om at skolen har eget basseng!! Her er det taningz til den store gullmedalje

Egen volleyballbane og fotballbane slår heller ikke feil!! Disse er ofte i bruk av elevene og det er lett å slenge seg med. 
 Utsikten fra min dorm-etasje. Not bad! 


Hver etasje har en egen lounge med stor TV og bord hvor man kan henge, se på TV, slappe av og gjøre lekser. Pluss at vi har en stooort cinema-room i 3 etasje hvor det arrangeres kinokvelder :-)

Jeg deler rom med 2 andre, og elsker det! SÅ koselig, og da har man alltid noen å spise frokost med. Sengene er seriøst dødsgode haha - sover som en stein her. Rommene er store og fine med klesskap og vinduer - virkelig et sted man kan trives i alt fra 2 uker til flere måneder.
 
Senere denne uka poster jeg et mer detaljert innlegg om selve kurset mitt, priser og valgene dere har. Jeg anbefaler virkelig å reise med EF Språkkurs - opplegget er helt prima, elevene er superfornøyde, det er lett å bli kjent med folk og lærerne er utrolig flinke. Go for it!! Now or never :-) HER kan dere få et prisanslag på din drømmedestinasjon.  
 
Har dere noen spørsmål dere vil ha svar på? FYR LØS! 
 

Viktoria

13.10.2016 kl.21:53

Er det slik at man må på skole/ha timer når man tar en språkreise med EF? Tenker å reise til Long Beach:)

Camilla Heindorf

13.10.2016 kl.23:53

Ser spennende ut:)

14.10.2016 kl.02:59

Har du sett noen kjendiser ???

14.10.2016 kl.09:15

Hva skjer dersom man ikke møter til skoletimene man har der? Kan du si noe om det? Du kan for all del svare her i kommentarfeltet.

erica mohn kvam

14.10.2016 kl.20:28

Anonym: Man må delta i 80% av undervisningen for å få godkjent kurset. Så dette velger du egentlig selv. Du MÅ selvfølgelig ikke ''graduate'', men det er jo gjerne det man er her for :-) Du blir liksom ikke kastet ut om du har mye fravær, nei.

Camilla haakonsen

14.10.2016 kl.10:50

Hvordan reiser man fra Norge, alene? Og hvordan funker det med flybilletter og slikt?? :)

comment-115798242

14.10.2016 kl.11:15

Viktoria: til Long Beach, jeg har vært der to ganger :) det er språkreise da, fra tre til fire uker :) PG ja det er skole :)

Anonym

14.10.2016 kl.11:46

Er det sånn at man må ha gått studie for å ta et år i utlandet? Jeg går selv helse på VG1, og har hørt at det er vanskeligere å få det til dersom man går på helse. Har alltid hatt såå lyst til å ta et år i USA

14.10.2016 kl.11:47

Sikkert spennende og gøy for folk som er interessert:) Jeg bruker heller sommerferien til å oppleve Norge og norsk kultur! Og man blir ikke dårligere på skolen av det ass;) Skjønner ikke at folk er villig til å "kaste bort" penger på språkkurs. Jeg skjønner det virkelig ikke. Spar dem! Så man heller kan få seg en ordentlig utdanning i Norge uten å bruke så mye av lånekassa! Eventuelt spar til bolig når man skal på boligmarkedet. Sånn som tidene er nå, er det ganske vanskelig med egenkapital og bolige, og fler lærere må faktisk lære elevene sine til å sette av penger til bolig/utdanning. Språkkurs hjelper lite! Men, det er sikkert en opplevelse for livet. Men det er sååå mye gratis ting der ute, eller koster mindre som også er opplevelser for livet! Smak og behag!

christine

14.10.2016 kl.18:42

Hei! Hvordan er med besøk på campuset/rommet? Om du har venner som ikke går eller bor med EF, kan de komme inn å besøke deg?

erica mohn kvam

14.10.2016 kl.20:29

christine: Jeg tror dette skal gå fint så lenge det er greit for romkameratene dine :)

Kåre

15.10.2016 kl.11:16

Heter blogger din lnullve eller er det I Ove?

Camilla Acklam

15.10.2016 kl.12:51

Høres utrolig bra ut! Har veldig lyst til å prøve språkreise selv. :)
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits