• 04.10.2016
  • |
  • 23:35

THINGS I WANNA DO


i samarbeid med EF

Hei dere! Jeg har det fortsatt superfint her nede - i dag var første skoledag noe som var overraskende gøy. Lærerne her er veldig engasjerte og timene er veldig muntlige hvor vi snakker mye sammen både to og to og med klassen. I dag er døgnrytmen litt bedre på plass noe som er utrolig deilig. Jeg og roomien min kom akkurat tilbake fra en DELISH lunsj på in-n-out, så her står det ikke på kostholdet hvertfall. Jeg prøver å finne en god balanse med bloggen på, men det er så vanskelig når det er så store tidsforskjeller!! Jaja, det har kanskje ikke sååå mye å si at jeg poster innlegg midt på natta norsk tid - dere leser jo uansett bloggen min til ulike tider. Det er så masse å finne på her nede, så jeg skal snakke med aktivitetssjefen her på skolen etterpå om hva jeg vil gjøre de neste ukene. Jeg har noen tanker allerede da, hihi..

SURFING

Jeg har egentlig vannskrekk as fuq og MÅ ha på dykkemaske med nese når jeg skal bade hahha, men når jeg er så godt i gang med å gå utenfor komfortsonen mååå jeg jo bare hive meg på et surfekurs gjennom skolen her nede!! Er dere ikke enige?? Må bare manne meg opp først, haha.. Jeg har null problem med bading i basseng, men jeg hater virkelig bølger og sjø. Liker å ha kontroll da vetdere... Menmen får bare håpe det er noen livredningshunkz som er til tjeneste. Så jævlig typisk meg å bli spist av en hai, haha YAS. 


 

LOS ANGELES

Skolen har oppsatte turer til både L.A og Las Vegas, og selv om jeg har vært i Los Angeles før har jeg utrolig lyst til å dra tilbake for en dagstur. Synes det er såå fint at skolen arrangerer slike turer, da blir det så enkelt og trygt, samtidig som det er supersosialt med de andre studentene. 


 

LET'S GO TO THE BEACH

Det er ingen tvil om at sol og strender er på top-notch lista her i San Diego - været og temperaturen er perfect! Skolen har jo et stooort svømmebasseng på området med mange solsenger noe som er perfekt til ''hverdagssolingen'' haha. Jeg må nok likevel få med meg noen av strendene her nede når jeg slutter tidlig på skolen endag. Ingenting er som å zone heeelt ut på stranda med bølger, vind og en digg spilleliste på øret. Therapy for real! I dag skal jeg på shopping med noen av jentene, gleder meg masse!! Også er det jo offisielt Taco Tuesday her nede, så det blir veldig gøy å henge med noen jeg ble kjent med i klassen idag. Folk er SÅ snille og sosiale her nede, det er virkelig ikke noe problem å reise alene :-) 
Håper dere har det fint! Stay tuuuned for massevis av bilder ukene fremover ♥

sly steeldong

05.10.2016 kl.10:15

Huney, it u iz in SD u might wanna check out da gaslamp quarter. Hope da west coast pimps ya good gurl

sly steeldong

05.10.2016 kl.10:26

PS. purty lil thang lik yoself takes yo sweet white azz clubbin down in south cali, u iz gon end up meating sum reel hunkz fo sure, gurl
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits