• 01.09.2016
  • |
  • 01:35

Q&A: Å flytte hjemmefra, dårlige dager & kroppspress


Kjøpte du eller leier du?

Jeg kjøpte! Er utrolig glad for at jeg har vært så flink til å sette av masse penger til sparing hele livet - det lønner seg!! Det er ikke liiike kjipt å bruke tusenvis av kroner på lånet når det på en måte går til meg selv og min egen sparing - forhåpentligvis stiger jo bare leiligheten i verdi.

Hvor sentralt ligger den?

Tar meg 3 minutter å gå til Solsiden og rundt 10 minutter til byen - så det er veldig sentralt. 

Hvor stor er leiligheten?

Den er ikke større enn 32kvadrat! Den er litt høyere under taket og har store vinduer så jeg føler faktisk at den er mye større, men når det bare er me, myself & i her trenger jeg så absolutt ikke mer plass :-) Akkurat passe!Var det skummelt å flytte hjemmefra?

Det har faktisk gått veldig fint. Jeg har vært veldig klar for å flytte for meg selv lenge, og jeg har ikke hjemlengsel hehhe. Jeg har masse kontakt med fæmmen og stopper støtt og stadig innom for en gratis middag, så det går veldig fint :-) Da blir det liksom ekstra koselig når jeg først ser gjengen! Angrer du?

Absolutt ikke!! Noen ganger kan jeg få helt sånn ''wtf har jeg gjort'' haha, men det går som regel raskt over. Altså, blir det HELT økonomisk krise får jeg bare leie den ut og flytte hjem igjen hahha like hello family i'm back

Henger du fortsatt med venninnene dine fra VGS?

Ja, absolutt! Vi har fortsatt god kontakt. Vi møtes jo ikke like ofte som før ettersom folk har flyttet hit og dit og studerer masse forskjellig - men da er det ekstra koselig når vi har vors, kveldsmat eller bare chillekvelder :-)Spisesteder å anbefale i Trondheim?

Sushi er det BEZTE, og buffeene på både Kos Lounge og Sabrura er verdt en visit!! Ellers er jeg frelst av pizzaen på Una, burgeren på Sot og tapasen på San Sebastian. Solsidenrekka har alltid noe digg å by på, tho! 

Føler du deg avhengig av vippe-extensions?

JA er det helt corny rosabloggberte å si?? Men fyf den dagen vippene ryker!!! :( Okei jeg blir halvklein av meg selv her nå bye

Nevn noen ting du ikke kunne klart deg uten i hverdagen!

Min kjære iPhone, en flaske pepsi max , tørrshampoo og SENGA MI. Ellers er det jo alltids kjekt med noen venninner oppi det hele haha

Hva synes du det er morsomst å blogge om?

Elsker å dele vellykede antrekksbilder med dere, og ikke minst bilder fra når jeg er ute og reiser!! Da gjør man alltid noe, og da er det alltid noe å ta bilder av til bloggzen. Sånn hva i helvede skal jeg ta bilder av når jeg ligger utstrakt på sofaen med en pepsiboks og sex&the city all day errrday!!! Jeg høres virkelig ut som life of the party, assHva er dine tanker om terroren som skjer rundt omkring i verden?

Jeg synes det er helt sinnsykt uvirkelig og skremmende - hvordan i alle dager skal det gå med verden i årene fremover?? Det er så sinnsykt mye hat, sterke meninger om samfunn og religion - og terrorgrupper som er så sterke at det virker som om ingen har sjangs til å stoppe dem. Akkurat her og nå er jeg så utrolig takknemlig for å bo i Norge, for shit det er så mye sykt som skjer i andre deler av verden.. 

Hvordan ser en dårlig dag ut for deg?

En dårlig dag kan være så mye forskjellig. Jeg kan ha en dårlig slutt eller start på dagen, en halv-dårlig dag eller en skikkelig fuck-livet-dag. Sånne fuck-livet dager er de verste da, sant?? Da synes man så SYKT synd på seg selv for hver minste lille ting. For min del er det ingenting annet å gjøre enn å kjøre dagen fullt ut på sofaen med høyttaleren i full gass med skikkelig fuck-livet musikk. Det hjelper IKKE å sjekke instagram og blogg for å se hvor fantastisk alle andre har det, så her er det bare å slumre og høre på musikk som touches your soul. Jeg kunne godt skrevet på bloggen de gangene jeg har skikkelig drittdager, men det er så sykt typisk å få sånne ''slutt å sutre, folk dør av sult'' kommentarer at jeg heller lar være....... Jeg har ofte dårlige dager jeg også, som alle andre. Det beste er faktisk å sosialisere seg litt på sånne crappy dager. En god venninne og noe digggg på bordet gjør det hvertfall LITT bedre uansett om det er gutteproblemer, familieproblemer, selvfølelse, prestasjonsangst eller whatever dere har en dårlig dag for :-) Jeg HATER folk som sier at ''det ordner seg'' (for real), men tross alt så vil det jo faktisk bli bedre og etterhvert ordne seg . Vi har alle våre issues, både store og små! Kjipt er det uansett.Hva liker du best av styrke og kondisjon?

Styrke, helt klart! Jeg har alltid gått på sporter som krever mer styrke enn kondisjon, og er derfor mer vant til det. HATER kondisjonstrening, det fins faktisk ikke noe verre. På trening løper jeg som regel geriljaintervaller ettersom det er over på et blunk før jeg kjører en styrkeøkt. Det er lett at 3 repetisjoner blir til 2 på egentrening haha, derfor liker jeg også å gå på gruppetimer hvor man faktisk MÅ fullføre. F.eks spinning, dansetimer og tabata. Høres SÅ jævlig sporty ut her nå at jeg nesten må ramme inn dette blogginnleggetHvilket program bruker du til ''ønskeliste''innleggene?

Jeg bruker polyvore.com! Genial side

Hvordan håndterer du selvtillit og kroppspress? Du virker så selvsikker og komfortabel (med god grunn)!

Tja, dette går vel i opp- og ned-baner. Jeg har vel lært meg å gi mer faen etterhvert som årene har gått. Det er så mange syke bodiez på instagram at det er til å grine av, men ikke alle kan se ut som Gigi Hadid heller. Det er så utrolig mange forskjellige kropper og fasonger - vi er ALLE forskjellige, og hvor fint er ikke det? Det er seriøst på tide at 2016-gjengen tar seg en heftig chill-pill og lærer seg å akseptere den man er og hvordan man ser ut. Spis sunt og næringsrikt, dra på trening - men FY popp den potetgullposen om du har lyst til det, og bytt ut den treningsøkta med en film om det er det du heller vil. Har du masse former, en KimK-rumpe og store hofter? EMBRACE IT. Har du lange, slanke ben? EMBRACE IT. Uansett om du har små eller store pupper, thigh gap eller ikke, utover- eller innover mage; du er DU og du er SMASHING uansett hvordan du ser ut. Og det mener jeg!! Det finnes ikke noe mer sexy enn folk med selvtillitt!! Alt ligger i hodet ditt, og det er bare du som kan endre tankegangen din, heve hodet høyt og være stolt over akkurat den du er og hvordan du ser ut.Jeg skal IKKE kaste bort det ene livet jeg har fått på å stresse over litt juice her og der, og det synes jeg ikke dere skal heller. CHEERS IM OUT skal starte eget Oprah-show nå tenkte jeg. Nei men helt seriøst - dere er så flotte og fine alle sammen på hver deres unike måte. Så kan vi PLIS slutte å judge hverandre så sykt nå!!!Prøvde å være litt mer personlig i ukens spørsmål som mange ønsket! Setter stooor pris på tilbakemeldinger slik at jeg vet hva som funker og ikke :-) LOVEYA! Spørsmål til neste uke?

Hamza Dox

01.09.2016 kl.01:57

Jeg elsker dette stort smil på ansiktet ditt 😊 😍 👌

01.09.2016 kl.03:30

<3 du er herlig

Charlotte V

01.09.2016 kl.04:44

Jeg er jenta som sliter med utovermage, haha huff.. det går ut over livskvaliteten. Har gått 8 uker uten sukker (!!) og jeg ser fortsatt ikke forskjell. Verden er urettferdig ass.. men dette innlegget hjalp litt, du er herlig Erica, skulle hatt en venninne som deg :) klem

Synnøve

01.09.2016 kl.06:54

Vet du hva? DIGGER deg! Jeez girl, du er jo amazefantastic, keep up the good work!

01.09.2016 kl.07:31

DETTE LIKTE JEG

Siri

01.09.2016 kl.07:41

har du flest venner igjen fra ungdomsskolen eller videregående?

01.09.2016 kl.08:25

Fint med personlige innlegg, men hvorfor vil du aldri nevne gutter? Kan du ikke skrive et innlegg?

Frida

01.09.2016 kl.08:55

Jeg synes mye om dette personlige blogginlegg! Veldig inspiration! Tusen takk cutie-Erica :)

01.09.2016 kl.09:32

Kjempebra innlegg, mer av sånne!

hanne

01.09.2016 kl.09:34

åå dette likte jeg, erica! du er så flott

Catarina Morais

01.09.2016 kl.10:41

You seem so lovely and genuine, Erica! Love the way you're trusting your life, hope everything turns out just fine :)

01.09.2016 kl.11:27

Hvor ofte bruker du hæler?

01.09.2016 kl.12:32

Elsker at du endelig viser din sassy side på bloggen!! Kul dame du ass

Hege Kristin

01.09.2016 kl.12:35

<3

kjempefine svar!

Camilla Acklam

01.09.2016 kl.12:41

Fantastisk innlegg! :)

Elise

01.09.2016 kl.13:33

Vil gi et tips om sunn og enkel middag! Santa Maria selger sånne pizza lefser som er perfekt til middag! Smør bunn med pesto, ta på stekt kylling, sopp, paprika og rødløk, topper den med mozzarella eller vanlig norvegia ost!

Maria

01.09.2016 kl.17:59

Hei!

Er det mulighet for at du kan lage et innlegg med bilder av leiligheten din? En liten room-tour :D

ida

01.09.2016 kl.18:16

spurte sist uke og spør igjen: LAG TRONDHEIMSGUIDE!! Ville blitt veldig bra tror jeg <33

Stine

01.09.2016 kl.20:16

Yeeey! Liker

Veronica

01.09.2016 kl.20:48

LOVE YA RIGHT BACK. Du er heeerlig, rett og slett.

01.09.2016 kl.20:53

Elsker når du er personlig, stå på fine deg❤️❤️

Helene

01.09.2016 kl.21:01

Elsket dette innlegget!! Du svarer grundig og personlig!! elsk, forsett slik <3

Digger bloggen og personligheten din!! Du er en inspirasjon!!

01.09.2016 kl.21:56

Så bra innlegg! Elsker humoren din så sykt hahah

Karen

01.09.2016 kl.22:02

Du får sagt det. Gleder meg til å følge deg fremover. Liker personlige innlegg. Syntes det er veldig gøy med videoer<33

MALIN

01.09.2016 kl.22:55

DAMN GINA!! ELSKER DEG!! innholdsrikt blogginnlegg, love it!!

keep up the good work baby gurl

Camilla Heindorf

02.09.2016 kl.01:14

Bra svart

Asalia

02.09.2016 kl.08:25

Fine svar :) Lurt å spare penger ja! Flink du er :) Åh, Kos er det sååå lenge siden jeg har vært på. Der har de bra mat!

Sara Hansen - Backpacking

02.09.2016 kl.08:48

Hah, likte denne ukens spørsmål!! Fortsett sånn :D

Karoline

02.09.2016 kl.12:10

Hei! Hvor tar du vippeextentions her i Trondheim?

Tonje Sandholt

02.09.2016 kl.21:21

Du har så sykt mye fine klær!! Du kan ikke legge igjen en liten kommentar under hvert innlegg/bilde hvor klærne er fra? :*

Anonym

03.09.2016 kl.09:13

Woow, you go girl! Digger deg og meningene dine! Så deg på høyer en dag i august, du virket såå kul haha!

Hadde vært gøy med en rom video tour! Også lurer jeg på om hva dine planer for fremtiden er? Angående studering

07.09.2016 kl.21:27

Hei, når du begynte å tene på treningssenter, var ikkke det kleint? Hva trente du da? Digger forresten den nyeste vloggen

18.09.2016 kl.19:00

WORDS erica!!
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits